Vigtigste > Cykling > Kæmpe cykler anmeldelser - typiske svar og spørgsmål

Kæmpe cykler anmeldelser - typiske svar og spørgsmål

Er gigant et godt cykelmærke?

Ja, som verdens størstefabrikantafcykler,kæmpe storcykler ergodt.Kæmpe cykler, som den størstecykelmærkei verden, er også kendt som en afdet bedstebudgetcykelmærker. Det får konsekvent høje ratings i sit bjerg og hybridcykelKategorier.kæmpe storer også kendt for at give en behagelig tur.Jeg ser ham se på det, det er Oriole. - Åh, den røde ting? - Ja. (mumler) Ja. (mumler) Åh, gå væk. (glad musik) Alle, jeg er Mike Kazimer.

Vi er her i Sedona, Arizona for den årlige Pinkbike Field Trip. Vi ser på en række overkommelige trailecykler. I øjeblikket vil fokus være på Giant Stance.

Giant siger, at Stance er den perfekte introduktion til singletrack-sjov, og den henvender sig til nye ryttere, der er interesserede i at lave nogle langrendsløjpesentre, da $ 1.800-cyklen kan købes og inkluderer en dropper-sadelpind, som er ret imponerende for en fuld affjedringscykel. 29-tommer hjul, 130-millimeter gafler og 120-millimeter baghjulsophæng. Geometrien på denne cykel er en relativt konservativ 454 millimeter rækkevidde for vores størrelse Large.Styringsvinklen er ret stejl ved 67,5 grader. Med en sædevinkel på 75 grader.

Kædestænger med en 438 millimeter cykel er ikke rettet mod ryttere på udkig efter enduro-berømmelse. Det er lavet mere til nybegynderen i sporten; nogen der vil lære mountainbiking at kende uden at miste tusinder og tusinder af dollars. Denne cykel er Giants Flex Point-affjedringsdesign.

Dybest set er det et styredrevet enkeltdrejningssystem, som du ikke finder nogen lejer på sædestolene eller kædestagene. Enkelhed er altafgørende her, hvilket sandsynligvis kan spare dem for en smule penge på fremstilling sammenlignet med det mere komplicerede Maestro-ophængsdesign, du kan få i deres avancerede tilbud til $ 1.800? På Stance har du en SX 12-speed-Drive fra SRAMRockShox Recon gaffel, RockShox Monarch-dæmper, Shimano overtager bremserne, du har et hurtigt rullende Maxxis Forecaster-dæk til dækkene. Stance aluminiumsrammen har intern kabelføring, plads til en vandflaske i den forreste trekant, kædebeskyttelse på kædestag, og den kan endda montere skifteren, hvis du vil, der er ingen ISCG-fanetype kædestyresystem, du har brug for at bruge denne derailleurbeslag.Nå, en anden lille designfunktion, som vi ikke klarede, før cyklen dukkede op til test. Det bruger en hurtig frigivelse. Nu har vi otte cykler i testen, og dette er den eneste med en hurtig frigivelse i stedet for en aksel.

Også her kunne der spares en smule omkostninger, men vi taler mere om det i køreindtryk. Det er det grundlæggende. Vi har kørt kæmpeholdningen i de sidste par uger, så lad os dykke ned i disse indtryk. (optimistisk musik) - Okay, vi kørte denne gigantiske holdning her i Sedona, Arizona, den er 120 millimeter bagpå 130 foran Recon gaffel foran Kazimer, hvor meget lufttryk kører du? - Som 120 til 130 pund anbefaler de omkring 85 til 100 - 85 til 100.

Så du er nødt til at overprinte gaffelen igen, tilføj yderligere 20 psi. Så bare for at få den støtte, tilføjer vi 25% Sag, Dæk, Tubeless Ready, 20 psi for b bagpå. Og ja, opsætningen er ret let igen. (blød musik) Lad os klatre lige, hvad synes du? - At klatre på denne cykel har mere af en old-school cross-country-følelse - som en følelse fra 90'erne - ja, du er temmelig lodret foran, - du ved, det er lidt træk, temmelig stejl styrevinkel, ikke en super lang en Cykel, har en stang på 60 millimeter og styrer lidt mere.Mange af de længere, slækkere cykler, vi kører, har en jævnere håndtering - de gør det ikke, det er ikke mere støjsvagt, når de er løsere - nu ikke dig, hvis alle numre passer godt sammen, men det er den letteste cykel. her, som stort set ikke er let, men husk, vi fokuserer på overkommelige cykler, så vi har nogle cykler her, der skubber det 35 pund mark. fire pund gør en forskel.

