Vigtigste > Cykling > Elliptisk cykel - holdbare løsninger

Elliptisk cykel - holdbare løsninger

Hvilken er bedre motionscykel eller elliptisk?

Når den bruges med høj intensitet, en stationærcykelforbrænder flere kalorier endelliptisk, hvilket gør det en smulebedrevalg for dem, der prøver at tabe sig. Detelliptiskhjælper dog med at styrke både din over- og underkrop ved at engagere flere muskelgrupper.16. februar 2020Hej ven, velkommen til det all inclusive livsstilsshow, hvor vi hjælper dig med at dyrke energi, genoprette balance og opretholde vægten. Jeg er din vært, Kris J Simpson. Nu har du nogensinde spekuleret på, hvilke cardio-maskiner du skal vælge, hvilke maskiner der er mere effektive til at opnå mere på kortere tid, hvilken cardio-maskine der skal bruges mere konsekvent.

Jeg spurgte mig selv det samme. Jeg gennemgår de første tre. Løbebåndet, spinderen og den elliptiske træner og fortæller dig, hvilken du skal bruge mere tid på.

Hvilken vil betale dig flere penge tilbage i pund. For den tid du brugte på det. Så lad os tale om mekanikken i den spindende cykel.Selvom det er en rigtig enkel cykel, betyder opsætningen virkelig noget, og det starter med sædet, og der er to justeringer, du kan gøre med sædet. Og det handler om kropsposition, og hvad jeg mener med det er, at du ikke vil gribe disse barer. OK, de burde virkelig være i en i en. kom til dig naturlig vej.

Du ønsker ikke at nå dem, fordi det vil føre til lændesmerter. Og du vil også sørge for, at dine knæ ikke er låst ude ved downstroke. Vi ønsker fuld bevægelsesfrihed, men vi ønsker ikke en lockout.

Sådan kan du justere sædet, og det er muligt med denne rygjustering. Vi stiller os op med styret i en behagelig position uden at nå ud. For det andet er højdejusteringen her nede.Frem og tilbage. Nu bliver det næste stykke tilpasning det faktiske styr og styret. Hvis du er en avanceret spinner, vil du måske have dem dybt nede, og Down Low er en mere aggressiv kørestilling og bygget til avancerede kørere.

Som nybegynder skal du sørge for, at styret er højt nok, så du ikke bøjer dig i denne aggressive position, da det undertiden lægger pres på lænden, især hvis du kører i lange perioder. Og det tredje vigtigste stykke er, at denne knap er en modstand og virkelig enkel. Drej det med uret her, så har du mere modstand og mod uret mindre modstand.

Og det er en vigtig variation, da det styrer turens intensitet. Det sidste og det sidste stykke ville være pedalerne her, da du kan se, der er tåklip, og de er virkelig interessante og igen inspireret af rytteren her, at de cykler, du ser på gaden, har disse tåklemmer, og hele ideen er dig selv at spænde på pedalen, så du ikke kun får styrke under ned cyklus, men også under op cyklus. Så noget downforce, lidt mere styrke, du får dobbelt styrke, og du kan få meget mere af din spindeoplevelse i klassen spinning klasser, jeg vil anbefale, at du har energien i gruppen, du har forpligtelseskoden for gruppeansvar .Det er en meget bedre oplevelse, men hvis du vil gøre dette uafhængigt snarere end i en gruppe, der kan lide det.Når jeg gør dette, viser jeg tre forskellige kørestilarter, som du kan lege med for at tilføje lidt variation til din tur, meget vigtigt inden du begynder. Det er en sikkerhedsforanstaltning. Sørg altid for, at modstanden er fuld, og når du er færdig med turen, skal du sætte den på igen. Dette er et virkelig tungt svinghjul, og du begår kun denne fejl en gang på grund af disse pedaler.

OKAY. Hvis du kommer ind, og hvis den ene pedal går ind før den anden, kan det ske, at den rammer din skinneben, og det bliver virkelig sårende. Så gå ikke vild i dette scenario.

