Vigtigste > Cykling > Haro cykel anmeldelser - løsninger på problemerne

Haro cykel anmeldelser - løsninger på problemerne

Er Haro et godt cykelmærke?

ErHarocyklergodt? Ja de er, et af deres problemer i min bog er, hvordan cyklerne ser ud, de er lidt grimme sammenlignet med lignende cykler fra andre producenter. Men hvis du vil have noget for pengene,Haroer et fremragende valg.14. mar 2004Hej alle sammen og velkommen tilbage til endnu et tirsdagstip, hvor jeg i denne artikel vil lære dig, hvordan du fortæller, om en BMX-cykel er et skrammel eller ej, før du køber det. Titlen på denne kan være lidt hård, men jeg ser så meget misinformation på internettet, og så mange mennesker stiller spørgsmål: er denne cykel prisen værd? Og de spørger om cykler fra folk, der forsøger at sælge deres komplette cykler for fem år siden til den pris, de betalte, da de gjorde, de blev åbenbart kørt, og så jeg ville gerne gøre denne artikel i håb om, at det forhindrer mindst en person i at bruge for meget eller at være helt flået af at købe en BMX-cykel, og der er meget åbenlyse forskelle mellem en BMX-cykel som denne for eksempel og en cykel, som du kan finde på Walmart, der er en BMX-Bike. Dette er ikke en artikel, der taler om disse forskelle.

Forskellen er, at jeg vil tale om sådan, hvilket ikke er så indlysende ved første øjekast for en person, der lige er begyndt med BMX og bare ønsker at købe deres første Legit BMX-cykel nogen, der lige er begyndt, de to kan være meget ens, se i virkeligheden? To meget forskellige cykler holdes - to meget forskellige standarder, og det er virkelig vigtigt, når det kommer til sikkerhed. Til at begynde med vil vi tale om de absolut nemmeste måder at sige, at en cykel er i den nedre ende af spektret, og den mest åbenlyse og tydelige af dem er i bundbeslaget, som enhver moderne mærket BMX-cykel har lavet i de sidste par år, der inkluderer en amerikansk uforseglet bundbeslag eller et stykke krumtapopsætning, er utvivlsomt i den nederste ende af hele deres cykelspektrum, så jeg har allerede vist eksempler på amerikanske uforseglede bundbeslag med tredelt og et stykke krumtapopsætninger, og nu ser du et mellemstort bundbeslag på skærmen Med en tredelt krumtapopsætning er enhver cykel, som du måske overvejer at have en mellemstor bundbeslag, en sikker måde at fortælle, at cyklen fungerer dårligst i den nederste ende af spektret, mens bundbeslaget er den mest åbenlyse indikator for den kvalitet af en BMX-cykel, kan vi fortælle ch bevæge sig fremad for at se en lidt mindre indlysende indikator, men også noget, når du ved, hvad du skal se efter dig kan helt sikkert tlf l når en cykel er af en lavere kvalitet, og det er typen af ​​headsetlejer og arrangementet af headsettet på cyklen, så i tilfælde af komplette cykler i det lavere prisklasse, som normalt leveres med trykknap til uforseglet eller forseglede lejer, normalt i den nedre ende. Det er en uforseglet lejeopsætning, der er forskellen mellem dette og et integreret headsetopsætning som denne Cykel er, at med den indbyggede opsætning er pladsen til lejerne faktisk indbygget i cykelens hovedrør, og selvom dette måske lyder kompliceret for nogle af jer, er der en meget nem måde at fortælle, om en ramme, du ser på, er integreret eller har denne pressekop, og det er bare ved at se på dette område af Værftet mens, pressekopperne eller et uforseglet headset har et meget tydeligt brud i rammen, hvor noget er skubbet ind, mens en ramme med et integreret headset ikke har nogen tydelige brud, en indikation på, at denne ramme blev lavet for at få noget ind i hovedrør og forhåbentlig billedet s Jeg viser på skærmen har givet dig en bedre illustration af det for at forstå derfra, vi kan gå tilbage til bundbeslagsområdet til cykeltandhjulet Et tandhjul på en cykel er en anden mulig kvalitetsindikator, da komplette cykler er på Den nederste slutningen af ​​spektret er ofte udstyret med meget tynde tandhjul i stål.

