Vigtigste > Cykling > Cykelhydreringspakker - praktiske beslutninger

Cykelhydreringspakker - praktiske beslutninger

Hvad er den bedste hydreringspakke til cykling?pumpesporLeder du efter den bedste hydreringspakke? I denne artikel introducerer vi de bedste hydratiseringspakker og sammenligner deres pris og ydeevne. Før vi begynder vores artikel, der beskriver den bedste hydratiseringspakke på markedet, har vi links i beskrivelsen for hvert produkt, der er nævnt, så tjek hvilken der er inden for dit budgetområde. Fra nummer 1 har vi TETON Sports Oasis 1100.

Denne hydratiseringspakke leveres med et 2 liters vandreservoir lavet af BPA-fri plast. Beholderen er let at fylde, selvom nogle brugere har bemærket, at det kræver en anstrengelse at få vandet igennem. Nogle har også nævnt, at vandet har en lidt 'plastisk' smag som din klassiske dagsæk med to kraftige, polstrede skulderstropper og to stropper, der løber over brystet og hofterne for at bære vægten af ​​vandet. Teton-blæren / reservoiret kan fjernes for nem påfyldning, og løkkerne på lukkerremmen gør det let at holde halmen lige ved siden af ​​dit ansigt under hele vandreturen.

Stropperne er brugervenlige og kan let justeres til din skulder-, bryst- og torsostørrelse. Rygsækken leveres med ekstra lommer med lynlås og lommer til din tegnebog, nøgler, ID og andre kompakte genstande. Du finder ud af, at denne vandrerygsæk tilbyder meget mere lagerplads end de fleste andre muligheder på vores liste. $ 40 er en ret god pris at betale for denne veldesignede hydratiseringspakke af høj kvalitet.Selvom det ikke er det billigste på vores liste, er det stadig en af ​​de mest budgetbevidste muligheder. Det er den eneste pakke, du skal købe i de kommende år. På andenpladsen har vi Unigear Tactical hydration rygsæk.

Denne hydratiserende rygsæk leveres med 2,5 liter vandopbevaringsplads i en BPA-fri plastblære, der kan fjernes fra rygsækken for nem rengøring og påfyldning. Den brede åbning af hydratiseringsblæren gør det muligt at dræne isstykker og terninger i pakken, og skruehætten sikrer, at din hydratiseringspakke aldrig lækker.

900D (Heavy Duty) polyester rygsæk er super robust og kan holde trit med hårde vandreture giver en PVC foring for at øge tårefasthed og forhindre fald eller skrot, der ødelægger rygsækken. Bryst- og hoftestropper sikrer, at rygsækken holder sig godt på plads og fordeler vandbelastningen under vandreture. Skulderstropperne passer til alle, fra teenagere til mænd i fuld størrelse med 50 tommer bryst og let vægt, når du bruger det, men det har en robusthed, der vil sikre mange glade år med vandreture.Stropperne er designet, så de let kan justeres med kun en hånd. Selvom det er en slank rygsæk, leveres den med en pæn bundarrangør, taske stor nok til dine nøgler, tegnebog, ID, stor smartphone, smart værktøj, håndklæde og andre klokker og fløjter. Til militær eller jagtbrug har den MOLLE-stropper, der giver dig mulighed for at fastgøre ekstra lommer for mere lagerplads.

Det er en overlevende ven! Dette er en meget overkommelig rygsæk i betragtning af, hvor holdbar den er, og hvor mange års regelmæssig brug den kan være, værd at prisen for den robuste kvalitet, selvom ikke den mest behagelige rygsæk er. På nummer 3 har vi Mubasel Gear hydrering rygsæk. Hydreringsblæren på denne dårlige dreng er designet til 2 liter vand (70 ounce).

Den er lavet af fødevaresikker, BPA-fri plast, og du finder ud af, at den brede åbning gør det nemt at holde rent. Du kan også hurtigt fylde det op og tilføje isbiter for at holde dit vand køligt hele dagen. Rygsækken er designet til maksimal komfort, så skulderstropperne og selve posen er polstret.Det er beregnet til at blive brugt som en pude på vandre- / campingture og kan rumme op til 132 pund. Rygsækken er lavet af letvægts nylon og er helt vandtæt. Desværre er nylon ikke så slidstærk som den burde være, så du skal ikke være mere end Forvent et års brug af posen, før den går i stykker eller rives, hvilket gør den til den mest behagelige hydratiseringspakke, du nogensinde har haft.

Tasken leveres med reflekterende rør, så du er fuldt synlig om natten, mens du vandrer. Skulderstropperne er pæne og åndbare, så du ikke behøver at bekymre dig om overophedning. Det elastiske bånd, netlommerne og den nedre organisatorlomme giver dig masser af lagerplads til nøgler, ID, tegnebog, smartphone og andre genstande.

Takket være rørslangeklemmen på venstre rem kan du holde halmen lige ved siden af ​​i munden hele dagen. Dette er en billig rygsæk, hvilket betyder, at den er ideel til din første hydreringspakke, hvis du er en ny vandrere. Det varer ikke i årevis, men det er det perfekte valg at vænne sig til vandreture med vand på nummer 4, vi har Nathan NS5025 Hpl Hydration Running Backpack.