Tre skrivestillinger. OK, det er bare den afslappede kørestilling. Så mine hænder er dybest set på den øverste bjælke her.

Det er ikke en aggressiv kørestilling, og jeg tager mig bare tid på det. Jeg kender moderat modstand eller moderat intensitet. Nu kan jeg ændre denne intensitet og øge den lidt.

Og hvis jeg gør det, vil jeg måske komme ind i en mere aggressiv kørestil, der giver mig mulighed for at hævde mig selv. Og der er endnu en kørestilling, som jeg gerne vil vise dig. Og det ville stå fra sædet.

Og det er faktisk en af ​​mine yndlingsstillinger. Jeg får en fuld udvidelse i benet. Og en rigtig stor forbrænding, som jeg elsker.

Ok tid om den elliptiske træner under mikroskopet. Nu. Den elliptiske træner er en interessant maskine.

I og med at den har en elliptisk bevægelse, og det er lidt mellem et trin og at gå op ad trappen og gå sammen. Så det er virkelig unikt i design, og det har ingen effekter. Som et løbebånd eller enhver form for udendørs løb, så det var perfekt til folk, der forsøgte at beskytte deres led.

Og den anden seje ting ved elliptiske motionister, at de fleste af dem har evnen til at øge hældningen, som et løbebånd gør. Du kan gøre det med de elliptiske trænere i disse dage, hvilket er lidt cool. Det gør jeg nu.

Det kaldes krydsrampe, så du skal se, at der er mere rækkevidde i mine ben, mine knæ nærmer sig nu mit bryst. Hvorfor skulle jeg? Vi ønsker det. Fordi vi ønsker, at hele vores ben skal aktivere alle musklerne i benet eller at mætte vores hamstrings eller quadriceps.

Vi vil have dem alle til at skyde. De ønsker alle at blive forlovet, fordi flere muskler betyder, at vi er stærkere og bliver bedre, og vi har også en chance for at forbrænde flere kalorier. Den anden ting ved elliptiske er, at du kan bruge armene.

Jeg kan ikke godt lide armene. Jeg er blevet ramt af en af ​​disse arme før. Måske er det derfor, jeg ikke er sikker, men de er lidt pæne.

Det faktum, at du faktisk kan få noget overkrop. Jeg tror. Armene er inkluderet.

hvad man skal spise inden en lang cykeltur

De gør virkelig ikke meget. Der er ikke meget modstand, der er ikke meget at skubbe og trække, selvom det måske ser ud som det, men det er dejligt at have overkroppen i gang med underkroppen, hvilket virkelig er, hvor musklerne er, når du er Lav din konditionstræning. Det vil altid være underkroppen.

Det er det, jeg kan lide ved elliptisk. Hvad jeg ikke kan lide, er når vi ender med at gøre for meget af det, er hårdt for dine hofter, så den elliptiske bevægelse og / eller er gentagne. Hofterne er dårligt slidte, og mine hofter begynder at gøre ondt, når jeg gør for meget af dem.

Men generelt er det godt, hvad jeg kan lide ved løbebåndet, at det er virkelig nemt. Det vil bede dig om at gøre noget, så længe du ved, at du har to ben og er sund. Der er ikke for meget om det.

Nu nogle ting, jeg ikke kan lide på løbebåndet, selvom det beder os om at gøre noget, der er naturligt, som går. Det er en meget unaturlig overflade, og de gør deres bedste for at gøre det så naturligt som muligt, du ved, når du går på en bevægelig overflade, der er af samme type og mindre som dig. At drikke for meget, og det føles som om gulvet bevæger sig, er sandsynligvis den eneste gang, du oplever, at det forårsager nogle problemer i kroppen.

Og det er derfor, jeg begrænser min tid på løbebåndet bagpå i mange år med bodybuilding, jeg har ikke de bedste knæ i verden. Så tro det eller ej, selvom overfladen har en masse dæmpning, har den god stødabsorbering. Jeg føler mig bare ikke rigtig, ellers føles mit knæ ikke rigtigt på en bevægelig overflade.

