Vigtigste > Cykling > Billige cykler - anførte spørgsmål og svar

Billige cykler - anførte spørgsmål og svar

Er 26 tommer cykel god i hvilken højde?

'26”Hjulstørrelse er perfekt til de fleste voksne med enhøjdeover 6 fod. De fleste af de touring cykler og hybrid cykler kommer i 700C metriske hjul, som også er kendt som 29-tommehjul.Når det kommer til at købe en ny cykel, er det absolut nødvendigt, at du vælger den rigtige størrelse. Der er mange forskellige indstillinger, du kan foretage på din cykel, såsom stængel, sadel, endda sadelpind eller krumtaplængde - forskellige justeringer, du foretager på din cykel, påvirker ydeevnen og følelsen. At købe en cykel, der er for lille eller endda for stor, føles aldrig rigtigt.

Vi hjælper dig med at vælge den perfekte cykelstørrelse til dig. (Glæde elektronisk musik) - Lad mig forklare størrelsen, inden vi begynder. Fordi det ikke er så let at bestemme cyklen ud fra hvor høj du er.

De fleste producenter vil mærke deres cykler i størrelser små, mellemstore, store osv. Men andre vil også mærke dem med et nummer. Disse varierer generelt fra 48 til 62, og det svarer til at måle i inches fra bundbeslaget, der er hernede til toppen af ​​det øverste rør.Der er dog intet ensartet med den måde, ryttere måler deres cykler på. Bare fordi du altid har haft en 54 fra et mærke, betyder det ikke, at en 54 fra et andet mærke passer dig. Effektiv sæderørlængde er blot en af ​​tre virkelig vigtige måder at måle din næste cykel på.

Andre to måder at måle din cykel på er kendt som rækkevidde og stak, og disse er internationalt anerkendte standarder. Rækkevidden henviser til en centerlinie fra bundbeslaget til hovedrørets centerlinie. Og din stak er relateret til et meget lignende niveau. men inkluderer også cyklens højde.

Det lyder måske lidt kompliceret, men forhåbentlig hjælper grafikken på din skærm. Det er som at købe et par bukser. Bukserne har en taljestørrelse, men de har også en benlængde.Og ligesom at købe bukser skal du prøve flere par eller køre flere forskellige cykler for at finde den perfekte pasform til dig - men inden vi går ind i det, lad os få det Lad os undersøge et enkelt, men grundlæggende punkt først. Nå, hvad er vores sadelhøjde, og hvordan finder vi den? Nu er det meget let at finde en sådan mur, gå på cyklen, læg begge hænder på styret, tryk på pedalen indtil kl. 6. Sæt nu din hæl på pedalen.

Du skal nu finde dit ben lige. Så når du klemmer det ind og vender det tilbage til sin normale position, vil du opdage, at dit ben er let bøjet. Virkelig let, men meget effektiv til at finde den rigtige sadelhøjde til dig - At finde den rigtige sadelhøjde er relativt let, og det er fordi du har meget spillerum til at justere.

Når det kommer til at justere din rækkevidde, er du dog meget mere begrænset i den justering, du kan foretage, selvom det kan være vigtigere for din komfort på cyklen. Nu varierer rækkevidden af ​​forskellige cykler inden for en producent, men også fra mærke til mærke, og det afhænger af, hvilken type cykling cyklen er designet til, men også af størrelsen på din cykel d. ser e Frankrig er generelt meget langt og meget lavt.Mens en gruscykel er lidt kortere og højere. Tallene, der vedrører, hvordan cyklen klarer sig, kaldes Stack and Reach. Hvis du husker dem fra cykling i fortiden, er du relativt mere afslappet ved at køre eller er lidt mindre fleksibel, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er kortere og højere. På den anden side, hvis du kører, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er længere og lavere.

For eksempel har Canyon af forskellige typer geometri delt sine tre cykler i forskellige kategorier, Pro, Pro Sport og Sport Geometry. Så hvordan skal du beslutte, hvor dit styr skal hen? Nå, det kommer til at afhænge af et par ting. Hvis du har lange arme og en lang ryg, og du er meget fleksibel, kan du sandsynligvis få dig selv i en længere, lavere position.

Hvis du er mindre fleksibel eller har kortere ryg og arme, så er det modsatte naturligvis også tilfældet. Endelig spiller den type ridning, du laver, også en rolle; Men hvis sadlen er i den korrekte position, skal skulder til hoftevinkel være 40 til 45 grader i vandret retning under hjulene, med armene 80 til 90 grader over bjælkerne. Du skal justere højden på dine stænger, dette er relativt hurtig og let ved at justere afstandene, slå dem ud og lægge dem under for at hæve dine poler eller omvendt for at sænke dem. Men hvis du har brug for at justere rækkevidden, bliver det lidt vanskeligere.

Du bliver sandsynligvis nødt til at købe en ny stamme eller i mit tilfælde bytte hele styrets opsætning. Men hvis du har brug for at justere din stamme med mere end to eller flere inches, skal du sandsynligvis have en anden rammestørrelse. Og mens du kan glide din sadel frem og tilbage et par centimeter, bør det aldrig gøres for at reducere din rækkevidde.

Din sadel skal kun dikteres af dine ben, så læg den i den rigtige position, og lad den være, hvor den er. (glad elektronisk musik) - Så du har fundet den cykel, du er vild med, men du er et sted mellem størrelserne. Måske er det en 54 eller en 56, et medium eller en stor.

Nu er forskellen mellem begge disse cykler stakken og rækkevidden. Området er dette, og stakken er her. Hvis du er en højere rytter, har du en større sadelpind, hvilket betyder, at du har brug for styret lidt højere, dermed stakken, men hvis du vil have en racercykel med en racy følelse, vil de fleste ryttere vælge en mindre cykel og tilføj en længere stilk.

