Vigtigste > Cykling > Downhill mountainbikes - svar på problemerne

Downhill mountainbikes - svar på problemerne

Hvad er en god downhill mountainbike?

BedstTyngdekraft /Downhill Cykleraf 2021
  1. Yeti - SB 165 '2021 Enduro /DH.
  2. Santa CruzCyklerV10 Carbon 29 SMountainbike.Bedst29erdownhill mountainbike.
  3. Specialiseret - Demoløb.
  4. Pivot Phoenix 29 Carbon SaintMountainbike.
  5. Intens - M29.
  6. Canyon - Afsender CFR FMD.
  7. Trek - Session 8 27.5.
  8. Norco - Shore A Park.



Hej. Mit navn er Blake, og jeg er helt vild med Nukeproof Mega Trail Bike. - Nej, nej nej, jeg er Blake, og dette er min Canyon Sender alpincykel. - Mens min T6 6061 lavet af hydroformet aluminium vejer 16,33 kg, det vil sige 30 pund bang - Ha, aluminium, min har kulstoffront, aluminium bagpå, ved 16 kilo 35,2 pund.

Men se på det. Disse Fox40 har 200 mil rejse. Ser du det på agterenden? Fox igen, 200 mils rejse, ram det, trail guy - Nå, det hjælper dig, når du kommer til bunden af ​​bjerget og skal kæle den ting helt op, mens jeg kører RockShox Lyrik foran.

Ser du det på bagsiden? RockShox Monarch med 160 mil rejse, alt hvad jeg har brug for - (griner) Lille? Jeg har den bremsekraft, jeg har brug for, det er SRAM Guide 200 mil rotor rundt, og jeg kan stoppe på ingen tid. - Nå, jeg har det samme, men 180 mil, alt hvad jeg har brug for. Men se på det, SRAM Eagle 34 tænder foran, 170 mil krumtap og 10 til 50 bagpå, alt klatreudstyr. - Wow, ja, jeg er bygget til hastighed.



Jeg har Race Face SIXC fulde carbon cranks, 170 mil længde og SRAM X01 DH 7-Speed ​​bagtil, bygget til hastighed (griner). - Ja, bliv ved med at grine, lad os se, hvem der sidst griner efter det - Hej, jeg hedder Blake, og jeg skal være din dommer i dag, og min første udfordring er en accelerationstest fra dette punkt til dette punkt, er du klar - Klar! - Gå! (Griner) - Er du klar til Blake ned ad bakke? - Dude, jeg vil slå dig ud af parken - Gå! Du kan se, hvor hurtigt trailecyklen er lige ud af porten på denne splitskærm accelererer og kommer op til hastighed: det er en til nul for en trailcykel. Næste gang, pisk af. (Techno-musik) - Det var ikke dårligt for en lille cykel. - Det var ikke rigtig fair, var det? Hr.

blodtryk for kvinder

DH Blake, ha. Ret, denne udfordring er min udfordring. Jeg udfordrer dig til at bestige en bakke fra denne startbue her til denne port deroppe.

cykelpedalklips

Er du klar til dette, Mr. DH Blake? - Ha, ikke rigtig, du først - Klar. (Intens musik) - Jeg har kun syv kurser, det er ikke retfærdigt, men jeg prøver.



Parat. (Stønnende) Åh min Gud. Åh gud. (Gasping) Ja, du vinder en trailcykel - Det er udfordringen i hjørnet.

Downhill-cykel versus trail-cykel, som er den mest udfordrende at køre i kurver. Så det handler om hastighed, stil og finesse. Jeg vender tilbage. (elektronisk musik) - Selvom DH Blake rensede hele sektionen i et bikepark-hjørne, men når de tekniske berms kommer i spil, spiser trailcyklen bestemt meget hurtigere på Speedthrough.

En til trailcykler. - Det er her det drejer sig om udfordringen med at bære hastighed. Du ville tro, at en teknisk sektion ville være den ultimative test for dette, men nej, jeg gjorde min undersøgelse, tre spring som disse tre lige her, i en række, skal du have hurtighed til at foretage disse spring, og hvis ikke vil du Case.



