Vigtigste > Cykling > Black Friday cykeltilbud - hvordan man løser det

Black Friday cykeltilbud - hvordan man løser det

Sælges cykler til Black Friday på Walmart?

Walmarttilbyder op til 50% rabatclearance cyklerunder dettesort fredag ​​salg.Cyklersalginkluderer elektrisk, bjerg, kulstof, hybrid og mere. Onlinekøb kan også afhentes i butikken.Dette er de top 10 bedste Black Friday 2020-tilbud og dørbusters på Walmart og Walmart.com. Hej fyre, velkommen tilbage til kanalen.

Jeg er YouTube Deal Guy, Matt Granite, og jeg er meget begejstret for at have jer med enorme bærbare computere og Chromebooks, Robo-Vac, tv-tilbud og mere, som alle findes i artiklens beskrivelsesfelt. Hvis du udvider artikelbeskrivelsesfeltet lige under mig, bliver du tilsluttet alle mulige tilbud. Jeg bruger tilknyttede links, hvilket betyder, at jeg har en økonomisk fordel, hvis du er så venlig at bruge nogle af mine links.

Diamondback århundredes sport anmeldelse

Jeg ved, at jeg snakker hurtigt, men jeg vil virkelig tjekke disse tilbud i forbindelse med anden del af Walmarts enorme Black Friday-salg 11-15 november, startende kl 19:00. Eastern Standard Time.Så jeg uploader denne artikel, før den går live. Du vil opdage, at tilbudene sælges meget hurtigt. Det kan jeg ikke kontrollere.

Så hvis du ser noget, du kan lide, skal du fortsætte med at gøre det. Hvis du har et spørgsmål, eller der er en aftale, du vil have, skal du kigge, eller hvis du leder efter PS5-lager, hjælper jeg gerne. Skriv til mig, mit telefonnummer er (440) -298-2181.

Det er (440) -298-2181. Og du vil være i stand til at interagere med mig direkte for disse tilbud. Og jeg kommer til tv'erne om et øjeblik og også hvad jeg ikke skal købe.Dette er åbenbart ikke en sponsoreret artikel. Jeg vil dog gerne starte Lenovo IdeaPad 3 som en Walmart-eksklusiv, fordi det er en bærbar computer med fire gig RAM og en 128 gig solid state-drev-bærbar computer, hvilket normalt er den pris, du ville få med en meget dateret Chromebook ville se tilsluttet, men det er ikke tilfældet. Personligt ville jeg ikke købe en bærbar computer med fire gigabyte RAM, fordi den er god til meget enkle hverdagsopgaver.

Du kan ikke redigere fotos eller artikler om det, men til virtuel hjemmelæring er det 299. Du ser det starter kl. 19:00.

Eastern Standard Time, onsdag den 11. november, og derudover, hvor det end er. For nogen af ​​disse produkter er muligt, tager jeg dig til min lokale butik og ser, om jeg kan vise dig disse i mine hænder, men hvad jeg end kan gøre, Jeg tilslutter dig. 299 til 149 som aftale nummer et. Før vi kommer til nogle af de hårdere laptop-tilbud, når du leder efter en Robo-Vac, er dette bestemt året for Robo-Vac-forespørgsler, og mange flere derhjemme, uanset hvad det er, forsøger at komme i gang med at forberede sig på ferierne.Shark IQ WiFi-støvsugeren, som du i øjeblikket ser på din skærm, eller min skærm koster 199. Det er hundrede dollars mindre. Dette har en typisk pris på 299.

Det er WiFi-versionen, vær ikke for begejstret. Den har en listepris på 394. Meget sjældent solgt for den.

Årsagen til, at jeg viser dig prisen på 299, er bare for at få dig til at fortælle, at dette virkelig er det, du sparer. Jeg er følelsesmæssigt og fysisk svag, jeg flytter ikke møbler, når jeg rengør. Og det er derfor, jeg finder robo-vacs særligt nyttige.

De går ind i områder, du ikke kan. Jeg vil ikke flytte en seng eller et tv-stativ hver gang jeg vil rengøre, så de er nyttige. Deal nummer tre, Sun Joes elektriske højtryksrenser koster et bundt på $ 90, igen 11. - 15. november. Dette vil være udsolgt.

Den har 2000 PSI. Det er ikke nødvendigvis stærkt nok til en industriel eller kommerciel ejendom, men for dem af os med hjem vil du rense biler, hegn, terrasser og få bonusterrengøreren. Typisk pris på 169 på Walmart og walmart.com.

Black Friday-pris lige nu, $ 79. Jeg er begejstret. Deal nummer fire er et smart hjemmeprodukt.

Og inden jeg kommer til tabletter, som jeg også er meget begejstret for, kan du fortælle, at jeg ikke kommer meget ud. Arlo Essential-dobbeltpakken med artikeldørklokker 100 fra, 249, er dealprisen for Black Friday. Dette vises faktisk først den 14. november, bare lad dig vide, at hvis du klikker på artikelbeskrivelsesfeltet lige under mig, viser det muligvis ikke dette som tilgængeligt endnu.

Men det giver dig artikeldørklokken, kameraerne indendørs og udendørs, en dobbelt pakke af dem. Ringning og blinkning giver bedre værdier med hensyn til sikkerhedssamlinger i hjemmet og tilbehør til smart hjem. Men mange folks allierede som Arlo, det er lidt af en høj pris at betale med det.

Og det er derfor på min liste her. Deal nummer fem. Wow, det tager mig tilbage til alle de gange, jeg sidder fast. mest i gymnasiet.

Men alligevel er Lenovo Tab M8 $ 59 lige nu, $ 40 i rabat. Dette er en god solid Android-tablet. Så du får to gig RAM, 32 gig solid state-drev her en Fire-tablet til denne pris, dette er en Android-tablet med Google Assistant.

