Vigtigste > Cykling > Gaver til mountainbikere - den ultimative guide

Gaver til mountainbikere - den ultimative guide

Hvad skal jeg få min MTB til jul?

Denne guide skal hjælpe dig med at finde det bedsteMTB julegaverfor 2020.
 • MTBStrapon reservedele rem.
 • Alpkit bikepacking taske.
 • Zwift-abonnement.
 • Trail Maps kunsttryk.
 • 2021MountainbikeKalender af Misspent Summers.
 • Red Bull Rampage Flyhigh Flat Cap.
 • Dyedbro rammebeskyttelsessæt.
 • OneUp Components EDC-værktøj.Jeg tror, ​​det var min far, der engang fortalte mig, at den værste gave, du kan give en violinist, har at gøre med violer. Og han har ret. Prøv at købe en gave til en hobbyist, og du er sikker på at tage fejl.

Dette inkluderer mountainbikere, der kan øve langrend, trail, downhill, fedt cykling eller en hel række andre discipliner, hver med deres eget udstyr. Det lyder truende, men jeg gør det nemt for dig I dag er her 10 gode gaver, og hvordan man får dem rigtige uden at vide noget om mountainbiking. Lad os starte med Crankbrothers f15 multiværktøj.

På omkring $ 40 er dette ikke et billigt multiværktøj, og det er netop det, der gør det til en sådan god gave. Kvaliteten er fantastisk, og den har flere funktioner end næsten alt andet derude. Dækslet har en flaskeåbner og kan også bruges som løftestang til løst at sprænge pedaler.F15 indeholder også et kædeværktøj med indbyggede egernøgler. Det er attraktivt, nyttigt og faktisk meget sikkert, da dækslet forhindrer værktøj i at stikke ud i lommen eller lommen. F15 er en fantastisk gave til næsten enhver mountainbiker.

Og hvorfor stoppe med at bruge f15? Få dig et par mountainbike sokker, og din gaveemballage er også sikker. Bergcykelsokker eller andre cykelsokker er gode gaver. Ikke kun kan du lægge noget andet derinde, de er også vigtige for at have masser af dem.

Vi ødelægger disse sokker hver dag ved at krydse vandveje, træde og andre uundgåelige. Jeg finder ud af, at du ikke kan gå galt med et mærke kaldet Sock Guy, så jeg har knyttet et antal rigtig sjove muligheder, der vil fungere for bogstaveligt talt ALLE mountainbiker. Stropløse handsker har været på alles læber på det seneste.Disse er latterligt behagelige og bare iført uden velcro eller fastgørelseselementer. De giver gode gaver, og jeg anbefaler at få dem fra Tasco eller Handup. Nogle chauffører foretrækker Tasco for sin mere robuste følelse og renere design.

hurtig frigivelsescykel

De fås også i 'tocifrede' farver 'pakker med sokker. Tasco er fra Cali, så jeg har set, hvor mange chauffører der har transporteret dem i vest. Her på østkysten er håndup næsten allestedsnærværende.

De har alle skøre design, og når du skubber dine 'hænder op', stave de beskeder. Jeg vil efterlade et par bemærkninger i artikelbeskrivelsen for at hjælpe dig med at vælge den rigtige handske til den pågældende mountainbiker. Denne næste gave kan være lidt forvirrende for en ikke-rytter, men tro mig, Genuine Innovations tubeless tackle box er en god gave til enhver seriøs mountainbiker.Tackle box leveres med en ventilnøgle indbygget i basen. Inde er der udskiftning af ventilkerner og strimler af bacon, der bruges til at lukke huller i mountainbike-dæk. Hætten er en applikator til disse strimler bacon.

Det, jeg bedst kan lide ved Tubeless Tackle Box, er dens lighed med en miniatureversion af et bildækreparationssæt, hvilket gør den velkendt og nem at bruge. Dette sæt kan være en livredder på stierne, men det er ikke en god gave til begyndere, da det kun fungerer på slangeløse dæk, det skal genopblæses. CO2 er fint - hvis du har det, men de fleste mountainbikere, jeg kender, har en håndpumpe.

Håndpumper er absolut ubehagelige at bruge, hvorfor en god pumpe er sådan en god gave. Denne Crankbrothers Klic HV-måler bruger jeg, fordi den fungerer hurtigt, har en aftagelig slange til at aflaste ventilen og en manometer, som er sjælden på bærbare pumper. Røret kan endda opbevares kompakt væk - noget som mountainbikere vil sætte pris på.

