Vigtigste > Cykling > Pendlercykeltøj - typiske svar og spørgsmål

Pendlercykeltøj - typiske svar og spørgsmål

Hvad bærer du cykelpendler?

Hvis du vilslidcyklus-bestemttøj, tre lag er igen, normalt alt hvad du behøver:
  • Et kort eller langærmet basislag, der er det samme som en termisk vest.
  • En langærmetcyklingtrøje eller gilet.
  • En åndbar, vandtætcyklingjakke.Som tidligere pro-cyklister har vi sandsynligvis brugt mere tid på at bære lycra end bjørne tænker på det - yup, og mens de stramme cykelshorts og jersey og alt det andet stramme cykeltøj er godt til længere træningsture, er lycra undertiden bare ikke at Korrekt svar ikke - Nej, ikke til cykling i byen. Måske kører du forsigtigt, du rejser ikke langt, eller måske vigtigere, du bliver nødt til at se semi-anstændigt ud, når du kommer til din destination og faktisk ikke har noget sted at skifte tøj på - så lad os tage et kig på nogle af de tøjmuligheder, der er tilgængelige for dig til cykling i byen. (upbeate techno music) - Cykling er en fantastisk måde at komme rundt i en by.

Det er ofte hurtigere end at køre bil, du tager mindre plads på vejen, og selvfølgelig forurener det slet ikke. Cykling er mere fleksibel end offentlig transport, og det er sundere, fordi det er motion, og vi kunne alle bruge lidt mere af det, ikke? - Når vi cykler i en by, vil nogle af os måske ikke ligne en apro, vi vil måske ikke gå rundt i købmanden med lycra på vej hjem. Faktisk vil de fleste af os sandsynligvis bare komme til vores destinationer på en behagelig, afslappet og sikker måde - hvad nu hvis alt hvad du kører til arbejde i en by nu? Cykel, så træner du ikke, og hvis du gør det for at spare tid, vil du ikke tage bad og skifte tøj, når du kommer på arbejde.

Du skal være i stand til problemfrit at skifte fra cykel til kontor og tilbage til cykel. Så du vil have dit outfit til at være funktionelt og holdbart, men også æstetisk. Nu skal sikkerhed være altafgørende, fordi byer er fulde af biler og mennesker, og bilhåndtering kan være skræmmende og skræmmende. endda ligefrem farligt for cyklister.

urban cyklingHeldigvis ikke ofte, men det er en af ​​de mest citerede grunde til, at folk ikke vil cykle i byen, fordi de er bange for bilerne. Så vær på den sikre side Enten gør du det med lys, eller du bruger lyse reflekterende farver i dit tøj, for eksempel Fluro sokker, Fluro oversko, Fluro vest. Lyse farver er lettere at se, og forskning viser, at lyse farver, reflekterende ting og lys er bedst placeret på bevægelige dele af kroppen.

For eksempel knæ og ankler. - Sko. Nu, hvis du vil bruge klemmepedaler, skal du kigge efter mountainbike-varianter.

Så du skal have mountainbikesko på, hvilket betyder at du kan gå af din cykel og gå, hvis det er nødvendigt. Hvis du bruger almindelige pedaler som disse, kan du slippe dampen. Den eneste ting at huske på er, at åbne tæer, såsom sandaler eller flip-flops, kan være lidt risikable.Hvis du er uheldig nok til at tage en tumbler, selvom du bliver på din cykel bare gnider tæerne, når du faktisk får slid, er det virkelig smertefuldt, for ikke at nævne det er ret frustrerende at vente på, at de heler, så du kan bære dine normale sko igen . Når det er sagt, mange af os tager den risiko. - Og så er der holdbarhed.

mountainbike bremsearm position

Brug ikke din bedste dragt eller jakkesæt, især hvis den er lavet af en. Du bør sandsynligvis undgå alt, der kræver håndvask, da du bare laver meget arbejde for dig selv. Og endelig hvidt tøj. Jeg ville bare ikke gøre det, fordi gaderne og hjulene er temmelig uvorne, og hvis du er omkring dem hele tiden, tager det ikke lang tid, før de hvide tøj også er sådan.

