Vigtigste > Cykling > Størrelse på cykelnøgle - holdbare løsninger

Størrelse på cykelnøgle - holdbare løsninger

Hvilke værktøjer har jeg brug for til en cykel?

Cykelværktøjtil Drivetrains
  • Skruetrækkere (flere størrelser af fladhoved og stjerneskruer)
  • Unbrakonøglesæt (fra 2-12 mm i størrelse)
  • Torx-skruenøglesæt (T25 er den vigtigste)
  • Nålestang.
  • Kabelskærere.
  • Tandpleje.
  • Fjernelse af kædestifterværktøj.
  • Kædetang.(elektronisk slag) At arbejde på din cykel derhjemme og ønsker at holde den i top-top stand er alt sammen godt og godt. Men du har brug for de rigtige værktøjer til det. Så her er ni vigtige værktøjer, du får brug for for at få det til at fungere problemfrit. (Hip hop musik) For det første kan jeg ikke anbefale at bruge en cykelreparationsstander nok.

Årsagen er, at han støtter cyklen godt, og jeg ser folk lejlighedsvis arbejde på deres cykler, der vendes på hovedet, fordi intet er logisk, og jeg har set folk stort set sætte kæder de forkerte steder, fordi de virkelig fik dem forkert ned ad bakken. Så uanset hvad du gør, skal du arbejde på din cykel den rigtige vej op, men i et stativ. Jeg bruger faktisk et stativ, så noget andet end det, vi har her.

Årsagen til, at jeg foretrækker det, er, at jeg rent faktisk kan arbejde på cyklen meget hurtigere og vende den rundt, og jeg har ikke brug for noget lige så akavet måske som denne. Der er en række forskellige arbejdsstande fra toppen af ​​rækken så noget som dette til noget hjemmelavet som jeg viste dig med en gammel slange.Så der er noget for ethvert budget. Og få kun en. (Hip-hop musik) Så, Allen-skruenøgle eller Allen-skruenøgle, i disse dage på cykler er de dækket af topnøgler til dem. For år siden var vi nødt til at bruge skruenøgler, men i dag er det virkelig nemt med bare et par få.

Du kan få flere som denne, en simpel nøgle som denne eller en med en plastikhånd. Forskellene er virkelig i, hvor ofte du vil bruge dem. Så noget med et plasthåndtag, det er meget mere praktisk til daglig brug.

Hvad jeg vil råde, hvis du har budgettet til dette, så prøv at lede efter noget, der er som et kuglehoved på det. Årsagen er, at der er mange cykeldele på steder, hvor det ikke nødvendigvis er så let, faktisk ved at have noget som dette kan du stadig få adgang til stikkontakten og stadig fortryde det. Nå har du helt sikkert brug for fire, fem og seks millimeter eller sandsynligvis alligevel.Der er en række forskellige størrelser, men disse er de tre mest almindelige. Hvis du er nødt til at købe nogle nu, skal du kigge efter, siger to millimeter op til 12 millimeter eller muligvis 10,12 millimeter, dette bruges kun med nogle freehub-kroppe.

Hvad jeg bruger, og også hvad Doddy fra GMBM bruger, i vores hjemmeværksteder, bruger vi faktisk multiverktøjsnøglen meget. Normalt er det de nærmeste ved hånden, og vi arbejder bare på cyklerne ret hurtigt. Så det er en enkel, let opgave. (Hip-hop musik) Så Torx-nøgle.

Disse ligner en unbrakonøgle, idet de er seks-sidede, men det er her ligheden ender. En Torx-skruenøgle bruger mere af en punktfastgørelse, og dybest set kan du få et større drejningsmoment igennem det, og det er virkelig vigtigt i cykelverdenen. hvorved vi nogle gange bruger ret høje drejningsmomenter.Og hvis du bruger et lille hoved, kan du let afrunde unbrakonøglehoveder. Mens en Torx-skruenøgle ikke er så enkel, er den ikke så enkel. Derfor den sandsynlige introduktion af minedrift i cykelindustrien, hvor vi har al denne lille lille hardware.

Det er dog muligt faktisk at bruge en underdimensioneret Torx-nøgle ved hjælp af en af ​​disse stikkontakter. Så sørg for at bruge den rigtige værktøjsstørrelse og topnøgle, når du strammer, fordi du ikke vil afrunde noget. Det er aldrig sjovt.

Hvis du ikke har torx-stik på din cykel, kan du ignorere alt, hvad jeg lige sagde, men vær opmærksom på, at det kommer mere og mere ind i cykelverdenen, så det vil sandsynligvis være i fremtiden, at du vil give efter, og du vil stadig har brug for disse Torx-værktøjer. (Hip-hop musik) Skruetrækkeren. Sørg for, at du har et par i dit værksted.

