Vigtigste > Cykling > Cykeltræner træning - praktiske beslutninger

Cykeltræner træning - praktiske beslutninger

Er cykeltrænere god motion?

Begge indendørscykeltrænereog stationærcyklerkan give aerob i høj kvalitetdyrke motion, så længe du er villig til at arbejde på. Hvis dit hovedmål er at forbedre dit kardiovaskulære helbred og / eller forbrænde kalorier, er valget dit.31. aug 2020Du ved, at den største og vigtigste ting for os triatlete i aldersgruppen er, hvor effektiv. (Glad instrumentalmusik) Det var varmt. (Glad instrumental musik) Sådan brydes Tarens hjerne i 37 nemme trin.

brød, der er godt for dig

En ting, jeg lærte på Interbike i sidste uge, er, hvor stor trenden er for triatleter, landevejscyklister og endda mountainbikere at komme af vejen og træne en stor del af deres træning indendørs på en træner, grunden til at de er mine fortalte mig sidst uge hvad jeg går igennem. Den største og vigtigste ting for triatleter i brugergruppen er, hvor effektiv tiden er brugt på en indendørs træner, fordi du dybest set kan slå som i dag. Jeg vil have et 10. interval på 240 watt.

Det er ikke, at jeg har bakker og stopskilte og vind og biler, der kommer til at gå i stykker i disse 10 minutter. Jeg kan få disse 10 minutter nøjagtigt, og hele 10 minutter vil være virkelig målrettet, så let når du er ude og om at håndtere de sædvanlige ting, der foregår på vejen, som du ikke kan kontrollere, jeg hader det blå dæk Forresten betyder det bare smerte, tiden før og efter, ligesom hele køretiden, er også mere effektiv, fordi jeg ikke bruger så meget tid på at blive klar med vejret, beskæftige mig med sikkerheden, have det nødvendige udstyr , for at ordne min cykeltur på vejen, ringe hjem, støtte andre kørere. Der er bare meget mindre gear, som jeg har brug for at samle, jeg mener det også nu, men normalt sætter mange mennesker bare en stationær cykel op om vinteren, lader den være klar, og så er alt hvad jeg skal gøre, at sætte på cykling shorts, læg alle næringsstoffer til side og gå for at gøre det lettere for dig at komme i længere træningspas, f.eks. før arbejde eller om aftenen.Endelig er den specialitet, du kan opnå med en træning, nu med disse nye trænere, da hvad jeg lærte på Interbike er mulig, komp Leely uovertruffen. Du kan dybest set køre det nøjagtige løb, du træner for, på en træner. Ja, så med alle disse smarte trænere kan du stort set køre din nøjagtige kurs, Wahoo KICKR parret med stigningen.

Du kan stort set gå sammen med den nøjagtige grad i realtid af, hvordan dit kursus vil se ud. Med TacX NEO kan du mærke vejvibrationer, når du er på brosten eller grus, tilsyneladende kan du mærke det. Og Cyclops Hammer opretter faktisk forbindelse til Zwiftand i realtid og justerer din spænding.

Så lad os f.eks. Sige nu, jeg træner i Winnipeg, pandekage flad, udenfor, men Austin-kurset, jeg holder den 29. oktober, er virkelig kuperet. Jeg kan gå og hente en GPS-fil af dette Austin-kursus, og hvis jeg gjorde en af ​​de smarte undervisere, kan jeg dybest set gøre dette kursus igen og igen, og hvis vi starter, er denne specificitet de sidste to måneder før et løb om at indsnævre det er uhyre kraftfuld. Det er gode ting, jeg har brug for at træne, desværre har jeg det ikke, jeg har endnu ikke en af ​​disse smarte trænere.En gang snart. Slå mig, smarte coachingfirmaer. (upbeate instrumental musik) Det var varmt.

En af de uventede ulemper ved at være på YouTube og lave så mange artikler er, at jeg bare dræber SD-kort, eksterne harddiske. Vi skruer det lidt op i dag, fordi eksterne harddiske ikke kan følge med mine folk. Servere.

Som beskrevet, lige købt lidt hukommelse. Okay, hvordan man bryder Tarens hjerne i 37 nemme trin. Nummer et, køb en computerserver.Nummer to, fortæl Taren, at han skal konfigurere denne computerserver. Vil du vide, hvad disse er til? De fortalte mig, at jeg har brug for fire. (Joy instrumental musik) Denne ene side har alle de instruktioner, jeg får.

