Vigtigste > Cykling > Hybridcykel - mulige løsninger

Hybridcykel - mulige løsninger

Hvad er en hybridcykel god til?

HybridCykler blev oprindeligt udtænkt til at give fordelene ved både racercykler og mountainbikes. Deres store polstrede sæder og lodrette styr giver en behagelig kørestilling og erbedst tilafslappet ridning rundt i kvarteret ellercykelstier, pendling til korte afstande og ærinder omkring byen.Hej gutter! Med kvaliteterne af mountainbikes og racercykler er hybridcykler det bedste fra begge verdener. Fordi de imødekommer kravene fra alle kørselsforhold, kan hybridcykler bruges til at krydse rundt i byen eller tackle nogle ujævne veje. Det er alsidigt, men det er også holdbart til at ramme ethvert terræn, så vi skal se på de fem i denne artikel Vi har oprettet denne liste baseret på vores egen mening, forskning og kundeanmeldelser.

Vi har overvejet deres kvalitet, funktioner og værdier ved at indsnævre de bedst mulige valg. Hvis du har brug for mere information og opdateret Hvis du vil have priser på de nævnte produkter, skal du sørge for at kontrollere linkene i beskrivelsesfeltet nedenfor. Her er de fem bedste bedste hybridcykler.

Det femte produkt på vores liste er Schwinn GTX. Schwinn GTX er en hybridcykel, der er fantastisk på forskellige veje. Den har en dobbelt sportramme i aluminium og fås i 3 forskellige modeller bogstaveligt talt, nemlig GTX1.0, GTX 2.0 og GTX Elite. Denne aluminiumslegeret stelcykel er hård nok til at blive brugt til enhver lejlighed.Schwinn designet denne cykel med lydhør håndtering og hurtig acceleration. Den har slidstærke dæk, der mestrer selv de mindste ujævnheder på stierne. Schwinn GTX er også udstyret med et affjedringssystem på forhjulet, der absorberer ujævnheder og sikrer glatte kørsler.Schwinn GTX tilbyder jævn navigation, hvad enten det er til pendling eller bare på stier. Det har 700c dæk til flere formål med dobbeltvæggede aluminiumsfælge - fremragende vejbrug. Schwinn GTX er udstyret med en lineær trækbremse og har stiv affjedring.

Den har mekaniske skivebremser foran og bagpå. Det har også 21-trins Shimano-triggerskiftere og Shimano bagskifter. Dens fordele er: * Det er i stand til at tackle ethvert terræn, så længe det ikke er ekstremt; * Det er fantastisk til pendling og sport; og * Den er lettere end en normal mountainbike.

Ulemperne er dog: * Sædet kan være ubehageligt efter lange rejser; og * Det er ikke beregnet til ekstrem off-road brug. Hvis du leder efter en cykel, der tilbyder hastighed og smidighed til en overkommelig pris, er Schwinn GTX perfekt til dig. Det fjerde produkt på vores liste er Schwinn Network.Schwinn Network er den perfekte cykel til lange ture omkring dig. På trods af sin lette vægt er denne cykel robust nok til at rumme høje kørere. Uanset om du pendler til arbejde eller kører til fritidsaktiviteter, tilbyder denne hybridcykel en enkel, glat og behagelig tur.

Denne cykel har en indbygget 21-trins Shimano EZ Fire Shifter designet til hurtige justeringer og tilstrækkelig acceleration. Det er designet til at give en fantastisk køreoplevelse på asfalterede veje, ujævne stier og endda små bakker, rammen, høje fælge og lineære trækbremser er lavet af aluminium. Det alsidige design gør det muligt for førere at køre det let, hvilket giver dem adræt bevægelse og mobilitet.

Schwinn-netværket er udstyret med 700c-dæk og inkluderer Shimano 21-speed Revo TwistShifter og Shimano bagskifter. Den leveres også med en affjedringsgaffel for en jævn kørsel. Dens fordele er: * Dens stilk er justerbar.

erhvervsdrivende er sundDet kan rumme ryttere i forskellige højder, der tager op; * Det gør det lettere at klatre i bakker; og * Det er lettere end andre cykler. Ulemperne er dog: * De øverste rørkabler kan vikle sig sammen i bilcykelholdere; og * Den kan ikke håndtere ekstreme off-road ruter. Med Schwinn Network kan du nyde en behagelig og effektiv rejse.

Det er en ideel hybridcykel til nabolagsture, på cykelstien eller på din morgenpendling. Det tredje produkt på vores liste er den sjette reezero Pave n 'Trail. Pave n 'Trail tilbyder ydeevne og alsidighed.