Et kædehjul, der ser ud til at være lavet af stål Forskellen mellem aluminium og stål er normalt visuelt genkendelig, og kædehjulets tyndhed er et dødt tegn, da aluminiumskædehjul normalt er 5 til 7 millimeter tykke, og derefter er et tandhjul af stål ca. 3 millimeter tykt og som jeg sagde er det bare meget indlysende. Og det er de tre mest åbenlyse kvalitetsegenskaber for Neck's cykel, men når det kommer til disse ting, kommer prisen på $ 100 eller derunder ned på det. Du behøver virkelig ikke bekymre dig om disse ting, for under $ 100 er det som regel det værd, medmindre cyklen er helt sunket ned i jorden og allerede ødelagt, men det er noget, jeg ikke behøver at fortælle dig om det, er ret klart og indlysende og ærligt talt ville jeg aldrig betale mere end $ 75 på $ 100 for en cykel med et uforseglet headset eller et uforseglet amerikansk bundbeslag eller et krumtap og ståltandhjul i ét stykke, for det meste af tiden er der bedre tilbud derude for de samme eller bare lidt flere penge, så længe du ved, hvad du leder efter, når det kommer til de hundrede dollar pris, når vi går over det, og du har kryds af alle felterne.

er msg dårligt for digDet har et integreret headset, det har en midterste bundbeslag. Det har et aluminiumtandhjul over $ 100. Der er et par flere ting, du kan kontrollere, vi går ikke så meget i detaljer, men jeg har dem til dig nu.

Den første og sandsynligvis vigtigste af de ting, der bare ikke kom på den øverste liste, er, om cyklen har forseglede nav eller ikke på den, og hvis du er ny inden for marken, ved du muligvis ikke, hvordan tætningsnav ser ud på en BMX-cykel. Forhåbentlig kan disse billeder give dig lidt mere klarhed, og det er en anden ting, der kommer i spil med prisen, når du taler om hundrede dollars prismærke, og du taler om et uforseglet knudepunkt på denne cykel, du mister virkelig ikke for meget , fordi du ikke bruger en masse penge. Absolut under det hundrede dollars mark, men på den anden side, hvis du bruger omkring $ 100, og du får en cykel med forseglede nav foran og bag, ved du, at du får bedre værdi, og det er derfor, det er vigtigt at se på disse ting at se mindre ting at se på. ikke helt garanteret, fordi de er lette at udskifte, sadlen og dækkene er, når det kommer til sadlen til komplette cykler i det lavere prisklasse.

De bruges normalt med en sadel- og sædepostkombination, der er forbundet uden justering af åbenlyse grunde, hvilket sparer omkostninger, og når det kommer til dæk, har komplette cykler til billigere dæk, der accepterer lavere dæktryk. Så når du ser på dækkene på en cykel, og der står omkring 35 til 50 psi der, leder du normalt efter et dæk af lavere kvalitet, som kan være en indikator for dele af dårlig kvalitet på cyklen, så hvis du ser dette, kan du bare kigger på at kaste andre aspekter af cyklen og igen i disse lavere prisklasser behøver du virkelig ikke være så kræsen og så nedad igen, når du ser dæk, der læser 110 psi på en cykel, som nogen kun 100 US for - dollars opkræves, du ved, at det har et dæk af bedre kvalitet, og det er bare bedre værdi, som du kan se på en BMX-cykel, men der er en anden ting, som vi endnu ikke har talt helt om. Og det er forskellen mellem eftermarkedet og mærkevarer på en cykel og de ringere mærkevarer på en cykel, ligesom de andre ting, jeg har talt om.Det er ikke rigtig sat i sten, fordi alle kan bytte en del på en BMX-cykel, og nogen kunne placere de absolut bedste krumtap på et uforseglet amerikansk bundbeslag med et uforseglet headset, og det kan absolut ikke betyde andet end når man ser på en cykel og gør Se store mærker overalt Delene på hjulene er faktisk stemplet i delen og ikke kun et mærkat på den. Så kan det være en indikator for, at mange af delene er eftermarkedet eller af højere kvalitet på den komplette cykel, der blev købt, og som kunne være en anden indikation for, at du får et bedre forhold mellem pris og ydelse F.eks. er avancerede komplette cykler undertiden udstyret med mærkevarer fra dette firma. Et godt eksempel på dette er, at der er nogle søndag komplette cykler, der kommer med Odyssey-Cl utch gratis rutsjebane på den, det er en $ 200 eller mere cykel, men de leveres med en komplet cykel, der koster omkring fire hundrede og fem hundrede og fem hundrede dollars, og med det ved du, at du får bedre værdi på denne cykel, fordi du kunne sælge det hub og tjene halvdelen af ​​pengene på cyklen. Det er som om jeg hænger på mig selv.

