Vigtigste > Cykling > Cykelværktøj - spørgsmål og svar på listen

Cykelværktøj - spørgsmål og svar på listen

Hvilke cykelværktøjer har jeg brug for?

Cykelværktøjtil Drivetrains
 • Skruetrækkere (flere størrelser af fladhoved og stjerneskruer)
 • Unbrakonøglesæt (fra 2-12 mm i størrelse)
 • Torx skruenøglesæt (T25 er den vigtigste)
 • Nålestang.
 • Kabelskærere.
 • Tandpleje.
 • Fjernelse af kædestifterværktøj.
 • Kædetang.(elektronisk stans) At arbejde på din cykel derhjemme og ønsker at holde den i tip-top stand er alt sammen godt og godt. Men du har brug for de rigtige værktøjer til det. Så her er ni vigtige værktøjer, du har brug for for at få det til at fungere problemfrit. (Hip hop musik) For det første kan jeg ikke anbefale at bruge en cykelreparationsstander nok.

Årsagen er, at han understøtter cyklen godt, og jeg ser folk lejlighedsvis arbejde på deres cykler, der vendes på hovedet, fordi intet er logisk, og jeg har set folk stort set sætte kæder de forkerte steder, fordi de virkelig fik dem forkert ned ad bakken. Så uanset hvad du gør, skal du arbejde på din cykel den rigtige vej op, men i et stativ. Jeg bruger faktisk et stativ, så noget andet end det, vi har her.

Årsagen til, at jeg foretrækker det, er, at jeg faktisk kan arbejde på cyklen meget hurtigere og vende den rundt, og jeg har ikke brug for noget lige så akavet som denne. Der er en række forskellige arbejdsstande fra toppen af ​​rækken så noget som dette til noget hjemmelavet som jeg viste dig med en gammel slange.Så der er noget for ethvert budget. Og få kun en. (Hip-hop-musik) Så, unbrakonøgle eller unbrakonøgle, i disse dage er de på cykler dækket med topnøgler til dem, for mange år siden var vi nødt til at bruge skruenøgler, men i dag er det virkelig nemt med bare et par få.

Du kan få flere som denne, en simpel nøgle som denne eller en med en plastikhånd. Forskellene er virkelig i, hvor ofte du vil bruge dem. Så noget med et plastikhåndtag, det er meget mere praktisk til daglig brug.

Hvad jeg vil rådgive, hvis du har budgettet til dette, så prøv at lede efter noget, der er som et kuglehoved på det. Årsagen er, at der er mange cykeldele på steder, hvor det ikke nødvendigvis er så let, faktisk ved at have noget som dette, kan du stadig få adgang til stikkontakten og stadig fortryde det. Nå har du helt sikkert brug for fire, fem og seks millimeter eller sandsynligvis alligevel.Der er en række forskellige størrelser, men disse er de tre mest almindelige. Hvis du er nødt til at købe nogle nu, skal du kigge efter, siger to millimeter op til 12 millimeter eller muligvis 10,12 millimeter, dette bruges kun med nogle freehub-kroppe.

Hvad jeg bruger, og også hvad Doddy fra GMBM bruger, i vores hjemmeværksteder, bruger vi faktisk multiverktøjsnøglen meget. Normalt er det de nærmeste ved hånden, og vi arbejder bare på cyklerne ret hurtigt. Så det er en enkel, let opgave. (Hip-hop-musik) Så Torx-nøgle.

Disse ligner en unbrakonøgle, fordi de er seks-sidede, men det er her, ligheden grundlæggende ender. En torx-skruenøgle bruger mere af en punktpasning, og dybest set kan du få mere drejningsmoment igennem det, og det er virkelig vigtigt i cykelverdenen. Dermed bruger vi nogle ganske høje drejningsmomenter.Og hvis du bruger et lille hoved, kan du let afrunde unbrakonøglehoveder, men med en Torx-skruenøgle er det ikke så let. Derfor den sandsynlige introduktion af minedrift i cykelindustrien, hvor vi har al denne lille lille hardware. Det er dog muligt at faktisk bruge en underdimensioneret Torx-skruenøgle, så vær forsigtig med den korrekte værktøjsstørrelse og sokkelstørrelse, når du strammer, da du ikke vil afrunde noget.

