Vigtigste > Cykling > Hitch cykelstativ - hvordan man tackler

Hitch cykelstativ - hvordan man tackler

Er liftcykelholdere bedre?

Trækstativer ideelle til at trækkemereend tocykler. Indlæsningsprocessen er lettere og kræver ikke løft over hovedet. Til træk-hitchudstyrede køretøjer - især dem, der har andet tagtilbehør - ahitch-monter cykelstativer vejen at gå.26. april 2021

Hej gutter! Når du har brug for at transportere din cykel i bilen, vil du gøre det så effektivt og sikkert som muligt. At finde et bagagestativ til dine cykler kan være et let mål. Det er ikke så let at finde ud af, hvor man skal starte.

I denne artikel vil vi se på de fem største anhængertrækcykelholdere på markedet i dag. Vi oprettede denne liste baseret på vores egen mening, forskning og kundeanmeldelser. Vi tog højde for deres kvalitet, funktioner og værdier, når vi indsnævrer det bedst mulige valg.

For mere information og opdateret prisfastsættelse af de nævnte produkter, se linkene i beskrivelsesfeltet nedenfor. Det femte produkt på vores liste er YAKIMA Holdup Hitch Mounted cykelholder. Yakima Holdup er lidt anderledes end konventionelle cykelholdere.Den indeholder en forlænget arm, hvorpå de indre rør på cykeldækket sidder. Det har hængslede rum i klemenden, der giver dig mulighed for at folde op mere kompakt opbevaring. Ligesom andre monterede bagagebærer er den alsidig, da den klemmer cyklen på forhjulet, så den har færre pasformsproblemer.

cykelsmerter

Dette cykelstativ bruger en låsestift til at fastgøre bagagestativet til dit køretøj. Selvom det ikke er det mest behagelige design, er holdup-træk robust og ville kræve mere arbejde for at løsne fra bilen. De korte kabler, der strækker sig fra skraldearmene, der holder forhjulet, fastgør din cykel til bagageholderen.

Den leveres med låsekerner til kablerne og en låsende koblingsstift - begge deler en fælles nøgle. Den reelle styrke ved holdup ligger i dens bæreevne. At kunne transportere op til 4 cykler er bare fantastisk! Dette er ideelt, hvis du skal på en lang tur med dine venner og familie.Og det sjove er, at selvom mærket siger, at det kan rumme op til 4 cykler, kan du nemt køre den 5. cykel for at teste grænserne for dens muligheder. Dens fordele er: * Det har et robust design. Det skal være enkelt og let at bruge; * Det kan bære en bred vifte af cykler; * Det foldes mindre end andre bagagebærere - perfekt til dem, der har begrænset lagerplads; og * den har anti-svingende monteringer, der holder cyklerne i at støde ind i hinanden.

Ulemperne er dog: * Det er ikke let at samle. To personer skal gøre jobbet; * Selvom designet fungerer og er praktisk, kan vi ikke sige, at det er trendy; og * På trods af det kompakte design vejer bagagebæreren stadig 49 pund, så det tager mere kræfter at tage på og tage af. Men med hensyn til ydeevne dræber dette cykelstativ.

Den er ideel til dem, der ønsker rå og robust lastekraft. Fjerde på vores liste er Allen Deluxe 4-Bike Hitch Carrier. Allen Sports er kendt for at fremstille nogle af de bedste cykelholdere i verden.Deres produkter er meget populære, og den ydeevne, du får fra dem, er ikke et problem. AllenDeluxe 4 tilbyder en økonomisk løsning til dem, der ikke bruger cykelholdere dagligt, og er et budgetvenligt 'svingarmstil' anhængertræk. Installation tager kun et par minutter; Bagagebærer glider glat ind i trailerkoblingen på dit køretøj.

Det er også sikret med en møtrik og skrue. Allen Deluxe 4 tilbyder masser af plads til op til fire cykler med en individuel vugge på hver arm. Den er også udstyret med det innovative Allen Sport surringssystem, der fastgør dine cykler under transport.

Det er et visuelt tiltalende cykelstativ, der også er meget praktisk. Når den ikke er i brug, foldes armene ned. Og selv når den er fuldt lastet, kan den vippes udad for at få adgang til bagsiden af ​​dit køretøj.

Dens fordele er: * Det er overkommeligt i forhold til andre mærker; * Det er let at fastgøre køretøjer; * Du kan bære op til 4 cykler inklusive et 2 tommer anhængertræk til cyklerne; * Den leveres med en levetidsgaranti fra producenten; og * Der er forskellige designs at vælge imellem. Dog * Det har ikke låse til cyklerne, så du skal muligvis sikre dig en til sikrere transport; og * Han kan ikke bære de mest moderne cykler med fuld affjedring. Allen Deluxe er en fantastisk anhængertrækcykelholder, du skal overveje, hvis du bruger bærere lejlighedsvis.

