Vigtigste > Cykling > Sådan rengøres cykelkæden - praktiske beslutninger

Sådan rengøres cykelkæden - praktiske beslutninger

Er WD-40 god til rengøring af cykelkæder?

Kan jeg brugeWD-40at smøre mincykelkæde? Nej. Du skal aldrig brugeWD40somkædesmøremiddel sidenWD-40er IKKE et sandt smøremiddel, da det primært bruges som opløsningsmiddel eller rustopløsningsmiddel.24. mar 2020

Af alle de dele af din cykel, der skal rengøres, er din kæde måske den vigtigste. En ren kæde er en langvarig kæde, og det har også en positiv indflydelse på hele dit tog. Så det er et klart tip til at spare penge.

Der er dog en specifik teknik, der kan bruges til effektiv kæderengøring, og vi vil dække det detaljeret i denne artikel. Så det er tid til at brede ærmerne op. Det første punkt, der skal nævnes, er at for at komme hertil har du brug for et specifikt produkt for at affedt din kæde.

Jeg er sikker på, at du alle kender denne følelse, når du prøver at få olie af dine hænder. Sæbe og hårdt vand er ikke nok. Måske fungerer opvaskesæbe lidt bedre, men dybest set holder du dig til det.

single speed mountainbike

Præcis det samme gælder for rengøring af din kæde. Gå tæt med koldt vand og svamp, så kommer du ingen steder, så du får brug for en særlig affedtningsmiddel. Nu kan forskellige kemikalier, som du har hjemme derhjemme, til en vis grad gøre jobbet.

Noget som hvid spiritus, paraffin eller diesel vil alle rense din kæde, men de er virkelig ret grove. De er bestemt ikke miljøvenlige, og jeg tror, ​​vi kan gøre det bedre. Hvis jeg ikke rengør det super hurtigt, har jeg altid det rigtige affedtningsmiddel med mig.

Nu bruger jeg altid en biologisk. Det betyder måske ikke noget for dig, men det betyder noget for mig. Alt affedtningsmiddel kan være ret groft, så det er bestemt en god ide at bære handsker og derefter være forsigtig med ikke at få noget i øjnene.

Klar til noget, ser jeg. Så er alt hvad du skal gøre, at hælde en lille mængde i en passende beholder. En savet vandflaske er en god brug for gamle.

Og så maler jeg det bare på med en pensel. Så jeg maler det bare generøst og træder derefter tilbage på kæden, så lader vi det bare sidde i et par minutter. Nå, dette næste stykke er et sejt lille hack.

efter Thanksgiving middag

Så du kan se, hvis vi bare renser kæden med en svamp og varmt vand nu, vil det se pænt og rent ud. Men hvis vi så kigger nøje, vil vi se, at der stadig er en smule snavs mellem kædernes plader, og det er dette snavs, der faktisk slides på vores drivlinje. Så indtast vores hack.

Dette er en neglebørste. Nogle af jer ved muligvis ikke, hvad man er, og det vil jeg tilgive jer for. Dette er en anden neglebørste, fordi vi får to farvede.

Nu er de begge tilgængelige på apoteker eller store supermarkeder. I det væsentlige klemmer vi kæden mellem vores to neglebørster og træder derefter tilbage, og de små børster renser kæden indefra og ud. Nu skal du muligvis ændre lidt på dine neglebørster, måske forkorte de indre børster lidt ned, så de passer godt rundt om kæden.

Så dette er vores hack. Der er også et specielt værktøj til denne opgave. Dette er kendt som et kædebad eller kæderengøringsmiddel og er i det væsentlige en mere bekvem og uden tvivl en meget mere effektiv måde at rengøre din kæde på.

Det blev specielt designet til dette formål. Du skal bare sætte din kæde derinde. Fyld den øverste beholder med affedtningsmiddel, og træk derefter gennem kæden, så bliver den ren.

Du skal altid bruge en svamp og varmt sæbevand for at sikre, at du fjerner affedtningsmidlet helt. Dette er absolut vigtigt, for hvis du ikke gør det, kan rester forhindre din kædeolie i at klæbe ordentligt. Så det beskytter mod det.

Det næste trin er at tørre dem med en klud og derefter smøre kæden igen. Nu er det sandsynligvis en god ide at bruge en slags aerosolsmøremiddel først. Dette holder din kæde helt tør og forhindrer den i at ruste, når du skal opbevare din cykel udenfor.

Nu skal det siges. Der er virkelig ingen lejligheder, hvor du bare ville rense din kæde. Resten af ​​drivaggregatet skal også rengøres grundigt, og da du har dine rengøringsmateriel ude, kan du også gøre det.