Dette er værre end Ikea. (Glad instrumentalmusik) Ja. (Glad instrumentalmusik) Okay, så bare to korte timer senere fik jeg denne ting i fuld gang, og det ser ud til, at alt er i orden, ja problemet er, at en del af det, jeg kan lide ved hele denne daglige vlog-ting, er, at jeg kan se tilbage på mont hs, år, uanset hvor længe jeg ender med at lave denne vlog, værd at optage, og jeg vil beholde det, så ulempen er som enhver vlog, der ligger et eller andet sted, en lille er værd omkring 15 optagelser, en store omkring 50 optagelser af optagelser, og vi tygger bare gennem hukommelsen, så jeg tygger igennem dem her. Hukommelse, som et drev her, et drev der, og så er Mel omkring fem blokke forbi, vi beskæftiger os med optagelser her og der .

Og så, åh gud forbyder, de optagelser, hun har brug for, er her, og hun er derovre, og det er her, så ideen er nu, at det med denne server er meget lettere for os at gå frem og tilbage med alle de optagelser, vi har brug for og når vi rejser mere, dækker flere forestillinger, konventioner, løb, sådan noget, bliver det nemmere for mig at bare logge ind fra et hotelværelse og være som boom, der er alt mig til tri taren. det er alt for mærkeligt for mig. Jeg tror ligesom for tre år siden vidste jeg ikke engang, hvordan jeg lavede en artikel på så mart-telefon. hvordan er det for perspektiv? håber jeg gjorde det rigtigt, jeg håber jeg gjorde det rigtigt.

Beskadiger undervisere din cykel?

Mens 'ridning på entrænerviljebeskadige dincarbon frame ”myte er officielt sprængt, indendørs ridning kan stadig udgøre en trussel moddin cykelpå to måder: hjulspænding og svedkorrosion.17. apr 2020

Velkommen til endnu en Spørg GCN-ting. - Det er rigtigt, du beder os om noget, og vi vil gøre vores bedste for at besvare det. Først og fremmest, Tom, vi har et grænsespørgsmål.

Dette er fra Jeremy Emilio, der spurgte, hvordan får jeg min søster, kæreste med på en cykeltur. Nu er akavet synlig for alle. Smale Rider påpeger os: 'Vent, er de begge?' Til hvilken Luciano Namo siger: 'Du skal først finde ud af et par ting,' Jeremy, hvorfor dater du med din søster? 'Og jeg tror ikke, vi er disse Kan svare på spørgsmål Tom. - Det er okay, det er okay.

Fordi Jeremy rakte ud til alle de berørte kommentatorer og sagde: 'Nej, adskilt,.' - Det er en lettelse. Okay, hvad din søsters cykel vedrører Tom, du har sandsynligvis mere erfaring, fordi du har en søster, og jeg ikke.

Og din er en ekstremt talentfuld og dygtig cyklist. Og hun er også yngre, så du må have gjort noget rigtigt - yngre og hurtigere end mig. Og det har det været i flere år. - Det ville jeg ikke fortælle dig, men ja. - Det er en kendsgerning, ikke? - Ja. - Hvordan kom Annie i gang med at cykle? Jeg tror, ​​Annie begyndte at cykle, fordi vi var temmelig unge, sandsynligvis ti eller tolv.

Og det var bare en familie ting. Så hvis din søster er ung nok til at du stadig kører med dine forældre eller noget, er det bare et godt sted at starte at have det sjovt på cyklen. Hvis de er lidt ældre, og du tror, ​​de bare skal begynde at cykle, ved jeg det ikke rigtig.

Cafe ride? En cafetur er en fantastisk måde at introducere folk til at cykle på. - Ja, jeg tror det sandsynligvis bare handler om at have det sjovt, som du sagde, og prøv derefter ikke at demoralisere dem, tag dem ikke op i nogle dumme bakker og lad dem være ved siden af ​​vejen, stille gader, dette er virkelig vigtigt . Ingen kan lide trafik, når de begynder at cykle.

Jeg kan ikke rigtig lide trafik lige nu. Men ja, så lad os gå. Forhåbentlig hjælper de dig Jeremy.

Okay, næste har vi dette spørgsmål. Åh, jeg kan godt lide t. Af Jukka Pakkanen.

Opbevarer du dine gamle elskede cykler? Hvad gør du med de gamle, hvis du vælger en ny? Hvad laver du? - Hvis jeg ejer den gamle, ville jeg sandsynligvis sælge den. - Ja, du kan ikke lide at gemme ting, ikke? - Nej, jeg har en cykel, som jeg har holdt, jeg har et par cykler, som jeg har holdt i årenes løb, som jeg nyder at køre nu og da. Vi er sammen med GCN og mine cykelpartnere i en så glad position, at jeg ikke føler behovet for at føle det som at bytte min egen cykel så regelmæssigt - ja.

fordele ved måltider

Nå, jeg holdt en ramme fra mine mountainbike-dage, fordi den komplette cykel tog for meget plads. Og teknisk set er det alligevel forældet. Men rammen er noget specielt.