Det tredje produkt på vores liste er Swagman Chinook Hitch cykelstativ. Som navnet antyder, handler det kun om swag. Muligheden for at integrere enhver ønsket form gør denne cykelholder med anhængertræk så unik som den kan være.

Med skraldebånd på bæreren kan den rumme to cykler på samme tid. Passer til forskellige cykelstørrelser, hjul og dækbredder. Den leveres med en standard låsestift og låseclips for ekstra sikkerhed.

aero-cyklus

Chinook er bedst egnet til lettere daglig brug. Med sin lave lasthøjde og enkle klemme er det nemt at ilægge systemet. Det er også let at installere, og du kan nemt skubbe det rundt for at få adgang til din bagagerum.

Hele pointen her er et funktionelt produkt, mens du holder det ru og swaggy væk Hold øje med udseendet. Dens fordele er: * Det er et anstændigt cykelstativ til en overkommelig pris; * Det er let at bruge og alsidigt; Det giver god justerbarhed; og * Installation er let. Ulemperne er dog: * Det er ikke så stabilt som andre bagagebærere.

Når man kører på ujævne veje, har bagagerummet en tendens til at svinge, hvilket får klemmerne til at komme i kontakt med cykelrammen, hvilket resulterer i alt taget i betragtning, Chinook er bedst til lettere brug, for dem der bruger sjældnere bagagestativer og mest på glatte vejoverflader kører. I betragtning af prisen gør det jobbet med sin fleksibilitet og funktionalitet i Hollywood Racks HR1400 Sport Rider SE. Denne tunge og robuste bagagebærer er beregnet til strømbrugere.

Det muliggør transport af op til fire cykler på dit køretøj på samme tid. Designet er også unikt. Der er i alt to stativer tilsluttet og med et to cykler-i-et rack.

Designet på HR1400 er okay, men konceptet er genialt. Dual rack-stilen øger kapaciteten til at bære cykler og reducerer risikoen for, at cykler rammer hinanden. Det er udstyret med det patenterede No Wobble-No Tools-trækstrammesystem.

Det inkluderer låse ramme kroge, en nøgle-lignende hitch pin og en 8-tommer-sikkerhed kabler. Den leveres også med et fastspændingssystem, justerbare hjulbeslag, fjederben og polstrede håndtag. Med fjederbenene kan du folde cykelstativet op, og du har let adgang til bagagerummet på dit køretøj.

Og når du ikke behøver at bruge cykelstativet, kan du blot folde det bag på din bil for at få en udsøgt oplevelse. Det er let at installere og garanteret at være sikkert. Du behøver ikke at være professionel for at sikre en korrekt installation af dette bagagebærer.

Dens fordele er: * Med et så robust design øger det cyklernes sikkerhed. Strukturen vakler ikke, da den er tung og virkelig kan bære vægt; * Den er udstyret med anti-vejsvibrationsteknologi, så du vil føle dig sikker, selv når du kører på ujævne veje, da den er godt polstret og ekstraordinært godt understøttet er forstærket med skum, så du behøver ikke bekymre dig om sikkerheden ved din cykler; og * Du kan nemt skifte mellem 2 til 4 cykelopsætninger. Det vejer dog 85 pund.

Det er et tungt stativ. Du har muligvis brug for ekstra hjælp til installationen. Med sit robuste og konvertible design er HR1400 et af de bedste cykelholdere derude! som du kan købe.

Hvis du er en strømbruger, er dette et fremragende valg. Inden vi afslører nummer et, skal du læse beskrivelsen nedenfor for de seneste tilbud på hver af disse varer, og du vil holde dig opdateret om de bedste produkter derude. Og for det første har vi Kuat NV 2.0.

En opdateret version af den populære Kuat NV, NV 2.0 tilbyder førsteklasses æstetik og funktionelt design, en af ​​de bedste sikkerhedsfunktioner, ud over dets smukke håndværk og en integreret arbejdsstand. NV 2.0 er en af ​​de nemmeste at bruge bagagebærer på markedet.

Dens skraldearme er lette at stramme og løsne, mens baghjulsstropperne også er godt designet og nemme at bruge. Den har et stort håndtag ved omdrejningspunktet, hvilket gør sænkning og løft af en brise. Det fantastiske ved det er, at du ikke behøver at bøje dig ned for at bringe bagagestativet til vandret lastning - en opretstående position.

I slutningen af ​​hver hylde er der en kabellås og en låsestift til fastgørelse af bagagebærer til køretøjet. Kablerne har en betydelig diameter og kan føres gennem den bageste trekant af rammen. NV 2.0 har en pulverlakeret overflade, der øger dens holdbarhed.