Så denne cykel er lidt lettere og har nogle hurtigere rullende dæk. Det hjælper dig med at komme til toppen af ​​bakken med lidt mindre indsats - ja, så hvis du er en traditionel langrendskører, kører du ikke noget for højt - du vil bare lave mange gulvlængder. Noget lignende - Ja, - Sikker på. (optimistisk musik) Okay, så du kommer til toppen af ​​bjerget, du er nødt til at komme ned igen.

Og det er her, hvor historien tager det værste - Ja, det bliver interessant, at falde ned på det er en interessant oplevelse. Du har lavprofildæk, men det er ikke rigtigt, at dækkene kan klare sig med dem. Det er selve rammen, geometrien og muligvis manglen på stivhed, vil jeg sige. - Hækken er en hurtig frigivelse. Jeg har en fornemmelse af, at der er nok materiale.

Når du virkelig ankommer, når du kommer ind i de meget hårde, hurtige ting. Det føles virkelig som om cyklen bare gør dette, som om det ikke føles som om det er front-to-back forbundet til en trail cykel. Det er ikke beregnet til noget for højt, men der er helt sikkert mere kraftfulde muligheder derude. - Ja, det er altid rart at sidde på en cykel og vide, at dette har lidt mere margin for fejl.

Du skal være der med denne. Og hvis du klemmer det for hårdt, fortæller det dig - Hej men hej kan du? Få baghjulet rigtig hurtigt ud, det har en derailleur-holder til din tredobbelt. - Klar til at gå. - Så vi prøver virkelig ikke at skyde Giant super hårdt her.

Men slutresultatet er rammen, det føles som om det blev lavet for 5, 6, 7 år siden, det føles ikke helt så moderne som de andre muligheder her, geometri og konstruktion. - Ja, virker lidt forældet. Og det er det, der er frustrerende ved det.

Kæmper et stort firma, en af ​​de største på markedet, de har alle ressourcerne til at udvikle en cykel med moderne geometri til en god pris. Dette er en cykel på papir, denne pris er stor. Og du ved jo flere mennesker, der går ind i sporten, jo bedre.

Men der er en række faktorer, der virkelig holder denne cykel tilbage - Ja, bestemt, jeg mener, jeg vil endda gå så langt som at sige, at 1.400 Dollar Bossnutis sandsynligvis er lidt mere pable cykel, og det afhænger af rammen. Det er en stivere ramme, der bruger bedre geometri - Præcis - Ja. (glad musik) - Den sjove ting her er dog, vi sidder her og snakker lort om det og snakker Giant on the Kazimer runs.

Jeg havde min hurtigste tid på nedstigningen. Nu er nedstigningen ikke længere så høj, den er repræsentativ for trailcykling. Det er groft ovenpå.

Det har nogle overdrevne, flydende ting, fik et par spring hurtigst på denne ting - men hvor sikker følte du dig, da du satte den tid ned? - Personligt tror jeg, at jeg bare er vant til skræmmende kortdistancecykling Ridecykler hurtigt kører på min cykel på mange andre stier, ting der var meget sværere, og jeg var ikke komfortabel i disse indstillinger. - Ja, jeg indstillede min næst hurtigste tid samlet på denne cykel, jeg tror, ​​at jeg ofte havde at gøre med opstigningen er min syvende af otte langsomste til nedstigningen. Så stigningen er ret hurtig, du ved, disse dæk med lavere profil er lidt b det er lettere.

Men som jeg sagde, er nedstigningen, hvor cyklen holdes tilbage. (Joy Music) Vi kigger på denne $ 1.800 cykel, der kommer med en dropper-post, der dykker lidt dybere ned i disse komponenter. Hvad er din favorit? Komponent på denne? - Det er et vanskeligt spørgsmål, fordi (griner) - Det kan jeg gøre, sadelpindestang på dette kontaktindlæg.

Det er virkelig rart. - Din yndlingsdel på denne $ 1.800 cykel er en sadelpindearm? - Ja. - Det er her, vi er. - Jeg ved det, men det er en dejlig lille håndtag, og det fungerer fint.

Jeg synes, det er min favorit, fordi jeg kender alle disse andre cykler, der har underlige klumpede håndtag, der ikke fungerer godt. Job med den dropperpost på en cykel til dette prispunkt er godt at se, men der er nogle andre komponenter, der ikke er imponerende. - Nummer et er bremserne.

