Vigtigste > Cykling > Cykeltrænerprogrammer - hvordan man løser det

Cykeltrænerprogrammer - hvordan man løser det

Hvad er den bedste cykeltræner-app?

Her er debedste apps til cykeltræning
  1. Zwift. Ligesom Microsofts Flight Simulator er grafikken i Zwift ikke helt Hollywood CGI, men vi fandt dem så engagerende, at vi snart glemte, at vi ikke faktisk kørte.
  2. BKool Simulator.
  3. Sufferfest.
  4. Trainerroad.
  5. FulGaz.
  6. Rouvy.
  7. GoldenCheetah.Hvad sker der Tariq fra vores SMARTBikeTrainers.com. Hvis denne pandemi ikke var nok til at få din ridning indendørs, vil det køligere vejr i efteråret bringe dig indendørs.

Men den gode nyhed er, at meget har ændret sig, vi har smarte trænere, smarte cykler og smarte apps, der kan interagere med din cykeltræner for at gøre din træning mere spændende og meget mere sjov. Så i denne artikel vil jeg lede dig gennem de 10 bedste indendørs cykelapps, og ligesom jeg gjorde i sidste års artikel, vil jeg tale om nogle af de gratis muligheder undervejs, så vær forsigtig. Og hvis du finder denne artikel nyttig, vil det hjælpe kanalen meget, hvis du trykker på lignende-knappen og også abonnerer, så du ikke går glip af artikler som denne. Hvordan det fungerer her, de apps, jeg vil nævne her er smarte cykelapps, dvs. de understøtter og interagerer med smarte trænere eller smarte cykler.

For eksempel kom peloton, selvom det var meget populært, ikke på listen, og det er fordi deres app ikke interagerer med nogen anden smart træner end deres egen cykel. Så 2020 var et interessant år for indendørs cykling. Vi fik pandemien, og indendørs cykling blev en big deal.Nogle virksomheder tilbød deres apps gratis i et stykke tid, da pandemien først brød ud, og nogle sænkede deres priser, men vi så også nogle apps gå ud af drift, og vi så nogle nye apps åbne. Jeg ved, at nogle apps ikke skar dette år af en eller anden grund, men du kan finde en komplet liste over indendørs cykelapps på SMARTBikeTrainers.com, og du kan finde linket til denne liste i beskrivelsen af ​​denne artikel. Så lad os komme i gang med det samme, og disse er de 10 bedste indendørs cykelapps til 2020. (optimistisk musik) Kinomap har eksisteret i lang tid, og de har et af de største biblioteker med artikelruter derude.

Deres udendørs artikelkatalog indeholder omkring hundrede tusind artikler skudt i 58 forskellige lande. Kinomap har kurateret sit bibliotek for det meste af brugere, så du kan alle finde forskellige typer artikler fra alle forskellige steder og i forskellige kvaliteter. Kinomap tilbyder tre forskellige kategorier, klassisk intervalltræning, indendørs coachingartikler, der ligner spin-kurserne til cykling, og de er på deres træner og udendørs artikelture.

Hvis du ruller gennem hver artikel, kan du se, hvem der har uploadet artiklen. Nogle oplysninger om selve turen, såsom højde, profil, afstand og længde, to brugerkommentarer. Du kan tilføje artikler som dine favoritter eller downloade eller streame artiklen.Når du er færdig med en aktivitet, kan du dele den med TrainingPeaks, Strava, RunKeeper eller andre. Kinomap er tilgængelig på iOS-enheder, dvs. på iPad og iPhone, og også på Android og er Bluetooth FTMS-kompatibel.

Medlemskab af Kinomap giver dig $ 10 pr. Måned. Har også et årligt medlemskab på $ 80 og endda et livstidsmedlemskab på $ 229. Kinomap tilbyder også en 14-dages gratis prøveperiode. (blød, glad musik) TrainerDay er ny på scenen og en perfekt app, hvis du er på udkig efter noget simpelt, understøtter s mart trainerfunktioner og billig eller endda gratis, pas på? Ja, du kan bruge det gratis, helt gratis.

En TrainerDay-app er en simpel app, der gør en ting og gør det godt, og træner og styrer din smarte træner og ERG eller modstandstilstand. En af styrkerne ved denne app er dens enkelhed og hurtig startmulighed. Du kan åbne appen og starte din træning inden for få sekunder.Du kan hurtigt skifte træning og endda redigere træning. TrainerDay indeholder et kæmpe bibliotek med cykeltræning og træningsplaner. Du kan oprette din egen træning enten ved hjælp af deres webregneark som Workout Creator, som faktisk er meget enkel og ret kraftig.

