Vigtigste > Cykling > Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder?

Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mangeafled idetunderekstremiteter ogfod.14. maj 2013Mange mennesker. Jeg er sikker på, at jeg ser på en cykelsadel og tænker, at det ikke kun skal være ubehageligt, men det er sandsynligvis også dårligt for dig. Du ved - forårsager skade, smerte, følelsesløshed og, hos mænd, måske erektil dysfunktion, måske prostatakræft.

Og alligevel cykler mange af os og har slet ingen problemer. Nogle cyklister gør det på den anden side. Det har jeg, så jeg kan fortælle dig, at når der sker noget, er det virkelig bekymrende.

Se - dette er min 'åh min gud! Min penis er blevet helt følelsesløs! 'Vi kommer tilbage til dette, når vi udforsker problemerne omkring mænds sundhed og cykling. Derfor har vi indgået et samarbejde med en af ​​de førende urologer her i Storbritannien - en mand ved navn Anthony Koupparis - for at give solid og praktisk rådgivning, som alle mandlige cyklister skal lytte til, og når du har brug for en anden grund end omfattende klinisk erfaring til at tro på, hvad han siger, at han også er en jernmand, og disse fyre bruger meget tid i sadlen. Før vi dog starter, her er en hurtig anatomi-lektion.Det er mig, som jeg cykler på. Dette er nu et skelet, der kører på cykel, og det gjort er et nærbillede af en penis.

Stop med at fnise i ryggen. Det er hverken godt eller sandt i målestok. Alligevel, vittigheder til side, er det virkelig vigtigt at forstå vores egen anatomi.

Du ved, jeg er sikker på, at når du kører din penis og testikler normalt er skjult. Området med blødt væv mellem dine bagdele og dine testikler kaldes dit perineum, og når du er på en cykel, er dette område i kontakt med din sadel. Under huden er din urinrør, som er røret, der forbinder din blære med omverdenen via penis.Perineum er også hvor de store blodkar og din pudendal nerve er placeret, hvilket giver en fornemmelse af området og derfor også hjælper med erektionen. Over perineum er din prostata, en kirtel, der producerer sædvæske, og som krydser urinrøret. I betragtning af vores anatomi og sadlenes form ser det ud til at være rimeligt at sammenhænge mellem cykling og smerte eller følelsesløshed, erektil dysfunktion og prostata problemer, men lad os se nærmere på det.

Men ingen bekymring. Det bliver ikke mere levende end hvad du allerede har set, de foreslog Anthony at nedbryde dette emne. Så vi har følelsesløshed, erektil dysfunktion og også prostatakræft, især prostatakræft.

Lad os starte med døvhed og først og fremmest, kan jeg fortælle det? Er du min følelsesløse penishistorie? - Det ville være, jaJeg har lyst til, at vi kender hinanden godt nok til at fortælle mig om det. Det var, da jeg var i en vindtunnel i Indianapolis, og vi lavede en vindtunneltest, i hvilket tilfælde du skal sidde forsigtigt på en cykel i 30 minutter, mens din cykel foretager en fuldstændig fejning af vindvinklerne. Hvad det betyder Du skal være helt bevægelig i din overkrop, fordi enhver form for ryk kan forvride resultatet.

Så det er en virkelig kunstig situation at cykle, og efter de 30 minutter kom jeg ud og indså ret hurtigt, at jeg absolut ikke havde nogen fornemmelse i min penis, som faktisk foregår, for heldigvis ved du, at fornemmelsen er vendt tilbage. Så i slutningen af ​​dagen tror jeg, at der ikke skete noget på lang sigt, men hvad sker der på kort sigt? Dybest set på grund af det pres, du lægger direkte på perineum, presser du på nerverne, og du trykker på nogle af blodkarrene, og det er det, der forårsager følelsesløshed. Efter en periode med at sidde på en nerve, vil det tage nogle meget små skader, som ikke er langvarige skader, men dybest set fører til følelsesløshed i det område, det tager sig af, hvilket er, hvad der skete med dig.

Så det svarer til at falde i søvn i en underlig position og vågne op med dine arme helt døde, og det er massivt foruroligende, men følelsen kommer ret hurtigt tilbage, og der er ingen langvarig skade. Meget ligner det lige rigtigt. Så hvad skal vi så gøre? Hvis vi lider af døvhed efter at have kørt på cykel, hvad er så den første anløbshavn? Hvis du finder ud af, at dette sker, skal du gå på cyklen, og den bliver følelsesløs bagefter.

Kate Courtney

Jeg ved mere end jeg gør, du får en ordentlig cykeltilpasning og nogen til at se på din sadel og alt, hvad der følger med den. Hvis du går på din cykel i lang tid, og hver gang den er følelsesløs i det område, og den forbliver følelsesløs, og så gør du det samme igen og igen, vil du uundgåeligt forårsage langvarig skade, men sund fornuft tager over og når det får bare den rigtige cykelpasning og sadel. En enkelt periode med følelsesløshed derefter beskadiger ikke følelsen i dette område eller nogen erektioner og lignende på lang sigt.