Jeg har altid et fladt hoved, og et Phillips-hoved kan bruge dem på dine bagskifterbegrænsningsskruer. Også på bremsekaliber for at justere dem. Skoenøgler, den slags ting.

Og hvis du ikke gør det, kan du altid bruge dem rundt i huset, rigtigt, til lidt DIY. (Hip-hop musik) Så en momentnøgle. Disse er virkelig vigtige i et værksted i disse dage med de bedste mekanikere, jeg kender, ved at bruge momentnøgler på komponenter dagligt og huske, at de bruger nøjagtigt de samme komponenter dag ud og dag ind.

Det betyder noget. Det betyder, at de ikke kun passer, og at du virkelig holder af dem, og det skal du, fordi det trods alt er al din stolthed og glæde. For eksempel kan overstramning af din stilk knuse styrerøret, og til gengæld kan det faktisk bryde begge komponenter.

Og i tilfælde af denne cykel med integreret styr og stilk kunne alle tre gå i stykker. Så brug en. Når det kommer til størrelser, er der en række variationer fra denne store til ganske lille, og nogle gange kommer de endda med en cykel gratis, når du køber dem.

Hvor sejt er det? Forskellige størrelser vil naturligvis give dig meget mere gearing. Så denne kan naturligvis opnå meget mere end denne eller denne. Og det er mere velegnet til ting som bundbeslag, kassettelåsringe og lignende.

Men hvis du kun får en, skal du sørge for kun at få en lille som en af ​​disse to, fordi det er godt for din stilk, sadelpind og lignende. Sidste lille tip, faktisk. Jeg efterlader altid momentnøglen i inaktiv tilstand, dybest set på skiven til nul.

Årsagen til dette er, at foråret ikke strækkes, og jeg håber, at jeg i fremtiden altid vil læse meget præcise værdier. Igen ved jeg ikke, om der er videnskab bag dette, men det er kun godt for min sundhed. I sidste ende skal du holde dig til producentens momentindstillinger.

Der er en grund. (Hip-hop musik) Pumper og dækhåndtag. Men i dag går jeg ikke med det. Tal med dig om dæktryk eller noget.

Jeg overlader det til Simon Richardson. Han har specialiseret sig i gearforhold og kædelængder. Spændende ting, det.

Vi har alligevel masser af dæktrykartikler. Men hvad jeg vil forkynde for dig i dag om en gulvpumpe er en gulvpumpe, eller hvad en retro, som mig, stadig kalder en sporpumpe, kalder. De kommer i en række forskellige former og størrelser, men ser for det meste alle de samme ud.

Årsag, jeg anbefaler, er, fordi det er meget nemmere, hurtigere og lettere at pumpe dine dæk med et. Du kan lægge hele din kropsvægt bagved, plus hvis den har en manometer, kan du få det dæktryk, du ønsker, som anbefalet af vores egen Simon Richardson. I enden af ​​slangen er der selvfølgelig også et hoved til oppustning af ventilen. og Presta ventiler.

Så hvis nogen stopper ved, der har en Schrader-ventil på deres cykel, kan jeg let pumpe den op. Et sidste punkt at være opmærksom på, når du køber en gulvpumpe, hvis du er i slangeløse dæk, prøv det og gå efter noget som dette. Dette har faktisk et boosterkammer i sig.

Hvad betyder det? Og du kan lukke kammeret, blæse masser af luft ind, fastgøre slangen til din ventil og derefter tømme og springe i en hurtig bevægelse. (Pop) Den dunkende lyd vil være perlen på dit slangeløse dækkesæde i fælgen, og det vil spare dig for at pumpe væk med en almindelig togpumpe, der ligner en galning, og alle, der går forbi, vil ligne dig også. Så dækhåndtag, de bliver overset rigtig ofte, og folk går bare efter noget virkelig grundlæggende.

Jeg er ikke så speciel som mig, men jeg synes, det er det værd. De kommer i alle former og størrelser. Så sådan noget er et Topeak shuttle-greb faktisk lidt længere end et standardgreb.

Du kan se en der er knyttet til den der. Det er længe. Den er stiv.

Du har god gearing til at fjerne et stramt, stædig dæk. Dog kan den lille læbe der muligvis ikke passe under en rigtig tæt forbindelse mellem perlen og kanten. I dette tilfælde har jeg for nogle år siden faktisk fået nogle af disse kontinentale freebies et eller andet sted, jeg kan ikke huske det, og de fungerer stadig meget godt, fordi de er pæne og tynde, og jeg kan stoppe dem under de stramme perler.

