Vigtigste > Cykling > Hvor meget koster bycykler - hvordan man skal håndtere

Hvor meget koster bycykler - hvordan man skal håndtere

Hvor meget koster en bycykel for en dag?

Detdagpas koster $ 15 for en 24-timers periode. De første 30 minutter af hver tur på en klassikerCiti cykeler inkluderet i prisen på passet, og du kan tage sommangekører som du vil, mens dit pas er aktivt. Opgrader til en e-cykel for yderligere $ 0,18 / minut.Hvad er den bedste cykel, du kan købe? Um. Bare et sekund, faktisk. (optimistisk musik) Seriøst, det er faktisk et virkelig svært spørgsmål at besvare.

Ikke fordi det faktisk er svært at finde en fantastisk cykel, men faktisk fordi den bedste cykel helt afhænger af dig, rytteren. I stedet for at spørge, hvad den bedste cykel er, bør vi i stedet spørge, hvordan køber du den bedste cykel til dig? Nå, det første punkt i at købe din bedste cykel er faktisk det første punkt at sikre, at den passer til dine behov. Lad os nu fokusere på drop barer her.

Hvis du vil køre off-road, kan du overveje at købe en mountainbike. Nu er cyclocross- eller gruscykler som disse utroligt alsidige og sjove off-road, så længe det er glat. For ægte adrenalinopladede off-roadture er de federe dæk på en mountainbike dog simpelthen sjovere.Du er mindre tilbøjelig til bump og sten og rødder, så du kører mere behageligt, kører hurtigere og også mindre li. er kely for at få et fladt dæk. Hvad så med disse grus- eller cyclocrosscykler? Nå, de er dybest set som racercykler, selvom de er lidt langsomme en time langsommere på en tur end denne cykel.

Nå, dette kan måske ikke være vigtigt for dig, men det er en kendsgerning. Så hvis du vil køre på landevejen, skal du købe en racercykel. For alt andet, men denne cykel kunne være perfekt.

Du kunne bare kramme de større dæk, gå på opdagelse, køre lurveje, som du normalt ikke ville røre med en lektestang på en sådan cykel. Disse er også meget robuste at røre ved, så du kan med glæde køre til arbejde hver dag hele vinteren med et barnesæde, der holder fast i ryggen. Det er en rigtig arbejdshest.I betragtning af at ikke mange af os rent faktisk kører, er det fornuftigt at købe en racercykel? ”Åh ja, der er bestemt et punkt i at købe en landevejscykel. De er hurtigere, hvilket også betyder, at det er lettere at fortsætte, selvom det er din taske. De er mere lydhøre, de er livligere, de klatrer bedre, de kan gå bedre ned ad bakke, de kan med sikkerhed foretage strålende sving.

Det er lidt af en sportsvogn, men til prisen for et plus er mange racercykler meget mere i stand til at køre grus, end du måske tror. Det næste vigtige punkt, eller endda først kunne vi ikke beslutte, er den rigtige pasform, utroligt vigtigt for at finde den bedste cykel til dig. Nu behøver du ikke længere investere i en professionel cykelmontering.

Hvis du køber fra en velrenommeret butik, skal de være i stand til at hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. med rette vil fokusere på sadelhøjden. Dette er faktisk meget let at justere.Så hvad der har mere indflydelse på den rigtige højre cykel er rækkevidden af ​​styret og også deres højde. Så hvis du har en kort eller højere position, skal du sandsynligvis købe en cykel, der kan give dig det. Så en udholdenhedscykel, men hvis du foretrækker en længere, mere strakt position, vil du sandsynligvis finde en udholdenhedscykel ret ubehagelig.

Så du er nødt til at vælge en mere traditionel, letvægts eller pilformet cykel. Tidligere var letvægts alt-og-slut-alt, når du køber en cykel. Lettere cykler er hurtigere.

Eller de var faktisk, indtil aerodynamiske cykler kom sammen, og teknisk set er de nu hurtigere i næsten alle kørselssituationer. Men de er også dyre, så pris til lavere priser bør stadig være en af ​​dine vigtigste overvejelser. Som sagt er lettere cykler hurtigere og mere lydhøre, og de er også mere effektive. (glad musik) Der er fire muligheder.

skum rulle rygsøjlen

Stål, titanium, aluminium og kulfiber. Enhver kan være indbygget i en fantastisk cykel, og alle vil have deres tilhængere. Med lavere budgetter vil rammesætvægt sandsynligvis være dit primære problem.

