Vigtigste > Cykling > Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen?

På et individuelt niveau, gå ogcyklingkan øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration iskole. Jo flere studerende, der går ellercykeljo færre biler på vejen rundtskoler, hvilket kunne minimeresikkerhedfarer og mindske luftforurening.

ROSA: Cykling er meget sjovt! NATE: Ja! ALEX: Vent! Whoa! ALEX: (fortsætter) Jeg synes ikke, det er så sjovt. FORTELLER: Det kan det være. Det kan være meget sjovt.

ROSA: Det sagde jeg. NATE: Også mig. FORTELLER: Og du har ret.

Men det er vigtigt at køre sikkert. Og der er ting, du kan gøre for at beskytte dig selv. ALEX: For eksempel? FORTELLER: Nå, du starter med at sikre dig, at du har den rigtige cykel.ALEX: Hvad er der galt med denne? FORTELLER: Det er for stort til dig. Derfor har du problemer med det. FORTELLER: (Fortsat) Når du er på cyklen sådan, skal du være i stand til at sætte begge fødder på jorden.

Hvis du ikke kan

ALEX: Jeg kan næsten. FORTELLER: Tæller næsten ikke. Hvis du ikke kan røre jorden, har du brug for en mindre cykel.ALEX: Okay. Det er bedre. ROSA: Hvad mere? FORTELLER: Nå hvad du har på dig er vigtigt.

NATE: Du mener, at vi skal have specielt cykeltøj på? FORTELLER: Nej, men du vil have noget lyst. FORTELLER: (kører på) Det gør Det er nemmere for chauffører at se dig og at blive betragtet som en stor del af sikkerheden, så reflekser som disse er også vigtige. PINK: Og de ser seje ud FORTÆLLER: Men det vigtigste, du skal bære, er nok en hjelm.

NATE: Hvorfor? FORTELLER: Fordi det beskytter dit hoved, hvis du falder. NATE: Men jeg falder ikke, jeg er en god rytter. FORTELLER: Selv en god rytter kan falde.Hvad hvis en hund kommer foran løber væk fra ham? Er du pludselig? NATE: Åh ja. Det tænkte jeg ikke på. FORTELLER: (fortsætter) Brug den sådan.

Ikke så. Eller sådan. Eller sådan.

Så. Den skal sidde tæt på dit hoved og lavt på panden, så du kan se hjelmens kant, når du kigger op. Og det skal altid spændes.

NATE: Okay. ALEX: Kan jeg gå på cyklen nu? FORTELLER: Når du tænker på at gøre noget andet. ALEX: Hvad? FORTÆLLER: Hvis der er noget galt med din cykel - f.eks. At dækkene ikke har luft nok eller bremserne ikke fungerer så godt - skal du informere en voksen.

Og fortæl dem, inden du går med det, okay? ALEX: Okay. FORTELLER: Godt! Lad os nu tale om reglerne for sikker kørsel. ALEX: Åh mand.

Er der mange? FORTELLER: Nej, kun få. Men de er vigtige. Den første er at ride med en voksen, som dine forældre - eller med en ældre bror eller søster.

ROSA: Det gør jeg! Med min søster. Hun går i gymnasiet. Det hjælper mig med at beslutte, hvor jeg skal hen.

FORTELLER: Og hvor er det? ROSA: Vi kan godt lide at køre i parker, hvor der ikke er mange biler. NATE: Vi kører på veje med lidt trafik. FORTELLER: Godt! Disse er begge gode ideer.

Og kører du på højre eller venstre side af vejen? ROSA: Ret! NATE: Bilerne kører i samme retning. FORTELLER: Ja! Og her er en nem måde at minde dig selv på: Kør til højre. ROSA: Kør til højre! Ok hvad ellers? FORTELLER: Vejskilte og vejskilte.

Du skal gøre, hvad de siger. Så hvis du ser et stopskilt eller et rødt signal

ROSA: Du skal stoppe. FORTELLER: Ja. Og et grønt signal

ALEX: Betyder at du kan gå. FORTELLER: Det gør det. Men du skal stadig bruge dine øjne og ører.

Se og hør, hvad der er omkring dig. FORTELLER: (kører videre) Fortsæt, fordi du ser andre mennesker, betyder ikke, at de ser dig, selvom du har en lys farvet skjorte på. Nogle gange bliver folk distraheret og glemmer at kigge efter hinanden.

FORTELLER: (fortsætter) Jeg ved ikke, hvad du laver. ALEX: Og vi kunne blive ramt? FORTELLER: Ja. Når du kører på en sti eller et fortov, skal du passe på og undgå de mennesker, der går der.

Og hvis du har brug for at overhale nogen, så lad dem vide det, før du gør det. ROSA: Okay. FORTEGNER: Nå det er måske det vigtigste af alle.

FORTEGNER: (holder i bevægelse) Hvis du krydser en gade, en sti, en indkørsel eller en gyde, eller hvor en bil måske går ud, skal du stoppe og se til venstre, så til højre og derefter til venstre igen. Sørg for, at der ikke kommer nogen bil, før du fortsætter. NATE: Så alt hvor en bil kunne komme

FORTELLER: Overalt. ROSA: Vi stopper og ser til venstre, højre og venstre igen. FORTELLER: Ja.

Og hvis der ikke kommer nogen biler, så kan du gå. ALEX: Men hvad hvis der kommer mange biler? FORTELLER: Hvis der er meget trafik, eller af en eller anden grund, at du ikke kan lide at køre på vejen, kan du få begge dine cykler af og dem på en zebraovergang til den anden side. ROSA: Nogle gange gør min søster og jeg det.

ALEX: Kan vi køre på vores cykler nu? Fortæl mig først en vigtig ting, som du lige har lært. ROSA: Kør altid med en voksen. Eller en ældre bror eller søster.