Du har ikke brug for en læge som mig for det, du har brug for en advokat - Ah, bare - Uh oh. Nå, jeg slog dette lidt ned, det nummer et spring, så meget sværere med så mange rejser på spring som denne , for at bære din hastighed, og det betyder, at hvis jeg I dette tilfælde bliver jeg nødt til at arbejde endnu hårdere for at evakuere den ene og den næste. Så på en eller anden måde går min hastighed tabt.

Så Trailbike Blake vinder denne, for helvede - teknisk udfordring, ja. Højre, teknisk betyder klipper, rødder, smal sti, ikke så stejl, men meget teknisk. Lad os se, hvad disse cykler har at tilbyde i denne situation. - Det var meget langsommere.

Jeg så DH Blake køre igennem, han var hurtigt igennem her. Han pralede omkring 200 mils rejse, så jeg formoder, at det var her dette kom til spil. Min 170 160 passede ikke til 200 mil DH-cyklen Blake.

oksekød er som en kød rosin

Du vinder en bremsetest. Ser du det hvide tegn lige over min højre skulder? Ja, det er her du starter. Dødsgreb, AKA hænder og fingre væk fra håndtagene, døden griber disse stænger og ikke peddling, sidde ned, ingen pumpning, intet ingenting.

Få den samme hastighed, og så kommer du her til denne linje, spring vores ankre, den person, der er længst væk fra denne linje, er taberen, den næste er vinderen. Lad udfordringen begynde. - Se på det, det var her, jeg sidst stoppede.

Der, og det er her, det stoppede. (Ler) Ingen måde! Det er fordi jeg spærrede forhjulet lidt, hvis jeg ikke havde blokeret forhjulet, ville jeg have, at det gik det. Der er bare for meget strøm i denne 200 mil rotor rundt.

Downhill cykel vinder, ja! Så fortsæt, sjov lille udfordringsartikel mellem trailcykel og downhillcykel, men synes du vinderen fortjener sejren? Lad mig vide i kommentarerne nedenfor, og hvis du vil se en anden god artikel som denne, skal du ikke glemme at klikke på den runde lille klode, gå her, og du vil abonnere, og du får en hver dag i ugen, vil se en anden Klik på artiklen nedenfor, Freerider vs Downhill, det er en temmelig fantastisk artikel - dette er fantastisk artikel, og hvis du vil klikke på, hvordan du opretter en downhill-cykel, gør det, det er ret sejt. Og glem ikke at give denne artikel tommelfingre.

er misosuppe sund

Er downhill-cykler det værd?

De behøver ikke at gå på kompromis for at klatre som et spor eller endurocykel.DH-cyklerkan give dig mere selvtillid i stejle og ru terræn på store spring og fald, og de er ofte mere tilgivende. Rider fulddownhill cykelvil give dig mulighed for virkelig at skubbe dig selv til at gå større og hurtigere.26. sep. 2019

Hvad er forskellen mellem en downhillcykel og en mountainbike?

TILdownhill cykel(også kendt som endownhill mountainbike) er en fuld suspensioncykeldesignet tilned ad bakkecykler på særligt stejle, tekniske stier. I modsætning til en typiskmountainbike, holdbarhed og stabilitet er de vigtigste designfunktioner sammenlignet med lettere, mere alsidige langrendcykler.

Er downhill-cykler gode til trail ridning?

Tænk på det på denne måde 'Downhill-cyklerkun gå ned '. Det er sandt, især for stærke ryttere, at du KAN klatre op ad en bakke på enDH. Men i sandhed er det ret en kamp, ​​og det er helt unødvendigt fortrail ridning. Meststiog AMcyklerkan håndtere meget ru ned ad bakke, mens den stadig vedligeholdesgodtklatring evne.26. august 2015

Hvorfor er mountainbikes så dyre?

Mountainbikeserdyrtpå grund af brugen af ​​komponenter og teknologi af høj kvalitet, nogleMTB'ergå op til $ 13.000. For at holde din tur sikker, skal du bruge ordentligcykeldele, der er holdbare og kan slå.

Hvor meget tjener professionelle downhill mountainbikere?

Jeg er ikke helt sikker på rækkevidden, men racere i top 10 i verdenlaveomkring fra 50.000 usd op til 300.000 om året inklusive præmiepenge og bonusser afhængigt af billede og placering.

