Vigtigste > Cykling > Cykelmuskler - praktisk løsning

Cykelmuskler - praktisk løsning

Bygger cykling muskler?

4. Cyklingbygger muskler. Modstandselementet ved cykling betyder, at det ikke bare forbrænder fedt: det ogsåbygger muskler- især omkring glutes, hamstrings, quads og kalve.Muskeler slankere end fedt, og folk med en højere procentdel afmuskelforbrænde flere kalorier, selv når du er stillesiddende.2. nov. Feb 2020Uanset om vægttræning på cykel er nyttigt, er juryen op til det? Og er der nogen videnskab, der understøtter det? Vi undersøgte. (Populær musik) Så hvad er vægttræning? Der er den første misforståelse. Styrke refererer faktisk til vores evne til at løfte en engangs maksimal anstrengelse, for eksempel hvis du er gået i gymnastiksalen og lavet en stor rep på squat rack, det er den maksimale kraft, du kan udøve, og efter det vi ' taler i bedste fald om styrkeudholdenhed. - Som vi faktisk skal kalde det, når vi taler om høj anstrengelse under cykling.

Tale per definition tvinges gennem rotation. Dybest set er det, der driver os fremad. (let musik) Ideen bag høj vokalindsats er at øge den maksimale samtale, vi kan komme igennem pedalerne for at gøre os stærkere og mere dygtige - der er mere, det ses også som en metode til at have en mere effektiv og pedal mere effektivt, og det kan være nyttigt, når du vil arbejde på dine muskelrekrutteringsmønstre såvel som rekruttering af dine hurtige ryk muskelfibre, selvom dette kun sker, når du lægger denne indsats i den rigtige intensitet - teorien dog , er når muskler sammentrækkes med en anden ildhastighed i mønsteret under belastning.

Derefter vil de skabe endnu en stimulus, der i sidste ende får musklerne til at tilpasse sig og blive stærkere. (Populær musik) - Nu er vi slet ikke mine forskere, er vi Hank? - Mmm nej, og vi glemte, at vores GCN holder videnskabskurser. - Ja, ikke ideelt, men heldigvis for os var vores gamle træner Steve Benton i stand til at hjælpe os med al den videnskab, der ligger bag denne artikel. - Steve har næsten 23 års erfaring med coaching og styring af præstationsprogrammer fra eliteatleter til både professionel verden og olympisk niveau. 15 år som rådgivende coach og teamcoach for professionel cykling fra verdensrundvisning på nationalt britisk niveau.Tidligere team menneskelig præstationscoach i motorsport. Styrke- og konditionstræner med GBswimming og GB gymnastik og trænet eller styret atlet supportteam til over 40 elite mesterskaber Så hvad lærte vi af Steve - Videnskabelige beviser er blandede, når det kommer til dokumenterede fordele - Ja, men i en given sammenhæng og afhængig på din chaufførstatus, kan det være en effektiv session at indarbejde i dit træningsprogram. Al denne samtale. - For eksempel når en rytter lider af varierende grad af personlige muskelmæssige ubalancer på en cykel.

Så kan det være et godt værktøj til at gøre chaufføren opmærksom på problemet. Sørg for, at han er fokuseret på alle dele af pedalslaget. På den måde kan de virkelig forfine et godt pedalslag.

Vores egen kropsvægt er relativt lille, den krævede kraft til at køre en skråning selv i et stort, tungt gear ved 45 omdrejninger pr. Minut. Det kan være dårligt for dine knæ, der er tilstrækkelig kraft til det, da vi ikke alle har gode pedal- og klampeindstillinger, men der anvendes ikke nok kraft til at øge ren kraft. Til dato er der ingen videnskabelige beviser, der viser en direkte sammenhæng mellem styrketræning og udholdenhed. (Let musik) - Men har du faktisk brug for at indarbejde denne session i dit program? Jeg mener, at mange professionelle taler om det, men er det bare mode og trend, og du gør det, fordi Proshave er indbygget i deres session, men føles det faktisk som om det fungerer? - Psykologisk er det en let session.Jeg mener, du kan føle dit liv brænde, føle, at du er bevidst om at gøre det perfekte pedalslag hver gang, hvilket får dig til at føle, at du laver noget af værdi. Derudover er det mørke bevis for, at dette er en effektiv session, og det faktum, at det er lettere end anden maksimal indsats at gøre det til en lettere session. (let musik) Så kan vi alle drage fordel af high talk-træning? Nå ja og nej ser det ud.

Hvis du er en hurtig sprintertype og vil forbedre din hurtige muskelrekruttering, kan du drage fordel af en kort varighed af træning med høj taleindsats, VO2 eller anaerob styrke. - Og også hvis du har identificeret problemer med cyklen, de med muskelubalance eller problemer med muskelafladning i det rigtige Nå, dette kan hjælpe. - Men det er stadig ikke så rent snit. - Hvis du er en prøvekører, og du er i god allround-stand, og der ikke er noget rigtigt område at være i under et løb fraværende, behøver du sandsynligvis ikke medtage dem i dit træningsprogram. (Populær musik) Så denne form for øvelsesfakta eller fiktion er, og du bør indarbejde det i dit træningsregime - Nå, det afhænger af personen, men den generelle enighed er, at du ikke rigtig kan få meget ud af high talk-sessioner, og det er sådan sandsynligvis bedre at fokusere din opmærksomhed på andre aspekter af din præstation. - Uh, så Chris, betyder det, at vi på en eller anden måde kan dreje og nyde turen? - Nå, det betyder, at vi ikke længere skal træde på den store ring. - Det lyder godt.

santa cruz bikes til salg

Under alle omstændigheder, hvis du kunne lide denne artikel, så giv den store tommelfinger. - Og hvis du vil se flere træningsartikler, skal du klikke nedenfor.