Derefter ville det næste emne være erektil dysfunktion, og ud fra hvad vi har hørt om følelsesløshed, er der en sammenhæng mellem cykling, gentagen følelsesløshed, der fører til erektil dysfunktion? - svaret er nej. Mere vigtigt er vigtigheden af ​​erektil dysfunktion i første omgang. Processerne, der fører til erektilproblemer, er nøjagtigt de samme som de processer, der fører til hjerte-kar-sygdomme, som fører til et hjerteanfald.

Så hvis du har diabetes, forhøjet blodtryk eller røg, har du sandsynligvis erektil dysfunktion, men du har sandsynligvis også hjertesygdomme. Faktum er, at de fleste middelaldrende begynder at cykle. Hvis du er en cyklist nu og i den bestemte alder udvikler erektil dysfunktion, skulle din første tanke ikke være, 'Åh, dette er min sadel' bare på grund af cyklen. 'Det skulle være, jeg vil ikke få mit hoved i sandet på grund af det sidder fast. Dette kan være en indikation af noget, der ikke blev diagnosticeret.

Jeg er nødt til at få dette tjekket ud, hvilken type skade på din pubic nerve, der derefter vil føre til erektil dysfunktion. Så er det faktisk ret svært at gøre det? Den mærkelige følelsesløshed, der påvirker din perineum, giver dig ikke erektil dysfunktion. Faktisk vil det ikke give dig erektil dysfunktion.

Gå og få det tjekket ud. For det første at have en ordentlig MOT fra hjertets synspunkt, hvorfor så ikke have en erektionsproblembehandling? Jeg mener, cirklen er kommet fuld. Det er gået fra at være en lidt latterlig ting til et reelt helbredsproblem, som du kan få ordnet.

Og så finder du dem. Hvad med prostata-relaterede problemer og især prostatacancer. Heldigvis har cykling ingen effekt på prostatakræft.

Men det er ikke kun, hvordan prostatakræft udvikler sig, det er også spørgsmålet om, hvorvidt du screenes for prostatakræft forkert. En af de ting, vi bruger for at give et tegn på risiko for prostatakræft, er at have en blodprøve, og der er en tanke om, at hvis du cykler meget, kan du irritere din prostata, og det kan være din blodprøve, der bruges som PSA kunstigt hæve blodprøve Et prostata-specifikt antigen Blodprøve, der kommer til det punkt Du lavede den blodprøve Den er kunstigt forhøjet, og så har du en hel række tests, som du aldrig havde brug for, fordi du cyklede, og det er faktisk ikke sandt Ikke det - der er en chance for, at det kunne blive påvirket en smule, men hvis man ser på den laboratoriebaserede forskning på mange, mange molekylære markører for prostatacancer, cykling og motion gør ingen forskel for nogen af ​​indikatorerne for prostatacancer, så cykling er godt, det gør dig bedre, det forbedrer din kardiovaskulære sundhed alle de ting, der reducerer din risiko for kræft og lignende, og det påvirker ikke upassende screening af prostatakræft. Og så fortsætter det.

Heldigvis er der ingen høj risiko for prostatakræft. Hvad vi skal gøre som fyre er at tænke over det. Så når vi bliver ældre, bliver vi mere tilbøjelige til at få prostatakræft.

Så den første ting er nu at være opmærksom på nogle af symptomerne, de ting vi ser ud til er ting som vandarbejdssymptomer, rygsmerter, problemer med blødning i vandet, sådanne ting genopliver disse ting. Så skal du enten gå til en urolog eller familielæge og føre en rimelig samtale til at føre vurderingen. Det betyder ikke automatisk, at du bliver screenet for prostatacancer, men den pågældende læge vil guide dig gennem de gode ting ved en test og muligvis ulemperne ved en test. Så kan I to beslutte, om de vil fortsætte eller ej.

Jeg vil ikke have, at fyre overhovedet ignorerer det. Og for det meste finder vi disse ting meget tidligere i disse dage, og de kan sorteres fuldstændigt. Hvilken alder taler vi om her? Hvilken alder skal du bekymre dig om? Og jeg sætter pris på, at der sandsynligvis er tragiske eksempler på tidlige tilfælde, du kender, men du har ret.

