Vigtigste > Cykling > Cykeltræner - bæredygtige løsninger

Cykeltræner - bæredygtige løsninger

Er undervisere dårlige for din cykel?

Mens 'ridning på entrænervil beskadigeditcarbon frame ”myte er officielt sprængt, indendørs ridning kan stadig udgøre en trussel moddin cykelpå to måder: hjulspænding og svedkorrosion.17. april 2020

fødevarer, der forhindrer lungekræft

Velkommen til endnu en Spørg GCN-ting. - Det er rigtigt, du beder os om noget, og vi vil gøre vores bedste for at besvare det. Først og fremmest, Tom, vi har et grænsespørgsmål.

Dette er fra Jeremy Emilio, der spurgte, hvordan får jeg min søster, kæreste med på en cykeltur. Nu er akavet synlig for alle. Smale Rider påpeger os: 'Vent, er de begge?' Luciano Namo siger til, 'Du skal først finde ud af et par ting,' Jeremy, hvorfor går du sammen med din søster? 'Og jeg tror ikke, vi er disse Kan svare på spørgsmål Tom. - Det er okay, det er okay.

Fordi Jeremy rakte ud til alle de berørte kommentatorer og sagde: 'Nej, adskilt,.' - Det er en lettelse. Okay, ja, hvad din søsters cykel vedrører Tom, du har sandsynligvis mere erfaring, fordi du har en søster, og jeg ikke, og din er en meget talentfuld og dygtig cyklist, og hun er også yngre, så du må have gjort noget højre - yngre og hurtigere end mig.

Og det har det været i flere år. - Det ville jeg ikke fortælle dig, men ja. - Det er en kendsgerning, ikke? - Ja. - Hvordan kom Annie i gang med at cykle? Jeg tror, ​​Annie begyndte at cykle, fordi vi var temmelig unge, sandsynligvis ti eller tolv.

Og det var bare en familie ting. Så hvis din søster er ung nok til at du stadig kører med dine forældre eller noget, er det bare et godt sted at starte at have det sjovt på cyklen. Hvis de er lidt ældre, og du tror, ​​de bare skal begynde at cykle, ved jeg det ikke rigtig.

Cafe ride? En cafetur er en fantastisk måde at introducere folk til at cykle på. - Ja, jeg tror nok, det handler bare om at have det sjovt som du sagde, og prøv derefter ikke at demoralisere dem, tag dem ikke op ad nogle dumme bakker og lad dem være ved siden af ​​vejen, stille gader, dette er virkelig vigtigt. Ingen kan lide trafik, når de begynder at cykle.

Jeg kan ikke rigtig lide trafik lige nu. Men ja, lad os gå. Forhåbentlig hjælper de dig Jeremy.

Okay, næste har vi dette spørgsmål. Åh, jeg kan godt lide t. Af Jukka Pakkanen.

Opbevarer du dine gamle elskede cykler? Hvad gør du med de gamle, hvis du beslutter dig for en ny? Hvad laver du? - Hvis jeg ejer den gamle, ville jeg sandsynligvis sælge den. - Ja, du kan ikke lide at gemme ting, ikke? - Nej, jeg har en cykel, som jeg har holdt, jeg har et par cykler, som jeg har holdt i årenes løb, som jeg nyder at køre nu og da. Vi er sammen med GCN og mine cykelpartnere i en så glad position, at jeg ikke føler behovet for at føle det som at bytte min egen cykel så regelmæssigt - ja.

Nå, jeg holdt en ramme fra mine mountainbike-dage, fordi den komplette cykel tog for meget plads. Og teknisk set er det alligevel forældet. Men rammen er noget specielt.

Og så holdt jeg to cykler fra mine racerdage, især hvis jeg ikke har nogen gode cykler fra GCN, har jeg stadig to af mine egne. De er ikke populære som sådan. Nå, jeg elsker hende meget. - Jeg spekulerer på, hvordan Matt har det? Fordi han fandt sin 2000 Giro D'Italia cykel, eller hans 2000 Giro D'Italia cykel blev fundet i en cykelbutik i Italien, så han er efter det.

Dette er virkelig en elsket cykel, fordi der er mange gode minder forbundet med det - sandsynligvis ikke så mange gode minder fra det løb. Han har haft det ret hårdt med det. Ret.