Denne cykel tilbyder behagelige forlystelser, fordi den leveres med en Vibrazord Front Suspension tuning gaffel og 1,75 tommer brede skridsikre dæk med robuste tråde. Den fås i 3 versioner: Netværk 1.5, Netværk 2 og Netværk 3.0.

Uanset om det er fritidsaktiviteter eller ikke-fritidsaktiviteter, giver denne cykel dig mulighed for at køre jævnt og stabilt. Det er også komplet med en 7-trins gearskift med præcise gearhåndtag til hurtig og hurtig manøvre. Pave n 'Trail er udstyret med en Vibrazorb forhjulsophængsgaffel, der reducerer vibrationer og stød i ujævn terræn.

Dens 1,75-tommer glatte dæk ruller glat og hurtigt på fortovet, mens den robuste slidbane absorberer ridser fra snavs på stier. Denne hybridcykel er også udstyret med en 21-trins Shimano trigger shifter.

Dens fordele er: * Det er fantastisk til daglig brug som pendling og løbende ærinder; * Det kan rumme håndbagage takket være sin bagagebærer; og * Det er let. Ulemperne er dog: * Dækkene kan betragtes som brede; og * Hans indre rør kan undertiden være forkert justeret. Sixthreezero Pave n 'Trail er ideel, hvis du leder efter en slank cykel, som du kan køre på arbejde, løbe ærinder og endda udforske off-road stier.

Det andet produkt på vores liste er Schwinn Discover. Schwinn Discover er lavet til at sejle gennem forskellige terræn. Den leveres med en aluminiumsramme og et justerbart krumtapsystem i aluminium.

Selvom det ikke er en mountainbike, viser denne hybridcykel sig at være stærk og stabil og i stand til at udføre forskellige opgaver på overflader, den møder. Denne cykel tilbyder 21 hastighedsvariationer, hvilket gør den til en smidig cykel, som du kan bruge på en travl storbygade, ru landskab eller åbent, ru terræn. Schwinn Discover er udstyret med en affjedringsgaffel, der kan håndtere ujævnheder og stenet terræn.

Der kræves ingen kørefærdigheder, når du kører på denne hybridcykel, da det er ret let at manøvrere. Den har en 21-trins SRAM-grebsskiftearm, en legerings twist-grebsskifter og en Shimano bagskifter og gearkasseholder. Dens fordele er: * Dens fendere beskytter føreren mod snavs og ridser; * Det tilbyder en bred vifte af oversættelser; * Dens justerbare stilk kan rumme ryttere i alle størrelser; og * Det kan bære genstande.

Denne hybridcykel er dog ret tung. Hvis du leder efter en cykel, der kan imødekomme kravene fra forskellige udfordrende terræn, er Schwinn Discover den cykel, du kan stole på. Inden vi giver nummer et væk, skal du læse beskrivelsen nedenfor for de seneste tilbud på hver af disse varer, og sørg for at abonnere, hvis du vil holde dig opdateret om de bedste produkter derude.

Når alt kommer til alt er vores top hybridcykel Sixthreezero EVRYjourney. Ved første øjekast ser Sixthreezero EVRYjourney ud som en almindelig cruiser-cykel, men ved nærmere eftersyn er det en hybridcykel, der er udstyret med en 250 watt baghjulstrækmotor. Det hjælper to tilstande: pedalassistance og fuldt elektrisk.

På vejen er cyklen i stand til at nå hastigheder på op til 24 km / t fuldt elektrisk. Med pedalassistance kan den nå op til 48 km / t, hvilket betyder, at motoren betjenes, mens du pedaler. På bagsædet finder du et batteri på 250 watt, der er designet til at køre b Op til 15 miles ved fuld opladning.

Designmæssigt er EVRYjourney en fremragende cykel til afslappede ture. Det er en blanding af hybrid- og strandcruiser med en behagelig, afslappet geometri, der sætter din krop i lodret position. Denne cykel er udstyret med en gennemgående aluminiumskasse med 1,95 tommer brede, halvglatte dæk.

lebron james cykel

Mens cykling tilbyder forskellige forhold fra 1-hastighed, 3-hastighed, 7-hastighed og op til 21-hastighed for forskellige accelerationsvariationer, kan det bringe dig til din destination med en hastighed, der hverken er for hurtig eller for langsom, men med den rigtige kadence for at nyde en jævn kørsel. EVRYjourney hybridcyklen er udstyret med 26 x 2 tommer halvt glatte dæk. Den har en 7-trins Shimano Tourney bagskifter og en 7-trins Shimano Index Revo Shifter.