I modsætning til dem med lak er det svært at blive ridset, så vedligeholdelsen er let selv ved langvarig brug. Den er velegnet til alle typer cykler, fra racercykler til downhill-cykler. Den indbyggede arbejdsstand er en fremragende funktion for dem, der kører på farten eller udfører hyppige reparationer.

Dens fordele er: * Det ser godt ud. Æstetisk er NV 2.0 en fremragende mulighed; * dets sikkerhedssystem på træk gør det mere troværdigt; hele designet er integreret med snore og låse; og * Det indbyggede arbejdsstativ kan være nyttigt.

Imidlertid, * selvom det er fremragende værdi for pengene, er det ikke en billig mulighed, hvis du leder efter et professionelt cykelstativ, der vil gøre 'jeg og krydser' konstruktionen og materialer des NV 2.0 er de bedste i branchen. Det er det for nu.

Tak fordi du så med! Hvis vi har været til hjælp for dig, skal du klikke på knapperne 'Synes godt om' og 'Abonner'. Se jer i de næste artikler!

michael kelly børn

Hvad er det bedste cykelstativ til træk?

Thule T2 Pro XTR

Detbedste trækmonteretracki vores anmeldelse er Thule T2 Pro XT helt nede.
3. marts 2021

Er liftcykelholdere sikre?

Træk cykelholdere sikkertholdecyklermen kan udgøre en større trussel mod brugerens køretøj, især under kørsel. For eksempel,hitchmonteretcykelholdereikke hvile mod et køretøj som deres kolleger. Dette betyder, at risikoen for ridser mindskes.20. sep 2020

ja om morgenen er det omkring kl. 4:30 om morgenen, vi blev vågnet for cirka en time siden af ​​en, der stjal vores cykler, mens vi sov, heldigvis lykkedes det dem kun at stjæle en af ​​de cykler, de bogstaveligt talt kom igennem som smør har klippet dette lås, hvad en billig crap lock, du ved ikke, det er alt, hvad du er indeni. de spalter også åbne, hvilket er virkelig irriterende, dette er den mest irriterende ting, at de beskadigede stativet, så ja, vi skal finde en ny lås. Du kan ikke have noget, kan du? Jeg mener, jeg tror, ​​du bliver nødt til at se på den positive side af de ting, du ved, jeg håber, at den, der tog det, virkelig havde brug for det. de vidste, hvad de lavede. de organiseres også så hurtigt. det hele gik på få sekunder, så ja, vi er også i en ny landmand, vi er nu i montenegro, dejlig velkomst, vi har den første nat montenegro tak, jeg er sikker på, at det ikke er så slemt, det forhindrer os ikke i at besøge montenegro nyd det, fordi jeg ved, det er et smukt land, som jeg har været her før, og jeg kan ikke vente med at dele dette med denne dejlige kvinde, selvom de første par minutter, vi var der, var smukke yeahokay hurtigt fremad to uger, vi er i Albanien spoiler alarm vi udskiftede pushcyklen med denne dejlige ting, vi hentede i hovedstaden Tirana af masser at vælge imellem, men denne er ikke ny, den bruges faktisk, men den er perfekt, hun har det fint. vi ville ikke rigtig have en ny, vi vil ikke dingle en gulerod til folk, der ønsker at stjæle cykler, vi fik også med sikkerhed, jeg viser dig, kom her, vi har en dejlig høj kæde, der vækker os, hvis nogen prøver at stjæle, mens de er tilbage og sover.

Beastie hængelås også vi fik dette, det var det, jeg ville have, det er en u-formet lås, der ikke kan skæres af dine skræddere, og vi sætter dem også sammen, så hvis vi formår at slippe af med dem, kan de ikke gå på det mere ridning . Så jeg mener, det er alt hvad du kan gøre, hvis de vil have det, de vil tage dem alligevel, så det udsætter os ikke for at have en cykel, men nej, jeg mener, du sparer så mange penge, selvom du køber en ny cykel, du sparer så mange penge på parkering, og det er bare den bedste ting i verden at bringe en cykel, ja, lad ikke det afskære folk, det er en fantastisk oplevelse, vi håber i det mindste har hjulpet du beslutter, om du vil medbringe en cykel eller ej, lad det ikke afskrække dig, okay og hvad vi vil efterlade dig med dette fantastiske landskab, som vi tilbragte her i Albanien i går aftes, et så smukt land, som du finder nogle vil have gode blogs ja HER FOR EVENTYRET!

Hvor meget koster et liftcykelstativ?

Hitch-monter cykelholderekoster typisk mellem $ 75 og $ 900.