Da slangen er fastgjort med et magnetisk 'klik', er det let at komme i gang. De næste gaver er til actionkameraer. Enhver, der sender artikler om sig selv mountainbiking, bruger et actionkamera til at optage det.

Disse riflede skruer i aluminium er en billig gave, som du vil elske. Næsten ethvert actionkamera leveres med disse billige plastskruer, der er vanskelige at stramme sikkert. Ikke kun ser og føles disse aluminiumsskruer bedre, men de er også meget lettere at stramme.

Jeg har knyttet en flerfarvet pakke, som du kan få fra Amazon Prime. Hvis du er ude på stierne, vil du måske ændre noget med et tredjepersonsbillede. Til dette har du brug for et kompakt stativ.

Disse to er virkelig god kvalitet. Dette fleksible stativ tilpasser sig enhver overflade og kan endda pakkes rundt om noget Getthe Shot, men min personlige yndlingsstativ er dette meget enkle stativ fra Manfrotto. Det fungerer godt som et håndtag, har et låsehoved, leveres med en smartphone-adapter og føles virkelig klassisk.

Begge er lette og lette at transportere, hvilket gør dem til fantastiske værktøjer til brug på stierne. Men mountainbikere er ikke de eneste på stierne, de har ofte en stihund med sig. Selvom min trailhund kun kører parken, elsker han sin kamerasele.

Den passer komfortabelt til de fleste hunde og fungerer med ethvert actionkamera. Denne rem giver et sjovt perspektiv og har to fastgørelsesmuligheder for brystet eller ryggen. Dette er en god gave, og det koster ikke meget.

Hvis din mountainbiker-ven er en fan af min kanal, har du måske set min artikel onbuild. Du har måske endda udtrykt interesse for at bygge et værksted og aldrig synes at komme rundt på det. Nå, du kan faktisk købe dem et værksted.

Gå bare til en isenkræmmer og hent en nøglekomponent skruestik til ethvert værksted. Gaveindpakning af skruestik og tilføj et gavekort på $ 150. Dette vil mere end betale for træ og pegboard.

Hvis du er dygtig, kan du endda tilbyde at hjælpe dem med at opbygge min artikel nedenfor har masser af andre godbidder at tilføje til gavekortbeløbet. Faktisk har jeg den perfekte gave til det - et reparationsstativ. Enhver, der arbejder på sin egen cykel, skal have et reparationsstativ, og det er let at se, om nogen allerede gør det, fordi det er midt i garagen.

Sådan fungerer professionel cykelmekanik på cykler og med god grund. Det holder cyklen fra jorden, hvor du kan pedalere, betjene alle delene og stå oprejst, mens du arbejder på den. Langt de fleste cykelbutikker bruger parkeringsværktøjer, som gør en parkeringsplads genkendelig og en god gave.

Dette får dig til at føle dig som en rigtig cykelmekaniker. Det er det. 10 gaver til mountainbikere.

Selvfølgelig er enhver mountainbiker på markedet til pedaler eller et nyt sæt styr, men det er de typer gaver, der er lette at gå galt med. Så glem ikke Amazon- og Visa-gavekortene, som simpelthen kan glides ned i cykelsokken. Du kan ikke gå galt med kommentarerne nedenfor.

Jeg har et publikum på en halv million mountainbikere klar til at give dig råd om, hvad du skal købe. Se beskrivelsen for mere information om denne artikel. Tak fordi du kørte med mig i dag er, og jeg vil se dig næste gang.

mountainbike anmeldelser 2016

Hvad er de bedste gaver til cyklister?

DetBedste cykelgaverUnder $ 50
 • De sorte hagesmæk. Trevor Raab.
 • Stan's NoTubes Dart Tool. Stan's NoTubes.
 • Timber MountainCykelKlokke. Jenson.
 • Tubolito S-Tubo MTB 29 'x 1,8-2,5' rør.
 • NiteRider Swift 300 forlygte.
 • Wahoo TICKR pulsmåler.
 • Feedback Sports Chain Keeper.
 • Dynaplug Carbon Racer slangeløst dækreparationssæt.