Ja, med faldet og skaden. Okay, næste. Skal jeg bekymre mig om at bruge min carbon cykel på en turbotræner? ? Vil rammen knække under tunge belastninger? Dybest set er dette en almindelig myte om kulfiberrammer.

At du ikke bør bruge dem på turbotrænere Et råd, vi har talt med producenterne er, at ingen af ​​dem ser ud til at sige, at din garanti bortfalder, hvis du bruger dem på en Turbo-træner. Det siger efter min mening, at det er sikkert. Hvad hvis du prøver? Jeg leder faktisk efter nogen, der har haft erfaring med en carbonramme revnet af en turbo-træner, du kan ikke rigtig finde dem, ikke? - Nej, det kan du ikke.

Jeg formoder, at bekymringen sandsynligvis kom fra, at cyklen blev løst og derefter sidelæns bevægelse. Men jeg har aldrig hørt om det. - Der er mange meget gamle cykler, der har været på servertrenere i lang tid og viser ingen tegn på stress.

Tilbage til myterne om kulfiber har vi en artikel om det, ikke sandt? - Vi har - Det er der. Det er de syv ting, du ikke vidste om kulfiber. Mange misforståelser ødelægges i denne artikel.

Se på det. (Rockmusik) (Sommer) - En komponents egnethed afhænger generelt ikke af materialet. Hver del skal designes med et specifikt belastnings tilfælde i tankerne.

Admi Selvfølgelig er der med kulstof, som med ethvert rammemateriale, risikoen for at du kan gå til dine grænser, for eksempel for at nå et super nemt mål. Problemer opstår dog kun, hvis den ikke er konstrueret korrekt med Absolut Cracking Video. Det næste spørgsmål kommer fra Sam Running, der siger: påvirker kædelængden hastigheden på din cykel? Hvad mener du si? - Nå, vi taler om små, små hastighedsjusteringer, ikke sandt.

Ligesom virkelig en watt eller to. Men hvis du får det meget forkert, kunne det bestemt. Hvis det er for stramt, kan det potentielt lægge mere træk i kæden.

Og hvis det er for længe, ​​er der mere kæde at hæve. Vi taler lille, lille. Men dybest set skal du få det rigtigt til dit skift.

Og så også for at forhindre din kæde i at flagre og slappe af. Så ja, få det rigtigt af disse grunde i stedet for at gøre din cykel hurtigere. Okay, Tom.

Kan du svare på det? Når du alle rejser til udlandet for at filme, det er forresten af ​​Ryan Donnelly, medbringer du en oversætter eller svinger du det bare og håber på det bedste? Hvad kunne det bringe dig? Indtryk? - Nå, Ryan, vi rejser ikke med en oversætter, vi taler ikke for mange andre sprog end engelsk. Nogle af jer undrer sig måske over, om vi taler engelsk flydende eller ej. Vi kender et par nøgleord, men mange af de steder, vi skyder, modtager mange engelske eller udenlandske cyklister.

Derfor taler lokalbefolkningen ofte også engelsk. Men det er bestemt værd at lære et par søgeord, hvis du er ude og omkring. Og jeg tror, ​​det er det, vi skal lære i denne næste artikel, nemlig, 'Fem fejl, du ikke burde lave, når du cykler i udlandet' (funky musik) - Hvis du kører et eller andet sted lidt eksotisk, lidt væk fra den slagne sti, absolut værd at lave din forskning.

Se på det lokale køkken, hvordan er gaderne, er der et hospital i nærheden, er der et bi? ke butik i nærheden? - Ja. På den måde kan du have ro i sindet. Det kan også aflaste lidt stress og helt sikkert få dig ud af en vanskelig situation.

Faktisk er dette ikke en dårlig regel at følge, selv når du er i nærheden af ​​dit hjem - så videre til et andet spørgsmål. Dette kommer fra Tommy L3. 'Hej, jeg finder ridning lidt kedelig nu, hvordan får jeg tilbage den samme motivation og lyst til ridning, som jeg havde, da jeg startede? Tom, hvad synes du om denne ven? - Det er et hårdt spørgsmål, ikke? Fordi vi ikke ved, om du på en eller anden måde keder dig og demotiveres fra at ride, Tommy, på de samme gader eller noget lignende hver dag.