Og så holdt jeg to cykler fra mine racerdage, især hvis jeg ikke har nogen gode cykler fra GCN, har jeg stadig to af mine egne. Som sådan er de ikke populære. Nå, jeg elsker hende meget. - Jeg spekulerer på, hvordan Matt har det? Fordi han fandt sin 2000 Giro D'Italia cykel, eller hans 2000 Giro D'Italia cykel blev fundet i en cykelbutik i Italien, så han er efter det.

Dette er virkelig en elsket cykel, fordi der er mange gode minder forbundet med det - sandsynligvis ikke så mange gode minder fra det løb. Han har haft det ret hårdt med det. Ret.

Ja, med faldet og skaden. Okay, næste. Skal jeg bekymre mig om at bruge min carbon cykel på en turbotræner? ? Vil rammen knække under tunge belastninger? Dybest set er dette en almindelig myte om kulfiberrammer.

At du ikke skal bruge dem på turbotrænere En note, vi har talt med producenterne, er at ingen af ​​dem ser ud til at sige, at din garanti bortfalder, hvis du bruger dem på en Turbo-træner. Det siger efter min mening, at det er sikkert. Hvad hvis du prøver? Jeg leder faktisk efter nogen, der har haft erfaring med en carbonramme revnet af en turbo-træner, du kan ikke rigtig finde dem, ikke? - Nej, det kan du ikke.

Jeg formoder, at bekymringen sandsynligvis kom fra, at cyklen blev løst og derefter sidelæns bevægelse. Men jeg har aldrig hørt om det. - Der er mange meget gamle cykler, der har været på servertrenere i lang tid og viser ingen tegn på stress.

Tilbage til myterne om kulfiber har vi en artikel om det, ikke sandt? - Vi har - Det er der. Det er de syv ting, du ikke vidste om kulfiber. Mange misforståelser ødelægges i denne artikel.

Se på det. (Rockmusik) (Sommer) - En komponents egnethed afhænger generelt ikke af materialet. Hver del skal designes med et specifikt belastnings tilfælde i tankerne.

Admi Selvfølgelig er der med kulstof, som med ethvert rammemateriale, risikoen for at du kan gå til dine grænser, for eksempel for at nå et super nemt mål. Problemer opstår dog kun, hvis den ikke er konstrueret korrekt med Absolut Cracking Video. Det næste spørgsmål kommer fra Sam Running, der siger: Påvirker kædelængden hastigheden på din cykel? Hvad mener du si? - Nå, vi taler om små, små hastighedsjusteringer, ikke sandt.

Ligesom virkelig en watt eller to. Men hvis du får det meget forkert, kunne det bestemt. Hvis det er for stramt, kan det potentielt lægge mere træk i kæden.

Og hvis det er for længe, ​​er der mere kæde at hæve. Vi taler lille, lille. Men dybest set skal du få det rigtigt til dit skift.

Og så også for at forhindre din kæde i at flagre og slappe af. Så ja, få det rigtigt af disse grunde i stedet for at gøre din cykel hurtigere. Okay, Tom.

Kan du svare på det? Når du alle rejser til udlandet for at filme, det er forresten af ​​Ryan Donnelly, medbringer du en oversætter eller svinger du det bare og håber på det bedste? Hvad kunne det bringe dig? Indtryk? - Nå, Ryan, vi rejser ikke med en oversætter, vi taler ikke for mange andre sprog end engelsk. Nogle af jer undrer sig måske over, om vi taler engelsk flydende eller ej. Vi kender et par nøgleord, men mange af de steder, vi skyder, modtager mange engelske eller udenlandske cyklister.

Derfor taler lokalbefolkningen ofte også engelsk. Men det er bestemt værd at lære et par søgeord, hvis du er ude hvor som helst. Og jeg tror, ​​det er det, vi skal lære i denne næste artikel, nemlig 'Fem fejl, du ikke bør lave, når du cykler i udlandet.' (Funky musik) - Hvis du kører et eller andet sted lidt eksotisk, lidt væk fra den slagne vej, absolut værd at lave din forskning.

Se på det lokale køkken, hvordan er gaderne, er der et hospital i nærheden, er der et bi? ke butik i nærheden? - Ja. På den måde kan du have ro i sindet. Det kan også lindre lidt stress og helt sikkert få dig ud af en vanskelig situation.