det er den tid på året, hvor du måske kæmper for inspiration til en julegave eller måske nogen, der fortæller dig, hvad du vil have til jul, skat, dejligt at du spørger John, og hvis det er tilfældet for dig, har vi et par ideer til dig. Ser frem til at se, hvad du gav mig åh, du vil elske det lige på nummer et, så jeg tror, ​​det er Garvey, der tror, ​​du får mig til at hjælpe mig med at se lidt mere stilfuld ud, ja ærligt sagde jeg kunne starte med det, lad mig gå på og også John Jeg ved tilfældigvis, at du lider af en kold hals, når du cykler i kulden, så jeg købte dig dette karnevalstudiehalsvand først, mange tak, jeg bipper med en merinould i Aliner Åh fantastisk, det betyder, at jeg får en lav chiqui, det betyder, at jeg ikke skal få kløende hals, selvom nej med lidt held får du stub, for næste gang er det lidt godt, hvis du ikke skriver koden, du kan holde ørerne og hovedet varmt, så jeg fik dig en matchende hovedvarmer. Åh smuk eller nej, jeg har ikke haft nogen af ​​disse i årevis, det er lidt tankevækkende - ja, vær sikker på at du kunne ses, du kan slippe af med det, ja, jeg skar alle de virkelig seje smukke farver, vi føler os rødme i år før vi går videre john ja jeg er faktisk lidt tørstig åh jeg får noget for os at se på Al, og jeg elsker også Ryoka, tak ven, ikke rigtig hvad jeg tænkte på denne artikel, men åh tak dig vi kan åh vi kan vi kan, fordi her i studiet har vi et af de mest ikoniske emner? fra Campagnolo-kataloget skal du tage det let, du ved, det er ret signyeah, jeg har aldrig set en i det virkelige liv. Jeg tror, ​​jeg ved, hvad det er, proptrækkeren er ikke, at det ikke er den sejeste ting, du nogensinde har fået. osteagtig tak kammerat du åbner det klynkende vi får ret Jeg kan godt lide denne jul indtil videre føles kærlig og ja lige ved siden af ​​John Jeg ved, du er lidt traditionel når det kommer til vinterkørsel ja nogle kalder mig gammeldags, men nogle folk kalder dig også andre Ting, men jeg tænkte, at du går ud om vinteren, ja, altid med den traditionelle mudderbeskyttelse, ja, det er den hurtige beskyttelse, ja, jeg ved, at du nogle gange bruger din yndlingscykel og det vintervejr, du kender noget skeptisk, men tvivlsomt, der kan ridse dit lakering, du kan ikke gøre det mod os eller ikke sidde sædet som de fleste af mine kort, du fastgør det til oh se og okay tager et par minutter passer også gennem akslerne, det er dejligt og lys det bliver virkelig robust, og det rasler ikke, der er smukkere y cool jeg er nødt til at fortælle ved første øjekast, det er som om cannondale svarer til. Hvis du siger det sådan, måske vil folk komme på min tur med mig nu, men jeg siger altid jul er en tid at give, men godt, Jeg tager det bare, så kom nu, fortsæt med at give, ok, så er lidt GCN næste meget, for hvad siger du er en fan af kanalen bedre end en GCN t-shirt ja det er kirke ian for at være retfærdig hvis du? Du ved, at du ser på dette, du ved præcis, at du er ved at skære ned, og fans siger ja, vis det, og vi har en hel række forskellige produkter, så fortvivl ikke, det er bare de nyeste serier og alt dette med en lille salvie kunne udfylde papirinstruktioner først, jeg lavede denne fejl, så snart der ikke er nogen derinde, er der den rette ven i år, jeg besluttede at modsige tendensen, fordi jeg normalt ikke gider at give en anden en gave, du undskyld for noget okay, men for dig troede jeg, jeg er syg og træt af at høre din stemme over hele kontoret St.

