Vigtigste > Cykling > Cykelsti fra Maine til Florida - hvordan man løser det

Cykelsti fra Maine til Florida - hvordan man løser det

Er der en cykelsti fra Maine til Florida?

East Coast Greenway forbinder 15 stater og 450 byer i 3.000 miles fraMaine til Florida. Vi fremmer en sikker gåtur ogcykelrutegennem landets mest befolkede korridor.WikiVidi.com East Coast Greenway East Coast Greenway er en 3.000-mile cykel- og vandrerute, der forbinder større byer på Atlanterhavskysten i USA fra Calais, Maine til Key West, Florida. Spinalruten og de supplerende grenruter er til ikke-motoriserede personer, der transporterer alt fra lokal pendling til langdistancerejser.

Den non-profit East Coast Greenway Alliance blev grundlagt i 1991. Hele ruten er valgt. Fra juli 2017 vil 900 miles eller 32 procent af ruten være off-road på trafikbeskyttede grønne stier.

Visionen er, at hele stien er off-road. Historie I 1991 mødtes en gruppe cyklister og langdistancestier entusiaster i New York City og dannede en national nonprofitorganisation, East Coast Greenway Alliance, for at planlægge og fremme en grøn sti, der kombinerer eksisterende og planlagte stier i en kontinuerlig 'tilbagevej'. ”Forbinder mellem byer på Atlanterhavskysten.

mountainbikeI sommeren 1992 sendte ECGA ni cyklister fra Boston, New York City, Vermont og Washington, D.C., på en 30-dages cykeltur til udforskning.

I 1993 førte ture langs ruten for at udforske muligheder og fremme ideen om Green Trail. Den første reklametur fra Maine til Washington, DC fandt sted i 1994. 'East Coast Greenway' blev et varemærke i 1995.

I 1996 blev de første fem strækninger udpeget. Disse sektioner var Baltimore & Annapolis Trail i Maryland, Charter Oak the Greenway i Connecticut, Coventry Greenway i Rhode Island, Farmington Canal Greenway i Connecticut og Delaware & Raritan Canal Trail i New Jersey. Disse stier udgør 90 km af den grønne vej.Mellem 1997 og 2000 blev omkring 250 km vandrestier udpeget i hele regionen. I 2000 blev Amtrak partner og hjalp med at give adgang til forskellige dele af ruten. Mellem februar og juni 2000 transporterede EKG Wave ikke-motoriseret relæ en flaske havvand fra Key West til Canada langs EKG-ruten.

Yderligere 173 miles blev udpeget fra 2001 til 2004, og flere stater trådte ind for at fuldføre deres del af ruten. Dette førte til flere partnerskaber med offentlige organisationer som NJDOT, hvilket ville være afgørende for udviklingen af ​​vandrestier. I 2003 underskrev hus- og senatmedlemmer breve til præsident Bush til støtte for greenwayen.

I 2004 kørte syv cyklister hele strækningen fra Key West til Calais på 55 dage. Senere samme år fandt den første tur fra Maine til Florida sted; Fire cyklister gennemførte begivenheden på 52 dage og samlede $ 75.000. I årene derpå stoppede flere mennesker med at køre uden for EKG-begivenheder.En artikel fra GQ i 2005 om et drev af Wil Hylton bragte national opmærksomhed på greenwayen. Hele rygsøjlen blev afsluttet og kortlagt i 2008. Tilgængeligheden af ​​stien blev udvidet med støtte fra staterne, og yderligere begivenheder fandt sted hvert år.

Fra 2017 er 32 procent af den grønne vej off-road. Bestræbelserne på at øge antallet af off-road ruter vil fortsætte. Rute De vigtigste byer, der er forbundet med 'tilbage ruten', er: Andre byer kan være forbundet med 'alternative ruter' nogle steder.

Flere oplysninger om ruten kan findes online på greenway.org; et online kortlægningsværktøj er tilgængeligt på map.greenway.org.Maine.

justin williams cykling

Rejsende starter i Calais, Maine, ved den grænse mellem Canada og USA og cykler sydvest gennem Ellsworth, hvor de kan blive på Inland Spine Route gennem Bangor, eller en af ​​dem Sluk for den 240 km lange kystrute. Ruterne går nord for Portland og fortsætter derefter mod Portsmouth, New Hampshire. Ruten gennem Maine er 350 miles, og 39% af den er i øjeblikket i marken.

New Hampshire Riders kommer ind i staten via Memorial Bridge i Portsmouth, New Hampshire og følger kysten til Seabrook og derefter videre til grænsen til Massachusetts. New Hampshire har den korteste del af greenway: ca. 17 miles, alt ad vej. Massachusetts Den grønne vej går ind i staten nær Salisbury, Massachusetts og løber sydpå mod Boston og derefter til Waltham.

Fortsæt fra Worcester til Rhode Island-grænsen. Ruten løber langs Charles River og forbi fødestedet for den amerikanske industrielle revolution. Rhode Island Greenway kommer fra Massachusetts ved Blackstone River Bikeway og følger den historiske Blackstone Canal.

