Vigtigste > Cykling > Elektrisk cykel - hvordan man beslutter

Elektrisk cykel - hvordan man beslutter

Hvad er de bedste elektriske cykler at købe?

ANKER 20MPHEbike:Bedstsamlet setelektrisk cykel

ANCHEER 20MPHEbikevinder let over det samledebedste elektriske cykelaf kategori 2021. Mærket bliver hurtigt et af de mestpopulær elcykelproducenter i verden med en række velbyggede og rimelige modeller.Vidste du, at af de cykler, der sælges årligt i USA, kun ca. 250.000 er elektriske cykler? Så lavt som det ser ud til, er antallet steget i løbet af årene i e-cykelsalg. I dag sammenligner vi funktionerne, designene og anvendelserne af fem e-cykler, som de gode folk i branchen har lavet. Og hold os indtil slutningen for at se en sammenligning head-to-head af alle specifikationerne! Jeg er Glenn, og lad os komme til det.

For at blive underrettet, når en ny artikel offentliggøres, skal du klikke på klokkeikonet nedenfor lige ved siden af ​​Abonner-knappen. Tak fordi du så Mind's Eye Design! Med et firma som Aventon får du et firma, der er dedikeret til at hjælpe alle med deres cykelture uanset alder eller evne. De stræber efter at bygge de billigste cykler, der helt sikkert holder dig.

Sinch er blot en af ​​mange i deres e-cykel produktlinje og med sin foldbare ramme lever op til sit navn, modbydelig overgang mellem et transportmiddel og et transportmiddel, det er bare en Sinch! Ud over at det let kan monteres i bagagerummet på din bil, har Sinch også forhjulsophæng og 20 'x 4' dæk for at gøre din tur behagelig på eller uden for stierne. Du vil gerne vide, hvordan cyklen kører, ikke? Udover de dæk, der allerede er nævnt, hvilket sikrer en jævn kørsel, er Sinch også udstyret med fem niveauer af pedalassistance afhængigt af den ønskede træning. Eller hvis du overhovedet ikke vil have en sådan, er der også en gasfunktion, så du bare kan nyde landskabet.

hvordan man bruger en dropper-postDen gennemsnitlige rækkevidde af Sinch er omkring 40 miles på en enkelt opladning. Men hvis du bruger gashåndtagsfunktionen under hele turen, kan du forvente cirka halvdelen af ​​det. En tophastighed på 32 km / t må heller ikke snuses på.

Hvis du leder efter en Sinch, sendes de tilfældigvis til USA og EU! MOAR Bike er et firma, der ånder cykling. De er en rytter i daglig brug og kan godt lide at bygge cykler, der kan hjælpe. De ved også, at hastighedsfaktoren gør e-cykler lidt anderledes end en traditionel cykel.

Fordi MOAR Bike ønsker en e-cykel, der er sjov, sikker og pålidelig nok til at få dig til at arbejde, har alle deres modeller nogle nøglefunktioner til fælles. Et 48 V Samsung-batteri, fuld affjedring, 26 'x 4' dæk og 5-trins pedalassistance er de vigtigste funktioner sammen med et par mindre funktioner såsom et horn og indikatorer. MOAR Bike isn Det er ikke den eneste, der tror på sikkerhed.Du kan gøre det samme med denne trådløse, tyverisikrede cykelalarm fra Mengshen. Du finder denne ekstremt skarp alarm med 113 dB i beskrivelsen. MOAR Bike har fire modeller.

Alle er lavet af samme base og støbt i niche-underkategorier af elektriske cyklister. Sun & Fun er til din mere afslappede entusiast med en 250 eller 350 W bagnavmotor. Hvis du leder efter mere af en arbejdshest, er 500W baghjulet lidt mere kraftfuldt, og den 180 mm mekaniske skivebremse gør det op.

Så er der 02 for dem, der har investeret i en kvalitets tur. 1000 W bagnavgenerationsmotor, 48 V 17 Ah batteri og 8-trins Shimano-gear sikrer stor køreglæde. Endelig, hvis du har brug for det hurtigste og bedste, så er Rapt2 din type.Med en 1000W ultra mid-drive motor, moment sensor og 9-speed Shimano gear er Rapt2 faktisk en vild hest! Jeg er Allie, og det er Mind's Eye Trivia Time. Hvis du bare ser på disse billeder, ved du hvad dette er, og hvor det kom fra? Efterlad det rigtige svar eller dit bedste gæt i kommentarfeltet nedenfor. Det kan være svært at finde alternativer til transport at finde og oprette, men fyrene på SPLACH lader ikke det afskrække dem.

De ved, hvordan man manøvrerer den nyeste teknologi og tilbyder praktiske og miljøvenlige erstatningsprodukter. Ud over en række store elektriske scootere forsøger SPLACH også at lave elektriske cykler. Stark er en fornøjelig elektrisk cykel.

Umiddelbart er chassisets design iøjnefaldende, med de dristige 20 'x 4' dæk og det bageste stødbeslag tiltrækker din opmærksomhed. Hvis du kigger på rammen og under bagagestativet, kan du se den dobbelte 48V 15Ah batteriopsætning, der giver mulighed for en rækkevidde på 70 miles, når du accelererer eller op til 100 miles, når du kun bruger pedalassistance. Apropos pedalassistance: Stark har 6 niveauer af den, og cyklen bruger en 7-trins Shimano transmission.

Og mens du ikke vil udsætte det for elementerne natten over, kan Stark tage et par stød og ridser. Det har endda vandtæt kabler for at beskytte dit dyrebare dæk. Og hvis du bare er lidt bekymringsfri med din nye trail-thrasher Hvis du vil, kan du få fat i denne værktøjslås for at sikre dine bekymringer.

Linket findes i beskrivelsen. Stark er den perfekte følgesvend for alle, der elsker at rejse, hvad enten det er en simpel pendling eller en sjov tid! Og SPLACH leverer over hele verden! Hvis du foretrækker at køre ubekymret over stierne med en e-cykel, eller er det dig? en pendler? eller måske hang noget i midten? lad os vide det i kommentarerne. Vi vil meget gerne høre dine tanker! Lidenskab er noget, som alle kan sætte pris på.