Hvilke muskler fungerer det at cykle?Det følgendemusklerbruges icykling:
  • Gluteus maximus.
  • Hamstringmuskler- Semimembranosus og Biceps Femoris.
  • Quardricepmuskler- Kæmpe medial rectus femoris og lateral ventrikel.
  • Kalvmuskler- Gastrocnemius Medialis, Gastrocnemius Lateralis og Soleus.
  • Skinnebenmuskler- Tibialis anterior.
3. juni. Feb 2020

Mange mennesker. Jeg er sikker på, at jeg ser på en cykelsadel og tænker, at det ikke kun skal være ubehageligt, men det er sandsynligvis også dårligt for dig. Du ved - forårsager skader, smerte, følelsesløshed og hos mænd, måske erektil dysfunktion, prostatakræft, måske cykle og slet ikke har nogen problemer.

Nogle cyklister gør imod det. Det har jeg, så jeg kan fortælle dig, at når der sker noget, er det virkelig bekymrende. Se - dette er min 'åh min gud! Min penis er blevet helt følelsesløs! 'Vi kommer tilbage til dette, når vi udforsker problemerne omkring mænds sundhed og cykling.

For at gøre dette har vi gået sammen med en af ​​Storbritanniens førende urologer - en mand ved navn Anthony Koupparis - for at give solid, praktisk rådgivning, som alle mandlige cyklister skal lytte til, og når du har brug for en anden grund end omfattende klinisk erfaring til at tro på, hvad han siger, at han også er en jernmand, og disse fyre bruger meget tid i sadlen. Før vi dog starter, her er en hurtig anatomi-lektion. Det er mig, som jeg cykler på.

Dette er nu et skelet, der kører på cykel, og det gjort er et nærbillede af en penis.

Stop med at fnise i ryggen. Det er hverken godt eller sandt i målestok. Under alle omstændigheder, vittigheder til side, er det virkelig vigtigt at forstå vores egen anatomi.

Du ved, jeg er sikker på, at når du kører, er din penis og testikler normalt godt skjult. Området med blødt væv mellem din bagdel og dine testikler kaldes din perineum, og når du er på en cykel, er dette område i kontakt med din sadel. Under huden er din urinrør, som er røret, der forbinder din blære med omverdenen via penis.

Perineum er også hvor de store blodkar og din pudendal nerve er placeret, hvilket giver en fornemmelse af området og derfor også hjælper med erektionen. Over perineum har du din prostata, en kirtel, der producerer sædvæske, og som krydser urinrøret. I betragtning af vores anatomi og sadlenes form synes det rimeligt at skabe forbindelse mellem cykling og smerte eller følelsesløshed, erektil dysfunktion og prostata-problemer, men lad os se nærmere på det.

Men ingen bekymring. Det bliver ikke mere levende end hvad du allerede har set, de foreslog Anthony at nedbryde dette emne. Så vi har følelsesløshed, erektil dysfunktion og også prostatakræft, især prostatakræft.

Lad os starte med døvhed og først og fremmest, kan jeg fortælle det? Er du min følelsesløse penishistorie? - Det ville være, ja

Jeg tror, ​​vi kender hinanden godt nok til at fortælle mig om det. Det var, da jeg var i en vindtunnel i Indianapolis, og vi lavede en vindtunneltest, i hvilket tilfælde skal du sidde forsigtigt på en cykel i 30 minutter, mens din cykel foretager en fuldstændig fejning af vindvinklerne. Hvad det betyder Du skal være helt bevægelig i din overkrop, fordi enhver form for ryk kan forvride resultatet.

materialer til cykelrammer

Så det er en virkelig kunstig situation at cykle, og efter de 30 minutter kom jeg ud og indså ret hurtigt, at jeg absolut ikke havde nogen fornemmelse i min penis, som faktisk foregår, for heldigvis ved du, at fornemmelsen er vendt tilbage. Så i slutningen af ​​dagen tror jeg, at der ikke skete noget på lang sigt, men hvad sker der på kort sigt? Dybest set på grund af det pres, du lægger direkte på perineum, presser du på nerverne, og du trykker på nogle af blodkarrene, og det er det, der forårsager følelsesløshed. Efter en periode med at sidde på en nerve, vil det tage nogle meget mindre skader, som ikke er langvarige skader, det fører dybest set til følelsesløshed i det område, det tjener, hvilket er, hvad der skete med dig.

Så det svarer til at falde i søvn i en mærkelig position og vågne op med dine arme helt døde, og det er massivt foruroligende, men følelsen kommer ret hurtigt tilbage, og der er ingen langvarig skade. Meget ligner det lige rigtigt. Hvis vi lider af døvhed efter at have cyklet, hvad er den første anløbshavn? Hvis du finder ud af, at dette sker, skal du gå på cyklen, og den bliver følelsesløs bagefter.

Jeg ved mere end jeg gør, du får en ordentlig cykeltilpasning og nogen til at se på din sadel og alt, hvad der følger med den. Nu hvis du kommer på din cykel i lang tid, og hver gang den er følelsesløs i det område, og den forbliver følelsesløs, og så gør du det samme igen og igen, vil du uundgåeligt forårsage langvarig skade, men sund fornuft overtager det, og når det får bare den rigtige cykelpasning og sadel. En enkelt følelsesløshed derefter vil ikke forårsage nogen langsigtet skade på fornemmelsen i dette område eller nogen erektioner og lignende.

Derefter ville det næste emne være erektil dysfunktion, og ud fra hvad vi har hørt om følelsesløshed, er der en sammenhæng mellem cykling, gentagen følelsesløshed, der fører til erektil dysfunktion? - svaret er nej. Mere vigtigt er vigtigheden af ​​erektil dysfunktion i første omgang. Processerne, der fører til erektilproblemer, er nøjagtigt de samme som de processer, der fører til hjerte-kar-sygdomme, som fører til et hjerteanfald.

