Vigtigste > Cykling > Tips til cykling til skole - hvordan man tackler

Tips til cykling til skole - hvordan man tackler

Er det godt at cykle til skolen?

Forskning viser, at børn, der træner idetmorgenkoncentratbedreiskole. Når flere menneskercyklerforbedrer luftkvaliteten og hjælper alles sundhed. At haveen cykellærer også ansvar og tillid.07.25.2017

Denne sækkestol er virkelig sjov. (glad musik) Med alle vores yndlings ting, vi gjorde i 2019 - Det var så sjovt at gøre tingene som en familie. Du godeste.

- Sidde fast? Kom her burrito. Åh det er min burritobarn Okay, vi har tre overraskelser til dig i dag.

Overraskelse nummer et: vi er stadig i vores julefrokost! De er så behagelige. Vi skal bære dem hele dagen igen - Ja - Overraskelse nummer to. I dag kører vi Adleys Big Girl Bike for første gang. - Yay - Overraskelse nr. 3: Denne sækkestol er virkelig sjov.

seje cykelsokkerSkal vi? vise dem dit trick? - Ja. - Jeg og Adley lærte at vende denne ting.

Tjek det her. - Okay, Adley går der først. Dernæst kan hun gøre en fuld flip.

Se lige det her. Er disse ret seje fyre? - Ja - Skal vi gøre det hele igen? Har du andre tricks, som du gerne vil vise dem? - Åh ja, det gør jeg. Tag sækkestolen med dig i sofaen, jeg viser dig. - Okay, for vores næste trick bringer vi sækkestolen op i sofaen, det er så svært.Mor, det var den bedste julegave nogensinde. Vi havde så meget sjov med det. Okay, lad os se dine tricks. - En to tre.

Hold øje med mig. - Det var et sejt trick. - Din far. - Okay, det er min tur.

Det var mit trick. Det var som en hovedrulle. Kanonkugle! Hvad skal vi gøre, en maveflop eller en kanonkugle? - En maveflop - Okay, en, to alligevel denne sækkestol er helt sikkert vores yndlingsstykke, vi har spillet med de sidste par dage, og vores julefrokost, vi bærer de nu hver vlog.Åh og vores hippie. Kom nu, vis dem din hippie. - De er hippier. - Og de er hippier, vores flodhest.

At cykle med din store pige for første gang? - Ja. - Ved du endda hvad du skal gøre? - Ja, skaff dig sko. - Åh og sko. - Niko er på en eller anden måde syg i dag. - Åh ja, Niko er på en eller anden måde syg i dag. - Der er han, kom her Niko.

Lad os ride den ting ud og se om du kan klare det. Hvem, vend dig om.

Hellig ko. - Hvem, kører du det i huset? - Åh, hvad ved du, Jenny er også i deres julefrokost. - De er så behagelige. - Niko, sov, spis, kom ud.

Jeg vil ikke have ham til at komme ud. Han er forkølet. - Ja, han må sandsynligvis tage - Det er lidt solskin udenfor.

Du tager en lur til Niko. Jeg får sko og jakker, så kører vi på dem. Hej du børn, du er så glad. - Okay, her er din hjelm. - Tak. - Velkommen, sikkerhed først, ikke? - Sikkerhed først, ja - Det beskytter din lille fyr. - Knæ beskyttere? - Nej, jeg tror ikke du falder, far Hvor er cyklen? - Hvad hvis jeg falder på hovedet? - Ja, det hoved er sikkert.

Der er cyklen! - Alt om bord! - Sikkerhed først - Choo choo. Jeg tror, ​​du er klar til at rulle pige. - Åh min gud. - Se Åh ja. - Åh, vil du gå lige og gøre bakken? Åh, hun snurrer. - Åh, det er en solid kurve. - Åh min gud, Adley. - Se, hvor godt hun har det. - Whoa. - Sæt farten, du er lige ved at komme i gang.

Forsigtig. Uh nej. - Åh ja. - Det er så sejt. - Måske kan jeg gå op ad bakken nu. - Ja. - Drej. - Hun er gået op ad bakken.

Pedal hårdt. Åh ja, skub skub skub. Ja, godt stykke arbejde.

Skal du lave omgange? - Hvad synes du? - Sjov. - Åh, perfekt, der er et lille sted til vloggy. - Til mine dukker og mine barbies, men vloggy kan sidde der nu.

Nu kan jeg gå. - Hvad? - Undskyld Vlog. Whoa. - Du går så hurtigt.

Åh gud. Se, hvor du skal hen! Adley, vend dig om. - Du er så hård Adley. - Hvordan var din første cykelulykke? Her hjælper du mig med at hente det.

Du træder tilbage. - Ja - Okay - Ved du, hvordan du sætter det op igen? ? - Blå mærker, hun kørte så hurtigt - Hun kørte så hurtigt, at det ramte fortauskanten - Jeg vidste ikke engang, hvordan jeg skulle stoppe - Ja - Ja, vi skulle nok lære hende, hvordan man bruger bremserne næste gang. - Her er en lektion i bremser.

Gå, kom videre. - Hvis jeg gør det, stopper du. - Okay, så hvis du går frem, skal du skubbe dette, ikke? Hvis du gør Så du vil stoppe, skubber du tilbage, skubber tilbage.

Så du det? Fremad er denne vej, og hvis du vil stoppe, går du også h, tryk ned, stop, okay? - Har du fundet ud af det? - Prøv det - Gå til mor og stop derefter ved stopskiltet - Brems. - Og hvis du vil bremse hurtigere, skal du skubbe hårdere. - Åh, god bremse. - Godt arbejde. - Vi finder ud af det.