Jeg vil foreslå, at hvis du finder noget kedeligt eller dæmpende, tag en pause, hvis du kan. Hvis du har en anden transportform for at komme på arbejde eller noget. Tag et par fridage, frisk op, og se om du kan finde andre veje at køre på.

Jeg fandt altid, da jeg blev lidt demotiveret, at min favorit ting at gøre var at smide en grusafdeling eller en off-road sektion bare for at holde tingene friske og gøre tingene lidt anderledes. Hvad med dig? - Nå, jeg finder ud af, at jeg nogle gange når jeg ikke rigtig vil ride af en eller anden grund, når jeg tvinger mig til at ride, har jeg en tendens til at være udenfor. Så faktisk, som det hele, lyt til din krop og dit hoved og gør hvad du vil.

Selvmotivation kan også gøre underværker. Men ikke på lang sigt, jeg har en fridag i 30. Hvor jeg tænker, jeg vil ikke gå ud, og så gør jeg det og har det godt.

Det kunne fungere! Vi har også overraskende overraskelse en komplet artikel om emnet. Det er dybest set som forholdsrådgivning. Dan og jeg forklarer, hvordan vi kan krydre dit forhold til din cykel.

Og ja, det inkluderer beskidte weekender. (funky musik) - At gå solo kan være fantastisk. Men det kan også blive ret kedeligt.

Når alt kommer til alt har du kun dine egne tanker i timevis af selskab. Så hvorfor ikke tage en tur med andre? Nu vælger mange mennesker at ride med kun en anden partner, nogle gange kan du få tre af jer til at gå ud, hvilket kan efterlade nogen akavet udeladt, eller du kan vælge en stor gruppetur. Det er et indlysende tip, men det virker virkelig.

Tiden vil gå meget hurtigere. Og desuden handler det ikke kun om at komme hurtigere til din destination, men også om at nyde processen med at ankomme. Sådan kan du dele topbånd og bare have det sjovt generelt. - Topbånd? - Nå, det spørgsmål havde mange tommelfingre op.

Så jeg synes, vi sandsynligvis burde tilbyde et svar. Og det er fra Free Wheeler. Hvem har 182 tommelfingre op. 'Jeg synes, du skal gøre en mindre GCN-gaverudfordring hver måned, hvor taberen derefter bliver nødt til at bruge en cykel til mindre end £ 150 til alle deres forlystelser, GCN-artikler og deres fritid til at køre indtil næste måned kan håbe at indløse .

Tommelfinger op, hvis du vil se dette eller lignende. 182 mennesker har tommelfingre op. Og så tilbød Free Wheeler et lidt mindre straf ive alternativ, hvilket var, at du også kunne have en tabertrøje eller en taber-t-shirt.

Hvilket stadig lyder ret dårligt. Personligt vil jeg gerne undgå det, jeg synes udfordringen er en god idé, men jeg vil undgå at køre på cyklen eller bære en tabers t-shirt i en måned. - Nå, dybest set er det dårligt at miste en GCN-udfordring, endsige straffe os i en måned bagefter, det er som at bære en fjols for at være klar til det.

Tom, hvordan vi fandt ud af i vores artikel, hvor meget hurtigere du kan komme på arbejde på en dyr cykel. Jeg skulle stå op fem minutter tidligere hver morgen, hvis det ikke var for mig. Jeg kan bruge min Canyon Aeroad til at køre til arbejde. - Ret. - Ja.

I orden. Sidste spørgsmål, denne kommer fra Big Dog, Hey Big Dog, 'Hey GCN, mine forældre siger, at jeg ikke skulle, men skulle jeg købe elektrolytpiller og genopretningspulver, og har jeg brug for det, jeg er kun 16., virkelig almindeligt spørgsmål . Jeg deler dette i to, hvis jeg må, Tom.

For det første tror jeg, at du skal forklare dine forældre eller få dem til at se denne artikel, at faktisk mange ernæringsprodukter til udholdenhedssport kun er normale næringsstoffer, vi spiser, dvs. kulhydrater, enten i form af stivelse eller sukker, elektrolytter , som bare er salte, som vi indtager sammen med vores mad.