Du kan også uploade din egen træningsfil, og de accepterer alle populære formater såsom Zwift-filformater, MRC- eller ERG-filer. Den gratis version er en slank version, du får adgang til 20 træningsprogrammer, men du kan ikke automatisk synkronisere dine træningsprogrammer med Strava eller Dropbox, og du har ikke adgang til deres enorme træningsbibliotek. Imidlertid fungerer alle ERG-funktionerne i appen i den gratis version, men for at få mest muligt ud af TrainerDay og alle dens træningsprogrammer er abonnement sandsynligvis vejen at gå, og abonnementet er $ 42 om året, hvilket er ca. $ 4 om måneden, hvilket er ret billigt.

TrainerDay er tilgængelig til iOS, som er iPhone og iPad, og også til Android. (Heavy Metal Music) BigRingVr-appen er en af ​​de bedste artikler om køreoplevelsen i højkvalitets high-definition artikler og en brugervenlig grænseflade med mange muligheder. Din brugergrænseflade ser muligvis ikke særlig moderne ud, men den er lige til det punkt, fuld af muligheder og nem at bruge.

De har næsten 400 artikler i høj opløsning fra 11 forskellige lande, og disse forlystelser kan streames eller downloades. Du kan søge på rejser ved at søge efter en bestemt rejse eller ved hjælp af forskellige filterindstillinger. Rides artikelkvalitet er meget godt udført, og billedhastigheden er på niveau med andre apps derude.

Skærmen har den fulde højdeprofil og en anden med et nærbillede af, hvad der er foran dig omkring en kilometer langt. Du kan åbne genvejsmenuen ved at klikke et vilkårligt sted på skærmen, du kan se disse forlystelser i Sim. drevtilstand, eller du kan indstille et bestemt wattmål og køre en ERG-tilstand.

Du kan konkurrere mod andre kørere, der har kørt dette kursus eller mod din egen tidligere indsats. Du har også mulighed for at tilføje en træning til din tur, en liste over træningspas at vælge imellem, og du kan også bruge en Zwift-træningsfil, og de accepterer også ERG- og MRC-træningsfiler. Træningsfunktionaliteten er ret anstændig, du kan øge eller formindske din målpræstation ved hjælp af tastaturpilene, eller du kan springe et helt interval over.

BigRingVr kræver en Google-konto og understøtter kun ANT plus FE-C og kan oprette forbindelse til alle dine ANT plus-sensorer såsom pulsmåler og kadence-sensorer. Desværre er der ingen Bluetooth-support indtil nu, bump dem op et par hak, hvis de understøttede Bluetooth. Den er kun tilgængelig til Windows og Mac, desværre er der ingen iOS-version.

BigRingVr er $ 99 for et medlemskab året rundt eller $ 10 pr. Måned for et månedligt medlemskab. Og alle medlemsniveauer leveres med en familieplan og kan bruges på ubegrænsede enheder. De tilbyder også et gratis 14-dages medlemskab, så prøv det, og lad mig vide alt. ♪ Chigi chigi chigi ♪ FulgGaz er en af ​​de bedste apps til at køre rigtige kurser, de bringer udeture ind i dit hjem og en betagende artikelskvalitet.

De tilbyder 100 forlystelser med Tour de France-etaper, selv off-road-baner. FulGaz-appen har en meget ren grænseflade, du kan nemt finde forlystelser enten ved at søge, hvis du leder efter en bestemt bane eller endda et løb. FulGaz er kompatibel med næsten enhver træner på markedet og kan nemt parres med enhver sensor, du har via bluetooth.

De yder også support til forskellige trænerfunktioner og tilbehør, såsom Kickr Climb og Tacx Neo Road Feel-simuleringen. FulGaz tilbyder også muligheden for at føje en træning til et kursus eller vælge en træning fra det eksisterende RV-træningsbibliotek. Du kan også uploade dine egne træningsprogrammer eller automatisk synkronisere dine daglige træningsprogrammer fra TrainingPeaks eller dagens plan.

De tilbyder et par funktioner, så jeg arbejder bare. Du kan fjerne intensiteterne eller skifte mellem ERG-tilstand eller SIM-tilstand. Du kan køre mod en virtuel driver og møde denne virtuelle driverudfordring.

Du kan tilpasse indstillingen for Virtual Rider Power på niveauer og stigninger, og endda hvad du vil have den virtuelle riders pil til at være. FulGaz er tilgængelig til Windows 10, iPad eller iPhone, Apple TV og Android, de har ikke en Mac OS-version. Abonnementet på FulGaz er $ 13 pr. Måned, eller du kan få et årligt medlemskab på $ 409 med muligheden for at have et ekstra familiemedlem uden ekstra omkostninger. (optimistisk musik) RGT er kendt for sin realistiske og skarpe grafik. Også kørselstallene er meget mere realistiske med (utydelig), sænker ned og læner sig i kurver.

RGT har otte forskellige virtuelle verdener, og du kan vælge, om du vil gå på en hvilken som helst, du vil Vil køre på vejen. Du kan deltage i dine egne gruppeture eller løb eller oprette dem og invitere andre. RGT understøtter også oprettelse af dine egne ruter baseret på ægte GPS-data.

