Vigtigste > Cykling > Cykling ned ad bakke - typiske svar og spørgsmål

Cykling ned ad bakke - typiske svar og spørgsmål

Er mountainbiking downhill farligt?

Downhill mountainbikinger mestfarligtform afmountainbiking. Du kører normalt en elevator eller skysses til toppen af ​​enbjerg. Og så begynder din tur med en stejl nedstigning ned adbjerg.Downhill mountainbikingudgør farer, der kan sætte rytteren i enfarligtposition.Velkommen tilbage smukke mennesker. Og gæt hvor vi er - Whistler. - Ja! - Hvis du har været her før, vil du genkende den opfattelse.

Du har sandsynligvis været her og taget selfies som vi lige gjorde. - Det gjorde vi lige. (Kamera lukker klik) - Ja, og i dag, Blake, vi kører ned ad bakke - Vi er - Det er første gang jeg har kørt en i lang tid, meget begejstret - Ja, ja, det er rart at se dig i en ned ad bakke cykel igen - jeg 'jeg elsker det.

Men gæt hvad, det er en slags blanding nede ved elevatorerne. Der er mange trail- og enduro-cykler dernede. Ikke så mange downhill-cykler som før. - Ja, hvordan, næsten 70:30 fra Enduro til Downhill. - Men hvad er bedre? - Åh, Neil, det er et argument, som vi er nødt til at afvikle i dag.Hvilken er bedre, downhill eller enduro cykel? ) - Spring det over, Neil! Aww! (Hjul brummer) - Jeg kører på min Nukeproof Dissent, helt nye, smukke cykler. Den cykel, som Sam Hill faktisk vandt, er stedet for Garbanzo sidste år - ja. - 27,5 hjul.

indgroet hår i muldvarp

Hvad kører du, Blake? - Jeg kører min Canyon-sender i denne smukke laksefarve. - Laks. - Også 27,5 lige ud af kassen. Jeg konverterede fra min Black Beauty til denne. - To freshies. - Mm-hmm. - Åh, jeg kan ikke vente med at gå, kom nu. (stille musik) - My Canyon Strive har 29 tommer hjul og 150 mm kørsel.

Jeg bruger det meste af min tid derhjemme på denne cykel, og jeg har også kørt Andes Pacifico på den; Blakes cykel er Nukeproof Mega.27.5 hjul med 165 mm kørsel; Blake red også Andes Pacifico på denne cykel og kører den hele tiden Hjemme i cykelparken. Min Nukeproof Dissent downhill cykel har 190 mm kørsel og 27,5 tommer hjul.Blakes Canyon Sender har hele 200 mm bagkørsel og kører også 27,5 hjul. Begge vejer betydeligt mere end enduro-cyklerne. (hurtig technomusik) (cykelpib) Den store ting, at downhillcykler har en lang forårskørsel, så de kan modstå selv store hits.

De er også lange, så de er stabile selv ved høje hastigheder og meget mere tilgivende. Den flade styrevinkel gør dem rigtig gode til stejle stier. Men de er bare ikke så smidige som en enduro-cykel, absolut hårdere, når den bliver fladere.

Du træder ikke så godt, bare op til vægten og tilføjet rullemodstand af disse store downhill-dæk. Downhill-cykler er gode til at gå ned ad bakke, men de er bare ikke så alsidige som en enduro-cykel, og du har brug for et løft. (stille teknomusik) (cykler brummer) Enduro-cykler er, at de er lettere, lettere at kaste rundt og træde rigtig godt på stier og ned ad bakke.Du bemærker virkelig, hvor alsidige og effektive enduro-cykler er, når det kommer til pumpespor og flow-stier, fordi du kan træne cyklen virkelig hårdt og komme videre, hvor du bare ikke får den samme effekt på en downhill-cykel. Det fantastiske ved enduro-cykler er, at du også kan udforske forskellige dele af cykelparken. Hvis du skal bestige en stor bakke, kan du gøre det uden for meget anstrengelse.

De er dog kortere, så de definerer mindre tilgivende, og det kan være mere trættende på lange dage. Mindre stabil ved høje hastigheder, og de tager ikke helt de store hits som downhillcyklen - Neil, ved du hvad? På en regnvejrsdag som denne skal vejret komme ind og ride en masse stier dag ud og dag ud. - Ja. - Ved du, jeg føler mig mere komfortabel på en downhill-cykel. - Ved du hvad? Hvad er det måske dag fem? - Dag fem, ja. - Mine arme føles som om de vrikker. - Ja. - De føler sig lidt trætte.