Når lidenskab er der, er der en trang til perfektion og storhed. Du bliver sværere at finde en virksomhed, der er mere lidenskabelig end Ariel Rider Ebikes. Deres vision er at få mest muligt ud af e-cykler og bare lade os gøre deres job for dig og tale for dig! X-klasse 52V er en hastigheds dæmon, og det er ikke en fejl; det blev designet til at være en af ​​Ariels hurtigste elektriske cykler med en tophastighed på over 50 km / t.

En af ingredienserne i deres smidighedskage er metaludstyrsteknologien, som de udvikler og fremstiller. Metallet muliggør højere drejningsmoment, kraft og hastighed end traditionelle nylongear. Som navnet antyder, har denne Roadrunner et 52V batterisystem, der bruger en massiv 35A-controller og kører en 1000W motor med en spidseffekt på 2000W! Bortset fra det faktum, at X. en asfaltangriber er klasse 52V også har en rækkevidde på mere end 70 miles og en 5-trins pedalassistance, en bedrift at prale, da den gennemsnitlige pendlerafstand kun er fem miles, du kan køre denne cykel til dage uden det Brug opladning.

Med hensyn til de elektroniske funktioner finder du et LED-display til hurtig og nem diagnose, for- og baglys og to USB-porte. Hvis du vil transportere gods, er denne 300 pund nyttelastcykel også noget for dig. Hvis du er baseret i USA eller Canada, kan du bestille din Ariel Rider Ebike i dag! Tromlerulle, tak, fordi vores nummer et er ankommet! Efter en af ​​de mest succesrige lanceringer i crowdfunding-historien i 2015 fortsætter SONDORS Original Dens momentum. Åbnede yderligere to millioner dollarselskaber samme år.

Siden da har de positivt rystet elektrisk i cykelverdenen, og de planlægger at fortsætte med at gøre det. Så hvilken elektrisk cykel kan være så fantastisk at lande på vores nummer et sted? Vi vil gerne introducere dig til rockstjernen! Denne elegante og karakteristiske cykel fås i tre farver; den livlige supernova, den klassiske matte sorte og den konservative skifer. Rockstar blev designet fra tå til spids for at tackle dette skræmmende terræn.

Det har aldrig været nemmere at køre op ad en bakke, og det har aldrig været sjovere at køre ned! - Suspension, 750 W kraft til at udjævne hver bakke fra midtdrevsmotoren og 21 amp-timers strøm, Rockstar lader dig ramme gas og lave muddermusik. Som du måske forventer, er Rockstar ikke træg i hastighed. En tophastighed på 45 km / t og en rækkevidde på 40-60 miles, afhængigt af din brug af pedalassistenten, giver en jubel tid.

litespeed t1 anmeldelse

De 11-trins gear med udløsergear og hydraulisk skivebremsesystem giver dig mulighed for at holde styr på dine præferencer, mens du kører. Rockstar understøtter en lastekapacitet på 300 pund og vejer omkring 83 pund selv. Rammen er specielt smedet og lavet af aluminium, og styret og sædet sikrer en behagelig og ergonomisk standard.

Og gode nyheder for dem i USA, EU eller UK; SONDORS sendes til dig, og du kan bestille din SONDORS Ebike i dag! Hvis du kunne lide denne artikel, kan du hjælpe os ved at klikke på Like-knappen, tilmelde dig og holde dig opdateret om fremtidige indlæg.

Skal du pedalere med en elektrisk cykel?

Det afhænger afcykel. Nogleelektriske cyklersolgt i Nordamerika tilladerduat betjene ved blot at dreje gashåndtaget udenpedal. Selv fore-cykleratharen gashåndtag,dullhar brug for at pedalerenår man går op ad lange, stejle bakker, selvomduvil ikkeskal pedalerehårdt.

Vi ved alle, hvordan en standard mountainbike fungerer, du svinger benet over den, du drejer pedalerne, og cyklen går, du trækker bremserne, det stopper, en kontrolenhed i blandingen er anderledes, du får en e- mountainbike, men hvordan fungerer det hele? Nå, i dag besvarer vi det spørgsmål og et par andre grundlæggende spørgsmål. (Music jingle) Der er to forskellige kategorier af e-mountainbikes. Den ene er gasassistance, den anden er pedalassistance.

På et gasassisteret eMTB skal du bare dreje håndtaget eller trykke på en knap, så aktiveres motoren, og du kan køre uden at trampe. Som en pedalassisteret mountainbike skal du faktisk pedalere for at aktivere motoren. Hvis du ikke træder, går du ingen steder, og det er de cykler, vi har fokus på i dag.

Så alle elektriske mountainbikes har tre hovedkomponenter, der faktisk gør det til et eMTB. Det er batteriet, motoren og styreenheden. Hvordan føles det at køre en eMTB? Nå, det er nøjagtigt det samme som en traditionel mountainbike, du pedaler og kører, den har bare den hjælp fra motoren, der føles som dig. 'Når du får et skub fra nogen på lejligheden, inklusive stejlere stigninger.

Men hvor meget det hjælper dig vil også variere. Du kan skifte ved hjælp af tilstandskontakten. Så lad os se på disse forskellige understøttelser på niveauer.

Din e-mountainbike tilbyder dig forskellige niveauer af support, som du kan indstille ved hjælp af cykelens ydeevne. Shimano E8000-systemet, som jeg bruger her på min Canyon i dag, har nu indstillingerne slået fra, helt op til boost-tilstanden. Nu vil det føles som en tung standard mountainbike.

Du kan sparke det, men det føles ikke særlig rart. Så har du en ECO, der giver dig lidt støtte, det giver dig faktisk 120% støtte. Så har du et spor, der er lidt i midten.

Derefter har du Boost-tilstanden, som faktisk tilbyder 300% assistance, og det giver dig masser af hjælp til de større, tekniske stigninger. Men alle disse forskellige strømtilstande vil have en anden effekt på dit batteri. Apropos batterier, de kommer i alle former og størrelser, når det kommer til eMTB'er.