De har lidt mere fleksibilitet, og nogle gange har jeg bekymret mig for, at denne værdifulde besiddelsespræmie, som jeg havde i årevis, ville rive. Men indtil videre, så godt. Uanset hvad du gør, skal du dog sørge for at købe nogle kvalitetsgreb, da skift af cykeldæk er en del af cykling. (Hip-hop musik) Tænger og kabelskærere.

For det første tænger. Vælg et sæt langnæser. Dette giver dig mulighed for at holde ethvert skifte- eller bremsekabel i spænding, mens du spænder klemskruen.

Selvfølgelig, hvis du bruger elektroniske kredsløb eller hydrauliske bremser, har du ikke brug for dem til dette, men alligevel vil de sandsynligvis være nyttige på en eller anden måde. Og så kabelskærer. De er så vigtige for en cyklist.

knirkende headset

Jeg kan ikke sige det ofte nok. Folk ser på mig som jeg gør nogle gange. Jeg er sur, når jeg siger dette, men de er virkelig så vigtige.

Årsagen til dette er, at de er specifikke for kabler med lille diameter og slib alt andet giver dig ikke et glat, rent snit. Og det er virkelig vigtigt, når du skærer bremsekabler og skiftkabler, især endestykker, fordi du vil have kablet til at være så glat og fladt som muligt, når du lægger det på en hylse i en komponents hus. De holder også meget lang tid.

Sættet jeg har hjemme er omkring 20 år gammelt. Så næsten lige så gammel som mig. Nej, de er faktisk ikke nær så gamle som mig, men de går stadig stærke, fordi jeg kun nogensinde bruger Mon-cykelkablerne.

Så sørg for at få noget. Selvfølgelig, hvis du bruger hydrauliske slanger, nej behøver du ikke bekymre dig om det. Men seriøst, så har du brug for en hydraulisk fræser alligevel, så du skal få noget. (Hip-hop musik) Så du kommer til et punkt, hvor du skal udskifte din kæde og også din kassette.

Men lad os først se på et kædeværktøj. Nå, hvad er det Nå, det giver dig dybest set mulighed for at opdele og sætte din kæde sammen i forskellige størrelser, men stort set ser de ud, det gør de ikke? Den samme form er der. Hvad du køber, afhænger naturligvis af dit budget.

Imidlertid anbefaler Campagnolo faktisk at bruge et af deres egne kædeværktøjer, hvis du deler og sætter en af ​​deres kæder på igen. Dette skyldes, at stifterne på deres kæder faktisk tager meget mere kraft at skubbe ud end andre mærker af kæder. Jeg brugte mit eget gamle kædeværktøj derhjemme til at fjerne et, så Campagnolo et, men dybest set holder jeg mig med Campanolo's råd.

Der er en grund. For at fjerne din kassette skal du bruge en af ​​dem, en kædepisk; en af ​​dem, en justerbar skruenøgle; og det, kassettelåseværktøjet. Så kassetteklipsværktøjerne findes i forskellige former, så de passer til forskellige splines på kassettens låsering, de bruger en anden pasform, og der er alle mulige andre gamle, for det meste forældede fittings, men grundlæggende skal du finde den rigtige til din cykel, og du er klar til at gå.

Hvordan virker det? Få din kædepisk, og vikl den rundt om det fjerde kædehjul, så den er den fjerdestørste på bagsiden, og brug derefter dit kassetteværktøj til at indsætte det i låseringen, og sæt derefter justeringsnøglen, og tryk derefter på Flyt justeringsnøglen ned ad mod uret, mens du lægger pres på din kædepisk, og du vil se dette fortryde. For at geninstallere kassetten er du simpelthen nødt til at justere kassettens splines med et frit navhus og derefter kassettelåsen på efterspørgslen d Newtonmeter, selvfølgelig med momentnøglen, vi talte om tidligere (hip-hop musik) Endelig, justerbar nøgle. Ja, vi talte lige om det, så du kunne bruge det til at stramme din låsering, hvis du ikke har en momentnøgle til det, men hvis du gør det, skal du bare være forsigtig, fordi noget som dette er ca. 12 inches langt, du har ganske en gearing bag det, og du kan let fjerne en låsering, eller værre, du er gratis navlegemer.

Så er du i problemer. Og du er nødt til at spørge mig, hvad jeg skal gøre på en af ​​mine teknologiklinikker. Seriøst er der dog et par forskellige anvendelser til det; afhængigt af din pedaltype kan du bruge den i stedet for en flad 15 mm skruenøgle til at løsne på akslen eller måske til at rette en kædehjul, hvis en er bøjet.