Så du kan male din affedtningsmiddel på en kassette såvel som på støttehjulene. Jeg ved godt, at mange af jer er bekymrede for at få affedtningsmiddel i forseglede lejer, idet de tænker, at det kan forkorte lejernes levetid. Og det kan til en vis grad være sandt, men det er bestemt ikke absolut nødvendigt at afmontere drivverket, hver gang du rengør det.

Personligt har jeg ikke rigtig tid til det, og jeg vil hellere smøre min orientering lidt efter lidt om nødvendigt. Men det er helt op til dig. Sikker på, en skinnende drivlinje vil gøre underværker for din moral, men lad os indse det, du skal virkelig også rengøre resten af ​​cyklen for at være fuldt effektiv.

Så hvis du vil se, hvordan du kan rengøre en cykel fuldstændigt og grundigt på 30 minutter, skal du bare klikke deroppe, så bliver du ført direkte til denne. Eller hvis du vil vide, hvordan du vælger det rigtige smøremiddel til din kæde og de forhold, du kører i, skal du bare klikke der nedenfor og du kommer direkte til destinationen. Ellers abonnerer du på GCN.

Du kan gøre det ved at klikke på det. Nå, den store kasse der, der siger 'Abonner'.

kvinder tour de france

Kan du rengøre en cykelkæde med sæbe og vand?

Cykelramme: Brug en spand varmsæbevandog en børste til forsigtigt at skrubbe snavs og snavs af. Detkæde: Ditkædeer dincykelmest 'i fare' smurt del.Renog smør det ofte for at bremse hastigheden påkædehave på. Tilrene kæderder ikke har for meget opbygget snavs, skal du blot bruge en klud og affedtningsmiddel.

Er opvaskesæbe dårligt for cykelkæden?

Opvaskemiddelfungerer godt til rengøring af mange dele afcykel. Du vil ikke rensekædeså grundigt, at du fjerner den fra sin fabrikssmør.18. nov. 2020 g.

Skal jeg suge min cykelkæde i blød?

Medkædeafcykel, kan du lade det væresugenatten over i affedtningsmiddel, inden du giver det en grundig skrubning med en tandbørste. Eller du kan lægge den i en gammel vandflaske fuld af affedtningsmiddel og ryste den ren.21. jan. 2016 g.

Hvad kan jeg bruge i stedet for kæderenser?

Alternativt babyservietterarbejderet godt også. En gangkædeer rimelig ren, kan du genanvende smøremiddel efter behov. Oliebaserede smøremidler hjælper også med at flyde forurenende stoffer op til overfladenkæde, så du kan også gentage aftørringsprocessen et par gange mere, indtil ydersiden afkædeser rent ud.14. maj 2018

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cyling - pragmatiske løsninger

Hvad står BMC for i cykling? Cykelfremstillingsvirksomhed

Sådan behandles vejudslæt - hvordan man håndterer det

Hvor lang tid tager det vejudslæt at heles? Vejudslæt er en almindelig betegnelse for slid forårsaget af skraber modtaget under en ulykke. De fleste vejudslæt skal heles inden for 2 uger med god pleje af dine sår ved at holde dem rene og fugtige. Nogle gange kan vejudslæt gå gennem alle hudlagene og kræve hudtransplantationskirurgi for at helbrede.

21 superfoods - hvordan man beslutter

Hvad er de top 20 superfoods? 20 bedste superfoods til vægttabskale. Grønkål er en grøn grøn grøntsag, der er kendt for sine sundhedsfremmende egenskaber. bær. Bær som jordbær, blåbær og brombær er levende, smagfuld og meget nærende. Broccoli. Chia frø. Æg. Avocado. Søde kartofler. Kimchi og surkål.

High stakes low rider - mulige løsninger

Hvor kan jeg finde lowrider i GTA San Andreas? Loco Low Co. er en baggårdsmodebutik i Grand Theft Auto: San Andreas, der tilpasser lowriders, der er placeret på en blindgyde i Willowfield, Los Santos.

Motobecane titanium anmeldelse - hvordan beslutter du dig?

Er Motobecane-cykler af god kvalitet? Det er ikke eksplosivt under hård pedalering, og hvis den fornemmelse af stivhed og øjeblikkelig kraftoverførsel er vigtig for dig, kan en aluminiumscykel måske være bedre. Men for at komme ud og nyde vejene ser Motobecane ikke kun den del ud, det er også en af ​​de glatteste cykler for pengene. г.