Først lærer du dem, hvordan man kører, så falder man ned og derefter bremser. Det er de tre trin - Whoa, din første bump - Her er en mindre bump. Weeee- Åh, vi skal tage dette til søen- Åh, Adley, hvad synes du? Ville det være sjovt ved søen? - Ja - Ruten? - Ja - Mand, jeg kunne bare filme dette for evigt.

Det er så sjovt - Åh, hun laver en cirkel - Åh, hun ved, hvordan man vender sig. En fuld cirkel! - Hvad? - Okay, hun laver tricks nu - Hun er som en professionel nu - Wow, Mrs. Tricks - Kører over en sten - Hun løber over en sten.

Hun kørte bare over en sten! - Åh, hun løber hurtigt - Åh, hun er herfra. Jeg skal rydde op i denne vlog, og vi tager kun et krydstogt. Vi ses efter det.

Hej, godt stop. Whoa, knust. - Jeg elsker dette er - Min slikrørsandwich.

Okay, vi ønskede at afslutte denne bedste dag nogensinde med alle vores yndlings ting, vi gjorde i 2019 - Vi gjorde en masse sjove ting - Jeg kan godt lide det, når jeg går til Disneyland gik. - Ah, jeg elsker Disney Land. - Disney Land var sjovt. - Er du prinsesse nu? Vent, jeg vil fortælle dig noget. - Jeg vil - Niko løber. - Min yndlings ting ved dette år er, at det bare var det bedste år.

Det var virkelig sådan. Vi havde det så sjovt. Niko bliver større.

Adley bliver større. Os har rejst. Jeg tror generelt, at hele året bare var mit yndlingsår, jeg nogensinde har haft - kan jeg fortælle dig det? min favorit? - Okay fortæl dem dine favoritter. - Min yndlingsartikel er The Great Wolf Lodge. - Meget smuk. - Det var sjovt. - Great Wolf Lodge. - Det var så sjovt at gøre ting som en familie, som Park City. - Min anden - Åh, kan du huske, da vi var i Park City? - Har du en pepperoni-pizza? - Det gør jeg ikke.

Den bedste måde at få en pepperoni-pizza på ville sandsynligvis være at bestille. - Min elskede er ponyen. - Åh ponyen i baghaven.

Ja, det var sjovt. - Det var virkelig sejt. - Åh, hun har et horn, det er en enhjørning. - Fordi Adley fortsætter med at gentage disse drømme om at have en pony i baghaven, og vi gjorde deres drømme til virkelighed - De drømme blev til virkelighed - Stop det, stop det, Mor - Okay, stop det - Åh okay - For mig begyndte året, tror jeg, i begyndelsen Tidligere på året tog jeg til Dubai for min allerførste mobile artikelspil-turnering.

Jeg lærte meget om mobilspil, og hvor meget vi gør det med Space Station Gaming, der ville. Da jeg kom hjem fra Dubai, tror jeg, at vi indså, at vi i år ønskede, at kanalen skulle handle om vores familie, og hvad Adley laver og går på familieferier og alt det sjove. Hele mit liv har jeg været på rumstationen og haft det sjovt og hængt sammen med besætningen, så jeg ville have, at kanalen skulle handle mere om familien nu, så vi gjorde det til en familiekanal, og disse børn har minder som Nikos artikel vi gjorde .

Gik sin første gang. Spiser sin første gang. Spiser sin første gang.

Det var så sødt. - Det var sjovt. Vi fik flere visninger i år, end vi nogensinde kom sammen, så det er sandsynligvis spændende. - Denne artikel er min favorit - Shawn ramte to millioner, efter at han ramte en million - var du millionen på youtube, husker du det? - ja - med alle balloner - min anden yndlingsartikel om at spilde min chokolademælk - jeg vil tilbage til Great Wolf Lodge - jeg tror, ​​vi er nødt til at gå tilbage til Californien - Lad os gå, lad os gå - Hej, hvor er du går? - Jeg skal til Great Wolf Lodge - Åh, skal du transportere? Okay. - Én to tre fire. - Åh, Adley er lige gået til Great Wolf Lodge. - Vi ses. - Farvel Adley. - Hvad er dine yndlings Niko-øjeblikke i år? Åh, også du, vi vil gerne høre fra dig.

Hvad var dine yndlingsmomenter, de bedste øjeblikke nogensinde i 2019? Seriøst, jeg vil bare læse kommentarerne, alle disse minder. Vi kommenterer. - Det er et så godt år. - Ærligt, ærligt, ærligt, mit yndlingsår, jeg nogensinde har haft i hele mit liv, synes jeg.

Dette er mit første år, hvor jeg havde to børn, der er super sjove i denne alder. Vi har rejst så meget. Basen er vokset så meget - Niko blev en, og han gik og han kravlede og han talte - Dada, Dada. - Nej- Ja, Dada- Adley er som en stor pige nu. - Hun synger og snubler og optræder. - Stående på scenen, da hun hoppede på scenen og lige begyndte at smide tingene væk.

Åh mand, hun er sådan en stor pige. - Hvordan var Great Wolf Lodge? - Hvordan var Great Wolf Lodge? Hav det sjovt? - Ja - Hvad gjorde du? - Jeg svømmede og bowlede - Svømning og bowling, okay, det er sjovt - Det skøreste sted, som alle har besøgt i år - Jeg var lige på besøg i Spanien for verdensmesterskabet. Jeg elskede det - Det var sejt - Hvad var din favorit? - Vi tog til Hawaii - Hawaii - jeg glemte det - det var så sjovt.