Det er aldrig sjovt. Hvis du ikke har torx-stik på din cykel, kan du ignorere alt, hvad jeg lige sagde, men vær opmærksom på, at det kommer mere og mere ind i cykelverdenen, så det vil sandsynligvis være i fremtiden, at du vil give efter, og du vil til sidst har brug for disse torx-værktøjer. (Hip-hop musik) Skruetrækkeren.

genopbygge cykler

Sørg for, at du har et par i dit værksted. Jeg har altid et fladt hoved, og et Phillips-hoved kan bruge dem på dine bagskiftergrænseskruer. Også på bremsekaliber for at justere dem.

Skoenøgler, den slags ting. Og hvis du ikke gør det, kan du altid bruge dem rundt i huset til højre for lidt DIY. (Hip-hop musik) Så en momentnøgle.

Disse er virkelig vigtige i et værksted i disse dage fra de allerbedste mekanikere, jeg kender, ved at bruge momentnøgler på komponenter dag ud og dag ind og huske, at de bruger nøjagtigt de samme komponenter dag ud og dag ind. Det betyder noget. Det betyder, at de ikke kun passer, og at du virkelig holder af dem, og det skal du, fordi det trods alt er din stolthed og glæde.

For eksempel kan overstramning af din stamme knuse styrerøret, og det kan igen ødelægge begge komponenter. Og i tilfælde af denne cykel med integreret styr og stilk kunne alle tre gå i stykker. Så brug en.

Når det kommer til størrelser, er der en række variationer fra denne store til ganske lille, og nogle gange kommer de endda med en cykel gratis, når du køber dem. Hvor sejt er det? Forskellige størrelser vil naturligvis give dig meget mere gearing. Så denne kan naturligvis opnå meget mere end denne eller denne.

Og det er mere velegnet til ting som bundbeslag, kassettelåsringe og lignende. Men hvis du kun får en, skal du sørge for kun at få en lille som en af ​​disse to, fordi det er godt for din stilk, sadelpind og lignende. Sidste lille tip, faktisk.

Jeg efterlader altid min momentnøgle i inaktiv tilstand, dybest set på skiven til nul. Årsagen til dette er, at foråret er så slap, og jeg håber, at jeg i fremtiden altid vil læse meget præcise værdier. Igen ved jeg ikke, om der er videnskab bag dette, men det er 'godt for mit sind.

I sidste ende skal du holde dig til producentens momentindstillinger. Der er en grund. (Hip-hop musik) Pumper og dækhåndtag.

Men i dag vil jeg ikke tale med dig om dæktryk eller noget. Jeg overlader det til Simon Richardson. Han har specialiseret sig i oversættelser og kædelængder.

Spændende ting, det. Vi har alligevel masser af dæktrykartikler. Men hvad jeg vil forkynde for dig i dag er en gulvpumpe, eller hvad en retro, som mig, stadig kalder en sporpumpe.

De kommer i en række forskellige former og størrelser, men generelt ser de alle ens ud. Årsag, jeg anbefaler, er, fordi det er meget nemmere, hurtigere og lettere at pumpe dine dæk med et. Du kan lægge din samlede kropsvægt bagved, plus hvis den har en manometer, kan du få det dæktryk, du ønsker, som anbefalet af vores helt egen Simon Richardson.

I enden af ​​slangen er der naturligvis også et hoved til oppustning af ventilen. og Presta ventiler. Så hvis nogen stopper ved, der har en Schrader-ventil på deres cykel, kan jeg let pumpe den op for dem.

Et sidste punkt at passe på, når du køber en gulvpumpe, er hvis du er i slangeløse dæk, prøv det og gå efter noget som dette. Dette har faktisk et boosterkammer i sig. Hvad betyder det? Og du kan lukke kammeret, blæse masser af luft ind i det, fastgøre slangen til din ventil og derefter tømme luften med en hurtig bevægelse og et slag. (Pop) Den poppende lyd vil være perlen på dit slangeløse dækkesæde i fælgen, og det sparer dig for at pumpe væk med en almindelig togpumpe, der ligner en galning, og alle, der går forbi, vil også se dig som en.

Jeg er ikke så speciel som mig, men jeg synes, det er det værd. De kommer i alle former og størrelser. Så noget lignende er en Topeak shuttle-greb faktisk lidt længere end en standard-arm.

Du kan se en der er knyttet til den der. Det er længe. Det er stift.