Johncan Jeg låner en mini-bump John og Iborrow, så her er vi, vi skylder dig en mini-pumpe, du har også en annonce der, og den er dobbelt effektiv, så du ikke behøver at stå i siden af ​​vejen så længe du får punkterede dæk, og det hele vil smutte pop i en kasse, så dybest set ja justerbar igen, og du kan lege rundt, kan du se, at Hoskinshead Åh John, der er meget generøs af dig, så rigtig mand åh, her skal vi kigge på det, og det er sejt, hun lagde alt derinde ja, og så det derinde dejligt nu kommer John Christmas kun en gang om året, men det tager måneder at forberede sig, og jeg husker den Oakley-artikel, du lavede i september, da du fulgte deres repræsentant og verdener åh ja, som et jaloux-blik, der ser smukke solbriller, der er forkert, så jeg tænkte, hvad laver John den anden mere? end at beskytte øjnene på en cykel og se temmelig godt ud på en sommerdag, hvor der vises et par Oakley-dragter, da jeg så Tiffany Cromwell den dag, GCNs uofficielle modeboss åh, jeg har brug for disse nuancer i mit liv åh tak kammerat tag det klistermærke derude åh ja det gør jeg, men rolig de ser ud som om de giver dig rigtig sej hvid, har bare brug for noget solskin lige nu, ja det bliver et par måneder? Nå, jeg skal til Australien, kom nu, hvad har du ellers for mig, næsten denne søn, jeg er alligevel taknemmelig, nu har jeg ikke rigtig pakket det for dig, men du har pakket 103 indtil videre , men faktisk kun ideer på grund af det Timing tape er John oh hej det er mig Brick Lane Bikes styretape se på dette og dette er forvirrende ja du kan forestille dig at pakke det op, hvis du kan se det på kameraet, men det er en slags optisk illusion det vil være meget vanskeligt at være en perfekt en, der er: rytmisk positiv flad reflekterende - jeg virkelig ja han er flink Åh nattesyn tak kammerat Jeg bliver hvis du vandt lotteriet i år nej jeg lavede en pengeseddel okay nu brød jeg ind gcnstore-skabet Åh alligevel, den næste gave er ikke en engangsgave John okay det er den gave, der bliver ved med at give yeah Ryan er okay, og det er en af ​​mine favoritter gå Carlos du får 12 par sokker fra gcn klubben Jeg synes det er fantastisk, hvem se på disse priser, der er lavet i Italien. Det er priser, der kun er £ 40 eller 60 år eller $ 60 i tre måneder, men jeg ville sandsynligvis ikke gå ud med 12 sokker nej nej du bliver tvunget 12 rigtig seje skræddersyede sokker er det dejligt nu, også jul kun sne tilbage ja og hvis du tænde på hovedet ja Chris jeg er god ja jeg sagde jeg ville gøre det fordi vi ville få det forkert ja temmelig godt Når madlavning er der ingen væv sagde jeg tidligere at jul er en tid til at give, men desværre nogle mennesker derude kan lide at tage ting, der ikke hører til dem, hvilket aldrig er godt, lad os være ærlige, og vi taler om cykler John yeah Jeg har netop den ting i min højre hånd til dig det komplette sikkerhedssystem fra Pinhead inklusive hjullåse en solid lås ja seks hundrede og tres gram der er to nøgler inkluderet, du behøver ikke noget for at sikre dine filer har det sjovt. Jeg kan gå, tag hurtig frigivelse på min Myt ime-cykel, og ingen kan tage det virkelig robust, der lønner sig, det gjorde jeg tror ikke, det ville være sådan, at Ryan mate, hvad er din yndlingsdel af gcn tens ho åh, det skal være cykelbolten, ja du ved det, fordi du elsker det, klokken ringer på klokken, du ringer ikke ligefrem, men jeg har også bemærket, at du har uploadet din egen cykel til appen flere gange, også med forskellige aliaser, er du sikker på, at der vil være mig? Har en tracker med dig, men der er en meget god grund til, at din cykel aldrig formåede at gøre den super smuk eller endda smuk, den er meget irriterende, ja og det er fordi du aldrig fik en guldkæde havde åh, så nu tager jeg KMC guld ud kæde x20 ba Baracus Mr.t ja ja hvis du ikke sætter din cykel på, skal du bare lægge den rundt om halsen ja åh slutningen af ​​jer alle åh se på at åh hoit er fedtet ja godt ja ja fabriksmonteret la Fabriksfedt ja der er noget så tilfredsstillende, hvorfor John I 'jeg så på Instagram, at dine køkkener er klar, så det ser ud som åh tak, og jeg ved også tilfældigvis, at du har en grøntsagsplaster i din pistolbutik, så hvor skulle det være, tænkte jeg udenfor kassen og formåede at kombinere to af de største aktiver i dit hjem, den plantebaserede kok med udseendet af det, nej, jeg ved, du ikke er planbaseret, jeg ved det også, men jeg troede bare, du gjorde dette være iden ting ved hånden, når du ikke har været i butikkerne og vil hente noget fra haven og træde ind i y vores køkken? se igennem at jeg altid kan lide at lugte nye bøger ja det er som at lugte nye dæk og cykelbutikken er ja nej jeg kommer ikke så langt, der er et par forskellige muligheder, som du kan give en elsket, eller du kan bare give dig selv kunne give mig selv til jul i år. Jeg har lyst til at gøre noget godt for mig selv efter at jeg har set på alt, ja, hvorfor skriver du ikke dit juleønske i kommentarerne nedenfor, jeg kender ikke engang vinen, måske en elskede leder efter det, hvad du vil og får det godt for dig I stedet for og faktisk vil jeg altid vide, hvad folk får, ja fordi de har set, at vores cyklist er så let, det suger ikke rigtig og katte gør sig selv derude i den alligevel kommentarsektion og også hvorfor ikke abonnere på gcn tech-kanalen ved at klikke på skærmen til højre Nå dette lille underretningsbælte er så du kan alle Bliv underrettet hver gang vi bringer en artikel til live for to mere absolut skarpe artikler.

