Vigtigste > Cykling > Green Bay Packer Bike - hvordan man håndterer

Green Bay Packer Bike - hvordan man håndterer

Hvorfor kører Packers cykler?

Spillere kørte børns cykler ned ad DreamDrive for at øve, en tradition startede først under den legendariske Vince Lombardi.Peddle, peddle, peddle, peddle, peddle, peddle (Parker råber) - Woo! Se hvor mor er? - Woo Hoo! (Far griner) (Parker græder) - Åh åh. Pedal baby, gå hurtigt, hurtigt, hurtigt, hurtigt, hurtigt. Jeg har dig stadig Jeg har dig, se fremad Se fremad.

Bliv ved med at træde. Og stop ikke med at sparke, så har du det godt. Bliv ved med at træde. (Parker råber) - Woo! (Far griner) - Jeg holdt dig ikke fast (Parker knurrer) - Papa dig, jeg er klar til skole.

Lidt - Hej Soty familie. Gæt hvad fyre? - I dag er den dag, jeg kører på cykel for første gang. (Modig musik) - Vent hvad? - Parker! Parker! Parker! Parker! (Gøende hunde) - Parker, endda Duncan hepper på dig. - Jeg er bange og er også glad.Men jeg synes virkelig, det ville være sjovt. - Tror du, det bliver sjovt? - Okay, skal vi prøve at cykle for første gang uden træningshjul? - Ja - Okay, lad os gøre det. Okay far.

Så hvad er nøglen til at cykle for første gang? - Okay, det sværeste ved at cykle bliver nervøst. Og så holder du op med at træde. Men hvis du fortsætter med at træde på din cykel, fortsætter den, og du kører på din cykel - bare fortsæt med at træde, bare fortsæt med at træde - okay, har du gjort det til Parker? Du kan gøre det. - Har du fødderne oppe skat? - Du fik fødderne op, og du træder i pedalerne. - Okay, hun fik det. - Bare start med at træde i pedaler - Hun træder i pedalerne. - Stop ikke, jeg holder dig.

Stop ikke med at sparke, husk. Du træder, træder, pedaler. Og jeg har dig stadig, jeg har dig stadig.Hold i pedalerne, tramp på pedalerne og se lige frem. (Parker humrer begejstret) - Du har det godt - Du klarede det så godt - Bliv ved med at træde, bare fortsæt med at træde. Pedal, pedal, pedal - Jeg holdt dig ikke - Woo hoo hoo! Klarede hun det? - Hun kørte! - Gjorde du det? - Lad os gøre det igen! - Pedal, pedal, pedal. Bliv bare, jeg holder dig.

Bare spar. Bare spar dit lille liv væk, så har du det godt. Jeg holder dig stadig Jeg holder dig stadig Jeg er stadig (Far griner) Du holder helt op med dig selv. - Godt klaret. - Det var mig. - Nå, jeg lærer hende ikke at cykle.

Så mor tager over. Ligesom alt andet er du nogle gange nødt til at medbringe proffen. (glad musik) - pedal, pedal, pedal. - Pedal, pedal, pedal. - Fortsæt med at træde i pedalerne - Jeg holdt dig stadig fast.Du gik hurtigt. (Parker humrer) Parker, det er godt - hurtig pedal, hurtig pedal - pedal, pedal. Du falder ikke - Bliv ved med at træde.

Bliv ved med at træde. Det skal nok gå. (Parker råber) - Woo! Du gjorde det - Du gjorde det.

Du gjorde det - Parker! - Fortsæt med at pedalere - hurtigt, hurtigt, hurtigt, hurtigt, hurtigt. Se fremad, se fremad Du klarer dig godt, du fortsætter bare. Og stop ikke med at sparke, du har det godt.

Bliv ved med at træde. (Parker skriger) (Papa griner) Jeg holdt dig ikke. (Parker knurrer) Far, du er ond. - Okay gutter, lad os nu bruge dette spor. (Bilmotoren kører op) - Se på mig og træd på pedalerne.

Pedal, pedal, pedal, pedal, pedal, pedal. (Parker skriger) - Woo! Se hvor mor er - Woo hoo! (Far griner) (Parker græder) - Åh, det går fint med dig - Hvad sker der? Du klarer dig så godt - hvorfor græder du? Det lykkedes dig. - Hun klarer sig så godt.

Jeg ved ikke, hvad hun er ked af. - Parker tager en lille pause. Men hun klarede sig så godt.

Du kom så langt helt alene. At lære at cykle kan være lidt skræmmende. Men hun klarer sig godt, og hun har ikke du er ikke engang faldet eller faldet.