Så Amazon Fire-tabletterne, som primært er bundet til Amazonas økosystem, er muligvis ikke så åbne eller tilpasses som et sådant produkt. Så hvis du er interesseret i artikelbeskrivelsesfeltet, skal du få den, der er udsolgt til denne pris. Din bedste laptopaftale på Black Friday 2020 på Walmartis i mit næste sæde, nummer seks, før jeg kommer til Chromebooks og tv'er.

Dette er en 15,6-tommer Core i3 bærbar computer. Folk, det er $ 150 i rabat.

Det er en forbløffende gevinst for 249, hovedsagelig fordi du får den store skærm, du får en Intel Core i3-processor, der er mærket, og du får otte gig RAM. Så det vil gå langt ud over dine daglige bærbare computere. Du kan gøre meget mere med otte gig RAM.

Solid-harddisken på 256 gig er generøs. Og ved 249 er dette bestemt en god tempoændring fra 399, som den normalt sælges til. Hvis du vil have et større solid state-drev, bare som et alternativ til denne notering, HP Pavilion på 379, hvilket er $ 160 billigere, også i artikelbeskrivelsen vil jeg købe dette, der har otte gig RAM og en 512 gig Solid statsdrev.

Den har AMD Ryzen 5-processor, som ikke er den mest kraftfulde, men den har god batteristyring og batterilevetid. Jeg betaler ikke 539 for at bruge nogen af ​​de links, jeg har. På syvende plads er det en Chromebook-aftale. Og jeg er ikke den største fan af Chromebooks, bare fordi de normalt er for svage og ikke har nok RAM, og jeg ved, det er en skybaseret ting.

Men til virtuel læring lige nu er der så mange studerende, der har brug for at købe chro-bøger, så det er 179, det er $ 120 billigere. Mest af alt er grunden til, at jeg vælger dette frem for nogle af de andre tilgængelige Chromebooks, på grund af prisen. Og selvom det har fire gig RAM, og bla, bla, bla, er det et rigtig godt to-i-et-system.

Så det fungerer også som en bærbar computer og tablet. Og det har nogle gode dimensioner. Dette er også et meget holdbart produkt fra mine tidligere tests, som sætter det godt på 179.

På ottende plads. Og rolig, tv'er kommer sammen med nogle bonustilbud. Absolut et produkt, jeg støtter, Netgear Orbi Wi-Fi-tre-pakke til hele huset.

Dette er $ 80 i rabat. Og når du tænker på, hvor mange enheder du har tilsluttet hjemme, når du er en spiller, når du arbejder hjemmefra, og alle andre prøver at gøre det hele på samme tid, når du er en YouTuber som mig, og forresten ved jeg ikke, om jeg nævnte det, men hvis du abonnerer og aktiverer dine meddelelser, lavede jeg et måloversigt i går, Home Depot var på søndag, jeg har så mange flere tilbud, ikke kun til Black Friday og Cyber Mandag, men altid. Så abonner venligst, ikke besværligt. $ 99, $ 80 i rabat, 4500 kvadratmeter dækning, typisk for 179 godt mesh-WiFi-system.

Og som en påmindelse fungerer trådløse WiFi-systemer som en satellit og så som en repeater, for at sige det. Så du får hele dette trådløse WiFi-system, der gør det muligt for dine enheder at skifte mellem dem på samme tid. Hvis du ikke kan mærke hele masken, skal du ikke bekymre dig.

Mit alternative tilbud eller et underudbud er Netgear Nighthawk AX3000-routeren. Det er mere en enkelt router end en multi-pack, men det koster $ 99, hvilket er $ 70 i rabat. Og det er godt, hvis du har streaming eller spil i et bestemt rum, og du vil give dine systemer et løft.

Virkelig god handel, 169 til 99. Bare en påmindelse om, at disse to WiFi-tilbud ikke bliver live før 14. november.

Under alle omstændigheder fortsætter det. Deal nummer ni er et af de mest aggressive ve-tv-tilbud, jeg nogensinde har set. Dette er i artikelbeskrivelsesfeltet.

Den er tilgængelig den 11. november kl. 19:00 Eastern Standard Time.

Skift til denne liste, men det vil blive udsolgt. Dette er den onn. , Walmarts interne brand, svarende til Best Buy's Insignia-mærke.

De klarer sig godt, de vurderes godt. Dette er et 50-tommer 4k Ultra HD Roku Smart TV til $ 128. Jeg tror ikke, jeg skal sælge dig. 50 tommer Roku Smart TV, 4k, $ 128.

Nej, det er ikke nødvendigvis kraftigt nok til alle dine spilbehov, men dette er et utroligt 50 tommer tv på min niende plads som bedste tv-aftale, Black Friday, 2020 og den bedste tv-aftale generelt. Hvis du leder efter nogle af de andre mærker som Samsung, LG, Toshiba, laver jeg en liste over de bedste Black Friday TV-tilbud fra Best Buy, Amazon har et par. Men folkens, $ 128 er fantastisk på 50 inches.

Hvis du er på udkig efter en 55 tommer tv-liste, går dette til min 10. plads. Og jeg vil fortælle dig, at jeg har nogle bonusser, som jeg håber, du vil nyde TCL 55 tommer, 55 tommer Roku Smart TV, $ 148. Yderligere $ 148 til denne Roku Smart TV-serie.

Jeg har aldrig været så varm på TCL. Hun har eksisteret så længe som jeg har gjort det, 35 år. Og hvert år går jeg til Consumer Electronics Show og præsenterer på tv, TCL bliver bedre og bedre og lidt mere innovativ.

Så jeg vil ikke give dig andre problemer end at give dig store tommelfingre for mig. Du leder efter et 55-tommers tv, værdsat, $ 148. Fantastisk! Og nu til bonustilbudene.

Og for nogle af jer kan disse tilbud faktisk være mere attraktive for dig. Og den eneste grund til, at jeg er nødt til at komme med disse tilbud på min bonusliste, er fordi de blev anmodet om. Ikke fra mængden, men fra mange mennesker.