Så hvis du har en bestemt rute, som du vil gå, eller lad os sige, at du har en GPS-fil fra en racer, som du vil gå inden du går, kan du sætte den på RGT, og de opretter det, der kaldes en magisk vej, der er baseret på GPS-data eller den rute, du sender dem. Når din rute er oprettet, kan du køre den selv eller planlægge løb eller gruppeture langs ruten. RGT understøtter Windows, Mac, Apple TV på iPad.

Du har også brug for en iPhone eller Android-enhed for at bruge den som en controller. RGT har skåret priserne til $ 10 pr. Måned. og de har også en gratis version med begrænset adgang.

Den gratis version giver dig adgang til tre verdener, og du kan deltage i begivenheder og løb, men du kan ikke oprette din egen. De har også begrænset adgang til deres træningsbibliotek. (optimistisk musik) Rouvy er en indendørs cykelapplikation, der tilbyder tusindvis af high definition virtuelle artikelruter, agumenteret virkelighed og muligheden for at løbe, tage gruppeture, ride med dine venner og oprette din egen rute og artikelruter Opret din egen GPS fil, Rouvy Workouts og Rouvy AR.

Og som navnet antyder, er Rouvy Workout til struktureret cykeltræning, det er her, du indstiller dit interval og downloader dagens træning fra TrainingPeaks. Rouvy AR er primært rettet mod køreklasser og augmented reality, løb og gruppering. Der er ingen træningsmulighed i Rouvy AR, du får begge apps i samme abonnement.

Rouvy har samarbejdet og været vært for mange begivenheder, løb og store ture på deres platform for at bringe dem sammen. For at holde tingene sjove og interessante og udfordrende tilbyder Rouvy også løb, det er nu indlejret og gratis at bruge, men alt hvad du behøver er en kompatibel fod pad, og du kan vælge et af de tilgængelige løbekurser. Rouvy er til Mac, Windows, iOS, a. tilgængelig Android, og det koster $ 15 pr. måned eller $ 14 pr. måned for et seks måneders abonnement eller $ 12 pr. måned for et årligt medlemskab.

De har også en familieandel. To familiemedlemmer kan bruge et abonnement, hvilket er en ekstra besparelse for dig, hvis du har mere end en cyklist i din husstand. (optimistisk musik) Xert er en intelligent træningsplatform, der hjælper atleter med at træne sig selv.

Det gør det ved at tage et dybt kig på dine data, måle din kondition og opdage bestemte mønstre, der er unikke for dig, og bruge al denne information og give dig specifikke anbefalinger baseret på din nuværende kondition og mål. Xert sporer ændringer i din kondition uden behov for test. Du uploader bare dine data, og Xert kører en algoritme og fortæller dig, hvornår og hvordan du forbedrer, forbedrer meget og beregner automatisk din FTP-værdi uden at gennemgå en FTP-test.

Din intelligente træningsanbefalingsmotor bestemmer mængden og typen af ​​træning, du skal gøre for at nå dine mål. Xert vil anbefale træningssessioner, som du udfører og guider gennem træningen. Træningsspilleren overvåger din fitness i realtid og tilpasser intensiteten og varigheden af ​​din træning til hvert interval.

Xert træningsafspiller er også tilgængelig til Garmin connect IQ seneste fitness-signatur, download din valgte træning og konfigurer det nøjagtige træningsinterval, intensitet og varighed, der er specifik for dig. Og derefter spille denne træning med din effektmåler og / eller smart træner. Alle træningsprogrammer er også tilgængelige til download som ERG- eller ZWO-filer. Men hvis du f.eks. Vil bruge Zwift, vil smart træning eller smart funktionalitet i Zwift ikke længere være intelligent, alle korrekte wattforhold og varighed beregnes, når du bruger træningsfileksport.

Workup-afspilleren i Zwift understøtter dog ikke en bestemt watt eller varighed som selve Xert-afspilleren. Xert arbejder med ANT plus FE-Cor Bluetooth FTMS-kompatible undervisere eller en hvilken som helst effektmåler og koster $ 10 pr. Måned eller $ 100 dollars om året. Og hej, du har en gratis prøveperiode på 30 dage. (optimistisk musik) Sufferfest tilbyder et stort bibliotek med strukturerede cykeltræning og træningsplaner for forskellige cykeldiscipliner.

Og deres træning har en anden smag, mange af deres træningsprogrammer ledsages af ægte artikeloptagelser i professionelle løb fra Tour de France, UCI og andre. Så når du spiller en artikel fra et professionelt løb, er plottet dybest set en del af det løb, der repræsenterer dette mytiske land kaldet Sufferlandria, for eksempel hvis der er et angreb i træning eller en sprint, vil du se en sprint i artiklen og være bedt om at sprint. Hvis der er en stigning, vil du blive bedt om at klatre, og du vil se noget klatremateriale fra artiklen.