Men hvis du vil have en mere stabil og lodret position på cyklen, skal du gå efter den større cykel med denne højere stak. I sidste ende kan du vælge en rammestørrelse udelukkende baseret på din højde og sadelhøjde, men du skal virkelig bestemme, hvilken type ramme du vil have. Vil du have lang og lav eller vil du stå oprejst? Hvis du kunne lide denne artikel, så giv den store tommelfinger op, og hvis du ønsker flere artikler, hvorfor ikke klikke på mig?

Hvor kan jeg finde billige cykler?

Billige cyklerer relativt lette atfinde- hvis du ved, hvor du skal kigge!
 1. Sådan finder duEn gratis ellerBillig cykel. Tilfind et budget-venligecykel, Ville jeg prøve disse først:
 2. # 1 - Craigslist.
 3. # 2 - Freecycle.
 4. # 3 - Brugte sportsbutikker.
 5. # 4 - LokalCykelButikker.
 6. # 5 - eBay og Amazon.
 7. # 6 - Garagesalg.

Neil Donoghue: I dag leder jeg efter en billig mountainbike. Nu leder jeg efter en rigtig mountainbike. Noget der ikke er for gammelt og ikke for slidt.

Jeg vil finde en rigtig god handel, der er klar til at køre. Først og fremmest hjælper det virkelig at kende markedet, har en god ide om, hvor meget cykler er værd, så absolut værd at gøre i butikkerne, se online I denne artikel forsøger jeg at få en rigtig god handel, så jeg har brug for at grave lidt dybere ned i andre ressourcer. For at finde en billig og en ægte mountainbike ser jeg faktisk kun på hardtails, fordi de primært er billige og også risikoen for misbrugt støddæmpere bagpå eller sjusket lejer og sådan.

Jeg vil også have noget, som jeg kan opgradere i fremtiden, hvis jeg har råd til det. Noget der ikke er for gammelt, fordi ting som standarder og størrelser ændrer sig. Jeg vil have noget der er ret nyt og noget jeg har råd til i fremtiden, ting som bremser, hjulophæng og hjul.

Lad os se på de måder, hvorpå du kan finde cykler til salg. Først vil jeg sige, at du ideelt set ville finde det lokalt. Uanset hvor du ser, på eBay, online, i rubrikannoncer, fordi du ideelt set vil se på cyklen.

Ja, jeg ved, at folk kun køber cykler fra fotos. Det kan være ret sikkert, hvis du stiller de rigtige spørgsmål, men hvis du kan se cyklen, vil det hjælpe dig meget bedre. Lad os starte med eBay.

Har du hørt om eBay? Hundredvis af cykler, tusinder af cykler på eBay. Det er et dyrt sted at sælge, så jeg gætter på andre online-auktioner eller rubrikannoncer. Populær igen.

Hvad ville jeg? kan du lide det på ebay? søg efter noget meget generelt. når jeg skriver mountainbike ind i søgning, så begynder jeg at filtrere det lidt bedre, jeg tror, ​​der er en lejlighedskøb her tidligst. Jeg tror, ​​hvilket tidspunkt på dagen du gør dette er meget vigtigt.

Hvis du ledte efter tilfældige tidspunkter, hvor der er færre mennesker i nærheden, er du mere tilbøjelige til at finde gode tilbud. Når det slutter om aftenen, er der en større chance for, at der er folk online, der kan byde på det. Lige nu er kl. i Storbritannien ser jeg efter et par cykler og har derefter fire minutter.

Der er en Carrera Banshee, £ 280, ikke dårligt for en suspensioncykel, A Trek Fuel EX 6, £ 530,11 minutter. Der er 17 befalinger tilbage, hvilket er meget populært. En af de gode ting ved eBay er at have mange filtre.

Hvis du vil filtrere efter hjulstørrelse, rammestørrelse, afstand fra dit hus, for som jeg sagde, hvornår kan du se cyklen? , dette kan give dig meget mere information end bare at se på et par billeder online. EBay er virkelig en tid til at gennemse masser af cykler. Jeg overvejer sandsynligvis også at undersøge lidt på forskellige tidspunkter af dagen.

Når du finder en cykel, som du virkelig kan lide, rammer jeg sælgeren og begynder at undersøge de ting, du har solgt tidligere. Det kan faktisk give dig nogle oplysninger om, hvor legitim denne sælger er. Gå til den næste mulighed, Gumtree.

Det bedste er sandsynligvis, at det er mere lokalt, så du kan finde den by, du er i. Igen er det lettere at finde ting at se. Jeg tror, ​​at den største ulempe ved Gumtree er, at det er ret kendt for at have stjålet cykler og en masse stjålet ejendom der.

Naturligvis er ikke alt stjålet der, men jo lettere det er for folk at sætte ting ud til salg og forblive relativt anonyme, jo lettere er det for folk at sælge stjålne ting. Måske Gumtree, det er her, jeg begynder, at se lidt dybere på noget, du vil have der. Start derefter med at sende spørgsmål til den person, der sælger det.

Bare prøv at finde ud af, om det er legitimt eller ej. Der er også nogle cykler herinde. Der er bestemt nogle billigere cykler derude, bare slags en børns cykel.

khs mountainbikes anmeldelse

Ægte billige cykler kigger bare efter en mountainbike igen, så det er rimeligt eneral. Noget, der fanger mit øje, er dette Rocky Mountain. Dette er Rocky Mountain Vertex.

Det er i Bristol, 21 km fra hvor jeg er nu. Han ser lidt gammel ud. Jeg antager, at det sandsynligvis er 2008, 2009.

Den har 27,5 hjul. Det har en anstændig mængde information her, så der er noget at gøre.

Det er ikke 26, så det kan ikke være for gammelt. Det koster kun 225 £. Det virker som en god handel.

Jeg laver en valgliste. En anden mulighed, der er værd at undersøge, er at kigge efter cykelbutikker eller endda velgørenhedsorganisationer i dit område, der sælger renoverede cykler. Nu er de sandsynligvis velrenommerede og har faktisk arbejdet med at kontrollere, at cyklen er klar til at køre, og at du også kan få en garanti med dem.