Årsagen til, at vi lægger dem i vores flasker, i vores baglommer, i vores cykler, er fordi de krav, vi stiller til os selv, skal erstatte dem mere. Da jeg var lille, havde jeg efter at have cyklet i vinterhovedpine fra at være dehydreret og ikke vide, hvad dehydrering var. Faktisk ville jeg have haft stor gavn af elektrolytfaner dengang.

hvad man skal se efter, når man køber en brugt cykel

Alt det er er en smule salt i en flaske, men det ville dybest set have stoppet mig i at få tømmermænd fra cykelture. Måske er det eneste, der kræver lidt forsigtighed, rekreative produkter. Nå, det er bare normal diæt, det er bare protein, du har bare ikke brug for det.

Så i stedet for at skade dig, skal du bare udskille det. Og du spilder penge på det. Så vi har en genopretningsartikel, og der er en masse rigtig enkle og praktiske råd derude.

Forhåbentlig hjælper dette dig med netop dette spørgsmål. Herregud mig! Barry er ikke sikker for 16-årige. Det behøvede jeg ikke at se. - Åh gud. (funky musik) - Din krop har brug for brændstof til at ride.

Og primært i form af kulhydrater, når du er over 65% af din maksimale puls og naturligvis også fedt. Bortset fra meget korte rejser, vil du nu bruge næsten alle træningsrejser. Din energi lagres på en eller anden måde, mens du er ude og omkring. - Nå, jeg er bange for, at den sidste artikels uddrag bringer os til slutningen af ​​en række Ask GC Anything.

Hvis du har brændende spørgsmål om cykling, lad os komme væk fra det vanskelige forholdsspørgsmål i starten, så lad os det let vide i kommentarfeltet nedenfor eller brug hashtagget #TorqueBack, se hvad vi gjorde der? på twitter og forskellige andre former for sociale medier - og hvis du vil se mere indhold, hvis du sidder fast i denne weekend og stadig vil træne, hvorfor ikke træne med os Sion? den skræmmende passage i prikkerne? Artiklen er lige der. - Vær advaret. Det er en virkelig hård session. - Det er en brutalitet.

Og dette er faktisk et stadig mere almindeligt mekanisk problem for mennesker. Hvis du vil vide, hvordan du fjerner og udskifter en Pressfit-bundbeslag, er dette ikke den nemmeste opgave, vi har også en artikel om det, det er lige der - og sørg for at abonnere på GCN også, inden du går, hvis du ikke har ' t allerede. For at gøre dette skal du bare klikke på kloden, det er helt gratis.

Er en cykeltræner god øvelse?

Fordi det har konstant modstand, er dettrænerhar potentialet til at levere en endnu mere effektivtræningend du ville komme udenfor - men du bliver muligvis nødt til at gøre det mere ondt for at få en sammenligneligtræning. Det betyder også, at du kan få somgodttiltræningpå kortere tid.16. december 2014

Hvad er den bedste cykeltræner til hjemmet?

Hej fyre, Bobby her på Test Editor på Cykling. Vi har mange nye trænere her, så jeg tager nogle hjem og lægger et par kilometer ind og ser, hvordan de fungerer. De er klar til brug igen på Elite Nero Interactive Rollers, og de har brug for lidt mere opsætning end en standard træner.

Du er nødt til at folde dem ud, kæmpe med to bånd, du skal sætte den forreste rulle på hjulcykelafstanden på din cykel, hvilket er lidt gætteri, men der er graduerede markeringer for at hjælpe dig. Lad os se, hvordan de gør det. Den første ting, du ser, er at rammen ikke er fast på gulvet.

Det glider faktisk frem og tilbage, hvilket føles lidt irriterende i starten, for hvis du er vant til at køre på ruller, ved du, at når cyklen går fremad, betyder det normalt ikke gode ting for dig, men i dette tilfælde sammen med Med den frihed, der er forbundet med ruller til at bevæge sig fra side til side, får du også den naturlige følelse frem og tilbage, der sker, når du kører hver dag. Og så er en anden fordel ved den frem og tilbage bevægelse, at det er virkelig nemt at rejse sig på rullerne. Bortset fra roller, der giver dig en mere realistisk køreoplevelse, er de faktisk intelligente roller.