Vi så skildpadder - Åh, og vi mødte din ven. Hvem er din hawaiiske kæreste? - Dorothy - Dorothy fra familien Bucket List - Hej, hvor er min ring? Jeg er gift med mor, giv dette til mig - Åh mand, jeg elskede Hawaii - Det var vores yndlingssteder. Hvor skal vi hen? dette år? Adley hvor? Vil du have 2020? - Jeg vil til Hawaii, farvel - Jeg skal tilbage til Hawaii - Nej, vi er nødt til at gå et andet sted.

Hvor skal vi hen i år? Hvor skal vi tage familien i år? Lad os tage på tur Børn har deres pas. Hele familien har pas - og ved du hvad? - Hvad? - Jeg fik mit pas tilbage - Jenny fik sit nye pas, så hun kan tage til Spanien næste gang - Ja - Du og børnene så min Tesla for første gang - Du fik en Tesla i år, baby, en lilla - Åh min gud - Tjek det, Jenny fylder 30 - Hej - Tillykke med fødselsdagen! - Alle reaktionerne, da jeg kørte Tesla. Det var så sjovt - Det var sjovt - Hele rumstationens besætning - Ærligt talt, ja, det er som med børnene og familien, alt det der, men det var så sejt at se rumstationen vokse.

Det startede i vores kælder. - Ja. - Det var bare dette ønske om at gøre noget sejt med min hobby.

Gik fra SnapChat til YouTube. - Kælder til 1,5 til mørk alder til 2,0 til nu 3,0. - Tilfældig flash til alle faser af rumstationen.

Præcis, er det ikke så sejt. Og så som 60 plus spillere, som vi støtter. Det er over 100 mennesker, vi støtter, fordi vi byggede rumstationen.

Godt arbejde. - Husk det for længe siden, da vi købte vores søejendom - Ni år siden - Vi gennemførte dette - Det gjorde vi. Ja, vi fik vores søejendom, da vi havde 500.000 abonnenter, du kender sandsynligvis ikke engang millioner Subs, vi vil købe meget og bygge vores allerførste hus, fordi vi kun nogensinde har lejet huse eller været i lejligheder og så da vi ramte 500.000 subs, troede vi, at vi var halvvejs der.

Vores drøm ville være at tjene til livets ophold fra søen, og så købte vi ejendommen, og så er vi ligesom, når vi når en million, bygger vi et hus. Og da vi ramte en million, besluttede vi at bygge rumstationen i stedet for et hus. Vi byggede en bedre rumstation.

Og så flyttede vi her, og vi elsker det. Og så brugte vi de penge, vi sparede, til at bygge den største baghave nogensinde. Hej ild Så gode minder. - Det var så sjovt, et godt år. - Var det?

Er Adley stadig på Hawaii? Hun er tilbage fra Hawaii! Adley, hvad var din absolutte, absolut meget foretrukne ting, vi gjorde? - Adley skjorter - Adley skjorter? - Vi har Adley merch. - De er ikke ude endnu. Dette er faktisk næste år.

A for Adley. - Åh, hun faldt i søvn. - A for Adley-skjorter, da hun ramte en million.

Det var i år, det var super sjovt, men hendes nye Adley-skjorter med enhjørningen. Hun er som en prinsesse. Hvis du kysser hende, vågner hun op. - Nej. - Jeg prøver det andet øje. - Måske skal jeg kysse hendes mave.

Det er hendes mave. Åh, jeg ved, det er Askepot. Kys hendes fødder. - Åh, kys hendes fødder? Ew Det fungerede! Fodskyset.

Du er en skør knægt, hvad kan du bedst lide ved at lave artikler? - Artiklen meme. - Hvis du ikke har set de sidste par artikler b dukkede op, samler Adley op vlog om morgenen, bringer den op og siger, 'Far, film, alven er her'.

Så hver artikel starter klokken seks om morgenen nu og da kl. Når jeg kommer hjem fra arbejde, og jeg tror, ​​at vi skal have det sjovt og filme, er det som nej, jeg skal lege med venner eller gøre dette.

Hun kan bare lide at filme klokken seks om morgenen. Vi elsker at have det sjovt og lave skøre ting med jer, men også gerne - Kan du skubbe mig? - Det er vanvittigt, du kan se vores børn vokse op - Vi betragter dig som vores venner, vores familie - igen, igen, igen - det gør vi virkelig. Vi har bogstaveligt talt filmet siden Adley blev født, siden Niko blev født.

Alle de sjove ting, som vores familie gjorde, du så os vokse, købte vores første hus, byggede rumstationen, alt det der, jeg har lyst til, at du er en del af det, vi laver - igen, igen, igen. - Selvom du er ny. Hvis du ikke var her for de første rumstationer, da børnene blev født, er det fint.

Ja, jeg tror, ​​vi fortsætter med at filme og have det sjovt i 2020. Adley, skal vi som mange artikler skyde i år? - ingen - vi er færdige med at filme artikler - vi er færdige, ikke flere artikler - dette er farvel - dette er den sidste artikel, farvel - tak for at se - bare sjov. - Hvad? - Skal vi filme mere? - Mange. - Mange.

Jeg har et underligt spørgsmål nu. - Jeg har et mærkeligt svar. Hjælp? Videoer nu? Skal det være som en børnekanal for jer begge? - Ja- Ja? - Alle spørger mig altid om det.