Komfort. Selv når du cykler, betyder blid, at du er på Punch din røv og pedal. Så tøj, der er for stramt eller for løst, for varmt eller for koldt, vil bare ikke være ideelle, ikke? Så vi har et par tip til dig - Dine bukser skal være løse nok eller strækbare nok til, at du kan træde komfortabelt og vigtigst af alt, sving benet over cyklen.Og så er den eneste anden ting at passe på dit højre bukseben. Du bruger enten et klip til at holde det på plads, eller du ruller det op, så det ikke kommer i vejen for din kæde, i hvilket tilfælde jeg ikke gør det behøver en i mangel på en kæde Bekymring. - Shorts er efter min mening den perfekte løsning, uanset om du vælger lycra eller baggies.

Dybest set er der altid bevægelsesfrihed, de holder din beskedenhed og bliver ikke fanget i drivkæden. Utroligt nok kan det rigtige nederdel være et fremragende outfit til cykling. Korte eller stramme nederdele måske ikke fordi de er ubehagelige og afslørende.

Men en bredere nederdel kan gøre meget Lad plads til at træde på, og faktisk kan du sætte den bageste kant i den forreste linning for at bevare din værdighed. Ægte skotter, bemærk også. For en rigtig lang, flydende nederdel skal du sørge for at klemme den op af vejen, da det kan være farligt at hænge det på baghjulet eller bremserne.

Det næste hold er dit undertøj. Det er naturligvis et ret vigtigt emne, da det er tøjlaget, der er lige på din hud, find noget, der er behageligt, ikke krøllet eller krøllet. Og et top tip er, at du endda kan få undertøj med en siddepude, der svarer til dine almindelige cykelshorts, så hvis det er det, du har på, hvorfor så ikke tjekke dem ud - hvis du holder af at cykle, er du ude i elementerne og det er en af ​​de store ting ved det.

vægt maskiner

Men det giver også udfordringer. Det er vigtigt at justere dit tøj i overensstemmelse hermed - Ja, i varmt vejr er det bedst bare at bære en t-shirt og bytte til din kontorsskjorte eller bluse, når du kommer derhen. Sved er næsten uundgåelig i varmen, og dit tøj vil sandsynligvis rynke under din rygsæk.

Så hold dem, indtil du kommer på arbejde. - Ja, og når vejret bliver koldt, så er der gode cykeljakker, der både er smukke og vind- og vandtætte. Uh, regn er enhver bypendlers bane, iført lange vandtætte bukser for at beskytte dig selv eller bare acceptere, at dine ben og fødder bliver gennemblødt, og bare tag nogle ekstra bukser og sko til kontoret.

Nu til dags kan vandtæt cykling være meget elegant og æstetisk i din øverste halvdel, eller du kan gå efter ponchoen, som måske ikke ser godt ud, men det vil beskytte mere af dig mod vandet. (dramatisk instrumentalmusik) En særlig note til herrene her. Brug dit linning op, eller brug et bælte, ellers kan du ende med en byggearbejder mave, og ærligt talt vil ingen se dette. Beklager - Nej, det er du ikke. - Nej, det gør de ikke. - Åh, undskyld, undskyld. - En særlig note til damerne.

Du vil måske overveje en t-shirt eller top med høj hals, fordi nogle mennesker vil se dette, og du kan være god til at vise det frem, men det er en risiko for hveps og bier. Og tro mig, når jeg taler af erfaring, er dette ikke et sjovt møde. Lad os håbe, at denne artikel hjælper dig med at føle dig komfortabel med at køre rundt i byen, men også sej, uanset om du er en cyklist, der aldrig holder op med at være en cyklist, selv uden for det slagne spor, eller en person, der cykler, men ikke ønsker at ligne en cyklist. - Komfortabelt og sejt. Okay, nu, hvis du vil se en anden artikel om bycykling her på GCN, kan du klikke dig ned der, hvor vi har vores bedste tip til dig.