Sørg for at tjekke dit område for at finde en billig cykel. Den næste mulighed er at spørge dine venner. Nå, jeg synes det er let.

Bare spørg rundt. Du kan sende det på Facebook og se, om nogen sælger en cykel i din prisklasse. Jeg tror, ​​i så fald er du m, vil du sandsynligvis finde nogen, der ikke sælger dig en fancy cykel.

Hvis du har gode venner, håber du, at du kunne finde noget, der slet ikke var stjålet eller risikabelt. Mens du er på sociale medier, hvorfor ikke tage et kig på Facebook Marketplace. Denne ser ud til at være blevet meget større de sidste par år, du kan finde masser af ting der.

Problemet med dette er, at du måske virkelig bliver nødt til at begynde at filtrere ting eller se efter passager og mange forskellige ting til salg. Der er kun brugte cykeldele og alle slags cykler, der ser ud til at have været i bunden af ​​en flod, men du vil sandsynligvis finde et godt tilbud her, hvis du har tid til at gennemse alt andet. Igen er en risiko med Facebook, at cyklerne kan udbydes til salg så let, at du kan finde nogle snuskede cykler der.

Du kan dykke lidt dybere. Du kan se på profilen for den person, der sælger cyklen, du kan muligvis ikke se meget der, men jeg ville se, når det er, du sluttede dig til Facebook, hvis det var relativt for nylig, ville det være et stort rødt flag for mig. hvad med pinkbike rubrikannoncer? Jeg ved, det er et populært sted for mennesker.

Jeg har set cykler her tidligere, nogle er racercykler. Kan du stole på andre mountainbikere? Nå, jeg vil gerne tro det, men intet er sikkert. Pinkbike Classifieds er mere tilbøjelige til at finde rigtige cykler, hvilket gør dem dyrere.

Hvis du har et større budget, kan det være et godt sted at se, men du kan stadig finde nogle gode tilbud. Lad os se lidt på. Cannondale M400, og dette er en retro-cykel.

Det koster kun £ 150, det er sejt, men det er gammelt. Du har det gamle Sachs håndtag på det. Jeg mener, det er en stjæle, men for så vidt det at få noget aktuelt, arbejde og opgraderbart er ikke nødvendigvis en risiko - det er en temmelig cool cykel, £ 450, men ikke for mig.

Det er ret godt, en 2014 specialist rockhopper. Det er lidt gammelt, men det er 29er. Det vil have det meste af den moderne geometri.

Jeg tror. Jeg spekulerer på, om det er boost. Det ville være noget at kontrollere.

Selvom du ikke gør det, kan du stadig opgradere cykler og ting. Ser ud til at være i rigtig god form. Det har også mange detaljer, som hjælper mig med at finde ud af, at den person, der noterer dette, ved noget om mountainbikes.

Jeg tror, ​​du er mere tilbøjelig til at finde dette på de specialiserede cykelwebsteder som Pinkbike Search, og disse nye ville være omkring £ 650, så det er ikke en massiv handel, men det er ret billigt, og det kaldes åben for rimelige tilbud, så jeg gætter på, at jeg gør dette også på listen. På listen er en Rocky Mountain Vertex. Jeg kan faktisk godt lide udseendet på denne cykel.

Det er også lidt eksotisk. Noget fra British Columbia eller en specialiseret rockhopper, £ 400. Rocky Mountain er 225, hvilket er lidt af et godt køb, men rockhopper, det er lidt mere af en pålidelig cykel.

Det er åbenbart en enorm brandspecialist, en slags bank, jeg vil se nærmere på disse cykler og måske komme med nogle tilbud. Selvfølgelig skal du prøve ikke at købe en stjålet cykel. Hvis du gør det, sparker du bare handlen, så den person let kan stjæle flere cykler, måske din.

Det er klart, denne cykel er virkelig ikke din. Hvis du købte det, og det blev stjålet, er det stadig en andens cykel. Du kan få det ved at hente det.

Hvad med skiltene, hvis cyklen bliver stjålet? Nå, hvis det lyder for godt til at være sandt, er det sandsynligvis det. Hvis det bare er for billigt for denne cykel, så ringer der bestemt nogle alarmklokker, den person prøver muligvis at slippe af med dem, og hvor meget detaljer der er i annoncen. De prøver måske at holde det lidt vagt, for hvis en persons cykel er blevet stjålet, og de begynder at lede efter disse detaljer, kan den dukke op.

Hvis de bare siger, at det er en mountainbike, det er et Rocky Mountain, og der ikke er ting som størrelse eller år eller nogen af ​​komponenterne der, ville jeg tro, at det muligvis kunne blive stjålet. Noget jeg ville gøre er at Google søger på denne cykel. Hvis det er en Rocky Mountain Vertex ST3, er den en smule detaljer og derefter stjålet ved siden af ​​den. Se om der kommer noget op, billeder af den cykel.

Hvis nogen stjal deres smukke cykel, sendte de sandsynligvis i det mindste den på deres sociale medier eller et eller andet sted online. Jeg ville helt sikkert kontrollere det med det samme. Hvis du kan få billednummeret eller et billede af billednummeret, der hjælper dig.

Hvis det slibes eller beskadiges på nogen måde, så køb det bare ikke. Dette betyder, at nogen prøver at skjule identiteten af ​​denne cykel. I Storbritannien er der ressourcer som BikeRegister, eller du kan hente din cykel hos politiet.

Dybest set udfører du denne service, hvor du lægger små klistermærker og markerer cyklen. Det er bestemt noget, folk kan gøre, hvis de frygter, at deres cykel bliver stjålet, men du kan også c helvede, hvis den cykel er på listen over stjålne cykler. Nu, hvis din interesse for cyklen er din, er det tid til at stille sælgeren et par spørgsmål.