Det er for mig at gå ud på en mere naturlig overflade, og mine knæ generer mig ikke. Under disse betingelser kan du også. Spil med variablerne her.

Jeg kan øge den hældning, du kender, op til et par eller 10 procent eller 15 procent vinkelgrader, og selvfølgelig gør det det sværere. Problemet med dette er, at mine skinneben ikke kan lide at kysse toppen af ​​mit ben? fra min ankel til mine knæ på skinnebenet, skinnebenet og skinnebenene. Hvis du nogensinde har haft disse, er de grimme, fordi det i det væsentlige er skinnebenet, der adskiller sig fra knoglen, betændelse, en masse smerter tager lang tid at komme sig, og jeg finder enhver form for at gå eller løbe på et inc linjen er i lang tid, så skete mine skinnebensskinner for katte, da de trådte på.

Der er virkelig ingen anden måde at øge intensiteten af ​​et løbebånd ud over at starte et løb. Og hvis du ikke har det godt med at løbe, skal du stole på det på skråningen. Dette er de tre giganter i gymnastiksalets cardio-område.

Og her er svaret på hvilket spørgsmål du skal investere din tid i, det være sig elliptisk, spinner eller løbebånd, og svaret er alle tre. Og det er grunden. Fordi de alle har store fordele og måske også nogle ulemper.

Men når du sætter dem sammen i et cardio-kredsløb, ender du med at få alt godt og meget lidt dårligt, fordi det dårlige normalt kun sker, når du gør for meget af det, og jeg tror, ​​vi gør alt for meget cardio, som det er når det kommer til cardio, er det fantastisk til opvarmning. det varmer kroppen, øger blodgennemstrømningen, det forbereder os på, hvad vi kan gøre næste gang. Nå, det næste vi kan gøre, er at styrke styrketræningen, eller måske er det gruppelektionen, det er jo mere anstrengende jo mere intens, hvilken type beslutning vi kan forberede os på, og cardio gør et fantastisk stykke arbejde.

Men for mange mennesker er afhængige af cardio for at være alt-i-en-slutningen af ​​deres vægttab og fitnessresultater. Og det er bare ikke det, det er beregnet til. Og den anden ting er, at hvis du lægger alle dine æg i den kurv for at tilbringe al vores tid i dette område, hvad der i sidste ende sker er, at overforbrugsskader er uundgåelige.

De vil ske. De skete med mig, og de vil ske med dine knæ, og dine hofter vil ske med din lænd. Så hvad hvis du kombinerer forskellige cardio-funktioner i en cyklus? Lav de maskiner, du foretrækker, og begræns tiden, men begræns ikke den samlede tid, du bruger i cardioområdet.

Du får det bedste fra alle verdener og undgår alle disse overbelastningsskader på løbebåndet, og måske er det fordi det er let, måske fordi du holder fast i styret og tager dem af. De ved, at den naturlige tyngdekraft modstår, fordi de har deres hænder på håndtagene. Og det er denne gentagne bevægelse, især når du ved, at der for eksempel er en hældning, der uundgåeligt fører til, at vores krop kollapser på et eller andet tidspunkt.

Vi er bare ikke beregnet til at gøre noget så simpelt og fortsætte med at bevæge os, vi har brug for mangfoldighed i vores bevægelse. Vi er nødt til at gøre forskellige ting. Så vores kropsbiologi blev skabt for mangfoldighed, for at gøre forskellige ting, ikke igen og igen og igen.

Så jeg ville kombinere ting sådan, og det er præcis hvad jeg gør. For det første bruger jeg cardio til juanmaen, og jeg træner ikke hele min træning på det. Jeg lægger ikke alle mine æg i den ene kurv.

Og det andet er, at jeg delte det op. Og af to grunde. Den første, du allerede vidste, fortalte jeg dig, at hvis vi bare fortsætter med at udføre den samme øvelse over lange perioder med meget frekvens, ved du, at overforbrugsskader er uundgåelige, tre, fire eller fem, seks dage om ugen.