Det hænger bestemt hen imod mig. Jeg har det ikke stramt nok. Okay, jeg var nødt til at ordne det, og jeg bemærkede, at mikrofonen var fuld.

Så hvis der var en lydændring, er jeg ked af, det er fint nu, men som sagt er det ikke sat i sten, men det er bestemt noget at huske på, når og hvornår du vil købe en fuld BMX-cykel Når det kommer til at købe en hel BMX-cykel, du vil normalt ikke bruge det beløb, som nogen har betalt for en cykel, medmindre det er helt nyt, og du skal absolut have det, fordi værdien falder, når nogen får noget, og der er normalt meget bedre tilbud derude, hvor du kan få en specialcykel, der for det meste har dele til eftermarkedet eller alle eftermarkedsdele til en meget god pris for den person, der ønsker at købe en komplet cykel, der kunne og kunne bruges. Jeg ved ikke nøjagtigt, hvad jeg skal se efter endnu. Så forhåbentlig hjalp det dig. Lad mig vide i kommentarerne nedenfor.Jeg håber, at jeg har reddet mindst én person fra at bruge for mange penge eller blive dræbt af nogen på internettet, så lad os vide, hvad du har købt, og hvor meget du har betalt for det, det virker som en god måde at være der i kommentarer nedenfor for at starte en samtale hver tirsdag samt BMX og nyhedsartikler på fredag ​​og andre typer kørselsartikler og streams i løbet af ugen. Jeg vil gerne takke jer for at være her og se, og jeg håber inderligt, at du i det mindste nyder denne artikel hjælper nogen, fordi det var et mareridt at gøre det og med det. Tak igen for at se, og vi ses i morgen for en anden artikel. Farvel dig

Gør Haro gode mountainbikes?

DetHaroShift R9 Plus er engodt-presterende trail cykel, der er enstoreværdi. Til 2.790 $ er det ikke billigt, men det er mindre end en masse 130 mm sticyklerog kommer med dele, der ikke holder dig tilbage. Denne kombinationgørcykelstallet, når du sprænger gennem stenhaver og en fremragende bjergbestiger.17. september 2018

Er Haro-cykler fremstillet i Kina?

Haro- et CalifornienBMXfirma startet i 1977 af BobHaro. Al produktion kommer fra Asien.Haroejer Masi-mærket. Kenstone med fabrikker i Tawan ogKina, er en nøgleleverandør.

Velkommen! I dag er jeg sammen med sporcyklist @ JeffreyHoogland & MTB-rytter @ VanEckRacing.

Vi vil konkurrere i et sprintløb mod hinanden. Spor vs. BMX vs.

MTB på 6 forskellige afstande. 25, 50, 75, 100, 150 & 200 meter sprints. Det var syg! Hastigheden var uvirkelig.

Føreren, der tager 1. plads, får 1 point, 2. plads får 2 point, 3. plads får 3 point. Føreren med det laveste samlede antal point vinder. Nu sker det.

Ja, nogle kolde øl. Ølene var lækre under kørsel til dette sted. Dette vil være vores sprintblok i dag. # NoSpon, men vi kan sende dem en DM, når vi er færdige.

Start linje. Alle kreditter til Jeroen, tjek organisationen. Jeg har sørget for, at vi havde alt til dette store løb.

Det ser professionel interviewer Koen ud. Nervøs allerede? Jeg har lyst til en Hollywood-stjerne. Jeg har hørt, at Koen er en meget kritisk interview fyr.

Ja, jeg er meget god til interviews. Jeg skal konkurrere mod 2 store fyre. Topkørere i BMX-løb og banecykling.

Så jeg er nødt til at gøre mit bedste som MTB-rytter. Jeg er meget nysgerrig. Jeg tror min chance er størst i de kortere sprints.