Hvad bærer du på en afslappet cykeltur?

Bedsttøjtilcykling
  • Cykelshorts. Shorts lavet specielt tilcyklingvil give dig mest komfort mensridning.
  • Cykeltrøje. En fugtabsorberende med kort ærmecykeljersey er også et godt valg på en varm dag.
  • Cykelsokker.
  • Cykelhandsker.
  • 40 til 50 grader.
  • 25 til 40 grader.
  • Under 25 grader.

cykelsæder til kvinder

Hvad skal jeg bære til fritidscykling?

Som vi nævnte, når du er almindeligcyklist, korte ture uden polstring er ikke noget problem. Men til heldagsindsats vil vi altid anbefale polstret shorts eller - endnu bedre - bib-shorts. Tilfritidforlystelser og bjergcykling, polstret baggies er fint, mens bibshorts sandsynligvis er det bedste valg til cykelture.16. maj 2019

Hvad skal du ikke bære, når du cykler?

Regel nr. 1 -du bærer IKKEdit undertøj undercyklingshorts. At have et par bomuldsundertøj inde i dincyklingshorts forkaster alle de leverede fordele (friktionskontrol, fugtighedsstyring). Hvisduhar bibshorts eller slibeknapper, dincyklingjersey går OVER bib stropperne,ikkeunder.16. jul. 2013 g.

Nå ser det ud som om det var i går, ah ingen gode dage uanset årstid eller hvor end du går. Der er et par regler, som vi mener, du skal følge for at sikre, at du opretholder tøjets integritet, mens du cykler. Ting, der ikke bør bæres på cyklen. Ingen sokker. Den korrekte strømpehøjde. Længde eller farve World of Cycling for selv at have debatten, skal nybegyndere først og fremmest fristes til at gå efter den samme pinlige solbrænding uden sokker, men du er nødt til at overvinde den tan som en tatovering til dit medlemskab på siden i verden uden at bekræfte sokker, og du forbliver en del af amatørbanden og risikerer også ubehagelige ankler og tåer, fortæl dig selv, hvilken slags mand dette er, bare den hurtigste, jeg tror, ​​jeg kunne komme tilbage i bilen, så ja At køre en helhjelm med hjelm er obligatorisk i vores bog, selvfølgelig, men kører o Hvis du er ude med en helhjelm, medmindre du planlægger en off-road Downhill eller henter dig rundt på det lokale BMX-spor, bliver papirerne mørkere, tag væsker og joke med din træningspartner. To kompressionsstrømper er, i modsætning til ingen sokker, co Mpressionstrømper på eller endda fra cyklen - de får dig til at se så mærkelig ud, at stresset fra din egen bevidsthed vil påvirke alle Ydeevne fordel annullerer, at vi tager tilbage, hvis du er bekymret, vil du sandsynligvis ikke, jeg har alligevel ingen tillid Superhero Time på en cykel er værdifuldt, især hvis du træner sammen med dit job eller college, så det sidste er, at du vil videregive din yndlingssløjfe, redde verden fra forestående katastrofe og undslippe kløerne til et ondt geni mastera tip, der flyver under radaren af superheltansvar ved ikke at tiltrække Simon, min ven, jeg ville kæmpe for kriminalitet ved udgangen af ​​hans dage. og den situation er, når du er den nuværende verdens- eller nationalmester Oh Matt for 16 år siden, trækker du det ud af hvad ikke? at få et el-bord helt latterligt, du kan fortsætte med at bære striberne, hvis du var nationalmester, nogen giver mig et hjem libshorts bare ingen trøje, siden jeg begyndte at træne vores helt egen SimonRichardson er sandsynligvis den eneste person, der kan slippe væk med det, du normalt ser ud ligesom cykelmode falske pascyklister traditionelt ukrudt pastyskinned overkrop, tingene er bedst under dæksler og kasserede undertekniske hjemmesider okay fortæl dig, hvad du ser smuk buff hej smuk ripto i øjeblikket, jeg mener hvor ofte træner du i dragter alligevel i stedet for at se en revisor med et kørselsforbud hold det praktisk og undgå at pendle i jakkesæt ser godt ud alligevel. Jeg tjekker din portefølje på farten er også et bestemt nej-nej for at sikre, at det fuldender det - det virker bare ikke - du vil have din spurt , i stedet for R. ockstars her på GCN opfordrede vi dig aktivt til at synge på en cykel for at holde dig motiveret, hvilket er fint, men vi beder dig ikke synge ved at være helt nedsænket i din yndlingsrockstjernes personlighed, mens du er på farten, forkæler du dig selv ved at prøve at replikere det.