Så hvis du har diabetes, forhøjet blodtryk eller røg, har du sandsynligvis erektil dysfunktion, men du har sandsynligvis også hjertesygdomme. Faktum er, at de fleste middelaldrende begynder at cykle. Hvis du er en cyklist nu og i den bestemte alder udvikler erektil dysfunktion, skulle din første tanke ikke være, 'Åh, dette er min sadel' bare på grund af cyklen. 'Det skulle være, jeg vil ikke begrave mit hoved i sandet. Dette kan være en indikation af noget, der ikke er blevet diagnosticeret.

Jeg er nødt til at få dette tjekket ud, hvilken type skade på din pubic nerve, der derefter vil føre til erektil dysfunktion. Så er det faktisk ret svært at gøre det? Den underlige følelsesløshed, der påvirker dit perineum, vil ikke give dig erektil dysfunktion. Faktisk vil det ikke give dig erektil dysfunktion.

Gå og få det tjekket ud. For det første at have en ordentlig MOT fra hjertets synspunkt, hvorfor så ikke have en erektionsproblembehandling? Jeg mener, cirklen er kommet fuld. Det er gået fra at være en lidt latterlig ting til et reelt helbredsproblem, som du kan få ordnet.

Og så finder du dem. Hvad med prostata-relaterede problemer og især prostatacancer. Heldigvis har cykling ingen effekt på prostatakræft.

Men det er ikke kun, hvordan prostatakræft udvikler sig, det er også spørgsmålet om, hvorvidt du screenes for prostatakræft forkert. En af de ting, vi bruger til at give en indikation af en risiko for prostatakræft, er at have en blodprøve, og der er en tanke om, at hvis du cykler meget, kan du irritere din prostata, og det kan være din blodprøve, der kaldes PSA kaldet kunstigt hæve blodprøve en prostata-specifik antigenblodprøve, der kommer til det punkt, du gjorde, at blodprøven er kunstigt forhøjet, og så har du en hel masse tests, som du aldrig havde brug for, fordi du cyklede, og det er faktisk ikke sandt, ikke det - der er en chance for, at det kunne blive påvirket lidt, men hvis man ser på laboratoriebaseret forskning på mange, mange molekylære markører for prostatakræft, cykling og motion gør ingen forskel for nogen af ​​indikatorerne for prostatakræft, så cykling er god Du får montør, det forbedrer din hjerte-kar-sundhed alle de ting, der reducerer din risiko for kræft, og det påvirker ikke forkert screening af prostatacancer. Og så fortsætter det.

Heldigvis er der ingen høj risiko for prostatakræft. Hvad vi skal gøre som fyre er at tænke over det. Så når vi bliver ældre, er sandsynligheden for at udvikle prostatakræft højere.

Den første ting du skal gøre nu er at være opmærksom på nogle af symptomerne nu, de ting vi ser ud til er ting som vandarbejdssymptomer, rygsmerter, problemer med blødning i vandet, den slags ting, hvis du er bekymret for disse ting, hvis du oplever disse ting igen, skal du enten se en urolog eller en huslæge og have en rimelig diskussion om vurderingen. Det betyder ikke automatisk, at du bliver screenet for prostatakræft, men den pågældende læge vil lede dig gennem de gode ting ved eksamen og muligvis ulemper ved en eksamen. Så kan du to beslutte, om du vil fortsætte eller ej.

Jeg vil ikke have, at fyre overhovedet ignorerer det. Og for det meste finder vi disse ting meget tidligere i disse dage, og de kan sorteres fuldstændigt. Hvilken alder taler vi om her? Hvilken alder skal du bekymre dig om? Og jeg sætter pris på, at der sandsynligvis er tragiske eksempler, som du kender, tidlige tilfælde, men du har ret.

Så og med min i min praksis, har jeg et meget forvrænget billede. Så vi har så stor praksis, at du får patienter i 30'erne til 80'erne og 90'erne til at tænke over det, og hvis du har bekymrende symptomer, skal du ikke gå i panik, ikke begrave hovedet i sandet og føre. Har en rimelig diskussion og vurdering af, hvad problemet er, hvis der er røde flag at handle på, og hvis du har brug for dem, så der er ingen sammenhæng mellem cykling og prostatacancer, men prostatacancer er en stor for en stor del af cyklister Problem bare fordi de er mænd, de er middelaldrende og har derfor brug for at tænke over det. Jeg ved ikke om dig, men min største takeaway fra denne samtale med Anthony er, at vi sandsynligvis ikke bør tage vores helbred for givet. Vi skal stå over for vores egen dødelighed og faktisk søge hjælp, når vi har brug for det, fordi vi ikke får tynde gs er sandsynligvis det største problem, som vi alle vil stå over for.

Nu har jeg sandsynligvis givet lidt for meget information, end jeg har givet dig Fortalt om min følelsesløse penis i vindtunnelen Men jeg tror, ​​i den forstand, at vi måske alle skal prøve at føre en samtale med måske vores venner i klubben, der kører den i weekenden i det mindste har denne artikel, jeg tror, ​​det ville være et positivt udgangspunkt. Sørg også for, at det giver mig store tommelfingre op for at takke Anthony for hans tid og utrolige delingsoplevelse med os, og hvis du gerne vil se en anden artikel om det samme emne. Vi har bare en på denne kanal, der hjælper dig med at købe den rigtige sadel, så du kan møde det første problem med døvhed.

Hvor meget cykling er en god træning?