Hvis den er bøjet, skal du alligevel udskifte den, så med en justerbar skruenøgle kan du spare dig selv lidt penge på kort sigt. Det er alligevel ret billigt at komme til dit værksted alligevel, så lad mig som altid vide dine vigtigste vedligeholdelsesværktøjer i kommentarerne nedenfor, jeg læser dem og ser, hvad jeg savnede derhjemme. Jeg tror ikke, det gjorde jeg, men jeg savnede ikke noget derhjemme, fordi jeg venter på, at du ser min garagetur.

Ja, det vil vare lang tid, altså. Husk også at kigge forbi GCN-butikken, hvor du også kan få godbidder som dette forklæde, der er uundværlig for dit hjemmeværksted. Måske skulle vi skyde denne artikel igen.

Jeg kunne bære det. Husk også at lide og dele denne artikel med dine venner. Og for en anden god vedligeholdelsesartikel skal du bare klikke her nedenfor.

Hvilken størrelse er cykelpedalstik?

For at stramme og fjernepedaler, akslerne har enten en skruenøgle,stikkontakterfor en sekskantnøgle eller begge dele. Lejlighederne på næsten alle modernepedalertag en 15 mm skruenøgle, selvom mangepedalskruenøgler har også en 9/16-tommer kæbe til ældrepedaler.17. juli Feb 2020

Hej. Vi gennemgår processen med at fjerne og installere pedalen. Pedalen er et af de vigtigste kontaktpunkter på cyklen, og det er vigtigt, at pedalerne er korrekt fastgjort til kranken.

Deltag i hvert trin i processen. Lad os først diskutere, hvorfor vi vil gøre dette: Vi vil måske fjerne vores pedaler og installere nye; vi kan fjerne vores pedaler, hvis vi bokser dem; hvis det er en ny cykelsamling Vi installerer simpelthen pedalerne. De basale værktøjer og tilbehør, der kræves, er en pedalnøgle, gevindsmøring og en klud til at tørre af.

Til den fælles pedal med en 15 mm skruenøgle flad er der fire Park Tool-produkter. For pedaler uden en skruenøgle fladt uden for krumtappen sættes en sekskantet forbindelse direkte ind i spindlen. Disse kan være enten 8 mm eller 6 mm.

Venstre og højre pedaltråde har forskellige retninger. Pedalen løsnes mod uret. Den venstre pedal frigøres med uret.

Men inden vi gør noget arbejde, lad os dække over den store klinge. Disse skarpe tænder kan skade meget, så vi har i det mindste en vis beskyttelse her. Når du sætter din skruenøgle på, skal du sørge for, at den er helt i indgreb, men husk også din mekaniske fordel.

Dette er sandsynligvis den værste position, jeg kunne have valgt - meget dårlig mekanisk fordel. Vi har to håndtag her - pedalnøglen og krumtaparmen. Prøv de forskellige positioner, og få disse to løftestænger tæt på hinanden.

Det er godt. For mig er det ideelt. Så her vil jeg gå mod uret.

Jeg vil trykke ned med kranken og samtidig trække op med pedalnøglen - for at frigøre pedalen. En anden måde at huske dette på er som om du gik fremad - hold nøglen, skruenøglen er bagpå - vi går fremad med pedalen, der kommer af og der er vi. Den samme proces fungerer til venstre.

Prøv igen med de forskellige skruenøglebeslag. Se hvad der er den bedste mekaniske fordel. Her har jeg krumtaparmen, her har jeg pedalen.

I dette tilfælde drejer vi nøglen med uret fra venstre side, og det er som om vi træder fremad. Det er den retning, det kommer. For pedaler, der bruger den sekskantede forbindelse bag akslen, er trådretningen stadig den samme, og konceptet er det samme.

Drej cyklen, som du har brug for den. I dette tilfælde indsætter vi nøglen, og det er stadig retningen at tage skridt fremad. Når du har løsnet den, skal du komme op med den korte side af unbrakonet og løsne den, og pedalen er ude.

Trådforberedelse er en vigtig del af pedalinstallationen. Brug enten anti-seize-forbindelse eller fedt, anti-seize-forbindelse er mere holdbar. Forberedelse af trådene på denne måde giver dig mulighed for at stramme krumtaptrådene korrekt.

Når du installerer dine nye pedaler, skal du sørge for, at der er markeret et 'L' og et 'R' på pedalerne. Tag en pedal, og installer den i armen, drej højre side med uret ved hjælp af fingrene, skru den en drejning eller to. Så sørg for at du ikke har lemlæst eller snoet krumtappen.

Installer pedalnøglen - nu går vi baglæns - og den stopper i krumtappen. Husk nu at placere dine hænder og skruenøgle på plads for at opnå god mekanisk fordel. Her når jeg skifter, får jeg en meget bedre mekanisk fordel.