Du har god gearing til at fjerne et stramt, stædig dæk. Imidlertid passer den lille læbe muligvis ikke under en rigtig tæt forbindelse mellem perlen og kanten. I dette tilfælde har jeg for nogle år siden faktisk fået nogle af disse kontinentale freebies et eller andet sted, jeg kan ikke huske det, og de fungerer stadig meget godt, fordi de er pæne og tynde, og jeg kan stoppe dem under de stramme perler.

Du har lidt mere fleksibilitet, og nogle gange har jeg bekymret mig for, at denne værdifulde besiddelsespræmie, som jeg har haft i årevis, vil rive. Men indtil videre, så godt. Uanset hvad du gør, skal du dog sørge for at købe nogle kvalitetsgreb, da skift af cykeldæk er en del af cykling. (Hip-hop musik) Tænger og kabelskærere.

For det første tænger. Vælg et sæt med lang næse. Så du kan holde alle skiftkabler eller bremsekabler under spænding, når du spænder fastspændingsskruen.

Selvfølgelig, hvis du bruger elektroniske gear eller hydrauliske bremser, har du ikke brug for dem til dette, men stadig vil de sandsynligvis være nyttige på en eller anden måde. Og så kabelskærer. De er så vigtige for en cyklist.

Jeg kan ikke sige det ofte nok. Folk ser på mig som jeg gør nogle gange. Jeg er sur, når jeg siger dette, men de er virkelig så vigtige.

Årsagen til dette er, at de er specifikke for kabler med lille diameter og slib alt andet giver dig bare ikke et glat, rent snit. Og dette er virkelig vigtigt, når du skærer bremsekabler og skiftkabler, især endestykker, fordi du vil have kablet til at være så glat og fladt som muligt, når du lægger det på en hylse i en komponents hus. De holder også meget lang tid.

Sættet jeg har hjemme er omkring 20 år gammelt. Så næsten lige så gammel som mig. Nej, de er faktisk ikke så gamle som mig, men de går stadig stærkt, fordi jeg kun nogensinde bruger Mon-cykelkablerne.

Så sørg for at få noget. Selvfølgelig, hvis du bruger hydrauliske slanger, nej behøver du ikke bekymre dig om det. Men seriøst, så har du brug for en hydraulisk fræser alligevel, så du skal få noget. (Hip-hop musik) Så du kommer til et punkt, hvor du skal udskifte din kæde og også din kassette.

Men lad os først se på et kædeværktøj. Nå, hvad er det Nå, det giver dig grundlæggende mulighed for at opdele og sætte din kæde sammen i forskellige størrelser, men stort set ser de ud, ikke? Den samme form er der. Hvad du køber, afhænger naturligvis af dit budget.

Imidlertid anbefaler Campagnolo faktisk at bruge et af deres egne kædeværktøjer, hvis du deler og sætter en af ​​deres kæder på igen. Dette skyldes, at stifterne på deres kæder faktisk tager meget mere kraft til at skubbe ud end andre mærker af kæder. Jeg brugte mit eget gamle kædeværktøj derhjemme til at fjerne et.

Campagnolo en, men dybest set holder sig til Campanolo's råd. Der er en grund. For at fjerne din kassette skal du bruge en af ​​dem, en kædepisk; en af ​​dem, en skruenøgle; og det, kassettens låsering værktøj.

Så kassetteklipsværktøjerne kommer i forskellige former, så de passer til forskellige tandninger på kassettens låsering. Så Shimano & Sram, de bruger faktisk den samme gearing, det er godt og godt, de bruger en anden montering, og der er alle mulige andre gamle, de fleste af dem bruger ikke længere fittings, men dybest set tager du den rigtige til din cykel, og du er klar til at gå. Hvordan virker det? Få din kædepisk, og vikl den rundt om det fjerde tandhjul, så den er den fjerdestørste på bagsiden, og brug derefter dit kassetteværktøj til at indsætte det i låseringen, og sæt derefter justeringsnøglen, og skub derefter Flyt justeringsnøglen ned ad mod uret, mens du trykker på din kædepisk, og du vil se dette fortryde.