Planlæg at komme videre på dincykelog kør i 30-60 minutter, 3-5 dage om ugen. Start hver tur med en opvarmning. Pedal i et langsomt, let tempo i 5-10 minutter. Forøg derefter din hastighed, så du begynder at svede.26. nov. Feb 2020

Hvis du vil tabe dig, skal du bare forbrænde flere kalorier og indtage dem regelmæssigt, og du kan gøre det enten ved at ændre din diæt og træne mere, og hvis du træner lidt, er spørgsmålet, hvilken sport der er bedst er at forbrænde disse overdrevne kalorier. Vi har allerede sammenlignet forskellen mellem svømning og løb med et groft eksperiment og ville nu se på forskellene mellem cykling og løb, så vi kan sætte tingene lidt op som vi går til fysiologilaboratoriet her i holdbadet og vi vil involvere videnskab i dag. Vi valgte at cykle og løbe, fordi begge er aktiviteter på land, så vi kan blive mere videnskabelige med vores beregninger, men også fordi de begge er meget anvendte til at hjælpe dig med at tabe sig, ja og før Ved at sammenligne kalorietællingen selv syntes vi det var værd at tjekke vo Fordelene og ulemperne ved hver sportsgren.

Løb er derfor vægtbærende, det hjælper med knogleskørhed ved at stresse knogler og led på den anden side, det lægger mindre stress på vores led og forårsager derfor mindre risiko for skade. Løb kræver minimalt udstyr og kan gøres næsten hvor som helst, men cykling kræver en cykel og lidt mere kit Selvom de fleste fitnesscentre har indendørs spincykler, så der er også nogle alternativer, kan begge sportsgrene være omgængelige, selvom cykling sandsynligvis er lidt mere, da det kan gøres med en lidt lavere intensitet, kan du naturligvis fra sidste punkt cykle længere, fordi det er mindre stressende. Vi besluttede at bruge kalorier som et mål på vores krop, fordi de fleste mennesker er fortrolige med denne enhed, og det er en nem måde at måle energi på, som vi faktisk er.

Du vil henvise til kilokalorier, hvilket er indikationen på tusind kalorier, da dette er det nummer, du får på eventuelle madmærker, men også på dine fitness-trackere, ja nu meget let at tabe sig, du er nødt til at du brænder alt tiden mere kalorier gennem din træning og daglige aktiviteter, så tag ind gennem mad og drikke hele dagen. Lad os se på, hvordan vi kan måle vores kalorieudgifter, nu er der flere muligheder, men nogle er mere nøjagtige end andre, nu kan du bruge en simpel kalorieberegner og i dette tilfælde lægge din vægt i din alder og derefter estimere intensiteten som du har arbejdet med, men du får et meget groft tal ud af det, fordi kalorieberegneren skal finde ud af, hvor stærk du er, give dig en indikation af, hvor mange kalorier du forbrænder. Vi hviler fra det, ville være en fitness-tracker eller et sportsur, der kontinuerligt kan måle din puls under alle aktiviteter, så den kender intensiteten, du har trænet, og derefter kombinere dette med de personlige data, der allerede er gemt der, for at give dig en at være i stand til at give et mere realistisk skøn over din mængde kalorier. Vi blev brændt i denne aktivitet, så i dag går vi et skridt videre for at måle vores kulinariske output med de mest nøjagtige måleteknikker, så vi går til laboratoriet for at se præcis hvad det betyder.

Jeg lytter ikke igen tak, fordi du brugte dit laboratorium og din tid i dag, vi vil se på forbrændte kalorier versus cykling med løb, og jeg ville gerne vide, hvordan vi kan gøre det, og hvordan vi faktisk kan måle det nøjagtigt her okay Så i dag har vi skal måle iltforbruget, der så ofte omtales som vo2 og folk her vo2 max, men dette vil være submaximalt. Det er også den mængde ilt, du bruger op ved en given træningsintensitet, og baseret på det, med nogle få antagelser, kan du træne kalorieudgifter, og det varierer naturligvis afhængigt af de intentioner, du arbejder med, og vi har så meget tid i dag så Hvis vi skulle vælge to typer niveauer for at finde ud af, hvad den bedste vejleder er, tror jeg, hvad du vil gøre i dag, fordi du naturligvis vil se niveauerne af mennesker kunne opretholdes, så vi kunne se på niveau 2 se, smuk aerob træning og derefter sandsynligvis niveau 4, og en tærskelbaseret træning, der kunne være zoner, som folk virkelig ville holde fast i deres specifikke tidsperioder, og du gør, når vi tager vo2-aflæsninger, ser du en stor forskel i iltforbrug fra overgangen fra gå til at løbe okay, også for hvert ord, jeg vil have en hastighedsændring, okay, jeg er spændt på at se, hvilke resultater jeg og Heather fik af at måle vores forbrændte kalorier under løb og derefter cykle. lyng har trukket det korteste træk og vil arbejde hårdere tættere på hendes tærskel i zone 4, men jeg vil holde mig til en aerob kapacitet i min zone for at øge intensiteten.