Skal du gøre Niko til sin egen kanal? - Skal vi gøre Niko til sin egen kanal, eller hjælper han bare Adleys? Skal Niko have sin egen YouTube-kanal, eller kan han bare gøre din med dig? - Med mig. - Ja. - Jeg kan godt lide denne idé.

Vi har ikke brug for flere kanaler. Vi har ikke brug for flere kanaler. To kanaler.

En familiekanal til sjov og en A som Adley-kanal, der skubber. - Hvis vi laver en anden kanal, bringer vi sandsynligvis ting tilbage fra rumstationen. - Åh dreng.

Det er vanvittigt, udfordringerne. - Jeg skal til Disney Land. - Disney Land? Jeg vil også gå til Disney Land. - Du gik lige til Disney Land.

Bare mig og jer. Fyre tak. Hvem der har været her siden Best Day Ever One, Best Day Ever 500, Best Day Ever 1000, uanset den bedste dag nogensinde.

Vi vil fortsat have dem. Tak fordi du er en del af vores familie. Vi elsker dit mod.

Efterlad disse kommentarer. Jeg vil læse alle dine yndlingsminder. Jeg ses igen i 2020.

Indtil da. Godt nytår. - Godt nytår. - Vil du afslutte vlogen?

Hvordan overbeviser du dine forældre om at lade dig cykle til skolen?

Hvordan gør jegoverbevise mine forældre om at lade detjegride min cykel til skolen? Tal om hvorforduvilride din cykelog diskutere forhindringerne sammen. For eksempel hvisdeer bekymrede forditsikkerhed, lover altidridemed en ven og sliddithjelm.

hvidfingre

-Til højre, højre, lige der, lige der Okay, nede. Sæt farten ned - Okay hvad - - Sæt farten ned

Okay, det er hans bum. Det er hans røv lige der! Lige der! JA !! Ja! * skål * Okay, næste. - Okay bare sådan

Åh ja

Det er pointen

Åh gud! Åh min gud ja Så! - Haiiii! Lav sex! - Hej mor! Nej, jeg lærer bare vent et øjeblik.

Hej, kan du afvise dette lidt? - Undskyld, undskyld. Jeg lærer bare. Ja, jeg kommer snart hjem.

Nej, jeg sværger, at jeg studerer i øjeblikket. OKAY. Farvel mor! Jeg læser.

Ja, STUDIE! Lektier! Ingen! Ingen musik

Ingen! Løfte! At studere! Jeg kan ikke høre dig, okay, så jeg vil tale med dig senere. Okay farvel! * Skrig * Lad os få druuuunk! - Yo, gå ovenpå - Nej, du går til venstre, jeg går til højre fyr, jeg går altid til venstre, du går til venstre! - Kan du gå til venstre, tak? - Nej! - Kom nu mand! - Dum! - YO, kan du huske de piger, vi så på festen, yo? - Selvfølgelig husker jeg pigerne! Brødre! - Åh lort - det er stadig min far.

Dan: Mand, fanden den fyr, mand! Vi har ikke brug for ham! - YO !!!! Hej tante-ji, jeg er Jazs ven, det er så rart at møde dig! Jaz fortalte mig så meget om dig, YO! Tante-ji! Yo, sæt mig ud, du ved hvad jeg mener, jeg er Jazs ven! Jeg bragte en lille gave. Lad os tænde! Grib dette, lad mig snuse dit hår

Ah! Dufter godt! Kom, kom, kom. Oye, Jaz, tændte du for varmeapparatet igen?! Åh min gud, 25?!? Tror du, jeg er lavet af penge?! Hvad skal jeg gøre? Det er så varmt herinde! - Oye, slå det ned! - Okay, mand, jeg er ked af, var ikke engang så højt! Okay 3 timers undersøgelse FÆRDIG! Ti minutters telefon pause! Hej! Bør ikke studere.

Jaz: Ja, jeg tager bare en ti minutters pause. Jeg har studeret i 3 timer - ti minutters pause! Du startede sandsynligvis ikke engang, vel? - Mor, seriøst, jeg tog bogstaveligt talt bare en pause! Jeg har studeret hele dagen! - Du ved hvad? Jeg er træt af alt. Du ringer aldrig, du renser aldrig, du laver aldrig dine lektier

Jeg ved ikke engang, hvad du laver i skolen. Hvad laver du? Hvad er du i skolen for Jeg forstår ikke, du ved hvad jeg skal tage din mobiltelefon væk. Du er en skændsel! Du skammer familien.

- Skal du tale normalt eller ikke? - Okay. - Okay! - Tak fordi du så dagens artikel! Vi ønskede at tale meget hurtigt med jer, for vi får aldrig muligheden - det gør vi ikke! Vi vil bare sige, meget tak for at bringe os til over 900.000 abonnenter - 900.000 der er sindssyge! - Hvad?! Det var vildt, mange tak for at se hver eneste uge.

Harjit: En million abonnenter kommer snart, ved du allerede! - Virkelig snart! - Lad os rulle outro! FRED!

Er 30 minutters cykling om dagen nok?