Jeg ser ikke frem til sprints mellem 100 og 200 meter. Cyklen og forberedelsen vil ikke være problemet i dag. Ingen! Prøv at få så meget gratis watt som muligt.

Men jeg er ikke sikker på, om watt i mine ben er nok i dag til at vinde. Lad os prøve at vise alle, at det ikke er koldt her. Det er hundekoldt.

fysioterapi for knæ

Jeg tror, ​​at mine største chancer er på 25 og 50 meter, hvor det skal ske. Jeg prøver at give alt på de andre sprints, og vi ser hvad der sker. Jeg er så træt! Vi har en høj pris på spil i dag, nogle Erdinger-øl.

Intet slår vinde et par kolde øl lige før jul. Du er så kold som du kan få. Det fryser næsten.

Har du medbragt dit track outfit? Helt sikkert! Jeg bærer den allerede bag alle disse lag. Ingen af ​​os har varmet op endnu. Vi er ved at gå ind i den første 25 meter sprint.

Jeg havde varmeren i bilen, jeg har allerede temperatur. Jeroen er endnu ikke varm, som du kan se, færdig! ? JA! Det var ikke en afstand for mig, jeg var alt for langt væk fra dem. Jeg håber, at jeg kan komme tættere på de længere afstande.

Allerede 3 point

Nå, glad for at vinde løb 1 (25 meter) Big Jeff var langt bag os, hvilket er godt for den næste afstand: 50 meter. Jeg tror, ​​jeg vinder. Ja selvfølgelig.

Bortset fra de korte afstande bliver det svært. Parat!? Luk en

Igen er Jeffrey der stadig, jeg tror det vil være tæt på Jeffrey i næste løb & Jeroen For at være ærlig var Jeffrey stadig langt tilbage. Hvordan har det med jeffrey Indtil videre har jeg ikke en chance. Dit udstyr er så stort! Du fortalte mig, at det ville være sjovt at sætte en masse udstyr på min cykel.

Men det sidste løb er 200 meter, det bliver min. Resultatet efter 2 kørsler: Justin: 2 point. Jeroen 4 point.

Jeffrey 6 point. Løbene bliver længere, så denne fyr har flere chancer. Jeg tror, ​​at den samlede score i slutningen stadig vil være tæt på.

Parat? Jeffrey er næsten klar til dette. Afstand: 75 yards. Klar!? Jeg sprinter mod to hurtige ryttere.

Og med det store gear er det svært at få fart. Jeg er tilfreds med denne sejr! Allerede 3 sejre for Justin. Vi er nødt til at gøre 150 meter og den sidste til dobbeltpoint.

Ja, vi skulle. Min timing var lige rigtig denne gang. Du var i starten så hurtigt. Vi kører 6 forskellige afstande, de kortere er bedre for mig end de længere.

100, 150 og 200 meter er meter svære at være. Parat!? Mine ben brænder allerede. Virkelig? Ja virkelig

Jeg bliver varm. Jeg er træt. Hvad er dateresultaterne? Maks.

Hastighed: 54,8 km / t. Maks.

Højeste ydeevne: 1900watts.Næste op: Aktuelle point: Justin 4, Jeroen 8 & Jeffrey 12. Alt for mange point til Jeffrey.

cykeltur for vægttab

Næste løb bliver 150 meter. Og sidst men ikke mindst 200 meter. Jeff: Jeg giver alt, men I er så hurtige på de første par meter.

Jeg tror, ​​jeg kunne lide 9 krumtap på 100 meter med det gear. Min fordel er, at jeg skifter gear, mens jeg springer i forhold til Justin & Jeffrey. Jeg tror, ​​at de samlede point bliver meget stramme i sidste ende. 150 meter næste.

Jeg ser ikke frem til det. Klar kameramand? Ja, jeg er. Jeg ser målstregen

Jeg er ikke bange for at gå fuld gas indtil da. Justin: Det er jeg. Parat!? Jeg blev 2., ikke? Nå Justin

Vi skal kontrollere kameraet til fotoafslutning. Å nej..Justin: Jeg blev nummer to! Nå, endnu en sprint, 200 yards, DOBBELE point.

Det vil kæmpe om dobbeltpoint. Alt eller intet, sprint 200 meter. Min afstand.