Nogle af dem er monteret eksternt, du har semi-integrerede batterier, du har batterier, der er monteret i nedrørene. Nu måles et batteri i wattimer. Så du har mindre batterier, der er lettere, du har disse større batterier, der holder meget mere opladning.

Kort sagt, sammenlign dem også med et AA-batteri versus et D-batteri. Jo større batteriet er, jo flere miles rejser du. Så hvad med at oplade dit batteri? Nå, det er nøjagtigt det samme som en mobiltelefon, du skal bare slutte din oplader til en væg, slutte den til cyklen, lade den være tændt i et par timer, og den oplader den op til 100.

Oplad%, og du kan gå ud og ride ain. Nu adskiller nogle batterier sig i den måde, de monteres på rammen på, hvilket betyder, at du rent faktisk kan tage batteriet af din cykel, tage det til dit værksted eller soveværelse, eller hvor du vil genoplade batteriet, sæt det i din oplader i hus, sæt det derefter tilbage på cyklen. Nogle cykler har dog et indbygget batteri, hvilket betyder, at du skal tage hele cyklen indendørs for at fuldføre denne opladning.

Når det kommer til motorer på din eMTB, kommer de også med et par muligheder. Du kan få navdrevsenheder, hvilket betyder at de monteres i baghjulet. Nu er disse en fantastisk introduktion til mountainbiking, de er gode til pendling og let mountainbiking, men du vil køre rigtig mountainbike, ud i skoven, du har brug for en medium drivenhed, disse er monteret midt på cyklen , de driver krumtapene og ikke pumpehjulet selv.

De er virkelig gode til off-road mountainbiking. Displayet og kontrollerne vil også variere fra mærke til mærke. Du vil have mærker som Bosch, der har ting som en sat nav på heads-up-skærmen, mens Shimano-skærmen har en tendens til at være lidt mere diskret, men du vil have alle disse vigtige ting Ting har statistik og information om dem, og nogle mærker som Specialized er super snigende, hvilket betyder at du kun har et par knapper på dit styr for at ændre hjælpemetoder.

Displayet på din e-mountainbike tilbyder et væld af oplysninger. At finde ting som batteri rækkevidde fortæller dig, hvor meget rækkevidde du har tilbage på batteriet. Og også hvilken energitilstand du er i, hvor meget kadence du dækker, hvor mange miles du har tilbagelagt og din gennemsnitlige hastighed.

Den er fuld af information, men den vil variere fra mærke til mærke. Hvor langt og hvor meget rækkevidde kan du opnå med et e-cykelbatteri? Nogle batteriproducenter har en rækkevidderegner, hvilket betyder, at du kan gå til webstedet, indtaste dataene om dig og din cykel, og det vil groft forudsige, hvor mange kilometer du kan få ud af dit e-cykelbatteri. Dette er en rigtig god mulighed.

En anden god ting ved din e-cykels heads-up-skærm er, at den faktisk forudsiger, hvor mange miles du har tilbage i tanken, når du er på tur. Uanset hvilken strømtilstand du er i, forhindrer det turen og fortæller dig, hvor mange miles der er tilbage i den valgte strømtilstand. Men der er mange ting, der kan påvirke batteriets levetid, såsom: B.

Ture, højde, rutens tilstand, temperaturer, valg af dæk. Listen over alle disse forskellige faktorer, der kan påvirke batteriets rækkevidde, er næsten uendelig. Vi har talt alt om de forskellige komponenter, der udgør en eMTB, men hvordan fungerer det hele sammen for at bevæge denne cykel fremad? Nå, det er let at finde tænd / sluk-knappen, tryk på den knap og vent på, at systemet aktiveres, start op, sving derefter benet over cyklen, du vælger, hvilke strømtilstande du vil køre i, det være sig ECO hele vejen op for at accelerere.

Sæt din fod på pedalen, når pedalerne er lidt stressede, motoren ved, at du har brug for hjælp, så er det et simpelt tilfælde at træde i pedaler, du vil køre en almindelig mountainbike og køre ud i skoven. Så let. Men hvor hurtig er en e-cykel? De fleste e-cykler er begrænset til 25 kilometer i timen i det meste af Europa eller 32 kilometer i timen, hvis du er i USA eller Canada.

Det betyder ikke, at du ikke kan gå hurtigere end disse hastigheder, det er bare de hastigheder, som motorerne understøtter. Når det er sagt, hvis du krydser denne grænse, er det op til dig og hvor hårdt du kører, og naturligvis vil højden hjælpe med det. Nu ved cyklen, at den kører den hastighed gennem hastighedssensoren, normalt på svingarmen eller på bagsiden af ​​cyklen, den har normalt en magnet til at fortælle, hvor mange omdrejninger cyklen faktisk laver.

I kombination med heads-up-displayet ved det, hvornår motoren hjælper dig, og hvornår du skal slukke for den. Så hvor kan du køre en eMTB? Her i Storbritannien kan jeg køre en eMTB overalt, hvor du kan køre på en traditionel mountainbike. Men andre steder i verden ændrer loven sig altid, så det er op til dig at kontrollere, hvor du kan køre din eMTB.

Har du brug for et kørekort for at køre en eMTB? Nå nej, du behøver ikke kørekort for at få en standard kørsel, begrænset eMTB. Men hvis du kører på denne højere motorcykel som R-Pedelec og S-Pedelec, har du brug for kørekort, skat, forsikring og ordentlig motorcykelhjelm. Disse regler er forskellige rundt om i verden, så det er op til dig at kontrollere disse regler igen for at se, om du har brug for en licens til at køre på disse højere el-cykler.

Men hvis du kører en begrænset mountainbike, vil dette ikke være et problem. Så lad os gå, jeg håber virkelig, du har haft nutidens artikel om, hvordan en e-cykel fungerer. Giv tommelfingrene op, hvis du kunne lide det, rediger det, hvis du vil være der og se en anden artikel, klik her for at se, hvordan du køber en e-cykel, dette er en rigtig cool artikel.

efter træningssko

Glem ikke at smadre kloden midt på skærmen for at abonnere på EMBN. Vi ses næste gang.