Vi kører på Zwift i Central Park lige nu, og jeg er bare op ad en lille bakke, og jeg kan mærke modstanden ændre sig ret hurtigt. Ulempen er naturligvis, at du skal være forsigtig, da du ikke er låst på plads. Hvad hvis du ikke kan lide at føle dig begrænset og låst inde? I lighed med en traditionel træner er dette et rigtig godt alternativ. (Upbeat musik) Dette er Kickr Core, som er den midterste mulighed mellem Kickr og Kickr Snap.

Den eneste funktionelle forskel, effekten er over 1800 watt, og det simulerer kun gradienter på op til 16% i stedet for 20%. Det er også mindre end Kickr. Det er lidt lettere at stuve væk.

Det er lidt lettere at tage par med dig hurtigt og nemt med Zwiftits styrbare via Wahoo-appen. Det er stabilt, det er roligt, og det er virkelig en af ​​grundene, der gør denne træner til en af ​​vores favoritter, fordi den bare virker. (optimistisk musik) Dette er Tacx Neo 2T.

Det er en af ​​de dyreste trænere, du kan købe, men den er fyldt med mange funktioner, der ikke er almindelige at finde i billigere sneakers. En af dens virkelig unikke egenskaber er, at du ikke behøver at være tilsluttet væg for at køre. Maskinen skaber sin modstand elektromagnetisk i sølvskiven gennem kassetten, og så mens jeg kører, skaber den modstanden og driver maskinen.

Nu fungerer gyngen ikke så godt som når den er tilsluttet. Hvis du holder op med at kæle, vil den gå i stå meget hurtigt. Dette betyder, at dette er en af ​​de få smarte sneakers, som du rent faktisk kunne sætte i din bil og tage et løb og køre på parkeringspladsen.

Nu er vi tilsluttet. Modstand føles ikke anderledes, men en stor ændring, du har momentum nu. Denne træner er i appen, som du kan tilpasse gadenes følelse af betonplader kvægstænger (træner brummen) hård brosten, kan du simulere kørsel på is, hvad hvis hvis du træder for hårdt (hjulet brummer), glider modstanden på dig.

Hvorfor du vil rode med dette ved jeg ikke. Nu er vi tiltalt for Zwift. Bare tag en kort stigning her i Central Park, og modstanden ændres rigtig glat.

farer ved glutenfri diæt

Træneren er stadig utrolig stille. Og lyden ændres lidt, når du bliver hårdere. Det er ikke så stort et godt køb.

Denne træner er virkelig dyr, men også rigtig god. Han har mange klokker og fløjter. Hvis du vil sætte den i din bil og tage den væk på parkeringspladsen, når du ikke vil hænge den på væggen, er dette altid et rigtig godt valg.

Dette er Kinetic Road Machine Smart 2 træner. Det er en flydende friktionstræner. Ingen dikkedarer, ingen fløjter.

Lad os se, hvordan det kan holde trit med sine dyrere direkte drev-kolleger. Nogle gange fungerer det bare. Og simpelt er det, vi har her.

Denne træner er en friktionstræner. Det er en teknologi, der har eksisteret, så længe sneakers har eksisteret. Det er højt, men det er billigt, det er robust, og det fungerer.

Jeg kører ret let lige nu, og det er allerede højt, og det slides også dine dæk. Det gør du heller ikke. Jeg træner inde uden at vække hele huset. (Træner brummer) Men det fungerer også.

Det er ikke en kontrollerbar modstand, men modstanden er meget blid. Det er ikke hakket. Du kan lave fulde gasprint med det og holde det på væggen.

Det passer i bagagerummet på din bil. Foldes let op i et skab, når det ikke er i brug. For $ 370 er dette sandsynligvis den bedste træner, du finder.

Enkle trænere er smukke er Elite Suito. Det er den nyeste smart drive-træner fra Elite. Lige frigivet i løbet af sommeren.

Opsætning er en leg. De skryter også af, at det er meget stille. Det er bestemt stille.

Den dominerende lyd er min cykel. Modstandsændringer er virkelig glatte. (Træneren klikker) Dette har ingen bevægelser sidelæns som andre trænere som Tacx og Kinetic har.

Trænerens følelse ændres ikke. Du får stadig den stadige modstand. Denne træner er hurtigt blevet en af ​​mine favoritter på grund af sin brugervenlighed og enkelhed, Kickr Core er en af ​​de mest overkommelige smart drive-trænere, men med $ 100 mindre giver Suito en meget god sag for bedre værdi for pengene.