Men jeg gør det også for denne ting, fordi denne ting heroppe får mig til at forstå, hvad jeg mener med det, hvilket betyder, at jeg har brug for motivation. Jeg er et menneske. Og du ved, at min krop ønsker mangfoldighed, men det gør mit sind også.

Jeg er biologisk tilpasset det. For at have variation vil jeg ændre det, og jeg vil måske gøre 10 minutter på løbebåndet, 10 minutter på spinderen, 10 minutter på den elliptiske. For mig vælger jeg 20 minutter, 20 minutter er det søde sted for mig.

Jeg vil ikke have mere end 30 minutter. Du kender alle de resultater, du får fra den kardiomaskine, er fordampet. De er væk.

Korrekt. Og hvis du laver cardio for vægttab, så vil jeg også have dig til at genoverveje, for der er nok forskning derude for at vise, at cardio er fantastisk til de første 10 pund, og efter det vil det kræve, at du gør noget andet at gøre. Du vil ramme et plateau og ikke længere opleve vægttab, så du vil helt sikkert udforske med forskellige aktiviteter.

De ved, hvad det er for rekreative sportsgrene, når det kommer til grupper. Hvis det er en typisk fitness-træning med vægttræning, uanset hvad det er, skal du på et tidspunkt blande det, ellers bliver du ikke kun mentalt keder , men også keder sig fysisk. Din krop keder sig.

Det ser ud til, det er det plateau, du ikke ønsker at komme dig ind på, fordi din krop er tilpasset denne enkle type træning med relativt lav intensitet, der ikke kræver meget, din cirkel af elliptiske trænere, løbebåndets spinner. Gør det som en opvarmning eller K eller køle ned, men relater det ikke til hele din træning og sørg for at ødelægge det. Det er godt for din hjerne, det er godt for din krop, og det betyder bare, at du fortsætter med at stræbe efter at stræbe.

Hvad gør 30 minutter på elliptisk?

Ifølge Harvard Medical School forbrænder du ca. 2,16 kalorier for hvert pund kropsvægt i løbet af30 minutterafelliptiskbrug. For eksempel ville en person på 160 pund forbrænde cirka 345 kalorier i løbet af30 minutter på elliptisk.19. november 2015

kvinder cykler

Kate Crawford siger, ”Du nævnte tidligere, at du bruger en elliptisk træner til at lindre skulderspænding. Kan du give os flere detaljer om dette? Hvor ofte bruger du elliptiske til dette formål? ' Ja. Jeg har meget høj nakke- og skulderspænding, og jeg tror, ​​der er mere end en grund til dette, så jeg tror ikke, det handler om motion.

Jeg tror, ​​at en del af det er høj baseline angst, overexcitation, sandsynligvis noget relateret til glutamat-GABA balance, og så jeg er sikker på, at det er meget relateret til andre grunde, jeg har en historie med angstlidelser. Jeg tror, ​​det er også relateret til den type liv, jeg lever, så jeg driver en virksomhed, der i sagens natur er mere stressende end en stabil indkomst. Jeg tror, ​​dette bidrager til muskelspændinger, og jeg tror måske, at jeg har noget genetisk, som min mor havde fibromyalgi.

Jeg kunne dele nogle af de gener, der bidrog, der uafhængigt kunne bidrage til muskelspænding. Men jeg tror også, at træning kun er en grundlæggende regulator for muskelspænding. Åh, og selvfølgelig arbejder jeg på computeren hele tiden, så bare det enkle faktum, at

Hvis du var en jæger-samler, så tænk på det antal gange, du havde skruet din hals op på denne måde, denne måde, denne måde, denne vej igennem dagen. Jeg prøver at snowboard mere, og jeg bemærker bare for ikke at blive kørt over af nogen bag mig og ser ofte meget mere tilbage, end jeg ville gjort i en bil. I en bil har du spejle, og du vil faktisk se ud af vinduet, når du skifter bane, men når jeg går ned ad et bjerg på mit snowboard, vil jeg virkelig se meget tilbage, og mit perspektiv kunne være anderledes.