Du vil også se masser af sjove og sarkastiske kommentarer designet til at holde dig motiveret og motiveret. Sufferfest er Bluetooth-kompatibel og ANT Plus, når du bruger Wind ows, PC eller Mac OS, og den er kompatibel med de fleste smarte trænere og understøtter også parring af pulsmålere, effektmålere og justeringer af ydeevne til din træningsplan i glimt af en øje. Du kan også vælge en mere tilpasset plan og for et engangsgebyr arbejde sammen med en af ​​deres trænere for at oprette en plan lige til dig.

De tilbyder også yoga, styrketræning og mental modstandsdygtighedstræning. Sufferfest er tilgængelig til Mac-, Windows- og iOS-enheder og koster $ 15 pr. Måned eller $ 129 pr. År. En gratis 14-dages prøveversion er tilgængelig. (optimistisk musik) TrainerRoad tilbyder et kæmpe bibliotek med power-baserede cykeltræningsprogrammer eller lav dine egne med TrainerRoad Workouts Creator, eller importer dine daglige træningsprogrammer fra TrainingPeaks eller Final Surge.

specialiserede mountainbike anmeldelser

De har også veldesignede og omfattende træningsplaner for triatleter, off-road cyklister, racercyklister og andre andre discipliner. Træningsplaner er opdelt i høj, medium og lav lydstyrke. Og du kan tilpasse en start- og slutdato for hver planto, så den passer til din tidsplan.

Du kan indstille Udsæt træning for at angive, hvilken ugedag du vil udføre bestemte typer træning. og uanset om du vil træne indendørs, på din smarte træner eller udendørs med din Garmin Edge eller Wahoo ELEMNT via computer, tilbyder TrainerRoad også gruppetræning, hvor du kan træne den samme træning med op til 10 andre atleter, mens du ser live video, stemme, og dette er en fantastisk måde at holde dig motiveret og ansvarlig for din træning. TrainerRoad har også et fantastisk analyseværktøj til at analysere dine forlystelser og lave en præstationsanalyse for hver tur og gennem hele sæsonen og et travlt samfund i deres Forum og på Facebook.

De har også en god podcast, så tjek det også. TrainerRoad koster $ 19,95 om måneden eller $ 189,95 om året.

Og hvis du har en god ven med en træner, bedes du bede din ven om at sende dig en gratis prøveperiode på 30 dage. TrainerRoad er tilgængelig til Windows, Mac, iOS og Android og understøtter Blu etooth, og det er ANT plus, og det er ingen overraskelse, men det første sted går til ja, du gættede det, Zwift, Zwift er social og har masser af muligheder for at udfordre og underholde dig når som helst i løbet af den indendørs ridesæson. Du kan være på sporet med tusinder af andre cyklister i realtid.

Zwift tilbyder en række virtuelle verdener. Nogle er kommende ruter som Utopia, som er deres største populære dyreliv, og andre verdener er baseret på virkelige steder som London, Richmond, New York City, Innsbruck, Paris, Yorkshire og andre designet en verden, rute og bare køre i din eget tempo. En gruppetur, løb, strukturerede træningsprogrammer og muligheden for at importere træning fra andre tredjepartsapps som TrainingPeaks, og de tilbyder også gruppetræning.

De tilbyder også løb, gruppeløb, løb og løbstræning. Zwift tilbyder også træningsplaner for cykling og løb. Zwift tilbyder også en række udfordringer, begivenheder og belønninger for at holde dig motiveret, afhængig og let at komme tilbage for mere.

Zwift koster off Denne artikel koster $ 15 om måneden og er tilgængelig på Windows, Mac, iOS, Android og Apple TV, der har du det. Dette er de top 10 apps i 2020. Hvis der er en bestemt cykelapp, nævnte jeg den ikke her, og du vil gerne nominere den, slip den i kommentarfeltet.

Jeg vil gerne vide, hvad du bruger. Tak for at se og have det sjovt at træne, og vi ses i næste artikel. (glasovergang)

Er der et gratis alternativ til Zwift?

En sådan mulighed er RGT Cycling, som er enZwift-lignende platform. RGT erledigmen de har også et betalt abonnement, der tilbyder flere funktioner. RGT lignerZwifti detderer en skærmapp til ridning og en mobilapp til stort set alt andet. Åbn begge og aktivér skærmappen fra mobilappen.1. apr 2020

Kan du få en god træning med en cykeltræner?

Bundlinjen: En indendørstræner kangiveen fremragende træning, især til korte sessioner med høj intensitet - så længeduer villig til at lægge en høj indsats. 'Viarbejde med atleter, der selv om sommerengørtiltræner træningen gang om ugen, fordi det er så praktisk og tidseffektivt, 'siger Henderson.16. dec 2014

Der er mange gode grunde til at køre indendørs - det er virkelig tidsbesparende. Du kan let tilpasse det til dine forpligtelser i det andet liv. Du kan også træne udenfor, så du ikke er på vejen, og det regner normalt ikke. er også nogle virkelig meningsløse grunde til at gå indendørs, for eksempel når du ikke har lov til at gå ud, men rolig, i denne artikel viser vi dig, hvad du har brug for cykeldøre, du skal kun investere i et par stykker udstyr og derefter du er væk for første gang, for at sige det, når du køber en motionscykel sammenlignet med et faktisk køb For mange af os er indendørs cykling den slags bid, du finder i gymnastiksalen eller den vintage motionscykel, du finder på din bedstemor , bare husk at der heldigvis er bedre muligheder.

