Vigtigste > Cykling > Fat biking - hvordan man håndterer

Fat biking - hvordan man håndterer

Hvad er en fed cykel god til?

Den primære fordel ved enfed cykeler, at de er i stand til at rejse over forskelligt terræn, fra sne til sand,bedreend almindeligcykler. De brede dæk giver dig ekstra greb og trækkraft, og kombineret med et lavt dæktryk finder du ud af, at du er i stand til at træde i terræn, der får konventionelle dæk til at synke.23. feb 2021

Hej alle sammen, dette er Nate fra Anchorage, Alaska, og i dag vil jeg dele de 5 bedste grunde til, at DU skal eje en fed cykel! De er sjove. Kan du huske, da du var barn og ville køre en monster truck? Så fik du din første cykel og kørte den overalt, som om du var en monster truckchauffør? (Medmindre din lastbil kun havde to hjul af en eller anden grund.) Nå, fatbikes er som det barn igen.

Du kan boltre dig rundt i sne, sand, mudder, vand - alt sammen med det samme store grin på dit ansigt. Bortset fra denne gang behøver du ikke tigge dine forældre om en ny monster truck hver jul. Årsag nr. 2.

Du er alsidig. Når sneen smelter, er det sjovt ikke forbi. Rockshox, Wren og Manitou har en række stødabsorberende affjedringsgafler at vælge imellem.

Disse hjælper virkelig, når manglen på sne gør dine stier ujævn og rodfæstet. Hvis hastighed er dine ting, er der masser af muligheder for fælge i større størrelse fra virksomheder som Easton, WTB og Sun Ringle. Hvad er en plus size fælg? Tænk på det som en buttet kant.

Det er ikke ligefrem en fedt cykelfælg, og det er ikke en helt normal mountainbike-fælg. Det er et sted imellem - normalt omkring 40-50 mm med de dæk, der kommer ind på 2,8 eller 3 tommer.

Meget hurtigere end et fedt cykelhjul, men stadig stort nok til at opsuge bumpene. Hvis du føler dig eventyrlysten, kan din fede cykel også bruges til bikepacking - tænk på den som en rygsæk, men med din cykel til at bære alt det tunge udstyr. Der er masser af mennesker, der bruger deres plus-hjul fatbikes til at gå ud og have gode campingture! Tjek bare Instagram-hashtag bikepacking for at se, hvad jeg mener. # 3.

De er ikke fede, de har store knogler. Når fatbikes startede, indrømmer jeg, at de var lidt tunge. Det er ikke længere tilfældet.

De fleste fede cykler vejer i disse dage mindre end 30 kg, selv på modellerne på indgangsniveau. Hvis du føler dig virkelig chic, kan du få en kulstoffedtcykel, der vejer 20 kg eller mindre! Det er omtrent den samme vægt som en racercykel i mellemklassen! Der er bogstaveligt talt en kulstofmodstykke til næsten ethvert stykke aluminium, du vil opgradere. # 4.

Mangfoldighed. Da fede cykler eksisterede, var du begrænset til kun et eller to firmaer. I dag har du dette enorme udvalg at vælge imellem, skræddersyet til den brug, du ser mest.

Du har fede cykler fra næsten alle større cykelfabrikanter og en hel række fedtcykler fra mindre virksomheder. Hvordan vælger jeg den rigtige? Den bedste ting at gøre er at gå til din lokale cykelbutik og prøve dem! Alle cykler, inklusive fede cykler, er stort set en personlig præference, der er virkelig svært at finde ud af uden at se og prøve produktet. Støt din lokale cykelbutik, og lad dem hjælpe dig med at finde den perfekte fedtcykel til dig. # 5.