Så billigt stål er ret tungt, men det føles virkelig sejt og virkelig solidt; aluminium er lettere og derefter kulfiber generelt lettere. Mens mange ryttere forsøger at springe til en kulfiberramme så tidligt som muligt, har jeg en tendens til at antage, at en aluminiumsrammecykel til samme pris ofte er et bedre valg, og meget af det er ned til kredsløbet. Dyrere gear har en tendens til at fungere bedre og glattere, op til omkring 1.000 euro, dollar, pundmærke for cyklen.

Og så bliver de kun lettere med undtagelse dog af elektroniske gear, der fungerer bedre. Det gør de, undskyld. Nu skal antallet af gear ikke være så stort et problem.

Bortset fra at færre baghjul har tendens til at betyde lidt dårligere ydelse og en lidt højere vægt. Hjul og dæk kan påvirke eller forringe turens kvalitet. Så et godt, let sæt kan have en transformerende effekt på din cykel.

vaast cykler

Så når du køber en ny, skal du sørge for at være opmærksom på, hvad der står på den, og muligvis bringe nogle ofre andetsteds på cyklen for at få et skarpt sæt dæk, hvad hvis den cykel, du vil købe, kommer med med en sadel, du ikke kan lide, eller med tåklemmer og stropper? Du ændrer dem. Dette er hvad du lægger til side med lidt mere budget, måske køber du et sæt pedaler uden klip eller køber et styr med en anden form, som du foretrækker, kan gøre en virkelig stor forskel for en cykel. Så prøv ikke at blive afskrækket af en komponent eller to af, hvad der ellers kan være den bedste cykel for dig. Ikke mindst af alt er din cykel udseende, dens æstetik.

Nå, jeg tror, ​​det fortjener måske at være højere på vores liste, selvom det ikke lyder som den mest rationelle måde at vælge en cykel på. Hvis du virkelig elsker udseendet af en cykel, hvis det får dit hjerte til at slå hurtigere hver gang du ser det, så er det i mine øjne en fantastisk cykel, og du kan sandsynligvis tilgive det for alle dets mangler, hvis du ser på det hver gang du vil tage en cykeltur. Det er en fantastisk cykel.

Lad os nu vide i kommentarfeltet nedenfor, hvad du synes er den bedste cykel for dig, hvorfor og hvad er det egentlig? Abonner derefter også på GCN. For at gøre dette skal du blot klikke på kloden. Hvis du leder efter mere indhold, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvad den bedste cykel er, har vi en god artikel lige derovre, der er Endurance Bike vs Arrow Bike vs Lightweight Bike.

Hvor meget koster det at leje en Citi Bike for dagen?

Hvad er detkoste? Et døgnpas er $ 9,95, men der opkræves et gebyr på $ 4, hvis din tur kører over 30 minutter med stadigt stigende overtidsgebyrer. En to-timers tur på et dagligt pass villekosteen ekstra $ 25. A 7dagadgangskort koster $ 25, og et årligt medlemskab koster $ 149.29. maj 2013

Hvordan lejer jeg en Citi-cykel i NYC?

Instruktioner til kiosk
  1. Tryk på knappen på kiosken for at vække skærmen.
  2. Tryk på 'Lejetilcykelknappen på kioskskærmen.
  3. Indsæt dit kredit- eller betalingskort.
  4. Vælg hvor mangecyklerdu vil - op til 4.
  5. Vælg den type pas, du vil have.
  6. Udskriv din kørekode, som du bruger til at låse op for dincykel(s)

Koster Citi-cykler mere?

Ikke-medlem Single Ride

Lås opbetalingstiger til $ 3,50 - den første stigning i detteprisnogensinde. Ebikegebyrer vilstige til $ 0,18 pr. minut.Ekstratidgebyrer, til forlystelser ud over den inkluderede tid på 30 minutter,viljestige til $ 0,18 pr. minut.
12. mar 2021

Hvor mange penge skal jeg bruge på en cykel?

Når du køber nyt, er 500-1.500 dollars det optimale interval for en god pendlercykel. Alt under 500 dollars vil ikke være egnet, fordi det ikke er holdbart nok. Kvaliteten af ​​dets komponenter vil være lavere, og den vil være meget tung.

Hvor meget koster en anstændig pendlercykel?

De forklarede, hvilke funktioner man skulle se efter ipendler-bestemtcykleroghvor megetdu skal være klar til at bruge. Mens en top-of-the-line, aerodynamisk racingcykelkan sætte dig tilbage et par grand, eksperterne vi talte med var enige om, at du kan finde en pålideligpendlercykeli området $ 350 - $ 750.13. apr 2021

Har du brug for en hjelm til Citi Bike?