Så dette er en Shimano cykelbremse med to stempler, harpikspadser, kun harpikspude rotorlukning til nul indledende bid, ja det er en overdrivelse, bare ikke næsten nok indledende bid, ikke nær jeg har aldrig følt mig godt - nej, jeg mener, der er en grund til, at disse håndtag er designet til at bruge tre fingre. Du skal bruge næsten tre fingre. Det er bare en af ​​de laveste mountainbike-orienterede cykelbremser, Shimano fremstiller.

Salgsprisen er meget lav. Du kender årsagen til denne cykel, men når du cykler på mountainbike, er det rart at få gode bremser. Jeg har også talt lidt om denne Recon-gaffel, vi nævner det hele tiden, du skal lægge meget lufttryk i det for at få det til at føle sig anstændigt og i det mindste holde dig højere i rejsen - hvis du har kørt pænere gafler, ligesom når du går op en gedde, er du, jeg vil bemærke forskellen, men hvis du er en ny rytter, der bare starter med Reconis, vil det ikke være forfærdeligt, og jeg mener for $ 1.800 er det sandsynligvis fair for cyklen, men du har for at overprinte gaffelen, brug måske lidt mere lavhastighedskompression på urskiven her op for at få det til at fungere.

God nok til dig. - Yah, jeg gætter på dækkene. Maxxis Forecasters er dæk, de er lavet til denne cykel, der ruller hurtigt.

Du kan måske sætte et kødere dæk på, hvis du vil have lidt mere trækkraft, men for at gå hurtigt er de ret gode her i Sedona, det kommer jeg godt overens med - så du købte dig en Giant Stance. Hvad skal du opgradere, rammen? - Ret, ja, det er den frustrerende del. En budgetcykel er et godt sted at starte, og ideelt set har du et, der har et godt solidt chassis at hænge pænere dele på, når de slides ud, bare med den ekstra pengestrøm.

Men denne cykel har ikke en aksel. Der er intet du kan gøre ved det. Geometrien kan heller ikke ændres; du kan ikke strække cyklen eller gøre noget lignende, så jeg tror, ​​at mange trailere på steder, hvor de har mulighed for at ride mere aggressive stier og komme fremad på egen hånd, komme ud af den cykel indeni vil vokse ud af en år eller to.

Jeg er lige begyndt. - Ja, det afhænger. Hvis du kunne bringe en nybegynder ind i sporten, er der bedre muligheder.

Det giver dig mere plads til at forbedre dig. (upbe musik) - Okay Kazimer, jeg ved hvad jeg skal tænke på kropsholdningen. Fortæl mig hvordan du har det, jeg synes mere frustreret end noget andet.

Du ved, potentialerne der kan lide prisen, som det faktum, at det ser ud til at være anstændigt udstyret på papir. Det er bare ikke moderne nok til at gøre det virkelig det værd - men hvis du bare er en afslappet chauffør, vil du ikke bruge mange penge, det holder dig ikke tilbage. Når du ender med at gøre flere ting på cyklen.

Dette er ikke cyklen til dig. - Præcis, dette er Giant Stance. Hold øje med flere cykler fra Pinkbikes Field Trip, herunder en rundbordsdiskussion, hvor vi taler om fordele og ulemper ved alle disse cykler. (optimistisk musik)

Er Trek eller Giant cykler bedre?

kæmpe storvs.Trekbjergcyklersom erbedre? Generelt, hvis du ser påkæmpe storogTrekMTB'er i samme prisklasse,kæmpe storerbedre.kæmpe storhar lidtbedrekomponenter endTrekfordi de er den største producent og kan købe komponenter billigere.

Når det kommer til at købe en ny cykel, er det absolut nødvendigt, at du vælger den rigtige størrelse. Der er mange forskellige indstillinger, du kan foretage på din cykel, såsom stængel, sadel, endda sadelpind eller krumtaplængde - forskellige justeringer, du foretager på din cykel, påvirker ydeevnen og følelsen. At købe en cykel, der er for lille eller endda for stor, føles aldrig rigtigt.

Vi hjælper dig med at vælge den perfekte cykelstørrelse til dig. (Glæde elektronisk musik) - Lad mig forklare størrelsen, inden vi begynder. Fordi det ikke er så let at bestemme cyklen ud fra hvor høj du er.

De fleste producenter vil mærke deres cykler i størrelser små, mellemstore, store osv. Men andre vil også mærke dem med et nummer. Disse varierer generelt fra 48 til 62, og det svarer til at måle i inches fra bundbeslaget, der er hernede til toppen af ​​det øverste rør.

Der er dog intet ensartet med den måde, ryttere måler deres cykler på. Bare fordi du altid har haft en 54 fra et mærke, betyder det ikke, at en 54 fra et andet mærke passer dig. Effektiv sæderørlængde er blot en af ​​tre virkelig vigtige måder til at måle din næste cykel.