FORTELLER: Ja. Og hvad ellers? NATE: Brug din hjelm! FORTELLER: Fremragende! En ting mere. ALEX: Når du kommer til et vejkryds eller en indkørsel eller noget lignende, skal du stoppe og se venstre, højre og venstre igen for at sikre, at der ikke er nogen biler.

FORTELLER: Ja! Meget godt! ALEX: Er vi færdige? FORTELLER: Vi er færdige. God tur!

Er en 2 timers cykeltur god?

Totimerpå en flad vej vil forbrænde færre kalorier end en to-times kørselder går lige op. Hvis du har mere masse til at trække op ad en bakke, forbrænder du flere kalorier. For eksempel en to-timebjergcykeltur, som normalt inkluderer alvorlige bakker, forbrænder 1.196 kalorier for en 155 pund person.7. 2019.

Hvis du vil tabe dig, skal du bare forbrænde flere kalorier og forbruge dem regelmæssigt, og du kan gøre det enten ved at ændre din diæt og træne mere, og hvis du har lidt motion, er spørgsmålet, hvilken sport der er bedst er at forbrænde disse overdrevne kalorier. Vi har allerede sammenlignet forskellen mellem svømning og løb med et groft eksperiment og ville nu se på forskellene mellem cykling og løb, så vi kan sætte tingene lidt op som om vi går til fysiologilaboratoriet her i holdbadet og Vi ' vil involvere videnskab i dag. Vi valgte at cykle og løbe, fordi begge er aktiviteter på land, så vi kan blive mere videnskabelige med vores beregninger, men også fordi de begge er meget anvendte til at hjælpe dig med at tabe sig, ja og før Ved at sammenligne kalorietællingen selv syntes vi det var værd at kontrollere out the vo Fordele og ulemper ved hver sportsgren.

hytteost inden sengetid

Løb er derfor vægtbærende, det hjælper med knogleskørhed ved at stresse knogler og led på den anden side, vores led er mindre stressede og derfor mindre tilbøjelige til at skade, løb kræver minimalt udstyr og kan gøres næsten hvor som helst, men cykling kræver en cykel og lidt mere kit, selvom de fleste fitnesscentre har indendørs spin-cykler, så der er også nogle alternativer, begge sportsgrene kan være omgængelige, selvom cykling sandsynligvis er lidt mere, da det kan gøres med en lidt lavere intensitet, kan du selvfølgelig nu gå længere fra sidste punkt Cykling, da det er mindre stressende Vi besluttede at bruge kalorier som et mål på vores krop, da de fleste mennesker kender denne enhed, og det er en nem måde at måle energi på, som vi faktisk er. Du vil henvise til kilokalorier, hvilket er indikationen på tusind kalorier, da dette er det nummer, du får på ethvert madmærke, men også på dine fitness-trackere, ja nu meget let at tabe sig, du er nødt til at du brænder alt tiden mere kalorier gennem din træning og daglige aktiviteter, så tag ind gennem mad og drikke hele dagen. Med det i tankerne, lad os se på, hvordan vi kan måle vores kalorieudgifter, nu er der flere muligheder, men nogle er mere nøjagtige end andre, nu kan du bruge en simpel kalorieberegner og i dette tilfælde lægge din vægt i din alder og derefter estimere intensiteten som du har arbejdet med, men du får et meget groft tal ud af det, fordi kalorieberegneren skal finde ud af, hvor stærk du er, give dig en indikation af, hvor mange kalorier du forbrænder.

Vi hviler fra det, ville være en fitness tracker eller et sportsur, der kontinuerligt kan måle din puls under alle aktiviteter, så den kender den intensitet, du har trænet, og derefter kombinere dette med de personlige data, der allerede er gemt der, for at give dig en at være i stand til at give et mere realistisk skøn over din mængde kalorier. Vi blev brændt i denne aktivitet, så i dag går vi et skridt videre for at måle vores kulinariske output med de mest nøjagtige måleteknikker, så vi går til laboratoriet for at se præcis hvad det betyder. Jeg lytter ikke igen tak, fordi du brugte dit laboratorium og din tid i dag, vi vil se på forbrændte kalorier kontra cykling med løb, og jeg ville gerne vide, hvordan vi kan gøre det, og hvordan vi faktisk kan måle det nøjagtigt her okay så i dag vi skal måle iltforbruget, der så ofte omtales som vo2 og folk her vo2 max, men dette vil være submaximalt. Det afhænger også af, hvor meget ilt du bruger ved en given træningsintensitet, og ud fra det, med nogle få antagelser, kan du træne kalorieudgifter og naturligvis vil det variere afhængigt af de intentioner du arbejder med, og vi har så meget tid så i dag Hvis vi skulle vælge to typer niveauer for at finde ud af, hvad den bedste vejleder er, tror jeg, hvad du vil gøre i dag, fordi du naturligvis vil se niveauerne af mennesker kunne opretholdes, så vi kunne se på niveau 2 se , temmelig aerob træning og derefter sandsynligvis niveau 4, og en tærskelbaseret træning, der kunne være zoner, som folk virkelig ville holde igennem i deres specifikke tidsperioder, og du gør, når vi tager vo2-aflæsninger, ser du en stor forskel i iltforbrug fra overgang fra at gå til at løbe okay, også for hvert ord, jeg vil have en ændring i hastighed, ja, jeg er nysgerrig efter at se, hvilke resultater jeg og Heather fik ved at måle vores forbrændte kalorier under løb og derefter cykle.