Hvor meget ved du om cyklen? Hvilke komponenter er der? Hvilket år er det Hvilken størrelse er det? Passer det dig, og hvis det ikke passer dig, hvorfor ikke? Sælger du det til din kæreste, din lillebror? Det ville være lidt alarmklokker for mig. Hvis personen ikke kan lide det, er det ikke deres cykel. Så hvis du er interesseret og ønsker at få cyklen, er sælgeren interesseret i, at du går til hans hjem? Hvis han er meget interesseret i, at du ikke går til hans hus, ville jeg måske begynde med at tænke, 'Nå, hvorfor ikke?' Der kan være legitime grunde til dette.

Folk vil måske beskytte sig selv, når de har et par cykler eller en ny cykel, og de vil ikke have, at folk bare dukker op og ser, hvad jeg bestemt ikke bare ville afskrive, fordi de ikke vil have dig til at komme hjem til de kommer, men mange cykler er blevet stjålet, bare h og tidligere på parkeringspladser. Vær lidt forsigtig, hvor du møder dem for at købe cyklen. Hvis du kun vil købe cyklen online fra billederne, hvis du vil forpligte dig til det, vil jeg stadig se på det så detaljeret som muligt.

Tjek komponenterne på cyklen. Er der noget, der ser lidt lurvet ud der, eller er der måske lidt gammelt og bliver udskiftet? start med at tilføje det til cyklens omkostninger i første omgang, hvis du nu ser på denne Rocky Mountain Vertex, er dette den i Bristol, £ 225 så super billig. Der er et par små advarselsskilte til mig.

Sadelpinden er ret ridset. Det ser ud til, at hun sidder fast i cyklen, og at nogen virkelig skulle skrue den ind for at den kunne bevæge sig. Måske er denne cykel ikke blevet passet så godt.

Det har et fladt baghjul. Et endeprop på styret mangler. Jeg ved ikke.

Er det også i Bristol? . Bristol er et køligt sted, jeg elsker det, men det er et hotspot for stjålne cykler. Det er på Gumtree.

Denne person har sendt indlæg på Gumtree i mindre end en måned. Der er et par små advarselsskilte, men jeg tror, ​​jeg sender en sms til denne person og stiller et par spørgsmål. Se hvilke svar jeg får, og hvor meget jeg kan lide dem.

Rockhopper, der er på Pinkbike, jeg så. Der er fire billeder. Der er mange detaljer om, hvad der står på den.

Dybest set er hver enkelt komponent opført. Det er hans fars cykel. Det kører.

Siger alt fungerer fint, meget konditioneret, har tilbagelagt meget få miles, gearene er gode for mig, der lyder ret legitimt. Det er også i Bristol. Måske ser jeg på to cykler.

Den eneste ting med det, det er £ 400. Det er kun £ 250 oprindelig pris, og det er seks år gammelt Okay, men det er bestemt ikke en enorm, massiv handel. Måske hvis jeg kan arbejde lidt på den pris.

Lad os alligevel begynde at kontakte folk. Nå, jeg savnede den tur, som jeg virkelig ønskede. Det solgte bare meget hurtigt.

Gik på mindre end en halv dag. The Rocky Mountain, den fyr kom aldrig i kontakt, så jeg er lidt tvivlsom om cyklen i øjeblikket, det er et rigtigt sælgers marked. Hvis du vil sælge en cykel, vil folk have det.

Når du finder noget, du kan lide, skal du bevæge dig super hurtigt. Heldigvis gjorde jeg det med denne cykel. Jeg har en voodoo hoodoo.

Jeg fandt denne på Facebook Marketplace med en annonce på £ 400. Kun en måned gammel. Det havde fire rejser, denne cykel.

Det lød som om det var for godt til at være sandt. Den tidligere ejer havde kvitteringen, og han havde også en legitim grund til at sælge den. Jeg var super glad for, at denne cykel ikke blev stjålet, og selvfølgelig har jeg kvitteringen, jeg har rammenummeret der, så jeg har stort set solgt den.

Fyren var lige begyndt at køre på mountainbike, købte denne cykel, besluttede at han kunne lide det og besluttede sig ret hurtigt for at skifte til en fuld suspension cykel. Det ser uberørt ud. Det er let støvet.

Heldigvis havde vi en rigtig tør sidste måned i Storbritannien, så det ser ikke ud til at du virkelig har set meget mudder, bare en smule støv. Dette er en voodoo. Dette er et britisk mærke.

Dette er faktisk fra Halfo rds. Hvis du ikke er baseret i Storbritannien, er dette en autobutik. De sælger biltilbehør, campingudstyr og cykler, som jeg sagde, at jeg ville prøve at undgå, fordi Halfords ikke sælger cykler af god kvalitet meget billigt.

De sælger dog også nogle gode cykler, og dette er en af ​​deres egne mærke cykler. Jeg er virkelig imponeret. Denne cykel ville have været ny for £ 600.

Det har gode anmeldelser. Det har virkelig gode vinkler. Moderne vinkler, hardtail.

Den har en 50 mil stilk. Den har en fra SETA. Den har en Shimano Deore-drivlinje og M935, jeg tror, ​​de hedder, de er lidt billigere bremser.

Dette er en rigtig lager cykel for pengene. Jeg pruttede lidt. Jeg fik cyklen til £ 375.

Jeg synes, det er en absolut handel. Dette er den type cykel, jeg har ledt efter. Hvad jeg fandt fair på Facebook var, at der var mange gamle cykler, masser af retro-cykler, som du kan få super billigt.

Nogle cykler til under 200 pund, men jeg ville ikke rigtig have en ældre cykel; Jeg ville have noget, der var en god entry-level mountainbike og noget, der virkelig kunne opgraderes. Dette har allerede et system. Super imponeret over det.