Jeg kunne bare klikke her og huske at købe GCN på Shopglobal Cycling Network

Hvad har jeg brug for til mountainbiking?

MountainbikingGear skal have
 • Mountainbike. Jordan Siemens / Getty Images.
 • Hjelm. ENcykelhjelm er det vigtigste stykke afmountainbikingsikkerhedsudstyr, og ingen skal køre uden hjelm.
 • Øjenbeskyttelse.
 • Hydrationspakke.
 • MountainbikeSko.
 • Pedaler uden klip.
 • MountainbikeHandsker.
 • PolstretCykelShorts.

Så denne artikel er en vigtig liste over færdigheder, der kan hjælpe begyndere til at føle sig mere selvsikre på deres cykel. Men først starter jeg med en rigtig hurtig cykeltjek for at sikre, at vi starter på højre fod. Jeg er her på en meget flot, iøjnefaldende cykel, disse færdigheder kan gøres på enhver cykel, hård hale, helt stiv uanset hvor dyr cyklen er, gælder de samme færdigheder. Så jeg begynder at kontrollere mine dæk (jazzmusik) Du har ikke brug for mange værktøjer, når du starter mountainbiking, men en god multiværktøj og pumpe vil gøre det meste af arbejdet for dig, så der er to typer ventiler på cykler, du har Presta og Schrader; Schrader er bilventilen, jeg har faktisk Presta, den mindre, tyndere, og en god pumpe har evnen til at pumpe begge ventiler op.

Og jeg synes mellem 20-25 psi er fint for de fleste begyndere. (stille jazzmusik)) Jeg kan godt lide at lægge lidt mere pres på mit baghjul, op til omkring 28 psi, fordi du finder ud af, at denne har mest brug af misbruget, og det er det, der kan forårsage blå mærker. (blød jazzmusik) Sørg derefter for, at du har styret i en virkelig behagelig position, så du kan bruge dem hele tiden.

Så med bremsearmene skal du bruge to fingre eller helst en, da de fleste moderne cykler har stærke nok bremser til kun at bruge en finger. Så sørg for at bremsearmen er i en super behagelig position. Jeg kan godt lide, at min er relativt høj på styret, kun når jeg er i angrebsposition på cyklen, når jeg ikke ud for at nå dem.

Så de er pæne og komfortable, min finger er lige ved enden af ​​dette håndtag for maksimal gearing. Top tip, stram ikke skruerne for meget, det er en begynderfejl, de fleste af os begik, når vi startede med at køre. Så sørg for ikke at stramme dem for meget, og du risikerer at fjerne gevindene på denne skrue. (blød jazzmusik) Bestem nu den korrekte sadelhøjde. Hvad jeg gør er at indstille det på niveau med min hofteben.

Så springer jeg på cyklen og når den slutposition. Så hvad du vil have, er en let bøjning i knæet, når du begynder at træde i pedalerne. Det betyder, at du vil være komfortabel og få det mest effektive pedalslag.

stubjumper vs camber

Med min fod i den rigtige position kan du så se mig pedal, du kan stadig se mit knæ bøjet. Den anden måde at kontrollere dette er ved at sætte din hæl på pedalen, og dine ben skal gå lige frem, når din hæl er der. Så hvis du flytter din fod tilbage i den rigtige position, har du denne flotte kurve, dejlig høj, du får den bedste pedalposition.

Så jeg har et dejligt, fancy dropper-indlæg på det, så det er godt at lave mere tekniske ting. Jeg skubber håndtaget, får min sadel ud af vejen. Dette er ikke strengt nødvendigt, du kan gøre dette med enhver sadelpind.