Så og med min i min praksis, har jeg et meget forvrænget billede. Så vi har så stor praksis, at du får patienter i 30'erne til 80'erne og 90'erne til at tænke over det, og hvis du har bekymrende symptomer, skal du ikke få panik, stikke hovedet i sandet og føre. Har en rimelig diskussion og vurdering af hvad problemet er, hvis der er røde flag at handle på, og hvis du har brug for dem, så der er ingen sammenhæng mellem cykling og prostatacancer, men prostatacancer er et stort problem for en stor del af cyklister Bare fordi de er mænd, De er middelaldrende og har derfor brug for at tænke over det. Jeg ved ikke om dig, men min største takeaway fra denne samtale med Anthony er, at vi sandsynligvis ikke bør tage vores helbred for givet, vi skal stå over for vores egne dødelighed og faktisk søge hjælp, når vi har brug for det, fordi vi ikke får tynde gs, er faktisk sandt, det største problem vi alle vil stå over for. Nu har jeg sandsynligvis videregivet lidt for meget information om at fortælle dig om min følelsesløse penis i vindtunnelen, men jeg tror på den note, måske skulle vi alle prøve at føre en samtale med måske vores venner i klubben, der kører den i weekenden I det mindste snak om denne artikel Jeg tror, ​​det ville være et positivt sted at starte.

Sørg også for, at det giver mig store tommelfingre op for at takke Anthony for hans tid og dele sin utrolige oplevelse med os, og hvis du gerne vil se en anden artikel om det samme emne. Vi har bare en på denne kanal, der hjælper dig med at købe den rigtige sadel, så du kan møde det første problem med døvhed.

Er cykling bedre for dine fødder?

Cyklingmed Plantar fasciitis

Når det er gjort korrekt,cyklinglægger minimal belastning pådethæle, buer ogfødder. Mens det kan være fristende at dykke lige ind icykling, især hvis du tidligere var engageret i sportsgrene med større effekt, skal du huske detcyklingarbejder forskellige muskler på unikke måder.

Hvordan forhindrer jeg mine fødder i at gøre ondt, når jeg cykler?

Sådan beskytter du dig modcykelfod smerter
  1. Store sko. Næsten enhver løsning tilfodsmerterer enten rettet mod at give nerverne i dinføddermere plads eller aflastning af pres over bolden påfod.
  2. Sokker.
  3. Indlægssåler.
  4. Flyt dine klamper.
  5. Tjek vedholdendesmerte.
13. april 2017

Hvis du havde det, ved du det. Plantar fasciitis er en af ​​de mere smertefulde skader og er lige så frustrerende på grund af dens normalt langsomme helingstid. Nå, det er naturligvis det bedste scenarie at undgå det i første omgang, men hvis du har været uheldig nok til at rette op på denne skade, vil du helt sikkert gerne rette den hurtigst muligt.

I dag skal jeg tale om, hvordan man heler, men vigtigere, hvordan man forhindrer den smerte i foden, der kaldes plantar fasciitis. (Mystisk elektronisk musik) (afslappende elektronisk musik) Hvis du ikke har haft denne skade, så spørg dig selv måske, hvad alt ståhejen handler om; godt, det er en smerte under din fod lige foran din hælben, hvor fascia er fastgjort til din hælben. Din calcaneus, og nogle gange kan du også føle ubehag i midten af ​​fodbuen.

Hvis din plantar fascia bliver betændt eller overforbrugt, forårsager det ubehag oftere om morgenen og efter hvile, og det er vigtigt ikke at forveksle bursitis i hælpuden. Dette er meget foran din hæl i modsætning til det vigtigste kontaktpunkt på din hælben. Fascia er et fladt bånd af bindevæv, der forbinder sener, ledbånd og knogler og fungerer grundlæggende som et netværk, der holder kroppen sammen.

Nu hvis du ser på foden, der består af 26 forskellige knogler. Så forestil dig, at hvis et af disse led ikke bevæger sig ordentligt, vil det påvirke hele fodens biomekanik, mens selve plantar fascia faktisk holder calcaneus, calcaneus sammen og derefter passerer under foden og bliver ved bunden af de fem tæer fastgjort. Som et resultat spiller det en afgørende rolle i fodens bevægelse under hælstrejke, mellemstativ og tåspark, styrer pronationen af ​​fodbuen og hjælper derfor med stødabsorbering under jorden kontaktfasen, men også med energi tilbage, når det kommer til tå-off-fasen.

Det kan starte som en meget subtil lak, der er gradvis, og nogle mennesker beskriver det endda som stående på en rullesten, men den kedelige smerte kan føre til akutte smerter og er især øm og øm, hvis du forpupper området. Nu kan det forveksles med nogle andre problemer i foden, såsom hælpuden eller endda bursitis, men der er et par tydelige tegn, der får dem til at skille sig ud. Det mest åbenlyse symptom, der skelner mellem denne skade, er smerter om morgenen, når du rejser dig op eller efter en lang periode med at sidde, eller når du ikke bevæger din fod og ankel, og den falder gradvist, når fasciae naturligt strakte sig fra at gå, men det kan også forværre smerten, hvis du står i lange perioder, går meget eller endda løber.