Faktisk er dette ikke en dårlig regel at følge, selv når du er i nærheden af ​​dit hjem - så videre til et andet spørgsmål. Dette kommer fra Tommy L3. 'Hej, jeg finder ridning lidt kedelig nu, hvordan får jeg tilbage den samme motivation og lyst til ridning, som jeg havde, da jeg startede? Tom, hvad synes du om denne ven? - Det er et hårdt spørgsmål, ikke? Fordi vi ikke ved, om du på en eller anden måde keder dig og demotiveres fra at ride, Tommy, på de samme gader eller noget lignende hver dag.

Jeg vil foreslå, at hvis du finder noget kedeligt eller dæmpende, tag en pause, hvis du kan. Hvis du har en anden transportform for at komme på arbejde eller noget. Tag et par fridage, frisk op, og se om du kan finde andre veje at køre på.

Jeg fandt altid, da jeg blev lidt demotiveret, at min favorit ting at gøre var at smide en grusafdeling eller en off-road sektion bare for at holde tingene friske og gøre tingene lidt anderledes. Hvad med dig? - Nå finder jeg ud af, at når jeg ikke rigtig vil ride af en eller anden grund, når jeg tvinger mig til at ride på hest, har jeg en tendens til at nyde at være udenfor. Så faktisk, som det hele, lyt til din krop og dit hoved og gør hvad du vil.

Selvmotivation kan også gøre underværker. Men ikke på lang sigt har jeg en fridag i 30. Hvor jeg tænker, jeg vil ikke ud og så gør jeg det og har det godt.

Det kunne fungere! Vi har også overraskende overraskelse en komplet artikel om emnet. Det er dybest set som forholdsrådgivning. Dan og jeg forklarer, hvordan vi kan krydre dit forhold til din cykel.

Og ja, det inkluderer beskidte weekender. (funky musik) - At gå solo kan være fantastisk. Men det kan også blive ret kedeligt.

Når alt kommer til alt har du kun dine egne tanker i timevis af selskab. Så hvorfor ikke tage en tur med andre? Nu vælger mange mennesker at bare ride med en anden partner, nogle gange kan du få tre af jer til at gå ud, hvilket kan efterlade nogen akavet udeladt, eller du kan vælge en stor gruppetur. Det er et indlysende tip, men det virker virkelig.

Tiden vil gå meget hurtigere. Og desuden handler det ikke kun om at komme hurtigere til din destination, men også om at nyde processen med at ankomme. Sådan kan du dele topbånd og bare have det sjovt generelt. - Topbånd? - Nå, det spørgsmål havde mange tommelfingre op.

Så jeg synes, vi sandsynligvis burde tilbyde et svar. Og det er fra Free Wheeler. Hvem har 182 tommelfingre op. 'Jeg synes, du skal gøre en mindre GCN-gaverudfordring hver måned, hvor taberen derefter bliver nødt til at bruge en cykel for mindre end £ 150 til alle deres forlystelser, GCN-artikler og deres fritid på at køre, indtil de gør næste måned, kan håbe på Indløs.

Tommelfinger op, hvis du vil se dette eller lignende. 182 mennesker har tommelfingre op. Og så tilbød Free Wheeler et lidt mindre straf ive alternativ, hvilket var, at du også kunne have en tabertrøje eller t-shirt.

Hvilket stadig lyder ret dårligt. Personligt vil jeg gerne undgå det, jeg synes udfordringen er en god idé, men jeg vil undgå at køre på cyklen eller bære en tabers t-shirt i en måned. - Nå, dybest set er det dårligt at miste en GCN-udfordring, endsige straffe os i en måned bagefter, det er som at bære en fjols for at være klar til det.

Tom, hvordan vi fandt ud af i vores artikel, hvor meget hurtigere du kan komme på arbejde på en dyr cykel. Jeg skulle stå op fem minutter tidligere hver morgen, hvis det ikke var for mig. Jeg kan bruge min Canyon Aeroad til at køre til arbejde. - Ret. - Ja.

I orden. Sidste spørgsmål, denne kommer fra Big Dog, Hey Big Dog, 'Hey GCN, mine forældre siger, at jeg ikke skulle, men skulle jeg købe elektrolytpiller og genopretningspulver, og har jeg brug for det, jeg er kun 16., virkelig almindeligt spørgsmål . Jeg deler dette i to, hvis jeg må, Tom.

For det første tror jeg, at du skal forklare dine forældre eller få dem til at se denne artikel, at faktisk mange ernæringsprodukter til udholdenhedssport bare er normale næringsstoffer, som vi indtager, dvs. kulhydrater, enten i form af stivelse eller sukker, elektrolytter , som bare er salte, som vi indtager sammen med vores mad.