Parat!? Ja mænd! Ja dreng, han klarede det. Den eneste Jeffrey Hoogland. Ja mænd! Du var som en kampfly.

Det var syg! Hvilken god følelse at køre så hurtigt og flyve forbi. Damer og herre. Nysgerrig hvordan optagelserne blev foretaget? @KoenvdWijst med e-cyklen! S / o til Koen! Mange tak! Det er fantastisk.

Giv ham en stor bifald, Jeffrey Hooglaaa og! 2. plads (tællerfejl) Justin Kimmann Endelig 1. plads (tællerfejl) Jeroen van Eck. En øl og en julegave. Cheers Boys! Tak fordi du ser på jer alle sammen! Indtil næste gang.

schwinn citronskræller

Glem ikke at abonnere. En sikker og sund afslutning på jul og året. Det var godt!

Hvor fremstilles Haro-cykler?

Produktion og raffinement

Fuld produktion afHaroFreestyler begyndte omkring juli 1982 på værkstedet for Torker BMX, i Fullerton, Orange County.

Hej alle sammen, og velkommen tilbage til endnu et tirsdagstip, hvor jeg vil tale om, hvorfor Walmart BMX-cykler ikke er rigtige BMX-cykler i denne artikel for at overbevise dine forældre eller en anden om at købe dig en rigtig BMX-cykel, men de køber det ikke og de har brug for grunde fra nogen med en vis troværdighed, og de har brug for en som mig til at fortælle dem, at de skal skaffe dig en rigtig BMX-cykel, hvis du virkelig er i BMX på dette tidspunkt, skal du stoppe artiklen og enten bringe den til dem eller tage dem der og lad dem se. Resten, så lad os komme til spørgsmålet om, hvorfor Walmart BMX-cykler ikke er rigtige BMX-cykler. Du udsættes ikke for næsten de samme kvalitetsstandarder, hver eneste del på denne BMX-cykel er designet til misbrug.

Det er lavet til at tage fald Det er lavet til at køre som en ægte BMX-cykel Walmart-cykler er lavet til at blive kørt i cirkler i indkørslen Ti år gamle børn, der aldrig hopper og ikke skal sige, at det er en Walmart BMX-cykel, der ikke kan misbruge, det betyder, at du ikke vil have det til at forsøge at klare det misbrug, som ægte BMX-ridning lægger på det, og det bringer os direkte til det næste punkt, jeg taler om, og det er materialer, materialer til en BMX-cykel fra Walmart er langtfra ikke den samme kvalitet som materialerne på en ægte BMX-cykel Rio BMX-cykler er lavet af 4130 Chromoly og i nogle dele af aluminium af høj kvalitet, men når det kommer til hjul, er Walmart og BMX-cykler Walmartsie-cykler lavet af høj styrke stål til alle hovedkomponenterne på cyklen og aluminium til alt andet, og de er ærligt talt, de er bare skrammel og ærligt talt, du vil aldrig have en fuld højstyrkestålramme til enhver form for kørsel i virkeligheden -Deal BMX ridning i meget lang tid, i det mindste muligheden for, at efter en meget kort periode eller hårdt smækker eller falder, cyklen svigter eller viser tegn på fiasko, den tredje ting, jeg ville tale om, og dette er den største ting, jeg ville tale om, og det er sikkerhed. Som jeg sagde, er disse cykler ikke beregnet til at hoppe. De er ikke beregnet til at blive slibet, de er beregnet til at blive redet i cirkler af unge børn uden hensigt om nogensinde at gøre noget rigtige BMX-cykler igennem, så igen er dit barn ikke sikker på rigtige BMX-tricks på en cykel fra Walmart kan de slippe af med det lidt, men du vil ikke sætte dem i fare ved at grine af dig selv og købe en cykel fra Walmart, især når du overvejer at dette er noget, du ikke overvejer, at du kan gå til Craigslist eller Facebook, og sandsynligvis inden for 50 miles fra dig kan du finde en ægte BMX-cykel til en rimelig pris. Det kunne være en komplet cykel, som nogen købte og ikke ender med at bruge. Det kunne være en komplet cykel, der er specialfremstillet med alle mulige forskellige dele af høj kvalitet Ligesom dette, og du vil sandsynligvis være i stand til at betale lidt mere end det. Ville du have investeret i en Walmart-cykel efter skat og alle disse ting til noget, der var ægte og bygget til at håndtere din barn? Dette er den del af artiklen, hvor jeg beder de voksne, jeg fortalte, at den, der bragte denne artikel til dig, skulle bringe dig artiklen, og dette er den del, hvor du kan vende den om og sørge for, at de er forpligtet til BMXFor at cykle mindst et stykke tid inden du går ud og bruger en masse penge på en cykel.