Og ja, dette er faktisk den samme strækning, på jeg kørte Garbanzo med min enduro-cykel. - Ja. - Og det var godt, men faktisk er det rart, som jeg sagde, at være lidt træt. - Ja. - Når du har tyngdekraften bag dig, ned ad bakke -Cykler, det føles dårligt. - Ja. - Ja, ting på åen, hvor det er lidt fladere, hvor du virkelig puster cyklerne, enduro-cykler følte sig godt. - Enduro-cyklerne følte det godt der. - Mine knæ arbejder bare hårdt for nylig. - Det brænder bare. - Men resten er mig, jeg elsker det.

På en eller anden måde lidt normalitet, fordi jeg ikke har kørt så længe. Men faktisk var det virkelig sjovt. - Ja, jeg elsker det, jeg elsker det.

Jo mere træt jeg bliver, jo mere og mere, jo mere blød bliver min affjedring. - Ja, 200 mm kørsel føles godt i dette øjeblik. - Ja. (griner) Jeg begynder at blødgøre tingene op.

Vi er i en grim, våd, rodet og stenet tilstand, og den kommer op ad en plade, og den er våd, kølig. - Er du klar? - fedt nok. (griner) (hjul knirker) (stille technomusik) (griner) - Det føltes bedre på enduro-cyklen! Ninja Cougar, det er et fantastisk spor, ikke? - Super god, super stram, masser af fine kurver. - Men jeg antager, at jeg foretrækker min enduro-cykel her. - Ja. - Bare smid skødet lidt lettere. - Ja, mm-hmm. Lettere, hurtigere, mere adræt og dig kan pedalere det.

Det er som en tank, der kommer igennem her - Og den er ikke så stejl - Nah - Så du skal bære din hastighed gennem disse hjørner - Hvilken cykel synes du er bedre, hvis du havde en stor nat natten før? - Downhill cykel. - Ja. - Og gør det hele blødere. - Det viser bare, at en cykel ikke altid er perfekt til alt, det afhænger virkelig af stien.

Downhillcyklen er ideel til stejle, tekniske, grove stier såvel som store spring for at absorbere de store bump. En enduro-cykel ville være bedre til glatte, flydende stier og pedalstier og stramme tekniske ting. Whistler er en fantastisk cykelpark til en downhillcykel, da den næsten ikke træder op ad bakke og lidt på stierne.

Men der er mange andre dele af Whistler, der bare ikke er så nemme at udforske på en downhill-cykel. Enduro-cyklen er bedre der. Enduro-cyklen er mere alsidig, mere af en jack-of-all-trades i alle handler, hvor downhillcyklen er et specielt fremstillet værktøj.

I nogle cykelparker er en downhillcykel muligvis ikke nødvendig og overdreven. Så det hele afhænger af, hvor og hvad du kører. Nå, jeg tror, ​​jeg sælges på en downhill-cykel i cykelparken - Nå, det kom til det punkt, hvor vi begge vil have en downhill-cykel til sidst - især Whistler - Ja - jeg elsker det, så godt. - Ja det er , det er begrænset, når du har fået nok af parken, og du virkelig vil ud og udforske andre veje, som om der er andre stier i dalen. - Ja. - Du kunne, du ved, en cykel kan gøre det hele - Det er meget sandt. - Det ved jeg ikke.

Men jeg tænker bestemt nedadgående cykling i parken - Ja, flere omgange, mener du? - Ja, ja - Frokost, et par flere omgange - 100%. - Hvis du vil se mig køre Garb anzo downhillon min Canyon Strive Enduro-cykel, derovre. - Ja og hvis du vil se, hvad der ellers er uden for cyklen park, ligesom Dark Crystal, klik her for denne episke tur.

Glem det ikke at ramme verden og abonnere, fordi du savnede nogle skøre ting! - Ja! - og vi ses senere smukke mennesker. Neil? - Ja - Jeg følger dig hele vejen til vores yndlingsrestaurant - Ja - Ved du hvor det er? - Moguls? - Hvorfor ja, selvfølgelig.

Hvilket udstyr skal du bruge, når du kører ned ad bakke på en cykel?

HøjGear= Hård = God til faldende: Den 'højeste'gearpå dincykeler den største kædering foran og den mindste tandhjul på din kassette (bagpågear). I denne position vil pedalerne være den hårdeste ogduJeg kantilaccelerere under rejsenned ad bakke.

Skal jeg træde ned ad bakke?

Den nederste linje for pacing skalgørmed et gammelt ordsprog, der siger, at hvis du kører på en hurtig del af en bane (ned ad bakke), kør let - men hvis du kører på en langsom del af en bane (op ad bakke), skal du køre hårdt. Så når man kører hurtigt på enned ad bakke, brug ikke så meget energi som når man kører op ad bakke.11. sep 2017

Kan du komme ned ad bakke med en hardtail?