Årsagen til, at vi lægger dem i vores flasker, i vores baglommer, i vores cykler, er fordi de krav, vi stiller til os selv, skal erstatte dem mere. Da jeg var lille, havde jeg efter cykling om vinteren rasende hovedpine fra at være dehydreret og ikke vide, hvad dehydrering var. Faktisk ville jeg have haft stor gavn af elektrolytfaner dengang.

Alt det er er en smule salt i flasken, men det ville dybest set have stoppet mig fra at få tømmermænd fra cykelture. Måske er det eneste, der er lidt forsigtighed, rekreative produkter. Nå, det er bare normal diæt, det er bare protein, du har bare ikke brug for det.

Så i stedet for at skade dig, skal du bare udskille det. Og du spilder penge på det. Så vi har en artikel om opsving, og der er en masse rigtig enkle og praktiske råd derude.

supplement til cykling

Forhåbentlig hjælper dette dig med netop dette spørgsmål. Herregud mig! Barry er ikke sikker for 16-årige. Det behøvede jeg ikke at se. - Åh gud. (funky musik) - Din krop har brug for brændstof til at ride.

Og primært i form af kulhydrater, når du er over 65% af din maksimale puls og naturligvis også fedt. Bortset fra meget korte rejser, vil du nu bruge næsten alle træningsrejser. - Nå, jeg er bange for, at den sidste artikels uddrag bringer os til slutningen af ​​en anden spørg GC Alt.

Hvis du har brændende spørgsmål om cykling, lad os komme væk fra det vanskelige forholdsspørgsmål i starten, så lad os det let vide i kommentarfeltet nedenfor eller brug hashtagget #TorqueBack, se hvad vi gjorde der? på Twitter og forskellige andre former for sociale medier - og hvis du vil se mere indhold, hvis du sidder fast i denne weekend og stadig vil træne, hvorfor ikke træne med os Sion? den skræmmende passage i prikkerne? Artiklen er lige der. - Vær advaret. Det er en virkelig hård session. - Det er en brutalitet.

Og dette er faktisk et stadig mere almindeligt mekanisk problem for mennesker. Hvis du vil vide, hvordan du fjerner og udskifter en pressfit-bundbeslag, er dette ikke den nemmeste opgave, vi har også en artikel om det, det er lige der - og sørg for, at du også abonnerer på GCN, inden du går, hvis du ikke har ' t allerede. For at gøre dette skal du bare klikke på kloden, det er helt gratis.

Hvor længe skal jeg køre på min cykeltræner?

Indendørsrides skalvare hvor som helst fratil30 minutters opsvingridetiltil2 timers struktureret indsats. Mestrides skalfalde inddet60 til 90 minutters rækkevidde.

Der er mange gode grunde til at cykle indendørs - det er virkelig tidsbesparende. Du kan let tilpasse det til dine forpligtelser i det andet liv. Du kan også træne udenfor, at du simpelthen ikke er på vej, og at det normalt ikke regner, som når du faktisk ikke får lov til at gå ud Men frygt ikke, i denne artikel viser vi dig, hvad du har brug for. Cykeldøre skal du bare investere i et par udstyr, og så er du væk, for at sige det. Når du ser på en motionscykel versus et faktisk køb, er indendørs cykling for mange af os en del af den slags bid, du finder i gymnastiksalen eller den vintage motionscykel, du finder på din bedstemor, bare husk, at der heldigvis er bedre muligheder .

For det første er det nemmest at bruge din faktiske cykel og tilslutte den til et indendørs eller turbo træner svinghjul, der skaber modstand mod baghjulet og lige begynder at træde i pedaler. Nu afslører en hurtig Google-søgning, at du kan få grundlæggende indendørs turbotrænere leveret til din dør for kun hundrede pund eller hundrede dollars, men hvis du går på eBay og får en brugt, endnu mindre og stort set er der tre forskellige typer, de billigste er normalt vindmodstandsgeneratorer, så de er temmelig støjende og temmelig støjende, så har du en magnetisk modvilje i svinghjulet, normalt kan du også justere dette over alt, så du kan øge eller mindske modstanden, og så er der en væskemodstand dette Mere og dyrere væske ville være mit valg, men det afhænger af dit budget, når du først har bestilt din turbotræner er alt hvad du skal gøre nu at sætte din cykel på den og derefter lægge noget under forhjulet bare for at løfte det lidt op for at få dig i en bedre position, vil jeg foreslå, og alle de gule sider, hvis du får en, der flyver rundt n, så de er det væsentlige, men der er et par andre ækvivalenter af forsendelse, vi anbefaler noget, du kan pu t under dit indendørs træningssæt for at svede. Nu er der specialmåtter, som du kan købe, men disse kan være ret dyre, og der er billigere muligheder for, at en yogamåtte fungerer rigtig godt, eller et håndklæde eller gammelt tæppe, desværre kan vores egentlige stuetæppe også blive meget varmt, når du er inde i drevet, fordi du ikke har kølende effekt, når luften fejer forbi dig, mens du kører udendørs.