Er en elektrisk cykel stadig god øvelse?

Rider enelektrisk cykelsnyder ikke: digstadigskal pedalere og digstadigforbrænde kalorier. Det er som at køre en normalcykel, bare lidt lettere. Rider ener-cykelergod øvelse. Så ridning på en pedelecstadigforbrænder kalorier - og flere af dem, end du tror.

Mange mennesker har allerede slået denne artikel fra efter at have hørt disse ord, for hvis kommentarerne her på GGN er noget, er de ret kontroversielle emner. Jeg synes, det er svært at benægte fordelen for pendlere, der ønsker at spare penge og ikke komme på arbejde, drypper, sveder for folk, der vil være lidt grønnere, når de går i skole eller går på indkøb, men de er gode til rekreative cyklister ligesom Methis er Dan Lloyd, er han en eksprofessionel cyklist, der aldrig ville sige det foran øjnene, men du 'Jeg vil lade dig gå en lille vej, som du ikke lagde meget vægt på, men du startede lidt Udvikling øl mave, sideshowet ender faktisk, når seerne trækker vejret ud, se det slappe lidt af, det er ikke stort, men jeg synes, det ser stadig dumt ud, gør det ikke på de slanke, lange, tynde ben alligevel i Fitnessafdelingen han lod sig virkelig gå, så spørgsmålet, vi skal prøve og besvare dagen er, kan Dan komme bogstaveligt hurtigt i form? Hvis det ikke passer på cyklen, finder jeg ud af det ved at køre på en e-cykel. Vi starter i morges i en skarp forår på en 46 kilometer lang rute, næsten 30 miles med så mange af mine gamle træningsture, at jeg kunne passe afstanden giver i alt 750 meters højdeforskel ja denne artikel blev lavet ved hjælp af Pinarello og Facool men præstationsdataene er ikke i orden, du kan lade det lyve, men det gør jeg ikke på turen, jeg vil bære et pulsbælte og med en pedalbaseret effektmåler vil du se, hvor hårdt jeg skal arbejde, selvom jeg får lidt hjælp fra min ven og tillad det venligst Introducer mig for dig mine venner seere dette er NitroPinarello Nitro Jeg nitro disse er vores kære seere, selvom nogle af dem desværre allerede hader dig, men skal ikke bekymre dig, fordi nogle af dem hader hvad er, at jeg ved, det er svært at tro, jeg tror altid nej ja, lad publikum tale lidt om dig, før vi starter, da o tilskuere er dette Nitro p inheiros allerførste e-cykel, og som du ville forvente af Pinarello, kom de videre på toppen.

Nitro er en Premium II cykel, og vi har lige fået den leveret. Den har en komplet Shimano- eller tegramekanisk gruppe på 116 millimeter flade monterede skivebremser og plads til op til 28 millimeter dæk, og det er hurtigt - ikke på grund af mig, selvfølgelig ikke på grund af mig, føreren på grund af det, der er skjult under dets metaforiske motorhjelm eller motorhjelm, vi giver dig alle detaljer om dette senere, men først vil jeg gå lidt galt med nitrolyde, dette er ikke den første bil, min rute kommer ret hurtigt, efter at denne starter er kaldt nu, som du ved, at jeg ikke Jeg kan ikke lide, at min egen trompet skal blæse, men jeg er den nuværende Stryver-medarbejder, der kører denne stigning op, så det vil ikke være interessant at se, at jeg kan slå min tid fra seks år siden, selvfølgelig, hvis jeg gør det, vil jeg helt sikkert noter det ret sikkert, at night row fazer-unddragelsessystemet giver dig op til to hundrede og halvtreds procent mere end du p Men hvis jeg kun fik 15 Driving 0 ord, returnerer det 375, det er i alt 525 watt og Da jeg i øjeblikket vejer 72 kg, hader jeg normalt ikke 7,3 watt pr. kilo hans klatring som en stejl hovedkrog, jeg er en rigtig tømrer dagog klatre, jeg er i det nu, jeg har brugt det mange gange om dagen, det kaldes zigzag af rimeligt oplagte grunde, men jeg vil ikke begynde at gøre dette hvis jeg driller, fordi den nuværende Karim-holder er så interesseret i løb, har de dræbt en hel del, og han er i gennemsnit 26 fald i timen heroppe, desværre skærer min motor ud ved 25, hvilket betyder, at på de bageste flade sektioner af sporet Jeg ønskede mig selv i dag, at jeg overhovedet ikke fik nogen støtte, så jeg gør i øjeblikket tredje for at kompensere for en indsats på ca. 220 watt, hvilket jeg dog allerede har bemærket, at når jeg ser ned, vil jeg fokusere lavt, jeg laver 26 sager i timen. Jeg tror, ​​at salt har en smule langsommere og stadig får hjælp, da jeg fortsætter min tur på hånden, der guider dig ned til den tangente sonde, det vil forklare lidt mere om motoren og mekanikken i denne cykel.