Ja,duabsolutkanride enhardtail ned ad bakke.DuJeg vil mærke hvert bump, dit bagdæk rammer, mendu kanjo dagørdet. Faktisk vil mange kørere køre enhardtailcykelned ad bakkeat tvinge sig selv til at lærehvordanvælg en bedre vej.

Åh min gud, jeg gjorde How Hard Can YouPush a Hardtail for et par uger siden, men jeg tror ikke, jeg skubbede det hårdt nok. Dette er hvor hårdt du kan skubbe en HardtailTo Extreme Level, Whistler Edition. (griner)) Herregud, det er så meget skræmmende! (dramatisk musik) Åh så rå, åh min gud, regnbue! Mand, jeg er nødt til at ændre en ting, før jeg går under, jeg har brug for endnu mere ekstreme dæk, det er helt sikkert.

Så jeg besluttede mig for en nedadgående slagtekrop (de-ky-sers), jeg kommer straks tilbage, løft. (energisk musik) Udført. En klar, en at tage væk.

Fuld slangeløs opsætning, det er helt sikkert. (energisk funk musik) (humrer) Afsluttet sidst. Nu kan vi gå i stykker! Downhill-dæk (de-key-zer)! Nu har jeg lyst til, at denne ting rives så hårdt ned ad bjerget.

Jeg går på fuld gas. Okay, lad os fange liften. Ret! Skru op, dette er min opvarmning.

Og så går vi og møder nogle sorte mennesker, måske går vi deroppe. (humrer) (energisk technomusik) Åh min gud, mig! Det var hårdt nu! Vend det op! En slags opvarmning, gør dig klar. Okay, det var hårdt.

Spring, lidt ru, lidt værre

Groft, det er lidt teknisk for denne cykel. Lidt varmet mig op, gjorde mig træt! Nå, lad os gå ned igen, jeg er hele vejen op igen og måske laver jeg en linje, måske? Bare gå hammer tid, lad os gå A-line! Lad os gå all in! Jeg skubbede det op. Jeg er varm på hardtailen.

Jeg går direkte til den dybe ende. Jeg er ramt af A-Line. A-Line er et meget berømt spor i Whistler Bike Park.

Okay, lad os gå, den er fuld af store spring. (hurtig technomusik) Efter opvarmning til crank-up gik jeg til A-line for mere høj hastighed, større luft og større spring, men følte at jeg havde brug for mere. Højere hastigheder og større mellemrum, Dwayne Johnson.

Høj hastighed

Høj hastighed og meget stort spring, og jeg gør det på en hardtail. Shoul det er godt, det blæser bare lidt. Ikke så blæsende.

Det er temmelig blæsende. Dette spring er et spring uden bremsning. Faktisk bremser jeg lidt.

Dwayne ret! Dwayne Johnson, kom ind. Nu kan dette forfærdelige fald gå her (mumler). Dwayne Johnson kommer! (råber begejstret) Gunna går lige på en klippe her.

Lige på en stor klippe her. Åh gud! (ler begejstret) Nu ville jeg springe det spring, det er helt sikkert! Det var et stort stenfald! Det var noget helt andet. På en hardtail, fyr.

Se på det. Det er massivt. Det er ikke massivt.

Det er bare ret skræmmende, ser deroppe. Se hvordan du hopper ovenfra, lander nedenunder og derefter flyver herover og rammer denne ting, så bliver du flad. (griner) Hvad kan en hardtail ikke gøre? gør mand? det er bare jeg tror, ​​det eneste, der begrænser hardtailen, er nogens færdigheder.

Det er det eneste, der begrænser hardtailen. Du har evnen, hardtailen kan gøre alt. Jeg ville ikke sige alt og alt.

Jeg tager det tilbage. For eksempel Red Bull Rampage, forbandede det! Rent faktisk

Nej, forbandet det, he øh. Sæt det ikke engang i kommentarerne, mand. Læg ting ikke engang derinde.

Okay, spring nok. Jeg skal teste denne pige, der varmer op på et teknisk spor. Det er Ninja Cougar.

Der er mange hjørner, det er lidt teknisk. Jeg går op. (Techno-musik) Okay, den bedste ting ved hardtail, denne ting er så forbandet hurtigt på stien, at du kan pumpe noget.