De fleste mennesker antager, at løb forbrænder flere kalorier end cykling, så vi bliver glade for at se, om dette er sandt, og hvis forskellen mellem cykling og løb er komplet, er det tid for Jonathan at lave matematik og gøre cardio Pooh for vores respektive bestræbelser på at beregne korrekt n vi har lige fået vejret tilbage Jonathan Jeg vil først se på tallene Først og fremmest, hvordan kommer mine kalorier ud, når jeg cykler i forhold til at løbe Når vi ser på det i en time, Når vi løber efter en time, det er cirka 900 91 kalorier i timen, og så er Viking 868 okay, så det er en forskel på omkring 124, og så havde sætningstallet lille Sotracer lidt højere, så årsagerne til at det var lidt større er indlysende, så det bruger mere Junior, så med hensyn til det faktiske energiforbrug forventer du, at det bliver højere, så det er 1156 fra løb og 994 fra at køre cykling, så forskellen kommer lidt mere ud ved 212. Jeg tror det er sikkert at sige, at vi begge troede, løb ville være på forefro nt af vores lille eksperiment her, som det gjorde i betragtning af sportens hvede-væddemål og det faktum, at det var tættere på at cykle en helkropstræning, er at den har denne fordel, men cykling kan selvfølgelig gøres meget længere hvis du har meget tid på din side, kan det være bedre at bruge cykling til at forbrænde flere kalorier, men personligt synes jeg, at løb er den nemmeste måde for mig at tabe sig, dels fordi det undertrykker min appetit, dels fordi når jeg får noget som dette Jeg drikker kaffe og kage temmelig ofte, hvilket nu slet ikke er dårligt, hvis du har en af ​​disse sportsgrene, og du måske er tilbøjelig til at tabe lidt i vægt, så lad os det vide, og skriv i kommentarerne, så vi ' Jeg elsker at høre om det. Forhåbentlig har du haft glæde af vores artikel Find kloden overalt på skærmen og find alle de andre artikler, vi har lavet, og hvis du vil se en artikel, som vi lavede, tabte kalorier, tusinder af dem, frygter vi denne artikel her, og hvis du vil se en sammenligning mellem svømning og løb, når det kommer til kalorieindtag, kan du finde det nedenfor

Hvilke muskler bliver ømme ved cykling?

Nederste del af ryggen, hamstrings, nakke eller kalveeralle almindelige problemområder, der muligvis har brug forværeadresseret. hvis duharet område, der ofte strammes op, eller det erømefter en tur, gør det til et punkt at arbejde på at styrke dettemuskelgruppe.22. aug 2018

♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter ♪♪ På Internettet ♪ - Hej folkens, jeg er Bob Schrupp, Fysioterapeut - Brad Heineck, Fysioterapeut - Kom på arbejde, Brad - Nå. - Sammen er vi de mest berømte fysioterapeuter på internettet - Efter vores mening, selvfølgelig, Bob - I dag skal vi tale om de 5 bedste måder at lindre ømme muskler og komme sig hurtigere på, omkring tre skal du sandsynligvis undgå, de får bare ikke det gode arbejde. - Det er godt at vide.

Fordele og ulemper. - Ja, plus hvis du er ny på vores kanal - Åh - Brug et øjeblik på at abonnere på os. Tilby artikler om emnet sundt, fit og smertefrit, som vi uploader hver dag.

Derudover vil du helt sikkert tjekke bobandbrad.com i denne uge. Gå til giveaway-området.

justin williams cykling

Fordi vi giver en Sleepovasion-madras væk! Madras. - Ja, det er en - vi har en dejlig madras at sove i. - Dette er ikke en fuld madras, dette er bare et lille eksempel på madrasser, den har luftkanaler, så den er dejlig og cool.

Tilbyder et niveau af komfort, som du ikke finder på en normal madras. - Jeg elsker min, Bob. - Ja, det gør jeg også.

Og du bruger ikke dette ord let. Forresten kan du også gå til --- Åh, ja! - TikTok og Twitter og Instagram, hvis du vil have en 60-sekunders version af vores program - Så fortsæt - Så hvad vi taler her, Brad, er DOM'er. Forsinkede ømme muskler - Højre - Dette er typen af ​​ømme muskler.

Brad, da jeg var på college, tro det eller ej, løftede jeg vægte hver dag næsten som en time til en time og en halv dag om ugen - fem dage om ugen - ja - hverdage - og mig var øm hele tiden - troede du, det var godt? - Jeg troede, det var godt, og jeg, du ved, jeg var i ret god form, jeg var ret stærk, men jeg tror, ​​jeg kunne have været meget stærkere og meget, jeg var i bedre form, da jeg - trænet lidt klogere? - Men fortalte jeg dig, at jeg plejede at spise en hel kasse med hamburgere? Hjælpere sammen med et helt pund hamburger.

Du ved - Å, du spiste kun, fordi du var sulten, eller du troede, det ville hjælpe dig med at få masse? - Jeg var så sulten! Jeg mener, det kunne jeg, jeg var seks meter, vejede 225, ved du, det var alt sammen muskuløst (ler) alligevel, jeg er ved en tangens her. Så det betyder ikke noget, om du får DOM'er, hvad der sker under de excentriske bevægelser, så lad os sige, 'Jeg laver biceps, Brad - ja - jeg bringer det op - ja - det er koncentrisk - mm-hm - op ad vejen ned det er excentrisk. Under spænding. - Mm-hm. - Du kan forårsage mikroskopiske tårer. - Højre. - Jeg kan huske, at jeg havde gjort plyometri en gang. - Sikker. - Åh gud, jeg fik smerter. - Hvordan gjorde du push-ups - Nej, hopp . - Spring, hopp? - Og du bliver virkelig meget excentrisk. - Ja højre. - Bevægelse derhen.

Og det gør de virkelig. Problemet med DOM'erne, du ved, det er en del af muskelvæksten. Men hvis du gør det, får du for meget, det kan påvirke din træning negativt.

De fandt en undersøgelse, som reducerede din øvre styrkegrænse- Sikkerhed. - Ved 50%, så hvis du virkelig var øm næste dag, kunne du kun løfte omkring halvdelen af ​​det, du normalt kunne løfte. Så jeg kan huske, at vi sagde det før, og det er så sandt i dag, Brad, du skal lytte til din krop - Højre, højre - Det er bare ikke godt at arbejde igennem, når du bare er, din krop siger bare nej, nej, nej , Jeg har brug for tid til at hvile. - Der er én ting ved at arbejde igennem denne træthed, men hvis du er træt hele tiden, og din krop siger, 'Jeg har brug for en pause' - du gør dig ikke noget, du kan lide. - Højre så er det på tide, at du stadig kan lave en virkelig aktiv hviletid, arbejdet er i gang. - Vi har det. - Åh, undskyld! - spring frem! - Spring frem. - Så nu skal vi tale om de fem her.