Du kan bruge en hurtig frigivelse eller en unbrakonøgle, fordi det vil virkelig hjælpe at få din sadel ud af vejen på teknisk terræn og stejle nedkørsler. Okay, min cykel er klar, forhåbentlig er din cykel klar, lad os tale om nogle grundlæggende færdigheder. (blød jazzmusik) Okay, lad os starte med denne neutrale holdning eller angrebsposition, uanset hvad du kalder det.

På terrængående terræn cykler du sandsynligvis hele tiden rundt på cyklen for at opretholde styring og trækkraft, og det hele kommer fra at stå på cyklen i den neutrale position. Så stå højt på cyklen med knæene let bøjede. Det skal føles som om, at det meste af din vægt går gennem dine ben, ikke op og på dine arme. Du begynder at bevæge dig foran og bagpå og side til side på en cykel. (blød jazzmusik) Højre, så hop på din cykel og øv et par øvelser.

Så husk at flytte din vægt virkelig forfra og bagpå på cyklen, du gør dette meget mere, end du gør side om side, og det er det, jeg kalder bevægelsesbuen. Så min neutrale holdning, klar position. Hvis du vil gå bag på cyklen, skal du overveje at bruge dine fødder.

Så hæle ned, sænk virkelig dine hofter ned til baghjulet, der er meget bevægelse, der går op og ned, husk at dyppe tæerne ind, men dine skuldre burde virkelig ikke komme foran dine barer meget ofte. Dette kan sætte dig i en farlig situation og meget tæt på at være over barerne. (stille jazz) musik) Så det er overraskende vigtigt at virkelig øve dette.

Få virkelig en fornemmelse for, hvor meget du kan bevæge dig på cyklen, men ved også, hvor dit baghjul er, så du ikke springer i bevægelse, men sørg for at bruge det på det rigtige tidspunkt. For når du er helt bag på din cykel, siger du, når du kommer i en depression, en stejl nedstigning og i den grøft, når du går op på den anden side igen, skal du gå fremad. For hvis du stadig er bagud, er der en god chance for, at dit forhjul kommer op.

Så ekstreme bevægelser, og så med erfaring vil du vide, hvornår du skal bruge dem. (blød jazzmusik) Så den klare position giver dig en rigtig stærk kropsholdning og hjælper dig med at komme rundt og handle på cyklen med det ru eller kuperede terræn, som du finder på en mountainbike. Og denne bevægelsesbue hjælper dig med de store op- og nedture. (blød jazzmusik) En nem måde at forklare tyngdepunktet, vægten, så du bevæger dig rundt på cyklen.

Når du er i neutral stilling, skal du tænke på dine hofter som tyngdepunktet. Den neutrale holdning på fladt terræn er i midten af ​​cyklen over bundbeslaget. Så slipper du dine hæle og flytter dine hofter tilbage, virkelig, dine hofter vil være der.

Igen vil dit tyngdepunkt være midt på cyklen. I den anden ende af skalaen, når du klatrer op på en skråning, skal du glide frem på sadlen. Ja, det vil ikke være det mest behagelige, men hvis du gør det og sænker brystet igen, vil dit tyngdepunkt være afbalanceret mellem de to hjul. (blød jazzmusik) Når det kommer til peddling, så prøv at dreje cirkler, så du sætter konstant kraft gennem pedalerne i stedet for at gå g stamp, stamp, stamp.

Par det med din kropsbevægelse, når du klatrer, og du får meget mere trækkraft på baghjulet, hvilket betyder, at du kan komme op i stigningerne. Bare træk op ved opstrømningen; men med flade pedaler, husk at skrabe mod din pedal ved opstrømningen. Siddende klatring og fine cirkler er den bedste måde at holde trækkraft på dit baghjul, og det fungerer meget, men nogle gange har du brug for lidt mere styrke end det for at klatre en stejlere hældning, og så skal du stole på Stå op og brug flere muskler, dine kernemuskler og endda dine arme for at få kraften gennem pedalerne. (blød jazzmusik) I starten skal du lære at respektere dine bremser, for selvom de selvfølgelig bremser dig, kan de også føre til store fald.

Så det er meget vigtigt at have affjedring på bremserne. Med det mener jeg bare at modulere dem meget forsigtigt, så træk dem hårdere, hvis du vil stoppe langsommere, n decelerationer i situationer, hvor det bliver farligere at bruge dem, for eksempel når du svinger, når du vil prøve dine bremser løse så meget som muligt. Du lærer også forskellen mellem for- og bagbremser, og hvis du bruger dem, vil du være helt bevidstløs.