Så hvad jeg vil, det gør jeg, jeg skal knuse dette hjørne, jeg er pistol pistol Smadre dette hjørne, jeg er Gunna Sæt strømmen ned, og jeg er Gunna Bunny Hop af den rulle hele vejen til her! Og så måske i Split (ler) afhængigt af hvor hurtigt jeg går. Okay lad os prøve, hvor hårdt kan du skubbe? Hardtail? Hårdt! (griner) Nå, pump, rul, det er hvad en hardtail er lavet til. (sukker) Det handler om at miste styrke overalt og blive træt.

Åh mand, jeg er så træt, det er latterligt) lad os ride tech! Lad os ride tech. (Dramatisk keyboardmusik) dette er bestemt en test for hardtailen, jeg skal gøre dette beskidte abedråbe, det er ikke en dråbe, det er en stor rockrulle, og jeg er virkelig nervøs nervøs i fuld hastighed, ja nu Jeg gør det på en hardtail. Mit dæktryk er så lavt bare fordi det er så groft og ujævn.

Jeg har det. (griner) Beskidt abe. Faldende klipper.

Hardtail. Uh, åh wow, se, åh min gud, det er så meget skræmmende! (Ler) Dejligt! Ikke færdig endnu. Se på det forfærdelige stykke

Herregud, dette er forfærdeligt. Det var ikke så slemt, jeg synes, det værste var, fordi der er en forfærdelig sten. Jeg vendte mig om og ramte det.

Når du kommer derned, skal du se, hvor varme de er! Det er forfærdeligt. Okay, jeg har stadig en rockrulle. Det hedder kaptajnens sikkerhed, og han er ikke sikker.

Jeg ramte en rockrulle

Ikke denne, dette er en lille. Dette er lidt hårdere. På en hardtail.

Sjovt det. Åh min

Åh, det styrer hastigheden meget bedre. Åh åh! Ah, det er forfærdeligt. (Technomusik) (griner) (griner) Jeg hoppede derhen, og min fod kom af. Jeg troede, jeg ville gerne pope den, og så gik jeg pop og sagde, 'Åh nej', tag din fod af for at afbalancere mig selv. Holly Moly.

Nå lad os få denne ting gjort. (Hjelmen drukner ord) (techno keyboardmusik) Nu er tiden inde. Jeg har lavet en blå, hoppe, steezy, dreje den op køre.

Jeg lavede A-linje, sort springlinje. Færdig, lad os nu gøre

Åh, vi har Ninja Cougar og Karate Monkey, det er teknisk. Lad os nu lave en dobbelt diamant sort. POLP fiktion.

Lad os se og se, hvordan det er. (humrer) Jeg har kørt på dette før. Det har meget

Jeg elsker den lille smule. (mumler ophidset) På en eller anden måde skitseret øverst. (Rockmusik) Så grov.

Åh min gud, regnbue, regnbue så

Åh min gud, se på disse klipper, åh, wow. (Grunts) (dramatisk technomusik) (sukker) Åh wow! Jeg siger, jeg er færdig. Åh mand! Dette er en hård røvkørsel.

Rystet af nogle hårde ting på en hardtail. Tjek mine handsker. Mine handsker er revet.

Hvad gjorde jeg ellers? Jeg fik et fladt dæk, jeg beskadigede min fælg og jeg knuste mit skiftkabel. Jeg har det dog fint. Cyklen kører som en drøm.

Ligesom de hårde, virkelig stramme sektioner, åh mand. Perfekt. Du kan springe denne ting overalt.

Fantastisk, sjovt. Som jeg sagde, er det pumpens konge, det er helt sikkert. Hardtailen kan gøre alt, det afhænger bare af din evne til at skubbe hardtailen til den absolutte grænse, gik ned i nogle forfærdelige rock ting, som jeg troede, jeg aldrig ville gøre på en hardtail. (sukker) Jeg elsker stadig hardtailen, den er skør, jeg håber du nød denne artikel.

Hvis du gjorde det, bedes du sende os nogle kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Hvis du vil se, hvor stærk du faktisk kan gøre det, skal du klikke på annoncen, oprette en artikel og ikke glemme at bryde Go-abonnementet, så ser vi dig næste.

Hvor hurtigt er mountainbike ned ad bakke?

Stigning i stigninger er 13 km / t medned ad bakkesektioner i gennemsnit ≈ 12 km / t (19 km / t). Gennemsnittetfarter ≈ 17 mph (27 km / t) med peakhastighederop til 30 km / t i løbet afdownhill mountainbikeridning.5. feb 2020

Hvor hurtigt kan du cykle ned ad bakke?