Jeg skal trykke ned med uret med skruenøglen og trække op på krumtappen for at stramme 300 tommer pund. Det er cirka 34 Newton meter. Ved at bruge en håndnøgle og holde den ca. 10 tommer fra tråden betyder det cirka 30 pund pres på skruenøglen for at få den slags belastning.

En anden mulighed er kragenes fod på en momentnøgle, vi får resonansen, det klik, der fortæller os, at vi er virkelig stramme, processen er den samme til venstre: træk den mod den en drejning eller to med fingeren med uret, omplacer din skruenøgle efter behov ved at bruge 30 pund kraft på en 10 tommer skruenøgle. For de pedaler, der kun har sekskantstikket, skal du tage den korte ende af sekskanten og indsætte den gennem krumtappen. Sæt din pedal i, tag den op, og nu skal vi bruge den til at dreje den med uret op til kranken og nu finde den bedst mulige position.

Du har muligvis ikke mange muligheder. Jeg kan ikke stramme klingehjulet. Jeg er nødt til at gå baglæns.

Det er godt, som det bliver. Så her det samme koncept, stram pedalen helt. Hvis pedalerne er ekstremt stramme, kan det faktisk hjælpe at få cyklen på jorden.

Vi kan gribe den venstre krankarm, jeg installerer skruenøglen og den bedst mulige mekaniske position. Jeg kan nu bruge min kropsvægt til at trække venstre krumtaparm op og ned og trykke ned til højre for at frigøre pedalen. Med en kulfiberarm er det godt at bruge en pedalskive.

ungdoms cykelhjelme

Det hjælper med at stramme pedalspindlen i kulstof. Brug aldrig en navnøgle, når du installerer en pedal. Disse er tynde og designet til navkeglerne, et meget lavere drejningsmoment end ved installation af vores pedaler.

Bruger cykler metrisk eller SAE?

Detcykelindustrien ermetrisk. Til hjemmetbrug, et komplet sæt afmetriskunbrakonøgler er fantastisk. For at bringe med dig er der mange multiverktøjer, der passer i lommen og giver al den hjælp, du har brug for på vejen.10. jul. 2010 r.

I dag viser jeg dig, hvordan du finder den rigtige skruenøgle eller topnøgle til en bolt eller møtrik, hvis du ikke ved, om det er metrisk eller standard, samt hvordan man finder markeringer på bolthoveder, hvilke størrelser der kan udskiftes plus en lidt mekanisk matematik. I beskrivelsen er der et link til at downloade et praktisk bord, som du kan udskrive på pap og opbevare i din værktøjskasse. Denne tabel konverterer både standard og metrisk til tusindedels tomme, så de kan sammenlignes direkte.

Du kan støde på en blanding af metriske og standardbolte på det samme køretøj, især amerikanske biler og lastbiler fra 1970'erne og 80'erne. Både udenlandske og nyere amerikanske køretøjer efter 2000 er for det meste metriske, men du kan stadig finde standardbolte på ældre komponenter eller dele såsom tændrør, batterikabler, hjulmøtrikker eller udluftningsbolte samt værktøj og haveværktøj. Du kan se på dette diagram, at 5/16 in og 8 millimeter skruenøgler og topnøgler er tæt nok til at kunne udskiftes. 5,16 afrundet op 0,313 tommer. 1 millimeter er 0,0394 tommer, multiplicer det med 8 mm lig med ls 0,315 tommer, så vi kan se, at 8 mm kun er 2 tusindedels tomme større end 5/16 tommer, hvilket er ekstremt tæt .

Denne størrelse er ret almindelig med slangeklemmer, og de to skruenøgler eller topnøgler passer stort set ens. Skruenøglestørrelsen er for lille, som denne 3/8 tommer. Se tabellen for den næste større størrelse, der er 10 millimeter, en meget almindelig størrelse uden tilsvarende i SAE. 7/16 'er alt for stor. 7/16 'og 11 mm er kun 4 tusindedels tomme forskellige, så de er udskiftelige, og hver enkelt går godt med denne skrue på min rotor. 1/2 tommer menes ofte at være lig med 13 mm, og begge fungerer i de fleste tilfælde fint, men 1/2 tommer er faktisk 12 tusindedele af en tomme mindre.

Så hvis du havde begge ledige og den halve tomme fungerede, ville jeg bruge det, da det giver dig en strammere pasform, som er mindre tilbøjelige til at strippe. Skruehovedmarkeringer kan blive komplekse og ofte have en producents initialer på dem. Hvis du ser radiale linjer, er det SAE, også kendt som Standard eller Imperial.

Hvis det har et tal som 6 er 8,8 metrisk. Denne SAE konstruktionsskrue passer til en halvtommer skruenøgle.