Det er kun 1x10, så det kan være noget, jeg kan opgradere i fremtiden, fordi jeg er Med Doddy's hjælp fra GMBN Tech vil jeg arbejde lidt på denne cykel og se, hvad jeg kan opgradere ved siden af ​​den. Hvad jeg bemærkede, noget rigtig godt ved det, det har en af ​​disse - det har et hul til en intern dropperpost, hvis du vil sætte en ind, for i øjeblikket har den kun en fast sadelpind. Der er et par ting, jeg kan gøre med denne cykel, men jeg er begejstret for at få 375 £ selv en ordentlig mountainbike til at køre ordentligt for ikke mange penge.

Der er en artikel med nogle tip til, hvordan man køber en billig cykel. Hvis du har flere tip, så glem ikke at lade dem være i kommentarerne nedenfor. Hjælp vores andre seere.

Måske er der nogle, jeg savnede der. Nu har jeg en god cykel. Jeg vil gøre en hel del med det.

Stop Hold øjnene skrællet, denne cykel vises meget mere på GMBN Tech. Jeg vil faktisk tage denne cykel med mig til et par rigtige forlystelser.

Hvad er den bedste billige cykel?

Den 9Bedste cyklerUnder $ 500 fra 2021
 • BedstTotalt for mænd: Roadmaster Granite Peak MountainCykelhos Amazon.
 • BedstUnisex: Schwinn GTX Comfort HybridCykelhos Amazon.
 • BedstbjergCykel: Nishiki Pueblo MountainCykelhos Dick.
 • BedstHybridCykel:
 • BedstVejCykel:
 • BedstPendlerCykel:
 • BedstElektriskCykel:
 • BedstFoldeCykel:

Hvad er en god entry-level mountainbike? Jeg får dette spørgsmål hver dag. Derfor giver jeg dig i dag de værktøjer, du har brug for til at finde en ny eller brugt mountainbike, uanset mærke. Men først skal vi definere, hvad en startcykel er.

Hvis du er nybegynder og har ubegrænsede penge, er denne diskussion afsluttet. Bare gå derude og brug en masse penge på en dejlig cykel, så er du færdig. Men jeg antager, at de fleste begyndere er på udkig efter det mindste økonomiske engagement, de kan gøre, mens de stadig får en anstændig mountainbike.

Denne cykel er anstændig nok til at få dig i store problemer igen og igen. Endnu bedre, den er tilgængelig for $ 329. Ja, det er en Diamondback Overdrive, og jeg kører til Diamondback, men jeg vil have dig til at glemme i dag, fordi Diamondback muligvis ikke er tilgængelig, hvor du bor, eller du kigger på en brugt cykel.

I dag vil jeg have dig til at lade som om denne cykel er farveløs og ikke har logoer. Hvordan bestemmer vi objektivt, at det er 'trailworthy', hvis du bare undersøger det? Lad os starte med den vigtigste indikator for en god mountainbike: bagskifteren. Hvis en mountainbike er udstyret med en bagskifter, skal den hænges på rammen af ​​dette lille stykke metal kaldet bøjlen.

I tilfælde af et fald er bøjlen designet til at bryde af for at forhindre beskadigelse af rammen. Det kan derefter omstilles eller udskiftes til en lav pris. Dette er meget bedre end at smide hele cyklen i skraldespanden, hvilket er hvad du skal gøre, hvis du bryder nogen del af din ramme.

Vær forsigtig med sådanne patchløsninger, eller værre, med en skifter fastgjort direkte til rammen. Cykler som disse kan være et fald væk fra total ødelæggelse, og mountainbiking handler om at falde. Derfor er en skifterbøjle den allerførste ting, du skal kigge efter for at afgøre, om en cykel er trailworthy.

Selv de enkleste cykler har et nøjagtigt skåret, funktionelt udseende derailleur-bøjle her. Så din undersøgelse skal begynde med og muligvis ende med den. Den næste vigtige del at kigge efter er en SS-spindel med gevind, som du kan identificere ved hjælp af disse klemmebolte her og de 4 bolte, der holder styret på plads.

Hvis du ser dette i stedet, er det normalt dårlige nyheder. Hvis du har noget at servicere eller udskifte foran, inklusive gaffelen, er du begrænset til upålidelige dele eller vintage mountainbike-dele, der er svære at finde. Held og lykke med at finde en helt ny midten af ​​90'erne affjedringsgaffel til erstatning for din gamle.

Ikke kun er en trådløs stamme lettere og billigere at vedligeholde, men den er også stivere, noget du vil gå på kompromis med. Når du går videre til hjulene, skal du sørge for, at de har lynhåndtag. Disse er almindelige på startcykler og giver dig mulighed for at fjerne eller udskifte hjulene manuelt uden værktøj, men vigtigere er de en indikator for den tilsigtede brug af cyklen.

Hvis flade dæk er uundgåelige ved mountainbiking, er det problematisk at altid have en 15 mm skruenøgle med sig for at fjerne disse møtrikker. Endnu værre er mountainbikes med møtrikker på akslerne næsten umulige at opgradere hjulene, og hjul er en af ​​de ting, du vil vokse ud, når du får erfaring. Så på en mountainbike på indgangsniveau skal du kigge efter hurtigudløsningshåndtag, og hvis du ser nødder, skal du holde dig væk.

Dernæst kommer krumtap- og kædehjulsaggregatet modulært og boltet sammen, ikke nittet sammen som et stort stykke. Jeg er sikker på, at du kan se problemet i dette. Hvis du bryder noget her, er du sandsynligvis prisen på hele din cykel til at fremstille noget, så hvis det er dine ting, så er det fint for dig.

Ellers skal du kigge efter noget, du faktisk kan skrue på. Den næste ting at kigge efter er skivebremser foran og bagpå. Selv billige skivebremser kan udskiftes til bedre, hvilket er vigtigt at bemærke, fordi din cykel skal have fastgørelsespunkterne til dette lige fra starten.

Endnu vigtigere er, at skivebremser er langt mere pålidelige end fælgbremser, og derfor skiftede mountainbikeindustrien hurtigt og afgørende til dem for årtier siden. Fordi et godt bjerg. Hvis cyklen er vedligeholdelsesfattig og kan opgraderes, skal man være meget mistænksom over for en uden skivebremser.