Det er godt. Du er så god. Woo hoo! Vi gør det. (Joy Music) Okay, så alle andre får deres hår klippet.

min cykel blev stjålet for nylig

Og Parker og jeg er de sidste to, der har klippet håret. Er du spændt? (Parker nikker) Nej, hvorfor ikke? - Fordi jeg vil have, at mit hår skal forblive sådan - Men vi talte om det. Vi skal bare trimme lidt. - Nej. - Vi har en række cykelpremiere i dag for første gang i denne artikel.

Og vi klipper håret til skolen. - Nej. - Okay Parker.

Er du klar? Er du klar baby lad os gøre dette (glad musik) Dejligt arbejde Parker. (glad musik) Du ser så godt ud - Dejligt - okay, fyre, vi gemmer os i spisekammeret. Hun havde klippet håret.

Vend dig om og lad os vise dem, okay? Vend dig om, hun er klar til børnehaven. Nu er det mors tur, okay? Men vi er i spisekammeret, fordi det er tid til at få denne pige en godbid. Fordi hun klarede sig så godt. (Kameralukker) Okay, Parker har hidtil haft en ret spændende, begivenhedsrig dag.

Hun lærte at cykle og er p Hun fik sit hår klippet, selvom hun var nervøs. Og nu vil vi belønne hende ved at gå tilbage til skolen for at shoppe, så hun kan få et outfit. Fordi hun går i skole i morgen.

Og vi skal have nogle tøj til de andre børn, fordi de går i skole i næste uge. (Glad musik) - Det er som den perfekte størrelse - Er det den perfekte størrelse? - Mm hmm - Åh min gud, hjælp os. Denne pige er skør.

Hun plukker alt, hvad hun ser, og lægger det i indkøbskurven. (Glad musik) Vi overlevede. (Glad musik) Vi er alle igennem Parker.

Hvordan føles det? - Jeg troede, jeg havde en anden - Du troede, du havde mere tøj? - Åh mand. - Jeg er klar til skole. Lidt - Okay fyre, tak for at se dagens artikel.

Hvor Parker kunne gøre mange ting for første gang. Og hun var sådan en mester på det. Sørg for at abonnere på vores kanal, og klik på klokken, så du får besked, når vi sender gode artikler som denne.

Og vi ønskede at ønske Melanie en god fødselsdag. Kan du? Du siger tillykke med fødselsdagen Melanie? - Tillykke med fødselsdagen Melanie. - Sørg for at downloade vores app.

Giv os store tommelfingre. Og vi ses næste gang. Farvel! - Farvel! (let guitarmusik)

Hvem startede Packers cykeltradition?

Denne gang svarede David Goodner, der voksede op i 700-blokken på Ninth Street, ikke langt fra stadionet, at han og hans bror, Dale, lod spillere køre på derescyklertil praksisfeltet startede i 1958. Goodner sagde, at han var 12 år på det tidspunkt.13. aug 2020

GUY.com.Lisa: Tillykke.

VI FÅR DØDT UDDANNELSESCAMP, FOR DU ER PÅ CICLERNE. Lisa: DU ER KLAR TIL AT KØRE. JORDAN ER MED DIG. Mini: MIT PROBLEM SÅ MANGE NYE ANSIGTER PÅ Cyklerne. Lisa er et godt sted at kontrollere JORDAN, HVAD der sker Jordan : JEG STREAM NU PÅ FACEBOOK LIVE.

HVIS DU VIL VÆRE MEDLIGT I SAMTALET, LOKAL 5 LIVELOCAL 5. SPILLERE GÅR KORREKT, HVIS NOGET UTROLIGT ALT UTROLIGT GÅR NU. DET ER DREAMDRIVE-BEGIVENHEDEN.

DU ER VALGT. Hun holder op med sit tegn og får autograf. DE SLÅR HÆNDER.

DET ER FANTASTISK. Nogle af disse spillere har været før. NOGLE AF SPILLERNE ER BEGYNDERE JAMES JONES ER HER FRA THENFL-NETVÆRKET. Han kom igennem. Han sagde, at han sagde til folket. Han er en legende her på GREENBAY. Han valgte en af ​​de mindste cykler i linjen. Det var mindre end denne pinkbike KOM HER KL.

VI TALER OGSÅ MED NOGLE AF FÆNDERNE. Vi har en meget speciel besøgende fra FORT WAYNE, INDIANA. GJORDE DU DET FØR? INGEN.

VEDTAGET EN FODBOLSÆSON. >> Jordan: Hvor mange spillere viser dig? DETTE ER FANTASTISK FOR 10 MIN SØN. Han er i rækken.