Den langsigtede opfattelse husker måske, at for omkring to og et halvt år siden, og jeg kørte på en cykel med en skjult motor, men det var ret primitivt, og tingene er kommet et helvede meget siden da, så Pinarello Nitro bruger fire Zooeys innovative modulært drevsystem her, som i øjeblikket er det mest kompakte og letteste på markedet, faktisk er det et link, et stort antal design- og innovationspriser, det har fire forskellige tilstande, hvilket betyder, at du selvfølgelig ikke har nogen supportbrise-tilstand hvilket giver dig op til 125 watt strøm leverer tilstand op til 250 watt og op til hele 400 watt, hvis du vælger rakettilstand, og jeg synes det er ret godt, hvad Dan bruger på stigningerne i dag. Jeg elsker rakettilstand, hele systemet er styret ved hjælp af en fjernbetjening, der er her oppe på bjælkerne, der har 10 LED-lys, der gradvist slukkes, når bagsiden producerer liv og ændrer hvilken farve, afhængigt af hvilken tilstand du bruger den i, vejer hele drevsystemet fire point seks kilo, hvilket betyder at denne cykel, der leveres til os af Pinarello, vejer 13 og et halvt kg, i modsætning til den foregående del, bruger vi den skjulte Motor, batteriet er ikke her i en flaske på en flaskeholder, men pænt integreret i nedrøret og faktisk Hvis du beslutter dig for at tage en tur uden hjælp, kan du bare fjerne den og erstatte den med en fra Pinarello Udskift den medfølgende kniv med cyklen, hvilket reducerer dette til cirka ti og et halvt kilo, nu er det ikke bare motoren og batteriet, har Bazoo været. De har udviklet sig i løbet af de sidste par år og har nu også frigivet deres egen app, der registrerer alle dine rejsedata indsamler til dig og giver dig mulighed for at navigere med GPS. Du ser et nærmere kig på dine batterilus og en lang række andre funktioner tilbage og ser det fortsætte, griner, jeg kender Dinos Millstreet frygtelig stejl og lige linje, som jeg normalt hader.

Jeg arbejder stadig med et fem-fem hjerterytme omkring 350 watt fra mine ben og sandsynligvis lidt mere fra motoren, men fyrene er allerede øverst og på nakken vil jeg fortælle dig, hvad der er let at glemme, at du få hjælp, fordi det stadig forsøger at gøre en indsats, du gør det bare, selvom jeg slukker for det, ved du, hvis din aldrig har haft en pause - åh wow det er frygteligt okay, din raket kunne komme utroligt godt tilbage så smukt fedt nu slidt og Heldigvis stadig 50 procent batterilevetid, og du, ifølge mywahoo, har jeg klatret 840 meter i højden, der er ret god, men jeg er sulten, jeg er træt, ikke så træt, som jeg ville have indrømmet, at jeg ville have gjort turen med en standardcykel men godt, jeg har en fornemmelse af, at jeg har en øl. Det fortjener selvfølgelig, hvad der er det vigtigste, hvis vi gennemgår hovedstatistikkerne for turen samlet distance 46 point syv kilometer i timen og 36 minutter tyve- ni point tre kilometer i timen den gennemsnitlige hastighed og en masse klatring i alt 8 42 meter klatrer til sidst alle de vigtige statistikker, men lad os først se på effekten, den gennemsnitlige effekt var 184 watt, og den normaliserede effekt 217, som er ret deprimerende ikke meget mere, var da jeg gjorde det på min rekreative tur, men det føltes ret hårdt og det viser i min puls 149 gennemsnitlig puls, som er ret hård for mig, virkelig deprimerende nyheder er, at jeg ikke gik denne mil, faktisk savnede jeg den med fire sekunder. Jeg var fire sekunder langsommere end for seks år siden, selv med al den hjælp fra en e-cykel, som jeg virkelig gjorde for at komme i form. Så hvad kan vi udlede fra i dag, ja, jeg er stadig normal i naturligvis, naturligvis trådte på sletten, og nedstigningen er hvor jeg kunne træne fra i dag, og derfor ville jeg have en slags træningseffekt i dag og derfor den eneste konklusion vi kan tegne er, at jeg kunne komme i form med e-cyklen, hvis øh eller ej, kunne jeg stadig retfærdiggøre at bruge en e-cykel, når jeg først var i god form, er en anden ting at være retfærdig, hvor jeg bor nu, vejene er ret flade, så motoren sparker alligevel ikke meget ind, men på Hillier-ture er der meget sjovere end at komme i form.

De nød at klatre i den samme hastighed, som jeg er vant til, men jeg er overbevist om, at e-cykler som Nitro ikke skal hades, de nivellerer spillereglerne og giver langsomme kørere mulighed for at gøre hurtigere. Hold trit med chauffører, og du kan være langsom af en række årsager Du kan være særlig vanskelig af en eller anden grund, når du bliver undfanget i år, du er muligvis bare uegnet, eller du har et handicap eller en lidelse, som hun bremser, så du kan følge med et familiemedlem med hjælp eller kør med venner eller en gruppe, som du ellers ikke kunne, og mens du gør det, bliver du montør ved hjælp af den hjælp til at sætte hende i gang, hvilket måske ikke går ned på den måde Okay, vi vil altid gerne hør dine tanker om e-cykler, både gode og dårlige, had det når en e-cykel er på er kommet forbi dig, og hvis ja, hvorfor har den en motor på den anden side, hvis en e-cykel har ændret sig dit cykelliv? det gode eller endda dit generelle liv, vi vil også gerne høre fra dig som altid, du kan efterlade alle dine tanker og historier i kommentarfeltet nedenfor i mellemtiden, hvis du vil se en anden artikel, vi har den seneste udgave af gsin vis hernede

Hvad er den bedste og billigste elektriske cykel?

DetBedste billige e-cyklerDu kan købe
  • Bedste værdi. Aventon Pace 350. aventon.com. $ 1.099,00. KØB NU.
  • OverkommeligLasttransportør. Rad PowerCyklerRadWagon. radpowerbikes.com. 1.699,00 $. KØB NU.
  • ER-Fed. Sondors X. sondors.com. 1.199,00 $. Køb nu.
  • Opbevarbar. Blix Vika + blixbikes.com. 1.599,00 $.
  • Letvægts. Propella V3.4. propella.cykel. 1.299,00 $.
15. juli 2020

Hej fyre, lad os tale om de billigste e-cykler på markedet lige nu. Fra og med 2012 har jeg dækket ca. 191 af disse cykler, og jeg synes, at alt under $ 1500 er overkommeligt. Jeg har ikke dækket alle cykler, der passer ind i denne kategori, og jeg læste kommentarerne, så lad mig vide, hvad du synes.

Måske savnede jeg noget, og jeg kan holde styr på det og dække det i fremtiden. Jeg vil fortsætte med at opdatere denne kategori. Hold så Hold øje med denne kanal og min hjemmeside electricbikereview .com hvor jeg kategoriserer alt.