Cyklingøger din udholdenhed til og fracykel

Træner påcykelfor mindst30 minuttertildagvil opbygge din kardiovaskulære og muskulære udholdenhed. Ved at gøre en konstant indsats vil du bemærke en forbedring af din aerobe kapacitet, så du kancykellængere eller på mere intense forlystelser.

hvorfor går jeg op i vægt

Ridning kan tage alle mulige former og størrelser, men hvis du virkelig er presset til tiden, kan du bygge en ordentlig tur på 30 minutter. Nå, vi troede, at vi ville prøve det og se, om vi kan få en ordentlig tur på bare en halv time, tag en undersøgelse i gcn-appen, hvilken tur du foretrækker. Da omstændighederne ikke er de samme for alle, vil vi vise dig nogle eksempler på det virkelige liv på, hvad vi som gcm-moderatorer gør, når vi kun har 30 minutter til at lave itapenlets til at cykle sko 30 minutter, det er ikke meget lang tid at få en at lave ride på vejen.

Jeg troede, det ville tage mig 30 minutter at bare komme ud af døren med mit udstyr på Mypike, det ville være ret meningsløst for mig ireckona turbo-session, jeg tror, ​​jeg kan gøre en rigtig anstændig session på 30 minutter på turboen med at få ændret og brusebad efter en kort skarp session i 2040'erne, og det gør jeg bare så ofte som muligt med opvarmning og afkøling, så jeg gætter på, at jeg kunne lave 10-15 sæt, som jeg kunne gøre for at blive organiseret, så jeg gå og gør dig klar gør mit udstyr klar og min cykel klar okay jeg synes det er den hurtigste ting jeg nogensinde har flyttet for lidt over to minutter siden, og tiden kan ses i garagen, min session er startet min wahoo ok så jeg er på cyklen tog lidt længere tid forventede jeg næsten fire minutter, men jeg har penge og jeg har virkelig brug for at tænde blæseren, fordi jeg har lyst til h Men det bliver temmelig varmt, så jeg tænder dette, okay, så jeg er fire minutter og 30 sekunder i min opvarmning nu, jeg har tænkt 20 sekunder, før jeg starter min første indsats, okay nu er det min tur, jeg føler ng lidt mindre stresset, jeg mener, jeg havde ikke den bedste opvarmning, jeg har normalt gode 10-15 minutter, men ja jeg tror, ​​vi kommer ind i disse første aktiver, jeg tager dem først lidt let og så får vi ind i dem, så jeg har fire sekunder, så jeg må hellere gå væk det meste af tiden, jeg ved ikke engang hvilken ugedag det er, så giv mig 30 minutter, og du ved, det bliver en smash fest, hvis det er koldt udenfor og Jeg vil ikke være udenfor. Jeg har været der for længe, ​​eller jeg har noget at gøre med familien, jeg ved, jeg skal gøre det hurtigt, så jeg puster normalt trafikprop for at komme til zonen skal ændres, vi skal ramt det, vi er nødt til at ramme målet lige, når jeg kommer ud af døren, ikke noget rod omkring to tre minutter bare for at blæse spindelvævene ud af mine ben for at varme mig op, blive komfortabel på cyklen og derefter tempoet med en puls på 120 til 140 i fem minutter bare for at få mig til at bevæge mig, så jeg kan forberede mig til den træning, jeg skal til, så vi har tre minutter til at trykke på omgangstimeren bare for at stå op. I de næste fem minutter vil jeg opretholde en dejlig høj kadence. Jeg vil ikke anstrenge musklerne for meget, især når du ikke har meget tid, du ikke ønsker at fokusere på at mestre Biggear for at få puls super højt ud af porten, du vil bare holde tempoet i en iskold kadence nå høj kardiovaskulær træning stress ikke nødvendigvis hele kroppen, der kommer senere om et par minutter, passer ind i en tur på 30 min. Det bliver svært, men jeg tror det er gennemførligt, og jeg vil benytte dette som en mulighed for bare at tage på en dejlig cykeltur, åbne mine ben, udøve mine lunger, være en med naturen, et fredeligt øjeblik midt i en måske ret stressende arbejdsdag ja ja min dage er stressende, de er bedre, skift tøj. Hold på vent, du er ikke her, se væk for en anden smule privatlivshjelme checkokay, jeg er klar, jeg er væk, jeg er ude af døren, jeg er ude i det fri åh føles godt at være ud nu, det tog mig to minutter at blive klar, fordi jeg skar alt det forbandede just-kit ud af døren på cyklen, jeg tillod mig 13 minutters køretid, som jeg vil gøre en måde på mine lokale gader, og jeg gjorde dette fordi jeg ikke vil vælge en løkke, der kan være længere, end det sandsynligvis ser ud på papir, og også fordi det betyder, at jeg ved, at jeg bare skal vende om og komme tilbage, så jeg kan være tilbage til tiden, så hvis jeg gør 30 minutter? i en retning 13 minutter tilbage, det er 26 minutter samlet rejsetid, så jeg har de to minutter klar til at blive klar, tillad mig to minutter mere at skifte bagefter, fordi jeg har et meget vigtigt møde efter det, så jeg er nødt til at sørge for at jeg ' Jeg er tilbage i tiden, så alle skal være i en god position til at køre en tur i absolut høj kvalitet på 20 minutter 26 minutters køretid, jeg slap væk i en halv time, jeg fik cykelsko, men jeg er ligeglad, jeg besluttede at skrive en sang om det at skrive jeg har våde våde våde våde cykelsko og ville virkelig have mig til at synge for bluesnow min 30 minutters træning, jeg kommer ud og går op ad nogle bakker i bad, hvor jeg bor, fordi de er virkelig tæt, så kan jeg forhåbentlig gør en god 10 minutters vo2 max-anstrengelse i dette vindue, hvad skal jeg gøre? fordi det tager mig 10 minutter at blive klar, så jeg har kun 20 minutter tilbage til at klatre op inutes, gennemsnittet er 10, det er svært, men jeg tror, ​​jeg kan gøre to anstændige reps her, omkring 380400 watt, og så er det cirka 10 minutter på denne slags vo2 max endstop-samtaler var jeg på turbo 19 og et halvt minut nu stoppede jeg med at tælle, hvor mange 20 sekunders indsats jeg lavede, men jeg begynder at vågne op, jeg sværger, min hjerterytme stiger, så jeg får en god træning, tror jeg 'm fitfive mere i så vil det betyde yderligere fem minutter åh nej jeg er nødt til at køle ned ja yderligere fem og derefter to minutters nedkøling virkelig bare drej mine ben og se om jeg kan kan bevæge mig på bare tre minutter, der vil være næsten alt Okay, lad os gøre lidt mere indsats, jeg vil gerne have det, men jeg har kun været på vejen i en dejlig, let ti minutter. Virkelig fik jeg mig færdig herovre det sekund, lavede min anden rep, og uret foregik i cirka 26 minutter, hvilket betyder, at jeg har fire minutter til at komme hjem og blive ændret, det er dumt idé oh godoh mig Bedre lad mig vrikke så meget for en kølig downokay, så jeg vil ikke være på vej i syv minutter, men jeg troede, jeg lige var stoppet et øjeblik, fordi jeg fandt nogle gode brombær.