RCA Roku Smart Projector, som du ser for $ 99, er den 11. november, hvor denne aftale starter den 15. indtil bare en stor gevinst for $ 99, men hvis du tjekker bundt-aftalen på Walmarts Black Watch Friday Kickoff, inkluderer dette en Roku streaming-stick. Så med Roku streaming stick og $ 99 er dette et rigtig godt valg for en dejlig solid projektor, for dem af jer, der leder efter det. Min datter elsker filmaftener på væggen. 'Lille havfrue' vi har set alt for meget af det for nylig, men alligevel er det sådan.

Og forresten, inden jeg kommer til de næste to bonustilbud, når du ser nogen af ​​disse værktøjer blive annonceret på dig, ved jeg, at mange af jer tror, ​​jeg er et værktøj. Men jeg vil fortælle dig, kig efter værktøjerne i Home Depot eller endda Lowe's. Home Depot-værktøjstilbudene er nogle af de mest aggressive jeg har set med rigtige store mærker.

Jeg ville ikke købe disse fra Walmart. Bonustilbud nummer to GoPro Hero 7 White koster $ 119 den 14. og 15. november. Så dette er en bonus, det er et specielt køb.

Den er tilgængelig online og i butikken. Vil bare minde dig om, at Walmarts bedste pris til 119 slår Amazons pris til 159. Det klarer sig rigtig godt, hvis du kan få det til 119.

Og det sidste bonustilbud, der er tilgængeligt den 11.-15. November, snarere end blot et dagligt tilbud, er FitRx percussion massager, $ 38, en typisk detailpris på 79. Jeg siger dig ved 38, det er en stjæle. Det er trådløst, seks hastigheder.

Min kone siger, at mine massagebehandlinger er de værste i verden kunne købe det også for at gøre hende lykkeligere. Jeg håber du nyder disse tilbud. Igen, hvis der er noget, du ikke så på listen, vil du vide mere om en PS5, X-Box, uanset hvad. (440) -298-2181 er mit telefonnummer. (440) -298- 2181.

Jeg ved, at jeg talte hurtigt, men jeg prøver at få alle de online-folk, der er til salg, så hurtigt som muligt. Ingen skuffelse. Og jeg undskylder, hvis jeg talte med en kilometer i minuttet.

Jeg takker dig virkelig for at være her. Hvis du kan lide dette indhold igen, skal du give det tommelfingre, abonnere, tænde dine meddelelser um. Og jeg vil opbevare dine penge, hvor de hører hjemme, og de ligger i lommen, ikke i virksomhedernes hænder.

Jeg er virkelig taknemmelig for, at du er her. Tak, farvel.

Gør Ribble Black Friday?

Gør RibbleCykler harBlack Fridaytilbud? Ja!Ribbleer dedikeret til at designe, fremstille og sælge cykler til den højeste standard i branchen.

Når det kommer til at købe en ny cykel, er det absolut nødvendigt, at du vælger den rigtige størrelse. Der er mange forskellige indstillinger, du kan foretage på din cykel, såsom stængel, sadel, endda sadelpind eller krumtaplængde - forskellige justeringer, du foretager på din cykel, påvirker ydeevnen og følelsen. At købe en cykel, der er for lille eller endda for stor, føles aldrig rigtigt.

Vi hjælper dig med at vælge den perfekte cykelstørrelse til dig. (glad elektronisk musik) - Før vi begynder, lad mig forklare størrelsen. Fordi det ikke er så let at bestemme cyklen bare efter din størrelse.

De fleste producenter vil mærke deres cykelstørrelser små, mellemstore eller store osv. Men andre vil også mærke dem med et nummer. Disse varierer generelt fra 48 til 62, og det svarer til at måle i inches fra bundbeslaget, der er hernede til toppen af ​​det øverste rør.

Der er dog intet ensartet med den måde, ryttere måler deres cykler på. Bare fordi du altid har haft en 54 fra et mærke, betyder det ikke, at en 54 fra et andet mærke passer dig. Effektiv sæderørlængde er blot en af ​​tre virkelig vigtige måder at måle din næste cykel på.

Andre to måder at måle din cykel på er kendt som rækkevidde og stak, og disse er internationalt anerkendte standarder. Rækkevidden henviser til en centerlinie fra bundbeslaget til hovedrørets centerlinie. Og din stak er relateret til et meget lignende niveau. men inkluderer også cyklens højde.

Det lyder måske lidt kompliceret, men forhåbentlig hjælper grafikken på din skærm. Det er som at købe et par bukser. Bukserne har en taljestørrelse, men de har også en benlængde.

Og ligesom at købe bukser skal du prøve flere par eller køre flere forskellige cykler for at finde den perfekte pasform til dig - men inden vi går ind i det, lad os få det Lad os undersøge et enkelt, men grundlæggende punkt først. Nå, hvad er vores sadelhøjde, og hvordan finder vi den? Nu er det meget let at finde en sådan mur, gå på cyklen, læg begge hænder på styret, tryk på pedalen indtil kl. 6. Sæt nu din hæl på pedalen.

Du skal nu finde dit ben lige. Så når du klemmer det ind og vender det tilbage til sin normale position, vil du opdage, at dit ben er let bøjet. Virkelig let, men meget effektiv til at finde den rigtige sadelhøjde til dig - At finde den rigtige sadelhøjde er relativt let, og det er fordi du har meget spillerum til at justere.

Når det kommer til at justere din rækkevidde, er du dog meget mere begrænset i den justering, du kan foretage, selvom det kan være vigtigere for din komfort på cyklen. Nu varierer rækkevidden af ​​forskellige cykler inden for en producent, men også fra mærke til mærke, og det afhænger af, hvilken type cykling cyklen er designet til, men også af størrelsen på din cykel d. ser e Frankrig er generelt meget langt og meget lavt.