Endelig skal du sørge for, at cyklen kommer i forskellige størrelser, og at producenten faktisk giver vejledning om, hvilken størrelse du har brug for. Dette er lige så let som at bruge Google, en mistet kunst. Under alle omstændigheder, hvis producenten ikke tilbyder disse oplysninger, tænker de sandsynligvis ikke meget på deres cykler, så du bør ikke stole på, at det fører dig dybt ind i skoven, så denne indikator er mindre objektiv end de andre , men du skal i det mindste have en Få en cykel der passer dig.

Mens der er mange andre indikatorer for en trail-klar cykel, er de stort set irrelevante, hvis den pågældende cykel ikke opfylder de krav, vi har brug for. Vi vil nu fokusere på, hvad vi kan forvente af en sådan startcykel, og nogle af de ting, du kan gøre for at opgradere den. Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at næsten alle entry-level mountainbikes er B. hardtails eller cykler uden baghjulsophæng.

Forbindelsen, der kræves til baghjulsophæng, er dyr og tung, så det er generelt ikke værd at investere i, før du begynder at bryde tusind dollarpointet. Af hensyn til enkelheden begrænser vi denne diskussion til hardtails. Hardtails er sjove og hurtige, så de er stadig gode at komme i gang med.

Men hardtails under $ 500 er næsten altid XC eller langrendscykler. XC-cykler er optimeret til pedaler og kraftoverførsel. De er hurtige og nemme at bruge til at rejse lange afstande.

Men disse fordele kan holde dig tilbage, når du først prøver dig på freeriding. Det betyder ikke, at du ikke kan hoppe lidt på en XC-cykel. Bare spring, dråber, rockruller eller enhver form for lang afstamning gøres bedst på en trailcykel.

Denne sorte hardtail ved siden af ​​Overdrive er et godt eksempel på en trailcykel. Rivet gaffel, aggressive vinkler, brede styr, længere bevægelse og kortere stilk gør det bedre for den type ridning, jeg gør. Da du ikke kan konvertere en XC-cykel til en Tra il-cykel eller omvendt, skal du være ærlig om, hvad du vil gøre med din mountainbike, før du køber en.

Men hvis dit budget er under $ 500, uanset om du kan lide det eller ej, kan du få en XC-cykel, når du endelig går videre til at hoppe og smide cyklen lidt mere rundt, du føler dig måske begrænset. Her er hvad jeg gjorde for at forbedre kapaciteterne på min budget XC-cykel. Det bedste, du kan gøre, er at skifte dæk, når du smed de bredere, knudrede dæk på min overdrive, det føltes som en helt anden cykel.

Jeg var i stand til at køre disse dæk ved et lavere tryk, hvilket gjorde dem mere gribende og tilgivende. Men det var ikke alt. Hører du alt det raslen, min kæde klappede overalt, og det kom faktisk helt ud ad flere dråber og spring.

For at løse dette installerede jeg en kædestyring, der næsten eliminerede problemet. Dette koster dig meget mindre end at opgradere din drivlinje, som let kan køre dig så meget som denne cykel. Hvis jeg var nybegynder for at komme så langt som muligt på denne cykel, kunne jeg opgradere pedalerne og måske gaffelen til noget lignende.

At gå ud over det ville ikke nødvendigvis være økonomisk, og i betragtning af at en anstændig trailecykel kan holde sin værdi godt, ville det være bedre at sælge det og opgradere det hele. Endelig, hvis du allerede har en cykel og finder ud af, at den fejler nogle af disse tests, kan du stadig drage fordel af denne artikel. Hvis det i øjeblikket fungerer for dig, og du nyder det, skal du fortsætte med at makulere, og hvis du har lyst til at holde dig tilbage, har du nu værktøjerne til at finde noget bedre.

Når det er sagt, har vi ikke talt om montering, vedligeholdelse eller alle de andre opgraderinger, du kan spørge, ved hjælp af mine seere vil jeg gøre mit bedste for at besvare dem i kommentarerne. Så find en god begyndercykel og nyd den. Fordi du kun er et år væk fra at sælge alle dine ejendele og finansiere en uansvarlig dyre finansieringscykel. Det sker for de bedste af os. Tak fordi du slipper af med mig i dag og ses næste gang.

Er en 1000 dollar cykel det værd?

Forståeligt, encykeldet koster over$ 1.000er et stort køb. Men hvis du kan bruge lidt mere på dincykelforan vil det være en bedre investering i det lange løb. Dissecyklerfungerer ikke så godt, de vil være mindre holdbare, og de vil ikke være så pæne at ride.24. september 2019

Oplæser 1: En superbike. Mountainbikes kan være ret dyre i disse dage. Kulstof dør, Titandas.

Det er faktisk ikke så svært at bruge £ 10.000 på en cykel. Nogle af de største producenter har superbikes fra hylden, eller du kan gå i boutiquemærket Route og have noget som en Pole, det finske mærke, der bygger nogle af de avancerede enduro-cykler i verden. Højttaler 2: Whoa, whoa, whoa Premium Neil.

Du behøver ikke bruge en formue på mountainbike, denne VooDoo hoodoo kostede mig 375 £ brugt, men det er en rigtig billig ordentlig mountainbike. Speaker 1: Jeg sagde ikke, at du var nødt til at bruge pengene, men når du har det, koster denne Pole Stamina dig omkring £ 8.000, dette er min Pole Stamina i EN-sættet, der koster € 7.950. Jeg har dog tilføjet nogle meget specielle opgraderinger her, Trickstuff Direttissima-bremserne og SRAM-adgangskredsløbet.

Næsten op til toppen af ​​linjen LE-kit nu, og denne cykel koster nu omkring € 9.000 eller omkring £ 8.300. Mens superbiler er smukke at se på, hører du om reparationer og vedligeholdelse, der koster titusinder af pund på Ferraris. Hvad med livet med denne superbike? Hvad sker der, når driv toget slides op? Så skal du hoste.