Fællesskab. Fat motorcyklister er nogle af de hyggeligste, mest sjove mennesker i cykel samfundet. Det er indlysende: du sætter nogen på en cykel, der sætter et smil på deres ansigt, og de vil blive forbløffet! Der er store samfund af fede cykelryttere på Facebook, Mtbr, Reddit og mere, alle klar til at hjælpe en anden fed motorcykel i nød eller en nybegynder, der lige er kommet ned på jorden.

fordelene ved cykler med fast gear

Mange cykelbutikker over hele landet har nu også vintergruppeture, hvor ryttere på alle niveauer kommer sammen og bare har det sjovt på deres cykler - hvis du har lyst til en lille konkurrence i blandingen, har du også held. Racercykel- og mountainbike-racere opdagede for længe siden, at det ikke kun er sjovt at køre på fede cykler, men også for deres fitness! Derfor er der fede cykelløb over hele landet, og større som Fatbike Nationals og Fatbike-Birkie. Hvis du stadig står på hegnet, når du køber en fed cykel, har jeg en afprøvet metode, der garanteret overbeviser dig.

Kør en. Uanset om det er en cykeludlejning fra din lokale cykelbutik eller lån fra venner til weekenden, vil jeg vædde på, at du vil elske det! Indtil næste gang er det Nate fra Anchorage, og vi ses på stierne!

Er fede cykler gode for begyndere?

Fat cyklerer bjergcykler–De opfører sig som bjergcykler, og du kan ride dem overalt. De er også godenybegyndercykler, og er ikke kun for dem, der bor på Planet Hoth.3. jan 2014

Er fede cykler gode til træning?

Fed cyklingerstorestyrketræning til opbygning af muskulær udholdenhed. 'Medfeddæk, snedækkede forhold og tungere gear og udstyr, der er mere træk på dine dæk, og du skal producere mere watt for at dreje pedalerne, ”siger Rusch.17. jan 2017 nov.

Er fede cykler sværere at køre?

Nogle mennesker foretrækker faktisk enfed cykeltil en vejcykeltil kørsel på veje, fordi de bredere dæk og lavere tryk giver et mere behageligt og blødereride. Den øgede vægt gørfede cykler hårdereat træde på normalt terræn, som asfalt og fortov.11. maj 2017

Blake, hvad synes du om fede cykler? - Martyn, jeg elsker absolut fede cykler. Dette er en af ​​de bedste cykler, jeg nogensinde har ejet - Nå, det er meget gode nyheder. Fordi i dag skal vi på gaden på fede cykler.

Kan du køre en fed cykel på gaden? - Jeg ved det ikke rigtig. Denne ting er beregnet til visse typer terræn, ikke? - Ja, sne, sand, det er det, det er beregnet til. Men vi får se, om vi kan skubbe det frem i dag. - Ja. - Arbejd med dine grænser. - Jeg er klar til det. - Og forstærk dine styrker. - Jeg kender et par gode steder, ikke? - Dude, lad os gå. - Åh ja. - Vi får det.

Dreng, trinene er store. Hvad med at prøve bare at køre igennem dem? Du ved, brug den fede cykel til bare at køre. Se hvordan tre sæt - bare gå op. - Kør bare hele vejen.

Jeg er bange for, at du får en punktering, fordi du ikke kunne gøre det med en normal cykel - måske en e-cykel - som nu, bare kør gennem den. - Selvfølgelig kan jeg det. - Okay - Åh min gud - Wow! - Det var let.

Nu er du nødt til at komme ned med stil. Tag det af gulvet. Det er ikke en stil - Åh, det er rart - Kan du få hende superhurtigt ned? ? Downhill-hastighed? Ligesom clack clack clack.

bremseklodser i gummi

Du ved, hvordan clack, clack, clack, clack, send det så hurtigt som du tør! bare pump. - Tror du? - Du laver de to første sætninger så glat. - Det er svært, når jeg mister fart. - Kom nu.

Pump det op hele vejen. Se på den skøre båd. Åh ja, hastighed er god.

Let! Fat bikes er uvirkeligt, ikke? Wow, det er fantastisk! - Ja. Fat bikes er fantastiske. Sidste trin, sidste trin, sidste trin.

Det er godt. Jeg kan godt lide det. Okay, næste sted. - Næste sted - lad os gå. - Det er sjovt.

Der er et smuthul. - Oh yeah. - Det er ret stort. - Jeg kan se dette. - Ja, det er ret stort.

Åh fyr, du skal prøve - Det er som to cykellængder. To cykellængder? To cykellængder, fordi jeg skal lande to cykellængder. - Jeg tror du kunne.

