Vigtigste > Cykling > Joseph Gordon Levitt cykelfilm - pragmatiske løsninger

Joseph Gordon Levitt cykelfilm - pragmatiske løsninger

Kører Joseph Gordon-Levitt på en cykel?

”Lad os være klare: Det gjorde jeg ikkegørmine egne stunts i denne film. Jeg kan ikke lide det, når skuespillere siger, at degjordederes egne stunts. Jeg redcykelhele dagen, hver dag, men der er mig og fire andre fyre, som alle havde forskellige specialiteter påcykel,' han sagde.23. aug 2012JACOB SOBOROFF: Hej, Jacob her. I aften bringer Joseph Gordon-Levitt og over 450 af hans nærmeste venner først sit nye tv-show online - en Socialympics-inspireret kortfilm, der ikke er sikker til arbejde, medmindre det er sejt at græde ved dit skrivebord, hvis du tror, ​​at Sherlock måske er den bedste værelseskammerat nogensinde, tænk igen. Mandlig fortæller: Sherlock, kan du gætte, hvor meget jeg hader at se tv med dig? SHERLOCK HOLMES: Selvfølgelig er YouTube nation.

JACOB SOBOROFF: Joseph Gordon-Levitts produktionsselskab har udgivet en plade, tre bøger, 12 kortfilm, alle med hjælp fra flere tusinde kunstnere fra hele verden. Hvis du spekulerer på, hvordan de opnåede alt dette, er det JOSEPH GORDON-LEVITT: Mit navn er Joseph Gordon-Levitt. Og jeg arbejder på et nyt tv-show.

Jeg har arbejdet på det i årevis med hundreder af tusinder af mennesker fra hele verden. Og det er virkelig anderledes. JACOB SOBOROFF: Det er på Pivot, hvor jeg også er vært for et show.

hvordan man laver cardio derhjemmeOg det seje er, at hele den første episode af denne serie blev først udgivet på YouTube. Og temaet er ret passende: første kys, første gang på cykel, og for forfatteren af ​​denne novelle første gang hun så stjernerne. ELLE FANNING: Det var et personligt mirakel.

Over mig, i utallige lyspunkter så vidt jeg kunne se, var der stjerner - dette er Elle Fanning. Hun er kun en af ​​426 udøvende kunstnere på denne episode alene. Hvis du vil finde ud af mere, skal du tjekke HitRecords 'kanal.

Joe sender nye artikler hver uge. ALI: Til min nytårsopgørelse købte jeg et gymmedlemskab og så dette. 'Dude Perfect' er allerede enormt for de trick shot-artikler.Men denne nye skitseserie får stor opmærksomhed. MAN: Åh fyr, jeg er næsten tom for gas. Jeg vil ikke være strandet og løbe, jeg ville virkelig træne i dag.

Gennemvædet - det tager mindst 45 minutter. Jeg kører. Åh, fyr, jeg kan ikke gå.

Jeg skal klippe. MAN: Hvad, klip? Det er vinter. MAN: Vi træner i morgen.ALI: Det fik mig til at grine, men jeg fornemmede også noget, som jeg er lidt mere fortrolig med - alt for dårlig. Jeg går i gymnastiksalen i aften. Åh, men min yogamåtte er hjemme.

JACOB SOBOROFF: Alle laver fejl, og det er sandsynligvis derfor, at Vsauses nye artikel faktisk bliver så meget delt. Det har fået over to millioner visninger fra sidste uge. Og det viser den enorme rolle, som fejl har spillet i historien om sprog, videnskab, matematik og musik.

VSAUCE: I 'Hey, Jude' savner Paul McCartney en akkord. Og hvis du lytter nøje, kan du høre ham tydeligt sige hele webstedet, der registrerer fejl i Beatles-sange. JACOB SOBOROFF: Det må få dig til at føle dig meget bedre at vide, at selv Paul McCarthy laver store fejl.

BEN: Socialympics er lige rundt om hjørnet, så Procter & Gamble har denne korte film til ære for hvad ellers atletmødre gør. Dette er den mest delte artikel i dag, og hvis du ser den, kan du se hvorfor. BEN: Min mor var altid den, der hentede mig, bandagerede mine nedskæringer eller skyllede græspletterne væk fra min fodbolduniform.

Kommentator Adrian Lopez udtrykte det bedst, da han sagde: 'Jeg tror, ​​at nogen i mit hus hugger løg.' Jeg elsker dig mor. JACOB SOBOROFF: Til ære for den amerikanske sæsonpremiere på BBC Sherlock den 19. og give os dette blik på, hvordan det kunne være at bo sammen med Mr.