Det er lidt løst ved 13 mm. Vi ved, at denne skrue er metrisk, fordi hovedet siger 8.8, et fælles metrisk mærke, og mens det er metrisk, er det metrisk og passer tæt og tæt i en halvtommer skruenøgle, lidt løsere på 13 millimeter.

Du kan fortælle ved 6 på denne skrue, at den er metrisk, og en 14 millimeter passer godt. 9/16 'passer også lidt løsere. Denne standard SAE konstruktionsskrue passer også tættere ind i 14 mm.

En 9/16 'er for lille til denne møtrik på vores motorophæng, den næste størrelse er en 15 mm størrelse, en meget almindelig størrelse. 5/8 'er alt for løs - du trækker møtrikken af, før du trækker den af ​​- så der er ingen erstatning for en 15 mm. Og 5/8 'er næsten identisk med en 16 mm.

En 17mm passer ikke på denne møtrik, men 11/16 'passer godt, så vi kan se, at de ikke kan udskiftes. Og endelig er 3/4 'næsten identisk med 19 mm, og der er flere, der kan udskiftes, når størrelserne bliver større. Jeg fandt det meget praktisk at have denne tabel, som er i beskrivelsen nedenfor artiklen.

Besøg vores YouTube-kanal for mere informative artikler og tøv ikke med at like, abonnere og kommentere dem. Mange tak!

Hvad er en cykel keglenøgle?

TILkeglenøgleellerkonusnøgleer enværktøjbrugt icykelmontering og vedligeholdelse for at justerekegleraf kop ogkeglelejer.Koniske skruenøglerer tyndere og lettere end de fleste andre åbne enderskruenøglerder bruges til at arbejde påcykler.Koniske skruenøglerer normalt mellem 13 mm og 28 mm.

Hver mountainbiker skal have et sæt værktøjer til at udføre grundlæggende vedligeholdelse på deres cykel for at sikre, at den forbliver på stierne. Så selv på det grundlæggende niveau skal du køre en unbrakonøgle over cyklen derhjemme og give den en generel kontrol for sikkerheden. Du kan skifte de indvendige og udvendige skiftkabler bare for at holde din cykel i arbejde under dårlige forhold og ændre en fladt dæk, og udskift dækkene. Og for at få det job udført er alt hvad du virkelig har brug for en pumpe, et par dækhåndtag, en anstændig lille multiværktøj, helst med et kædeværktøj på, eller et separat kædeværktøj og sæt kabelskærere.

Men hvis du er interesseret i at tinkere og ønsker at blive lidt mere involveret, er der 10 værktøjer til virkelig at gøre dit liv lettere. Først keglenøgler. Hvis du udfører nogen form for navtjeneste på din cykel, er chancerne for, at du har brug for konusnøgler, medmindre du har brug for. Din cykel er ny Fjern navakslesystemet fra cyklen.

Selvom din cykel ikke har et normalt kappeformet leje, skal du stadig have dem til at fjerne endestykker på akslen for at få adgang til patronkamrene. Koniske skruenøgler findes i forskellige størrelser, så det er en god ide at gemme nogle af disse i dit valg; de koster ikke mange penge, men de vil være nyttige, når du mindst tror, ​​du har brug for dem. Det specielle ved en keglenøgle er den faktiske fysiske størrelse.

De er kun omkring 3 mm tykke 3, så du kan på en eller anden måde bruge dem mod hinanden til låsemøtrikker, men nu handler det mere om bare at lave hjulaksler med dem. Så sørg for at opbevare nogle af disse i din værktøjskasse med kædekontrol. Så dine gear slides tydeligvis meget, når du bruger din cykel, især når du kører i mudrede og våde forhold.

Hvis du udskifter din kæde mere regelmæssigt end kassetten, får du ofte to eller tre kæder til en kassette. Så det sparer selvfølgelig mange penge. Men du skal overvåge slid på din kæde.

Så ved hjælp af en kædetester skal du indsætte de to ben i kæden og se på skalaen ovenfor for at se, hvor slidt den er på. 75 er det, du leder efter, og så vil du udskifte den. Klokken 11 og 12 er det mere som .5 Så en simpel enhed, du kan få disse enheder, der har en justerbar type drejetap i sidste ende, og du kan få enklere, men de er et rigtig godt værktøj.

Gem en af ​​disse i din værktøjskasse. Dernæst kædetænger. Så de ser ud til at være mere et specialiseret værktøj, men faktisk er de meget nyttige til simpelthen at fjerne hovedleddet på en kæde, bare indsæt, træk de to led sammen, del kæden, hvorfor er det nyttigt? Nå, vedligehold kæden selv, affedtning, rengøring, og selvom du kun skifter kæde regelmæssigt, når du rejser mange kilometer.