Du kan forestille dig, at hvis du var en jægeropsamler, skal du muligvis løbe et par gange og krumme under grene, hoppe over noget, se efter det, du leder efter, se efter det, der hjemsøger dig, et helt normalt, naturligt liv , som efter min mening kræver en masse bevægelse gennem hele bevægelsesområdet for nakke og skuldre, så at sidde og skrive foran en computer vil bevæge dit hoved fremad ubevægeligt og holde din fulde opmærksomhed lige foran dig i timevis , hvilket efter min mening efter er yderst unaturligt. Og så forvrænger mit arbejde mig på dette grundlag i retning af spænding i hoved og nakke. Så det elliptiske gør ikke meget for at bevæge min hals på den ene eller den anden måde, men det gør meget for at bevæge min thorax ryg og skuldre gennem et ret defineret bevægelsesområde, ikke hele bevægelsesområdet, der er sådan, men det er meget Øvelse over en betydelig del af dette bevægelsesområde, og jeg synes det er nok at tilføje masser af væsker til min brysthvirvelsøjle og skuldre, der nærer leddene og holder tingene i bevægelse.

Jeg tror, ​​at bevægelse både handler om at tilføje væske direkte til leddet, da dine led ikke er som dine muskler. Dine muskler er metabolisk aktive med transportører, der optager fra blodet efter behov, men dine led reguleres meget mere passivt. Det er ikke, at de overhovedet ikke er metabolisk aktive, men de er meget stærkere end de fleste andre væv, især musklerne de er meget mere udsat for den fysiske diffusion af væske ind i leddet.

Så når du bevæger dig mere, strømmer der mere væske ind i leddet, og jeg synes det er meget nyttigt for leddet. Og jeg tror også, at når du ikke bevæger dig, har du en tendens til ikke at bevæge dig, og tingene fryser. Og når du ikke bevæger dig i en akavet position, har du brug for ekstra muskelspænding for at styrke disse led og holde tingene stabile.

For eksempel, hvis dit hoved er placeret meget godt over din torso, er der ikke meget muskelarbejde at gøre, fordi en lille ting balancerer på en større ting, som balancerer på en endnu større ting i dine hofter, som balancerer på en endnu større ting i dine ben. Men når dit hoved strækker sig sådan fremad, så prøver tyngdekraften pludselig at trække det ned, og de muskler i bunden af ​​kraniet, især nakken, skal gå i fuld gang, fordi de er meget små muskler, der ikke har for at udføre dette arbejde skal du udføre arbejde, der ikke skal udføres. Hvad det betyder er, at du holder denne meget større ting i dit hoved i forhold til disse occipitale muskler og holder dem op.

fordeler ved korsblomstrede grøntsager

En lille muskel, der gør et enormt stykke arbejde med at holde noget 50 gange tyngdekraften sammenlignet med en stor ting som din torso, der bare sidder der, og en meget mindre ting, dit hoved, hviler på den. Disse muskler går simpelthen i fuld gang tusind gange. Så alle disse faktorer kolliderer for ikke at foretage en bevægelse i en dårlig position, for at gøre musklerne i dette område meget, meget spændte.

Så elliptisk forårsager kun regelmæssig bevægelse i disse led, du øger væsken der. Du kunne blive immobiliseret i en forfærdelig position senere, og du kan prøve at arbejde på det separat, men i det mindste har du også bevægelse nu. Så længe bevægelsen ikke er for krævende, har jeg en fornemmelse af, at du helt sikkert kan lave dårlige træk, der involverer at løfte noget forkert og kaste ryggen.

Helt sikkert. Men blide bevægelser på en elliptisk træner er ikke så anstrengende, og hvis bevægelserne er blide nok, er det efter min mening næsten ligegyldigt, at du er i en dårlig position, fordi du ikke bliver i den. Så selvom det kun er 30 minutter, at en dårlig position ikke forbliver immobiliseret, er det en enorm forbedring i forhold til den konstante immobilisering af en dårlig kropsholdning.