For at geninstallere kassetten skal du blot justere kassettens splines med et frit navhus og derefter låse kassettens låsering på kassetten ved hjælp af momentnøglen, vi talte om tidligere, selvfølgelig (hip-hop-musik) Endelig er den justerbare en skruenøgle, ja, vi talte lige om dette, så du kunne bruge den til at stramme din låsering, hvis du ikke har det, har du ikke en momentnøgle til det, men hvis du bare er forsigtig, fordi noget som dette er ca. 12 inches lang, du får en hel del gearing bag det, og du kan let fjerne en låsering, eller værre, du er gratis navlegemer. Så er du i problemer. Og du er nødt til at spørge mig, hvad jeg skal gøre på en af ​​mine teknologiklinikker.

Seriøst er der dog et par forskellige anvendelser; afhængigt af din pedaltype, kan du bruge den i stedet for en flad 15-mi-skruenøgle til at løsne akslen eller måske til at rette en kædehjul, hvis en er bøjet. Hvis det er bøjet, skal du alligevel udskifte det, så med en justerbar skruenøgle kan du spare lidt penge på kort sigt. Alligevel er det ret billigt bare at komme til dit værksted alligevel, nu som altid, lad mig vide dine vigtigste værktøjer til vedligeholdelse af hjemmet i kommentarerne nedenfor, jeg læser dem og ser hvad jeg har savnet derhjemme, tror jeg ikke Jeg savnede noget derhjemme, fordi jeg venter på, at du ser min garagetur.

Ja, det bliver lang tid. Glem ikke at kigge forbi GCN-butikken, hvor du kan få godbidder som dette forklæde, som også er uundværlige for dit hjemmeværksted. Måske skulle vi genoptage denne artikel.

Jeg kunne bære det. Husk også at lide og dele denne artikel med dine venner. Og for en anden god vedligeholdelsesartikel skal du bare klikke her nedenfor.

Hvad er det bedste multifunktionsværktøj til cykler?

Detbedste cykel multi-værktøjerdu kan købe i dag
 • Blackburn handelsmand.
 • Fix-it-pinde.
 • Topeak Ratchet Rocket Lite DX +
 • Birzman Feexman E-version 5.
 • Crank Brothers F15.
 • Topeak Mini 20 Pro.
 • Silca T-Ratchet + Ti-Torque kit.
 • ParkereVærktøjIB-3Multitool. På vrangencykel multi-værktøjideel til at komme ind i trange rum.

Et multiværktøj skal være en uundværlig ledsager for enhver cyklist, uanset hvor godt tunet og rengjort din cykel er, kan der stadig opstå mekaniske problemer, der let kan løses, hvis du har det rigtige værktøj med dig. Spørgsmålet er dog, hvad der er det rigtige multiværktøj? Lad os gå over nogle af de forskellige tilgængelige typer, ikke? Lad os nu starte med de virkelig enkle værktøjer, der bare har et par unbrakonøgler. De kan enten være meget lette og kompakte eller lidt større, så nemme at bruge, men måske bedre egnet til at banke rundt for de enkle justeringer, der er vigtige for ethvert drev, du ikke kan gå hjem fra.

Kæder går i stykker, selv de dyreste, nyeste kæder kan stadig gå i stykker, den eneste måde at virkelig rette dem på er med et kædeværktøj. Selvom du har et hurtigt link gemt i sadeltasken, vil du måske ikke have alle dine værktøjer ét sted, og faktisk ville det være bedre at have dem adskilt, så noget lignende ville være Survival Gear Box fra TOPEAK , et godt eksempel. Der foregår meget der.

Hvilken er den rigtige for dig til derefter? For mig er der to ting at huske på. For det første skal det have værktøjer til at dække alt, hvad jeg har brug for; og for det andet skal det pakkes ind i noget superlys, når alt kommer til alt går det på min cykel 'Så jeg vil ikke tage noget unødvendigt med mig. Men hvad er de værktøjer, jeg har brug for da? Først og fremmest er en 4 mil Alan-skruenøgle eller unbrakonøgle og en 5 mil de to ting, jeg sandsynligvis bruger mest, alt fra at justere sadelhøjden til at stramme headsets, jeg bruger også lejlighedsvis 6 mila godt til at sikre pedaler eller til sadelklemmer.