Heather har trukket det korteste træk og vil arbejde hårdere tættere på sin tærskel i zone 4, men jeg vil holde mig til en aerob kapacitet i min zone for at øge intensiteten. De fleste mennesker antager, at løb forbrænder flere kalorier end at cykle, så vi vil være nysgerrige efter at se, om dette er sandt, og hvis forskellen mellem cykling og løb er fuldstændig, er det tid for Jonathan at lave noget matematik og gøre cardio Pooh for vores respektive bestræbelser på at beregne korrekt n vi har lige fået vejret tilbage Jonathan Jeg vil først se på tallene Først og fremmest, hvordan kommer mine kalorier ud, når jeg cykler i forhold til at løbe Når vi ser på det i en time, Når vi løber efter en time, det er cirka 900 91 kalorier i timen, og så er Viking 868 okay, så det er en forskel på omkring 124, og så havde sætningstallet lille Sotracer lidt højere, så årsagerne til at det var lidt større er indlysende, så det bruger mere Junior, så med hensyn til det faktiske energiforbrug forventer du, at det bliver højere, så det er 1156 fra at løbe og 994 fra at køre cykling, så forskellen kommer lidt mere ud ved 212. Jeg tror det er sikkert at sige, at vi begge troede at løb ville være i spidsen af vores lille eksperiment her, som det gjorde, i betragtning af sportens hvede-væddemål og det faktum, at det var tættere på at cykle en helkropstræning, er at den har denne fordel, men cykling kan selvfølgelig gøres meget længere, så hvis du har meget tid på din side, er det måske bedre at bruge cykling til at forbrænde flere kalorier, men personligt synes jeg, at løb er den nemmeste måde for mig at tabe sig, dels fordi det undertrykker min appetit, dels fordi når jeg får noget som dette Jeg drikker kaffe og kage temmelig ofte, hvilket nu slet ikke er dårligt, hvis du har en af ​​disse sportsgrene, og du måske er tilbøjelig til at tabe lidt i vægt, så lad os det vide, og skriv i kommentarerne, så vi ' Jeg elsker at høre om det.

Forhåbentlig nød du vores artikel Find kloden overalt på skærmen og se efter alle de andre artikler, vi lavede, og hvis du vil se en artikel, som vi lavede for at miste lidt flere kalorier, frygter vi denne artikel her, og hvis du vil se en sammenligning mellem svømning og løb, når det kommer til kalorieindtag, kan du finde det her nedenfor

Er 30 minutters cykling om dagen nok?

Cyklingøger din udholdenhed til og fracykel

Træner påcykelfor mindst30 minuttertildagvil opbygge din kardiovaskulære og muskulære udholdenhed. Ved at gøre en konstant indsats vil du bemærke en forbedring af din aerobe kapacitet, så du kancykellængere eller på mere intense forlystelser.

Ridning kan komme i alle former og størrelser, men hvis du virkelig er presset til tiden, kan du være i en ordentlig tur på 30 minutter. Nå, vi troede, at vi ville prøve det og se, om vi kan få en ordentlig tur på bare en halv time, tag en undersøgelse i gcn-appen, hvilken tur du foretrækker. Da omstændighederne ikke er de samme for nogen, vil vi vise dig nogle eksempler på det virkelige liv på, hvad vi som gcm-moderatorer gør, når vi kun har 30 minutter til at gøre itapenlets til at cykle sko 30 minutter, der ikke er meget lang tid at tage en tur på vejen.

Jeg troede, det ville tage mig 30 minutter at bare komme ud af døren med mit gear på Mypike, det ville være ret meningsløst for mig en rigtig anstændig session på 30 minutter på turboen med skift og brusebad efter en kort krydret session 2040'erne og Jeg skal bare gøre dette med en opvarmning og en nedkøling så ofte som muligt, så jeg tror, ​​jeg kunne lave 10-15 sæt, som jeg kunne gøre for at blive organiseret, så jeg går og gør mig klar til at gøre mit udstyr klar og min cykel klar okay jeg tror, ​​det er den hurtigste ting, jeg nogensinde har flyttet for lidt over to minutter siden, og den tid, der blev klikket i garagen, begyndte min session min wahoo ok, så jeg er på cyklen tog lidt længere tid, jeg forventede næsten fire minutter, men jeg klage over, at jeg virkelig skal tænde blæseren, fordi jeg har lyst til at det bliver ret varmt, så jeg tager det i betragtning lten, okay, så nu er jeg fire minutter og 30 sekunder inde i min opvarmning, tænkte jeg 20 sekunder før jeg starter min første indsats, okay, nu er det min tur, jeg føler mig lidt mindre stresset, jeg mener jeg di havde ikke den bedste opvarmning, jeg har haft normalt 10-15 minutter, men ja, jeg tror, ​​vi kommer ind i disse første aktiver, jeg tager dem først lidt let, og så kommer vi ind i dem, så jeg har fire sekunder, så jeg må hellere gå væk det meste af tiden ved jeg ikke en gang, hvilken ugedag det er, så giv mig 30 minutter, og du ved, det bliver en smash fest, hvis det er koldt udenfor, og jeg ikke vil være udenfor Jeg er der for længe, ​​eller jeg har planer om at gøre med familien. Jeg ved, at jeg skal gøre det hurtigt, så jeg puster normalt trafikprop for at komme ind i zonen, skal ændre, vi skal ramme det, vi skal ramme målet lige når jeg kommer ud af døren, intet rod Omkring to tre minutter bare for at blæse spindelvævet af mine ben for at varme op, blive behagelig på cyklen og derefter tempoet med en puls på 120 til 140 i fem minutter bare for at få mig i bevægelse, så jeg forbereder mig på træningen, jeg kan gøre det om et øjeblik, så vi har tre minutter, ini trykkede på skødtimeren bare for at komme op. I de næste fem minutter vil jeg have en dejlig høj kadence. Jeg vil ikke stramme musklerne for meget, især hvis du ikke har meget tid, vil du ikke fokusere på at mestre Biggear for at få pulsen super høj, du vil bare have en iskoldfrekvens, så du holder tempoet højt på det kardiovaskulære system og ikke nødvendigvis understreger hele kroppen, der kommer senere om et par minutter, der passer til en tur på 30 minutter, det bliver svært, men jeg tror det er gennemførlig, og jeg vil benytte dette som en mulighed for bare at tage på en dejlig cykeltur, sprede mine ben, udøve mine lunger, være et med naturen, et fredeligt øjeblik midt i en måske ret stressende arbejdsdag ja ja mine dage er stressende, de er bedre, skift dit tøj.