Det ser stort ud, men jeg tror, ​​du har det. - Jeg tror, ​​det er tændt. Skal vi rive det op? - Lav en rolle i det - Rul det - Giv det - Højre - Det er også vanskeligt.

Fordi Blake bliver nødt til at lande som en stor ting på en smal ting og et hul. Det bliver svært. Det ser sandsynligvis bedre ud derfra end her. - Jeg ved ikke.

Ja faktisk. Den hastighed, jeg kører. - Når du har sprunget din cykel op ad den anden, har du gjort det med en normal kaninhoppe. - Ja. - Du er der med dit baghjul, let. - Let. - Som om du lavede en halt kaninhoppe, du ville ende her. - Vi flyver højt. Okay, forestil dig bare. - Alt du skal tænke på er at sørge for, at din front klarer det. - Ja, nøjagtigt.

Forestille. Åh nej, åh nej - det vigtigste er, at du lander foran. (Blake griner) - Ja. - Hvis du gør det, klarer jeg det ikke. - Jeg tror måske jeg hader det. - Jeg tror du bare gør det.

Du skal bare forpligte dig til hastigheden her nede. - Stor tid. - Der nægtes ikke, at han er modig.

Åh gud. Let. (Ler) - Lad os prøve, lad os prøve igen.

Jeg har noget på sindet. - Åh ja? - Muligvis. - Okay.

Måske holder du øje med landingen. Vi kunne se på en manuel landing. (Hip hop musik) - Jeg tror, ​​jeg fik det. - Kom nu, prøv det. (Hip-hop musik) Hop-til-skid er ret godt. - Jeg tror, ​​jeg kan klare det. - Jeg tror ikke, du kan klare det. - Skal vi gå videre? - Dette fungerer normalt for at være retfærdigt.

Hop til manualen. Så flippin 'tæt.

Og her kommer det, et let gear, og han springer til manualen. Jeg tror, ​​vi kan give ham det. Jeg tror, ​​vi kan give ham det.

Ja, ja, Zimbabwe er begejstret sammen med Blake Samson, deres eneste chauffør. Den eneste mand på planeten, der kunne have gjort det. Og følelserne er kommet igennem nu.

Sampson i brand. Tak til alle, der støttede mig. Jeg græder faktisk, jeg gjorde det super følelsesladet. - Næste ridebane. - Tror du, jeg kunne bunny? hop og stoppe kort før slutningen? (ler) - Det ville være sjovt - Skal jeg prøve det? - Det ville være ret sjovt, ville jeg sige - Hvordan man hopper, ja, det er en fed cykel - Fat Bike Super Grip - Tjek det ud. - Åh, du er nødt til at stoppe dette.

Jeg fortæller dig hvad, lad os gøre det klart. Jeg parkerer til sidst. Så du er nødt til at stoppe. (Latter) - Du ved, det er irritabelt. - Jeg sætter mig selv på banen her.

Hvis han ikke stopper, åh min gud, er det skræmmende - Er du klar? - Vent et øjeblik, du er færdig. Fuld fart fremad. (skriger) (griner) - Jeg troede, at jeg ikke ville stoppe - Det så virkelig ikke ud til at det skulle fungere - Nej, det gjorde det ikke.

Jeg tænkte, åh min gud - fatbikes har noget greb, gudskelov - gudskelov folk - lad os gå et andet sted. - Næste sted. - Lad os gå til denne nu. (Latter) - Kom forbi, kom forbi. - Jeg kan se det. - Lige i denne bank. - Du har set det før. - Det var så skræmmende. - Åh godhed mig, jeg troede jeg faktisk ikke ville hold op.

Forestil dig, at det blev pløjet ind i dig. - Du skal prøve denne dråbe på den fede cykel. Jeg ved, du har gjort det før. - Ja, jeg har gjort det før - At bringe stil ind i den fede cykel kan være ret hård - Ja, der er nogle store hjul, ikke? Hav en dejlig dag. - Det vil jeg gerne se. - Droppin 'på fedt. - Her kommer den, skør (bip). - Åh ja, åh. - Fik du det, Martyn? - Jeg har det. - Det ser ud.