Samtidig er den udstyret med skivebremser foran og bagpå samt et bagagebærer og mudderbeskyttelse. Dens fordele er: * Den har en bred vifte af gear: valg; * Det har fendere til at holde snavs og ridser ude; og * Det kan bruges til pendling, men det er ikke ideelt til ekstrem off-road brug, så hvis du leder efter en cykel, der er ideel til den daglige pendling eller afslappet tur og kan håndtere et par hårde veje, så sixtyreezero EVRYjourney hybrid e-cykel er en af ​​de bedste muligheder derude. Og det er alt sammen med vores fem bedste hybridcykler på markedet.

Se beskrivelsen nedenfor for links til mere detaljeret information om hvert produkt. Og husk at efterlade en kommentar for at give os besked. Det er det for nu.

Tak fordi du kiggede med! Hvis vi har hjulpet dig på nogen måde, skal du klikke på knapperne 'Synes godt om' og 'Abonner'. Vi ses i de næste artikler!

Hvad er den bedste hybridcykel for pengene?

Bedste hybridcykler
  • Vitus Dee. Vitus Dee 29 er et stort hjulcykeldet er klar til eventyr.
  • Ridgeback-hastighed. Et fuldt udstyret indgangsniveauhybrid.
  • Trek FX 3.
  • Cube Hyde Race.
  • Specialiseret Turbo Vado SL.
  • Tern Eclipse X22.
  • RibbleHybridTIL.
  • Cannondale Quick 4.

Er en hybrid eller mountainbike bedre?

bjergcykler er sværere at træde og langsommere på fortovet. Men de har en cushy ride, en opretstående kørestilling og kan rejse let på en lang række overflader.Hybrideller crosscykler er næsten lige så hurtige og lette at træde som en vejcykel, samtidig med at den er næsten lige så behagelig og alsidig som enmountainbike.