Denne hydratiseringspakke leveres med en BPA-fri, PVC-fri 2 liter hydratiseringsblære med et langt halm og en bideventil, der gør det lettere at drikke. Blæren er udsat for lækager, og vandets kvalitet kan ikke sammenlignes med nogle af de andre på vores liste Hydration pack er designet til løbere, den vejer næsten ingenting og har en meget slankere profil end de fleste pakker, stoffet er fuldt åndbar for at forhindre overophedning, og du vil finde det behageligt at løbe i timevis Polstring indbygget i bagpladen og stropperne reducerer slid på dine skuldre og rygsøjle, mens du løber, og bryst-, talje- og skulderstropper er fuldt justerbare, så du kan trække stropperne stramme for at undgå at springe eller springe under løb. Remmen bevæger sig med dit bryst og din torso for maksimal komfort og minimal friktion på vejen, og du vil elske den ekstra lagerplads til dine nøgler, tegnebog, smartphone og ID'er. $ 70 er en høj pris for en hydratiseringspakke, men for en maratonløber, triatlet eller langdistanceløber er denne pakke et ideelt valg på grund af dens slanke profil og slanke design.

Og for vores sidste valg på 5. plads har vi CamelBak Classic hydreringspakke. Fugtighedspakken leveres med et 2,5 liters vandreservoir komplet med en ergonomisk lukning, der er let at åbne, der giver mulighed for hurtig genopfyldning af ekstra store sugerør giver dig mere vand med hver slurk, og du vil finde tænd / sluk-grebet gør det let at få så meget vand, som du vil, mens du går.

Rygsækken er designet med maksimal komfort i tankerne med ventilerede mesh stropper og et mesh bagpanel, der forhindrer dig i at svede for meget, mens du går. Stropperne kan være lidt stramme på dine skuldre, men rygsækken er så let, at du næppe bemærker den. Den er lavet af holdbart materiale, der holder i mange år.

Den klassiske hydratiseringspakke har blot nogle få bemærkelsesværdige funktioner: reflekterende accenter, der gør dig synlig, gør e selv om natten og en sikker udvendig lomme med lynlås. Forvent ikke meget lagerplads i denne taske, lige nok til en førstehjælpskasse, lommelygte eller din tegnebog og nøgler. $ 50 er en rimelig pris i betragtning af denne pakkes vandkapacitet og holdbarhed, Camelbacks Classic får det rigtigt rigtigt! Det opsummerer vores top hydratiseringspakker i 2019.

Vi håber, at du kunne lide det. Hvis du gjorde, bedes du efterlade en lignende på artiklen, og hvis du er ny, klik på knappen Abonner her. Vi ses næste gang, har en dejlig dag.

Hvad er en god hydreringspakke?

Camelbak Lobo

Lobo fra Camelbak ser ud til at være en favorit af fans. Hvis du skal ud hele dagen eller har brug for at bære genstande i dinhydratiseringspakke, dette er det for dig. Det har en kapacitet på 3 liter og masser af lagerplads. Husk, Camelbak tilbyder også specifikke modeller til kvinder eller mindre indrammede mennesker, der kan passebedre.

Er en hydratiseringspakke det værd?

Sammenlign produkter
ScoreProdukt
71 $ 90REI Co-op TrailHydro20L En stor, behagelighydratiseringspakketil en rimelig pris
70 $ 70Gregory Nano 18 H2O Et simpelt og effektivt designstoretil lettere belastning
70 $ 85Osprey Skarab 18 Denne større kapacitetpakketjener dobbelt tjeneste som enhydratiseringspakkeog...

Hvad er den bedste mountainbike-hydratiseringspakke?

Pladsbesparende design. En anden fordel ved at eje enhydratiseringspakkeer detvandreservoiret er pladsbesparende i forhold til at have to store flaskervandi dinrygsæk. Reservoiret er mere strømlinet uden akavede former, så du kanpakkeog få lettere adgang til dine andre ejendele.04.12.2020

Kan du lægge is i en hydratiseringspakke?

TilføjeIsKuber: Tilføjelseistil dinhydreringreservoir er langt den bedste måde at nedkøle dinvand. Fyld reservoiret halvvejs op til toppen medis. Tilføjer for megetisvil forårsage hele dittaskeat fryse. Bare vær sikkerdutag blæren ud, før den fryser helt.

Bruger cyklister hydreringspakker?

Mest vejcyklisterganske enkeltbrugvandflasker, men noglebrug hydreringspakker, og hvis du ser hårdt nok ud, kan du finde et godthydratiseringspakketilbrugpå vejen. Vej- og mountainbikere faktiskbrugdet sammepakker.

Kan du sætte Gatorade i en hydratiseringspakke?