Stigning i stigninger er 13 km / t medned ad bakkesektioner i gennemsnit ≈ 12 km / t (19 km / t). Den gennemsnitlige hastighed er ≈ 17 mph (27 km / t) med tophastigheder op på 30 mph (48 km / t) underned ad bakkebjergkøre på cykel.5. feb 2020

Kan du træde på en downhill cykel?

Ja,du kan, men det tager lidt mere indsats sidendownhill cykeler tungere, men detkanarbejde som et dobbeltbrugcykel. Vægten virker imoddugår op ad bakke, men gårned ad bakkedetkanvære en fordel. Faktisk foretrækker nogle ryttere at brugedownhill cyklertil langrend.

Er cykling ned ad bakke?

Udgivet i Journal of Sports Sciences i oktober, fandt det detdownhill cyklinger forbundet med betydelige fysiologiske krav, der giver fordele for folks samledefitnessniveau. ”En af de ting, der chokerede mig, var at det er en hel kroptræning, ”Siger forsker Jamie Burr i et telefoninterview.7. nov. 2012 r.

Er Hardtails gode til spring?

Hardtailserstorefor at goofing off, rammerspringer, kører nogle gadeprøver eller bare nyder på de samme stier som normalt.Hardtailser lidt hårdere, men det tilføjer bare følelsen af ​​hastighed, selvom du ikke kører så hurtigt.20. apr 2020

Er Hardtails bedre til at hoppe?

Hardtailser gode tilspringer. Du kan booste dig på vej op. De er dog mere følsomme over for overgangen, når du lander. Der er en grund til, at snavshoppeog prøvecykler erhardtailsog AM og DH cykler er (for det meste) fuld suspension.25. apr 2011

Er der mountainbikes, der går ned ad bakke?

Downhill mountainbikes Downhill-cykler er bygget til at gå store og makulere hårdt, uanset om du river et verdensmesterskab ned ad bakke eller oplader gennem tyngdeparken.

hvordan man stopper en charley hest

Er der nogen downhill mountainbike-løb i Indien?

Downhill Mountainbiking i Indien er ret ny. Det vigtigste og mest populære downhill mountainbike løb i Indien kaldes Himalayan Downhill Mountain Bike Trophy, som er organiseret af Himalayan Mountain Bike Network under Himalayan Mountain Bike Festival.

Hvad er den irske downhill mountainbike-serie?

IDMS er Irish Downhill Mountain Bike Series. Med en række runder i den nationale point-serie og et nationalt mesterskab, der køres af en række irske MTB-klubber i samarbejde med Cycling Ireland Offroad Commission

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Michel le højde - hvordan beslutter du dig?

Hvorfor er Michel Le-stemmen så høj? Michel'le har en unik, knirkende stemme, fordi hun snakker over strubehovedet. Michel'le forklarede, at det er fordi hun taler over strubehovedet, og hendes sang kommer fra hendes mellemgulv. I et interview med The Breakfast Club i marts 2015 sagde Michel'le, at hendes stemme altid har været sådan.

Citi cykel drop off - praktiske løsninger

Hvordan returnerer jeg min Citi Bike? Hvordan returnerer jeg en cykel? Du kan returnere din cykel til en hvilken som helst station, når du er færdig med din tur, brug mobilappen eller Station Map for at finde tilgængelige dokker. Sæt din cykel godt i docken (men smæk den ikke!). Vent, indtil lyset på docken bliver grønt for at sikre, at den er låst.

Gå væk fra din mave - mulige løsninger

Kan du miste mavefedt ved at gå? Walking er en træning med moderat intensitet, der let kan integreres i dit daglige liv. Blot at gå oftere kan hjælpe dig med at tabe sig og mavefedt samt give andre fremragende sundhedsmæssige fordele, herunder en nedsat risiko for sygdom og forbedret humør.

Canyon landevejscykel USA - løsninger på problemerne

Sælges Canyon-cykler i USA? CARLSBAD, CA 16.8. 2017 Canyon, en af ​​verdens mest innovative cykelfirmaer, har officielt lanceret salg til forbrugere i USA. Prisbelønnede, tysk-konstruerede vej-, bjerg-, triatlon- og pendlercykler er nu tilgængelige direkte fra www.canyon.com med levering til alle 50 stater.

Oakley true bridge - søg efter løsninger

Hvad er Oakley True Bridge? Velkommen til Oakley Trubridge, et rammefittingsystem, der er super nemt at bruge og giver brugerne mulighed for at vælge en næsebro, der passer bedst til individets ansigt. Hvert Trubridge-par briller leveres komplet med fire udskiftelige næsepuder i forskellige størrelser.

Hvem vandt turen i dag - søg efter løsninger

Hvem vandt dagens etape af Touren? Mark Cavendish