Vigtigste > Cykling > Foldbar elektrisk cykel - praktiske beslutninger

Foldbar elektrisk cykel - praktiske beslutninger

Hvad er den bedste elektriske foldecykel?

Brompton ElectricHej fyre, lad os tale om de bedste foldbare elektriske cykler på markedet lige nu, siden 2012 har jeg dækket omkring 118 forskellige modeller, der passer ind i denne kategori, men jeg har ikke dækket dem alle, jeg læste kommentarerne, lad mig ved, om der er noget, jeg har overset, eller noget nyt, eller bare hvis du er uenig, og så kan andre også se og sortere det. Tilbage på hjemmesiden har jeg en hel kategori, du kan se alle de forskellige anmeldelser, jeg har. Jeg har en artikel på 30 minutter med alle specifikationerne.

Der er et fantastisk sammenligningsværktøj, og der er fora. Så du kan se, hvad de faktiske ejere siger. Jeg har kun disse cykler i en dag eller to for det meste, og jeg gør mit bedste, men mit mål er faktisk at hjælpe dig.

Med det sagt, lad os komme i gang med det samme. Så først premium-udvalget. Hvis prisen er mindre bekymrende for dig, anbefaler jeg Gocycle GS.Det er lidt ironisk, fordi de har en GX, en G3, de har endnu dyrere cykler op til omkring $ 4500, men det er $ 2.800, og hvad der virkelig gør disse cykler virkelig specielle er, at Gocycle kun laver sammenklappelige elektriske cykler. Dens grundlægger var designer hos McLaren, et sportsbilselskab. Tænk som Ferrari eller Lamborghini. han kender sin vej rundt, og han har skabt noget meget specielt.

Hvis du bare ser på cyklen, og den er anderledes. Kroppen er lavet af magnesium, den er lys. Den har en helt lukket kæde, og kæden falder ikke af, den er supertæt.

Det er noget, jeg tænker på. For hvis du foldes op, sætter cyklen på siden, er den måske i en ret ujævn position i din bil, du er på et fly eller hvad som helst situationen er. men du har også gear.Den har et 3-trins nav med et internt gearforhold bag. Du sætter motoren frem. Det er ikke det stærkeste, men det er ret effektivt.

cykeltræner

Det giver lidt støj, men de fleste af disse cykelcykler har en slags kompromis. Så jeg har lyst til Gocycle, de vil have noget så let, rent og elegant ud, og de gør det rigtig godt. Batterierne er integreret i rammen.

Let her også. De har disse perfekt matchede mudderbeskyttere, de har valgfri lommer, de har lys og den ting, og ud over pedalhjælp har den en lille gashåndtag, som er cool. Som med de fleste cykler på denne liste kommer dette kun i en rammestørrelse, men sædet vippes tilbage, og det kikker op, og det går ret højt.Så hvis du er en person, der er høj, kan du stadig passe på den, og den vil udvide din rækkevidde, når den forlænger dit pedalslag. Et par andre ting, jeg kan lide ved denne cykel, er de reflekterende sidevægge på disse dæk bare for at holde dem synlige og sikre, da du er på en foldecykel, har de en tendens til at være lavere på jorden. Og når du rent faktisk rejser med det, er du et nyt sted, det er bare godt at være synlig, ikke blive ramt af en bil eller noget, jeg kan også godt lide den komfort, det giver, så disse dæk har lidt mere luftmængde.

Og når du tænker på den mindre dækdiameter, løber de ind i tingene. Du får denne højere angrebsvinkel sammenlignet med et stort, et dejligt stort dæk, der har et højere luftvolumen, et lavere angreb, så husk det for hver af cyklerne på denne liste. Jeg kan også godt lide, at de har et lille fjederelement foran.

Det er ikke godt, men det er bedre end ingenting. Og så er der den lille kofangerbøjle i ryggen, god mulighed, og det er en virksomhed efter min mening. Derefter er den foldbare elektriske cykel med den bedste værdi for pengene.

Og det er derfor, jeg valgte Magnum Classic. har stadig mellemstore dæk med reflekterende sidevægstrimler. Men denne kommer med fendere, og den kommer med belysning.