For det første er det nemmest at bruge din faktiske cykel og tilslutte den til et indendørs eller turbo træner svinghjul, der skaber modstand mod baghjulet og bare begynder at træde i pedalerne. Nu viser en hurtig Google-søgning, at du kan få grundlæggende indendørs turbotrænere leveret til din dør for kun hundrede pund eller hundrede dollars, men hvis du går på eBay og får en brugt, endnu mindre og stort set er der tre forskellige typer, de billigste er nu normalt vindmodstandsgeneratorer, så de er temmelig støjende og temmelig støjende, så har du en magnetisk modvilje i svinghjulet, normalt kan du også justere dette over alt, så du kan øge eller mindske modstanden, og så er der en væskemodstand disse modtog. Mere og dyrere væske ville være mit valg, men det afhænger af dit budget. Hvis din turbotræner bestilles nu, skal du bare sætte din cykel på den og derefter sætte noget under forhjulet bare for at løfte det lidt op til sætte dig i en bedre position, vil jeg foreslå, og alle og gule sider, hvis du har en, der flyver rundt, så de er det væsentlige, men der er et par andre ækvivalenter, så vi anbefaler noget, du kan lægge under dit indendørs træningssæt til svede.

Nu er der specialmåtter, du kan købe, men disse kan være ret dyre, og der er billigere muligheder for, at en yogamåtte fungerer rigtig godt, eller et håndklæde eller gammelt tæppe, desværre kan vores egentlige stuetæppe også blive meget varmt, når du er inde i drevet, fordi du ikke har køleeffekten, når luften fejer forbi dig, mens du kører udendørs. Så der er et par ting, du kan gøre for at køle dig ned med en gammel blæser, der ligger lige rundt, hvis du ikke kan få fans, kan du hente fans temmelig billigt i disse dage, så et par af disse ville være nyttige og anbefale også noget væske at have ved hånden og også lægge et håndklæde i det, så du let kan tørre af sveden. Og til sidst, hvis du kører glatte racercykeldæk i hallen, vil du opdage, at det er meget mere støjsvagt på en Aturbo-træner, end når du er på et Slidbanedæk eller et mountainbike-dæk, bruger mere støj, en rigtig flagermus, der kan være irriterende for andre mennesker, du bor sammen med, eller dine naboer, så du kan købe som et glat dæk og sætte det på din cykel, og vi anbefaler der, der er faktisk specielle dæk til turbotrænere, der ikke er strengt nødvendige, men de fungerer rigtig godt, de er nye til det designet, og de beskytter også dine dæk mod at blive slidte, de er virkelig hårde og slides ikke den næste træner, jeg kan varmt anbefale, at du har en slags ent underholdning, når du kører langs noget, som du kan følge som en gymnastiksal, når du bare rammer den, spring cykel og ikke har noget at overveje, så garanterer jeg, selvom du starter med de bedste intentioner efter ca. 30 sekunder, vil du kede dig helt nu nogle mennesker tænder for tv'et eller ser en film, og det fungerer helt sikkert igen, men uden at have en slags struktur, som du kan følge efter cirka 30 sekunder, har du sandsynligvis lyst til, at du bare sidder på en ubehagelig version af din sofa i stedet for at foreslå du gør noget, der giver dig et formål med en træning, som fortæller dig, hvornår du skal sparke hårdt, hvornår du skal sparke let, og ved at holde træningen i de små, der deler klumper med små mål, vil den nu bare flyve forbi.

Måske kan vi hjælpe dig her på GCN, at vi har et kæmpe bibliotek med gratis onlinetilbud. Sessioner er tilgængelige på YouTube, hvor du kan se indendørs træning. De indeholder også instruktioner fra utroligt inspirerende, karismatiske og flotte mennesker, der alligevel har skrevet dette seriøst, arbejder på en indendørs træner på kort tid og brænder en bunke kalorier og bliver mega fit her, hvordan det er det grundlæggende, det er virkelig det simpelt at en sidste ting bare at bemærke, og det er den type aksel, din cykel har bagpå, så uanset om det er en cykel med skivebremser, uanset om den har en gennemgående aksel eller en hurtig frigivelse, understøtter de fleste indoo r-træner nu hurtige frigivelser , så tjek Se bare om din cykel understøttes af træneren, så du får højere kvalitet og mere sofistikerede turbo-trænere, der giver en meget mere realistisk og fordybende indendørs køreoplevelse, som at fastgøre din cykel til dem, de vejer et ton, men det er godt, fordi de har et rigtig tungt svinghjul, og det virkelig tunge svinghjul er i stand til en masse inerti t producerer, hvad der oversættes til en realistisk tur, der føles som at køre på en udendørs cykel mere end det, alth burde de også være smarte, så de kan oprette trådløs forbindelse til din computer eller tablet eller hvad du end bruger, og modstanden kan automatisk tilpasse sig det terræn, du befinder dig i, i en virtuel verden, så du kan simulere bakker og nedkørsler på et helt andet niveau, der er bare meget mere fordybende og meget mere underholdende, og der er masser af software og platforme derude, som du kan sætte på din bærbare computer eller tablet eller smartphone og derefter oprette forbindelse til træneren, så du har toner som Leidensfest og Trainerstraße.