Hvis du er der, skal du også tjekke foraerne, for der kan rigtige ejere, der har cyklen i mere end blot et par dage, efterlade en anmeldelse. Det er her, de offentliggør deres artikler og billeder og lignende. Det er virkelig nyttigt.

Så lad os gå med det samme, og jeg fortæller dig, hvad mine bedste valg er. Så først er RadCity. Dette er min præmievalg.

Cyklen er er fantastisk. Det er som at være helt klar med fendere. Det er punkteringssikre dæk, reflekterende sidevægge, indbygget belysning, og det kommer igennem i begge niveauer og et højt niveau, og der er en lille størrelsesforskel mellem de to.

Så hvis du er en tolerant person eller bare vil have en mere stiv ramme, får du det høje niveau. Den rigtige pris er der for $ 1.500. Den eneste ulempe ved denne cykel er de mekaniske skivebremser.

Nu er der stadig 180 millimeter rotorer, og disse er lidt lettere at justere og hydrauliske, men kræver lidt mere håndstyrke. Rad gør et godt stykke arbejde med forhandlere. De har et fremragende ry i USA, Canada og internationalt.

Du kan muligvis se et par klager online på denne cykel, men jeg tror, ​​det er fordi de bare sælger så mange flere produkter. Rad er faktisk en annoncør på siden, og jeg vil være gennemsigtig omkring dette, men jeg opfordrer kun virksomheder til at annoncere, som jeg virkelig stoler på. Faktisk har min far og stedmor begge RadRovers, som er deres fede dæk, og de får også det samme batteri i høj fart.

Så du kan faktisk bytte det mellem de forskellige modeller, og videresalgsværdien af ​​disse modeller er normalt god. For mig er det noget som det større billede her. Du får en god pris, et funktionsrige produkt fås i en Kombiner forskellige rammetyper med god kundesupport, og de har nu varevogne, der kan levere og sætte cyklerne op til dig.

Normalt køber du disse billigere cykler online, og så vises det i en enorm kasse. Men med Rad har du et par flere muligheder for at gøre brugeroplevelsen bedre, og ja det er en af ​​de bedste efter min mening. Dernæst er den billigste elektriske cykel, og jeg snyder denne, fordi jeg synes, prisen er sådan, at jeg gik til Model Y fra Electric Bike Company.

Nu er Electric Bike Company baseret i Newport Beach. De sælger online ligesom Rad, men de har ikke en mobil leveringstjeneste, og de har ikke hovedkontor i Europa og Canada. Men deres produkt koster lidt mere er som 1699 plus 189 forsendelse, deres produkt har hydrauliske skivebremser.

Du har en rigtig kraftig motor. Du har denne seje forreste kurv, som batteriet faktisk passer i, hvilket gør det lidt mere nyttigt. Jeg monterede en slags batteri på rammen.

Og jeg tror, ​​du faktisk kan øge kapaciteten på dette batteri ved at tilføje en kurv også. Og dette firma vil brugerdefineret farve rammer, fælge, kurve, de har de valgfri bageste rack ting, de har også de punkteringssikre reflekterende dæk og indbyggede lys. Disse cykler er efter min mening temmelig søde, og virksomheden gør et fremragende stykke arbejde med kundesupport, så for mig betaler jeg lidt mere for noget som dette, især hvis det er dig Okay med cruiser-looket, det tager tid som denne cykel fungerer rigtig godt.

Det giver dig den kraft, det har en gashåndtag såvel som pedalassistance. Det er et fremragende valg. Næste er den overkommelige, overkommelige mulighed en, det handler også om Rad.

De gør et fremragende stykke arbejde med at få disse prispoint, og de lancerede netop en ny model kaldet RadMission ved 999. Så dette produkt er en enkelt hastighed, det har ikke syv gear som RadCity-modellerne og virkelig de fleste af de andre cykelcykler . Og det er lidt tungt, det var tungere end forventet for en enkelt hastighed, men det har ret god vægtkapacitet, og det har samme beslag foran, så du kan tilføje et frontbeslag.

Alt tilbehør kan udskiftes, inklusive batteriet her, så batterikapaciteten er lidt lavere end de fleste andre modeller. Det er en del af, hvordan de får prismærket og holder det let og simpelt singlespeed, de har faktisk en affjedringskædestrammer, der er rigtig flot, og de har stadig gas og de har stadig reflekterende punkteringssikre dæk, så du har et blandet, medium niveau og et højt niveau samt seks forskellige farver. Det er fantastisk for en $ 1000 cykel.

Jeg vil se produkter på Amazon eller Costco eller Walmart, og det er som, hej, $ 1.000, og det virker okay. Jeg kan se det, jeg kan røre ved det, men kvaliteten har tendens til at være lavere. Efter min erfaring er kundesupport næsten ikke-eksisterende.

Jeg tjekkede faktisk cykler, der blev solgt på Amazon, og da jeg fik cyklen, åbnede den, tjekkede den ud og sendte den ud, cyklen var ikke tilgængelig mere online, og det var sådan noget lort, og det dukkede aldrig op igen. Så det er som om folk køber dette produkt, og det ender med at være næsten engangsbrug, og det er sådan en bummer, fordi disse cykler kan vare, hvis du tager dig af dem. Så i et firma som Rad, hvor de har dette godt understøttede batteri, har de alt dette gode tilbehør, og de har et godt ry på internettet, for mig er dette det bedste, du kan gøre med hensyn til pris for at komme ind i det Dernæst er den annoncerede cykel i denne kategori.

trek emonda anmeldelse

Så når jeg gennemgår elektriske cykler, prøver jeg virkelig ikke at oversvømme webstedet med annoncer, og jeg inviterer visse virksomheder, som jeg synes har gode produkter til at promovere deres cykel fra toppen af ​​den overkommelige kategori, og jeg nævner det her, men jeg tror også på dette produkt Jeg synes, det er godt. Selvfølgelig er det fra Rad Power Bikes, det er RadRunner. Nu er den tilgængelig i en standardversion, der annonceres; det er en singlespeed, der ligner RadMission.