Den har en 500 watt planetgearnavmotor og et dejligt aftageligt batteri. Han hedder Silverfish. Så det er lidt af en traditionel pakke, som du kunne finde, selvom Magnu gik ud af drift eller noget, kunne du få dette pakket om igen hos et firma som FTH Power i Californien.

For mig er dette noget, jeg tænker på, hvor modulært det er? Hvis du ser på Gocycle, er deres ting alle virkelig skræddersyede, batterierne i rammen ind. Det ser smukt ud. Når du går den anden retning, tænker du, hvad kan jeg selv gøre? Hvordan kan du ordne det selv? Med Magnum her kan du helt sikkert få mere ud af gashåndtaget, du får en kadence-sensorpedalassistent, du får en kassette mod det 3-trins navgear.

Så det er ikke så fancy, men du får flere gear, og det virker bare. Nu har den mekaniske skivebremser og trådfælge, når du får den klassiske Magnum, der er cirka tusind dollars mindre end Gocycle, men hvis du vil, kan du opgradere til Magnum Premium, som har hydrauliske skivebremser. Fantastisk hvis du har mindre hænder eller måske bruger handsker som jeg er i dag, og denne har også støbte magnesiumfælge, der giver det et lys lidt mere kraft.

Når du er en person, der er lidt højere og tungere. Jeg ser mange mennesker folde elektriske cykler bare fordi de er tilgængelige, rammen er mindre. Og de er sådan, ja, det kan jeg godt lide.

Jeg har lyst til at have kontrol over cyklen. Nå igen, det er ikke nær så let som Gocycle, men du sparer tusind dollars og får lidt mere ydeevne, og du har også forhandlerne og lignende, Magnum gør et godt stykke arbejde på den måde, og det er derfor jeg er glad for at anbefale dem. Derefter har vi den bedst overkommelige foldbare elektriske cykel, og til det tog jeg Sondors et smart træk, det er en tilgængelig trinramme, den er i fuld størrelse, så du får den dejlige benforlængelse, og det er bare lidt mere behageligt at køre for lange perioder.

sjove cykelnavne

Det har også et højere luftvolumen og en lavere angrebsvinkel, så 27,5 'x 3' dæk plus store dæk plus affjedringsgaflen er en af ​​de mest komfortable foldbare elektriske cykler på markedet. Sondors har også olie som en sammenklappelig elektrisk cykel med tykke dæk.

Hvis du vil gøre det. Så for at se et firma, der har to foldemodeller, der er så forskellige, men hver har noget specielt. Jeg synes, det er virkelig sejt.

Og for folk, der ønsker en komplet cykeloplevelse, men de vil have den lave pris på tusind dollars, er det ikke så dårligt. Det følger ikke med lysene, det følger ikke med skærmene. Det er ikke helt så bærbart.

Det er også lidt tungere, og du får en lidt mindre motor med de 350 watt. Så det er lidt energi afbrudt, og dette er kun en forbrugercykel. I modsætning til Gocycle eller Magnum, hvor du kan gå ind i en butik og få support, er du lidt mere alene.

Du er nødt til at pakke dette ud og håndtere affaldet, og så skal du slags sætte det op og ordne det. Men stadig for tusind dollars synes jeg, det er et fremragende valg. Og jeg stoler på jer Sondors.

De har eksisteret i et stykke tid nu, de lavede disse crowdfunded elektriske cykler, og det er det, jeg tror, ​​at dette eller nogle af deres andre foldemuligheder er værd at overveje. Dernæst kommer den annoncerede foldbare elektriske cykel. Den måde, jeg driver webstedet på, er at dække en række cykler et godt stykke arbejde. Jeg siger hej, du kan fastgøre det til toppen af ​​kategorien, en cykel pr. Kategori, og jeg vil se dig i disse artikler nævne.

Men jeg gør dette kun til cykler, som jeg virkelig kan lide, og virksomheder, som jeg stoler på. Og det er tilfældet her. Vi taler om Blix, og dette er deres Vika Plus foldbare elektriske cykel.

Dette er sandsynligvis den smukkeste mappe på denne liste. Det er meget klassisk vej gennem skærme. Den har de dejlige brune fulde læderhåndtag og sadlen, der forbinder rigtig godt.