cykel anmeldelser

Vent på, du er ikke her, se væk efter en anden smule privatlivshjelme checkokay, jeg er klar, jeg er væk, jeg er ude af døren, jeg er ude i det fri åh, føles godt at være ud nu tog det mig to minutter at blive klar, fordi jeg skar alt det faffende just-kit ud af døren på cyklen, jeg tillod mig 13 minutters køretid, som jeg vil gøre en vej på mine lokale veje, og det gjorde jeg dette fordi jeg ikke ønsker at vælge en løkke, der kan være længere, end det sandsynligvis ser ud på papir, og også fordi det betyder, at jeg ved, at jeg bare skal vende om og komme tilbage, så jeg kan være tilbage til tiden, så hvis jeg gøre 30 minutter? i en retning 13 minutter tilbage, det er 26 minutter samlet rejsetid, så jeg har de to minutter klar til at blive klar, giv mig to minutter mere til at skifte bagefter, fordi jeg har et meget vigtigt møde efter det, så jeg skal sørge for at komme tilbage i tide, så alle skal være i stand til at køre en topkvalitet på 20 minutter 26 minutters køretid jeg slap væk i en halv time, jeg fik af cykelsko, men jeg er ligeglad, jeg besluttede at tage en sang om at skrive om det, jeg fik våd våd våd våd cykelsko, og det ville virkelig have mig til at synge for bluesnow min 30-minutters træning, jeg kommer ud og går op et par bakker i badet, hvor jeg bor, fordi de er virkelig tæt, så jeg håber, jeg kan gøre en god 10 minutter med vo2 max anstrengelse i dette vindue, hvad skal jeg gøre? fordi det tager mig 10 minutter at blive klar, så jeg har kun 20 minutter tilbage til at klatre op inutes, gennemsnittet er 10, det er svært, men jeg tror, ​​jeg kan gøre to anstændige reps her, cirka 380400 watt, og så er det cirka 10 minutter på denne slags vo2 max endstop-samtaler var jeg på turbo 19 og et halvt minut nu stoppede jeg med at tælle, hvor mange 20 sekunders indsats jeg lavede, men jeg begynder at vågne op, jeg sværger, min hjerterytme stiger, så jeg får en god træning, tror jeg 'm fitfive mere i så vil det betyde yderligere fem minutter åh nej jeg er nødt til at køle ned, ja yderligere fem og derefter to minutters nedkøling virkelig bare drej mine ben og se om jeg kan kan bevæge mig på bare tre minutter, der vil være næsten alt i orden, lad os gøre en lille indsats, jeg vil gerne, men jeg var kun på vej i et dejligt, let ti minutter Virkelig, jeg fik mig selv færdig herovre det andet, lavede min anden rep og uret kører i cirka 26 minutter, hvilket betyder, at jeg har fire minutter til at komme hjem og skifte, det er en dum idé åh godoh, jeg må hellere fnise så meget for en kølig kay, så jeg er ikke på min tur i syv minutter, men jeg troede, jeg bare stoppede lidt, fordi jeg fandt nogle gode brombær. Jeg mener, at jeg normalt kommer her om efteråret for at plukke dem være så tidligt i sæsonen for at være ærlig, og og jeg har lige bemærket dem her, jeg bliver nødt til at stoppe og se, jeg prøver dem bare meget saftige, men alligevel en smule tærte en lidt forbitret, du kunne have været lidt længere i to uger, jeg synes det er godt at vide alligevel, jeg knækker bedre, fordi det på en eller anden måde bruger lidt dyrebar tid, jeg er meget heldig at have dette som en lille fræk tur i min frokostpause for at fortælle dig bjerget er en stejl stigning undervurder det ikke helt op til midten af ​​Myride og Carrick på skjorte og lige på broen over floden nu, og som du kan se et helt vidunderligt udsigtspunkt herfra, er floden temmelig hævet jeg skulle sige, at vi havde meget regn, så det ser temmelig mørkt ud specielt rødt denne stakkels kano havde lidt af en ulykke, tror ikke, så han får en kanotur på en halv time åh, jeg blev lidt vild, jeg må hellere gå tilbage, fordi Nå, ruterne taler strategisk, og hvis jeg er ærlig, har jeg lidt c arried væk, fordi jeg var på downsiskin hill, det tager mig 30 minutter at komme her, og vejen tilbage er helt op ad bakke, dette er ikke i min plan, jeg tænkte ikke på det, jeg tænkte slet ikke igennem det Jeg er nødt til at bevæge mig, hvis jeg skal gøre dette møde, fordi det faktisk er et vigtigt møde. 30 minutter fik alt i orden, så jeg er lige færdig med denne sætning To minutters tærskel sidste 30 sekunder. Jeg vil ramme den hårdt, og jeg tager to minutters pause gør 30 sekunder alt for længe, ​​så de første to minutter er færdige, nu har jeg to minutter fri, og jeg vil dybest set bare køle ned, så gør jeg det igen, yderligere to minutter. Jeg kom her til denne lokale sandkasse bare for at gøre en god indsats, det er spændende og have lidt off-road sjov for mig, så jeg nyder virkelig at bruge 30 minutter af min dag, sandsynligvis som mange af jer gør off-road-andelen er ikke ubetydelig, så jeg har 60 sekunder tilbage til hvile, så gør jeg to mere af disse to minutters indsats, så gør jeg også nogle off-the-bike-opgaver, ja, lad os starte med den anden heroppe , Vi lavede det andet sæt, vi har stadig to minutter, og så til mit sidste sæt af disse tærskel-Vo2-intervaller, som jeg ikke havde, slår jeg meget for at huske, at denne session havde brug for mit udstyr mine sko, min cykel, og jeg glemte et svejsehul tre, jo mere jeg kan prøve hårdere, så kan jeg ringe ned. Jeg vil altid anbefale at lave en god opvarmning og foretage et godt opkald, hvis du har en session som denne, men enten troede jeg, jeg fik det gennem slutningen af ​​det men det lykkedes mig klart ikke at komme ned til 27 minutter, og jeg fandt lige ud, at en nedkøling i to minutter efter en så intens session ikke er lang nok f eller mine ben stadig brænder, min hjerterytme er stadig ret hurtig, og hvis jeg går af nu, vil mine ben hader mig i morgen, så jeg bliver på turboen i nogle minutter mere bare for at køle ned ordentligt, så jeg ikke har nogen smerter senere, men hvad tænkte jeg, tre minutter på at komme ud og tage et bad? og det viser sig, at jeg ikke har planlagt så godt, jeg bliver så hårdt som muligt for at komme hjem mod Hillah Power, så disse intervaller er færdige, nu er det tid til at gøre noget fra cykelarbejdet, hvis jeg parkerer cyklen og nu holder jeg 20 sekunder ud, så mens jeg arbejder mig tilbage nu, vil jeg fortsætte denne indsats, nu en mere, jeg føler mig syg, også for alt det, jeg har det område, jeg er i, bor aldrig rigtig, jeg har aldrig været for langt hjemmefra, jeg har en sidste indsats at gøre, det gør jeg kun ved siden af ​​vejen, mens jeg vender tilbage til mit hus Okay, nu 20 sekunder lige lykkedes det mig at teste det over stigningen og Jeg er ved at rejse hjem nu, jeg tror, ​​jeg er klar, jeg har 25 minutters kørsel, så jeg har tre minutter til at komme hjem, to minutter, for at blive ændret, og så er jeg tilbage til arbejde i en halv time, så nu er jeg overbevist om, at jeg vil se det ved mit skrivebord, så jeg har lige gennemført mit møde, og jeg har måske ikke lavet de mest episke ture, men du ved hvad det ikke betyder noget, fordi jeg er ude jeg har Frisk luft, og jeg er lidt trænet, er bedre end intet nogle gange i livet, vi gør ikke noget, fordi vi ikke kan gøre alt, vi vil hellere ikke gøre noget end at gøre lidt, og du ved hvad du skal gøre nogle gange er det bare at komme ud, dreje benene og prøve det, og det er den magiske ret, så jeg går tilbage og bygger det hele ind i min kørbarhed, så jeg er tilbage på min plads omkring et par minutter, og jeg ved, at jeg allerede har fik min uh-tre- Gjorde et minut opvarmning, jeg lavede min lille smule let tempo, jeg gjorde mine to minutter på to minutter fra cyklen og løb sprints nu bliver jeg et par gør sidste sprint for at afslutte denne sidste så det er det 30 minutter med mig ser ud som om du kan hoppe ud derfra, få dig til at føle dig bedre, du får blodet i din hjerne, du vil føle dig meget føle dig positiv, du vil føle dig godt, du har noget i lidt er bedre end ingenting er hvad der altid er sagt have det sjovt, vær sikker, tak fordi du tjekker dem alle sammen.