Jeg mener, at jeg normalt kommer her om efteråret for at plukke dem være så tidligt i sæsonen for at være ærlig, og og jeg har lige bemærket dem her, jeg bliver nødt til at stoppe og se, jeg prøver dem bare meget saftige, men alligevel en smule tær en heller ikke de kunne have været stående lidt længere i to uger. Jeg synes det er godt at vide alligevel, jeg knækker bedre, fordi det på en eller anden måde bruger lidt dyrebar tid Op til midten af ​​Myride og Carrick på skjorte og nu på broen over floden og som du kan se et absolut vidunderligt udsigtspunkt herfra, floden er temmelig opsvulmet, jeg skulle sige, at vi havde meget regn, så det ser ret mørkt ud. Eget rødt denne stakkels fyr kano havde lidt af en ulykke, tror ikke han gjorde om en halv time tager en kanotur en halv time åh, jeg har mistet mig selv en smule, jeg må hellere gå tilbage, for godt, så ruterne taler hen strategisk og for at være ærlig blev jeg lidt båret af mig selv, fordi jeg rejste mig downsiskin hill det tager mig 30 minutter at komme her, og på vej tilbage er det bare op ad bakke, det er ikke i min plan, jeg har ikke tænkt over det, jeg har slet ikke tænkt igennem det, så jeg er nødt til at flytte det, hvis jeg skal gøre dette møde, fordi det faktisk er et vigtigt møde. 30 minutter fik alt rigtigt, så jeg fik lige dette sæt færdig med to minutters tærskel sidste 30 sekunder Jeg rammer det hårdt, og jeg tager en pause på to minutter, 30 sekunder alt for godt, så de første to minutter er færdige, nu har jeg to minutter fri, og jeg er stort set bare afkøles, så gør jeg det igen, yderligere to minutter. Jeg kom her til denne lokale sandkasse bare for at få en god anstrengelse, det er spændende og have lidt off-road sjov for mig, så jeg nyder virkelig at bruge 30 minutter af min dag, sandsynligvis som mange af jer off-road-delen er ikke ligegyldigt, så jeg har 60 sekunder tilbage til hvile, så gør jeg to mere end to minutters indsats, så gør jeg også nogle off-the-bike-opgaver, ja, lad os starte med anden heroppe, vi har det andet sæt færdigt, vi har stadig to minutter, og så slår jeg for mit sidste sæt af disse tærskel-Vo2-intervaller, at jeg ikke havde meget at huske, denne session havde brug for mit udstyr mine sko, min cykel og jeg glemte et svejsehul tre mere. Jeg kan gøre det en indsats, og jeg kan ringe ned. Jeg vil altid anbefale at lave en god opvarmning og foretage et godt telefonopkald, når du laver en session som denne da, men enten troede jeg, jeg fik det gennem slutningen af ​​det, men jeg har helt klart ikke ret i at komme op til 27 minutter, og jeg fandt lige ud, at en to minutters nedkøling efter en så intens sessio n er ikke lang nok til, at mine ben stadig brænder, mit hjerteslag er stadig ret hurtigt, og hvis jeg går af nu, vil mine ben hader mig i morgen, så jeg bliver på turboen i nogle få minutter mere bare for at køle ned ordentligt, så Jeg får ikke smerter senere, men hvad tænkte jeg, tre minutter på at komme ud og tage et bad? og det viser sig, at jeg ikke har planlagt så godt, jeg bliver så hårdt som muligt for at komme hjem mod Hillah Power, så disse intervaller er færdige, nu er det tid til at gøre noget fra cykelarbejdet, hvis jeg parkerer cyklen og nu holder jeg 20 sekunder ud, så mens jeg arbejder mig tilbage nu, vil jeg fortsætte denne indsats, nu en mere, jeg føler mig syg, også for alt det, jeg har det område, jeg er i live, aldrig rigtig tilbage, jeg Jeg har aldrig været for langt hjemmefra. Jeg har en sidste indsats at gøre, det gør jeg kun på siden af ​​vejen, mens jeg vender tilbage til mit hus, okay, nu 20 sekunder til højre, det lykkedes mig at teste det over stigningen og jeg er på vej hjem nu tror jeg, jeg er klar, jeg har 25 minutters kørsel, så jeg har tre minutter til at komme hjem, to minutter til at skifte og så er jeg tilbage til arbejde en halv time, så nu er jeg sikker på, at jeg vil se det ved mit skrivebord, så jeg har lige lavet mit møde, og jeg har muligvis ikke lavet de mest episke forlystelser, men du ved hvad det ikke betyder noget, for jeg er ude jeg har frisk luft, og det har jeg været da lidt trænet er bedre end intet nogle gange i livet, vi gør ikke noget, fordi vi ikke kan gøre alt, vi hellere vil gøre noget end at gøre lidt, og du ved, nogle gange er alt, hvad du skal gøre, bare komme derude, vride dine ben og prøve det, og det er den magiske ret, så jeg tager mig tilbage og bygger det hele ind i min tur, så jeg er tilbage til min plads omkring minutter, og jeg ved, at jeg allerede har min uhthree - gjorde en minut opvarmning Jeg lavede min lille smule let tempo Jeg gjorde mine to minutter på to minutter af cyklen og kørte sprints nu bliver jeg en pa ar sidste sprint for at afslutte denne sidste så det er det 3 0 minutter med mig ser ud hvis du kan hoppe ud derfra, gør det, du vil føle dig bedre, du vil få blodet til at strømme i din hjerne, du vil føle dig meget positiv, du vil føle dig godt, du har noget i en lille smule er bedre end intet er hvad der altid siger, have det sjovt sikker tak fordi du overhovedet kiggede. Håber du nød denne, og jeg håber, det inspirerede dig til at gå på din cykel og nyde disse mindre forlystelser, men lad os det vide i kommentarerne nedenfor som do eller favorit træning eller foretrukne små landture, jeg virkelig gerne vil høre fra dig som vi gør det alle sammen, og lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor, se dig der omhyggeligt, tak fordi du ser alle ud og har det sjovt at ride