Forestil dig et menneske der, mens du modvilligt indrømmer, at onesies faktisk er et globalt modefænomen, som vi kan lide at gøre her på GCspeedos, ikke kun tilbyder speedometerne yderst lille beskyttelse til dine mandlige eller kvindelige dele, men de ser også forkert ud, ja det forhindrer dig i at få den landmænds tan, men nej, dette er ikke en gyldig undskyldning, hvis du ønsker at tage på gruppeture uden at alle prøver at falde af og ender med at blive arresteret for anstændighed eller alvorligt begrænse din evne til at stifte familie Plus nej man vil køre bag nogen med en tunge madskål Jeg troede, jeg har en, teksterne er dårlige, det er fint, dette er din mester, du ved, forfærdelig vind, at vi vil gøre filmsignalet godt forfærdeligt kl. 16 i går aftes en måde Lex ikke er for flere GCN Toptens klik her, og hvis du ikke har abonneret endnu, skal du klikke på fold på Matt, ved du, at det giver mening

Hvilke bukser skal jeg bære cykling?

Cykelbukser, Strømpebukser og varmere

Frontpaneler kan tilbyde vindbeskyttelse, og noglebukserkan være helt vandtæt og vindtæt. Strømpebukser har tendens til at være mindre vejrbeskyttende, men mere aerodynamiske. Pendler / afslappetbukser: Noglecykelbukserligner streetwear, så ryttere kan straks blande sig ind i enhver bydestination.

Hvorfor bruger cyklister stramt tøj?

Debære stramt tøj, de kører ned ad bakke i en gemt position, og de kører meget tæt sammen. løstøjOpret en stor mængde aerodynamisk træk og gør dig langsommere. Jo mere form der passer tiltøjer, jo mere aerodynamisk bliver du, og jo hurtigere går du.

Hvor koldt er for koldt til at cykle?

For nogle cyklister,cykleri enhver temperatur under 50 grader Fahrenheit errigtig koldt. For denne kolonne, 'rigtig koldt'er defineret som under 32 grader.

Hvad skal jeg bære cykling ved 55 grader?

60Grader(15.5C): Shorts og langærmet jersey eller langærmet tynd undertrøje. 50Grader(10C): Strømpebukser eller benvarmere; tung langærmet jersey med ærmeløs eller kortærmet wicking undertrøje; eller let langærmet jersey med langærmet undertrøje.

lang cykeltur

Skal du have underbukser under cykelshorts?

Regel nr. 1 -du gørIKKEhave påditundertøj under cykelshorts. At have et par bomuldundertøjinde i dincykel shortsophæver alle de leverede fordele (friktionskontrol, fugtighedsstyring). Hvisduhar hagesmækshortseller hagesmæktrusser, ditcyklingjersey går OVER bib stropperne, ikkeunder.16. jul. 2013 g.

Hvorfor bærer cyklister sort?