Alle andre accenter såsom egerstyret, stammen, krumtaparmene og kædebåndet er alle sølv. Så rigtig dejligt. Og denne cykel har alt hvad du behøver.

Den har en lille bagagebærer til bagbukser eller bagagerumstaske. Det har disse fendere, og det har lys, indbyggede lys, der tømmer batteriet. Batteriet har en forholdsvis høj kapacitet og er modulopbygget.

Så Blix har et antal elektriske cykler, og batteriet fungerer sammen med nogen af ​​dem. Det er rart, når du ender med disse ting som en mand og familie. De sælger også gennem butikker.

Men med Blix er det en showroom-oplevelse. Så du kan teste cyklen, køre den og røre ved den, få tilbehør og ting som tasker, måske et barnesæde, en hjelm, men så bestiller du direkte fra Blix, og den leveres direkte til butikken og modtager en provision. Så det er en slags hybridmodel.

Og hvad du ikke har med denne cykel er en affjedringsgaffel eller ophængt sadelpind. Dækkene er ret gode, de har reflekterende sidevægstrimler, men de er lidt mere traditionelle i størrelse. De har ingen bumser, og de ligner ikke et højere volumen, du får den højere angrebsvinkel, men du sparer lidt effektivitet og har ikke så meget træk, og det vejer ikke så meget, for mig giver denne cykel en masse værdi og det er bare smukt.

Prisen er ikke så dårlig på omkring $ 1.600. Tilbage på hjemmesiden er der et kortværktøj, som du kan bruge til at finde mærket eller placeringen og vise dig forhandlere i nærheden. Forhåbentlig er der en, du kan se på og teste denne ting på et eller andet tidspunkt.

kredsløbstræning for cyklister

Endelig den hæderlige omtale. Dette var ikke inkluderet i de andre kategorier, og det er lidt unikt, ligesom Sondors. Smart Step, og det er en foldbar elektrisk cykel i fuld størrelse.

Dette er en sammenklappelig elektrisk cykel med fede dæk. Så det er muligvis ikke relevant. Du behøver ikke tvinge dig selv til at gøre det, fede dæk har tendens til at gøre lidt mere støj, de tilføjer lidt mere vægt.

De tilføjer lidt stabilitet og komfort, men størrelsen bliver bare større. Og dette er en foldecykel, det er måske ikke rigtigt for dig. Så det er Rad Power Bikes, Radmini, og jeg gik til Step-Thru, men de har også en high-step version.

Husk, jeg kan godt lide denne cykel, fordi batteriet er modulært. Det passer til alle andre Rad power-cykler. De har valgfri frontreoler og kurve og rum og andre ting, der alle er krydskompatible.

Men selve cyklen, selvom du ikke gør det, skal du ikke gøre det, det kommer med gode fendere, de er også brede nok, de er lavet af plastik, de holder dig relativt tør og ren. Og når du går off-road med de fede dæk, er det en dejlig ting. Det har også indbyggede lys, ligesom Blix Vika Plus nævnt tidligere.

Og lysene på en mindre platform er fantastiske. Det er bare rart at blive set, at forblive synlig. Og baglygten er unik, fordi den har en blinkende tilstand og en bremselysetilstand.

Det er en mindre opgradering. Dækkene har reflekterende sidevægslister og er punkteringssikre, hvilket er pænt. Det tørre træk er et til syv, ligesom Blix Vika Plus, men det har en 11 til 34 tænder i stedet for 14 til 28.

diætliste

Så det er faktisk et bredere gearforhold, hvilket er virkelig vigtigt, når cyklen vejer mere, og du måske er off-road. Cyklen er meget tilgængelig. Trinnene til rammerne har lidt rammefleksibilitet, især med ekstra vægt, især hvis du modtager det valgfri bagagebærer og lægger det op.

Så husk det, men generelt er cyklen fantastisk. Det har en gashåndtag, den har en kadence sensor pedal assistance. Det gør jobbet.

Og selvom rad ikke har et stort forhandlernetværk som Magnum eller Gocycle eller Blix, er det lidt som Sondors, at du kan bestille det online og få en kasse, men de har også disse seje varevogne, der kan samle den og aflevere den til dig, hvilket gør tingene lidt lettere. Og de sælger i USA, Canada og dele af Europa. De har et par flagskibsbutikker.