Hvad er den bedste alder at lære at cykle på?

Børn kanlære at cykleuden yderligere støtte mellemaldre3-8 år, eller så snart de er komfortableridningderes balancecykelpå egen hånd.

>> Domstol: Hej gutter, jeg havde min ven Brian overstået, og vi talte om en cykeltur, og han sagde 'Jeg har aldrig rigtig kørt en cykel før', og du ved, at jeg var okay som 'wow'. Dette er lidt sejt, vi lærer dig hvordan og du ved, at vi lige er begyndt at arbejde på det. Men jeg troede, det ville være sejt at lave en artikel, hvis du eller en anden forsøger at lære at cykle let, men der er nogle nøgleelementer at finde ud af.

Så dette er Brian, hej kammerat. >> Brian: Hej >> Domstol: Ah, den ting ved den cykel, han kører på lige nu, er virkelig god, den er en lav-trin cykel. Så se, hvad det øverste rør hedder, det er ret lavt.

Forresten kaldes dette down tube. Her er gaffelen, fordi den ligner en gaffel og hjulene og alting. Her er den bageste kassette med gear, og der er de forreste kæderinge.

Okay, så der er de grundlæggende dele af en cykel. En anden virkelig vigtig del er bremserne. Så dette er bremsearmene lige her, og de trækker kaliberne, der sætter elektroderne i kontakt med fælgen.

Nogle cykler har skivebremser og andre ting, men det bliver vigtigt. Når du lærer at cykle, vil du have en cykel, der løber, så den passer dig, så du let kan stå over den. Se hvordan hans fødder er flade på gulvet.

Dette er en behagelig position, han prøver ikke du ved, at stå på hans blonder binder falde af cyklen.

Og selvfølgelig bliver han nødt til at bruge disse bremser senere, når han begynder at lære. Uh, den måde, du lærer børn at cykle på i dag, er ved at have disse små kickbikes. De har ikke engang pedaler! Hvad du gør er at sidde i sædet, da det er lige og skubbe med dine fødder.

Og dette giver cyklen et lille momentum, og det er vigtigt, fordi det giver dig balance. Og så føles det stabilt. 'gå videre og spar Brian lidt og sæt dine fødder op, lad os se, hvordan han kan få fødderne sådan op? Jeg mener, han pedaler ikke eller noget, men han får en følelse af balance.

Og se, hvis du forsøgte at vende Brian rundt og du faldt, kunne du let sætte dine fødder ned. Han behøver slet ikke at falde! Selvfølgelig har han hjelmen på. Hvorfor vender du dig ikke? Ja, se hvordan han lægger sin højre fod meget let ned.

Så han lærer balance, og det er det første skridt, når du prøver at lære at cykle. Uh, fortsæt og hold Brian her, lad os gå. Han kører ikke hurtigt nok til virkelig at skulle bruge sine bremser, han kan bare sætte fødderne ned, og hvis han bliver hurtigere, begynder han at bremse, fordi det er den slags cykel, du kan træde baglæns.

Så her, hvorfor tager du ikke din ser du det sparke sådan? Hm, ja, bare flyt dit ben, så skal jeg, tjek det ud.

Nogle af barnets cykler og ting, når du træder baglæns, det er din bremse, men denne er lidt mere avanceret. Så du ved, han skal begynde at få dig til at tage sin hånd og faktisk nå frem til bremsegrebet. På denne cykel aktiverer det højre håndtag bagbremsen.