Mens en gruscykel er lidt kortere og højere. Tallene, der vedrører, hvordan cyklen klarer sig, kaldes Stack and Reach. Hvis du husker dem fra cykling i fortiden, er du relativt mere afslappet ved at køre eller er lidt mindre fleksibel, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er kortere og højere. På den anden side, hvis du kører, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er længere og lavere.

For eksempel har Canyon af forskellige typer geometri delt sine tre cykler i forskellige kategorier, Pro, Pro Sport og Sport Geometry. Så hvordan skal du beslutte, hvor dit styr skal hen? Nå, det kommer til at afhænge af et par ting. Hvis du har lange arme og en lang ryg, og du er meget fleksibel, kan du sandsynligvis få dig selv i en længere, lavere position.

Hvis du er mindre fleksibel eller har kortere ryg og arme, så er det modsatte naturligvis også tilfældet. Endelig spiller den type ridning, du laver, også en rolle; Men hvis sadlen er i den korrekte position, skal skulder til hoftevinkel være 40 til 45 grader i vandret retning under hjulene, med armene 80 til 90 grader over bjælkerne. Du skal justere højden på dine stænger, dette er relativt hurtig og let ved at justere afstandene, slå dem ud og lægge dem under for at hæve dine poler eller omvendt for at sænke dem. Men hvis du har brug for at justere rækkevidden, bliver det lidt vanskeligere.

Du bliver sandsynligvis nødt til at købe en ny stamme eller i mit tilfælde bytte hele styrets opsætning. Men hvis du har brug for at justere din stamme med mere end to eller flere inches, skal du sandsynligvis have en anden rammestørrelse. Og mens du kan glide din sadel frem og tilbage et par centimeter, bør det aldrig gøres for at reducere din rækkevidde.

Din sadel skal kun dikteres af dine ben, så læg den i den rigtige position, og lad den være, hvor den er. (glad elektronisk musik) - Så du har fundet den cykel, du er vild med, men du er et sted mellem størrelserne. Måske er det en 54 eller en 56, et medium eller en stor.

Nu er forskellen mellem begge disse cykler stakken og rækkevidden. Området er dette, og stakken er her. Hvis du er en højere rytter, har du en større sadelpind, hvilket betyder, at du har brug for styret lidt højere, dermed stakken, men hvis du vil have en racercykel med en racy følelse, vil de fleste ryttere vælge en mindre cykel og tilføj en længere stilk.

Men hvis du vil have en mere stabil og lodret position på cyklen, skal du gå efter den større cykel med denne højere stak. I sidste ende kan du vælge en rammestørrelse udelukkende baseret på din højde og sadelhøjde, men du skal virkelig bestemme, hvilken type ramme du vil have. Vil du have lang og lav eller vil du stå oprejst? Hvis du kunne lide denne artikel, så giv den store tommelfinger op, og hvis du ønsker flere artikler, hvorfor ikke klikke på mig?

Hvilken tid på året sælges cykler?

”Fra oktober til april kan jeg som regel få dig nogencykeldu har brug for, ”sagde Boles. 'Efter det,cykelproducenter sænker produktionen, da de begynder at løbe op til den næste modelår. ” Længere mod nord har de fleste butikker langsomtsæsonom vinteren efterfulgt af et stort opsving isalgnår vejret bliver varmere.22. okt 2020

Da coronavirus lukkede offentlig transport og fitnesscentre, vendte amerikanerne tilbage til en betroet klassiker. Cykelsalg i USA i marts steg med 121 procent i april, cykelbutikker over hele landet blev ryddet fra lager. På intet tidspunkt har vi været i stand til at imødekomme efterspørgslen, og efterspørgslen er stadig stærk, men cykelfirmaer står over for et problem mangel på cykler, der hele hylden lige her hele vejen tilbage til den side af lageret er normalt stablet med cykler og nu er der intet, hvad vi besøgte i to cykelbutikker, en i la og en i arizona, for at se, hvordan de følger med denne hidtil usete stigning i efterspørgslen i typiske tider, cykler på lager, vi kunne sende cyklen til dig samme dag, det er mehdi den grundlægger af statebicycle i tempearizona sælger han normalt 30 til 40 cykler om dagen, men nu har han mere end tredoblet sine daglige ordrer til hundrede og halvtreds meter; cykler er lavet i taiwan og Kina i januar og februar til det nye år, alle cykelleverandører var virkelig lukket i mindst fire uger, hvorefter coven 19 lukkede fabrikkerne i endnu en måned indtil februar, lige før efterspørgslen efter cykler begyndte at stige i USA i midten af ​​marts.

Kun få uger senere var vi fuldstændig udsolgt, selvom cykelbutikkerne blev betragtet som vigtige butikker. Medi havde stadig problemer med nye cykler i produktionen, tiderne bliver længere, og derfor ser vi stadig sådan en mangel på cykler i Los Angeles. adam mcdermott havde en lignende historie, hans firma linus cykel blev slettet fra sine cykler den næste container kom, det var allerede fuldt udsolgt adam og hans forretningspartner chadkushner startede med linus cykler i 2007. kunder kan købe deres 50 fransk inspirerede bycykler online vores webtrafik steg med omkring 150 som hver sektor, vi sælger indtægter indbygget i taiwan-cykler, sælges over hele verden, men vi stoppede ved semi-dallageret i L.awe, bare for at kunne lide det absolutte minimum, hvis vi kun kunne få flere produkter, der vi står lige overfor lige nu, fra hans strandbutik i Venedig, ikke alt for langt væk? Adams hold solgte normalt cykler til walk-in-kunder, hvilket betød, at de kunne købe en cykel og tage den med hjem den dag, men siden pandemien har dette ikke været en mulighed før i februar, hvilket er sindssygt for os, Linus fik fra salg fra 1200 enheder pr. måned til omkring 4.000 enheder. nu tager virksomheden næsten dobbelt så lang tid at producere en enkelt cykel for at holde trit med efterspørgslen begge virksomheder havde brug for for at blive kreative, vi gik hurtigt til en forudbestillingsmetode og begyndte at bygge vores oversøiske produktion også medi har begrænset antallet af cykler hver af sine 300 forhandlere kan sælge for at forhindre, at større butikker spiser hele deres lager og måde at fjerne tilgængeligheden af ​​nogle andre butikker via Linda Spikes, da undercover New Jersey brød ud, hvor vores andet lager er.