Så måske har du held og lykke. Nå folkens Jeg håber det hjælper dig. Foldekategorien er en af ​​de mest populære på siden, og jeg kan forstå, hvorfor sammenklappelige e-cykler er lettere at stuve væk, når du er tæt på pladsen eller måske en, der elsker at rejse, jeg har en RV eller en båd eller en Fly eller bare et bagagerum, som du vil have det i.

Og det holder det renere end at sætte det på et bilcykelstativ. Og cykelstativ koster penge. Måske har du brug for et anhængertræk til din bil.

Hvis du vil være i stand til at bære vægten af ​​en e-cykel. Der er stadig nogle kompromiser. Du kan få en kompakt elektrisk cykel med en stiv ramme, der ikke bøjer.

Måske lige så meget som foldecyklerne, nogle gange vejer de mindre. Du kan også få en fuld størrelse elektrisk cykel med hurtigudløsningshjul og aftageligt batteri. Der er mange muligheder, og jeg lavede disse som de bedste e-cykellister til de 11 bedste kategorier tilbage på electricbikerview .com, så tjek det igen, hold øje med kanalen, jeg laver anmeldelser hele tiden, jeg elsker jer, kør sikkert og vi ses næste. (Fugle kvidrer)

Er foldbare elektriske cykler noget godt?

1. Denbedste elektriske foldecykel: BromptonElektrisk. Processen med at elektrificere Brompton tog 13 år og krævede hjælp fra F1-producenten Williams. Resultatet er en praktisk makeover, der ser en smal navmotor og et aftageligt batteri tilføjet på forsiden afhvader sandsynligvis allerede verdensbedste foldecykel.

Hvad er den letteste foldbare elektriske cykel?

Foldecyklersparer plads derhjemme og er generelt lettere end hybridcyklermen offernoglerækkevidde, så er generelt kun egnet til kortere pendler, hvis du ikke vil oplade dem hver dag. I mellemtiden kan deres mindre hjul gøre det hårdere arbejde med de hårdere veje og huller i Londonscyklusnetværk.22. apr 2021

Hvordan vælger jeg en sammenfoldelig elektrisk cykel?

Hummingbird lavede bølger, da den skabte verdenletteste foldecykeli verden på kun 6,9 kg, og nu erelektrisk-motorassisteret version hævder komfortabelt titlen på verdensletteste elektriske foldecykelved 10,3 kg, hvilket stadig er lettere end nogle ikke-elektriskBromptons.25. sep 2018

Hvor meget er den billigste elektriske cykel?

Detmest overkommelige, kompletelektrisk cykelstarter nogensinde ved $ 399!

Genoplader elektriske cykler pedalerne?

Gør detelektrisk cykel genopladningmens jeg erpedal? Nej det gør ej. Nogle producentergørannoncere, atcyklerregenerer mens du bremser eller går ned ad bakke.

Hvad er den letteste vægt E-cykel?

HPS Domestique er sandsynligvis strømmenlettesteproduktionelektrisk cykelmed kun 8,5 kg (18,7 lb). Hummingbird harlettestefoldeer-cykelved 10,3 kg (22,7 lb), mens Trek hævder at havelettestefuld suspensionelektriskbjergcykelved 15,75 kg (34,72 lb).3. maj 2021

cykelbalance

Kan jeg tage min foldbare elektriske cykel med på et fly?

IdetUSA (og i mange andre nationer verden over),detkraftige lithiumbatterier, der brænderdin elektriske cykeler forbudt for passagererfly. Så desværre kan du ikketagemestelektrisk cykelbatterier på enfly.

Vil elektriske cykler falde i pris?

ER-cykler vilhelt sikkert blive billigere i sidste ende som enhver anden gadget eller teknologi. Ligegørikke forvente sinpriserat bosætte signedpå få måneder eller endda år.

Er elektriske cykler det værd?

Godt,elektriske cyklertilbyder de samme store fordele som traditionellecyklerherunder omkostningsbesparelser (ingen licens eller forsikring krævet), forbedret sundhed og forbindelse til samfundet. Den reelle fordel vede-cyklerefter min mening er effektivitet i klatring i bakker eller kamp mod vinden kombineret med bedre rækkevidde.17. feb 2021

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.