Du tænker ikke rigtig mere på det. Så jeg prøver at frigøre forbremsen, især når jeg svinger. I Storbritannien kører vi foran til højre og bag til venstre, men det er anderledes i resten af ​​verden.

Men prøv at finde ud af, hvilken der påvirker cyklen mest. Forbremsen holder meget på fladen, men når det kommer til stejlere nedkørsler, skal du stole mere på bagbremsen. På glat terræn eller måske ved at dreje hjørner, hvor du har brug for mere trækkraft, så lad dem bare løsne lidt, og det er meget lettere, hvis du kun bruger en finger eller to, og du får meget mere greb om styret.

Hvis du kører sammen og rammer bremserne, som om al din vægt skifter fremad, når den kraft kommer tilbage til dig, så faktisk skifter du din vægt til forhjulet, betyder det, at forbremsen fungerer meget effektivt, men en hurtigere og sikrere Sådan stopper du faktisk ting Når vi tænker på bevægelsesbuen, skal du bare tænke på at sænke dine hæle. Det vil bringe dine hofter tilbage lidt længere. Det får også dine arme bag stængerne og vægten bag pedalerne, så hvis du træder på bremserne, går det hele ned i jorden, og du risikerer ikke at gå op og over stængerne.

Det betyder, at du kan stoppe meget sikrere og hurtigere. Første gang jeg kørte på mountainbike, satte jeg en håndfuld forbremser på et hjørne, vasket ud og flået mine knæ, og det var min første lektion. Så du skal lære at respektere forbremsen.

I Storbritannien kører vi vores bremser på højre side, som jeg ved er forskellig fra resten af ​​verden, men det skulle blive en virkelig underbevidst ting. Bare prøv at lære, hvilke for- og bagbremser du har, og vær forsigtig med forbremsen. (blød jazzmusik) Når du laver tekniske sektioner ned ad bakke, er det virkelig meget lettere, hvis du sænker dit sæde og kommer ud af vejen.

Så hvis du ikke har et drop-post, skal du bruge din unbrakonøgle eller en hurtig frigivelse. Hvis du har en dropper, fantastisk. Du kan altid bruge disse på et øjeblik, hvilket betyder, at du kan flytte dine hofter meget mere og opsuge ting som dette skridt; for virkelig at lade cyklen komme til dig og derefter skubbe den ned.

Og bliv bare i en mere sikker position bag cyklen. (blød jazzmusik) Så hvis du bevæger dig rundt på cyklen, front til bag, side til side, vil det virkelig tjene dig. Nå, en anden færdighed, som du vil bruge overalt, er at holde hovedet op og se.

Så dette hjælper virkelig med din kropsvægt også. Når du først har løftet hovedet, kommer brystet lidt tilbage og sætter dig i den mere sikre position, men du kan også virkelig planlægge, hvad du laver. Så især med sving, teknisk terræn, vil du virkelig se, hvor du vil være, fordi det også virker imod dig.

Nogle gange ser du et stort træ eller en sten eller en rod, som du ikke ønsker at ramme. Når du ser på det, er du åbenbart tiltrukket af det, så prøv at se, hvor du vil være. (rolig jazzmusik) Der er også lidt fodarbejde, der virkelig kan forbedre din selvtillid og trækkraft i hjørner.

Så kom ud af din neutrale holdning, hvor du bare har pedalerne, når du kommer til kurver, skal du slippe din ydre fod. Dette rydder din indre fod for alle forhindringer, når du nedsænker cyklen, men det sænker også dit tyngdepunkt og giver dig lidt mere greb. (blød jazzmusik) Disse krusninger, der flyder ind i hinanden, viser virkelig den slags linjer, du skal bruge.

Prøv at tænke på fine, glatte linjer, så du ikke bøjer hjørner eller går ind, for det er her du mister, så prøv virkelig at åbne svingene, vær forsigtig med din cykel og blid mod dine bremser igen. Hvis du har brug for at bremse, så gå ned ad en bakke, husk at trække din bremse op, så giv den en rigtig let hoppe. og slip derefter forbremsen for at få fat i forhjulet. (blød jazzmusik) Så der går du, der er nogle grundlæggende færdigheder for den uerfarne mountainbiker.