VI HÅber, at han fik en cykel. DET ER LIGE AT VÆRE ET BARNJULMÅL, SE ALUMNIET OG FÅ AUTOGRAFIER. VIRKELIG KUL. Jordan: DU GÅR TIL UDDANNELSESCAMPEN, OG JEG HENTER NOGEN OAX.

JEG ER EN DIEHARD FAN-AKTIONÆR. Jordan: DU HAR INGEN SÅ DET I INDIAN. KOLTENE GØR DET LITT.

DU ER FOR OPTAGET MED AT SENDE CIVILE KAMPMEDLEM. Jordan: Jeg ELSKER DET. JEG SE, AT DU PRØVER AT SKRUE BILLEDER FOR AT FÅ NOGEN HANDLING.

DET ER UTROLIGT. KAN PRØVE DINE HÆNDER ABSOLUT. JEG ER ET BARN ATKRISTMAS. JEG ELSKER GREEN BAY OG THE GREAT MOSPHERE AWE.SOMEDIA: APACKER FAN HIS LOVELY DAY.NICE WEATHER.LOTS OF SUNSHINE. THE PACKERS EXPERIE NCE ISLITERALY TRIN AWAY.ES STARTS AT 4:00 AM ING OM EFTERMIDDAGEN.

ALLE NEDER KAN KONTROLLERE DETTE. Næsten 100 tilskuere GLADE DEL dine kommentarer og fortæl os, hvad de synes, hvis vi kan tale med nogle af disse børn. Jeg stiller et spørgsmål.

SVARER DU? ER DEN DIN FØRSTE GANG HER? Ja. Jordan: HVIS DU HADDE MULIGHEDEN FOR EN PACKER TIL AT VÆLGE DIN Cykel, ved du, hvem du vil? AARON RODGERS. Jordan: Ligesom alle.

Vil du gå i træningslejr? DEN FØRSTE DAG MED ØVELSE? Ja, Jordan: Jeg TROR, JEG ER FOR. ALLE Cykler starter i bevægelsen her. En gruppe drenge, der kommer ned og har det sjovt, tak for at du deltager i os, jeg har masser af sjov.

TILBAGE TIL DIG. Lisa: TROR du, at nogen vil køre dig på din cykel? Jordan: KAN KAN, MEN JEG BLIVER UD. HVIS JEG ULYKKELIGT TAGER EN Cykel fra en af ​​packspillerne, VIL BØRNEN PÅFYLDES TIL BIT.Millaine: HER KOMMER EN HEL ANDEN BESÆTTELSE. ALLE FORSKELLIGE NFL-TRÆNINGSCAMPER OG FOR AT SE INKLUSIVITET, DER ER FANTASTISK, AT DU KAN TILBYDE FOR BØRNENE. >> Lisa: EN FANTASTISK DAG PÅ LAMBO FELT. TRÆNINGSCAMP I-10: 15 I DAG.

Ejes Green Bay Packers af fans?

DetPakkerehar været et offentligtejet, nonprofit-selskab siden 18. august 1923. Virksomheden har i øjeblikket 360.760 aktionærer, der samlet ejer 5.011.558 aktier efter det sidste aktiesalg i 2011 til 2012.

EverythingTop10 er stolte af at kunne præsentere 'De 10 bedste ting, du ikke vidste om AaronJones!' # 10.Jones er en af ​​NFL's elite løbebacks, men få college-trænere så hans potentiale efter gymnasiet. Staturen på 9 fod og 208 pund er sandsynligvis en grund til, at mange gymnasier ikke tog chancer.

Alligevel var Jones en tre-stjernet rekrutter, der dimitterede fra Burges High School i El Paso, Texas. Kun to Division I-skoler tilbød ham et stipendium, New Mexico State og University of Texas El Paso. Jones accepterede tilbudet om at spille på UTEP og blive i sin hjemby.

UTEP tilbød også Arons bror Alvin et stipendium til at spille linebackers for at holde duoen sammen. På trods af rekorder ved UTEP blev Jones ikke udarbejdet af Packers før den femte runde i 2017. # 9.Jones er ikke det eneste medlem af hans familie, der spillede college fodbold for UTEP Miners.

Jones 'tvillingebror Alvin spillede også for Miners. Alvin spillede som linebacker og havde en succesrig karriere på holdet. Desværre for Alvi n var han ikke trukket til at spille i NFL.

Han underskrev med Baltimore Ravens i 2018 som en ledig fri agent. Men efter at have været skadet i nogen tid og været på træningsholdet blev Alvin løsladt i 2019. Selvom Alvin ikke længere er i NFL, kan han hævde at være 30 minutter ældre end Aaron. # 8.