Så der er et par ting, du kan gøre for at køle dig ned med en gammel ventilator, der ligger rundt, og du kan helt sikkert grave ud, hvis du ikke kan få fans, du kan hente fans ganske billigt i disse dage, så et par af disse ville være nyttige og anbefale også noget væske at have hånd og også lægge et håndklæde i det, som du blot kan tørre af sveden med. Og endelig, når du kører i hallen med glatte racercykeldæk, vil du opdage, at det er meget mere støjsvagt på en Aturbo-træner, end når du er på et Slidbanedæk eller et mountainbikedæk, brug mere støj, en rigtig flagermus, der kan være irriterende for andre mennesker, du bor sammen med, eller dine naboer, så du kan købe som et glat dæk og sætte det på dit cykel, og vi anbefaler der, der er faktisk specielle dæk til turbotrænere. De er ikke strengt nødvendige, men de fungerer rigtig godt, de er til det redesignede, og de beskytter også dine dæk mod slid, de er virkelig hårde og slides ikke på den næste træner vil jeg varmt anbefale dig ha har en form for underholdning, når du kører langs noget, som du kan følge som en gymnastiksal, når du bare hopper på cyklen og ikke har noget at være opmærksom på, så garanterer jeg, selvom du starter med de bedste intentioner efter ca. 30 sekunder, vil kede sig helt nu, nogle mennesker kan lide at tænde fjernsynet eller se en film, og det fungerer helt sikkert igen uden det. Har en slags struktur, som du kan følge efter cirka 30 sekunder, har du sandsynligvis lyst til, at du bare sidder på et ubehageligt version af din sofa i stedet for at foreslå, at du gør noget, der giver dig et formål i en træning, hvor den fortæller dig, hvornår du skal sparke hårdt, hvornår du skal sparke let, og ved at sætte træningen i disse Opdeling af små håndterbare bidder med små mål, det vil nu bare flyve forbi. Måske kan vi hjælpe dig her på GCN, så vi har et enormt bibliotek med gratis onlinetilbud, sessioner tilgængelige på YouTube, hvor du kan se indendørs træning.

De tilbyder også instruktioner fra utroligt inspirerende karismatiske og smukke mennesker, der seriøst skrev dette alligevel. Der er alt fra korte, intense 15 til 20 minutters hit-træning til 60-minutters epics, og alt imellem kan skabe meget god kvalitet på kort tid, arbejde på en indendørs træner og brænde en bunke kalorier og bliver mega fit, så der går du, det er det grundlæggende, det er virkelig så let en sidste ting bare at bemærke, og det er den type aksel, din cykel har i ryggen, så om det er en cykel med skivebremser, om den har en gennem aksel eller en hurtig frigivelse er den mest nu indoo r træner understøtter hurtige frigivelser, så tjek bare om din cykel er understøttet af træneren, så du kan få højere kvalitet og mere sofistikerede turbotrænere, der tilbyder en meget mere realistisk og fordybende indendørs køreoplevelse som direkte køre trænere. Et godt eksempel er wahookickeren, hvor du fjerner dit baghjul og direkte fastgør din cykel til det, de vejer et absolut ton, men det er godt, fordi de har et rigtig tungt svinghjul, og det virkelig tunge svinghjul er i stand til meget Genererer inerti, som oversætter ind i en realistisk køreoplevelse, der føles som at køre på en udendørs cykel mere end det, selvom de også er smarte, så de trådløst kan oprette forbindelse til din computer eller tablet eller hvad du bruger, og modstanden kan automatisk tilpasse sig det terræn, du er i en virtuel verden, så du kan simulere bakker og nedkørsler på et helt andet niveau, der bare er meget mere fordybende og meget mere underholdende, og der er masser af software og platforme derude, som du kan sætte på din bærbare computer eller tablet eller smartphone og derefter Opret forbindelse til træneren, så du kan bruge T har dem som Leidenfest og Trainerstraße.