Billedet så meget dårligere ud for New Jersey og New York, så vi omdirigerede alle beholdninger til vestkysten, bare fordi det så ud som om dette lager ville fortsætte med at arbejde, så vi laver al vores forsendelse fra vestkysten, det er meget dyrere, men i det mindste vidste vi, at dette lager ville fungere adams arbejder også på en ny type lager, vi lancerede netop e-cykler, der bare lander, så de er ikke engang tilgængelige, vi er bare os, vi er stadig præ-salg af dem, og disse spænder fra omkring to tusind til tre tusind dollars. Det er en virkelig massiv forandring. Det blev en forretning med lagerstyring og forsøg på at fordele lageret, hvor vi kan få cyklen til kunden, hvordan vi kan gøre en kunde glad og ikke miste en anden kunde, når vi havde cykler på lager, som vi på samme dag til nogen ellers forventer linus ikke at få mange af sine populære cykler tilbage inden 2021.

Jeg synes, det er virkelig vigtigt ikke at genoptage dette vanvittige krav, der kun er midlertidigt. Jeg ved, det er midlertidigt på en måde. Tænk, hvis en virksomhed bare forventer det, eller tror du vil betale for det senere, så prøv mit råd til alle andre småvirksomhedsejere derude, at være så smidige og fleksible som muligt for at tilpasse sig og overleve.

For begge virksomheder har den største stigning fundet sted i byer, hvor beboerne har handlet med cykler på overfyldte tog. Det er Portland New York Brooklyn i Chicago Los Angeles er et stort marked, der bare føles meget mere behageligt at pendle på cykel sammenlignet med undergrundsbaner eller busser, og efterspørgslen efter tohjulede køretøjer er usandsynligt at falme, vi tror, ​​at efterspørgslen vil fortsætte gennem 2021 så mange flere ryttere, der udforsker deres byer på cykel, på cykel, hvilket naturligvis er godt for miljøet, det kan vi godt lide at se, og hvem ved det? den næste lance armstrong eller tour de france vinder satte sig på en cykel under denne pandemi og i et par år vil vi se den næste store amerikanske cykelrytter komme ud af den

Gør Halfords Black Friday?

Vi ses næste gangBlack FridayFredag26. november 2021

Vi får fantastiskeBlack Fridayhandler på tværs af vores produktsortiment.

Neil Donoghue: I dag leder jeg efter en billig mountainbike. Nu leder jeg efter en rigtig mountainbike. Noget der ikke er for gammelt og ikke for slidt.

Jeg vil finde en rigtig god handel, der er klar til at køre. Først og fremmest hjælper det virkelig at kende markedet, har en god ide om, hvor meget cykler er værd, så absolut værd at gøre i butikkerne, se online I denne artikel forsøger jeg at få en rigtig god handel, så jeg har brug for at grave lidt dybere ned i andre ressourcer. For at finde en billig og en ægte mountainbike ser jeg faktisk kun på hardtails, fordi de primært er billige og også risikoen for misbrugt støddæmpere bagpå eller sjusket lejer og sådan.

Jeg vil også have noget, som jeg kan opgradere i fremtiden, hvis jeg har råd til det. Noget der ikke er for gammelt, fordi ting som standarder og størrelser ændrer sig. Jeg vil have noget der er ret nyt og noget jeg har råd til i fremtiden, ting som bremser, hjulophæng og hjul.

Lad os se på de måder, hvorpå du kan finde cykler til salg. Først vil jeg sige, at du ideelt set ville finde det lokalt. Uanset hvor du ser, på eBay, online, i rubrikannoncer, fordi du ideelt set vil se på cyklen.

Ja, jeg ved, at folk kun køber cykler fra fotos. Det kan være ret sikkert, hvis du stiller de rigtige spørgsmål, men hvis du kan se cyklen, vil det hjælpe dig meget bedre. Lad os starte med eBay.

Har du hørt om eBay? Hundredvis af cykler, tusinder af cykler på eBay. Det er et dyrt sted at sælge, så jeg gætter på andre online-auktioner eller rubrikannoncer. Populær igen.

Hvad ville jeg? kan du lide det på ebay? søg efter noget meget generelt. når jeg skriver mountainbike ind i søgning, så begynder jeg at filtrere det lidt bedre, jeg tror, ​​der er en lejlighedskøb her tidligst. Jeg tror, ​​hvilket tidspunkt på dagen du gør dette er meget vigtigt.

Hvis du ledte efter tilfældige tidspunkter, hvor der er færre mennesker i nærheden, er du mere tilbøjelige til at finde gode tilbud. Når det slutter om aftenen, er der en større chance for, at der er folk online, der kan byde på det. Lige nu er kl. i Storbritannien ser jeg efter et par cykler og har derefter fire minutter.

Der er en Carrera Banshee, £ 280, ikke dårligt for en suspensioncykel, A Trek Fuel EX 6, £ 530,11 minutter. Der er 17 befalinger tilbage, hvilket er meget populært. En af de gode ting ved eBay er at have mange filtre.

Hvis du vil filtrere efter hjulstørrelse, rammestørrelse, afstand fra dit hus, for som jeg sagde, hvornår kan du se cyklen? , dette kan give dig meget mere information end bare at se på et par billeder online. EBay er virkelig en tid til at gennemse masser af cykler. Jeg overvejer sandsynligvis også at undersøge lidt på forskellige tidspunkter af dagen.

Når du finder en cykel, som du virkelig kan lide, rammer jeg sælgeren og begynder at undersøge de ting, du har solgt tidligere. Det kan faktisk give dig nogle oplysninger om, hvor legitim denne sælger er. Gå til den næste mulighed, Gumtree.