Andre to måder at måle din cykel på er kendt som rækkevidde og stak, og disse er internationalt anerkendte standarder. Rækkevidden henviser til en midterlinie fra bundbeslaget til hovedrørets midterlinie. Og din stak er relateret til et meget lignende niveau. men inkluderer også cyklens højde.

Det lyder måske lidt kompliceret, men forhåbentlig hjælper grafikken på din skærm. Det er som at købe et par bukser. Bukserne har en taljestørrelse, men de har også en benlængde.

Og ligesom at købe bukser, skal du prøve flere par eller køre flere forskellige cykler for at finde den perfekte pasform til dig - men inden vi går ind i det, lad os få det Lad os undersøge et enkelt, men grundlæggende punkt først. Nå, hvad er vores sadelhøjde, og hvordan finder vi den? Nu er det meget let at finde en sådan mur, gå på cyklen, læg begge hænder på styret, tryk på pedalen indtil klokken 6. Sæt nu din hæl på pedalen.

Du skal nu finde dit ben lige. Når du derefter klemmer det ind og vender det tilbage til sin normale position, vil du opdage, at dit ben er let bøjet. Virkelig let, men meget effektiv til at finde den rigtige sadelhøjde til dig - At finde den rigtige sadelhøjde er relativt let, og det er fordi du har meget spillerum til at justere.

hvordan man cykler

Når det kommer til at justere din rækkevidde, er du dog meget mere begrænset i den justering, du kan foretage, selvom det kan være vigtigere for din komfort på cyklen. Nu varierer rækkevidden af ​​forskellige cykler inden for en producent, men også fra mærke til mærke, og det afhænger af den type ridning, cyklen er designet til, men også af størrelsen på din cykel d. ser e Frankrig er generelt meget langt og meget lavt.

Mens en gruscykel er lidt kortere og højere. Tallene, der vedrører, hvordan cyklen klarer sig, kaldes Stack and Reach. Hvis du husker dem fra cykling tidligere, er du relativt mere afslappet ved at ride eller er lidt mindre fleksibel, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er kortere og højere. På den anden side, hvis du kører, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er længere og lavere.

For eksempel af forskellige typer geometri har Canyon delt sine tre cykler i forskellige kategorier, Pro, Pro Sport og Sport Geometry. Så hvordan skal du beslutte, hvor dit styr skal hen? Nå, det kommer til at afhænge af et par ting. Hvis du har lange arme og en lang ryg, og du er meget fleksibel, kan du sandsynligvis få dig selv i en længere, lavere position.

Hvis du er mindre fleksibel eller har kortere ryg og arme, så er det modsatte naturligvis også tilfældet. Endelig spiller den type ridning, du laver, også en rolle; Men hvis sadlen er i den rigtige position, skal skulder til hoftevinkel være 40 til 45 grader i forhold til vandret under hjulene, med armene 80 til 90 grader over bjælkerne. Du skal justere højden på dine stænger, dette er relativt hurtig og nem ved at justere afstandene, slå dem ud og lægge dem under for at hæve dine poler eller omvendt for at sænke dem. Men hvis du har brug for at justere rækkevidden, bliver det lidt vanskeligere.

Du bliver sandsynligvis nødt til at købe en ny stamme eller i mit tilfælde bytte hele styrets opsætning. Men hvis du har brug for at justere din stamme med mere end to eller flere inches, skal du sandsynligvis have en anden rammestørrelse. Og mens du kan glide din sadel frem og tilbage et par inches, bør det aldrig gøres for at reducere din rækkevidde.

Din sadel skal kun dikteres af dine ben, så sæt den i den rigtige position, og lad den være, hvor den er. (glad elektronisk musik) - Så du har fundet den cykel, du er vild med, men du er et sted mellem størrelserne. Måske er det en 54 eller en 56, et medium eller en stor.

Nu er forskellen mellem begge disse cykler stakken og rækkevidden. Området er dette, og stakken er her. Hvis du er en højere rytter, har du en større sadelpind, hvilket betyder, at du har brug for styret lidt højere, dermed stakken, men hvis du vil have en racercykel med en racy følelse, vil de fleste ryttere vælge en mindre cykel og tilføj en længere stilk.

Men hvis du vil have en mere stabil og opretstående position på cyklen, skal du gå efter den større cykel med denne højere stak. I sidste ende kan du vælge en rammestørrelse udelukkende baseret på din højde og sadelhøjde, men du skal virkelig bestemme, hvilken type ramme du vil have. Ønsker du lang og lav eller ønsker du opretstående? Hvis du nød denne artikel, så giv den store tommelfinger og for flere how-to-artikler, hvorfor ikke klikke på mig?