Håber du nød denne, og jeg håber, det inspirerede dig til at komme på din cykel og nyde disse mindre forlystelser, men lad os det vide i kommentarerne nedenfor for træning eller favorit træning eller foretrukne små forlystelser på landeveje som mig, jeg vil virkelig gerne at høre fra dig, som vi alle gør, og lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor. Nu vil du gerne høre din inspiration, jeg må hellere vende tilbage til mit møde, fordi jeg bare bad dig om at vente omhyggeligt, vi ses snart, tak for at se alle ud og have det sjovt at ride

Kører børn stadig på deres cykler til skolen?

Ifølge undersøgelser er det kun 29% afbørn eri øjeblikket aktiv nok til et godt helbred. For fyrre år siden var 75% afbørngik eller redderes cykler til skolen; i dag er dette faldet til kun 30%.23.01.2019

Jeg fortalte pigerne, at hvis jeg hentede dem, ville jeg have en særlig overraskelse for dem. Er du glad for at høre, hvad vores overraskelse er i dag? - Ja! (Glad musik) (jubel) - Tror du overhovedet, at de er begejstrede? ? Jeg kan ikke sige det. De sidder uden for Belle Meade Plantation, en gammel plantage her i Nashville-området og venter på at hente Addy og Maya fra deres hjemmeklub, hvor de lærer alt om historie en gang om måneden.

Og jeg fortalte pigerne, at hvis jeg afhenter dem, ville jeg have en særlig overraskelse for dem. Så jeg tror, ​​de bliver meget begejstrede for at se mig om et par minutter. Og jeg kan ikke vente med at fortælle dig, og hvad er vores overraskelse? (glad musik) Hvordan var hjemmeskolens historieklub i dag, piger? - Godt! - Hvad lærte du? - Jeg lærte om krigen. - Jeg lærte lyserød, min yndlingsfarve. - Åh interessant.