Disse har strukturerede træningsprogrammer, der kan skræddersys til dit nuværende fitnessniveau. og så følger du dem, og der er underholdning og ting, der dukker op på skærmen for at gøre det mere stimulerende, og så er der andre, der giver dig mulighed for at ride i et virtuelt miljø, så du fik keno-kort ruviert cykling og de store hits er selvfølgelig Swift, og der er også en i den virtuelle verden, fordi du faktisk kan køre med folk, du kender, og andre mennesker, der også kører i den virtuelle verden med deres avatarer. Dette er fantastisk, fordi det giver dig mulighed for effektivt at undslippe isolationen og indespærringen i dit hjem og interagere med andre mennesker eller være i et virtuelt miljø.

Du kan køre alle slags gruppeture, og du finder alle færdighedsniveauer, lige fra absolutte begyndere til Tour deFrance-mestre, du har fundet denne artikel nyttig, og hvis du har spørgsmål om indendørs cykling eller træning, skal du bare sende dem på socialt medier, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem og vende tilbage til dig også, hvis du vil se en artikel om et grundlæggende budget Swift-opsætning, der er konfigureret til det, du har brug for, så har vi det også her nede åh, og du kan også klik på skærmen for nogle GCN gratis indendørs træning

Kan du gøre en cykel til en motionscykel?

Drejningditcykel ind itilstationær cykeler godt, hvis vejret er koldt udenfor. Der er to typerstationær cykelstår: en træner, der klemmer baghjulet påcykelmens forhjulet forbliver tændt og er i stand til at bevæge sig, eller en rullecykelstativ, som hævercykel, der tillader begge hjul atspin.3. juni. Dec 2019

Hej fyre, Bobby her på Test Editor på Cykling. Vi har mange nye trænere her, så jeg tager nogle hjem og lægger et par kilometer ind og ser, hvordan de fungerer. De er klar til brug igen på Elite Nero Interactive Rollers, og de har brug for lidt mere opsætning end en standard træner.

Du er nødt til at folde dem ud, kæmpe med to bånd, du skal sætte den forreste rulle på akselafstanden på din cykel, hvilket er lidt gætteri, men der er graduerede markeringer for at hjælpe dig. Lad os se, hvordan de gør det. Den første ting, du ser, er at rammen ikke er fast på gulvet.

Det glider faktisk frem og tilbage, hvilket i starten føles lidt irriterende, for når du er, ved du, at når cyklen bevæger sig fremad, betyder det normalt ikke gode ting for dig, men i dette tilfælde sammen med den, der er forbundet med at rulle Frihed til at bevæge sig fra side til side, du har også den naturlige gyngende frem og tilbage følelse, der sker, når du kører hver dag, og derefter er en anden fordel ved den frem og tilbage bevægelse, at det er virkelig let at komme op på rullerne. Bortset fra roller, der giver dig en mere realistisk køreoplevelse, er de faktisk intelligente roller. Vi kører på Zwift i Central Park lige nu, og jeg er bare op ad en lille bakke, og jeg kan mærke modstanden ændre sig ret hurtigt.

Ulempen er selvfølgelig, at du skal være forsigtig, da du ikke er låst på plads. Hvad hvis du ikke kan lide at føle dig begrænset og låst inde? I lighed med en traditionel træner er dette et rigtig godt alternativ. (Upbeat musik) Dette er Kickr Core, som er den midterste mulighed mellem Kickr og Kickr Snap.

Den eneste funktionelle forskel, effekten er over 1800 watt, og det simulerer kun gradienter på op til 16% i stedet for 20%. Det er også mindre end Kickr. Det er lidt lettere at stuve væk.

Det er lidt nemmere at tage par med dig hurtigt og nemt med Zwiftits styrbare via Wahoo-appen. Det er stabilt, det er roligt, og det er virkelig en af ​​grundene, der gør denne træner til en af ​​vores favoritter, fordi den bare virker. (optimistisk musik) Dette er Tacx Neo 2T.

Det er en af ​​de dyreste trænere, du kan købe, men den er fyldt med mange funktioner, der ikke er almindelige at finde i billigere sneakers. En af de virkelig unikke funktioner er det faktum, at du ikke behøver at være tilsluttet væg for at køre. Maskinen genererer sin modstand elektromagnetisk i sølvskiven gennem kassetten, og det er det også under kørsel.