For mange mennesker, der overvejer at købe deres første cykel, står de ofte over for et valg mellem et fladt styr eller et dropstyr, og et fladt styr føles ofte som det oplagte valg, mens dråber føles som om de kun er til seriøse løb, har et fladt styr du kan gå hurtigt, vi finder uhyggelig rygning, der ikke er en hybrid, jeg mener, det er, det er faktisk sejt, ja det dækkede ikke godt, så ligesom den cykel, som ollie er, er det en albaya orcanur med et par store ændringer, hvoraf den ene er afgørende nu, er et fladt styr, som jeg sagde, begge cykler har samme Albayaorca-ramme, så det er identisk med hensyn til geometri, det er en racercykel, men faktisk er det ofte tilfældet med hybrid- og entry-level racing cykler, de kan have den samme ramme indstille forskellen er, at hybridversionen har det flade styr, hvilket er til dig som rytter b jeg mener, at cyklen er lidt kortere og ofte lidt højere, så det siges, at man sidder i en mere opretstående og muligvis mere behagelig positio n kan også give dig lidt mere selvtillid på cyklen, dels fordi du kan se, hvor du skal hen uden at skulle kigge på øjenbrynene, og til sidst kan de bredere styr ofte give dig en følelse af mere kontrol, mens du måske ligesom total hastighed, selvom vi selvfølgelig ønsker at finde ud af, til sammenligning har drop-styret været nummer et valg til racing siden omkring 1920'erne blev det opfundet af ingen ringere end Percy Stenton fra Ardwickmanchester, og den store fordel er, at den tilbyder tre forskellige håndpositioner, og dette er ideelt til lange rejser, da du stadig kan være behagelig ved at ændre din håndposition fra tid til anden, men disse tre positioner har også klare fordele. Så når du sidder i dråberne, kan du sænke dit tyngdepunkt. Det er dejligt at glemme mere aerodynamik på cyklen, når du vil gå hurtigt og hurtigt, vedligeholde kontraolie i nedkørsler og sving, ridning på toppe er fantastisk til klatring, fordi det giver dig mulighed for at åbne brystet lidt mere og køre på hætte er bare fantastisk til stort set alt andet selvfølgelig bruger hvert landevejsløb på planeten et drop-styr, men når man ser på dem, er de lidt underlige, de er ikke ja, det er jeg vel, men de er meget behagelige, de er behageligt, jeg giver dig den store ting er, at du ved, hvad der vil være den hurtigste i vores løb, hvor dine penge er kontroversielle, synes de vil være ret stramme, jeg tror ikke, det vil være meget init, jeg tror, ​​det vil være lidt hurtigere, men jeg don Jeg tror ikke, det vil være meget, det vil være mere kontroversielt, jeg tror, ​​at vejsættet vi vil vinde, fordi jeg elsker streetfighter-looket, det er den hurtigere cykel, lad os se, jeg kører igen, en 8-kilometer prøveperiode og se, hvilken cykel der er hurtigere simpelt løb hurtigste tidsgevinster vi gør alt sammen hæng til højre ollie du er klar til det ja nyd det, det er en fantastisk dag for gymnasiet cykling dejligt vejr ja okay jeg får dig til at bippe bip bipbip jeg må sige jeg er så begejstret for det jeg elsker udseendet på denne cykel jeg ' Jeg er ikke sikker på, om det bare er fordi jeg drømte om mountainbikes som barn, og det minder mig om en 90'ers mountainbike, men bare forbandet meget køligere, men jeg tror ikke, det er bare mig, faktisk vores mekaniker Peter, hvis underarme så mærkeligt ud som min, da han satte denne cykel sammen, han fablede om det, han havde en masse sjov, og han kan også lide det, så tjek det ud, så lad os vide, hvad du tror, ​​vi vil lægge en undersøgelse i appen, men selvfølgelig denne artikel handler ikke om, hvor cool denne cykel ser ud, men hvor hurtigt den går. Jeg skal hellere sætte den på prøve, lad os ordne det med at prøve at holde albuerne så godt vi kan, men at gå hurtigt mod modvind er bestemt ikke, hvad hybrider er lavet til Fordrops er gode til at sprinte ud af hjørnet til et par, der får gode ærmekanter, men forbliver lave det er målet, og vi er færdige, hvordan er det? Åh mine arme gør ondt, jeg ved, at jeg kender de stærkeste arme i verden, men når de er bøjet på den måde, ja, mine arme er mere end mine ben, men det er sjovt, du kender denne form for let blandet gyde dækket af gødning og vand følte jeg kørte på mountainbike, jeg elskede det absolut, men hvad med det nu, det er en landevejscykel, og vi var på vej, så det føltes ret godt til, ja, ret godt derhjemme, men interessant sammenligningen mellem hvad du siger om dine arme trætte, ved du på drop baren, så når dine arme er bundet i en position, er det pænt, at du gør det bare skifter position, og så ved du, at dine arme føles rigtige igen, så det er fint, men jeg ' Jeg er fascineret af at prøve det på grund af hvad du siger, der er denne forfærdelige lille tekniske knudrede sektion, der på gaden er dækket af gødning og ja, jo bredere Baryeah jeg vil se, hvordan det føles, jeg tror, ​​det vil sætte et grin på dit