Er du spændt på at høre, hvad vores overraskelse er i dag? - Ja! - Hvis det er så spændende, skal vi vlogge det, det skal være rigtig spændende - Det må være en god overraskelse. Vi har godt vejr udenfor, det er lidt blæsende lige nu, men det har været så koldt for nylig. Og vi havde dejligt vejr i går.

Vi lavede en cykeltur. Og Maya for et par uger siden lærte du, hvad du skulle gøre? uden træningshjul - kør på cyklen uden træningshjul. Har du set denne vlog endnu? Hvis ikke, kan du se på det, det er virkelig godt.

Derefter selvfølgelig. - Vi får nye cykler! (Skål) - Tror du overhovedet, at de er begejstrede, kan jeg ikke fortælle det. Mayas cykel, den cykel, vi har derhjemme, købte jeg til dig, da du var fire år.

Og hun ligner en kæmpe på den, ikke? Og den har stadig træningshjul. Så det er tid til at opgradere hende til en stor pigecykel nu uden træningshjul - Ja, så skal vi til Walmart? - Vi skal til Walmart, vi starter bare derovre og ser på dette. Og så Addy --- Jeg har brug for en ny cykel - Dine cykler har også set bedre dage.

Og du er også vokset meget. Så jeg synes, det er på tide, at du bliver en rigtig stor cykel. Så jeg troede, vi ville starte ved Walmart - Ja, lad os gå - Vi leder efter nogle cykler - Okay, lad os gå. - Og forhåbentlig, da det er en smuk dag udenfor, så kom hjem og test det. - Ja, lad os gå, kom nu. - Det er tid til at shoppe din cykel. (glad musik) Wow, der er så mange cykler at vælge imellem piger.

Hvad? er det? - Er disse min størrelse? - Disse her, lad mig se, dette er alt for lille Maya, cyklen er sandsynligvis den størrelse, jeg synes, den er mindre end den cykel, hun faktisk har. Denne cykel, jeg tror Maya, jeg tror, ​​det er alle 16 tommer cykler, og jeg tror, ​​du har brug for en meget større cykel end en 16 tommer cykel. Få en stor pigecykel - du får en stor pigecykel, det er derfor, vi er her.

Jeg synes, at hele denne sektion er for lille til dig Maya. Disse er alle som - gå til den anden side - starthjul, 12 tommer, 16 tommer - men dem på den anden side er for store til mig - jeg tror, ​​du kan køre på en større cykel, end du tror. Lad os gå til den anden side.

Denne side er for lille, lad os se på siden. Addy siger, at de er alt for store på den anden side. Jeg håber, det ikke er tilfældet. (Højttaler væk fra mikrofonen) Derovre? Okay, okay, lad os se, lad os gå - Er det min størrelse, 20, deroppe - Jeg tror, ​​at 20 sandsynligvis er, hvad du har brug for Maya - Okay, så vi ved, at jeg har 20 brug for. - Lad os se, det er også 20 tommer.

Men det siges, at det er egnet til højder på fire til fem fod. Jeg ville ønske jeg ville huske hvor stor du var hvor. Maya er bestemt i det område, du er ikke 5 fod endnu - jeg er bestemt ikke 1,70 m høj og mere end fire meter høj, så - Så du er lige derinde - Ja, så vi begge kan få en 20 tommer cykel. - Sandsynligvis allerede Maya, lad os prøve en.

Ser du en du kan lide? - Lad os se dem derovre - Hej, vent, vent, vent. Hvad med denne heroppe, disse søde. - Nej, det er for stort. - Nej, nej, nej, det er den rigtige størrelse. (glad musik) Man siger Seastar, det er Huffy, tag små streamere, Maya - ting som, træningshjulene er ikke tændt, så jeg kunne prøve - okay, vil du prøve det? Det er som en bil, du skal tage en prøvekørsel.

Det er også en sød en. Charm, har de små hjerter på det. Og en kurv.

Vi lærte, at Maya har store kurve. Hun kan godt lide cyklerne med kurve foran. Så jeg fortalte hende, at vi ikke ville vælge cyklen ud fra kurven alene.

Vi kan altid bestille en kurv bagefter. Jeg vælger den cykel, der føles rigtig, når hun kører den. (blød musik) Hvad med den der kører Addy? - Den har en grebsbremse, og du kan også træde baglæns. - Åh, det er rart, vil du prøve det, Maya? - Ja. (griner) - Whoa.

Hvad synes du? - Jeg kan godt lide den der var derovre. Jeg vil se, om det - Okay, lad os prøve det. Jeg synes, Maya føler sig lidt nervøs for ikke at klare sig så godt i butikken.

Så jeg prøver at minde hende om, at vi er i Walmart, der er gange, det vil føles meget mere naturligt, når vi er udenfor og ikke gennem cykler og øer og legetøj og ting, som hun er bange for. Disse er for små til dig, skat. Det har træningshjul, og du vil vokse ud af det, når du er 4 fod 2, hvilket jeg tror du næsten er 4 fod 2.

Det er også sejt. - Men det har træningshjul. - Det har træningshjul.

Det er en 18 tommer, så det er mellem den størrelse, du er nu og mellem en 20 tommer, så jeg er ikke sikker på, om det ville vokse dig for hurtigt. Måske er det bare den ting der imellem er, den er sød. Skal vi trække det ned bare for at se på det - nej - nej? Okay.

Måske ikke, men det ser sødt ud. Addy kigger på denne cykel, som er ret cool. Men vi er ikke sikre endnu.

Der er et mål lige på gaden, så vi kunne gå til målet og se, hvilken cykel de har. Og sammenlign, hvad synes du? - Men hvad hvis vi går til Target, og vi ikke kan lide det, hvordan ville --- Så kommer vi tilbage her. Fra til mål.