Nu kan den akutte smerte undertiden aftage i starten, men hvis du ikke adresserer skaden ordentligt, kan kroniske smerter opstå på grund af mikrobrud i fascien. Så det lønner sig at afklare dette tidligt, fordi du ender med at være ude af stand til at gå i meget lang tid. Nu er plantar fasciitis le. Det findes sandsynligvis i forfods klapvogne, men det kan forekomme i begge og undertiden endda begge, men det er ret sjældent.

gaver til mountainbikere

Der er flere årsager til plantar fasciitis, men den mest almindelige er en pludselig stigning i intensitet og / eller træningsvolumen, der lægger en kraftig belastning på bindevæv og muskler, der omgiver foden og underbenet. Mange sprints eller plyometriske øvelser, hvis kroppen ikke er fuldt forberedt eller opvarmet, kan også føre til mikrobrud i fascien. Stramme kalve går hånd i hånd med en stigning i træningsvolumen, og det lægger igen belastning på fodens struktur.

Så du kunne se det som en mangel på strækning som problemet, eller måske øge din træning for hurtigt, eller måske kan en kombination af både gå for meget eller løbe barfodet føre til plantar fasciitis, fordi foden har mindre støtte, end den måske blev brugt til, men også på grund af påvirkningen på hælen. Nu er hælstrukturen og hælpuden naturligvis en separat struktur, men skader på dette område kan faktisk gøre plantar fascia værre. Hvis dit job involverer meget stående, og du har dårlig kropsholdning eller utilstrækkelig støtte til din fod, kan det faktisk lægge stress på plantar fascia, ligesom det samme som hvis du var en overpronator, når du går eller løber, fascien bliver konstant overbelastet .

Nu kan begrænset dorsiflexion faktisk øge smerten i din plantar fascia, men det er lidt af en hovedet cirkel, fordi det også er et symptom på det. Så som vi ved, er fascia meget berygtet for at have en så begrænset blodforsyning. Med det i tankerne skal du være meget tålmodig, men åbenlyst er forebyggelse bedre end helbredelse.

Fasciitis bør ideelt behandles så hurtigt som muligt, da det kan blive til en ret vedvarende skade. Nu er mit første råd at tale med en professionel og følge en behandlingsplan. I dag vil jeg dog dække de mere almindelige behandlinger, der har vist sig at virke på denne skade.

I dette eksempel vil du finde en lille 500 mil vandflaske, lægge den i fryseren og derefter bruge den som en massager. Så du vil have din fodbue til at rulle toppen af ​​flasken i cirka 10 minutter om dagen, du kan gøre dette tre eller fire gange om dagen, og dette fungerer som en massage, men det vil også hjælpe med betændelse, da det er is . Stramme akillessene og kalve kan forårsage irritation af plantar fascia.

Så du skal sørge for, at du strækker bagsiden af ​​din kalv, og dette skal være noget, du inkluderer i dit daglige træningsregime. Det er en god ide at finde ud af, hvilken strækning der er bedst for dig. Så en af ​​mulighederne er at stå foran en væg med fødderne omkring et trin fra hinanden, og derefter dit bagben bag dig, og du vil skubbe din vægt ned gennem hælen, indtil du føler strækningen bag på din kalv .

Gentag på det andet ben, så gå tilbage til det første ben, og gentag med knæet bøjet, og du vil føle, at strækningen går længere nede på kalven, og så er en mulighed, som jeg personligt foretrækker, at finde et trin også noget at holde fast i så al vægten går ikke gennem dine testikler og tæer. Så kom på fødderne på kanten af ​​trinnet, og sænk forsigtigt din vægt ned i dine hæle, og du vil føle, at den strækker sig bag på din kalv igen, og gentag med et bøjet knæ for at sikre, at du får man har hverdagssko og en løbesko, der har en højere hæl end tæerne. Jeg mener ikke høje hæle i dette tilfælde, men det er nok bedst at undgå barfodssko, der har en helt flad såloverflade, og så når det kommer til din hverdagssko, især hvis du har et job, der betyder, at du gør meget på dine fødder skal du kigge efter noget, der er støttende og tager trykket lidt mere.

Massér forsigtigt hele skoen, fasciaerne øger blodgennemstrømningen og forbedrer mobiliteten. Du kan enten gøre dette, mens du sidder med fingrene og tommelfingeren og bare massere det selv, eller bruge en golfbold og rulle forsigtigt din fod over den. Nogle terapeuter ordinerer denne sok, der skal bæres om natten.

En sokk i kalvelængde, der har en rem fra tåen til forsiden af ​​læggen. Så det virker forsigtigt at trække tæerne i den retning ved at anvende en konstant strækning på din plantar fascia natten over, og dette vil derefter lindre smerten ved de første trin om morgenen. Nogle terapeuter vælger en kortisoninjektion, men der har været tilfælde, hvor noget af hælpuden faktisk er opløst og naturligvis kan føre til andre problemer.