Nummer et er faktisk søvn. Åh, det er meget interessant, Brad, tænkte jeg. Lebron James, du ved, superstarsatlet - basketballspiller - basketballspiller, ja.

Hvor meget sover han efter en nat med spil? Gæt. - Han er sandsynligvis på fest. - Nej, det gør han ikke, - Nej? - og det er sagen. 12 timer. - Åh! - Og han har en personlig ernæringsekspert og træner. - Åh, jeg er sikker. - Og alt.

Aktiv, meget vigtig for opsving er at få denne søvn. Så ofte sagde de 12 timer og måske endda en lur om det sådan. Jeg har ventet på med min søn, det er som om dette er en vigtig del af træningen, ligesom træningen i sig selv. - Sikker. - Du skal have denne restitutionstid. - Præcis. - Så jeg plejede at have meget i det sovende kollegium.

Jeg husker - Har du det? - Som om det var en absolut synd at have en klasse kl. 9, ligesom. Mener du dette? Hvem står op på dette tidspunkt? Så nummer to, du vil helt sikkert komme i træning. Og du kender ow, især når du lige er begyndt.

Men selv ved du, hvis du ikke gør det. Hvis du prøver at tage lidt op, ved du, at du ikke vil blive skør, eller hvis du bare bliver så øm. - Lige. - Du vil bare læne dig tilbage.

Så lavere vægte, lavere reps til at begynde med. - Højre. - Du ved. - Især når du er ældre, - Ja, godt punkt. - Du ved, 50 år og ældre, du tænker virkelig bedre på dig selv At tage tid så du ikke gør dig selv ondt - gør dig selv ondt, og så bliver du virkelig kastet tilbage. - Højre. - Men ja, da du var yngre var det et spørgsmål om ømme muskler, og nu er det et spørgsmål om skade. - Ja. - Så tag det fra os.

Nummer tre, dette hjælper virkelig meget, især hvis du kan gøre det lige efter din træning, eller de siger indtil en til seks timer senere. Du laver en skumrulle, massage, du kan bruge en softball eller en tennisbold. Vi viser dig en i dag, Brad.

Her er dette en ny enhed fra RENPHO, den hedder R3 Mini Massage Gun. - Det er --- er det ikke? er den sødeste lille ting? - De er meget populære nu. Og du kan se dem overalt - ja, massagepistoler - Mm-hm. - Det er lidt billigere, meget godt lavet, ville du ikke sige? Brad? - Ja - Du er fyren - Ja - Du er den fyr, der kan fortælle - Ja - Så lad os se, at vi har Airer-ting, hvad hedder det? - Nå, det er sejt, det er --- køler det ned. - Det afkøler det lidt luftkøling der, ikke. - ja, så det har fem vedhæftede filer, og dette er den bedste vedhæftet fil, jeg har set hidtil, fordi - - det er smukt. - Ja. - Vedhæftning. - Den er lavet af gummi og er på en eller anden måde fyldt med luft. - Ja. - Ikke? - Det er lidt svampet. - Lidt svampet, så virkelig. - Og det er bredt, det er ikke så spids. Du ved undertiden, at det er rart at komme ind, men jeg vil sige --- hvis du vil komme til det punkt, kan du gøre det - dette er hvad jeg ville bruge 80% af tiden - ja jeg er enig. - Mange af dem har den runde kugle, hvilket er godt, men jeg tror, ​​det er et skridt ind i, åh sådan kunne premoen på begge sider af rygsøjlen fungere - Mm, jeg har aldrig brugt det, jeg er ikke sikker på, hvis jeg --- Kan du ikke lide det? - Du ved, jeg kunne tænke på et par steder, jeg kunne, jeg ville have det, men --- Få dig lige i øjet. - Hvorfor, Bob, hvorfor? - Okay, fortsæt og tænd for det, Brad - Åh, ja, det er en god idé - Tjek det, og hvad du vil massere, det lyder let, men du vil massere de muskler, som du trænet den dag.

Du behøver ikke at massere hele din krop. Lad os bare sige, at du tog en ben træning. Du vil ramme firhjulene, du vil ramme hamstrings, du vil ramme skinkerne. (Massage pistol surrer) så du ved, og hvad der er pænt ved disse gunsis, de træt ikke af at bruge en kugle eller skumrulle, det bliver lidt ubehageligt at komme i alle disse positioner - ja - den ting --- ooh .- Ja, jeg bruger det meget på min hofte.

Mens det er mig, fordi det er så let at gøre. - Jeg rejste mig og kørte på cyklen 21 miles og på fire stigninger, regressive niveauer. - Åh ja? Så du er nødt til at gøre det - Dette føles rigtig godt, fordi mine quads er, ved du, hvis du cykler meget, ved du, hvis du klatrer, især med en Sadel en metal sadel, får disse quads virkelig en dejlig træning. - Så hvornår vil du cykle igen? - Tirsdag, om to dage. - Så ja, du skal gøre det. - Ja, du har ret.

Ved du, scooteren er også god, jeg kan godt lide scooteren Scooter er god - Det er sjovere end scooteren (griner) Så meget jeg kan fortælle dig - Så nummer fire var den, Brad henviste til for aktivt at slappe af. Så hvad du vil gøre er som den næste dag, du kan lave lav intensitet, eller endda efter en træning kan du lave en nedkøling. Gør du en nedkøling? - Normalt prøver jeg til sidst, jeg vil bare ikke gå så hårdt. - Du laver ikke en nedkøling. - Nogle gange gør jeg det, Bob. - Det gør du ikke.