At blive set på vejen handler om kontrast. Hvis farverne du eriførtkontrast nok til baggrunden, er du synlig. Hvis du blander dig ind, er du ikke så synlig. Såsorthar en tendens til at blande sig i vejen, skygge og overalt skyggefuldt ellermørk, som er de fleste landeveje i Storbritannien.29. mar 2016

Hvorfor bruger cyklister lange sokker?

Mountainbikers

Så de fleste vejecyklister bærer lange sokkerenten fordi det faktisk hjælper dem (nårsokkerer aerodynamiske) eller at se professionelle ud.Lange sokkerkan også forhindre sved, der løber ned ad benet, i at nå dine ankler og fødder og forhindre, at småsten flyver ind i dinsokker.
13. okt 2020

Skal du klæde dig på din cykelpendling?

En anden bekymring, som mange potentielle cykelpendlere har, der vedrører påklædning til pendlen, er hvad man skal gøre, når der ikke er brusere på arbejde. Det er en uheldig virkelighed at pendle til arbejde på cykel, i det mindste om sommeren vil du næsten helt sikkert svede.

Hvilken er den bedste cykeljakke til pendling?

Endura Hummvee Shacket er en let, men meget alsidig vendbar jakke med imponerende ydelse, der er ideel til pendling. Med muligheden for to vendbare sider - en næsten Barbour-lignende ripstop-jakke eller tømmerjakker-chic flannel-skjorte - Enduras Hummvee Shacket satser på at tilbyde alsidighed.

Hvad skal jeg bære, når jeg pendler til arbejde?

Polstret undertøj skal gøre din pendling mere behagelig. Nogle pendlere kan lide at have en lille dæmpning til deres tur, og polstret undertøj er et godt kompromis mellem fuldt Lycra cykelsæt og slet ikke iført noget polstret.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cykel anmeldelser - en løsning på

Er BMC-cykler gode? At være et præstationsorienteret brand, er BMC stolt af sin tekniske og ramme teknologi. Disse cykler er et godt valg, hvis du er mere interesseret i at hente en topramme og opgradere komponenter, mens du går, eller dybest set hvis du er mere generet af rammen end logoet på skifterne og bremserne.

Islabike anmeldelser - pragmatiske løsninger

Hvilken er bedre frø eller Islabike? Islabikes Cnoc 16 syntes lidt mere manøvredygtig end Frog 48; den har mindre spor og dermed lidt lettere styring. Cnocs mere oprejste kørestilling på grund af det højere styr kan have været en faktor for, at Martha så ud til at se fremad mere end på jorden.

Hjelm anmeldelser - praktisk løsning

Hvad er det bedste mærke hjelme? Hvis du er på udkig efter en ny hjelm og ikke har tid til at læse vores anmeldelser, kan du overveje at overveje et af disse mærker. 1 AGV. Den italienske hjelmproducent AGV stiger til toppen i 2021 fra nummer 2. Nr. 2 Shoei. nr. 3 haj. Nr. 4 HJC. Nr. 5 Arai. Nr. 6 Caberg. Nej. 7 Nolan. Nr. 8 X-Lite.

Rudy-projektets solbrilleanmeldelse - hvordan man beslutter

Er Rudy solbriller gode? Rudy Project Defender-solbrillerne giver dig det store objektiv på udkig efter et fremragende synsfelt med en rigtig god fotokrom linse. De er modstandsdygtige over for misting, hvilket rydder hurtigt, hvis det sker. Men al den ydeevne gør dem dyre.

Hybridcykelanmeldelser - varige løsninger

Hvad er den bedste hybridcykel for pengene? Bedste hybridcyklerCannondale Quick 4. Giant ToughRoad SLR 2. Cannondale Bad Boy Alfine 8. Cannondale Treadwell. Specialiseret Sirrus 2.0. Octane Kode Pendler. Bombtrack Arise gearet. BMC Alpenchallenge 01 One. Rider som en landevejscykel, ligner en hybrid fra fremtiden.