Og dette er en Aldi-træner på $ 28, som vi købte og testede med det samme og ærligt, til $ 28 forventede vi, at det skulle bryde med det samme. Selvom det brød ved første forsøg, kan du købe 52 af disse til $ 28, brug hver enkelt, før det er den samme pris som en $ 1.400 træner. Men vi kommer tilbage her og kører lidt mere og ser hvad der sker.

Den første ting vi bemærker er, at modstanden ikke er glat scooter med hvert tee-skud. Det er ret hakket, men vi sidder her ved 250 watt, hvilket er mere end nok til en afslappet spinon på en kold, regnfuld dag. (Træner brummer) Nu skal vi prøve at gå lidt hurtigere.

Tag en decibel-læsning. (Træneren surrer højere) Nu er vi ved 25 mph. Vi læser 90 decibel, hvilket er betydeligt højere (træneren brummer) og sandsynligvis mere end nok til i det mindste at forstyrre hele dit hus, hvis ikke naboerne.

Den overlevede endnu en tur. Jeg vil ikke sige, at det er godt, men en $ 28-træner er faktisk okay, hvis du bare vil holde dine ben i bevægelse hele vinteren. Dette er fem af vores yndlingssko.

Nogle er actionfyldte med alt tilbehør som Tacx. Nogle er så billige, at du kan bruge dem en gang, smide dem væk og købe en anden. Fortæl os, hvad du kører i vinter.

Efterlad os en kommentar og glem ikke at skjule abonnement på flere artikler fra Cykling. (optimistisk musik)

hvordan man popper en wheelie på en cykel

Kan du sætte en cykel på en træner?

Detbedstindendørscykelundervisere
  • Bedstsamlet set. Elite Direct 2 Interactive SmartTræner. $ 769,00.
  • Bedstsmarttræner. Tacx NEO 2 Smart indendørsTræner.
  • Bedstdirekte kørseltræner. Unisky Direct DriveCykeltræner.
  • Bedstindgangsniveautræner. Wahoo Fitness Kickr SnapCykeltræner.
  • Bedstbudgettræner. Saris CycleOps Fluid2 indendørsTræner.
28. jan 2021

Det er virkelig nemt at fastgøre en cykel til en indendørs træner, når du først ved hvordan. I denne artikel vil jeg hurtigt lede dig gennem processen for begge typer undervisere, dem der efterlader dit baghjul på plads, og de direkte drev-undervisere, hvor du træner dit baghjul ud af din fahrraderstrad på med den cykel er faktisk fastspændt mellem disse to A-rammer her og derefter holdt sikkert med baghjulspidsen, nu skal vi først flytte rullen, der i sidste ende understøtter dit baghjul baglæns, og det giver dig lidt plads til faktisk at sætte cyklen i I dette hvis vi kun har en drejeknap, som vi skal dreje. Du skal muligvis fysisk skubbe rullen mod en fjeder, men forresten, hvis den er der, kan du placere cyklen på den ene side af dig. Klem hurtigudløseren i en af stikkene på træneren og derefter den anden side nedad, som du kan se for at få cyklen, det er et sæde nat Selvfølgelig skal du selv justere bredden på klemmerne på træneren, og dette er generelt en atriel og fejlagtig ting, så Jeg ved, jeg har brug for at stramme ti dem lidt op for at holde min cykel fast og fast, og hvad går du efter? er at holde cyklen i en fuldstændig lodret position, jeg ville ikke bekymre mig så meget om at få et vaterpas ud, men bare at se bagfra skulle fortælle dig, hvis du har problemer, så vil jeg bruge din hurtige frigivelse som muligvis årsagen til dit synsproblem er, at nogle ikke sidder sikkert i hver træner, og det er fordi de måske er lidt for flade, og klemmen vil derfor ikke få fat i din kropsvægt, den bevæger sig eller, som i denne, det lige kommer fra cyklen, vil du faktisk se, at du klemmer det sikkert i stedet for Antonothing bare på den følsomme legering af hurtigudløsningen.