ansigt alligevel ollie lad os ændre nogle pedaler lad os gøre det godt, forhåbentlig gør jeg ikke, nej, jeg undskyld, ikke slå dig, ikke knæk dine ben, hvad Psy ikke tog i betragtning, er at jeg bliver lidt uortodoks og holder mig til disse søjler som dette er hvad du ser på tværs af land mountainbikere gør for at få mere aerodynamik Jeg er næsten i en prøveperiode på samme tid ved at gøre min krop meget mindre ja det er ikke så behageligt som en dropbar cykel, men du kan stadig få aero, hvis du har brug for indsatsnummeret to 12 minutter nogle smerter måske ikke ligner det, men jeg føler i sammenligning Det er som en atorpedo nu på dette smalle og snoede spor på vores test loop, der beskæftiger sig med de tekniske ting, jeg er nødt til at undgå på vejen og de små, snoede bøjninger At have en flad bar skal aldrig være en fordel Lettere du går bare hurtigere du ved hvad de siger Right ollie is a street fighter the future of road biking I think no I but it but but if I don't throw it it's his own business mig var det bare forbløffet over, hvor sjovt det var at køre og den ekstra stabilitet, du får fra bredere håndtag rs er mærkbar over en slags snævrere standard roaddrop baryeah ja, jeg er enig i, at jeg ser dette skridt baglæns komme hjem, du ved, det er min cykel, som jeg lagde, jeg brugte meget tid på, og jeg følte ikke rigtig, at jeg ikke var ' ikke så sikker på at lukke ting ned, men det føles bare så meget, at jeg ikke ved det, det føles bare bedre, gør det ikke, bevæger sig sig frem så hurtigt som muligt, men det gør vi? gå tilbage til studiet, før vi knækker, vores datalet er ikke ved bushen, det blandes helt åh gud lad os få os, lad os bare få et bryg, vi er tilbage i varmen og sikkerheden ved gcn megabase, og vi har de resultater, ja vi kan sige det først? olliedu skrubbede dig bemærkelsesværdigt godt, jeg føler stadig, at jeg har halvdelen af ​​vejen i mine øjne, men øh, du ser alligevel bemærkelsesværdig ud, resultaterne kan jeg gå først, okay, så jeg var 55 sekunder hurtigere på landevejscyklen og jeg Jeg er ærlig, det tog ikke overraskende, at jeg følte mig hurtigere, især da jeg gik ind i modvindsområdet, hvor min krop var bare en smule smalere, og du ved, at det for det meste bare går i mine arme så øh, så ja Hvad med dig, Jeg var 58 sekunder, måske endnu hurtigere på hybridbiden, svingende i den modsatte retning, hvilket ja jeg ved, det lyder måske som et chok, men jeg snydte lidt, du tog genvejen, der ikke tog en genvej, men prøvede På de lige, hurtigere sektioner tog jeg en aero squat-position på hybridcyklen, der holdt fast i stammen, og un blev meget smal og aerodynamisk, og Snake gjorde mig meget hurtigere, og grunden til, at jeg gjorde dette, var fordi jeg ville gøre en god forskning, men ville også muligvis illustrere, hvad den gjorde, der var mere aerodynamisk i relation også for dig selv og derfor bliver hurtigere med den samme indsats, den største indflydelse den største indflydelse er, at det ikke er den cykel, du er, og din kropsposition ja, fordi cyklerne i sig selv er temmelig jævnt koordinerede med hinanden, de er ikke i? Faktum er, at Streetfighter har lidt dybere hjul, fordi de ser rigtig seje ud, men faktisk ja cyklerne selv, det er det faktum, at det flade styr sætter dig i en bred armposition, der fungerer som en skovl, er det ikke, hvis du ville køre dem sådan? De er designet i deres naturlige slags ergonomiske positioner, ja det at sidde lidt mere lodret i vinden og bredere med armene er meget langsommere på hybridcyklen end på racercyklen, og vi er nødt til at tilføje den advarsel, som du ved, du er i denne position, som jeg tror, ​​jeg var, fordrejer det, det er ikke behageligt, det er bestemt ikke holdbart for mange andre mennesker i lang tid, og det er meget mindre stabilt, du har meget mindre kontrol, når du er på denne måde hold videre til styret, så det er dybest set ikke sikkert, nej det er sådan, hvad du siger, men hvad kunne du? Hvis du har en flad barbike og vil køre på den så hurtigt som muligt, kan du skaffe dig et sæt clip-on-aerobar, hvis du ikke monterede det nær stammen, og det sætter dig i den position, men faktisk giver dig noget solidt rundt for at holde fast i er et meget godt punkt, ja, så hvis du ikke har råd til en racercykel med racerstyr, så er en racercykel med fladt styr en meget, meget god genvej til at gå så hurtigt som muligt, det er ikke hvad jeg bare vil sige, hvis jeg skulle købe en cykel for at komme rundt i byen så hurtigt som muligt, se så sejt ud som muligt og skidsi ville helt sikkert opbygge en gadejagercykel, fordi jeg elsker det, det ser sandsynligvis cool ud jeg virkelig kan lide det, og det er sjovt at køre derhen, vi går, så ikke kun gjorde vi lidt videnskab i dag, vi så også så seje ud som vi kan på itjob godt gjort, hvis du 'Jeg nød denne artikel, giv den store tommelfingre