Denne SRAM XX1-kassette koster omkring £ 400, $ 450. Højttaler 2: Mere end min cykel. Højttaler 1: Ja, men mange smil pr. Pund.

Højttaler 2: Det ville være bedre. Lad os alligevel se den reelle forskel mellem din superbike og min billige cykel. Højttaler 1: Du er med.

Højttaler 2: Disse er væddeløbsheste, ikke ponyer. Ikke set gennem Dior solbriller hele dagen. Højttaler 1: Dior? Mere som SRAM Access.

Højttaler 2: Jeg mente DIOR. Højttaler 1: Idiot. Speaker 2: Lad os starte med en helt vilkårlig måling, fordi hvorfor ikke? Lad os se, hvad du fysisk kan få for dine penge.

Pris pr. Kg 14,35 kg. Det er 41 pund pr. Kg.

For denne brugte handel er det 375 pund, det er 26 pund pr. Kg. Højttaler 1: Pole Stamina er en CNC enduro racing maskine lavet af CNC aluminium med 180 mil affjedring, hvis det er muligt, er det vigtigere end den samlede vægt, som ikke er designet til super let vægt. Får 14,7 kg.

Interessant nok er de så tæt på vægt, men ikke ydeevne. Højttaler 2: Vent et øjeblik, du kender ikke Højttaler 1: 561 £ et kilo. Højttaler 2: Hvad? Lad os vende tilbage til bilsammenligningen.

En Ford Fiesta koster £ 14 pr. Kg. En Ferrari 812 Superfast, det er £ 153 pr. Kg, men der er et par flere kg i Ferrari. Højttaler 1: Runde en går til den billige cykel.

Runde to, ønskværdighed. Ja, b Ikes handler om at køre, men mange af os elsker at læne sig tilbage og beundre vores fine heste. Lad os teste hver cykels tiltrækningskraft ved at parkere dem uden for caféen for at se, om den generelle kørsel offentligt også føles som en ogle.

En let sejr for Superbike. Gå nu væk, dette er min cykel. Det gør det til en billig cykel mod Superbike. Højttaler 2: Praktisk.

Jeg udfordrer dig til at køre til butikkerne og lade den være udenfor eller endda få forsikring mod tyveri. Jeg har et tilbud, VooDoo koster mig £ 71 om året. Højttaler 1: Det er £ 520, men det forlader ikke min side. Højttaler 2: Hvad med langrend en weekend, snavs hopper den næste, pumpespor? En lille cykelpakke? Højttaler 1: Dette er en enduro-cykel.

Det kunne rumme tre flaskebure, og det er designet til ordentlig mountainbiking. Du kan køre et EWS-løb, løbe mod vest, tage en episk tur gennem en walisisk skov. Højttaler 2: okay, uanset hvad.

Lad os kalde det uafgjort, to ad gangen. Højttaler 1: Okay, sprint og test derefter. Sprint først.

Er du klar? De tre, to, en, går. Speaker 2: Tag denne, smarte dreng. Højttaler 1: I hvert fald, gør den næste test.

Held og lykke. Du mener det ikke. Okay, bremsetest.

abs og butt træning

Er du færdig? Tre, to, en, vent. Højttaler 2: Hvad? Hvordan? Vi har begge hydrauliske bremser. Højttaler 1: Ja, det er Trickstuff, cremen fra tysk teknik.

Med en et års venteliste, hvis du faktisk vil købe den, en pause for 450 euro. Højttaler 2: 900 €? Højttaler 1: Ja. Kom og føl, ingen sagde, at ekspertise skulle være billig, og jeg har ordentlige enduro-dæk, en dødbringende kombination.

Hvad? Endnu et slips? Kunne den billige cykel måske vinde? Speaker 2: Trail Performance. Vent venligst. Sammenligner vi æbler med appelsiner her? Din cykel har 180 mil sti foran og bag.

Dette er en hardtail. Højttaler 1: Teknologi. Højttaler 2: Okay.

Lad os starte med noget, jeg ved, at denne cykel skal være god, pumpesporet. Okay. Er du klar? Tre, to, en, gå.

Så fortsæt. Jeg troede, du var en racerkører. Højttaler 1: Hardtails er mestre på pumpesporet.

Hardtailen tager 1,3 sekund sejr. Nu er det op til de næste udfordringer, om polakkerne overhovedet har en chance for samlet sejr.

Korrekt. En tidsbestemt stigning. Nu er min geometri designet til at føre mig pænt op ad bakken og bombe ned igen.

Vægtene er omtrent de samme, men mine 180 mil rejser og mine store enduro-dæk gør det ikke så nemt for poly, men de betaler sig. Speaker 2: Få allerede undskyldningerne. Korrekt.

Se på det. Højttaler 1: Hurtigere igen ved opstigningen, men det forventede vi nu. 7,3 sekunder foran den billige cykel.

Polakken har meget at gøre i tidsforsøget. Højttaler 2: Nå, kom ind. Er der noget galt? Højttaler 1: Alligevel.

Under alle omstændigheder går tingene ned ad bakke nu. Højttaler 2: Er du okay? Hvad laver du? Højttaler 1: hold kæft. Højttaler 2: Det ser ret seriøst og hurtigt ud.

Jeg er alligevel ikke klar endnu. Højttaler 1: Nu superbike. Polakken er i sit naturlige miljø.

Det tager en betagende sejr i nedstigningen, 12 sekunder over hardtailen. På en kort nedstigning er det en eftertrykkelig sejr. Højttaler 2: Okay.

Du vinder, men en billig hardtail er bedre for nogle ting, for en hurtig tur gennem skoven, et skød på pumpesporene, et par spring til skolen for at pendle. Det er ret mentalt. Denne cykel er faktisk bedre for Hvor meget bedre er din 9 Grand Bike generelt? Højttaler 1: Tag ikke dine hardtail, beundringsværdige ting væk.