Du er bare ikke den køle ned person. Jeg ved, at han ikke gør det - det gør jeg, hvis jeg løber, går jeg 100 meter på forhånd, jeg stopper - dette er vores kamerakvinde, hendes mand sagde, at han så dig og din kone, jeg tror, ​​du gik i kano eller jeg ved ikke, om du cyklede - Alligevel, ja - Og han sagde, at du ville gå 100 miles i timen som dig --- jeg var, jeg fulgte min kone. Du ved, jeg prøvede at få hende til at sidde foran kanoen. Jeg følte mig drevet. - Du har en hastighed.

Så aktiv restitution, så du vil reducere intensiteten af ​​den samme muskelgruppe. Så når du cykler, vil du ende med at lave en rigtig langsom cykeltur med lav intensitet. - Ja, du er en aktiv genopretnings ting, jeg har en klasse på det besøgte, og du vil arbejde med din puls men det er forbløffende, især når du mener, at du har to hastigheder, til og fra, er det svært at gøre, fordi du skal gå så let - ja. - at det føles som om du ikke engang træner - du 'jeg ikke endda gøre noget. - Det er ligesom, hvorfor gør jeg det her.

Men lige nok til at få blodet til at strømme, bringe frisk blod til de skadede områder uden at arbejde på dem og skade igen. - Ja, og det vil være let, vil det ikke? blive så øm. - Ja. - Som det, som jeg sagde før, når du træner ben, selv på en stationær cykel, - Ja. - Meget næsten ingen modstand. - Højre. - Og bare træne lidt. - Præcis - Det vil gøre en enorm forskel.

Nummer fem hjælper det ernæringsmæssigt med at få noget ekstra protein, og det vil være universelt, at du indtager omega-3'erne. Ligesom fiskeolie. - Højre, højre. - Og vand, hydrering drikker masser af vand til rekreation - Åh ja, du kan næppe ikke drikke nok vand, jeg underviste engang en cykelundervisning, jeg fortalte klassen, drik så meget vand, du kan ikke drikke nok vand.

En af disse fyre bagfra siger: 'Dette er ikke sandt, du kan drikke for meget vand,' hvilket er sandt, hvis du --- Ja, du kan. - Gør dig selv at drikke nok vand, så du får omvendt osmose - Men hvis du er 'Hvis du lytter til din krop, er det sandsynligvis ikke. - Ja, jeg mener med rimelighed, hvis du drikker det er mere end de fleste mennesker gør, er det helt sikkert. - Ret, de er så de tre, som vi ikke er så begejstrede for. - Okay. - De er ikke forfærdelige at gøre, men bare statisk strækning, forskning understøtter det bare ikke.

Du ved, den statiske strækning efter træning. Det hjælper ikke med muskelregenerering. - Åh, for restitutionsdelen? - Ja. - Ja, det er, og jeg tror, ​​det vil gå frem og tilbage gennem årene. - Måske. - Med hensyn til fleksibilitet, måske for andre --- fleksibilitet er god, men jeg siger muskelregenerering, så - okay , ret.

Så der er altid - nummer to, isbade. Nu kan de hjælpe med betændelse, sagde de, men det kan ifølge undersøgelser forhindre din muskelvækst og styrke. Så selvfølgelig er det ikke sjovt at tage dem, jeg mener - men der var det, hvad, var en fodboldspiller, jeg antager, at Reggie White ville skjule sig efter en fodboldkamp --- Er ikke Reggie White en baseballspiller? - Du, kom væk herfra.

Packer fyren - Åh, han er en packer fyr? Jeg ved det ikke. - Nej, det ville han, jeg husker --- Ja, mange af dem gør det. - Isvand og det er ligesom. - Lige. - Jeg har set dem hvor de går hen.

De står lige op til deres hals. - Ja, og de er professionelle, de gør, hvad de skal gøre, tror jeg. - Nummer tre, der tales meget om koffein, og de fandt faktisk ud af, at det hjælper med muskelgendannelse. - Virkelig? - Før den øvelse skal du dog drikke tre eller fire kopper - hvad? - Tre eller fire kopper kaffe, så masser.

Og det er den negative del. Vi er ikke --- Nå, så skal du tisse hele tiden - Nå, du skal tisse hele tiden, og det ville ikke være godt, hvis du arbejdede om eftermiddagen eller om natten, jeg er ikke sådan Til vær ærlig Brad, jeg er bare ikke så stor fan af koffein. Ikke mig, jeg tog koffein ud af mit liv. - Ja. - Jeg ville bare ikke - - Nå, du drak aldrig meget, eller kost, kost .. - Jeg drak, ja, jeg drak det, jeg gjorde aldrig drak kaffe. - Ikke sandt. - Men jeg, du ved, jeg havde i andre former, ved du, gennem pop og sådan? så. - Du behøver ikke fortælle os det, Bob. - Okay, jeg kom til det punkt, så. - Husk Brad og jeg kan ordne stort set alt. - Undtagen - Et knust hjerte. - Men vi ' arbejder også på det. - Ja, jeg føler, at vi ikke arbejder hårdt nok. - Nå, det har at gøre med det, for det er muskelregenerering, så det knuste hjerte er som en muskel. - Du synes altid, det er relateret , du synes altid, det er beslægtet. - Ja, måske kan vi gøre en aktiv rekreativ ting. - Okay, tak for at se.

Gør cykling benene større?

Det korte svar på, hvorvidt eller ejcyklingvillaveditbenene enormeer nej. Selvfølgelig,cyklingforbedrer dinbenmuskler, men som en aerob træning fungerer det din udholdenhed muskelfibre,gørdem mere modstandsdygtige over for træthed under træning, men får dem ikke til at samle sig.21. juni. Okt 2018

Gør cykling din bum større?