Hvorfor er downhill-cykler så dyre?

man kan undre sig over, hvordan gjorde detmountainbikesbliveså dyrt?Mountainbikeserdyrtpå grund af brugen af ​​komponenter og teknologi af høj kvalitet går nogle MTB'er op til $ 13.000. For at holde din tur sikker, skal du bruge ordentligcykeldele, der er holdbare og kan slå.

Hvor meget koster en god alpincykel?

Introduktion af høj kvalitetcyklerstart omkring $ 2.000 til $ 2.500, afhængigt af hvilke funktioner du ønsker, ogpriserklatre dramatisk derfra. Du kan få engod cykelfor mindre end det (se vores tip nedenfor), men du skal i det mindste bruge penge på pedaler, ridesko, hjelm og en pumpe.18. april 2016

Er downhill mountainbike hårdt?

Ned ad bakkeridning er først og fremmest en adrenalinhøj. Det er en disciplin i sig selv, sjovt og er en vigtig ingrediens imountainbiking. Udenforstående i sporten anser det ofte for at være den lettere disciplinmountainbiking(fordi tyngdekraften kan udføre mest arbejde), er dette langt fra nøjagtigt.

specialiseret vita cykel anmeldelse

Hvor hurtigt går mountainbikere ned ad bakke?

Hvor hurtigt går en mountainbiker? Gennemsnitfarttil enmountainbikerM 10 mph (16 km / t) under ridning af singletrack. Stigningssnittets gennemsnitlige m 8 km / t (13 km / t) medned ad bakkesektioner i gennemsnit ≈ 12 km / t.5. februar 2020

Hvilken er den bedste downhillcykel i verden?

Downhill-cykler er bygget til at gå store og makulere hårdt, uanset om du river et verdensmesterskab ned ad bakke eller oplader gennem tyngdeparken. Eksklusive MTB-teknologier, fra utrolig avanceret affjedring til rammer, der giver dig mulighed for at finjustere din mountainbike-geometri for bedre kontrol, gør disse til de letteste og hårdeste DH-cykler på bjerget.

Hvad gør en downhill mountainbike til en downhill cykel?

Downhill-cykler er bygget til at gå store og makulere hårdt, uanset om du river et verdensmesterskab ned ad bakke eller oplader gennem tyngdeparken. Eksklusive MTB-teknologier, fra utrolig avanceret affjedring til rammer, der giver dig mulighed for at finjustere din mountainbike-geometri for bedre kontrol, gør disse til de letteste og hårdeste DH-cykler på bjerget. Ikke sikker?

Hvor meget rejser har en downhill mountainbike brug for?

Typisk har de 200 mm vandring - det betyder, at suspensionen giver 200 mm dæmpning på eventuelle stød. Opstilling af affjedring er afgørende for downhill-cykler, har det for hårdt, og det føles som om du kører på en indkøbsvogn - for blød, og der er overhovedet ikke mening i at have det overhovedet, da du bare blæser lige igennem den.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.

Proteinpulver til piger - løsninger på problemerne

Hvad er godt proteinpulver til kvinder? 4 af de bedste proteinpulvere til kvinder ALOHA Organisk Proteinpulver. Dette plantebaserede proteinpulver er ideelt til kvinder med allergi, fordi det er fri for gluten, lactose og soja. Tone It Up Organisk plantebaseret proteinpulver. Vega Protein & Greens. Orgain Organic Protein & Superfoods Plantebaseret proteinpulver.

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Mad, der bremser dig - praktiske løsninger

Sænker æg? Æg. Æg er en fremragende kilde til magert protein, men mangler de kulhydrater, der er nødvendige for at skabe en intens svedesession. Og fordi protein tager længere tid for kroppen at fordøje, kan en omelet veje dig ned, hvis den indtages for tæt på din træning.

Er clif bars sunde - hvordan man beslutter

Er Clif Bars faktisk godt for dig? Højt i kalorier, de indeholder også 44 gram kulhydrat for at hjælpe med at brænde dine muskler eller genopfylde dine glykogenforretninger. Det er en god idé at tage en Clif Bar til en lang vandretur, men hvis du spiser dette mens du sidder i sofaen, er du bedre stillet med en mere nærende snack. 18 okt, 2019