Hvilken kæmpe cykel er den bedste?

Den 14Bedste gigantiske cyklerDu kan købe lige nu
  • BEDSTBILLIGE HARDTAIL. Talon 1.kæmpe stor-cykler.med.
  • BEDSTVÆRDI VEJCykel. TCR Advanced Pro 1-disk.kæmpe stor-cykler.med.
  • BEDSTSTICykel. Trance Advanced Pro 29 1.kæmpe stor-cykler.med.
  • BEDSTGRUSCykel. Revolt Advanced Pro Force.kæmpe stor-cykler.med.
  • BEDSTBILLIG VEJCykel. Kæmp 3.
21. august 2020

Er Giant cykel bedre end Schwinn?

Dækkene tilkæmpe cyklerer størreenddetSchwinn cykler. Disse ekstra store dimensioner giver os visse behagelige forlystelser, og der vil være færre problemerellerrisiko for skader. Komfortfunktionerne ikæmpe cyklererstærkere end Schwinn-cykler, og du kan muligvis nyde lange ture påkæmpe cykler.14. marts 2021

Der er et problem, der har aflyttet mig i et stykke tid. Og det betyder, at startcykler har et bæredygtighedsproblem. Under $ 500 bliver du altid fortalt, gider ikke beholde eller opgradere det.

Det er det ikke værd, og det virker spildt. Men Schwinn forsøger at omdefinere, hvad vi mener, når vi siger Walmart-cykel. (moderne intro-musik) Hej alle sammen, mit navn er Joseph og velkommen tilbage.

Inden vi går ind i denne artikel, vil jeg afsløre, at Schwinn sendte mig cyklen gratis for at lave en artikel, men du havde ingen kontrol over denne anmeldelse, og jeg holder ikke cyklen, når jeg er færdig. Alle disse meninger, som du er ved at høre, er mine egne. Tilbage på sporet er Walmart-cykler ikke rigtig elskede i disse dage.

Kanaler som KevCentral viser imidlertid, at der er en stor gruppe mennesker derude, der bare vil være på lette stier uden at gå i stykker. Men hvad nu hvis du på et tidspunkt vil være mere aggressiv? Spor? Problemet med mange Walmart-cykler er, hvordan de er bygget. Rammen er normalt bygget tung eller billigt, og så er mange af komponenterne enten proprietære eller bare ikke bygget til at slå.

Her begynder Schwinns nye Axum en interessant samtale. For $ 398 er det bestemt ikke den billigste cykel på Walmart, men det er stadig billigere end de fleste af de muligheder, du kan finde i din lokale cykelbutik. Schwinn skubbede virkelig så meget som muligt på denne cykel for lige under $ 400, og cyklen bruger mange aktuelle standarder, der gør reparationer lette.

Jeg får snart en fuld nedrivningsartikel, der går over alle dele af cyklen, men her er det høje niveau. Fra fronten har vi en 720 mm flatbar med 16 mm stammen. Nedenfor er en Schwinn-mærket 100 mm affjedringsgaffel med lockout og justering af forspænding.

Hjulene er 20 ni med 2,6 'dæk, som skulle tilbyde en masse trækkraft og lidt mere komfort. Bremserne er mekaniske skiver med en 180 mm rotor foran og 160 bag med en rækkevidde på 11 til 40 tænder.

Bagskifteren er et design, som Schwinn udviklede på deres fabrik. Det har nogle yderligere fjederbelastede drejepunkter, der skal hjælpe med kædespænding i ru sektioner. Vi taler om det senere.

Der er mange gode ting på denne cykel, men den har en fangst, den kommer kun i en størrelse, og det handler om en stor. Dette er en af ​​grundene til, at cyklen er så overkommelig, men det begrænser antallet af mennesker, der kan, der passer på cyklen. Ved 6 '2' med en 32 'skridtlængde passer jeg cyklen ret godt på standarden.

Du kan lege med sadelpositionen og prøve forskellige styr og stængelkombinationer, men efter et punkt er der kun så meget, du kan gøre, hvis du bare er for kort eller for stor til at passe til cyklen. Nå for cykelfreakene derude, her er den fulde liste over geometrinumre. (gammel retromusik) Og for alle andre har cyklen overraskende moderne geometri, ikke kun en Walmart-cykel, men en budgetcykel generelt.

