Vigtigste > Cykling > Sådan bæres tingene på en cykel - hvordan man løser det

Sådan bæres tingene på en cykel - hvordan man løser det

Hvordan bærer man tingene, når man cykler?

app til cykeldirigeringDer er en overraskende mængde udstyr, som du skal tage med på en lang tur, hvis du vil være helt selvforsynende, men som du kan se her, fylder du alt det i de tre baglommer, som du får på en cykeltrøje er ret svært. Så her er en guide til, hvordan vi effektivt pakker vores udstyr her på GCN. Så pænt arrangeret på dette bord, her er det udstyr, du skal tage med dig.

Først en vest, en regnkappe, et par energigeler, noget mad, en telefon og et vandtæt dæksel, et par dækhåndtag, et par lapper, en minipumpe, et multiverktøj, et super multiværktøj, to slanger, en minirør med solcreme, afhængigt af vejret, selvfølgelig ID, en tegnebog, nogle kontanter, en mere retro måde at bære dit udstyr på, en bidon. Så jeg hører dig spørge, skal vi lægge alt dette i? i vores lommer? Svaret: Det er vi ikke. Nej, hvis du lægger alt dette i din trøje, bukker dine lommer ud, og sættet flyver til venstre, højre og i midten.

Og der, mine damer og herrer, bliver en sadeltaske uvurderlig. Så i sadeltasken pakker du følgende ting: et par patches, der passer pænt deroppe, dine to indre kar, de passer meget tæt derinde, pænt og tæt, hvad du vil, og der er stadig plads til dine dækhåndtag, sæt dem derinde og også et multiværktøj. Lad os gå, glide ned ad siden, pæne og rene.Sæt det i. Hvor kompakt og effektivt er det? Så med dine slanger og værktøjer væk, lad os komme til de andre ting. Så min kappe og minipumpe er generelt fastgjort, så de ikke graver ind og sætter sig i min midterlomme bagpå og holder den pæn og central og afbalanceret.

Derefter er kontanter. Nu er der et par måder, du kan tage kontanter med på farten. En rigtig hemmelig slags old school-hemmeligholdelse, du har en £ 20-regning her, lige nok til at dække enhver eventualitet, og også et kaffestop, hvis det er nødvendigt, er at trække endestikkene ud på dit styr og placere dem pænt inde i stuvet væk.

Og en anden måde at holde penge på er denne. Mange af jer gør det måske allerede, men det er godt. Selvfølgelig, hvis du har en mobiltelefonetui, skal du lægge din £ 20-regning eller enhver anden valuta, der bruges i dit land, slip den ind, og det eliminerer behovet for at tage din tegnebog med dig.Apropos telefoner, selvom de fleste telefoner leveres med en sag, er det vigtigste at tage sig af skærmen og ikke ridse den, især når du lægger ting i og ud af lommen under kørsel. Så skaff dig en lille plastikhylster, sådan noget, det er bare en gammel Santini-taske til at holde armvarmerne i. Telefonen er virkelig klar til brug.

Nå, endelig er en af ​​de sidste ting, der kan være vigtige på en rejse eller når man går ud generelt, ID. Tag et kørekort og et firma, der hedder Road ID, for eksempel laver de også armbånd, der har alle de detaljer, du har brug for, hvis du får problemer. Plus dine geler, du kan lime dem på begge sider, du har et dejligt, velafbalanceret posesæt, så du kan komme på vej.

Nu er noget andet, du måske vil have med dig på en tur, men bestemt ikke i de vejrforhold, vi i øjeblikket har i Storbritannien, et lille rør med solcreme. Som jeg sagde, bestemt ikke i dag. Når alt kommer til alt berørte vi en old school-måde at bære dit udstyr på i en af ​​vores GCN-artikler, men her er en påmindelse til dig.Du får en gammel bidon, klipper det af, mange professionelle gør det faktisk, og som en påmindelse har du brug for to flaskeholdere på din cykel, ellers bliver du lidt tørstig. Skær toppen af, hent dit kit. Så du har pakket dine rør pænt, en plastikpose i passende størrelse, pletter, dit multiverktøj og dine dækhåndtag.

Rul dem alle sammen, pæne og kompakte, pæne og stramme sådan. Bagekunst kommer derinde. Sæt det i, pænt og pænt, og der har du det.

Og hvis du kan lide denne artikel, skal du sørge for at give den tommelfingre. Og for vores etiketteartikel klik her, og hvordan man kører en herre eller blid cyklist, klik her nedenfor. Og for at blive fan og abonnere på GCN er det helt gratis, klik på min gamle skolebidon.

Undskyld mig. Undskyld! Vi er kede af det!

lactobacillus gasseri vægttab

Hvordan bærer du tingene på en cykel?

Du kan spændetingdirekte til det. Du kan købe metalkurve, der kan foldes sammen, og som du kan lægge din taske, tote, rygsæk eller købmandsposer i. Min stærke anbefaling er at investere lidt mere og købe nogle tasker - sadeltasker designet til at klipse på dincykelrack.24. aug 2016

Hvordan bærer du dagligvarer på en cykel?