Det går ned til Pawtucket og derefter til Providence, hvor det går omkring India Point Park i Narragansett Bay og derefter videre til Cranston. Denne 79 km lange grønvejssektion er 52% off-road, yderligere 30% vil blive udviklet. Connecticut Connecticut har den mest landlige sti i regionen.

Det løber gennem historiske møllebyer som Willimantic og større byer som Hartford, New Haven, Bridgeport og Stamford. Brugere kan krydse Farmington Canal Greenway for at komme fra Simsbury til New Haven og derefter krydse langs Long Island Sound for at forlade staten. I øjeblikket er 28% af ruten på 198 mil off-road, med yderligere 28% under udvikling.

New York New York-segmenterne begynder i Westchester County og løber sydpå gennem Bronx og Manhattan til New York City. Ruten dækker sektioner af Broadway og langs Hudson River, som rejsende kan krydse over George Washington Bridge eller på en NY Waterway-færge til New Jersey. New York er hjemsted for 44 miles af greenway, hvor 62% af ruten er, den højeste procentdel på greenwayen, er off-road.

På Manhattan er 90% af vejen off-road. New Jersey New Jersey-delen af ​​Greenway nås fra New York via Hudson River via George Washington Bridge eller færgen og fra Pennsylvania via Calhoun Street Bridge over Delaware River. Ruten passerer gennem Jersey City, Newark, New Brunswick og Trenton, mens den også rejser gennem landdistrikterne.

New Jersey har den næsthøjeste andel off-road kørsel på 54%. Pennsylvania The Greenway løber gennem de mindre byer i Bucks County, derefter gennem byen Philadelphia, hvor den passerer adskillige historiske vartegn og løber ned ad Spring Garden Street, byens mest cykelvenlige gade. Ruten følger Schuylkill River Trail syd mod Delaware.

Ruten på 67 km er 31% off-road, men der er en tredjedel af ruten, der endnu ikke har en rute. Det er planlagt at lukke hullerne. Delaware Greenway løber 70 km gennem Delaware.

Greenway-brugere rejser ned det nordlige Delaware Greenway til historiske Wilmington og videre til Christina Riverwalk. Derefter rejser rejsende til det historiske New Castle og rejser langs New Castle Riverfront, før de når Newark og går mod vest mod Maryland. Maryland Ruten begynder i Elkton, Maryland og går mod vest til Perryville og Susquehanna-floden.

lang cykeltur

Rejsende passerer Perry Point VA Medical Center og har en fantastisk udsigt over Chesapeake Bay. Brugere krydser Susquehanna ved Thomas J. Hatem Memorial Bridge, men er begrænset til solopgang og solnedgang i weekender, helligdage og specielle begivenheder. Skal aftales på forhånd og skal være 18 år eller ældre eller have et gyldigt kørekort.

Havre de Grace er bag broen efterfulgt af Harford County, Monkton og Cockeysville. Derefter kører bilister sydpå gennem Baltimore og derefter videre til Annapolis, inden de forlader den grønne vej på 270 kilometer i Hyattsville og går ind i Washington, DC. 32% af ruten er off-road.

bentonville ar mountainbiking

District of Columbia Fra Maryland State Line følger den grønne vej Metropolitan Branch Trail til Union Station og derefter til National Mall, det officielle centrum for EKG. Greenway-brugere kan derefter fortsætte mod Arlington Memorial Bridge over Potomac-floden på Mount Vernon Trail til Virginia. Næsten halvdelen af ​​det 13 km lange afsnit gennem distriktet er off-road; downtown tilbyder ingen off-road mulighed.

Virginia Dette afsnit løber fra Washington, DC til Mount Vernon, fortsætter på Potomac Heritage Trail mod Fredericksburg og fortsætter videre til hovedstaden Richmond. På dette tidspunkt deler grønvejen sig: rygsøjlen på 300 km fortsætter sydvest ind i Piemonte-regionen i North Carolina. Den alternative rute, den 140 kilometer lange historiske kystrute, løber sydøst gennem Jamestown og Williamsburg og derefter mod Wilmington, North Carolina.

Dette afsnit er på American Tobacco Trail, der passerer East Coast Greenway Alliance hovedkvarter i Durham. Ruten fortsætter sydvest gennem Sandhills-regionen og ind i Fayetteville, før den følger Cape Fear River til Wilmington og langs kysten. Alternativt slutter den historiske kystrute, der kommer fra det sydøstlige Virginia, til Dismal Swamp Canal Trail og følger kysten gennem Greenville og Jacksonville, inden den når Wilmington, hvor ruterne forbinder.

Spinalruten på 372 mil er 25% off-road på dette tidspunkt. Georgia Greenway-chauffører i Georgia vil bruge Coastal Georgia Greenway til at rejse fra South Carolina til Florida. Ruten går gennem Savannah, Richmond Hill, Midway, Riceboro, Darien, Brunswick, Woodbine, Kingsland og St.