Det bedste er sandsynligvis, at det er mere lokalt, så du kan finde den by, du er i. Igen er det lettere at finde ting at se. Jeg tror, ​​at den største ulempe ved Gumtree er, at det er ret kendt for at have stjålet cykler og en masse stjålet ejendom der.

Naturligvis er ikke alt stjålet der, men jo lettere det er for folk at sætte ting ud til salg og forblive relativt anonyme, jo lettere er det for folk at sælge stjålne ting. Måske Gumtree, det er her, jeg begynder, at se lidt dybere på noget, du vil have der. Start derefter med at sende spørgsmål til den person, der sælger det.

Bare prøv at finde ud af, om det er legitimt eller ej. Der er også nogle cykler herinde. Der er bestemt nogle billigere cykler derude, bare slags en børns cykel.

Ægte billige cykler kigger bare efter en mountainbike igen, så det er rimeligt eneral. Noget, der fanger mit øje, er dette Rocky Mountain. Dette er Rocky Mountain Vertex.

Det er i Bristol, 21 km fra hvor jeg er nu. Han ser lidt gammel ud. Jeg antager, at det sandsynligvis er 2008, 2009.

Den har 27,5 hjul. Det har en anstændig mængde information her, så der er noget at gøre.

Det er ikke 26, så det kan ikke være for gammelt. Det koster kun 225 £. Det virker som en god handel.

Jeg laver en valgliste. En anden mulighed, der er værd at undersøge, er at kigge efter cykelbutikker eller endda velgørenhedsorganisationer i dit område, der sælger renoverede cykler. Nu er de sandsynligvis velrenommerede og har faktisk arbejdet med at kontrollere, at cyklen er klar til at køre, og at du også kan få en garanti med dem.

Sørg for at tjekke dit område for at finde en billig cykel. Den næste mulighed er at spørge dine venner. Nå, jeg synes det er let.

Bare spørg rundt. Du kan sende det på Facebook og se, om nogen sælger en cykel i din prisklasse. Jeg tror, ​​i så fald er du m, vil du sandsynligvis finde nogen, der ikke sælger dig en fancy cykel.

Hvis du har gode venner, håber du, at du kunne finde noget, der slet ikke var stjålet eller risikabelt. Mens du er på sociale medier, hvorfor ikke tage et kig på Facebook Marketplace. Denne ser ud til at være blevet meget større de sidste par år, du kan finde masser af ting der.

Problemet med dette er, at du måske virkelig bliver nødt til at begynde at filtrere ting eller se efter passager og mange forskellige ting til salg. Der er kun brugte cykeldele og alle slags cykler, der ser ud til at have været i bunden af ​​en flod, men du vil sandsynligvis finde et godt tilbud her, hvis du har tid til at gennemse alt andet. Igen er en risiko med Facebook, at cyklerne kan udbydes til salg så let, at du kan finde nogle snuskede cykler der.

Du kan dykke lidt dybere. Du kan se på profilen for den person, der sælger cyklen, du kan muligvis ikke se meget der, men jeg ville se, når det er, du sluttede dig til Facebook, hvis det var relativt for nylig, ville det være et stort rødt flag for mig. hvad med pinkbike rubrikannoncer? Jeg ved, det er et populært sted for mennesker.

Jeg har set cykler her tidligere, nogle er racercykler. Kan du stole på andre mountainbikere? Nå, jeg vil gerne tro det, men intet er sikkert. Pinkbike Classifieds er mere tilbøjelige til at finde rigtige cykler, hvilket gør dem dyrere.

Hvis du har et større budget, kan det være et godt sted at se, men du kan stadig finde nogle gode tilbud. Lad os se lidt på. Cannondale M400, og dette er en retro-cykel.

hvordan man forhindrer varmeslag

Det koster kun £ 150, det er sejt, men det er gammelt. Du har det gamle Sachs håndtag på det. Jeg mener, det er en stjæle, men for så vidt det at få noget aktuelt, arbejde og opgraderbart er ikke nødvendigvis en risiko - det er en temmelig cool cykel, £ 450, men ikke for mig.

Det er ret godt, en 2014 specialist rockhopper. Det er lidt gammelt, men det er 29er. Det vil have det meste af den moderne geometri.

Jeg tror. Jeg spekulerer på, om det er boost. Det ville være noget at kontrollere.

Selvom du ikke gør det, kan du stadig opgradere cykler og ting. Ser ud til at være i rigtig god form. Det har også mange detaljer, som hjælper mig med at finde ud af, at den person, der noterer dette, ved noget om mountainbikes.

Jeg tror, ​​du er mere tilbøjelig til at finde dette på de specialiserede cykelwebsteder som Pinkbike Search, og disse nye ville være omkring £ 650, så det er ikke en massiv handel, men det er ret billigt, og det kaldes åben for rimelige tilbud, så jeg gætter på, at jeg gør dette også på listen. På listen er en Rocky Mountain Vertex. Jeg kan faktisk godt lide udseendet på denne cykel.

Det er også lidt eksotisk. Noget fra British Columbia eller en specialiseret rockhopper, £ 400. Rocky Mountain er 225, hvilket er lidt af et godt køb, men rockhopper, det er lidt mere af en pålidelig cykel.

Det er åbenbart en enorm brandspecialist, en slags bank, jeg vil se nærmere på disse cykler og måske komme med nogle tilbud. Selvfølgelig skal du prøve ikke at købe en stjålet cykel. Hvis du gør det, sparker du bare handlen, så den person let kan stjæle flere cykler, måske din.

Det er klart, denne cykel er virkelig ikke din. Hvis du købte det, og det blev stjålet, er det stadig en andens cykel. Du kan få det ved at hente det.

Hvad med skiltene, hvis cyklen bliver stjålet? Nå, hvis det lyder for godt til at være sandt, er det sandsynligvis det. Hvis det bare er for billigt for denne cykel, så ringer der bestemt nogle alarmklokker, den person prøver muligvis at slippe af med dem, og hvor meget detaljer der er i annoncen. De prøver måske at holde det lidt vagt, for hvis en persons cykel er blevet stjålet, og de begynder at lede efter disse detaljer, kan den dukke op.