Jeg bruger en fanny pack, som jeg finder mere behagelig påcykelend noget andet på mine skuldre. Hvis jeg har mere at gørebærepå en given dag, pendlerencykelhar et stativ, som jeg kan spænde påting og sagereller hæng fikseringer. Men til den sædvanlige sjove tur med minimal belastning er jerseylommer plus den lille sædetaske det, jeg foretrækker.2. feb 2015

Hvordan bærer man vægt på en cykel?

Er det dårligt at cykle med en rygsæk?

Rygsække, messenger tasker og crossbody tasker er det bedste valg for tasker at have påcyklingfordi de bliver på plads på ryggen, mensridning. Ikke kun vil det kaste din balance væk, men det vil hoppe mod dit hjul og begge skade ditcykelog din taske.13. maj 2015

Hvordan bærer du tøj på en cykel?

Først skal du få et lagen eller håndklæde til at pakke ditvasketøjind, og bind derefter enderne af bundterne tæt. Racket på mincykelhar en fjederarm, som er pæn, men ikke nødvendig. Placer det største bundt og krydsende bungees rundt for at sikre det påcykelog at holde knuderne på plads. Tilføj et ekstra bundt, gentag.29. mar 2012

Er det bedre at træne på en tungere cykel?

Bundlinjen. Vægtetcykeltræninghar eksisteret så længe der har været klipper ogcykelryttere. Tilføjelse af vægte til dincykelmensuddannelseat opretholde den samme gearing og kadence kan tvinge dig til at arbejde hårdere og opbygge styrke og muskulær udholdenhed.22. nov. Dec 2019

Betyder vægten noget, når du køber en cykel?

De betragtes generelt som det bedste sted påcykelat kaste gram, fordi hjul og dæk roterervægt. Ekstravægtøger inerti og hjulinerti betyder meget for cykling, fordi rytteren skal overvinde den for at accelerere. Tyngre hjul kræver mere energi for at overvinde denne inerti.29. juli. Dec 2019

Skal du cykle med en rygsæk?

Rygsække, messenger tasker og crossbody tasker er det bedste valg for tasker at have påcyklingfordi de bliver på plads på ryggen, mens du kører. Ikke kun vil det kaste din balance væk, men det vil hoppe mod dit hjul og begge skade ditcykelog din taske.13. maj 2015

Hvorfor bruger cyklister rygsække?

Rygsækkebrugt afmotorcyklisterer polstret for ekstra komfort. Derfor giver de ekstra polstring og støtte til ryggen på ryttere under ulykker. Erfaringen har vist, at brug afrygsække gørikke øge muligheden for at få en rygskade under et fald.

Hvilken er den bedste måde at bære ting på en cykel på?

Der er ingen eneste bedste måde at bære ting på din cykel. Den rigtige opsætning for dig afhænger af, hvor meget du har brug for og hvor langt, hvad du skal gøre med det på din destination, og din personlige fornemmelse af, hvad der fungerer bedst for dig. Lad os se på fordele og ulemper ved alternativerne.

Kan du bære en totetaske på en cykel?

Andre typer tasker, som skuldertasker eller totes, fungerer ikke så godt, fordi de har en tendens til at komme i vejen for dig, mens du kører. Skuldertasker glider ned ad armen og sætter sig fast i dit hjul, og dinglende en totetaske fra styret bliver hurtigt gammelt.

Hvad kan jeg sætte i den bageste stativ på min cykel?

Et bageste rack er sandsynligvis et af de smukkeste cykeltilbehør, der nogensinde er opfundet. De koster alt fra $ 25 til mere end $ 100 (de billigere skal tjene dig perfekt). Du kan binde ting direkte til det. Du kan købe metalkurve, der kan foldes sammen, og som du kan lægge din taske, taske, rygsæk eller købmandsposer i.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.

Proteinpulver til piger - løsninger på problemerne

Hvad er godt proteinpulver til kvinder? 4 af de bedste proteinpulvere til kvinder ALOHA Organisk Proteinpulver. Dette plantebaserede proteinpulver er ideelt til kvinder med allergi, fordi det er fri for gluten, lactose og soja. Tone It Up Organisk plantebaseret proteinpulver. Vega Protein & Greens. Orgain Organic Protein & Superfoods Plantebaseret proteinpulver.

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Mad, der bremser dig - praktiske løsninger

Sænker æg? Æg. Æg er en fremragende kilde til magert protein, men mangler de kulhydrater, der er nødvendige for at skabe en intens svedesession. Og fordi protein tager længere tid for kroppen at fordøje, kan en omelet veje dig ned, hvis den indtages for tæt på din træning.

Er clif bars sunde - hvordan man beslutter

Er Clif Bars faktisk godt for dig? Højt i kalorier, de indeholder også 44 gram kulhydrat for at hjælpe med at brænde dine muskler eller genopfylde dine glykogenforretninger. Det er en god idé at tage en Clif Bar til en lang vandretur, men hvis du spiser dette mens du sidder i sofaen, er du bedre stillet med en mere nærende snack. 18 okt, 2019