Det er syge 10.000 likes på Martyns Instagram - skal jeg lægge det på Instagram nu, se om jeg får 10.000 likes for det? (Hip-hop musik) (slynge) - ja - det er stort, det er et smukt hul. Jeg kan godt lide dette hul. - Dette er et vellykket spor.

Se, vi har allerede 144 likes på indlægget. - Åh, og det har kun været fire sekunder. Det er ikke dårligt. - Det er ikke dårligt. - Det er ikke dårligt. - Det er fint. - Det betyder, at jeg er hernede om fire sekunder.

Det er ret smart - Det er ret smart - Skal vi gå videre til næste stykke? Fordi jeg har lyst til at der er et stykke mur dernede. (klapper) - Vi har brug for en mur. - Det er det, tror jeg.

Ja, hernede - jeg tror det er det - Kom nu, fed cykel. Jeg har mere til dig - Så vil du kalde mig fed da? (Martyn griner) - Fancy park. - Åh se mand, ja, en park er noget interessant. - Der vil være noget. - Skal vi gå? - Ja, se på det.

Tjek diaset - Jeg håber, der ikke er noget hundebold her - En legekammerat, øjeblikkelige udfordringer - Åh, tjek dette! Se på det. Jeg kører bare ned. - Måske prøver jeg det og giver ham måske en manual. - Manual? - Manny. - Jeg tror, ​​du kan, fyr. - Manual, manual! - Du spiller det. - Du skal gøre det manuelt, mand.

Det er perfekt. (ler) - Prøv at rejse dig igen. - Stå op? - Forsøg at rejse dig igen.

Det ser ret vanskeligt ud. - Fordi du ikke kan træde, skal du slå på siden - Du skal få al hastighed ned. Og få en anstændig pumpe fra den nederste del - Åh ja.

hvorfor er jeg stadig op

Ja. (Latter) Den fede cykel fungerer godt til dette. - Den fede cykel er bedst til dette lige nu. - Stop et stop. - Stop? - Stop. - Ja, ja.

Ahh sejt! Ja, ven, manuel tid. - Skræmmende tid. - Kom nu, gør det bare.

Det er fuldt engagement - Whoa - Ser du, det var det, jeg var bekymret for - Whoa Ohhh. (Ler) Fortsæt, fortsæt, Whoa, fortsæt, fyr, fortsæt, jeg vil have det, jeg vil have det. Ja.

Wow. Jeg kan godt lide hop-in. - Kan du lide hop-in? - To mere.

Du burde aldrig sige mere, for folk synes, det er uheld. Troede aldrig på det selv, men det er en ting. Mange chauffører vil ikke høre 'igen'.

Fordi det altid er det sidste, hvor du forpligter dig. Held og lykke, Blake! - Det var (bip) varmt. Åh min gud, det var godt.

Åh min gud, det var godt. Intet rod, det var godt. Det var godt klaret. - Det var godt, ikke? - Det var godt klaret. - Jeg fortsatte med at slå.

Jeg var som at dukke op! - Jeg var som nej, nej, nej, ja. Lige, jeg opdagede klipperne. - Klipper. - Du kan ikke have set dem.

blodtryk for kvinder

Tjek dem ud. - Det er sagen ved at gå ud med min, du laver forsøg. - Kan fedtcyklen lave forsøg? -Oh tjek disse. - Tjek dette. - Det er en let udfordring, er det ikke sandt? - Nå - Kan du komme fra den ene ende til den anden på den fede cykel? Kan den fede cykel udføre forsøg? - Det er smukt, denne sten, denne tredje sten ser ud, ingen fjerde sten ser ud - Ja, men fyr, jeg har Fik du det rigtigt? Du deler det bare op i små stykker. - Ja, jeg brød denne, denne første - Det er som, det er en bevægelse.

Foran dette, så kan du stoppe. Næste stop. Denne, du har plads til virkelig at holde pause og få det sidste stykke rigtigt. Tilbage rulle, tilbage rulle ud. - Ja. - High Five. - High Five i slutningen. Høj, ikke hej. - I slutningen. - Åh, ja, sandt. - Tænk bare på at lave et nyt hop, når du først er ved det.

Gå ind, hop igen. Hoppe. Ja - Åh, det er svært, ret hårdt.