Er en hybridcykel det værd?

Erhybridcykler værddet? De er.Hybriderer muligvis ikke det ideelle valg, hvis du har brug for encykelspecielt til off-road eller racing, men hvis du har brug for encykelder kan håndtere flere terræntyper, daglig brug, op ad bakke og let off-road ridning, så finder du ikke en bedre stil afcykelder passer til regningen.

Er hybridcykler gode til langdistance?

Ja,hybridcyklerkan gå rigtiglange afstande. At være engodtblanding af bjerg og vejcykel; Det er enstoremulighed for at køre under forskellige forhold (blanding af on-road, off-road ride). På ulempen har den bredere dæk end en typisk vejcykelog kræver derfor lidt mere indsats.10. september 2020

Kan jeg køre på hybridcykel på græs?

Hvis du planlæggerridninggræsstier eller bare en mudret landevej, så bliver du nødt til at overveje slidbanen på dinhybriddæk. Pendlere, der tilbringer det meste af deres tid i cykelstier, kan dog vælge at vælge et mere glat dæk i vejstil til ydeevne på fladen.

Er hybridcykler gode for begyndere?

Schwinn Network 700C 3.0 til mændHybridcykel

Dens topkvalitets bremsemekanisme er engavnligtog praktisk funktion, der kræves både for ryttere og endda forskellige trafikanter. Det kan betegnes som en afbedste hybridcyklertilbegynderetilgængelig på markedet.
29. august 2019

Er hybridcykler gode til fitness?

I dag er enhybrider enfantastisk cykelfor sjov ogfitness. De har normalt affjedringsgafler for at udjævne vejen. De fleste typer bruger et dæk, der er 30-40 mm bredt og velegnet til grusveje, skinner til stier eller asfalterede veje.31. april 2017

tager en uges fri fra træning

Er det værd at opgradere en hybridcykel?

Hybriderofte kompromitterer hastigheden for en lodret kørestilling, og hvis det ikke passer til din kørsel, er det bedste at bytte den mod en vejcykel. Ellers kan du ende med at bruge masser af penge påopgraderingerder hjælper ikke grundlaget for dine problemer.9. april 2018

Kan du køre 100 miles på en hybridcykel?

En cyklist med rimelig konditionkanlet dække100 tusindkomfortabelt på enhybridcykel. På meget kortere afstande er det endnu bedre at bære en behagelighybrid.10. september 2020

Hvor langt kan jeg køre på en hybridcykel?

Selvfølgelig er det lettere at cyklelangafstande på vejcykler; for en cyklist med rimelig kondition er 80 km dog en forholdsvis behagelig dagligtafstandpå en godhybrid. Hvis du kører mere end 80 km, hastighed og effektivitet på en vejcykelgør det til det markante valg.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Stol træning derhjemme - enkle svar på spørgsmål

Hvilken øvelse kan du lave i en stol? 11 hurtige stoløvelser, der fungerer så godt som at gå til GymArm-cirklerne. Sid på stolen med lige ryg, benene bøjet 90 ° og fødderne plantet på gulvet. Bøjet med armlift. Triceps Dip. Stolplanke. Siddende hofteprop. Russisk drejning. Benløft. Hurtige fødder.

Kredsløbstræning for cyklister - Komplet vejledning

Er kredsløbstræning god til cykling? At integrere kredsløbstræning i din træningsrutine kan være en fantastisk måde at forbedre hastigheden på cyklen og holde tingene interessante.

Reverse crunch øvelse - hvordan man tackler

Virker reverse crunches virkelig? Bundlinjen. Den omvendte knas er en simpel kerneøvelse, der kan hjælpe dig med at styrke dine mave. Det menes at være lettere på ryggen end traditionelle crunches og sit-ups, fordi din rygsøjle ikke bøjer så meget. Hvis du føler nogen skarp smerte, mens du udfører omvendte knas, skal du straks stoppe.24 нояб. 2020 г.

Fitbit brænder kaloriens nøjagtighed - besvarer spørgsmålene

Er Fitbit nøjagtig på forbrændte kalorier? En undersøgelse viste, at Fitbit Surge havde den mest nøjagtige beregning af forbrændte kalorier blandt en gruppe af lignende enheder med en fejlprocent lidt over 25%. De andre lignende enheder, der blev testet, havde relativt højere fejlprocent - op til så meget som 93% .15 июл. 2019 г.

Ben og abs træning - pragmatiske løsninger

Kan jeg træne ben og mavemuskler sammen? Prøv at hamre en større muskelgruppe (bryst, ben og ryg) pr. Træning og suppler dette arbejde ved at opdele resten af ​​din session i bevægelser, der er målrettet mod to mindre muskelgrupper (biceps, triceps, hamstrings, kalve, abs og skuldre) .29 июл . 2020 г.

Lactobacillus gasseri vægttab - hvordan man opnår

Hvor meget kan du tabe ved at tage Lactobacillus Gasseri? Forskere har også undersøgt virkningerne af Lactobacillus gasseri for fedt tab. I denne undersøgelse mistede mennesker med ekstra mavefedt, der drak gærede mælkeprodukter, der indeholdt de nyttige bakterier, 8,2 - 8,5% af deres mavefedt over 12 uger. Da de dog stoppede med at drikke mælken, vendte alt dette mavefedt tilbage.