Så ja, nogle gange kan det være okay at slippe af sted med en Walmart-cykel i en uge. Jeg ville ikke tage det mere end en måned, hvor jeg virkelig forsøgte at køre BMX på skateparken, fordi det kommer til at skade dem, jeg lover, hvis de fortsætter med at køre på en Walmart-cykel, en skatepark på stier eller endda på gaden, kan du huske at du har kørt. På et eller andet tidspunkt vil de skade sig selv eller den cykel, du bliver nødt til at skaffe dem noget, der kan modstå det misbrug, de står over for, og dette kommer også med alderen, når dit barn er lidt ældre 14 15 og prøver at køre BMX.

De bliver selvfølgelig større. Og det betyder, at en Walmart-cykel håndterer endnu færre af dem. Så du bør overveje at gå til din lokale cykelbutik nej, måske vil du ikke overveje det faktum, at du absolut skal gå til din lokale cykelbutik og spørge dem hvad? De har at tilbyde, og hvilke prisklasser, og de vil være i stand til at hjælpe dig.

Jeg har også nogle andre artikler på min YouTube-kanal, som du kan se som en BMX-købers vejledning. Der er masser af andre artikler online, som du også kan se, og jeg kan bogstaveligt talt ikke understrege nok, hvor vigtigt en nærliggende cykelbutik kan være for dit barn, hvis de holder sig til BMX-ridning. Det er et sted at gå, og der er en anden person, der kan være omkring for at se efter dem, når du ikke er i nærheden, og de, når de er på deres cykel, og det er et sted at få hjælp, og det er bare en positiv indflydelse på børn, der kører i de fleste tilfælde. Hvis jeg ikke engang synes, du skal overveje Walmart og købe en cykel, skal jeg absolut som du sagde, gå til din lokale cykelbutik og tale med dem først, da chancerne er, at de kan hjælpe dig, og hvis de kan Du må ikke handle i BMX, find en anden og besøg dem, for der er sandsynligvis en butik i nærheden, du er i BMX og bare vil hjælpe børn.

Vær sikker og få succes ved at cykle på den måde, som jeg vil have dig til. En anden ting at overveje, når du køber fra lokale cykelbutikker, er at hver gang du køber en cykel hos dem, kommer den også med deres støtte til den cykel. Hvis du køber en cykel fra Walmart og tager den med dig, skal jeg bare have dem til arbejdsløn på cyklen. De vil sandsynligvis ikke vise dig, hvordan du gør tingene med det, men hvis du køber en cykel til dit barn i denne cykelbutik, vil de sandsynligvis gerne hjælpe dem og vise dem ting på cyklen uden at skulle medbringe den til vedligeholdelse, når de bare har et hurtigt spørgsmål, og de vil kunne anbefale ting til fremtidige opgraderinger og lignende, mens de handler på Walmart eller på internettet? noget at overveje, når du køber en BMX-cykel, og når den virkelig tæller, når du ser det barn køre BMX om seks måneder til et år.

Du vil ikke rode med en Walmart-cykel, for hvis du gør det, køber du en anden cykel, hvis de ødelægger den cykel, du købte på Walmart, og så bruger du så mange flere penge, så hvorfor ikke bruge en Walmart-cykel? Penge på en legitim BMX-cykel for at komme i gang uden at bekymre dig om dine børns sikkerhed for en og to Dine penge spildes kun på en cykel, der falder fra hinanden, og når du er i en position, hvor du absolut skal have købt en cykel fra Walmart, fordi du ikke har råd til noget andet. Jeg har venner, der fremstiller disse cykler på Walmart, og deres råd i denne artikel er: bogstaveligt talt kontrollere alt på cyklen, tag det til en cykelbutik. Når de skal se det over og bare sørge for, at alt er ordentligt og ordentligt sat sammen, fordi du ikke vil have Jimmy, der er uden for at ryge cigaretter, mens han skubber vognen tilbage til Walmart, der bygger din BMX-cykel, gør det forkert eller ikke sat sammen ordentligt og dit barn går videre og går til skateparken og prøver at hoppe lidt, og barerne vender tilbage eller går fremad og lad dem falde på en andens regning og fejl.