Tænk på din neutrale holdning, stå høj og høj på cyklen med hovedet opad, og bevæg dig derefter rundt, den bevægelsesbue, foran til bag, side til side, så tænk på dine bremser, fjedre, med Følg en finger eller to og se hvordan hver af disse bremser påvirker cyklen. Selv når du svinger, skal du huske at slippe din ydre fod og virkelig se, hvor du vil hen. Hvis du praktiserer alt dette, skal du finde et stort åbent rum, bevæge dig rundt, genstarte, gøre ekstremer, forfra og bagfra, fra side til side.

Se også, hvordan hver af disse individuelle bremser påvirker din cykel. Bliv også vant til at sparke disse dejlige cirkler. Når du først har mestret disse ting, kommer du til den rigtig sjove del af mountainbiking, hvor du virkelig kan komme videre, og du begynder at ride mere tekniske ting.

Virkelig åbner siden; Du kan begynde at lave bunny humle for at tabe sig, og det er super sjovt. Hvis du vil se et par flere vejledningsartikler, hvis du vil komme lidt længere fremme, skal du klikke der for et how-to-hjørne derovre for hvordan man kan bunny hop. Giv os dine kommentarer, lad os vide, hvordan du har det, og hvordan du skrider frem.

Tommel op.

Hvad skal jeg få nogen, der er mountainbiker?

At købe gaver bør være en sjov mulighed for at overraske en ven, kollega eller elsket, men det er for ofte en stressende oplevelse. Hvis din modtager elsker mountainbiking, har vi samlet denne guide over de bedste gaver til mountainbikers for at gøre det problemfrit for alle.

tour de france leaderboard

Hvad skal man få en mountainbike til en gave?

En ny trøje er altid en spændende gave. Især denne kommer i et væld af fantastiske farver og har to baglommer med lynlås. Det passer løst for maksimal åndbarhed på varme dage med plads til et grundlag eller beskyttende polstring nedenunder under køligere forlystelser.

Hvilken slags skjorter er gode til mountainbikere?

Designet til mountainbikere, af mountainbikers Glowers designs er quirky, cool og originale og fås på herre- og damer-t-shirts, hættetrøjer og sweatshirts. Vi elsker især deres t-shirts, der er lavet af 100% økologisk bomuld og trykt med phthalat-fri blæk.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cykel anmeldelser - en løsning på

Er BMC-cykler gode? At være et præstationsorienteret brand, er BMC stolt af sin tekniske og ramme teknologi. Disse cykler er et godt valg, hvis du er mere interesseret i at hente en topramme og opgradere komponenter, mens du går, eller dybest set hvis du er mere generet af rammen end logoet på skifterne og bremserne.

Islabike anmeldelser - pragmatiske løsninger

Hvilken er bedre frø eller Islabike? Islabikes Cnoc 16 syntes lidt mere manøvredygtig end Frog 48; den har mindre spor og dermed lidt lettere styring. Cnocs mere oprejste kørestilling på grund af det højere styr kan have været en faktor for, at Martha så ud til at se fremad mere end på jorden.

Hjelm anmeldelser - praktisk løsning

Hvad er det bedste mærke hjelme? Hvis du er på udkig efter en ny hjelm og ikke har tid til at læse vores anmeldelser, kan du overveje at overveje et af disse mærker. 1 AGV. Den italienske hjelmproducent AGV stiger til toppen i 2021 fra nummer 2. Nr. 2 Shoei. nr. 3 haj. Nr. 4 HJC. Nr. 5 Arai. Nr. 6 Caberg. Nej. 7 Nolan. Nr. 8 X-Lite.

Rudy-projektets solbrilleanmeldelse - hvordan man beslutter

Er Rudy solbriller gode? Rudy Project Defender-solbrillerne giver dig det store objektiv på udkig efter et fremragende synsfelt med en rigtig god fotokrom linse. De er modstandsdygtige over for misting, hvilket rydder hurtigt, hvis det sker. Men al den ydeevne gør dem dyre.

Hybridcykelanmeldelser - varige løsninger

Hvad er den bedste hybridcykel for pengene? Bedste hybridcyklerCannondale Quick 4. Giant ToughRoad SLR 2. Cannondale Bad Boy Alfine 8. Cannondale Treadwell. Specialiseret Sirrus 2.0. Octane Kode Pendler. Bombtrack Arise gearet. BMC Alpenchallenge 01 One. Rider som en landevejscykel, ligner en hybrid fra fremtiden.