Hvis det er dig, vil jeg bruge lidt af den ændring på en meget bøffelig traditionel hurtig frigivelse, der faktisk fungerer, men giver træneren noget rigtig solidt at klemme på, men hvis du bruger en cykel med skivebremser og igennem aksel. Derfor har du brug for en speciel adapter, da træneren ikke behøver noget at klemme, medmindre du har en. Så dette er Wahoo-ækvivalenten, da du kan se, at den erstatter din nuværende gennemaksel, der stikker ud på ikke-drevsiden som en hurtig frigørelse, men strækker sig derefter over gevindene på drevsiden og passer meget pænt ind i denne brugerdefinerede dock, så sidder på træneren, så tag din rulle i kontakt med det bageste dæk, og du skal sørge for, at dit dæk er korrekt oppustet, når du næsten er klar til at rulle, fordi det er i kontakt med den rulle, det er tilbøjeligt til at blive slidt, af selvfølgelig, men hvis du lægger meget pres på det, skal du beskytte dig mod det, dit baghjul løfter fra jorden, du bliver nødt til at gøre det samme med dit forhjul, du kan få en speciel busblok eller en stak bøger fungerer og i dette tilfælde fungerer en venlig mursten.

Dernæst vil vi gå over trænere eller direkte drev og først og fremmest siger jeg ikke det indlysende, bare dobbelttjek at du har det samme antal tandhjul på træneren, når du lægger din cykel bag på trænerens mindste gear Løsn derefter hurtigudløsergrebet, træk bagskiftekroppen lidt tilbage og løft derefter rammen af ​​baghjulet, tag cyklen til trænergrebet med den ene hånd og med den anden kæden over kassetten og på det mindste tandhjul igen skifteren krop Træk tilbage igen og læg cyklen forsigtigt ned, vrik lidt og brug bare yderligere fem sekunder for at sikre, at den sidder helt på hurtigudløsningen, fordi det faktisk er ret nemt ved et uheld at klemme cyklen i en vinkel, hvilket ikke ville være godt for dig Kør og bestemt ikke godt for cyklen, hvis fastgørelse af hurtigudløsningen skal være stram nok til, at den er hvid lidt ß efterlader et aftryk på håndfladen, men ikke så hårdt, at du virkelig spænder, når du har en aksel e igen. Denne gang behøver du kun at skifte akseladapter i træneren, før gennemgående aksel er korrekt, nu er fordelene ved en akselaksel i dette tilfælde, at den for det første holdes super sikkert, men for det andet kan du garantere, at cyklen er lige, fordi du gør det bogstaveligt talt Nu har andre som denne wahoo kicker ikke den nemmeste måde at finde ud af, hvilken du har, når du er i tvivl, ved at tjekke producentens hjemmeside og se på billederne der, men hvis du ikke har en har en linjal ved hånden, du kan altid bare kontrollere højden på din foraksel svarer til højden på din bagaksel godt, jeg sagde det var let, forhåbentlig kan du se, det er nu, giv denne artikel store tommelfingre op, og hvis ja, vil du gerne se en anden, hvorfor ikke tjekke en af ​​vores realtids træningsenheder, hvor du kører, så snart din cykel er sat op n og bliver i stand

Kan du tabe dig ved at bruge en cykeltræner?

Træningsvidenskab viser, at højintensiv interval træning (HIIT) er en hurtig måde at øge din kondition på, rev dit stofskifte og stimulere humant væksthormon, som alle hjælperdui sidste ende brænde merefed. Der er ikke noget bedre sted at skubbe de maksimale intervaller end på encykelfordi der er nul indvirkning, bare indsats.1. februar 2019

Hvilken er bedre turbotræner eller motionscykel?

Turbotrænereer meget mindre end at drejecykler, og er derfor meget lettere at flytte rundt og opbevare, når de ikke er i brug. Hvis du vil have den mest naturlige træning, der replikerer følelsen afcyklingpå den åbne vejturbotræneretrumf indendørsmotionscykler.

Hvilken er bedre motionscykel eller træner?

Stationære cyklerer tungere og sværere at transportere. Deres store metalrammer gør dem sværere at opbevare, og de kræver normalt et dedikeret træningsrum. indendørsunderviseredel vægten mellemcykelogtræner, hvilket gør det meget nemmere at nedbryde og lægge dem væk inde i dit hus eller tage på vejen.5. september 2019

Hvorfor er cykeltrænere så dyre?