Der er botox, der kan hjælpe med at slappe af muskler og strukturer omkring fasciae. Shockwave-terapi er også populær hos nogle andre, men selvfølgelig skal alle disse udføres af en medicinsk ekspert, og først efter at de mindre påtrængende muligheder er fuldstændig opbrugt, og som vi ved, bløder fascien praktisk talt ikke og er derfor for berygtet for sin langsomme heling. Så tålmodighed er virkelig nøglen, men optimalt er forebyggelse bedre end helbredelse. (energisk elektronisk musik) Før du øger din løbepræstation, skal du sørge for, at din fod og underben er forberedt på den ekstra stress.

Nu handler forebyggelse i det væsentlige om at tackle årsagerne, før de sker, og en af ​​de mest almindelige årsager til plantar fasciitis øger din kilometertal for hurtigt. For at forhindre dette sker skal du i det væsentlige øge det gradvist og have god vejledning, fordi dette er 10% -reglen. Så øg ikke din kilometertal med mere end 10% hver uge.

At styrke dine fod- og lægmuskler hjælper dig med at absorbere stød og stress, når du begynder at øge din løb. Alt du skal gøre er at finde et skridt, stå på kanten og hæve hælen. Start med begge hæle sammen.

Så du påtager dig mindre belastning. Sænk hælen ned, og kom dig derefter op på spidsen og ned igen, og når du har gjort det i en uge eller deromkring, kan du gå til enbenede kalvehøjninger og dem der understøttes, så hold fast ved noget, og hvornår Derefter har du mere styrke og balance, du kan faktisk gå videre til en enbenet kalveopdræt uden hjælp, og dette vil forbedre proprioception, men også aktivere de iboende muskler omkring din fod. På samme måde, men med mere fokus på din fod, kan du arbejde på at aktivere de iboende muskler, der hjælper dig med at kontrollere og lave en dejlig, jævn bevægelse fra hælstrejke til tåtrækning, og du kan starte med blot at lave nogle øvelser på dit skrivebord ved at strække tæerne og derefter male dine tæer op igen, og du kan gøre det hele dagen. og derefter en mere specifik øvelse, som du senere kan gøre med et håndklæde eller en eller anden klud på gulvet.

Brug dine tæer til at knuse dette stof mod dine hæle. Selv før du har nogen symptomer, er det en god ide at massere din fod selv og også vælge indersiden af ​​din læg, nogle af de muskler, der faktisk fastgøres til den del, løber derefter i sener, der løber under din fodgang og smelter sammen med denne plantar fascia til at bevæge sig mere effektivt. Vi har allerede inkluderet kalvestrækningerne i regimeafsnittet, men forhåbentlig hvis du indarbejder dem i din daglige rutine, kan det blive en del af preha og blive der, men der er en anden strækning, du kan tilføje for at tilføje til den lidt Mere specifikt, på selve undersiden af ​​din fod.

Så kom tilbage til væggen, men denne gang skal du lægge tæerne, så de nu rent faktisk rører ved væggen, og din fod er flad på gulvet, og bøj derefter gradvist knæet mod væggen, så strækker du dig i kalven, men også under fodsålen. (Vindstød) Det vigtigste at tage væk er at tage sig af din krop og træne intelligent. Hvis du bruger 10% -reglen og sørger for at lytte til små ting, skal du alvorligt håbe, at alle, der så, ikke oplevede denne overtrædelse, men hvis du gjorde det, ville jeg gerne vide, hvilken behandling der fungerede for dig.

Så lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor, og hvis du nød dette, så giv os tommelfingre op og ram på kloden på skærmen for at sikre, at du får alle vores artikler ved at abonnere på GTM. Hvis du vil finde nogle hemmeligheder mod forebyggelse af skader fra den øverste proff Sebastian Kienle, der er hernede, og der er en artikel om knæsmerter, og det er forebyggelse, som Mark gjorde, og du kan finde det lige herovre.

Kan du cykle barfodet?

hvis duercykling barfodetdu risikerer alvorlig personskade, især i høj hastighed med fødderne så tæt på jorden, når du træder på detkunnevære en katastrofe.Barfodetpedaler, mest cruisercyklerkommer med denne stil af pedaler som nogle mennesker derridepå eller i nærheden af ​​stranden ikkeridemed sko på.20. december 2019

(metallisk støj) (hypnotisk EDM-musik) - tre, to, en, høj, høj, høj, høj, høj, høj, høj! Hvad er den bedste opgradering, du kan gøre på din cykel? vil sige at gøre overgangen fra flade pedaler til klipfri. - Clipless er et forvirrende navn, fordi du kører klippet ind, men navnet kommer fra en tid, hvor tåklip og stropper, det synlige bur omkring din fod, var den valgte pedal. Disse nye pedaler havde intet synligt klip og blev derfor kaldt clipless. - Ja, nu vil alle, der bruger clipless pedaler, fortælle dig, at de gør dig mere effektiv, de gør dig hurtigere, og du har mere kontrol over din cykel. - Men du kan med det Disse pedaler vil faktisk sætte flere pedaler, vil du gå hurtigere, eller gør de overhovedet nogen forskel? Nå finder vi ud af det, og for det skal vi tackle et af verdens mest utrolige stigninger to gange.