Den unikke ting ved denne cykel er, at den ligner en mini-cykel, eller den kaldes en utility-cykel. Det er lidt lavere på jorden, mindre hjul, men stadig næsten som de fede dæk tommer sammenlignet med fire tommer, hvilket giver dig en vis komfort, da det ikke har en affjedringsgaffel og gør det muligt at gå off-road, måske gennem sne og sand eller bare bare lidt lettere gennem blødt terræn, som græs, har en Super 73 isit de længere banan sæde muligheder, så du kan tage en passager med pløkker, men hovedsædet ligesom kaptajnen er på en sadelpind, der går op og ned, så du får en fuld benforlængelse og faktisk har en dejlig, behagelig tur, lysene, de punkteringssikre reflekterende dæk og supporten og netværket og alt det, jeg talte om før til Rad. Så det var virkelig rart for mig at se denne cykel.

Det er 1199, det er ikke meget mere end RadMission, men det sparer dig nogle penge i forhold til nogle af RadCity-, RadRover-modellerne eller RadWagon. Og det kom faktisk ud før RadMission. Jeg var lidt overrasket, fordi jeg endelig troede, at Rad er en super overkommelig cykel.

Og for hende at gøre noget så unikt og nyttigt, næsten som en mini-lastcykel, troede jeg bare, det var noget specielt. Som om det er rigtig sejt, når folk har denne cykel. Hvis du er villig til at betale lidt mere, kan du få RadRunner Plus, som har en affjedringsgaffel, der inkluderer lette opgraderinger og passagersættet, plus en syv-trækkraft drivlinje.

For mig er det pengene værd, og jeg har også dækket det på hjemmesiden. Okay gutter, den sidste er den ærede omtale, og den går til Electra Townie 7D, som står for 7-speed derailleur. Electra ejes af Trekand Trek er en af ​​de tre store cykelfabrikanter Trek, Giant og Specialized, og det er værd at bemærke, da disse mærker har butikker i hele USA og et par andre lande, hvor du faktisk kan gå ind og foretage praktiske justeringer og tilpasse cykeltest.

Nogle af højdepunkterne er, at dette køb kommer i syv forskellige farver, hvilket er ret cool. Det går til kædedækslet. Det er ikke kun indstillingen.

Det har dog ingen fendere. Du skal betale ekstra for dem, og så males de ikke. En anden fordel er, at den fås i både høje niveauer og i et fuldt rammedesign, forskellige rammestørrelser kan være mere af en maskulin eller feminin stil, afhængigt af hvilken rammetype du vælger.

Sagen er, at når du får den trinvise ramme, ender du med lidt mere frame flex. Jeg mener, batteriet på denne cykel er ret langt bagud og ret højt. Ideelt set vil du have vægten lav og i midten, så det er en anden kompromis.

Men batteriet er aftageligt, så du kan oplade det separat fra cyklen. Det har ingen gas, det er bare pedalassistance. Bremserne på disse er mekaniske versus hydrauliske.

kettlebell kredsløb

Du skal bruge lidt mere håndstyrke, og de er ikke særlig fancy, de har ikke indbyggede motorhæmmere. Og det er fordi denne cykel bruger en momentføler i stedet for en kadenceføler som de fleste andre på denne liste. Det betyder, at det er ret lydhørt, når du begynder at træde i pedalerne.

Men du skal arbejde lidt mere aktivt, og det er en del af, hvad der giver denne cykel ret godt rækkevidde, på trods af at du har et relativt mindre batteri, er dækkene ikke punkteringsbestandige, de har ikke reflekterende sidevægsstrimler, og denne cykel gør ikke kommer ikke med lys. Så du kan ende med at bruge mere end $ 1.500 for at gøre det sammenligneligt med nogle af de direkte brugercykler, vi har talt om før, du kan gå direkte til butikken, du kan få tilpasning der og derefter have nogen til at hjælpe dig. Hjælper dig fysisk. Du kan ikke lide at vente på, at folk sender ting frem og tilbage.

Så efter min mening er dette stadig en ret god mulighed. Det afhænger bare af, hvad dit tilbehør har brug for. Nå folkens, jeg håber det hjalp jer.

Den overkommelige kategori er en af ​​de mest populære med hensyn til trafik, og jeg kan forstå hvorfor, hvis du kan få en cykel hurtigere, hvis den gør det, koster det ikke så meget. Og du kan som regel nyde cyklen og måske have ro og ro, hvis den bliver stjålet, mister du ikke mange penge. I det mindste går det gennem mit hoved, selvfølgelig er der tidspunkter, hvor det gør, måske vil du betale lidt mere for en mountainbike, lastcykel eller et hvilket som helst antal kategorier. Jeg har denne liste til de 11 bedste kategorier på websted oprettet og husk hver af disse anmeldelser har en artikel på 30 minutter og al statistik og alt dybere, hvis du finder noget, du kan lide på denne liste, så tryk på det lille sammenligningsværktøj.

Sammenlign det med nogle af de andre muligheder i denne og andre kategorier. Mit mål er at hjælpe dig med at finde den rigtige cykel, du vil have den til at vare, og det er det, jeg prøver at hjælpe dig med at indsnævre den lidt, men jeg har ikke dækket alt. Så lad mig det vide igen i kommentarerne, måske har jeg helt forkert.

Og når jeg ser folk bede om en cykel, vil jeg også arbejde på at dække det. Jeg vil gå i dybden og forhåbentlig hjælpe dig. Jeg elsker dig.

Vi ses næste gang.

Er elektriske cykler det værd?

Godt,elektriske cyklertilbyder de samme store fordele som traditionellecyklerherunder omkostningsbesparelser (ingen licens eller forsikring krævet), forbedret sundhed og forbindelse til samfundet. Den reelle fordel vede-cyklerefter min mening er effektivitet i klatring i bakker eller kamp mod vinden kombineret med bedre rækkevidde.17. februar 2021

Er elektriske cykler pengene værd?