Hvis de bare siger, at det er en mountainbike, det er et Rocky Mountain, og der ikke er ting som størrelse eller år eller nogen af ​​komponenterne der, ville jeg tro, at det muligvis kunne blive stjålet. Noget jeg ville gøre er at Google søger på denne cykel. Hvis det er en Rocky Mountain Vertex ST3, er den en smule detaljer og derefter stjålet ved siden af ​​den. Se om der kommer noget op, billeder af den cykel.

Hvis nogen stjal deres smukke cykel, sendte de sandsynligvis i det mindste den på deres sociale medier eller et eller andet sted online. Jeg ville helt sikkert kontrollere det med det samme. Hvis du kan få billednummeret eller et billede af billednummeret, der hjælper dig.

Hvis det slibes eller beskadiges på nogen måde, så køb det bare ikke. Dette betyder, at nogen prøver at skjule identiteten af ​​denne cykel. I Storbritannien er der ressourcer som BikeRegister, eller du kan hente din cykel hos politiet.

Dybest set udfører du denne service, hvor du lægger små klistermærker og markerer cyklen. Det er bestemt noget, folk kan gøre, hvis de frygter, at deres cykel bliver stjålet, men du kan også c helvede, hvis den cykel er på listen over stjålne cykler. Nu, hvis din interesse for cyklen er din, er det tid til at stille sælgeren et par spørgsmål.

Hvor meget ved du om cyklen? Hvilke komponenter er der? Hvilket år er det Hvilken størrelse er det? Passer det dig, og hvis det ikke passer dig, hvorfor ikke? Sælger du det til din kæreste, din lillebror? Det ville være lidt alarmklokker for mig. Hvis personen ikke kan lide det, er det ikke deres cykel. Så hvis du er interesseret og ønsker at få cyklen, er sælgeren interesseret i, at du går til hans hjem? Hvis han er meget interesseret i, at du ikke går til hans hus, ville jeg måske begynde med at tænke, 'Nå, hvorfor ikke?' Der kan være legitime grunde til dette.

Folk vil måske beskytte sig selv, når de har et par cykler eller en ny cykel, og de vil ikke have, at folk bare dukker op og ser, hvad jeg bestemt ikke bare ville afskrive, fordi de ikke vil have dig til at komme hjem til de kommer, men mange cykler er blevet stjålet, bare h og tidligere på parkeringspladser. Vær lidt forsigtig, hvor du møder dem for at købe cyklen. Hvis du kun vil købe cyklen online fra billederne, hvis du vil forpligte dig til det, vil jeg stadig se på det så detaljeret som muligt.

Tjek komponenterne på cyklen. Er der noget, der ser lidt lurvet ud der, eller er der måske lidt gammelt og bliver udskiftet? start med at tilføje det til cyklens omkostninger i første omgang, hvis du nu ser på denne Rocky Mountain Vertex, er dette den i Bristol, £ 225 så super billig. Der er et par små advarselsskilte til mig.

Sadelpinden er ret ridset. Det ser ud til, at hun sidder fast i cyklen, og at nogen virkelig skulle skrue den ind for at den kunne bevæge sig. Måske er denne cykel ikke blevet passet så godt.

Det har et fladt baghjul. Et endeprop på styret mangler. Jeg ved ikke.

Er det også i Bristol? . Bristol er et køligt sted, jeg elsker det, men det er et hotspot for stjålne cykler. Det er på Gumtree.

Denne person har sendt indlæg på Gumtree i mindre end en måned. Der er et par små advarselsskilte, men jeg tror, ​​jeg sender en sms til denne person og stiller et par spørgsmål. Se hvilke svar jeg får, og hvor meget jeg kan lide dem.

Rockhopper, der er på Pinkbike, jeg så. Der er fire billeder. Der er mange detaljer om, hvad der står på den.

Dybest set er hver enkelt komponent opført. Det er hans fars cykel. Det kører.

Siger alt fungerer fint, meget konditioneret, har tilbagelagt meget få miles, gearene er gode for mig, der lyder ret legitimt. Det er også i Bristol. Måske ser jeg på to cykler.

Den eneste ting med det, det er £ 400. Det er kun £ 250 oprindelig pris, og det er seks år gammelt Okay, men det er bestemt ikke en enorm, massiv handel. Måske hvis jeg kan arbejde lidt på den pris.

Lad os alligevel begynde at kontakte folk. Nå, jeg savnede den tur, som jeg virkelig ønskede. Det solgte bare meget hurtigt.

proteinpulver til piger

Gik på mindre end en halv dag. The Rocky Mountain, den fyr kom aldrig i kontakt, så jeg er lidt tvivlsom om cyklen i øjeblikket, det er et rigtigt sælgers marked. Hvis du vil sælge en cykel, vil folk have det.

Når du finder noget, du kan lide, skal du bevæge dig super hurtigt. Heldigvis gjorde jeg det med denne cykel. Jeg har en voodoo hoodoo.

Jeg fandt denne på Facebook Marketplace med en annonce på £ 400. Kun en måned gammel. Det havde fire rejser, denne cykel.

Det lød som om det var for godt til at være sandt. Den tidligere ejer havde kvitteringen, og han havde også en legitim grund til at sælge den. Jeg var super glad for, at denne cykel ikke blev stjålet, og selvfølgelig har jeg kvitteringen, jeg har rammenummeret der, så jeg har stort set solgt den.

Fyren var lige begyndt at køre på mountainbike, købte denne cykel, besluttede at han kunne lide det og besluttede sig ret hurtigt for at skifte til en fuld suspension cykel. Det ser uberørt ud. Det er let støvet.