Alt i alt kunne jeg virkelig godt lide udseendet på denne cykel, rammen ser ud til at være af høj kvalitet til prisen, og malingen ser virkelig skarp ud. Du får også intern kabelføring til en vario sadelpind, og den bageste hub er en hurtig frigivelse 141. Vi taler mere om det senere.

Mange har sandsynligvis bemærket kickstanden på denne cykel. Jeg mener, jeg forstår, hvorfor Schwinn tog det på, og det er let at tage afsted, men det føles stadig ude af sted. Jeg vil hellere bruge disse omkostninger til bedre komponenter andre steder på cyklen.

Jeg er sikker på, at alle bare vil vide det rigtige svar. Hvordan fungerer det på stien? Det var lidt vanskeligt at vente på, at vejret var på min side, men jeg var i stand til at få det ud på et spor, før verden blev lidt skør. Vi er tilbage i Floyd Hill for at køre på slusen, og for dem af jer, der har set min GT Avalanche-anmeldelse, vil vide, at dette spor er et, jeg vil teste alle mine motorcykler på, omend ret avanceret med funktioner, der kan gå alle vej op til Double Black Diamond.

Så det er sandsynligvis ikke, hvad cyklen skal køre. Vi vil dog forsøge at tage det med ro. Så jeg fjernede stativet, bare fordi jeg virkelig ikke synes, det er nødvendigt i dag.

Jeg spændte mine knæpuder til det øverste rør. Lad os klatre ud. Åh, jeg vil ikke lyve, dette sæde føles slet ikke godt.

Det er en tæt pasform. Cyklen er anstændigt tung på lige under 35 pund. Husk dog, at dette er en cykel, der koster under $ 400, og sammenlign den med andre Walmart-cykler, der faktisk ikke er dårlige.

Gearet på cyklen hjælper bestemt med at styre den ekstra vægt, og hvis du er nysgerrig efter, hvor al den vægt på cyklen kommer fra, skal du passe på nedrivningsartiklen. Geometrien føles rigtig god; Jeg mener, ærligt talt, en hardtail er alligevel en god klatrer, så det er ret svært at ødelægge den formel. Og disse overdimensionerede dæk tilbyder meget trækkraft, men du skal være forsigtig, når du justerer trykket.

Der er et problem med cyklen. Bundbeslaget er usædvanligt lavt, hvilket får det til at føle sig godt ved høje hastigheder, men at klemme gennem tekniske sektioner er lidt besværligt. Den gode nyhed er, at denne cykel kommer med et tilspidset hovedrør, der gør opgraderingen af ​​gaffelen meget lettere.

En længere gaffel her kan helt sikkert hjælpe med at hæve bundbeslaget lidt op. Fik lige en erkendelse. Jeg blev overhalet af nogle mennesker med rigtig dejlige mountainbikes og ingen kiggede på min cykel en anden gang, en psykologisk effekt.

Du vil ikke være genert for at gå på ægte mountainbike stier og sige, ”Oo! Nogen kunne gøre grin med mig om min cykel. ”Nej, ingen bryr sig. Det ligner en mountainbike.

Og de har travlt med at tage sig af himmelfarten. Det er noget at tænke over. Jeg besluttede faktisk at sætte denne teori på prøve, da jeg mødte nogle andre mountainbikere.

Uden at give dem nogen information bad jeg om deres ærlige mening om cyklen. Jeg mødte lige John og Parker herude på stien, de ved ikke noget om denne cykel, og de har nogle smukke søde cykler, som jeg ville hvad siger du det var? - mojo 3 - mojo 3? - Specialiseret en duro. - Specialiseret en duro.

Så hvad synes du om det? Ligesom at kigge igennem det, første indtryk - rent - ja det er bestemt godt sammensat, ren cykel - moderne look - bemærk de mekaniske skivebremser, afskærede krumtapaksler og derailleur - så hvor meget vil du sige det? Cykelture til detailhandel? - Fem, fem-ish. - Fem? $ 500. Hvad synes du? - Jeg skal 850. - 850? - 850. - Så som du nævnte, er dette Schwinn. - Mmm hmm. - Det er $ 400, og det sælges på Walmart. - Dejligt. - OK. - Det kunne have potentiale --- det er ikke dårligt for $ 400. - Store fyre. Tak for det første indtryk, så kører jeg på den ting. Se hvad der sker. - Sejt. - Hav det sjovt. - Her går vi. Okay.

Fjern cykelfedt fra tøjet

Absolut ikke designet til denne type kørsel. Brug for to fingre på bremserne. (Humrer) Bremserne skriger.

Nu må jeg sige, at dækkene har meget greb. Gud-- (bip) Jeg kan ikke tro, at jeg kørte dette. Det var den dummeste ting nogensinde.