Når du sætter en kæde sammen igen, skal du selvfølgelig sørge for at få det rigtigt med den korrekte forbindelsesstift eller hovedled; nex t up, et torx multiværktøj. På mountainbikes bruges T25 typisk til at holde din disk på hjulene. Men som vi har set flere og flere steder på cyklen, såsom baghjulet eller endda drejetappen for at holde bremsearmen på bremserne, ser du flere og flere Torx-løsninger.

Og hvorfor er det vigtigt? Nå, især med de mindre bolte, taler vi 3 mm eller mindre. De er meget enkle, men du får et meget bedre køb med en torx-skruenøgle. Det er klart, at disse ting er små, så det er en leg at have et multiværktøj med alle størrelser på.

Dernæst et kassetteværktøj og kædepisk. Hvorfor har du brug for disse? Let at fjerne kassetten fra cyklen. Så hvis du bruger disse konusnøgler og de kæderelaterede ting, har du også brug for disse for at fjerne resten af ​​din transmission.

Så det faktiske kassetteværktøj glider ind i kassetten, og du holder kassetten stille med kædepisken og bruger enten en justerbar strammer, eller du kan sætte den i en skruestik og dreje hjulet mod den for at fjerne kassetten. Meget nyttigt værktøj, køb en gang, behøver aldrig at købe igen. Vil altid være der.

Bare sørg for at du indregner den hastighedstransmission, du har, disse fås med op til 12 hastigheder eller med en meget bredere kæde til et lavere gearudvalg. Dernæst et værktøj til at fjerne bundbeslaget. Så det er vigtigt at fjerne et bundbeslag, fordi det er en af ​​de første ting, du gør.

Din cykel vil sandsynligvis gå i stykker. Fordi det lider under centrifugering hele tiden, eller bare lige ind i forhjulets ildlinje, og fjernelse og udskiftning er en enkel opgave, som du kan gøre derhjemme med minimale værktøjer, du har en helt lukket enhed, ikke Crescent -Style enhed, så den har rigtig godt greb der, og den har også et lille hjul her. Så dette hjul er til brug med Shimano-krumtapene, at vi har den lille hætte der til forudindlæsning.

Så du kan bare forudindlæse det og afslutte med en nøgle, så er du klar til at gå. Så sørg for at få den, der passer til din cykel og stilen på bundbeslaget. Behøver aldrig en anden.

Dernæst et mindre værktøj. En ventilkernefjerner. Disse er virkelig nyttige til den åbenlyse udskiftning af ventilkernen, men selv i en situation, hvor du opsætter din cykel slangeløs, er det virkelig godt at faktisk tage ventilen ud og injicere opløsningsrøret der også.

Det er et meget simpelt lille værktøj, ventilkerner bøjer sig nu og da, måske er du ude på sporet og har travlt med en minipumpe for at få lidt luft derhen, så det er det også værd at tage på et spor Tag det med dig plus et par ventiler. Opbevar det i din værktøjskasse derhjemme med alle dine slangeløse ting. Dernæst en kompressorpumpe.

Borte er de dage, hvor vi prøver at sætte slangeløse dæk op med en almindelig pumpe eller CO2 At skulle spilde patroner, få en af ​​disse, dette er lavet af Topeak, men der er flere muligheder på markedet, og i princippet er de alle de samme . Så du har en sporpumpe indbygget i enheden, og du har et sekundært kammer, som du oplader ved blot at dreje på en drejeknap eller dreje på en drejeknap, oplade den, og du kan slippe alt det tryk i et slag, der finder dit dæk og puster den op med et øjeblik. Når du har prøvet en af ​​disse, vil du aldrig gå tilbage.

Du er så god. Næste er en af ​​mine favoritter, det er intern kabelføring. Hvis du nogensinde har kæmpet med at samle interne kabler, det være sig bare dit sadelpindekaberkabel eller et hus i fuld ganglængde, så ved du, at dette er en af ​​de mest frustrerende opgaver når det går galt.

I så fald skal du få en af ​​disse. Det vil gøre dit liv meget lettere. I det væsentlige er der tre kabler, indre kabler, det vil sige med forskellige stik i slutningen for at sikre de forskellige typer kabler. pigtråd, nogle er magnetiske og andre har en kappestil.

Og du bare jagter dem med denne utrolige kraft gennem Voller Magnet, forbinder dem med det kabel, du trækker, trækker det lige igennem igen. Helt fantastisk sæt. Okay, så det er ikke den billigste ting i verden, men køb det en gang, så får du dit værktøjssæt i dit værktøjssæt for evigt.

Sidst men ikke mindst er en slags momentnøgle. Nu behøver du ikke nødvendigvis have en fuld momentnøgle og bitopsætning. Du kan slippe af sted med en af ​​disse.