Heldigvis havde vi en rigtig tør sidste måned i Storbritannien, så det ser ikke ud til at du virkelig har set meget mudder, bare en smule støv. Dette er en voodoo. Dette er et britisk mærke.

Dette er faktisk fra Halfo rds. Hvis du ikke er baseret i Storbritannien, er dette en autobutik. De sælger biltilbehør, campingudstyr og cykler, som jeg sagde, at jeg ville prøve at undgå, fordi Halfords ikke sælger cykler af god kvalitet meget billigt.

De sælger dog også nogle gode cykler, og dette er en af ​​deres egne mærke cykler. Jeg er virkelig imponeret. Denne cykel ville have været ny for £ 600.

Det har gode anmeldelser. Det har virkelig gode vinkler. Moderne vinkler, hardtail.

Den har en 50 mil stilk. Den har en fra SETA. Den har en Shimano Deore-drivlinje og M935, jeg tror, ​​de hedder, de er lidt billigere bremser.

Dette er en rigtig lager cykel for pengene. Jeg pruttede lidt. Jeg fik cyklen til £ 375.

Jeg synes, det er en absolut handel. Dette er den type cykel, jeg har ledt efter. Hvad jeg fandt fair på Facebook var, at der var mange gamle cykler, masser af retro-cykler, som du kan få super billigt.

Nogle cykler til under 200 pund, men jeg ville ikke rigtig have en ældre cykel; Jeg ville have noget, der var en god entry-level mountainbike og noget, der virkelig kunne opgraderes. Dette har allerede et system. Super imponeret over det.

Det er kun 1x10, så det kan være noget, jeg kan opgradere i fremtiden, fordi jeg er Med Doddy's hjælp fra GMBN Tech vil jeg arbejde lidt på denne cykel og se, hvad jeg kan opgradere ved siden af ​​den. Hvad jeg bemærkede, noget rigtig godt ved det, det har en af ​​disse - det har et hul til en intern dropperpost, hvis du vil sætte en ind, for i øjeblikket har den kun en fast sadelpind. Der er et par ting, jeg kan gøre med denne cykel, men jeg er begejstret for at få 375 £ selv en ordentlig mountainbike til at køre ordentligt for ikke mange penge.

Der er en artikel med nogle tip til, hvordan man køber en billig cykel. Hvis du har flere tip, så glem ikke at lade dem være i kommentarerne nedenfor. Hjælp vores andre seere.

Måske er der nogle, jeg savnede der. Nu har jeg en god cykel. Jeg vil gøre en hel del med det.

Stop Hold øjnene skrællet, denne cykel vises meget mere på GMBN Tech. Jeg vil faktisk tage denne cykel med mig til et par rigtige forlystelser.

Annullerer Walmart Black Friday 2020?

Walmart's Black Fridaytilbud

Walmarthar afsløret, at det vil lukke alle sine butikker i hele USA på Thanksgiving og afslutte sin tradition at tilbydeBlack Fridaytilbud på den dag.Walmartbutikker og kædens lager, Sam's Club, lukkes på Thanksgiving den 26. november2020.
22. juli Feb 2020

Hvorfor er Trek-cykler så dyre?

De fleste af deres sortiment er lavet til dem af de samme producenter, der fremstillercyklerfor mange andre mærker. Indtil priserne kommer over flere tusinde dollars, derescyklerermegetligesom lignende prisercyklerfra alle deres konkurrenter. Efterhånden som priserne stiger, er der flere forskelle mellem mærkerne.

Forhandler cykelbutikker pris?

ja, noglebutikkerer mere end glade forforhandlepris. Det har jeg altid gjortforhandletbutikker. Forudsat at du køber noget $ 2500 eller mere, ville jeg forvente omkring 10% rabat på msrp for et indeværende årcykel, selvom det kan omfatte et beløb (eller 100%) af butikskredit i stedet for at være en ren rabat.14. mar 2018

Gør Halfords NHS-rabat?

Gør Halfords NHS-rabat? Ja, gennem deres partnerskab med sundhedsvæsenetRabatter,HalfordstilbudNHSpersonale 7,5%rabatpå cykler, bil, vedligeholdelse og mere.

Har Halfords et julesalg?

Tjek udHalfords''julog januarsalgher

Forhandleren er en one-stop shop, hvis du vilalt, hvad der er cykling, camping eller rejserelateret. Det hersalgkan være den perfekte mulighed for at forkæle dig selv eller en elsket med en ny mountainbike eller opbevare nogle rengøringsmidler til biler.

Er Black Friday blevet annulleret i 2020?

HvornårEr Black Friday 2020? Tilbudene er ikkeAnnulleretMen shopping vil se anderledes ud. Men som næsten alt i år, COVID-19-pandemienervil ændreBlack Fridayerfaring i2020.25. nov. Feb 2020

Hvornår starter Black Friday cykeltilbud?

Black Friday Bike Deals på Tredz forventes at være tilgængelige fra slutningen af ​​oktober 2021 med rabatter på landevejscykler, mountainbikes, hybridcykler og cykeltilbehør. Black Friday Bike Deals på ProBikeKit forventes at være tilgængelige fra slutningen af ​​oktober 2021 med rabatter på landevejscykler, mountainbikes, hybridcykler og cykeltilbehør.

Hvilken slags cykeldæk er der på Black Friday?

Pakken inkluderer et par 25 mm Vittoria Rubino Pro-dæk med en foldefylde samt et par passende rør (eller du kan opgradere til et par smarte Vittoria-rør til kun £ 3). Disse er højspecifikke allround-dæk med et 150 TPI-kabinet og tredobbelt sammensat slidbane, der endda bruger grafen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at købe en landevejscykel?

Black Friday-weekenden er den tid, som alle cyklister venter på! Det er den tid, hvor du kan få de bedste Black Friday-cykler i 2020 Som en ivrig roadcyklist elsker jeg Black Friday. Denne shoppingferie er en af ​​grundene til, at jeg er i stand til at have denne hobby. Lad os indse det, at cykling kan være en dyr sport.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.