Marys. Den 160 mil lange rute er kun 6% off-road, men yderligere 14% er under udvikling. Der er 66 km mellemrum, men der gøres en indsats for at forbinde ruten.

Florida Florida-sektionen af ​​EKG begynder i Fernandina Beach og løber syd langs kysten gennem små strandbyer og større byer som Jacksonville og Miami. Ruten fortsætter over øer og broer til det sydligste punkt i det kontinentale USA, Key West. Denne del af den grønne vej er 600 miles lang, den længste af EKG og 31% off-road.

Yderligere 13% er under udvikling, og yderligere 38% er under offentlig kontrol og skal udvikles. Der er nogle smuthuller. East Coast Greenway Alliance East Coast Greenway Alliance er en nonprofit organisation, der fører tilsyn med, men ikke ejer greenwayen.

Alliancen er baseret i Durham, North Carolina, væk fra American Tobacco Trail. Seks greenway-koordinatorer arbejder eksternt i deres regioner. Alliancen koordinerer væksten af ​​grønne veje ved at arbejde med lokale, statslige, regionale og nationale organisationer og agenturer. og tilvejebringelse af kort og information om den grønne vej. ECGA går ind for sikker adgang til cykelstier på veje og broer samt bekvem adgang til offentlig transport for cyklister.

Derudover fremmer alliancen brugen af ​​alternative transportmidler, såsom brugen af ​​grønne veje. Få flere oplysninger på greenway.org.WikiVidi.com

Hvor lang tid tager det at cykle på East Coast Greenway?

Hvordanlang tid tager detat rejse hele vejen rundtEast Coast Greenway? Vedcykel, vil de fleste cyklistertagemellem to og fire måneder afhængigt af hvor mange miles om dagen de vilride. De tre mennesker, der har gået hele ruten, tog cirka seks måneder.

hvilke cykler bruger politiet

Hvor lang tid tager det at cykle fra Maine til Florida?

hvis duride50 miles om dagen, kan dugørhele stien – fra Calais,Mainetil Key West,Florida– På mindre end to måneder. Ogtagerdet er let.19. jul 2016 nov.

Er East Coast Greenway komplet?

At se, hvor stier erkomplet, besøg voresGreenwaykort. Kan jeg rejseEast Coast Greenwayi dag? Ja! Fordi størstedelen af ​​ruten stadig er på veje, en tur langshelruten er kun passende for erfarne cyklister og vandrere.

Kan du gå fra Maine til Florida?

East Coast Greenway er enog cykelrute, der strækker sig 3.000 miles fraMaine til Florida, der forbinder vores nations mest befolkede korridor.

Hvor mange miles kan du cykle om dagen?

Typisk en gennemsnitlig personkancyklus mellem 56 og 60Tusinder(90 til 96 kilometer) i endag. Giv eller tag et par.

Hvor mange timers kørsel fra Michigan til Florida?

Hvordanlangerkørsel fra Michigan til Florida? Det samlede antalkørseltiden er 19timer, 11 minutter.

Hvor mange dage tager det at køre fra Florida til Michigan?

Hvordanlang er drevet fra Florida til Michigan? Det samlede antalkørseltider19 timer, 11 minutter.

Kan du tage et tog fra Maine til Florida?

Amtrakerenog kuntoglinje, der forbinder Portland,Mainetil Orlando,Florida. Der er dog 3togper dag at vælge imellem.

Hvor meget koster det at køre fra Maine til Florida?

Det samlede antalkosteafkørsel fra Maine til Florida(envejs) er $ 184,19 ved nuværende gaspriser. Rundturenomkostninger villevære $ 368,39 at gå fraMaine til Floridaog tilbage tilMaineigen. Fastbrændstofomkostningerer omkring $ 2,98 pr. gallon for din rejse.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.

Proteinpulver til piger - løsninger på problemerne

Hvad er godt proteinpulver til kvinder? 4 af de bedste proteinpulvere til kvinder ALOHA Organisk Proteinpulver. Dette plantebaserede proteinpulver er ideelt til kvinder med allergi, fordi det er fri for gluten, lactose og soja. Tone It Up Organisk plantebaseret proteinpulver. Vega Protein & Greens. Orgain Organic Protein & Superfoods Plantebaseret proteinpulver.

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Mad, der bremser dig - praktiske løsninger

Sænker æg? Æg. Æg er en fremragende kilde til magert protein, men mangler de kulhydrater, der er nødvendige for at skabe en intens svedesession. Og fordi protein tager længere tid for kroppen at fordøje, kan en omelet veje dig ned, hvis den indtages for tæt på din træning.

Er clif bars sunde - hvordan man beslutter

Er Clif Bars faktisk godt for dig? Højt i kalorier, de indeholder også 44 gram kulhydrat for at hjælpe med at brænde dine muskler eller genopfylde dine glykogenforretninger. Det er en god idé at tage en Clif Bar til en lang vandretur, men hvis du spiser dette mens du sidder i sofaen, er du bedre stillet med en mere nærende snack. 18 okt, 2019