Det er en skam, fordi vi altid handlede på cykel hos Toys R Us, fordi de havde meget at vælge imellem. Og nu er der ingen Toys R Us, vi prøver bare at sætte os sammen, måske en Walmart, måske et mål) Målcykelafsnittet er ikke så stort som Walmart, men vi vil se, om vi kan finde noget her, som arbejder. Denne er 20 tommer, denne kan arbejde lidt for stor for dig, det er 24 tommer. - Hvad med denne her? - Denne heroppe, ja, det ser ud til at den kunne fungere for dig, faktisk en større størrelse.

Jeg ved ikke, om du bare skal løfte sædet. Måske kan du prøve en 24 tommer cykel. Det er en cool mountainbike, Addy. - Hvad er en mountainbike? - Det er bare lidt mere robust, ligesom, skråninger og --- Okay godt, for jeg er bogstaveligt talt i arboretet, det er dette område, dybest set hvordan jeg ser på det Når jeg passerer mennesker, kommer jeg ind i græsset, og det er virkelig ujævn for min gamle cykel.

Så kunne dette være perfekt. Vil du prøve? (ler) Sagen ved mountainbikes er, at de har gear, som du skifter, så du skifter afhængigt af om du går op ad bakke, hvilket gør det lettere at træde i pedalerne. Når du kører fladt, kan du gøre det sværere at træde og lære nye ting med cykler. - Tror du, jeg er klar til en sådan cykel? - Du så ret godt ud på det. - Ja, jeg har det godt på denne. - Maya kan virkelig godt lide denne cykel, alt hvad jeg forestillede mig, at du ville vælge.

Jeg troede, du ville vælge noget, der virkelig var fluffet med en stor kurv eller et sted til en dukke. Men er det hvad du kan lide? Hvorfor kan du lide dette? Det ligner en cykel til store børn. Jeg vil have en cykel til store børn - Det ligner en cykel til store børn, Maya.

Det? Eller denne? - Den, du har på, Maya - Kan du lide det med enhjørningen om hende? - Ja, det ser sødt ud - Hun kan have en stor børnecykel, men en sød enhjørningshjelm, jeg kan godt lide kombinationen. Stort barn. - Men jeg tror de begge er for store børn. - Jeg vil have et stort barn. - Det er et stort barn.

Prøv også den anden. Husk, du har mange år til at være et stort barn. Så jeg siger, vær en sød lille syvårig i enhjørningshjelmen, mens hun kan - Passer fint - Passer fint, Så hvilke vil det være? - Disse. - Det? Okay pige - Stor dreng. - Stort barn.

Okay, jeg har lyst til, at vi har mange hjelme i vores garage. Hjelme, jeg har samlet gennem årene, kom fra bedstemors og bedstefars hus. Men vi havde et par passende problemer med dem.

Og nu hvor de har store pigecykler, der bliver lidt sværere for dem, vil jeg virkelig sørge for, at de har hjelme, som jeg ved, passer godt, og som er sikre, og som jeg ved, vil have de små hoveder smukke og holde sig trygge. Ser gode piger ud. Nu skal vi finde ud af, hvordan vi får dem i bilen.

Jeg er nødt til at flytte et par pladser her. (glad musik) Jeg prøvede ikke at tage Colins bilsæde ud, men måske kan tage hans bilsæde ud, og så kan vi gøre meget mere plads.

Klar til? - Ja. - Jeg tror faktisk, jeg har det. Tror du, det lukker? - Ja, men jeg er bare ikke sikker på min cykel. - Er det din cykel, der hænger ud her? - Ja. - Vent et øjeblik, vi prøver at lukke bagagerummet.

Okay, lad os gå. Lad os gå, lukker det? (sukker) Ied. Vinklen på denne cykel lidt mere.

Det kunne lukke. Kom nu. (gisp) Det lukkede, vi fik cyklerne ind. - Vi gjorde det, yay! Jeg har aldrig været så glad for at montere cykler i en bil - Hej Colin, på vej hjem fra butikken, hvor vi faktisk hentede Colin fra førskolen.

Han er stadig en smule søvnig, derfor er han så stille. Han sov godt da jeg kom ind i lokalet, så jeg måtte rejse ham op og prøve at vække ham. Hvad er ved siden af ​​dig Hvad er disse ting i bagagerummet? - Cykler. - Hvad er de? - Cykler. - Cykler, hvem er cyklerne? - Maya og Addy - Maya og Addy.

De er Maya's og Addys cykler, men vi har en særlig overraskelse for dig - Vi fik dig en cykel - Skal du have en cykel til store drenge nu? - Nej, men jeg vil have en lille cykel - Vil du have en lille cykel? (griner) På vej ud stoppede vi faktisk og fik Colin til en balancecykel. Det er disse cykler, der ikke har pedaler, men de skal være rigtig gode til at lære dig at balancere som en stor drengecykel en dag. Så det er stadig lille nok til, at han forhåbentlig kan lære at køre på det og balancere på det.

Og så håber jeg, at han er klar, når tiden kommer til at sætte ham på en rigtig stor drengecykel uden træningshjul, så det er interessant at prøve det, fordi jeg tror, ​​at Maya havde en, da hun var yngre, hun brugte den aldrig rigtig. Så jeg håber, at han fik fat på det og kan nyde det. Hvem vil cykle nu? - mig! - Vi skal hjem for at samle cyklerne og køre afsted.

Vil du se din nye cykel? Ja? Det er i forsædet, du kan hjælpe mig med at få det ud - Jeg ville have en Spider-Man-model - En Spider-Man-model? - Du har stadig din Spider-Man trehjulede cykel, og du kan stadig køre den. Men denne vil kun være som en cykel, der hjælper dig med at køre på en stor drengecykel. (Glædemusik) Pigerne ser ud til at være klar til at gå.