Genererer modstanden og driver maskinen. Nu fungerer gyngen ikke lige så godt, som når den er tilsluttet. Hvis du holder op med at kæle, vil den gå i stå meget hurtigt.

Det betyder, at dette er en af ​​de få smarte sneakers, som du faktisk kunne sætte i din bil og tage et løb og ride på parkeringspladsen. Nu er vi tilsluttet. Modstanden føles ikke anderledes, men en stor ændring, du har fart nu. Denne træner er i appen, som du kan tilpasse gadenes følelse af betonplader kvægstænger (træner brummer ) hård brosten, kan du simulere kørsel på is, hvad hvis hvis du træder for hårdt (hjulet brummer), glider modstanden på dig.

Hvorfor du vil rode med dette ved jeg ikke. Nu er vi tiltalt for Zwift. Bare tag en kort stigning her i Central Park, og modstanden ændres rigtig glat.

Træneren er stadig utrolig stille. Og lyden ændres lidt, når du bliver hårdere. Det er ikke så stort et godt køb.

Denne træner er virkelig dyr, men også rigtig god. Han har mange klokker og fløjter. Hvis du vil sætte den i din bil og tage den væk på parkeringspladsen, når du ikke vil hænge den på væggen, er dette altid et rigtig godt valg.

Dette er Kinetic Road Machine Smart 2 træner. Det er en flydende friktionstræner. Ingen dikkedarer, ingen fløjter.

Lad os se, hvordan det kan følge med sine dyrere kolleger til direkte drev. Nogle gange fungerer det bare. Og simpelt er det, vi har her.

Denne træner er en friktionstræner. Den har eksisteret, så længe sneakers har eksisteret. Det er højt, men det er billigt, det er robust, og det fungerer.

Jeg kører ret afslappet lige nu, og det er allerede højt, og det slides også dine dæk. Det gør du heller ikke. Jeg træner inde uden at vække hele huset. (Træner brummer) Men det fungerer også.

Det er ikke en kontrollerbar modstand, men modstanden er meget blid. Det er ikke hakket. Du kan bruge det til at lave fulde gasprint og sidde fast på væggen.

Det passer i bagagerummet på din bil. Foldes let op i et skab, når det ikke er i brug. For $ 370 er dette sandsynligvis den bedste træner, du finder.

Enkle trænere er smukke er Elite Suito. Det er den nyeste direkte drev-smarte træner fra Elite. Lige frigivet i løbet af sommeren.

Opsætning er en leg. De skryter også af, at det er meget stille. Det er bestemt stille.

Den dominerende lyd er min cykel. Modstandsændringer er virkelig glatte. (Træneren klikker) Dette har ingen bevægelser sidelæns som andre trænere som Tacx og Kinetic har.

Trænerens følelse ændres ikke. Du får stadig den stadige modstand. Denne træner er hurtigt blevet en af ​​mine favoritter på grund af sin brugervenlighed og enkelhed, Kickr Core er en af ​​de mest overkommelige smart drive-trænere på markedet, men med $ 100 mindre giver Suito en meget god sag for bedre værdi for penge forhold.

Og dette er en $ 28-træner fra Aldi, vi købte og testede med det samme og ærligt, til $ 28 forventede vi, at den skulle bryde øjeblikkeligt, det er den samme pris som en $ 1.400-træner. Men vi kommer tilbage her og kører lidt mere og ser hvad der sker. Den første ting, vi bemærker, er, at modstanden ikke rulles glat på hvert tee-skud.

Det er ret hakket, men vi sidder her på 250 watt, hvilket er mere end nok til en afslappet spinon på en kold, regnfuld dag. (Træner brummer) Nu skal vi prøve at gå lidt hurtigere. Tag en decibel-læsning. (Træneren surrer højere) Nu er vi ved 25 mph.

Vi læser 90 decibel, hvilket er betydeligt højere (træneren brummer) og sandsynligvis mere end nok til i det mindste at forstyrre hele dit hus, hvis ikke naboerne. Den overlevede endnu en tur. Jeg vil ikke sige, at det er godt, men en $ 28-træner er faktisk okay, hvis du bare vil holde dine ben i bevægelse hele vinteren.

Dette er fem af vores yndlingssko. Nogle er actionfyldte med alt tilbehør som Tacx. Nogle er så billige, at du kan bruge dem en gang, smide dem væk og gå og købe en anden.

Fortæl os, hvad du kører i vinter. Efterlad en kommentar og glem ikke at skjule abonnement på flere artikler fra Cykling. (optimistisk musik)

Hvad er bedre end Zwift?

TrainerRoad har eksisteret i et par år, og det er et godt alternativ tilZwifthvis du vil have rigtig godt strukturerede træningsplaner og træningsprogrammer for at forbedre din kondition på en målbar måde. TrainerRoad fungerer bedst med en effektmåler, men hvis du ikke har en, kan den bruge en hastighedssensor til at give en virtuel strøm.13. nov. Dec 2019

Er FulGaz bedre end Zwift?