Min erfaring med dette er dog, at 30 minutter på en elliptisk tre til fem dage om ugen forbedrer situationen. Fem dage eller mere giver en meget betydelig forbedring, tre dage om ugen er mere vedligeholdelse og mindre end tre dage om ugen

Hvis jeg skulle forenkle det, ville fem dage om ugen 30 minutter om dagen på elliptisk give en forbedring, der bare blev bedre uge for uge, uge ​​for uge. Tre dage på 30 minutter på den elliptiske om ugen får den forbedring, jeg fik fra at udøve fem dage om ugen, og mindre end tre dage om ugen vil resultere i regression. Så dette er det.

Jeg håber, det hjælper Kate. Tak for dit spørgsmål.

Hvor meget koster elliptisk cykel?

Til $ 800 får du dettilhelkropstræning (og rundt i byen) tiltilret godtpris. ElliptiGo's Compact-Stridecyklerkommer i ARC 3, 8 og 24. Rytterekanvælgehvor mangemodstandsniveauer, de ønsker, som fortalt af modelnummeret, og vælg ud fra den type terræn, du harviljeride.19. oktober 2018

For tåbelige fejl, de fleste mennesker laver, når de køber en elliptisk, tager vi ofte købsbeslutninger, der ikke er i vores bedste interesse, og jeg har set mange mennesker begå fejl, når de køber en elliptisk, jeg fortæller dig om de fire fejl, folk normalt går til det, når du køber en elliptisk, så du kan træffe en informeret beslutning. Jeg ser mange mennesker laver fejl, når de leder efter en all-ip-kildre, der er let, er de på udkig efter et stort skridt elliptisk? Længde uanset hvem og hvor mange mennesker der bruger den størrelse passer aldrig til alle komfort lettere elliptisk hvad folk normalt leder efter er en all-ip-to-go elliptisk maskine, der skal være let, så det er let at komme i bevægelse, når det er nødvendigt at problemet er, hvis træneren er for let, er han sandsynligvis ikke en velbygget træner og vil ikke være i stand til at give en jævn og behagelig træning. Du kan tjekke enhver elliptisk maskine fra Jim Morets lokale butik, der tilbyder en købt, glat træning og føles som en velbygget maskine.

Du finder nogle få ting til fælles, og en af ​​dem vil være deres vægt. Jeg siger ikke, at de alle ville vente ens, men hvad jeg siger er, at alle Gannett's antages at være over 250 pund. Jeg forstår, at hvis maskinen er for tung, ville det være for svært at flytte, men der er nogle undervisere som Smooth 7.4, der er godt bygget og for tunge og tunge til at de kan komme med det, der kaldes tilt-go hjul, så du kan flytte dem rundt med disse bare ved at sætte disse hjul i, men det stopper ikke her, hvad du ellers har brug for at vide Længden af ​​en elliptisk træner er lige så vigtig, elliptiske skridtforbindelser større er ikke bedre, før vi skal købe noget.