Åh, chokket påvirker dybest set ikke turen. Det er ikke engang der. Du ved, jeg springer over rock roll i dag som på Flow.

Tinget skinner virkelig på grund af det lave bundbeslag. (griner) Nej, ikke i dag. Ikke i dag.

Jeg tror ikke folk sætter pris på, hvor sketchy denne rock-funktion er. Oh yeah. Åh dette føles bedre.

Det er rart. Flyde. Okay, lad os tage venstre linje.

Dybest set ude af de hårede ting nu. Oh vent. Jeg tror ikke, jeg vil gøre det igen.

Det var virkelig sketchy. Okay, lad os tage seriøse et øjeblik. At prøve denne cykel ud på et så avanceret spor er helt uden for det, den var designet til.

I virkeligheden er dette den type tur, som de fleste mennesker, der leder efter deres første mountainbike, får en Double Black Diamond på vores første tur. Cyklen var meget sjov, bare for fjollet og fik bare en fornemmelse for det. Shifting klarede sig ret godt, og jeg havde lige en stor fejl forårsaget af at forsøge at sætte for mange gear ud under tung belastning - bremserne tager to fingre for virkelig at få lidt strøm ud af dem, men for de fleste ryttere er det mere end nok til stier de vil ride var god.

Selvom gaffelen ikke er den bedste, vil de 2 0,6 tommer dæk udjævne tingene og give dig masser af trækkraft for at hjælpe med at kontrollere cyklen. Når jeg taler om hjul, er jeg sikker på, at folk vil spørge, kan du konvertere dem til to plus? Det korte svar er ja, men det ville jeg ikke.

Fælgen er for lille i diameter, hvilket betyder, at der er meget spil mellem dækket og fælgen. Dette gør det vanskeligt at sætte dækket på fælgen - du har brug for en CO2-beholder for selv at håbe, at det læner sig tilbage på fælgen. Og selv da er det et gamble.

Da den bageste hubstørrelse er 141 hurtige udgivelser, betyder det, at der er nogle 148 boost-hubber derude, som jeg understreger, at det er nødvendigt at lave dit hjemmearbejde, især inden du køber noget, og den bedste måde at gøre dette på er at tale med producenten for at finde hvad der passer til 141. Hvis du kan finde en god del på 148 boost-hjulet, som du kan konvertere til 141, er det en god opgradering at opgradere til en ny cykel senere. Jeg har lavet en hel artikel om, hvor jeg kan finde nogle af mine bedste tilbud, og du kan finde det ved at klikke her ovenfor eller ved at finde det i beskrivelsen nedenfor.

Det er en god artikel, der sparer dig masser af penge. Hvis du besøger denne bagskifter, er det fjedersystem, de har, bedre end ingenting, men det er stadig ikke en erstatning for en bagskifter, der har en kobling. Nu hjælper en kobling med at holde kæden under spænding, når den rammer store hits eller går gennem ru sektioner bare for at vise dig, hvor meget en kobling kan hjælpe.

Dette viser dig også, hvorfor du virkelig skal tage standen af, hvis du vil køre mere aggressive stier. Det er bare ekstra vægt. Det kan falde hvor som helst, og hvis du falder, er det et meget skarpt stykke metal, der fladrer rundt, så du ikke vil komme i nærheden af ​​dig.

Nu kommer vi til spørgsmålet om, hvem er denne cykel til, og skal de købe den? Dette er hvad jeg kom på. Schwinn begynder at skrælle big box-persona ud og indser, at de kan tilbyde mere o nogen, der leder efter deres første mountainbike. Ikke alle har den luksus at bo i nærheden af ​​en god cykelbutik.

Og selv da, medmindre det er i slutningen af ​​året, er det svært at finde en cykel under $ 400, medmindre cyklen ikke passer ordentligt, eller der er andre alvorlige problemer. Det er let at fortælle nogen at købe en brugt cykel eller gå direkte til forbrugeren, men folk på udkig efter deres første mountainbike vil normalt have tingene til at være så smertefri som muligt. Hvis du er en erfaren rytter, havde jeg bedt dig om at huske, hvordan det var, da du først begyndte at spille sporten.

Du skal vide, hvad du skal kigge efter på en brugt cykel. Og ideen om dig At bestille din første cykel online og samle den selv kan være ret skræmmende for mange mennesker. Jeg elsker virkelig, at denne cykel bruger alle standarddele.