FulGaz vs Zwift

Det afhænger af, hvad du vil have ud af din indendørstræning. Hvis du leder efter en dedikeret virtuel træningsløsning med strukturerede træningsprogrammer og programmer,FulGazhar masser at tilbyde, men du finder sandsynligvis mere dybde i noget som TrainerRoadellerSufferfest.
2. apr 2020

Er ANT + bedre end Bluetooth til Zwift?

Zwiftunderstøtter en god mængde hardware - med nogle udsendelser iBluetoothLav energi (BLE);MYRE+;ellerbegge. Selvom de begge arbejder på samme måde, har BLE en tendens til at give dig enstærkeresignal.

Kan jeg køre Zwift gratis?

De fire vigtigste måder dukan rideiZwiftarealgratis tur, grupperide, racing og træningstilstand. Med alt, vil du væreridningde 'gamified' ruter oprettet afZwift, med andreryttereomkring dig. Udover det socialeforlystelserog løb, træningen (foruddefineret eller tilpasset) giver dig en række muligheder.23. jan. 2021

Hvordan beskytter jeg min cykel på en træner?

Brug et par handsker, når du træner tilbeskyttestyret fra sved. tilbeskyttedet øverste rør, headset og downtube. Tør dincykelefter hver træning. Påfør antikorrosionsprodukter som Boeshield T-9 på dincykel.

Er Zwift værd at få?

Hvis du vil have fordybende gameplay, skal du bruge detZwiftregelmæssigt og har råd til det, så kan en smart turbotræner som Wahoo Kickr eller Tacx Neo Smart være en god mulighed. Men du behøver ikke at sprøjte ud på en dyr smart turbotræner for at kunne brugeZwift.23. mar 2020

Kan du se Netflix på peloton?

Så meget somvielsker binge-ser påKontoret er desværre ikke en måde at forbindePlatonCykel til andre apps såsomNetflix.Det gør vihåber at bringe denne funktion tilPlatonCykel i fremtiden.

Hvilken er den bedste app til cykeltræning?

Rouvy er sandsynligvis den mest undervurderede cykelapp derude. Appen tilbyder så mange funktioner, der varierer din træning og holder dig underholdt og udfordret. Over 2.500+ tilgængelige video- og GPS-ruter. Struktureret træning: Byg din egen træning eller vælg fra deres træningsbibliotek. Du kan også trække dagens træning fra TrainingPeaks.

Hvordan forbedrer trainerroad din cykeltræningsplan?

TrainerRoad bruger den nyeste videnskabelige forskning og data fra millioner af træningsprogrammer og løb til konstant at forbedre vores cykeltræningsplaner for at give dig præcis det, du har brug for.

Kan du cykle på en indendørs cykeltræner?

'Du bygger dit aerobe energisystem - på kortere tid,' siger han. Disse træningspass til indendørs cykling kan udføres på enten en Spin-cykel eller en indendørs cykeltræner. Men inden du kommer til dem, skal du sørge for, at du er klar til at køre indendørs. Først skal du være rigtig med dit budget.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Sådan sættes en cykelkæde på igen - løsninger på problemerne

Hvordan sætter du en kæde tilbage på en cykel uden gear? Start med at lægge kæden rundt om det lille gear på cykelens bagaksel. Derefter placeres noget af kæden rundt om det store gear ved pedalerne på den side, der vender mod sædet. (Denne side skal vende nedad, da cyklen er på hovedet.) Hold den ene hånd på kæden for at styre den, og begynd langsomt at træde på cyklen.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Cykelulykke Las Vegas - typiske svar og spørgsmål

Hvem blev de 5 cyklister dræbt i Vegas? Fem døde på motorvejen, og flere andre blev såret, anklagere sagde. Cyklisterne, der blev dræbt, blev af myndighederne identificeret som Erin Michelle Ray, 39; Michael Murray, 57; Aksoy Ahmet, 48; Thomas Chamberlin Trauger, 57; og Gerrard Nieva, 41,9 år. 2021 г.

Cykleregistreringslove - søg efter løsninger

Er der en cykellov i Filippinerne? Cykling er en alternativ måde at træne på, som længe er blevet fremmet ikke kun i Filippinerne, men globalt. I henhold til dette lovforslag skal alle hovedveje og motorveje være forsynet med cykelstier eller cykelveje, der er identificeret af Local Bikeways Office (LBO).

Cykel velgørenhed - Komplet vejledning

Hvilken velgørenhed tager gamle cykler? Sådan donerer du en cykel i Los Angeles Los Angeles Bicycle Kitchen Donations. En fantastisk mulighed tager ødelagte cykler og gør dem hele igen. Donationer fra Burbank Bike Angels. Orange County Cykeltrædonationer. Californien Bike Match. Hold hjulene rundt med donationer og genbrug af cykler. Los Angeles Cykel lov.23. 2020.

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.