Dette er helt genialt nu, det er fra Park, leveres med et sæt bits, og de holdes i håndtaget, og det har indbyggede Torq-indstillinger. Så dette er hvad du har brug for til dine vigtigste kontroller. Så dit styr, din spindel, din spindelklemme, din opsætning af bremsearmkontrol.

Hver af disse sarte. Betyder, at du ikke har brug for en komplet opsætning med Torq-skruenøglen, og det betyder, at du kan sikre dig, at intet vil bryde noget på din cykel. Virkelig nyttigt, især når du har et par lette eller dyre komponenter derinde.

Forhåbentlig vil nogle af disse værktøjer være virkelig nyttige for dig, og jeg vil meget gerne vide, hvad jeg skal gøre med ol, som du ikke kan leve uden. Lad os vide i kommentarerne nedenfor. Glem ikke at klikke i midten for at abonnere, da der er en helt ny artikel hver dag, og for artikler om vedligeholdelse af Shimano-drivlinje, klik her.

Og for at installere et tryk-fit bundbeslag, klik her. Sidst men ikke mindst, hvis du kan lide artiklen, så giv os tommelfingre.

Hvordan kender jeg min cykelpedalstørrelse?

Kontrollerekrumtapene påCykel

Hvisdine krumtap består af tre separate sektioner, to separatekrumtaparme og spindel, der går gennem rammen, så dinpedalervil værestørrelse9/16 ”x 20 tpi.
12.10.2020

Passer alle pedaler til alle cykler?

Cykelpedaler erikke universel. 9/16 ”er den nærmeste standard icykelpedaler, hvilket betyder, at størstedelen afcyklerkanpassetil 9/16 ”pedal. Men da 9/16 ”ikke er den enestepedalstørrelse tilgængelig, kan det ikke rigtig siges at cyklenpedaler eruniversel. Heldigvis er der en næsten standardpedalstørrelse tilgængelig.

Er cykelmøtrikker metriske?

På encykel, vil du se begge demetriskog SAE-system. Mest trådning ermetrisk, men ikke alle. Komponenter vil blive udstyret medmetriskfastgørelseselementer ved hjælp afmetriskskruenøgles størrelse, men kæden er en halv tomme. Kuglelejer på encykeler tommer store, fra så små som 1/16 tommer op til 5/16 tommer.17. aug 2010

Er sekskantnøgler det samme som unbrakonøgler?

TILsekskantnøgle, også kendt som enunbrakonøgleer et simpelt værktøj, der bruges til at drive bolte og skruer med sekskantede stikkontakter i hovedet.10. apr 2020

Hvilken størrelse keglenøgle skal jeg købe?

13mm er standarden forkeglerpå Shimano og Formula nav. 15mm er standarden forkeglerpå Shimano og Formula bagnav. 17 mm er standard låsemøtrikker på Shimano og Formula-nav foran og bag, kun den høje ende (XT / XTR) har brug for en 17 mmkeglenøgle, de fleste kan faktisk bruge en 17 mm comboskruenøgle.27. jan. 2010 r.

Hvad betyder skruenøgle?

navneord.Definition af skruenøgle(Indgang 2 af 2) 1a: en voldsom vridning eller et træk med eller som med vridning. b: et skarpt twist eller pludselig ryk, der spænder muskler eller ledbånd også: den deraf følgende skade (som et led) c: en forvrængende eller perverterende ændring.

Hvilken skruenøgle har jeg brug for til en cykel?

Hvis du er en cykelreparatør, skal du have mindre. Skiftenøglestørrelser vises ofte i SAE, som er en standardstørrelse eller i metrisk størrelse. For at gøre diagrammet så nyttigt som muligt præsenterer vi begge variationer og hjælper dig derfor med at vælge den skruenøgle, du har brug for.

Hvad er den bedste størrelse til en justerbar skruenøgle?

Justerbare skruenøgler er normalt dimensioneret efter deres nominelle længde: 6 ”, 10” 12 ”og så videre. Jeg finder de 12 ”det bedste kompromis. Akselmøtrikker er normalt meget stramme, og det længere håndtag på 12 ”-nøglen har tilstrækkelig gearing til at løsne møtrikkerne.

Hvad er størrelsen på en egernøgle?

Egernøgler er dimensioneret i millimeter (mm), selvom du muligvis kommer på tværs af dimensionering efter måler. De fleste ejesnipler er eksterne og let tilgængelige, men nogle producenter fremstiller interne nipler, der kun er tilgængelige ved at fjerne dækket og ethvert fælgbånd. De mest almindelige størrelser på egernipler er 3,23 mm, 3,30 mm og 3,45 mm.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.