Den 1. oktober 2017, mens han spillede for Green Bay Packers i sin første sæson, blev Jones stoppet af politiet for at gå på Highway 172 i Ashwaubenon, Wisconsin kl. Kørsel for hurtigt 11:37 Jones Jones køretøj blev målt til 129 mph i en 55 mph zone. Ifølge hændelsesrapporten lugte soldaten marihuana i køretøjet.

Han bemærkede også, at Jones 'øjne var blodskudte. Jones indrømmede at ryge marihuana, inden han forlod sit hjem. I juli 2018, efter at sagsbehandlingen var afsluttet, suspenderede NFL Jones til to almindelige sæsonkampe uden løn. # 7.

Jones satte skoleoptegnelser i flere kategorier ved University of Texas El Paso. Han satte rekorder for de fleste landingsbaner med 4.114, mest14 100-yard rushing-spil med 17, mest rushing yards i en enkelt sæson ved UTEP med 1.773, de fleste 200-yard rushing-spil med fem og den længste run af scrimmage med 91 yards. Jones reddede det bedste til sidst og stormede 301 yards og fire touchdowns mod North Texas i hans sidste spil på UTEP. # 6.Jones skabte overskrifter, da han hjalp en tilfældig kvinde i Appleton International Airport i maj 2018.

Ifølge Jones gjorde han det samme som enhver ville gøre ved at hjælpe kvinden ud af flyet og gennem lufthavnen. Jones blev fotograferet og skubbet den kørestolsbundne kvinde gennem lufthavnen, og billedet blev efterfølgende delt på Twitter. Kvinden havde ingen idé om, at Jones var en Packers-spiller, og accepterede kun hans tilbud om at hjælpe.

De to kom gennem lufthavnen, kvinden bemærkede, at det var en pakkedag på Jones 'bagage, og først nu fandt hun ud af, hvem manden skubbede hendes kørestol. Jones vidste ikke før den aften, at der blev taget et billede, mens han dræbte loo på sin Twitter-konto. # 5.Aaron og Alvin er uadskillelige, og en af ​​grundene til, at de er tæt som brødre, er de mange træk, de lavede som børn. Jones 'forældre er begge pensionerede hærsergenter, og familien førte nomadeliv, der tog dem over hele verden.

Født i Savannah, Georgien, flyttede familien til flere stater og tilbragte også tid i Tyskland. Familien til sidst bosatte sig i El Paso, da drengene gik i gymnasiet og spillede fodbold i Burges. # 4.Jones kan være en vigtig del af Packers i dag, men det var ikke tilfældet i uge 1 i NFL-sæsonen 2017.

Jones blev opført som inaktiv for Packers 'første kamp i sit debutår. Som en rookie var Jones oprindeligt beregnet til specielle hold, men han viste hurtigt sit potentiale i træning. I slutningen af ​​NFL-sæsonen 2017 havde Jones spillet 12 kampe og scoret fire touchdowns.

Alligevel samlede han kun 488 yards. To år senere løb Jones 1000 yards og 16 touchdowns. # 3.

Den 24. juli 2018 begyndte Jones at danse Crystal Molina. På det tidspunkt spillede Jones allerede i NFL og spillede for Packers. Imidlertid deltog Molina også i UTEP, og det er sandsynligt, at parret mødtes på college, men ikke begyndte deres forhold før 2018, Jones og Molina bød deres første barn velkommen under COVID-19-pandemien.

Parret kaldte deres lille dreng 'Aaron LaRae Jones Jr.' # 2. Mens fødslen af ​​Jones 'første barn var en bemærkelsesværdig begivenhed, er handlinger på dagen for Aaron Jr.s fødsel blevet kritiseret af atleter og fans i hele USA.

steve smith motorcykel ulykke

Ikke længe efter Aaron Jr. blev født, dukkede et foto online op af Jones, der spillede PS4 uden for hospitalet, mens Molina arbejdede. Billedet blev viralt, og atleterne vejede ind på Jones 'handlinger.

WNBA-spiller Kelsey Plum kaldte Jones 'trash' for at have spillet PS4 i stedet for at være i fødestuen. Jones tweetede tilbage på Plum og skrev: 'Dette er vildt, hun bad mig om at bringe spillet, men du ved ikke om hele processen med at få et barn, så tal ikke om mig, før du ser det! # 1.Når Jones gik i gymnasiet, købte hans forældre den sjette mand DVD til ham.