Det er svært - Åh, Fat Bike reddede dig der. Behold dit spil. (griner) - Nu er der ikke mere plads til irriterede prøvekørsel.

Du skal bare være - zen. - Ja, eksamener er zen. Der er ingen problemer. - Demonter, saml igen. - Åh, dejligt, dejligt.

Stor elevator. Awww. Ja / Ja.

Fortsæt, sæt forhjulet på. Vent nu, vent, vent (griner) Damn it. Når du kommer der, fyr, når du kommer der, - ja? - Jeg ville se, for det er normen i retssager.

Forakslen kryber over, så akslen er lige der - Åh, så den bruger den som en krog. - Og så trækker det dig her, du skal bare glemme, hvor baghjulet skal hen. - Ja. - Og du skal få dit forhjul, du ved, bare tænk på forhjulet.

Det vil gå i den retning. Gå poof og stak det bare ind. - Ja. - Og dit baghjul vil være her - Ja, det har meget platform - Og det har meget overfladeareal - Aww, hurtigt. Aww, hurtigt. - Gå. (Martyn griner) Ja. Ja, ja. - Jeg har det. - Og sådan tager du eksamen.

Det var utroligt. (Latter) - Jeg er nødt til at sætte mig ned, det var skræmmende. - Det var utroligt. - Undskyld, cykel, det fik mig igennem. - Vi finder grænserne for den fede cykel. - Vi er. (Latter) - Vi finder mine grænser.

Lad os komme ud herfra, før jeg bliver såret - Åh gud - Hvad har vi? fundet her? - dette er trin - dette er et seriøst sæt trin - tror du, jeg kan få dem op? - de vil stinke, når de kommer ned. Jeg ved ikke, om du kan få det op. Men jeg synes, du skal prøve - jeg skal prøve, ja. (Latter) - Og du får meget fart her.

Sådan kommer du hurtigt i denne bøjning. - Ja. - Fuldt engagement i kurven, og afskær dem derefter. - Og det gør du ikke, jeg vil ikke rigtig pumpe ind i det, fordi jeg ikke ved, om du får et fladt dæk - Du beskadiger ikke denne cykel, den går ikke i stykker.

Denne kurve er meget strammere, end han tror. (griner) Hvad synes du? fra dette hjørne? - Jeg, jeg ved ikke, hvor hurtigt jeg kan komme uden om dette. Men lad os prøve. - Lad os prøve det.

Men jeg tror, ​​du kan gøre det. - Dette er stejlt. Dette er stejlt. - Alt hvad du skal gøre er at bringe den forreste krog over toppen, og så hopper du bare op. - Ja, og begynd at træde i pedaler - Du vil gå over toppen, ikke noget problem. - Fortsæt, Binger. (Cykel på trapper) - Åh gud, det var en frygtelig lyd - det er alt sammen godt. - Det er alt sammen godt. - Ja. - Det er ikke godt. - Åh nej.

Du vil ikke beskadige denne cykel, den bryder ikke igennem. - Martyn, ved du hvad? Du fortryllede det mand - ved du hvad? Jeg synes, det er en fantastisk måde at afslutte det på. Jeg håber du nød vores vejkørsel i dag.

Det gjorde vi bestemt - jeg elskede det. Jeg ville bare ønske, at det ville fortsætte. - Bliv hos os på GMBN og husk at der er mange flere artikler at se.

Du kan bare klikke der for at se en professionel liv med denne fyr. Denne fyr her - Knus denne klode, hvis du ikke har abonneret, fordi du går glip af noget godt indhold, ikke? - Giv os tommelfingre, hvis du kan lide fede flade dæk. Damn it - ja

Er fede dækcykler det værd?

Konklusioner.Fedcykeldæker behagelige transportmidler. De giver et godt greb om ujævnt terræn og giver sportselskere mulighed for at få en god træning, selv når jorden er dækket af sne.Fat dæk cyklerer temmelig sikrere endcyklergiver mere kontaktflade.

Er fede cykler gode til daglig brug?

Det er værd at bemærke, at mens mangebrugderesfed cykelsom en daglig rytter er det ikke og let at køre. De har tendens til at være tunge ogfeddæk giver et ton @ rullemodstand. Hvis du er i anstændig form, kan du gøre en til din daglige rytter. Hvis du ikke er i anstændig form, vil du være i kort rækkefølge.13. jul. 2013 g.