Og det er faktisk den bedste bremse, og du kan falde af. Hm, også hvis det begynder at glide, kan du gå ned, når den bageste glider, kan du på en eller anden måde trække det bag dig. Han vil øve at sparke, men kun med en fod. Og han sætter den anden fod på pedalen.

Ser du det? Den fod vil altid være fra jorden. Og det betyder, at halvdelen af ​​hans balance er væk; han kan kun stole på sin anden fod til at sparke. Dette vil hjælpe ham med at gå hurtigere, og det vil også øge behovet for at balancere med hans torso, ikke hans fødder, okay? Og godt, det er godt, kan du se, din hånd er på bremsen, det er vigtigt, fordi vi plejede at have næsten en lille kollision med bilen derovre, lære om at cykle og glemme at 'åh, jeg er nødt til at bremse' hvorfor gør du ikke denne Brian, bare kom med mig.

Det er næsten som en sparkescooter, den ene fod op og den anden fodspark. Venligst ved du, vi gør dette på en vej, der ikke er for travl, så det er ret sikkert. Han har hjelmen på.

Så tjek dette! Han cykler dybest set nu. Han pedaler ikke eller noget han snurrer.

Fortsæt og brems for mig der, så han brugte stadig foden lidt, men han brugte bremserne. Så han udvikler det instinkt, du har brug for for at cykle. Og som, bogstaveligt talt 'Hvor lang tid er det siden du begyndte at studere, Brian?' >> Brian: 20 minutter >> Domstol: '20 minutter ', så vi har kun et stykke tid her trænet udenfor, og jeg besluttede at tage kameraet.

Men det er ret fantastisk, som om 20 minutter kan du stort set sejle. Igen synes jeg, det er virkelig vigtigt at starte med at have den rigtige cykelstørrelse. Og så udvikler disse instinkter sig også.

Fordi 'faldt du?' >> Brian: Nej. >> Domstol: Nej, han faldt slet ikke. Ingen ridser, ingen frygt opbygget, hvordan man balancerer.

Du ved, han lærer! Føler du dig nok nok til at kunne lide, sætte din anden fod på pedalen og prøve at faktisk pedalere? Ja! Lad os gå dette er den første, dette er bogstaveligt talt den første Brian! Fortsæt og sæt bremserne på, vi skal øve på at bremse.

Bremser med dine hænder

Se, han har instinkt for fødderne. Se lige det her! Okay bringe det tilbage. Jep, ret godt! Godt klaret. ..

Haha! Lad os gå, okay, kig et kig. 'Vi bygger stadig disse vaner. Men du ved, vi er cirka fem minutter.

Her er din fem minutters oversigt over, hvordan man cykler. At få cyklen rigtigt igen, øve balance uden at træde, blive lidt bedre ved at sætte den ene fod op og bruge den anden som en scooter og derefter øve på at bremse. Og derfra kører du dybest set på en cykel.

Så have det sjovt, vær sikker på at bære din hjelm og alt det der og øh, ja! derude. Dette er en rigtig god måde at komme rundt på. Det er sundt, samfundsorienteret og virkelig bare meget sjovt.

Hvad er den bedste måde at cykle på i skolen?

Bare giv din cykel en god rulle fremad og klem forbremsen. Cyklen skal stoppe, og baghjulet skal komme af jorden. Gør nu det samme med bagsiden. Hjulet skal stoppe, og dækket skal 'glide' langs. Til sidst skal du kontrollere, at med håndtaget fuldt trukket, kan du stadig glide en tommelfinger mellem håndtaget og styret.

Hvad skal jeg gøre, før jeg cykler på arbejde?

Hvis du allerede har en cykel, er den allerførste ting, du skal gøre, før du prøver at køre den, at give den en sikkerhedskontrol. Cykler bygget til generel transport og pendlerbrug er normalt ret robuste, men der er stadig et par dele, der kan slides eller nedbrydes over tid, hvis cyklen netop er sat i din garage.

Kan en skole forbyde et barn at cykle?

Skoler kan ikke lovligt forbyde elever, der cykler på den offentlige motorvej, men Cycling UK har været involveret i adskillige tilfælde af skoler, der effektivt forhindrer børn i at cykle ind ved at forbyde cykler, der lænkes på stedet. Og der er et mere grundlæggende problem.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelture i Californien - hvordan man håndterer det

Er Californien godt til cykling? Californien har et par tydelige fordele, når det kommer til cykling - milde temperaturer året rundt, varieret terræn, naturlig skønhed og æren af ​​at være vært for sportsens mest prestigefyldte begivenhed i Amerika, Amgen Tour of California.

Cykler med store dæk - mulige løsninger

Hvad er cyklerne med store dæk til? 3,8-tommers dæk skaber en enorm kontaktflade med jorden og fanger trækkraft på glatte og løse overflader. De er tungere end de fleste cykler og drejer langsomt, men hastighed er ikke meningen. Dækets store volumen giver dig mulighed for at køre lufttryk så lavt, at de næppe registreres på en normal pumpes måler. 13 дек. 2013 г.

Raleigh cykler til salg - pragmatiske løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik i en klasse til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topmærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, finder du generelt, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Bikemate indendørs cykeltræner - søg efter løsninger

Beskadiger indendørs trænere din cykel? Mens myten om 'ridning på en træner vil beskadige din kulstoframme' er officielt ødelagt, kan indendørs ridning stadig udgøre en trussel for din cykel på to måder: hjulbelastning og svedkorrosion.17 april 2020 г.