Vigtigste > Cykling > Cykler til 10-årige piger - Komplet vejledning

Cykler til 10-årige piger - Komplet vejledning

Hvilken størrelse cykel har en 10-årig brug for?

Guide til børnes cykelstørrelse
CykelHjulBørnehøjde (tommer)Ca.Alder
16-tommer39-485-8
20-tommer42-526-10
24-tommer50-588-12
26-tommer56+10+Når det kommer til at købe en ny cykel, er det absolut nødvendigt at vælge den rigtige størrelse. Der er mange forskellige indstillinger, du kan foretage på din cykel, såsom stammen, sadlen, endda sadelpinden eller krumtaplængden - forskellige justeringer, du foretager på din cykel, vil påvirke ydeevnen og følelsen. At købe en cykel, der er for lille eller endda for stor, føles aldrig rigtigt.

Vi hjælper dig med at vælge den perfekte cykelstørrelse til dig. (Glæde elektronisk musik) - Lad mig forklare størrelsen, inden vi begynder. Fordi det ikke er så let at bestemme cyklen ud fra hvor høj du er.

De fleste producenter vil mærke deres cykler i størrelser små, mellemstore, store osv. Men andre vil også mærke dem med et nummer. Disse varierer generelt fra 48 til 62, og det svarer til at måle i inches fra bundbeslaget, der er hernede til toppen af ​​det øverste rør.

erhvervsdrivende er sundDer er dog intet ensartet med den måde, ryttere måler deres cykler på. Bare fordi du altid har haft en 54 fra et mærke, betyder det ikke, at en 54 fra et andet mærke passer dig. Effektiv sæderørlængde er blot en af ​​tre virkelig vigtige måder til at måle din næste cykel.

Andre to måder at måle din cykel på er kendt som rækkevidde og stak, og disse er internationalt anerkendte standarder. Rækkevidden henviser til en midterlinie fra bundbeslaget til hovedrørets midterlinie. Og din stak er relateret til et meget lignende niveau. men inkluderer også cyklens højde.

Det lyder måske lidt kompliceret, men forhåbentlig hjælper grafikken på din skærm. Det er som at købe et par bukser. Bukserne har en taljestørrelse, men de har også en benlængde.Og ligesom at købe bukser skal du prøve flere par eller køre flere forskellige cykler for at finde den perfekte pasform til dig - men inden vi kommer ned på det, lad os få det Lad os undersøge et enkelt, men grundlæggende punkt først. Nå, hvad er vores sadelhøjde, og hvordan finder vi den? Nu er det meget let at finde en sådan mur, gå på cyklen, læg begge hænder på styret, tryk på pedalen indtil klokken 6. Sæt nu din hæl på pedalen.

Du skal nu finde dit ben lige. Når du derefter klemmer det ind og vender det tilbage til sin normale position, vil du opdage, at dit ben er let bøjet. Virkelig let, men meget effektiv til at finde den rigtige sadelhøjde til dig - At finde den rigtige sadelhøjde er relativt let, og det er fordi du har meget spillerum til at justere.

Når det kommer til at justere din rækkevidde, er du dog meget mere begrænset i den justering, du kan foretage, selvom det kan være vigtigere for din komfort på cyklen. Nu varierer rækkevidden af ​​forskellige cykler inden for en producent, men også fra mærke til mærke, og det afhænger af den type ridning, cyklen er designet til, men også af størrelsen på din cykel d. ser e Frankrig er generelt meget langt og meget lavt.Mens en gruscykel er lidt kortere og højere. Tallene, der vedrører, hvordan cyklen klarer sig, er kendt som stakken og rækkevidde. Hvis du husker dem fra cykling i fortiden, er du relativt mere afslappet ved at køre eller er lidt mindre fleksibel, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er kortere og højere. På den anden side, hvis du kører, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er længere og lavere.

For eksempel af forskellige typer geometri har Canyon delt sine tre cykler i forskellige kategorier, Pro, Pro Sport og Sport Geometry. Så hvordan skal du beslutte, hvor dit styr skal hen? Nå, det kommer til at afhænge af et par ting. Hvis du har lange arme og en lang ryg, og du er meget fleksibel, kan du sandsynligvis få dig selv i en længere, lavere position.

Hvis du er mindre fleksibel eller har en kortere ryg og arme, så er det modsatte naturligvis også tilfældet. Endelig spiller den type ridning, du laver, også en rolle; Men hvis sadlen er i den rigtige position, skal skulder til hoftevinkel være 40 til 45 grader i forhold til vandret under hjulene, med armene 80 til 90 grader over bjælkerne. Du skal justere højden på dine stænger, dette er relativt hurtig og nem ved at justere afstandene, slå dem ud og lægge dem under for at hæve dine poler eller omvendt for at sænke dem. Men hvis du har brug for at justere rækkevidden, bliver det lidt vanskeligere.

Du bliver sandsynligvis nødt til at købe en ny stamme eller i mit tilfælde bytte hele styrets opsætning. Men hvis du har brug for at justere din stamme med mere end to eller flere inches, skal du sandsynligvis have en anden rammestørrelse. Og mens du kan glide din sadel frem og tilbage et par inches, bør det aldrig gøre det for at reducere din rækkevidde.

Din sadel skal kun dikteres af dine ben, så sæt den i den rigtige position, og lad den være, hvor den er. (glad elektronisk musik) - Så du har fundet den cykel, du er vild med, men du er et sted mellem størrelserne. Måske er det en 54 eller en 56, et medium eller en stor.