Disse har strukturerede træningsprogrammer, der kan skræddersys til dit nuværende fitnessniveau, og så følger du dem, og der er underholdning og ting, der dukker op på skærmen for at gøre det mere stimulerende, og så er der andre, der giver dig mulighed for at komme ind i et virtuelt miljø, så du har Keno-kort ruviergt cykling og de store hits er selvfølgelig Swift, og der er også en i den virtuelle verden, fordi du faktisk kan køre med folk, du kender, og andre mennesker med deres avatarer også køre i den virtuelle verden. Dette er fantastisk, fordi du så effektivt kan undslippe isolationen og indespærringen i dit hjem og interagere med andre mennesker eller være i et virtuelt miljø, du kan køre på deres gruppeture af alle slags, og du finder alle færdighedsniveauer, lige fra absolutte begyndere til touring deFrance-mestere, du har fundet denne artikel nyttig, og hvis du har spørgsmål om indendørs cykling eller træning, skal du bare sende dem på sociale medier, så vil vi gøre vores bedste for at besvare dem og vende tilbage til dig også, hvis du vil se en artikel om et budget grundlæggende Swift-opsætning, der er indstillet til det, du har brug for, så har vi også dette nedenfor åh, og du kan også klikke på skærmen for at lave nogle GCN-fri indendørs træning for at få

Kan du lave spin-klasser med en cykeltræner?

For at øge intensitetenduskift bare til et hårdere gear; oplevelsen svarer til at ride enspin cykel. Mendu kanbrug entrænerstå for at tage en online eller videospin klasse; når instruktøren siger ringe op mere modstand, skal du bare skifte til et hårdere gear.19. mar 2020

Det vigtigste ved opstilling af hjulene er at finde en rigtig flad, glat overflade og sørge for, at hjulene ikke bevæger sig. Dernæst skal du se på rullernes længde. Den korrekte længde er lidt længere end forakslen.

Så hvis du har cyklen sådan, og dette er forakslen, vil du have rullerne bare lidt længere. Det vigtigste ved genlæring er, at du har to ting på begge sider, det være sig en ven på begge sider, eller en døråbning er virkelig nyttig, for når du har din cykel i døren, kan du holde hænderne på styret og læne sig mod døren med dine hofter eller skuldre, så en døråbning er bedst. Ellers kommer to ting på begge sider, som stole, meget nyttigt.

Processen med at træde på rollerne - først for at kontrollere, hvilken gang du befinder dig i. Et eller andet sted nær midten af ​​den bageste kassette er det bedste sted at være i den store ring eller den lille ring, det betyder ikke noget, men ikke for lyst, ikke for tungt, så find et af disse gear i midten. Og så er det lidt svært at komme ind i rollerne.

Jeg lægger altid pedalen ned og sætter min første fod på pedalen her. Og så handler det om vinklen og balancere cyklen. Så jeg bruger den hofte til at hvile på mit sæde i nærheden af ​​det og bare klikke ind og prøve ikke at holde cyklen lodret, bare slip den i den vinkel, der føles mest behagelig, og sving derefter dit ben så over.

Så hvis du har begge fødder på pedalerne, og du holder fast i noget, kan du befinde dig i en døråbning, så du kan læne skuldrene mod døråbningen, men hvis du holder på afføringen, som er den første, tre fødderne fremad for at se og husk bare. Der er sandsynligvis tre ting at huske, nemlig: se tre fødder fremad, hold hænderne løse på styret, og fortsæt med at skubbe pedalerne, for i det øjeblik du tager trykket af pedalerne, starter cyklen for at bevæge sig. Så se frem tre meter, skub gennem dine hofter, og hold dine hænder virkelig løse på styret.

Prøv ikke at styre. Den første ting, du vil føle, når du begynder at træde i pedalerne, er at styret og cyklen ruller over rullerne overalt. Jo hårdere du træder, jo mere lige bliver det.

Så fokus bare på det punkt 1 meter foran dig, og hvis du vakler, måske bare pedal lidt hårdere. Hvis du har 10 gear på bagkassetten, gør jeg personligt kun 1 minut i hvert gear, så det bliver sværere og sværere, så det er 10 minutter, så vælg en bestemt kadence og hold dig bare til den samme kadence, hvilket betyder, at hvis udstyret bliver hårdere for hver når belastningen stiger, så hold den samme kadence. Jeg synes, 30 minutter er for meget for en nybegynder, for så ville to 2-minutters anstrengelser med 3 eller 4 minutters hvile være nok, og det ville være hele sessionen, så er det bare lidt varmt nedenunder i cirka 5 minutter.