Når det er sagt, håber jeg, du så denne artikel og lyttede og forstod alt, hvad jeg havde at sige, fordi det hele er sandt, og jeg vil virkelig bare hjælpe den, du er, det kan være at se denne artikel og tænke på at købe en BMX-cykel til dit barn eller hvem det end er. Tag en informeret beslutning og køb, når du køber noget. Jeg har set masser af artikler online fra YouTube BMX-folk, der prøver at køre en Walmart-cykel, ligesom de kører på deres egne cykler, og de ødelægger dem bare, og det er en af ​​de ting, som jeg virkelig ikke er interesseret i, at nogen har set, hvem der er virkelig bliver talt om.

Hvorfor sker dette? og hvorfor der er forskel på denne Walmart-cykel og en rigtig BMX-cykel som denne, og jeg ved, at en person, der ikke er i BMX-verdenen, muligvis ikke kan fortælle forskellen mellem de to bare ved at se på dem, men hvis du sætte to af dem ved siden af ​​det? hinanden kan du absolut se forskellene, og jeg lover dig, at der er større forskelle, endnu mere end dem, jeg lige har talt om, og de virksomheder, der laver de cykler, du ser på Walmartare, prøver disse cykler sådan at imitere bedst muligt, så meget som muligt er det forståeligt, at nogen kan fejle dem med hinanden, før de har noget reelt kendskab til emnet. Når det er sagt, har alle spørgsmål, lad dem være i kommentarerne nedenfor, eller rul gennem kommentarerne, og sørg for, at dit spørgsmål ikke er blevet stillet, fordi jeg ved, at der vil være mange af dem i kommentarerne, og jeg vil gerne hjælpe med så mange mennesker som muligt, og jeg vil have så mange børn som muligt at cykle. Jeg vil ikke have, at et barn holder op med at køre, fordi de havde en Walmart-cykel eller kører på deres gamle Walmart-cykel i skateparken Forsøger at hoppe og falde noget og aldrig vil ride igen Vil ikke se, at jeg vil BMX så mange mennesker som muligt ser.

Så jeg afslutter artiklen her, så hvis du har lært noget eller lavet en bedre beslutning, har du haft det, skal du abonnere på at købe en BMX-cykel til nogen i dit liv på grund af denne artikel, så lad mig det vide i kommentarfeltet nedenfor Dig er dernede, fordi jeg har så mange artikler som dette eller det, som dit barn eller den, der måske finder nyttige, efter at de har fået deres BMX-cykel, jeg har tip til, hvordan man arbejder på din cykel, jeg kommer med en hver gang BMX-nyhedsartikel er ude Fredag ​​taler om alle de nye ting, kommer ud og proffer laver artikler og alle mulige andre ting, plus bare artikler om mig, der har det sjovt eller kører med mine venner andre ugedage og nogle gange streamer jeg og snakker om forskellige aspekter af BMX , så hvis det lyder som noget, du måske er interesseret i, skal du trykke på knappen 'Abonner'. Flere artikler dukker op, og du kan finde alle artiklerne med flere tip og tricks, der i fremtiden hjælper med den cykel, du kan købe, medmindre det er en Walmart-cykel, fordi jeg ærligt talt ikke har foreslået at lave artikler om arbejder på sådanne cykler, fordi jeg ikke tror, ​​at nogen, der prøver virkelig at køre BMX, skal køre på en af ​​disse cykler og med det? Tak igen for at hænge ud og se denne artikel. Jeg håber virkelig, det var nyttigt og vi ses i morgen, forhåbentlig til en anden artikel.

Tak og farvel

Er Haro American lavet?

HaroBikes Corporation er enamerikanskBMX og Mountain cykel producent.

Hvilken slags cykel er en Haro?

Harobygger en bred vifte af BMX freestylecyklerder hjælper dig med at gøre netop det, fra Pro bygger helt ned til lidt mere overkommelige, men fuldt kapable maskiner. Vi har altid haft de bedste professionelle kørere på vorescyklerhvilket giver et godt forsknings- og udviklingsteam (minus det hvide laboratoriefrakke-se Team).