Måske ikke hele stigningen. En gang på de flade pedaler og en gang med vores normale klipløse pedal som, lyder det let, og det ville ikke være det faktum, at hele stigningen er Sa Calobra på Mallorca, ni og en halv kilometer med en gennemsnitlig stigning på 7%. I stedet reducerer vi det til kun tre kilometer nær topmødet.

Igen er den gennemsnitlige hældning over 7%, hvis du vil finde ud af fordelene ved klipfri pedalering, alt hvad du skal gøre er at lave en hurtig google, og du finder ideen handler om kraftoverførsel og effektivitet. Da din fod er fysisk fastgjort til pedalen, skal du være mere effektiv. - Ja, du kan også overføre mere kraft, da du kan trække pedalen op og ned, hvilket gør din pedalslag mere effektiv.

Men, Chris, det hele lyder som vrøvl, fordi den første ikke giver mening, og den anden afvises. - Ja, og selvom det er sandt, ville du absolut ikke fange mig med at køre et par flade pedaler. - Ja, Jeg bliver nødt til at fjerne det fra dig, ikke? - Nå, mine klip ville, hvis jeg ikke tabte dem først. - Vi kører to løb.

Vores første løb foregår på klikløse pedaler med vores Fizik carbon cykelsko. Det burde gøre os fint nu, benchmark. Nå, vores andet løb vil være med sneakers og flats. - Og på dette tidspunkt skal vi påpege den åbenlyse forskel mellem de to opsætninger; Ser du, cykelsko er virkelig stive og har meget effektivitet, men hvis du kører på flade sko, er det meget usandsynligt, at du allerede har købt dig et sæt cykelsko, så du har sandsynligvis et ret fleksibelt par træner - ja , lidt sådan faktisk.

Disse sneakers er designet til at løbe og gå og er ikke designet til at bringe strøm gennem en pedal - Højre, lad os tale om testene. For at forhindre, at vores overdrevne konkurrence kommer i spil, vil vi gøre det tidsrettet specifikt. Det betyder, at vi kun kører en driver ad gangen. - Ja, men rolig.

Vi vil gøre maksimal indsats, og vi har ikke tilladelse til at se vores data. Så Chris, tag din Wahoo hovedenhed af. - I lommen. - Chris og jeg har lige kørt to tredjedele af vejen for denne legendariske stigning, Sa Calobra, og vi kører den hårdeste strækning for at komme derhen. - Ja, broen øverst eller helt øverst.

Der er en grund til, at vi besluttede at kun lave tre K'er, er det ikke? Jeg vil ikke udføre to på hinanden følgende 30-minutters anstrengelser og have den akkumulerede træthed fra dem. Det kunne skæve resultaterne lidt. Men jeg synes også, det ville være mere interessant at gøre noget, der er lidt af et halvt hus mellem sprints, du gjorde det sidste gang, og den langvarige anstrengelse, de gjorde - er du klar til den maksimale anstrengelse? - Så klar som jeg altid vil være, James - Okay, du går først - Hvad, og har du jaget mig? opstigningen? - Ja. - Giv mig bare tre minutter.

Der er ikke noget, jeg hader mere --- jeg begynder. (hypnotisk EDM-musik) Chris Opie, kør nummer et med pedaler uden klip. Tre, to en, op, op, op, op, op, op, op, op! (Afslappet EDM-musik) Lige nu, Chris burde være lidt oppe nu, jeg starter selv.

Tre, to, en, jeg håber bare, jeg kan lave klip i det. Højre, klippet ind, lad os jage den hurtige sprinter! (afslappet EDM-musik) - Det gjorde ondt, som du måske havde forventet. (gispende) Det er tid nu at gå nedenunder, skifte pedaler og gå igen kan fange mig. (afslappet EDM-musik) - Kør nummer et færdigt.

Lad os nu skifte pedaler. Whoo! - Jeg vil have disse Sæt ikke rigtig pedaler på min cykel, det ser bare ud til at jeg ikke ved det, jeg mener hvad, de er det mindre end et rør værd, og lejerne drejer ikke rigtig, så måske kan du bare tage test - nej, det er ikke fair. Når alt kommer til alt er det alt for videnskab - okay, okay. (blød bluesy rockmusik) - Højre, Chris, hvordan føles det at bære sneakers på din Pinarello? - Det er virkelig underligt, for jeg ved ikke, jeg mener, jeg ved ikke, hvor jeg skal sætte mine fødder, hvordan bestemt ikke lavet til at cykle i denne sko. - Nej, er du klar til denne maksimale indsats på tre kilometer ? - Nej, nej Ikke rigtig. - Nå, rolig, kammerat, for her er du.