Den bedste måde at komme af rullerne er at holde fast ved noget ved siden af ​​dig, sænke og holde bagbremsen, da dette giver din cykel lidt stabilitet, når du læner dig af. Løsn begge fødder, og skub bare foden til siden af ​​rullerne på den side, du vil gå af på, og vær meget forsigtig med ikke at glide, og kom så bare af. Så jeg har 5 tip til at køre hjulene: Den første er at placere dine hjul mellem to ting, to stole eller en dør eller noget at læne sig mod på begge sider.

Mit andet tip ville være at sætte det i det rigtige gear - ikke for tungt, ikke for let, bare find midten af ​​din bageste kassette, og det vil være fantastisk. Det tredje tip er kun at se frem omkring 1 eller 2 meter, aldrig se direkte på forhjulet, men kun fokusere på dette punkt 1 eller 2 meter foran dig. Det fjerde tip er ikke at holde styret for stramt, og du begynder at holde på, du begynder at vrikke, så hold ikke styret for stramt, hold bare dine hænder pæne og løse på styret, hvilket fik mig til 5. hofter Hvis du bliver lidt rystende og nervøs, skal du bare skubbe hårdere gennem dine hofter.

Kan du tabe dig ved at bruge en cykeltræner?

Træningsvidenskab viser, at højintensiv interval træning (HIIT) er en hurtig måde at øge din kondition på, rev dit stofskifte og stimulere humant væksthormon, som alle hjælperdui sidste ende brænde merefed. Der er ikke noget bedre sted at skubbe de maksimale intervaller end på encykelfordi der er nul indvirkning, bare indsats.1. mar 2019

Kan cykling hjælpe med at tabe mavefedt?

Ja,cykling kan hjælpe med at tabe mavefedt, men det vil tage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltfedtab og fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet setbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.2. feb 2021

Kan du skifte gear på en cykeltræner?

Selv en grundlæggendecykeltræner kanjusteres tillave ommodstanden ved baregearskiftsom kan være alle delave omatdubrug for. Nogle undervisere er endda computeriseretdu kansimulere en faktisk race og race betingelser.

Er det OK at køre på en stationær cykel hver dag?

Stationære cyklertillad en aerob træning uanset vejrforholdene. De kan bruges sikkerthver dagsom en del af en træningsrutine og kan være ideel til mennesker med fælles problemer.7. maj 2019

Kan du undervise i klasser som personlig træner?

At være certificeretpersonlig trænertilladerduat arbejde i mange forskelligefitness-relaterede positioner.Duhar brug for at være lidenskabelig forundervisninghvisduønsker at være en gruppefitness instruktør. Der er mange typer motionklasseren certificeretpersonlig træner kan undervise.25. aug 2020

Giver cykling dig en flad mave?

Ja!Cykling kanHjælpduat få enflad mave. Mendu kanbrænde fedtet ved udbulingen forbicykling.Cyklinger en fantastisk kalorieforbrændende træning for 130 pund menneskerkanbrænde næsten 600 kalorier i løbet af en times kraftig cykeltur.

Hvilken er bedre løbebånd eller motionscykel?

Detløbebåndforbrænder masser af kalorier, giver intense træningsprogrammer, men sætter dig i høj risiko for kvæstelser i mange tilfælde. Den stationærecykelforbrænder ikke så mange kalorier, men giver større styrkefordele og opretholder en lavere risikofaktor for skader.1. nov. Dec 2019

Hvor lang er en indendørs cykeltræner træning?

Gør det sværere: Hovedtræningen er 3 x 10 minutter (i alt) med 15 sekunders stand og angrebsintervaller hvert 2. minut. For en udfordring, prøv 2 x 15 minutter i alt med 10 minutters opsving, derefter 3 x 12 minutter i alt med 6 minutters opsving, derefter 2 x 20 minutter i alt med 10 minutters opsving. Denne træning simulerer kravene til racing.

Hvilken slags træning træner du på en cykel?

Cykeltræningen: Cardio og styrke til højere niveauer Denne 45-minutters rutine bygger tre nøgleelementer, som alle indendørs og udendørs cyklister har brug for for at yde deres bedste: kardiovaskulær kondition, benstyrke og et effektivt pedalslag, siger Emily Booth, national uddannelsesleder for indendørs cyklus til Life Time.

hvad er afstanden til tour de france

Hvordan forbrænder fedt hurtigt 20 minutters cykeltræning?

Hvis du leder efter en frokosttræning til enten at tone op eller forberede dig på en cykelbegivenhed med kardiovaskulær træning, er denne 20 minutters HIIT-session lige hvad du har brug for. Bliv sat op på en statisk cykel, det være sig en indendørs cykel, Wattbike eller turbotræner, og følg instruktionerne på skærmen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.