Nogle pedaler tager 8 mils, men du kan finde ud af, at de fleste multiværktøjer sandsynligvis vil have en lille adapter til at konvertere dine 6 mils til 8 mils. Og så hvis du har pedaler, der skal strammes med en skruenøgle, skal du bare sørge for at de sidder tæt, inden du tager afsted, du må sige, at jeg ikke ville køre med en skruenøgle i lommen. En stjerneskruetrækker eller stjerneskruetrækker er også ubelejlig for at håndtere dine mechs, enten skal du bare foretage en lille justering på vejen, hvilket er fint, men hvis der sker noget katastrofalt, er det guld værd at have en med dem med formet hoved, mest multiværktøjer har en T25, den mest almindelige størrelse, men nogle cykler bruger også T30 og T15, så du skal være meget forsigtig med de værktøjer, du har på dit multiværktøj, der matcher skruerne, du har på din cykel.

Eller måske skifte bolte på din cykel, hvilket jeg måske eller måske ikke har gjort. Nu har jeg også sagt, at et kædeværktøj er absolut nødvendigt for hver tur, du kører, og jeg vil fortsætte med at være selvforsynende, og jeg hævder, at det er det. Du kan køre hjem med dette headset, selvom du kan køre hjem med en glidende sadelpind, men en uberørt cykel er ikke meget god.

Medmindre du bryder din kæde i toppen af ​​en rigtig lang nedstigning, og slutningen af ​​din tur er i bunden, ville det være en gave. Noget som denne TOPEAK mini 20, der ledsager mig på mine ture, reparerer stort set alt, hvad der vil ske på min cykel, og det er også dejligt og let, jeg har bare brug for en slange, en pumpe og måske et par plaster, og jeg kan gå Så det er alt for mig, men jeg kører sjældent mere end et par timer nu og aldrig i ørkenen. Så hvad sker der, når du tager ud på lange, selvbårne rejser eller endda flerdags epos? Nå, jeg tror, ​​i dette tilfælde har du brug for noget mere af den slags, hvor du tilpasser værktøjer, der bliver lettere at bruge og også lidt mere robuste.

Den eneste grund til, at jeg ikke ville tage dette med på en normal tur lige nu, er, at mens det er let, er det stadig lidt større, så det passer ikke i alle mine jerseylommer eller min sadeltaske, men så forestiller jeg mig, at hvis du kører rundt verden så har du sandsynligvis ikke bare jersey ting poser og en sadeltaske. Selvom det ville være ret sejt, og sandsynligvis en dag vil nogen. Når du køber et multiværktøj, skal du prøve at sikre dig, at der er en lille pose til det, hvis du lægger noget metallisk i din sadeltaske, chancerne er, at dette multiværktøj ender med at gnide et hul i dit reserverør, og denne lille pose forhindrer din telefon, du kunne være i slutningen og ridse skærmen, hvordan skal du så vælge et multiverktøj? Jeg antager, at du skal sørge for, at du har alle de værktøjer, du har brug for, og intet du ikke har.

Som det Sørg for, at alle skruestørrelser er dækket, og tag altid et kædeværktøj med på hver tur, du ikke vil køre hjem. Lad os nu vide, hvilken hårdeste situation du nogensinde kom ud af, mens du kørte et multiværktøj. For mig var det fire timer i en seks timers kørsel midt om vinteren, og jeg rev min bagskifter ren, men jeg kom hjem uden forfrysninger og uden at gå, så lad os vide, hvad der skete med dig.

Nu er der mange artikler om GCN, hvor vi hjælper dig med at komme ud af gadesituationer med et multiværktøj, og for to af dem skal du klikke deroppe og du kan se en, hvordan du retter din kæde, hvilket uden tvivl er en af ​​de mest almindelige , eller, mere almindeligt, hvordan man monterer et fladt dæk, kan du gøre det på rekordtid, hvis du klikker og ser på dette. Hvis du vil abonnere på GCN, skal du bare klikke på dit yndlingsværktøj, bare tag mig ikke med, ja, nej, nej, klik ikke på mig. Okay, forresten, mine knæ er skudt, fordi jeg skal barbere mig. - Uh, ja. - Begge? - Ja.

Hvad er de bedste cykelværktøjer?

MinTop10Cykelværktøj
 • # 10 Hirame Floor Pump Chuck / Campagnolo Pump Chucks.
 • # 8 Phil Wood Fedtpistol / Felco kabelskærere.
 • # 7 og skruenøgler.
 • # 6 SKS racing kompressor.
 • # 5 Stort Rinko-træVærktøj.
 • # 4 Topeak Ratchet Rocket Lite DX.
 • # 3 rammepumper.
13. april 2020

Hvad er et cykel-multiværktøj?