Vi ser alle efter anbefalinger og anmeldelser af, hvad der er godt, men nogle gange er der større chance for at træffe en informeret beslutning under dit køb, hvis du allerede har prøvet produktet, og elliptisk er et af disse produkter. Dette er grunden til, at de fleste af fitnessudstyrswebstederne og anmeldelseswebstederne siger, at jo større skridt jo bedre, men det er ikke sandt, hvad du har brug for fra en elliptisk maskine er, at et komplet udvalg af elliptiske maskiner er bevægelse, og det afhænger af brugerens højde, hvis trinnet er for kort, det afhænger af din højde, så føler du dig hakket og træneren kan ikke udføre en fuld elliptisk bevægelse, og på den anden side, hvis trinnet er for stort, er din højde igen det, der betyder noget, så kan dine ben overforlænge , som heller ikke er en behagelig oplevelse. Så du skal prøve et par elliptiske trænere hos Jim eller en lokal butik med forskellige skridtlængder for at se, hvilken der fungerer bedst for dig, den generelle anbefaling om skridtlængde i henhold til brugerens højde for brugere under 5'3 '' har været en træner 16 til 18 tommer skridtlængde kan give fuld elliptisk bevægelse for brugere med 5 fod 7 tommer ches til 6 fod 7 tommer en elliptisk træner med 20 til 21 tommer skridtlængde vil være i stand til at give fuld litgoal bevægelse, og hvis du har mere end syv, så er der nogle elektriske apparater med 26 tommer skridtnote som jeg sagde, dette er bare en generel anbefaling til forskellige brugere i forskellige højder, du bør helt sikkert prøve et par forskellige elliptiske trænere, før du køber, da skridtlængden afhænger af brugeren De vigtigste ting at se efter i en cross trainer Du kan læse cross trainer anmeldelser af forskellige mærker af forskellige undervisere i min blok.

Det er virkelig så vigtigt, for hvis du er ukomfortabel på en elliptisk maskine, er du mindre tilbøjelig til at bruge den regelmæssigt mindre, og det er den sidste ting, du vil gøre, når træneren laver en lyd, ikke giver jævn bevægelse og ikke fungerer som et solidt træ, føler at du har nydt en træning Selvfølgelig ville ingen eller ville du gøre noget regelmæssigt som du ikke kan lide jeg ikke ville jeg ikke ønsker at gøre en indsats hver dag for at gøre denne træning det er for svært Jeg vil hellere have en elliptisk træner til en træning, som jeg kan nyde og klæde mig på hver dag i stedet for at skubbe mig selv. Så pointen er, at du skal sørge for, at den elliptiske maskine, du skal købe, giver en jævn træning, du nyder, og for det er det virkelig vigtigt at prøve nogle elliptiske maskiner, før du køber som kunde, vi vil gerne have alle tre ting fra hvert køb, vi foretager, og det er den bedste produktkvalitet, eftersalgsservice og den bedste pris, men jeg har nyheder til dig, du vil aldrig være i stand til at finde en kombination af alle de tre ting, når du sammenligner forskellige undervisere, du er nødt til at ofre en af ​​tre ting for at træffe en informeret købsbeslutning. Du skal være i stand til at skelne mellem pris og pris.

Prisen er en engangsbetaling, som du skal betale. Når du køber en elliptisk, da omkostningerne er noget, vil du være bekymret for resten af ​​elliptiskens levetid. Lad os sige, at du sammenligner to forskellige elliptiske.

Den første pris er $ 500, og den anden er $ 1000 dobbelt så meget som prisen for den første, jeg ville gøre det, og jeg foreslår, at du gør det samme. Jeg ville beregne omkostningerne for begge undervisere. Lad os sige, at jeg læste anmeldelser om den første, og der er klager fra folk, der brugte den eller bruger støjreduktion, ikke jævn bevægelse osv., Men det virker, og det varer tre år, og anmeldelserne for den dyre er gode, folk elsker det, det giver en god træning, den er jævn osv.

Ikke kun fungerer det, det er sjovt at udføre jobbet på denne maskine, og det varer fem år, når jeg ender med at købe den første billige elliptiske, den billige, træne jeg måske to dage om ugen, fordi det laver støj, det er det ikke glat, og det er ikke sjovt, mens jeg køber den anden, jeg ved, at jeg bruger den regelmæssigt mindst fire dage om ugen, så her er beregningen, jeg gør det Brug den første elliptiske maskine to gange om ugen i tre år. 156 uger, hvilket betyder, at jeg får 312 træningsprogrammer, og jeg skal betale $ 500 for at være $ 500, 312 er $ 1,60 i tilfælde af den dyre træner og vil bruge det fire gange om ugen i fem år, 260 uger, hvilket betyder, at det giver mig 1040 træning og prisen på elliptiske er $ 1000, så prisen for hver træning $ 1000 1040 er lig med 96, se forskellen, selvom jeg betalte dobbelt så meget for dyre elliptiske, vil mine omkostninger ved hver træning være 40% sammenlignet med prisen af hver træning fra billige trænere, for ikke at nævne, bruger jeg den oftere, jeg rammer mine fitnessmål hurtigere, hvilket er det der betyder noget i slutningen af ​​dagen, og tallene ovenfor er virkelige.