Det kan gøre opgraderinger lettere, men vigtigst af alt kan du gå til enhver cykelbutik for reparationer, og de kan bare få fat i noget fra hylden. Det gør hyldecyklen meget mere økonomisk i det lange løb. Og selvfølgelig opgraderer du dele, når tingene slides ud.

Dette gør det nu også til en fantastisk cykel til at lære vedligeholdelsesfærdigheder. Du behøver ikke bekymre dig om at beskadige en $ 100-del, mens du lærer det grundlæggende. Nå, det er stadig en Walmart-cykel, det kan være den bedste Walmart-cykel, jeg nogensinde har set. Det er ikke nær perfekt, men folk kunne gå i sportsafdelingen med meget dårligere muligheder.

Men jeg er interesseret i at høre, hvad du synes om denne cykel. Så lad mig vide, hvad du synes om dette i kommentarerne nedenfor. Hvis du fandt denne artikel informativ eller i det mindste underholdende, er du velkommen til at lide den og dele den med en anden.

Gå ikke glip af fremtidige artikler. Jeg har denne nedrivningsartikel snart, og jeg kan arbejde på en anden artikel, indtil der sker ting, der sker i verden. Normalt vil jeg bede dig om at gå ud og finde dit næste eventyr, men tingene er lidt skøre derude lige nu.

Så jeg logger af ved at sige, at vi bliver og forbliver sunde.

Ejes Trek af kæmpe?

kæmpe storer verdens største cykelfabrikant efter omsætning. Virksomheden sælger cykler under eget navn og fremstiller dem til større mærker som f.eksTrek, Scott og Colnago.30. august 2013

Hvorfor er gigantiske cykler så dyre?

En af de største faktorer i omkostningerne vedcyklerer materialer. Kulfiber kommer i forskellige former og kvaliteter. Jo højere kvaliteten af ​​kulstof er, desto større er producenternes omkostninger ved indkøb. Hvis encykelproducenten fremstiller også sit eget kulstof, skal disse omkostninger tilbagebetales i salgsprisen på encykel.

Hvilken er bedre kæmpeholdning eller trance?

Den største forskel mellemTranceogHoldninger affjedringsdesignet. HvorimodTrancebruger den mere komplekse multi-pivot Maestro affjedringsplatform, denHoldningvælger en meget enklere single-pivot platform, derkæmpe storkalder 'FlexPoint'.21. april 2020

Hvilken er bedre Giant ATX eller Talon?

Bedømmelse: Så hvad er det?bedre-Kæmpe ATX eller Talon? DetKæmpe Talonerbedreend detKæmpe ATX. Når du er påKæmpe Talon, får du slangeløse dæk, der kan prale af en balance mellem de ru og glatte stier.

Er Schwinn-cykler noget godt?

Sammenlignet med alle andrecykleri dag,Schwinn cyklerer af fremragende kvalitet til deres salgspris. De er ikke længere cykelproducenten, der producerer begge entry-levelcyklerog øverst på linjencykleraf høj kvalitet. I dag er deres brand synonymt med billigt startniveaucykleraf anstændig kvalitet.8. juli 2020

Hvilke cykler laver kæmpe?

kæmpe storer verdens størstecykelproducent efter indtægter. Dens fabrikker i Taiwan, Kina og Holland slog 6,3 millioner udcyklersidste år og genererede en omsætning på $ 1,8 mia. Virksomheden sælgercyklerunder eget navn oggørdem til større mærker som Trek, Scott og Colnago.30. august 2013

Hvilket er det bedste mærke af GIANT-cykler?

Denne Giant bikes-anmeldelse er skrevet for at give dig en kort forklaring på de mange funktioner, som Giant-cykler har. Mærket er det verdensberømte firma og producerer cykler af højeste kvalitet. Vores topvalg, Defy Advanced 3 Hydraulic, kommer med mange gode funktioner, der giver dig jævn køreoplevelse.

Er der store klager over gigantiske cykler?

Cyklenes ydeevne er god, men designet er det ikke. Min ramme er lille, og den øverste bjælke skråner mere end den skulle, hvis en vandflaske i normal størrelse ikke passer. En 12 oz passer næsten ikke, men det er umuligt at tage vandflasken ud under cykling. Det er min eneste klage, men alvorlig, da jeg ikke kan drikke, mens jeg kører, og min eneste mulighed er en kamelpakke

Hvor meget koster en kæmpe mountainbike?

Der er prisen at starte. Giant leverer masser af værdi på tværs af Revolt-linjen med seks cykler, der starter ved $ 1.000 for en version med en aluminiumsramme og klatrer op til denne, der kommer med bedre dele end næsten enhver cykel til denne pris (hej der, kulhjul og trådløs skift).

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.