Godt,elektriske cyklertilbyder de samme store fordele som traditionellecyklerinklusivekostebesparelser (ingen licens eller forsikring krævet), forbedret sundhed og forbindelse til samfundet. Den reelle fordel vede-cyklerefter min mening er effektivitet i klatring i bakker eller kamp mod vinden kombineret med bedre rækkevidde.17. februar 2021

Vil elektriske cykler falde i pris?

ER-cykler vilhelt sikkert blive billigere i sidste ende som enhver anden gadget eller teknologi. Ligegørikke forvente sinpriserat bosætte signedpå få måneder eller endda år.

Kan elektriske cykler gå op ad bakkerne?

Det korte svar er ja.elektriske cyklerer mere end udstyret til at styre alle typer terræn og skråninger. Det er endnu bedre, hvis dincykelhar en mid-drive motor, da disse er optimale til styring af stejlebakkerhurtigt.16. december 2020

Hvorfor er elektriske cykler dårlige?

For meget gaspåføring eller start fra en højelektriskredskaber fra dead stop er blandt de største årsager til mindre ulykker relateret tiler-cykler. Da sådanne ulykker ofte sker med meget lav hastighed, forårsager de normalt ikke nogen alvorlig skade. Alligevel kan disse være enormt humørsprængende.

Hvorfor er e-cykel så dyr?

Generelt,elektriske cyklerer ganskedyrtkøb end konventionellecykler. Hovedårsagen til, at de erdyrter de meredyrtkomponenter og har mange flere tilknyttede omkostninger end traditionellecykler. Også i betragtning af at de erelektriske cykler, de skal have fremragende vandtætningsegenskaber.

Skal regeringen subsidiere elektriske cykler?

En lignende ordning i Schweiz krediteres en schweiziske-cykelboom. Detregeringvil søge en leveringspartner “for at købe allecyklerog kør alle begivenhederne ”med en ordning, der blev indført om sommeren og efteråret, selvom placeringen endnu ikke er afsløret.29. maj 2021

Er den elektriske cykel en god måde at komme rundt på?

Elektriske cykler (e-cykler) kan være en hurtig, miljøvenlig og omkostningseffektiv måde at komme rundt på. De kommer i forskellige serier såsom elektriske mountainbikes og elektriske hybridcykler. Så uanset om du ønsker at tage vægten af ​​trætte ben eller tackle vanskelige opadgående strækninger med lethed, kan du ikke benægte, hvor utroligt praktiske elektriske cykler er.

Hvilken er den bedste elektriske cykel på Amazon?

Opeak Ebike sammenklappelig elektrisk cykel 750W højhastighedsmotor, 13,6AH aftagelig 48V Ebike ANCHEER elektrisk cykel 14 '' elektrisk cykel, 500W elektrisk pendlercykel 20MPH Voksne Ebike med… QZF 48V 52V 36V Ebike batteri, 13Ah / 14,5Ah / 20Ah Lithium-ion elektrisk Cykel ANCHEER Foldbar elektrisk cykel Ebike, 20 '' elektrisk pendlercykel med 10.4AH aftagelig

Hvilken er den bedste elektriske cykel i Indien?

De mest populære elektriske cykler & amp; scootere inkluderer Ather 450X (Rs. 1.27 Lakh), Bajaj Chetak (Rs. 1.00 Lakh) og Revolt RV400 (Rs. 1.03 Lakh). Topmærkerne, der producerer elektriske cykler & amp; scootere er Ather, Bajaj, Revolt, Hero Electric, TVS.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Stol træning derhjemme - enkle svar på spørgsmål

Hvilken øvelse kan du lave i en stol? 11 hurtige stoløvelser, der fungerer så godt som at gå til GymArm-cirklerne. Sid på stolen med lige ryg, benene bøjet 90 ° og fødderne plantet på gulvet. Bøjet med armlift. Triceps Dip. Stolplanke. Siddende hofteprop. Russisk drejning. Benløft. Hurtige fødder.

Kredsløbstræning for cyklister - Komplet vejledning

Er kredsløbstræning god til cykling? At integrere kredsløbstræning i din træningsrutine kan være en fantastisk måde at forbedre hastigheden på cyklen og holde tingene interessante.

Reverse crunch øvelse - hvordan man tackler

Virker reverse crunches virkelig? Bundlinjen. Den omvendte knas er en simpel kerneøvelse, der kan hjælpe dig med at styrke dine mave. Det menes at være lettere på ryggen end traditionelle crunches og sit-ups, fordi din rygsøjle ikke bøjer så meget. Hvis du føler nogen skarp smerte, mens du udfører omvendte knas, skal du straks stoppe.24 нояб. 2020 г.

Fitbit brænder kaloriens nøjagtighed - besvarer spørgsmålene

Er Fitbit nøjagtig på forbrændte kalorier? En undersøgelse viste, at Fitbit Surge havde den mest nøjagtige beregning af forbrændte kalorier blandt en gruppe af lignende enheder med en fejlprocent lidt over 25%. De andre lignende enheder, der blev testet, havde relativt højere fejlprocent - op til så meget som 93% .15 июл. 2019 г.

Ben og abs træning - pragmatiske løsninger

Kan jeg træne ben og mavemuskler sammen? Prøv at hamre en større muskelgruppe (bryst, ben og ryg) pr. Træning og suppler dette arbejde ved at opdele resten af ​​din session i bevægelser, der er målrettet mod to mindre muskelgrupper (biceps, triceps, hamstrings, kalve, abs og skuldre) .29 июл . 2020 г.

Lactobacillus gasseri vægttab - hvordan man opnår

Hvor meget kan du tabe ved at tage Lactobacillus Gasseri? Forskere har også undersøgt virkningerne af Lactobacillus gasseri for fedt tab. I denne undersøgelse mistede mennesker med ekstra mavefedt, der drak gærede mælkeprodukter, der indeholdt de nyttige bakterier, 8,2 - 8,5% af deres mavefedt over 12 uger. Da de dog stoppede med at drikke mælken, vendte alt dette mavefedt tilbage.