Mens nogle er mere komplicerede, tilbyder flere funktioner og er mere populære end andre, kan de fleste fås for under $ 300 USD. Fordicyklingsamfund har taget online-tjenester som Zwift, efterspørgslen efter smartunderviserefortsætter med at stige, og som et resultat vil priserne også.

Er peloton pengene værd?

Pointen er, at hvis du trofast vil bruge enPlatoncykel,detmåskeværdiprisen. For det første giver det månedlige abonnement ubegrænset streamingadgang til allePeloton'stræning. Du kan gøre to om dagen, hvis din tidsplan er tilladt, der er virkelig ingen grænse.5. maj 2021

Ødelægger turbolærere din cykel?

TILTurbokunnebeskadige dinramme

'Afhængigt aftrænertype og anvendelse, kan det muligvis påføre usædvanlige kræfterdin cykel, sliddele og / eller svækkelse ellerbeskadige din cykel, ”Læses et tillæg til Specialists brugsanvisning dentrænerbrug.
4. februar 2021

Kan jeg gøre min racercykel til en motionscykel?

Drejningditcykel ind itilstationær cykeler godt, hvis vejret er koldt udenfor. Der er to typerstationær cykelstår: en træner, der klemmer baghjulet påcykelmens forhjulet forbliver tændt og kanbevæge sigeller en rullecykelstativ, som hævercykel, der tillader begge hjul atspin.3. juni 2019

Hvad gør en indendørs cykeltræner for dig?

En cykeltræner er en enhed, der klemmer på baghjulet på en traditionel cykel og tilføjer modstand, så du kan øve dig på at køre på plads. Indendørs cykeltrænere er en fantastisk måde at holde sig i form, når du ikke kan komme ud på vejen eller stien.

Hvilken er den bedste cykeltræner for cyklister?

For den cyklist, der ønsker det ultimative inden for smarte trænere med alle klokker og fløjter, har Wahoos nyligt opdaterede Kickr meget at tilbyde. Hvad du får: en meget stille træner, solid stabilitet, hele 2.200 watt strøm, kompatibilitet med enhver virtuel træningsapp og Bluetooth Smart, Ant + og Ant + FE-C-forbindelse.

Hvad gør en smart cykeltræner til en smart træner?

En smart træner er anderledes end en model med elektronisk styret modstand. “Smart” betyder, at den kan kommunikere trådløst med en træningsapp på din smartphone eller virtuel ridning som Zwift og automatisk justere modstanden. Populariteten af ​​Zwift og andre apps betyder, at de fleste nyere undervisere er 'smarte'.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cyling - pragmatiske løsninger

Hvad står BMC for i cykling? Cykelfremstillingsvirksomhed

Sådan behandles vejudslæt - hvordan man håndterer det

Hvor lang tid tager det vejudslæt at heles? Vejudslæt er en almindelig betegnelse for slid forårsaget af skraber modtaget under en ulykke. De fleste vejudslæt skal heles inden for 2 uger med god pleje af dine sår ved at holde dem rene og fugtige. Nogle gange kan vejudslæt gå gennem alle hudlagene og kræve hudtransplantationskirurgi for at helbrede.

21 superfoods - hvordan man beslutter

Hvad er de top 20 superfoods? 20 bedste superfoods til vægttabskale. Grønkål er en grøn grøn grøntsag, der er kendt for sine sundhedsfremmende egenskaber. bær. Bær som jordbær, blåbær og brombær er levende, smagfuld og meget nærende. Broccoli. Chia frø. Æg. Avocado. Søde kartofler. Kimchi og surkål.

High stakes low rider - mulige løsninger

Hvor kan jeg finde lowrider i GTA San Andreas? Loco Low Co. er en baggårdsmodebutik i Grand Theft Auto: San Andreas, der tilpasser lowriders, der er placeret på en blindgyde i Willowfield, Los Santos.

Motobecane titanium anmeldelse - hvordan beslutter du dig?

Er Motobecane-cykler af god kvalitet? Det er ikke eksplosivt under hård pedalering, og hvis den fornemmelse af stivhed og øjeblikkelig kraftoverførsel er vigtig for dig, kan en aluminiumscykel måske være bedre. Men for at komme ud og nyde vejene ser Motobecane ikke kun den del ud, det er også en af ​​de glatteste cykler for pengene. г.