Oplysninger omCykelhjelme

Citi cykelopfordrer alle cyklister til at bære encykelhjelmmens man kører - og det er loven for ryttere under 17 i New Jersey!

Kan du stjæle en Citi Bike?

Bortset fra mandatet til at ringe til kundeservice (“understøttes nu af Lyft”) i tilfælde af, at encykelgår tabt ellerstjålet, webstedet siger, at “cyklerder mangler i mere end 24 timerkanresultere i et gebyr på $ 1.200 (plus skat), der opkræves af kontohaveren, der tog udcykel. ” Der er ingen tegn på, at det endda21. juli Feb 2020

Skal jeg bruge 1000 på en cykel?

Hvis du ikke planlægger at ride ofte, hvis du kun laver korte ture og låser dincykelop permanent udendørs, hvis du ikke er sikker på, at du tager detcyklingsom en hobby, eller hvis dine livsforhold bare ikke tillader det, er det helt okay atbrugeMindre end$ 1.000på et budgetcykelfor at tilfredsstille dine behov.24. sep 2019

Hvorfor er det så svært at købe en cykel?

Det lave udbud og høje efterspørgsel eftercyklerforårsager mangel. Forbrugernes præferencer, prioriteter og værdier omformer industrier. Årsagen er en kombination af forsinkelser i forsyningskæden og en stigende interesse omkringcyklingog andre udendørs aktiviteter på grund af pandemien.20. apr 2021

Hvor meget koster det at køre en Citi Bike?

Det inkluderer ubegrænsede 45 minutters forlystelser på en klassisk Citi Bike. Opgrader til en e-cykel for yderligere $ 0,10 / minut, begrænset til $ 2 for rides 45 minutter eller derunder, der starter eller slutter uden for Manhattan. Hvis du holder en cykel ude i mere end 45 minutter, uanset type eller destination, er det $ 0,15 pr. Minut. Lær mere Perfekt til besøgende eller turister.

Hvilken slags cykel er en bycykel?

Bycykler er bygget til hyppige forlystelser i din by. Udforsk vores omfattende udvalg af bycykler, touringcykler, terræncykler og landevejscykler. Bycykler er bygget til hyppige forlystelser i din by. Udforsk vores omfattende udvalg af bycykler, touringcykler, terræncykler og landevejscykler.

Hvilken slags cykler får du i machcity?

Bycykler, landevejscykler, byterrang-cykler - Machcity bycykler er bygget til hyppige forlystelser i din by. Udforsk vores omfattende udvalg af bycykler, touringcykler, terræncykler og landevejscykler. Bycykler er bygget til hyppige forlystelser i din by.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Sådan sættes en cykelkæde på igen - løsninger på problemerne

Hvordan sætter du en kæde tilbage på en cykel uden gear? Start med at lægge kæden rundt om det lille gear på cykelens bagaksel. Derefter placeres noget af kæden rundt om det store gear ved pedalerne på den side, der vender mod sædet. (Denne side skal vende nedad, da cyklen er på hovedet.) Hold den ene hånd på kæden for at styre den, og begynd langsomt at træde på cyklen.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Cykelulykke Las Vegas - typiske svar og spørgsmål

Hvem blev de 5 cyklister dræbt i Vegas? Fem døde på motorvejen, og flere andre blev såret, anklagere sagde. Cyklisterne, der blev dræbt, blev af myndighederne identificeret som Erin Michelle Ray, 39; Michael Murray, 57; Aksoy Ahmet, 48; Thomas Chamberlin Trauger, 57; og Gerrard Nieva, 41,9 år. 2021 г.

Cykleregistreringslove - søg efter løsninger

Er der en cykellov i Filippinerne? Cykling er en alternativ måde at træne på, som længe er blevet fremmet ikke kun i Filippinerne, men globalt. I henhold til dette lovforslag skal alle hovedveje og motorveje være forsynet med cykelstier eller cykelveje, der er identificeret af Local Bikeways Office (LBO).

Cykel velgørenhed - Komplet vejledning

Hvilken velgørenhed tager gamle cykler? Sådan donerer du en cykel i Los Angeles Los Angeles Bicycle Kitchen Donations. En fantastisk mulighed tager ødelagte cykler og gør dem hele igen. Donationer fra Burbank Bike Angels. Orange County Cykeltrædonationer. Californien Bike Match. Hold hjulene rundt med donationer og genbrug af cykler. Los Angeles Cykel lov.23. 2020.

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.