Træk cykelholderekan tilbyde funktioner såsom svajende kontrolenheder, høj bæreevne, understøttelse med dobbelt arm og mere. Detprispåvirkes også af stilen og kvaliteten afrack.

Hvorfor er cykelholdere så dyre?

Hvercykeler sikret uafhængigt. Den øgede kompleksitet og stykker, der kræves for at opbygge denne stil afrackøger produktionsomkostningerne betydeligt. Platform stilstativerendnu mere-.16. juni 2017

Beskadiger cykelholdere din bil?

Bagagerumsmonteretcykelholderehar det største potentiale til at forårsageskadetildin bil. Denne typecykelstativsidder modbilermaling og stropper til kanterne af bagagerummet. Da denne typeracker altid i kontakt meddin bil, det kan gnides mod det og forårsage ridser.

Bliver stjålet cykelholdere?

Cykler bliver stjåletfrastativerpå køretøjer på trods af indbyggede låse. Men du skal aldrig forlade dincykelpå en bilrackuden opsyn i lange perioder eller natten over - også selvomracker låst. “Låsning af encykelti aracker afskrækkende, der tilføjer mere tid og kræfter til en mulig tyveri, ”siger Chris Ritchie fra Thule.25. oktober 2015

Hvor meget koster det at installere et træk?

Hvor megetkoster det atinstalleretilhitch? En professioneltrækinstallationkan koste alt fra $ 50 til over $ 250, afhængigt af bilforretningens arbejdskraft og vanskeligheden vedinstallation. Noglehitchinstallationer er mere intensive end andre, hvilket øger omkostningerne, da der kræves mere tid.

Har du brug for træk til cykelstativ?

Gørdubrug fortil trailerenhitchfor encykelstativ? At bruge enhitchmonterescykelstativ, dighar brug fortil trailerenhitchpå dit køretøj, menstagog bagagerumstativergør det ikkekrævetil trailerenhitch. Til trailerenhitchkan installeres på næsten ethvert køretøj - fra små hatchbacks til minibusser til store SUV'er.

Hvorfor er Thule-stativer så dyre?

De er mere end metalbarerder sidder på taget af din bil. Tagstativerer konstrueret ved hjælp af materialer af høj kvalitet og specielt design til at understøtte en stor vægt på toppen af ​​en bil ved hjælp af minimale kontaktpunkter. Den største grund til, at tagstativererdyrtskyldes design af høj kvalitet.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling vs løb - hvordan man håndterer

Hvor meget cykling svarer til løb? Den generelle tommelfingerregel er, at der er et forhold på 1: 3 løb-til-cykel, hvilket betyder en kilometer løb ved en moderat indsats svarer til tre miles cykling på det samme indsatsniveau. Cykling 12 miles svarer til at løbe fire miles, hvor begge anstrengelsesniveauer er de samme i en meget generel forstand for kardiovaskulær fitness.25 авг. 2014 г.

Apt cykelstativ - typiske svar og spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min cykel i min lejlighed? Her er 7 tip til opbevaring af din cykel i din lejlighed eller i dit lille hjem. Den enkleste løsning er at installere kroge fra loftet og hænge din cykel, når du ikke bruger den. Sæt det på væggen. Få en cykeldock. Brug en skærmhylde. Skub det ud af syne. Gå efter et cykelstativ. Skjul det under trappen. г.

Professionel cykelcykel - holdbare løsninger

Hvor meget koster en professionel cyklistcykel? Andres L. Douzoglou, en konsulent, der arbejder i cykelbranchen og med professionelle triatleter siger, at de fleste pro-kørere på turen kører på en cykel, der koster $ 10.000 og derover i detailværdi. 2013 .

Pro cykelhjelme - almindelige svar

Hvilke hjelme bruger pro-cyklist? Ekoi. Ekoi er den mest almindelige hjelmproducent i dette års Tour de France og understøtter ikke mindre end fire hold, der repræsenterer det franske mærke. AR14 er den, som de fleste kørere har valgt, med sit aerodynamiske design parret med små åbninger foran for åndbarhed. 4 дня назад

Hej cykling - hvordan man løser det

Forbrænder HIIT-cykling fedt? Intervalstræning med høj intensitet til cykling: Skal du prøve TimeZone RPM Opvarmning 3 minutter @ 80/85/90 o / min 2 minutter @ 85/90/95 o / min 1 minut 30 sekunder @ 90/95/100 o / min 1 minut 30 sekunder @ 95/100 / 105 o / min 1 minut @ 100/105/110 o / min 1 minut @ 80/85/90 o / min MAIN SET30 sekZ5110 - 1151 min ved opvarmningsmodstand Z185 - 90

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.