Bare et par prøvekørsler. Vi skal bare få Colin op og lade ham prøve et par gange. Og så sandsynligvis til arboretet, som er en smuk gåtur lige ned ad gaden fra os.

Og måske gå rundt der et par omgange og virkelig varme dem op og lad dem føle sig godt på deres nye cykler. (upbe musik) Colin, skulle vi endda skaffe dig hele cyklen? Vil du bare have en cykel? - Ja. - Ja, bare en cykel. - Ja. (ler) - Se, far har brug for cyklen nu. (glad musik) Lad os se, hvordan du kører på det, kammerat.

Addy hjælper dig. Begynd at gå. Bare sådan. (Glad musik) Se nu, om du kan gå lidt hurtigere Colin.

Wow, se på den måde, du går. Sådan lærer du et lille barn at cykle - Vil du prøve igen? - Ja, bestemt, jeg vil hurtigt - Du vil køre hurtigt, okay. Jeg antager, at han med tiden bliver hurtigere og hurtigere og balancerer lidt bedre - Det er skræmmende - Det er skræmmende, det er okay - Jeg fortsætter med at gå ned - Du fortsætter med at gå ned, det er okay Dude.

Men det vil sandsynligvis være en læringskurve. Vi bliver bedre, kammerat. Jeg sammenligner Mayas gamle cykel med sin nye.

Og hendes nye er så meget større. Hvilket er vanvittigt at se, hvor lille hendes cykel var for hende. Jeg kan ikke tro, du kørte den lille cykel til arboretet.

Colins cykel er i klapvognen med mig, fordi jeg vidste, at han ikke kunne ride den her, og han kan sandsynligvis ikke køre den hele tiden, men når vi først er i et område, hvor det nivellerer, lader han ham køre lidt mens. Og jeg har altid klapvognen, enten for at sætte den i eller sætte den ind, når den er træt. (Glædemusik) Vi var heldige, fordi det er en smuk dag.

Det har været så regnfuldt og koldt for nylig, jeg tror, ​​det bliver regnfuldt og koldt igen i morgen - jeg hørte bøl - ​​De næste tre dage får vi regn igen. Så lad os gå ud, mens vi kan. (glad musik) Nå, vi har ikke hentet det hele vejen i dag.

Vi trækker cyklen med os nu, men vi får den. Det tog Maya lang tid at komme af sine træningshjul, vi måtte bare vente på, at hende var færdig, og jeg er sikker på, at det bliver det samme med Colin. Vi bliver nødt til at vente, indtil han er klar til at gøre det.

Og han klarer sig fint. (blød musik) Tak fordi du så Tic Tac Toy Family i dag. Pigerne klarer sig godt på deres cykler.

Colin, kan du lide din cykel? - Nej. - Nej, ikke så meget. Men vi klarer det.

Vi ses næste gang. For nu forlader vi dig med XOXO!

Hvor mange kalorier brænder det at cykle i 2 timer?

Cyklingi 120 minutter eller2 timer kan brændemellem 1.140 og 1.300kalorier, afhængigt af om du bruger en stationærcykeleller en vejcykel, henholdsvis.21 2021.

Er cykling 2 timer om dagen for meget?

I de fleste tilfælde,cyklingto gange adager ikkefor meget.Mangeatleter træner to gange adagog der er ingen grund tilcyklisterat være anderledes. De vigtige faktorer er det samlede volumen og intensitet kombineret med fitness til enhver tid. Imangesager,cyklingto gange adagkan være meget gavnligt.

Reducerer cykling mave?

Ja,cykel kanHjælpmister mavefedt, men detviljetage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre det samlede fedt tab og fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet maveomfang, aerob træning med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.

tour de france.nbc sport

Hvad brænder mere gå eller cykle?

Cykling brænder merekalorier

Gennemsnittethastighed på 5 km / t (3 mph) gør den gennemsnitlige personbrændeca. 232 kcal i timen.Cyklingved en moderat hastighed på 20 km / t (12 mph)forbrændingercirka 563 kcal i timen. Og forskellen er endnu større, når vi øger intensiteten.

Cykler børn ikke længere cykler?

Andre undersøgelser har fundetkøre på cykelblandtbørner faldet næsten 20 procent siden 2007 prCykelForhandler og industri Nyheder. Mensbørns cykeldødsfald er faldet drastisk, det er fordi langt færrebørnercykler, Cykling har rapporteret.13. 2019.

Er 2 timers cykling for meget?

De 'standard' lærebøger om cykelfitness har en tendens til at sige, at du skal køre i mindst 40 minutter i et godt konstant tempo for at have nogen fordel og gøre2 timerpå sadlen til en 'ordentlig' fitness-tur.

Hvad betyder det at cykle til skolen?

Et cykeltog er en organiseret gruppe af studerende og voksne, der cykler til og fra skolen sammen. Cykelgruppen stopper for at hente flere studerende på vej til skole og hjem i slutningen af ​​dagen. Cykeltog kan organiseres som en formel eller uformel begivenhed. Bare sørg for, at alle er sikre og har det sjovt at være fysisk aktive!

Hvordan kan jeg få mine børn til at gå og cykle til skolen?

Brug komponenter i Walk to School-programmer, såsom fjernbetjening, eller krydsning af gadeprogrammerne som en del af dit cykelprogram. Du kan endda overveje at implementere et hybrid Walk and Bike to School-program! Sikker buy-in fra din skoles administration for at implementere Bikeology-læseplanen på din skole.

Hvilket er bedre at køre eller cykle til skolen?

Cykling til skolen er sjovere end at køre, ofte hurtigere, og vigtigst af alt giver dig en chance for at se mere af din by, mens du er på vej! På grund af dette vil du ofte finde dig selv tvunget til at vælge den mest behagelige rute i modsætning til den korteste, som du ville gøre i en bil.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.