Er Haro Bikes lavet i Taiwan?

Jeg tror de erlavetaf Kenisis iTaiwan. De er en af ​​de største rammeproducenter, og jeg bemærkede nogle af deres designs påHarorammer. Under alle omstændigheder er de næsten helt sikkertfremstillet i Taiwanhvis ikke Kina.21. nov. 2006 år

Er del Sol-cykler gode?

Behagelig kørestilling og sæde, glat skift, let at skifte, du kan køre meget og stadig have lyst til at køre mere. Det hercykelhar en meget behagelig tur. Det er meget let at altid finde et behageligt udstyr. Skift er virkelig glat og skifter hurtigt.

Er Bianchi-cykler fremstillet i Kina?

Bianchiog Pinarellos er allelaveti Taiwan, men mærkerne prøver altid at skjule disse oplysninger..27. jan. 2009 r.

Er Honda Del Sol pålidelig?

DetAf solener også en ekstrempålideligog sjov bil at køre, fantastisk gas kilometertal og har imponerende plads til ben og bagagerum (når toppen er på plads, altså) Hver brugt bil har problemer, ogAf solener ingen undtagelse.

radmini elektrisk foldecykel

Hvilken slags BMX-cykel fremstiller Haro?

Haro bygger en bred vifte af BMX freestyle-cykler, der hjælper dig med at gøre netop det, fra Pro bygger helt ned til lidt mere overkommelige, men fuldt kapable maskiner. Vi har altid haft de bedste professionelle kørere på vores cykler, hvilket giver et godt forsknings- og udviklingsteam (minus det hvide laboratoriefrakke-se Team).

Er Haro tandhjulscyklen en god cykel?

Haro er som en rutsjebane nu. Haro er som en rutsjebane nu. De laver nogle rigtig skide tunge 52t kædehjulcykler med 1pc plastkrumme og en 300mm sadelpind og lort, der er omkring 40 kg, og de laver nogle høje high-end kompletter, der faktisk er virkelig stærke og virkelig holdbare, men folk hader dem bare fordi dens Haro.

Hvilket er bedre, Haro eller det nye kompletterer?

Haro er god nu, og de var gode tilbage på dagen, det var bare tiden imellem, hvor de sugede. deres nye kompletter er fantastiske.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Memphis cykelruter - hvordan man adresserer

Er Memphis cykelvenlig? Siden de uheldige udmærkelser, der blev givet af Bicycling.com, for adecade siden, arbejdede byen for at blive et mere cykelvenligt samfund. I 2019 tilføjede byen 22 miles cykelveje til sine i alt 270 miles stier. I 2010 kunne byen tegne sig for mindre end to miles af cykelstier. 07.01.2020

Raleigh sporcykler - søg efter løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik-cykel til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topklasse mærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, vil du generelt opleve, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Cykelbalance - hvordan løser du

Hvordan balancerer vi på en cykel? Cykelryttere kan bruge to hovedbalanceringsstrategier: styring og kropsbevægelse i forhold til cyklen. Styring er afgørende for at opretholde balance og gør det muligt for cyklen at bevæge sig for at bringe støttebasen tilbage under centrum af massen. 24 februar. 2016 г.

Dallas cykelhjelm lov - besvare spørgsmålene

Er det ulovligt at cykle uden hjelm i Dallas? Hjelmlov Det er lovligt for alle personer i alle aldre at betjene en cykel uden at bære hjelm, medmindre andet er bestemt i en kommunal forskrift.

Wilier bikes anmeldelser - den ultimative guide

Er Wilier-cykler gode? Wiliers nye nul-SLR er en af ​​de bedste landevejscykler, du kan købe. Wilier Triestinas seneste har præstationen at gå head-to-head med de bedste cykler på markedet. Takeaway: Wiliers nye Zero SLR er en moderne racercykel på alle måder med den præstation, du forventer af en top-of-the-line cykel.24. 2019.

Cykelkultur - hvordan man løser

Hvorfor skal vi udvikle en cykelkultur? Urban cykelkultur er et kraftfuldt instrument til at opbygge bæredygtige, sunde og retfærdige byer. Cykelværktøj til byer og borgere rækker langt ud over transport, rekreation og sport.