Cyklingregelmæssigtkanhjælpe dig med at tabe sig og tone musklerne indditunderkrop, hvilket hjælper dig med at omformeditbytte og ben. Selv omdin røvkan blive slankere eller se mere tonet ud,cyklingikke faktiskgør din røv størreeller mindre det ændrer simpelthen udseendet.

Hvad sker der, hvis du cykler hver dag?

Kardiovaskulære sygdomme inkluderer slagtilfælde, forhøjet blodtryk og hjerteanfald. Regelmæssig cykling stimulerer og forbedrerdithjerte, lunger og cirkulation, reducerendeditrisiko for hjerte-kar-sygdomme. Cykling styrkerdithjertemuskler, sænker hvilepuls og reducerer fedtindholdet i blodet.

Er cykling godt for din røv?

Cyklingarbejderditben ogglutes, især når du klatrer, men det varer ikke længe nok eller giver tilstrækkelig modstand til at opbygge store muskler. Alt i alt, cardio aktivitet såsomcyklingvil værebedreved at forbrænde fedt omkringditglute muskler, end det vil være at lavedin røvstørre.

Er det godt at cykle 20 minutter om dagen?

TILdagligecykeltur af20 minutterernokat blivesund og rask. Fastcyklinghjælper med at forbrænde omkring 1.000 kalorier om ugen og enddacyklingi et mildt tempo på 12 mph vil hjælpe dig med at forbrænde 563 kalorier i timen, siger forskning. Utilstrækkelig fysisk aktivitet er en af ​​de førende risikofaktorer for død på verdensplan.12. aug 2017

Er 15 minutters cykling om dagen nok?

Cyklinger et godt hjerte-kar-valg for alle, der ikke ønsker at løbe. Det er både højintensivt og ringe, så det er velegnet både som en HIT-træning og til mere moderate sessioner. Flere undersøgelser tyder på detcyklingtilfemtentil 20minutterhverdagkan være gavnligt for hjertesundheden.

hvilke cykler bruger politiet

Hvilken slags muskler bruges til cykling?

Som du forventer, er de vigtigste muskelgrupper, der udøves ved cykling, i benene. Det inkluderer musklerne på toppen af ​​benene foran på låret, kaldet quadriceps (en gruppe på fire muskler) og hamstrings (en gruppe muskler bag på overbenet).

Kan du køre på mountainbike som træning i overkroppen?

Hvis du vil tilføje en træning i overkroppen, så prøv mountainbiking. Det vil engagere dine rygmuskler, når du navigerer op og ned ad bakker. Fleksibilitet: Nej. Denne træning fokuserer ikke på fleksibilitet. Aerob: Ja. Cykling er en kraftig cardio træning. Styrke: Ja. De store muskler i din underkrop får et boost i styrke fra cykling.

Hvilken slags træning kan du få af cykling?

Kerne: Ja. Din kerne bliver stærkere af cykling. Arme: Nej. Denne træning retter sig ikke specifikt mod dine arme. Ben: Ja. Dette er en fantastisk træning til dine ben, især dine quads og hamstrings. Glutes: Ja. Dine glutes og hofter får en seriøs træning fra cykling. Bagside: Nej. Denne træning er ikke specifikt målrettet mod din ryg.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Icarus cykling - omfattende håndbog

Er Icarus forbudt i Rusland? politik er ikke så langt hentet. Inden jeg fortsatte med at vinde en Oscar sidste år, førte Icarus til en af ​​de største kontroverser i verdenssporten. Rusland havde tilsyneladende ikke lært af tidligere fejltagelser, og som et resultat har WADA nu forbudt landet fra at deltage i alle større sportsbegivenheder i verden i fire år.

Vintercykelbukser - praktiske løsninger

Hvad er de bedste vintercykelbukser? Bedste vintertætservietterCastelli Tutto Nano Bibtight. Bløde og varme strømpebukser, der kaster en overraskende mængde regn. Velocio termiske hagesmæk. dhb Classic Thermal Bib Tights. Rapha Cargo vintertights. Pearl Izumi Elite AmFib bibtights. Castelli Sorpasso RoS. Endura Pro SL Biblong. Gore Wear C3 Windstopper Bib-strømpebukser. 14 dage. 2020 г.

Hvor længe holder cykelkæder - hvordan man løser det

Hvor ofte skal jeg udskifte min cykelkæde? hver 2.000 miles

Off-season cykeltræning - almindelige svar

Hvad skal jeg gøre i løbet af cyklus uden for sæsonen? Indarbejd crossfit, løb eller vandreture eller skiløb eller andet, som du måske synes om at gøre, og som supplerer cykling. Dette er vigtigt, da det opbygger fuld kropsstyrke, som du måske har mistet i løbet af løbet. 22.10.2015

Skræddersyet cykel - brugbare løsninger

Hvor meget koster en brugerdefineret cykel? Så dybest set kan du få en total tilpasset landevejscykel på højt niveau til $ 3.700 fra Seven eller $ 5.000 fra Serotta eller nemt bruge op til $ 14.000 til superbilen til road bikes. Med en komponentpakke på øverste niveau og rammemateriale af højere kvalitet ville et godt skøn være $ 6-9.000 alt in. 23 dollars. 2011 г.

Hvornår sælges cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvilken måned sælges cykler? ”Fra oktober til april kan jeg normalt skaffe dig den cykel, du har brug for,” sagde Boles. 'Derefter bremser cykelfabrikanter produktionen, når de begynder at løbe op til næste modelår.' Længere mod nord har de fleste butikker en langsom sæson om vinteren efterfulgt af et stort opsving i salget, når vejret bliver varm. г.