Fremstillet i 1997 og med Marlon i hovedrollen forbliver Wayans Jones 'favorit. Den tilbageløbende bringer stadig en bærbar DVD-afspiller til at se filmen på Packers Road Games. Filmen rørte både Aaron og bror Alvin undervejs, da det mindede ham om hans familie.

Det er alle mennesker! Efterlad en lignende, hvis du kunne lide artiklen og kommentere nedenfor, hvilken NFL-spiller du gerne vil se os om næste! Sørg for, at du også abonnerer på os! , fortæl os, hvor du vil rangere Aaron Jones blandt de bedste løbebacks i ligaen! Indtil næste gang!

Hvor meget tjener Packers om året?

I 2019 omsatte Green BayPakkerevar 485 millioner amerikanske dollars.1. okt 2020

Hvad er Packers tradition?

At rulle tønden ud ved Lambeau er enPakkerepolkatraditionmed en historie med berømte ansigter. GREEN BAY - En ting du kan stole på i hvert hjemPakkerespil: Nogen vil rulle tønden ud og Lambeau Field vil have en tønde sjov.6. dec 2019

Hvor er Green Bay Packers træningslejr?

TjekGreen Bay Packers træningslejr, Hall of Fame eller tur Lambeau Field |Green BayCVB.

Får Packers aktionærer Super Bowl-ringe?

The Green BayPakkereer det eneste store liga sportshold i USA, der ejes afaktionærer. De er et offentligt selskab i modsætning til de andre NFL-hold, der typisk ejes af en enkelt familie eller et partnerskab. Arbejder med Jostens, thePakkeredesignet og solgtaktionæreren specielSuper skål ring.

Hvad står G for på Packers hjelmen?

Forud for Super Bowl XLV udtænkte den tidligere NFL-løber Tiki Barber en historie på mediedagen om, hvordanGstod for storhed. Er det sandt, at i 1960 NFL mesterskabet mod Philadelphia den berømtePakkere Gvar ikke påhjelm? Ja. Der var ingenGpå denPakkere''hjelmindtil 1961.24. sep 2015

Hvorfor hedder de Packers?

Virksomheden gav sit navn til Green BayPakkere. Fodboldholdet tog sit navn efter Curly Lambeau, en ekspeditør for virksomheden, bad med succes firmaets ejer, Frank Peck, om penge til trøjer og brug af selskabets atletikbane i 1919.

Hvad chant Green Bay Packers?

DuPakkereGå!' er kampensangafGreen Bay Packers, og den første til et professionelt amerikansk fodboldhold.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cykel anmeldelser - en løsning på

Er BMC-cykler gode? At være et præstationsorienteret brand, er BMC stolt af sin tekniske og ramme teknologi. Disse cykler er et godt valg, hvis du er mere interesseret i at hente en topramme og opgradere komponenter, mens du går, eller dybest set hvis du er mere generet af rammen end logoet på skifterne og bremserne.

Islabike anmeldelser - pragmatiske løsninger

Hvilken er bedre frø eller Islabike? Islabikes Cnoc 16 syntes lidt mere manøvredygtig end Frog 48; den har mindre spor og dermed lidt lettere styring. Cnocs mere oprejste kørestilling på grund af det højere styr kan have været en faktor for, at Martha så ud til at se fremad mere end på jorden.

Hjelm anmeldelser - praktisk løsning

Hvad er det bedste mærke hjelme? Hvis du er på udkig efter en ny hjelm og ikke har tid til at læse vores anmeldelser, kan du overveje at overveje et af disse mærker. 1 AGV. Den italienske hjelmproducent AGV stiger til toppen i 2021 fra nummer 2. Nr. 2 Shoei. nr. 3 haj. Nr. 4 HJC. Nr. 5 Arai. Nr. 6 Caberg. Nej. 7 Nolan. Nr. 8 X-Lite.

Rudy-projektets solbrilleanmeldelse - hvordan man beslutter

Er Rudy solbriller gode? Rudy Project Defender-solbrillerne giver dig det store objektiv på udkig efter et fremragende synsfelt med en rigtig god fotokrom linse. De er modstandsdygtige over for misting, hvilket rydder hurtigt, hvis det sker. Men al den ydeevne gør dem dyre.

Hybridcykelanmeldelser - varige løsninger

Hvad er den bedste hybridcykel for pengene? Bedste hybridcyklerCannondale Quick 4. Giant ToughRoad SLR 2. Cannondale Bad Boy Alfine 8. Cannondale Treadwell. Specialiseret Sirrus 2.0. Octane Kode Pendler. Bombtrack Arise gearet. BMC Alpenchallenge 01 One. Rider som en landevejscykel, ligner en hybrid fra fremtiden.