Er du klar? Tre, to, en og op! Op, op, op, op, op, op, op, op! Ser langsomt ud. (Aggressiv rockmusik) Den gode ting ved at have lejligheder er, at jeg ikke behøver at bekymre mig om at låse fast, så her går intet, tre, to, en, høj! (gryntende) Langsom start. Åh, det er sværere end jeg troede. (aggressiv rockmusik) Whoo! Det var hårdt.

Hvordan har du det? - Det var virkelig underligt, for hver gang du ønskede at rejse dig, kunne du ikke rigtig sparke pedalen som normalt. Det var faktisk lettere at blive siddende og dreje lidt højere end normalt. - Hvordan skal vi så se på disse resultater? - Nå, vi får brug for en bærbar computer, så vi gør det et andet sted, og vi nyder resten af ​​vores tur for nu, tror jeg. - Vi kom tilbage til GCNs hovedkvarter, og alle resultaterne er der.

Så Chris, er du klar til at forklare? - Det er jeg, så vi besluttede at gøre denne tre kilometer lange strækning på toppen af ​​Sa Calobra, vil vi først begynde med pedaler uden klip? - Lad os gøre det - Vi er vant til at køre det. James, 367 watt, 78 omdrejninger pr. Minut, så hurtigt var hans kadence, 9:17 minutter. - Ikke dårligt. - Nu har jeg trænet lidt, Det lykkedes mig at rulle dig over her. 9: 12 minutter, men jeg har gjort meget mere watt, fordi jeg er meget tungere end dig.

Så det er 409 watt, men en kadence på 73. Jeg har tendens til at træde langsomt og gå op ad bakke igen. Jeg har bemærket, at du altid ser ud som om du er i et lettere gear og bliver lidt hurtigere.

Så det var klikløst. Det er klart, at vi er uddannet til at køre på den måde. Vi ved, hvordan det er at blive fanget - Lejligheden er lidt underlig, ikke? - Det var lidt.

Det føltes ikke nøjagtigt det samme. Skal vi få resultaterne først? - Lad os gøre det - Højre, 351 watt for dig ved 70 omdrejninger pr. Minut med en tid på 9:42 minutter. Jeg satte syv sekunder her, fordi jeg gjorde 9:47, 380 watt, men min kadence faldt ganske lidt.

Og vi mistede begge en smule kadence, men min mistede mere end din, 62 omdrejninger pr. Minut - Så hvad var konklusionen? Jeg tror, ​​vi ikke spilder meget tid, men det hele afhænger virkelig af følelsen - ja, nøjagtigt. Du ville stå op eller prøve at komme ud af svingene og accelerere og forsøge at trække pedalerne, men det gjorde du ikke, så cyklen føltes lidt klodset under dig, vi er ikke vant til at ride uden klip. Så som du sagde, var det ret fremmed for os - Ja, jeg mener, jeg stoler på pedalens slag, især når jeg klatrer, så jeg bliver nødt til at vende den og stole på den.

Jeg havde bare ikke tee fra følelsen af, at jeg ikke engang kunne komme tæt på at nå styrken. - Nej, du får ikke den oprindelige modstand før slutningen af ​​slaget, gør du? Faktisk er præstationsafvigelsen, tror jeg, 'Det er ikke engang helt 10%, så det er faktisk 5%, så det er virkelig ikke så slemt. Men det handlede kun om sensation og følelse, ikke? Det føltes bare ikke som om vi stoppede med at cykle - Nej, men ellers tror jeg de ikke har så store huller i tide som vi troede de ville være - Så hvis du har lejligheder derhjemme og ikke rigtig vil skift, så vær ikke under pres. - Nej, gør hvad der er godt, synes jeg.

Hvis du kunne lide denne artikel og nød at se os lide under Sa Calobra-opstigningen, skal du sørge for at give denne artikel store tommelfingre - og klik nu nedenfor for mere indhold.

Hvorfor bliver fødderne følelsesløse når man cykler?

Voresføddersvulme op undercyklingpå grund af øget blodforsyning, der kræves af muskelaktivitet. Oftest atleter med tåfølelsesløshediført sko, der er for små eller strammes for tæt i begyndelsen af ​​turen, hvilket begrænser blodtilførslen til nerverne og derved forårsagerfølelsesløshed.18. december 2017

yoga til abs

Hvorfor gør fødder ondt, når du cykler?

En af de mest sandsynlige årsager tilsmertei buen på dinfoder betændelse, belastning eller gentagne mikrotår i plantar fascia. Denne tilstand kaldes plantar fasciitis og er meget almindelig blandtcyklisterog andre, hvis aktiviteter lægger store mængder stress på palmarens (underside) aspekt affod.

Hvad forårsager cykling varm fod?