Nu er forskellen mellem begge disse cykler stakken og rækkevidden. Området er dette, og stakken er her. Hvis du er en højere rytter, har du en større sadelpind, hvilket betyder, at du har brug for styret lidt højere, dermed stakken, men hvis du vil have en racercykel med en racy følelse, vil de fleste ryttere vælge en mindre cykel og tilføj en længere stilk.

korte udbrud af træning

Men hvis du vil have en mere stabil og opretstående position på cyklen, skal du gå efter den større cykel med denne højere stak. I sidste ende kan du vælge en rammestørrelse udelukkende baseret på din højde og sadelhøjde, men du skal virkelig bestemme, hvilken type ramme du vil have. Ønsker du lang og lav eller ønsker du opretstående? Hvis du nød denne artikel, så giv den store tommelfinger og for flere how-to-artikler, hvorfor ikke klikke på mig?

Er en 26 tommer cykel for stor til en 10-årig?

Større rammestørrelser betyder normalt større hjul, men det er ikke altid tilfældet.26 tommerCykler til voksne plejede at være standard, men 27,5 ″ og 29 ″ hjul er ved at blivemegetmere populær. De fleste voksne cykler, der er små nok til en 11-år-gammeleller 12-år-gammelvil sandsynligvis komme med26 tommereller 27.5tommehjul.5. april 2021

Hvor kan jeg købe en 10 år gammel cykel?

Hvor kan man købe cyklerfor børn iSingapore
  • StriderCykler Singapore. Dine små vil have så meget sjov med deres småcykler!
  • Legetøj “R” Us.
  • Kiddy Palace.
  • Pupsik Studio.
  • Micro scootereSingapore.
  • Moderpleje.
  • bikessg.
  • Hej,Cykel!

Hvilken alder er 24 tommer cykel til?

Børnecykelstørrelsestabel og rammestørrelse
HjulstørrelseAlder(Flere år)Højde (Tommer)
16tomme/ 18tomme5 - 73 '8' - 4 '2'
tyvetomme6 - 93 '10' - 4 '6'
24 tommer8 - 114 '2' - 4 '9'
26tomme9-124 '6' - 5 '0'

Kan en 10-årig cykle på en 26 tommer cykel?

Det er fantastisk, men10 år gammeldrenge varierer så meget i højden, så du skal sørge for at måle ham omhyggeligt og få den rigtige størrelsecykel. Dette betyder nogle10 år gammeldrenge har brug for et 24 ″ hjulcykel, mens andre vil være på en26″ Hjulcykelog nogle leggy styre et 27,5 ″ eller 700c hjulcykel.21. maj 2021

supersets træning

Kan en 10-årig pige cykle på en 26-tommer cykel?

Når din kiddo er klar til26-tomme, de er generelt klar til en voksen størrelseride, selvom noglecykelproducenter fremstiller mindre 'ungdoms' størrelse26cykler. Balancecyklerstart på den anden side med hjul så små som10″ Skønt mest balancecyklerhar 12 ″ eller 14 ″ hjul.6. december 2020

Kan en 9-årig cykle på 26 cykler?

IME springet mellem 20 'og26'er ENORM. 24 'er perfekt til min9 år gammelog men som de fleste børncyklerdet er tungt. Dukanopbygge en26hjulcykelvirkelig let sammenlignet med alt tilgængeligt i 24 '.4. december 2013

Kan voksne cykle 24 tommer?

En kvindekan ridetil24-tommer cykelnår hun overholder vægtgrænserne, og hendes højde er kompatibel medcykel. Hvis du har svært ved at få envoksen cykelog derefter vælge en24-tommebarnetscykel kanvære et smuthul for dig.2. september 2020

Kan en 10-årig pige cykle på 26 tommer?

Når din kiddo er klar til26-tomme, de er generelt klar til en voksen størrelseride, selvom noglecykelproducenter fremstiller mindre 'ungdoms' størrelse26cykler. Balancecyklerstart på den anden side med hjul så små som10″ Skønt mest balancecyklerhar 12 ″ eller 14 ″ hjul.6. december 2020

Hvad er den rigtige størrelse cykel til en 9-årig?

Mest 8 og9-år-gamlepasser på et 20-tommer hjulcykel. I mellemtiden er en 10-år-gammel(eller ældre) vil sandsynligvis bruge 24-tommerstørrelse. Husk, at hvis din 10-år-gammeler mindre, kan de stadig være mere komfortable med en 20-tommercykelhjul.

Hvilken er den bedste cykel til en teenagepige?

Dette er nogle af de ting, du skal overveje, når du vælger en cykel til din teenager. Læs videre for en liste over de bedste cykler til teenagepiger, som du kan købe i dag. EVRYjourney hybrid cruiser er en klassisk cykel fra sixthreezer, der ser slank og moderne ud.

Hvilken er den bedste cykel til en 8-årig?

Dette valg fra Raleigh er en 24-tommer cykel designet til de lange rejser, som din kiddo vil tage ud på. Med en aluminiumsramme, konstrueret som en lav standover, er cyklen velegnet til børn i alderen 8 til 12. Takket være aluminiumsmaterialet er den let og nem at manøvrere.

Hvilken er den bedste mountainbike til børn?

Bedste drenges mountainbikes 1 Huffy hardtail-mountainbike til børn 2 Mongoose Ledge-drenges mountainbike 3 Raleigh Tokul Børn mountainbike 4 Diamondback-cykler Sync'r Kid's Mountain Bike 5 Diamondback-cykler Cobra Kids Mountain Bike

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.