DusikkertkanBrug andre væsker ihydrering blære, men noget lignendeGatoradehar potentiale for, at svampe vokserhvis duikke rengørdetkorrekt. De fleste mennesker anbefaler imodlæggenoget andet endvandihydreringspakkerpå grund af rengøring og muligheden for en restsmag.

Kan jeg sætte en fugtighedsblære i en hvilken som helst rygsæk?

Kandu eftermontererenhver rygsækmed enhydrering blære? Svaret er oftere end ikke, ja! Dukanturnogengammelpakkeind i envandhydreringspakke; du skal bare vide, hvordan du gør detgørdet. Heldigvis er det ikke så svært atgør.07.03.2019

Hvor længe varer en hydratiseringspakke?

Hvisdetinden iblæren erren og du har ikke rørt veddetinden iblærenmens du fylder det, og du er ikke sprængtvandfradetrør tilbage iblærendereftervandet vilvære god i nogen tid, i teorien op til 6 måneder, men mere realistiskvillevære 2-3 uger.27.12.2010

Hvornår skal du bruge en hydratiseringspakke?

Der er ingen regeltilsig, at hver løberskal bruge en hydratiseringspakke, men dekanbestemt være nyttigt for de fleste løbere. Hvisdukøre i 30 minutter eller mindre i en session,du kanslipper normalt uden at drikkevandså længedukom hjem, medmindre det er en usædvanlig varm dag.04/15/2021

Hvilken er den bedste hydreringspakke til en mountainbike?

At have en kvalitetshydreringspakke holder dig fuld af vand og forhindrer din præstation i hurtigt at falme. Ud over dette giver det dig også mulighed for at bære rundt på alt andet, du måtte ønske, såsom mad, værktøj og andre lag. I denne artikel finder du 10 af de bedste hydreringspakker på mountainbike på markedet. 1. Camelbak Hydrobak

Hvad har du brug for at vide om hydreringspakker?

Køb nu. Hydrationspakker er en fantastisk måde at bære vand på, så du forbliver hydreret på lange ture. Populær blandt mountainbikere. En hydreringspakke har en blære, der kan rumme op til 3 liter væske, med et drikkerør, der giver dig mulighed for at drikke på farten. Hydration-rygsække giver også plads til at opbevare dine kørebesøg i et separat rum.

Hvilken er den bedste pakke til mountainbiking?

Få mest muligt ud af hurtige forlystelser med en hoftepakke med hurtig enhåndsadgang til telefonen og opbevaring af vigtige værktøjer eller ernæring. Den ultimative mountainbiking-hydrering-rygsæk, komplet med opbevaring af e-cykelbatteri, en aftagelig rygbeskytter og et 2,5 liter hydratiseringsreservoir.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Krankarmslængde - levedygtige løsninger

Hvilken længde af krumtaparm skal jeg bruge? Fælles bevægelsesområder vil afhænge af lårbenet, skinnebenet og fodlængden, som varierer (normalt) i forhold til din højde. Så i enkle vendinger og forudsat at vi alle har lignende proportioner, kan vi bruge vores 172,5 mm krumtap og 1,778 m højde til at antyde, at krumtaplængder skal være 9,7% af vores højde.

Spiderman crunches - en løsning på

Hvad er en Spiderman-crunch? Kom i en høj plankeposition med dine skuldre direkte over dine håndled. Løft din venstre fod for at bøje dit bøjede knæ og bringe det mod din venstre albue. Bring din højre fod tilbage til startpositionen. Dette er en rep. Fortsæt med at skifte sider i otte til 12 reps.

Stumpjumper vs camber - omfattende håndbog

Hvad er forskellen mellem Specialized Camber og Stumpjumper? De væsentligste forskelle er, at en stock Camber har mindre vandring foran og bagpå (120 mm sammenlignet med 140 mm for en Stumpjumper FSR), og der er ingen carbonfiberramme eller hjernestødmuligheder i Camber-serien. г.

Spring over morgenmadstudie - handlingsorienterede løsninger

Hvad sker der, hvis vi springer morgenmaden over? Øget risiko for hjertesygdomme. Ved regelmæssigt at springe over morgenmåltider er du mere modtagelig for vægtøgning og med en øget risiko for åreforkalkning, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, diabetes, fedme og højt kolesteroltal (10, 6, 11, 12).

Handcykelracing - handlingsorienterede løsninger

Hvor hurtigt kan en håndcykel gå? En liggende håndcykel, lånt fra cykelindustrien, kommer normalt i et valg mellem tre eller syv hastigheder, hvilket naturligvis begrænser hastigheden til mindre end 15 mph. De er lette at overføre ind og ud fra en kørestol og har et naturligt styresystem af gaffeltypen.

Hvor meget koster det at tage en cykel på et fly - hvordan man løser det

Kan jeg medbringe min cykel på et fly? Flyselskaber giver dig mulighed for at kontrollere din cykel og placere den i flyets lastrum under rejsen, selvom nogle kræver, at du placerer cyklen i en taske eller andet kabinet. Hvis din cykel ikke falder inden for luftfartsselskabets kontrollerede taskevægtskrav, vurderer flyselskabet ekstra gebyrer for den ekstra vægt.