Kan du køre en fed dækcykel på fortovet?

Det korte svar er, Ja.Fat cyklerfungerer fint på glatte overflader ogfortov.Devil ikke udføre så godt somcyklerder er designet specielt til den overflade, men de fleste mennesker finder det let at hoppe på enfed cykelog pendler rundt i deres område, mens du stadig føler dig godt tilpas.

Er fede cykler det værd?

Detfed cykeler ingen undtagelse. Detfed cykelhar meget mere pude, trækkraft og komfort til din tur. Hvis dine gader er plettet med sne og is, er disse den bedste mulighed for dig. Hvis du leder efter komfort og trækkraft, ville det væreværdiden ekstra vægt.28. december 2020

Hvor mange kalorier brænder fedtdækcykling?

Selvomfede dækgøre de tekniske stier lettere at tackle, selve aktivitetenerganske træning. Nogle hævder detfed cyklingivinteren kan brændegodt over 1.000kalorieri timen afhængigt af terræn og forhold.19. jan 2015

Hvilken størrelse betragtes som et fedt dæk?

Fede dækrækkevidde istørrelsefra ca. 3,7 tommer. til 5.2in., typisk monteret på fælge, der måler 50–100mm. Det resulterende interval idækvolumen er enorm. Smaleredæker bedst egnet til præparerede sneridning og væddeløb, touring ørkenbaner eller lettere ryttere, der har brug for mindre flotation.21. feb 2018

Kan en fed cykel bruges på en mountainbike?

Fat bikes er perfekte til mountainbike rytteren, der ønsker at fortsætte med at køre gennem alle årstider.

cykeltelefonophæng

Hvor store er dækkene på en fed cykel?

Kort sagt er fedtcykling en stil af cykling, der kombinerer udseendet og rammen på en mountainbike med 'fede' dæk, der er mindst 3,8 tommer brede og nogle gange kan overstige 5 tommer. Rammen har dog mange forskelle på trods af den lignende æstetik. For det første har disse fede cykler ingen ophængningsgafler.

Hvad var oprindelsen til den fede cykel?

Fat bikes har lidt af en kompleks oprindelseshistorie. Der er 2 forskellige steder, som begge hævder at have opfundet den fede cykel til transport, begge omkring den samme tidslinje, så ingen ved faktisk, hvor den startede.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cyling - pragmatiske løsninger

Hvad står BMC for i cykling? Cykelfremstillingsvirksomhed

Sådan behandles vejudslæt - hvordan man håndterer det

Hvor lang tid tager det vejudslæt at heles? Vejudslæt er en almindelig betegnelse for slid forårsaget af skraber modtaget under en ulykke. De fleste vejudslæt skal heles inden for 2 uger med god pleje af dine sår ved at holde dem rene og fugtige. Nogle gange kan vejudslæt gå gennem alle hudlagene og kræve hudtransplantationskirurgi for at helbrede.

21 superfoods - hvordan man beslutter

Hvad er de top 20 superfoods? 20 bedste superfoods til vægttabskale. Grønkål er en grøn grøn grøntsag, der er kendt for sine sundhedsfremmende egenskaber. bær. Bær som jordbær, blåbær og brombær er levende, smagfuld og meget nærende. Broccoli. Chia frø. Æg. Avocado. Søde kartofler. Kimchi og surkål.

High stakes low rider - mulige løsninger

Hvor kan jeg finde lowrider i GTA San Andreas? Loco Low Co. er en baggårdsmodebutik i Grand Theft Auto: San Andreas, der tilpasser lowriders, der er placeret på en blindgyde i Willowfield, Los Santos.

Motobecane titanium anmeldelse - hvordan beslutter du dig?

Er Motobecane-cykler af god kvalitet? Det er ikke eksplosivt under hård pedalering, og hvis den fornemmelse af stivhed og øjeblikkelig kraftoverførsel er vigtig for dig, kan en aluminiumscykel måske være bedre. Men for at komme ud og nyde vejene ser Motobecane ikke kun den del ud, det er også en af ​​de glatteste cykler for pengene. г.