Varm foder en almindelig sygdom på forlystelser, der varer 3 timer eller mere, så det påvirker århundredets ryttere, turister ogcyklisterder bare kan lide at gå længe. Den primæreårsager tendensen tilfødderat svulme op under lange ture. Dette øger trykket inde i skoene, som igen komprimerer nerverne.

Skal du bære sko, når du cykler?

Dukancyklei næsten enhversko, men enhver derforlystelserregelmæssigt kan drage fordel afskodesignet specielt tilcykling. Sammenlignet med typisk atletisksko,cykelskoer designet med stivere såler til mere effektiv energioverførsel somdupedal.

Skal du bære sko, når du kører på motionscykel?

Jeans og flip-flops kan være passende til encykelturi parken, men de er et dårligt valg i tøj mensridningdittræningscykel. Vælg ikke baggy, behageligt tøj, der tillader detduat bevæge din krop frit.Tag sko påder griber pedalerne. Damer kan vælge athave påen god sports-bh.19. april 2018

Hvorfor får jeg nåle i tæerne, når jeg cykler?

Ifølge Scott Holz, senior programleder for specialiseret cykelkomponent og førende cykelpasningsexpert, tå og fodfølelsesløsheddetcykel har ofte to hovedårsager: nervekomprimering eller begrænsning af blodcirkulationen.Ditridestilling kan ogsåharmeget tilgørmed fodsmerter ellerfølelsesløshed.12. marts 2021

Hvorfor får jeg kramper i tæerne, når jeg cykler?

Hvad forårsager det? Den mest almindeligt nævnte årsag er dehydrering, men dette er ikke strengt nøjagtigt. Mens væskeindtag på cyklen er afgørende af mange grunde, herunder som et middel til at tage vitale elektrolytter detgørhjælpe med at bekæmpekrampe, grundårsagen er neuromuskulær træthed.

Hvad skal jeg gøre, hvis din fod er for langt frem på en cykelpedal?

Hvis din fod er for langt frem, lægger den for meget pres på tæerne, hvilket reducerer kraften og i nogle tilfælde forårsager smerte eller skade. Bure og klip giver mere effektiv ridning ved at fastgøre din fod til pedalen. Bure fungerer ved at tilvejebringe en metal- eller plastform, der passer over din fod og cykelpedalen.

Hvad sker der med dine fødder, når du cykler?

Når symptomerne først udvikler sig under en cykeltur, kan de gradvist forværres til det punkt, at man skal stoppe med at cykle. Klemning af foden fra siderne, iført smal fodslitage eller højhælede sko, løb, hoppe og endda langvarig gang giver ofte også ens symptomer.

Hvordan behandles fodsmerter fra cykelture?

Sådan behandles fodsmerter ved cykling. Nerveirritation og betændelse resulterer i typiske symptomer på smerte, ofte lokaliseret mellem det berørte MTP-led. Der kan også være en tilknyttet følelse af stråling af smerte, følelsesløshed og prikken ind i webrummet og tæerne af den berørte nerve. Når symptomerne udvikler sig under en cykeltur,

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelintervalltræning - omfattende håndbog

Er intervaltræning god til cykling? 5 cykeltræning, der øger din kraft og udholdenhed. Selv 20 til 30 sekunders mikrointervaller har vist sig at øge V02 max, forbrænde fedt og forbedre udholdenhed. Og de arbejder hurtigt. ”Bare to ugers intervaltræning kan forbedre din præstation,” siger Paul Laursen, ph. г.

Kvindecykling - hvordan beslutter du dig

Hvordan ændrer cykling en kvindes krop? Cykling bygger muskler Modstandselementet ved cykling betyder, at det ikke kun forbrænder fedt: det bygger også muskler - især omkring glutes, hamstrings, quads og kalve. Muskler er slankere end fedt, og folk med en højere procentdel af muskler forbrænder flere kalorier, selv når de er stillesiddende. 2 нояб. 2020 г.

Cykling udholdenhedstræning - finde løsninger

Hvor lang tid tager det at opbygge cykeludholdenhed? Kom godt i gang. Til udholdenhedscykling handler det om at opbygge din basiskondition korrekt. Hvis du planlægger at deltage i enhver udholdenhedsbegivenhed (jeg kategoriserer dette som noget over 100 miles), skal du bruge 12 til 16 uger på at køre lange, stabile miles med lav intensitet for at styrke dine aerobe systemer.

Cykeltrailer til børn - pragmatiske løsninger

Hvilken alder kan barnet gå i en cykeltrailer? 12 måneder gammel

Cykling om natten - handlingsorienterede løsninger

Er det sikkert at cykle om natten? Så længe din cykel er udstyret med gode lys (se vores guide), er cykelpendling helt sikkert i mørket. Chauffører behandler dig faktisk med mere respekt og giver dig en bredere kaj, når du overhaler. Dine hvide forreste og røde bagcykluslys minder dem om, at du også er trafik.17 окт. 2011 г.