De er små, lette og enkle. Alt i enværktøjerindeholder stort set alt hvad du har brug for, inklusive dækgreb og en kædeværktøj, for at løse de fleste fejl. Skjultmulti-værktøjerfastgøres til eller åbnes i eksisterende åbninger på dincykel, så du ikke behøver at bære dem i en pakke, en sædetaske eller en trøjelomme.27. februar 2020

nederste beslag klik

Hvor er pro cykelværktøj?

Vores produkter erfremstilletfra holdbare materialer af overlegen kvalitet i Taiwan, verdens centrum forcyklingfremstillingsekspertise.

Er Pro Bike Tools godt?

Pro cykelVærktøjets momentnøglesæt er let at bruge medgodtkvalitetsbits, et omfattende drejningsmomentområde og et praktisk skraldesystem, der gør momentbolte nemme og nøjagtige. Prisen er virkeliggodt, især i betragtning af kvaliteten af ​​konstruktionen. Stærkt anbefalet til den ivrige hjemmemekaniker.28. oktober 2019

Hvad har du brug for at vide om biketools?

Biketools leverer Park Tool-produkter til professionelle og hjemmecykelmekanikere. Vores kunder oplever uovertruffen service og hurtig forsendelse plus direkte arbejdsviden fra en certificeret cykelmekaniker til at hjælpe med alle dine spørgsmål til reparation af cykler.

Hvilken slags værktøj har jeg brug for til at reparere min cykel?

Hvis du selv kan lide at arbejde på din cykel, har du brug for specielle cykelværktøjer. I cykelværktøjsafdelingen i vores onlinebutik finder du alt, hvad lidenskabelige amatører eller erfarne cykelmekanikere har brug for til det - fra værktøjer til regelmæssig vedligeholdelse af cykler til specielt udstyr til vanskelige reparationer eller udskiftning af vigtige komponenter.

Hvor meget koster et cykelværktøjssæt?

Inden du begynder at købe et godt cykelværktøjssæt, skal du bestemme dit udgiftsbudget. Du kan finde værktøjssæt, der er fuldt udstyret til så lave som $ 30. Du kan også finde professionelle sæt, der er lavet med de bedste produkter, der koster $ 200-300.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Embertech krus - hvordan beslutter du dig?

Hvor meget koster Ember krus hos Starbucks? Nyt Ember rejsekrus Hvid rejsekrus (149,95 $) fra Ember. Ember er perfekt fra første slurk til sidste dråbe og giver brugerne mulighed for at tilpasse deres drik til total kontrol over deres lækre kop gennem berøringen af ​​Ember-appen.

Flerdags cykelture - holdbare løsninger

Hvad har jeg brug for til en cykeltur på flere dage? Gør dig klar til at tage på en multidag- eller uges lang cykeltur kræver en masse eftertanke og planlægning. Behov: 1 sæt hagesmæk / jersey til hver køredag. 1 par sokker til hver køredag. Handsker, flere par anbefales.

Bedste nybegyndercykel - handlingsorienterede løsninger

Hvor meget skal jeg bruge på en nybegyndercykel? Jeg forklarer, hvorfor du skal bruge et rimeligt beløb på omkring $ 1.000-2.000 på en højkvalitets pre-ejet cykel, ideelt lavet i de sidste 5-10 år. $ 1.000-2.000 kan virke som en masse penge for nogle. For andre kan det virke som for lidt. 24.09.2019

Medicinsk bold crunches - omfattende håndbog

Hvilke muskler virker medicinkugleknus? På grund af dets evne til at målrette mod hele kernen, bør den schweiziske ball-crunch være et dagligt syn i din træning. Øvelsen fungerer primært rectus abdominis eller six-pack muskler og den tværgående abdominis. Men når det udføres ordentligt, opfordrer det også muskler, der stabiliserer hofterne og lænden. 28 июн. 2005 г.

Mekaniske fakta - besvare spørgsmålene

Hvad er nogle interessante fakta om at være mekaniker? 13 grunde til at blive en bilmekaniker Dine dage er altid forskellige, du lærer om ny teknologi, og lige når du er færdig med et job, ruller et nyt nyt køretøj gennem garageportene. Der er 240 millioner biler på vej. Du behøver ikke sidde fast bag et skrivebord hele dagen.

Auto tagtelt - hvordan man beslutter

Er tagtelt dårligt for din bil?