Du kan helt sikkert finde en god elliptisk, som du vil elske at arbejde med, der tilbyder en fantastisk træning til $ 1000 rækkevidde og vil vare i mere end fem år, for eksempel, så kun 35. På den anden side kan du også finde en masse af undervisere i marken også fra $ 500, som kun er et stykke crack. Du vil finde forfærdelige anmeldelser fra brugere. Jeg vil ikke linke til noget specifikt produkt, men du kan helt sikkert finde dem på Amazon

Er den elliptiske bedre end at gå?

Detelliptiskeller løbebånd vil være lettere på leddene, menseller at løbe udenfor kan tilbyde et varieret terræn. Detelliptiskhar en uafbrudt cirkulær bevægelse, der giver mulighed for en stødfri træning. Dette kan være uvurderligt for personer med knæ-, ankel-, hofte- eller nedre rygskader.15. september 2014

Vil det elliptiske forbrænde mavefedt?

ElliptiskunderviserekanHjælpbrændekalorier, reducermave fedtog tone kroppen. Enkan miste mavefedtved at overholde en streng diætplan og træningsplan og ved at foretage et par livsstilsændringer.ElliptiskunderviserekanHjælpbrændekalorier, reducermave fedtog tone kroppen.22. april 2021

Kan du miste mavefedt ved at køre på en stationær cykel?

Cyklingti astationær cykeler meget effektiv til forbrænding af kalorier (300 til 700 kcal i timen) ogfedsidendu kanskifte mellem cardio-øvelser (aerob zone) og HIIT-træning (anaerob zone) og dermedbrænde mavefedthurtigere.Cyklingti astationær cykeler en meget effektiv måde at reducere påmave fedt.

Er det OK at bruge den elliptiske hverdag?

Du skal ikke komme påelliptiskhver morgen - din krop har brug for mindst en hviledag fra træning hver syv til ti dage, ifølge American Council on Exercise. Hvis du træner en hård træning påelliptiskhver morgen udover at indarbejde styrketræning risikerer du overtræning.19. feb 2020

Vil en elliptisk forbrænde mavefedt?

Elliptisktræner træning og andre øvelser. Enkan miste mavefedtved at overholde en streng diætplan og træningsplan og ved at foretage et par livsstilsændringer.ElliptiskunderviserekanHjælpbrændekalorier,reducere mavefedtog tone kroppen. Det er dog en effektiv cardio-træning med lav effekt.22. april 2021

Er en elliptisk cykel god til at tabe sig?

På grund af dets høje kalorieindhold forbrænder enelliptiskkan hjælpe digtabelegemefedog tone dine muskler op på kortere tid, især hvis du fokuserer på intervalarbejde. For at maksimerefedbrændende, skal du fokusere på intensiteten af ​​dine træningsprogrammer.21. juni 2019

Er det godt at bruge en elliptisk hverdag?

Du skal ikke komme påelliptiskhver morgen - din krop har brug for mindst en hviledag fra træning hver syv til ti dage, ifølge American Council on Exercise. Hvis du træner en hård træning påelliptiskhver morgen, somgodtsom at omfatte styrketræning risikerer du overtræning.19. feb 2020

Er elliptisk OK for knæ?

Undersøgelser viser, at cardio-træning med lav indvirkning er som vedelliptiskmaskiner, eller disse, kan øge blodgennemstrømningen tilknæbrusk og styrke musklerne omkringknæ. Dette hjælper med at holde dinknæledsundt, især hvis du lider af gigtknæ.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.