Faktisk kører Blake en mega lavine hardtail, muligvis hans dummeste idé nogensinde. Det siger noget for Blake. Dette er designet til forskellige ting.

Vi taler om flerdagsløb, udholdenhedsfaser, EWS-løb. Dette er cyklen. Hardtail, det kan du bare ikke.

Denne ting blæser vandet ud Der er et væld af erfaringer med denne cykel, R og D, feedback fra de professionelle. Det handler om design af cyklen og faktisk dens ydeevne. Superbikes bedømmes her.

Ja, du har brug for dybe lommer til denne cykel, men du har også brug for stierne derhjemme eller nok c aske til at komme til Whistler eller Madeira, så glade dage. Det er godt. Oplæser 2: Hardtails er gode, især billige.

Du er ansvarlig for at introducere så mange mennesker til den vidunderlige verden af ​​mountainbiking, men når vi taler om racing, håndterbare serier, ned ad bakke eller noget lignende, er det ikke nøjagtigt det samme job. Der er åbenbart et stort hul midt i, hvor de fleste mennesker sidder om, hvor meget de bruger på deres cykler. Fordelene stiger ganske hurtigt fra 300 pund til 3000 pund.

Derefter ser trinnene ud til at være mindre for hvert pund eller dollar. Det betyder ikke, at det ikke er der. For nogle mennesker er den ydmyge billige brugte hardtail bare en billet.

Det er sjovt. Det handler ikke kun om cyklen, og vi er alle sammen i mountainbikeklubben. Højttaler 1: Godt sagt, Neil.

Højttaler 2: Tak Neil.

Er 26 tommer cykel til voksne?

Mestvoksne cyklerhar hjulmålinger rundt26- 29 tommer. Men rammestørrelse har en tendens til at være forskellig prcykelafhængigt af typen. Følelsen afcykeladskiller sig også fra person til person. For at finde det rigtige, mest behageligecykelfor dig er det vigtigt at kende din indersømstørrelse og faktisk prøve at køre på den.

Er 26 tommer hjulcykel til voksne?

26'+HjulCykler - Velegnet til alderen 11+ (Disse er klassificeret somvoksencyklusser.)

Er Walmart-cykler dårlige?

Walmart cyklerer næsten ikke somdårligtsom folk gør dem til at være. De tilbyder en overkommelig mulighed for nogen, der lige er ved at cykle, eller nogen, der bare har brug for en simpelcykelat ride rundt i byen.Walmart cyklerer tunge, dårligt fremstillede og leveres med komponenter af lav kvalitet. De er ofte også dårligt samlet.30. maj 2021

Hvorfor er Schwinn-cykler så billige?

Virksomheden kom i økonomiske problemer i 1992 og endte med at blive solgt i 93, og det var slutningen afSchwinnkvalitet. De blev enbillig cykelsolgt i lavprisbutikker og har aldrig forsøgt at komme tilbage til den kvalitet, som virksomheden engang var kendt for. Nogencykelkan vare 1000 miles og stadig værebillig.

Hvor meget skal jeg bruge på en cykel?

Hvis du køber nyt, det mindste anstændigecykeler Giant Contend til $ 600. Jeg ville være parat til atbruge$ 600-1000 på en anstændig vejcykelmed forbedringer i komponentkvalitet og vægt, når du går højere (såvel som andre ting som skivebremser osv.).

Skal jeg få en 26 eller 28 tommer cykel?

Det vigtigste er aten ramme, der passer til dig og har en behagelig geometri. Hvis du er mindre end 170 cm i højden,26hjul kan give mere mening på encykelden lille. I de mindre størrelser følger den med26hjul og28hjul i større størrelser.13. maj 2014

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Spin klasse tøj - holdbare løsninger

Hvad skal du bære til spin-klassen?

Stramme benmuskler - innovative løsninger

Hvordan løsner du stramme benmuskler? Strækker sig for at aflaste stramme kalve Stå i nærheden af ​​en væg med den ene fod foran den anden, forbøjet knæ let bøjet. Hold dit ryg i knæet lige, din hæl på jorden og læn dig mod væggen. Foel strækningen langs hele rygkalven Ben. Hold denne strækning i 20-30 sekunder.

Cykeltilpasning Boston - holdbare løsninger

Hvor meget koster en cykelmontering? Omkostninger til omkostninger Selvom de varierer i pris, kommer en kvalitetscykelbeslag generelt på omkring $ 200 og tager normalt ikke mindre end to timer. 2014.

Naturlige måder at bekæmpe infektion på - hvordan man løser det

Hvad er det stærkeste naturlige antibiotikum? 1.) Oreganoolie: Oreganoolie er en af ​​de mest kraftfulde antibakterielle essentielle olier, fordi den indeholder carvacrol og thymol, to antibakterielle og antifungale forbindelser. Faktisk viser forskning, at oreganoolie er effektiv mod mange kliniske bakteriestammer, herunder Escherichia coli (E.05.04.2018

Bedste cykel under 2000 - innovative løsninger

Hvad er den bedste landevejscykel for pengene? Bedste racercykler i rækkefølge Canyon Aeroad CF SL Disc 8.0. Ridley Noah Ultegra. Canyon Roadlite CF 8.0. Vitus ZX1CRS Racercykel. Cannondale SuperSix EVO 105. Giant Defy Advanced 3 (2020) Cube Attain Race. En meget overkommelig adgang til racing. Eddy Merckx Strada Ultegra. En gammeldags stålramme møder moderne komponenter.

Triple bypass cykeltur gennemsnitstid - finde løsninger

Hvor lang tid tager Triple Bypass-turen? Den 16 mil lange stigning til toppen var træforet og spektakulær. Jeg følte mig stærk og red med en af ​​mine venner i et godt tempo. Det tog os lige 1,5 time fra Evergreen til topmødet, så vi havde det godt med vores start på turen. Stigningen op på Juniper Pass er smuk. 2012.