Holmes personligt. Og det er ikke så charmerende, som du måske tror. Vær forsigtig, hvis du ikke bliver fanget ved at spille 'Breaking Bad' eller 'Mad Men' eller 'Gossip Girl'. 'Det viste sig, at Sherlock er den største spoiler af dem alle. SHERLOCK HOLMES: Åh, kom nu.

Det er lige der. Masuka kender til Dexter. Dan er sladderpigen.

Nick og Jess klarer det ikke. Hodor falsker det. Han er morderen.

Hun er moderen. Du var død hele tiden. JACOB SOBOROFF: Leigh er en animator fra Jerusalem.

Og hun har kun været udstationering i otte måneder, men hun har allerede opbygget en enorm fansbase takket være hendes blanding af kulthits, popkultur og fan-tirldom. Dine tricks. LOKI: Illusioner, Thor.

Et trick er noget, som en quim gør for penge. THOR: Du skal vide, at jeg vil dræbe dig, hvis du forråder mig. LOKI: Det vil jeg ikke.

FORTELLER: Det gjorde han. JACOB SOBOROFF: Din kanal er fyldt med stor artikelchok fuld af påskeæg. Og for at få dig i gang ned ad kaninhullet har vi sammensat en playliste med nogle af deres største hits.

nummer 1 vægttab pille 2016

Internettet er fuld af katteartikler, men vi ser sjældent katteartikler. ALVORLIG: Jeg er Iris. Jeg ved, du ikke lyder sådan.

Hej, Ernst her. Dette er min kat, Iris. Og jeg har altid spekuleret på, hvad hun laver, når jeg er på arbejde rk hele dagen nu. Jeg har en meget bedre idé takket være denne artikel fra PetCeption JACOB SOBOROFF: Tak Ernst, hvis du vil se flere POV-artikler til kæledyr gå over til PetCeption's kanal.

Fisken er en yndlingsfisk. Hvis du finder en artikel, som du synes er sej, så lad os det vide i kommentarerne eller tweetus ved hjælp af hashtagget YouTubeNation. Tjek de spillelister, der snart kommer.

Du er fri for skyld undtagen dem, der kan få dig til at ringe til din mor, og i så fald fortælle hende, at vi sendte dig.

Kørte Joseph Gordon-Levitt cyklen i Premium Rush?

Skuespilleren vendte sig over styret, mens han filmede sin nye film 'Power', men det var ikke hans første on-setcykelkrak.Joseph Gordon-Levittkan have spillet en frygtløscykelmessenger i 2012-thrillerenPremium Rush, men i virkeligheden har skuespilleren og den tidligere barnestjerne noget uheld påcykler.2. nov. 2018 nov.

Gjorde Joseph Gordon-Levitt stunts i Premium Rush?

Joseph Gordon-LevittTaler om hansStuntDobler på 'Premium Rush'og at komme til skade under optagelsen. MensGordon-Levitt gjordedet meste af hans egen ridning i filmen, hansstuntfordobler selvfølgeliggjordede fleste af handlingssekvenserne. Han roser dem og siger: ”Jeg tænker efter hvad jeggjordefarenvarbestemt minimeret.23. aug 2012

At lave film er en farlig forretning, og det kan være direkte dødbringende at lave spændende film. Det er ikke kun specielle effekter - der er reelle farer, der følger med al magien på den store skærm. Her er et kig på et par berømte filmscener, der næsten dræbte skuespillere.

Daniel Day -Lewis På trods af Daniel Day-Lewis vane med at sætte sig selv i fare for sine roller, har ingen stunts været så farlige som lungebetændelsen, som skuespilleren fik på sættet af Gangs of New York efter at have nægtet at arbejde på trods af frysende temperaturer noget andet end hans skrøbelige 19. fraklædte kappe. Han kæmpede tilsyneladende også med tilfældige fremmede mens han filmede i Rom bare for at beholde sin karakter som den voldelige Bill the Butcher, som han beskrev til The Independent som '... lidt punk, en vidunderlig karakter og en glæde at blive' beskrevet - men ikke så godt for min fysiske eller mentale sundhed. ' At være en glæde 'er en interessant måde at beskrive at blive sparket i bagenden af ​​en italiensk Randos.

hvad er et power tap

Men så igen taler vi om en fyr, der tilbragte tre år på at blive ramt i hovedet for at forberede sig til den tidligere mester Barry McGuigans The Boxer, så måske giver alt, hvad han siger, ikke mest mening. 'Jeg drikker din milkshake! Sllllrrrppppp! Jennifer Lawrence Ulykkesudsat Jennifer Lawrence har for vane at acceptere offentlige udslip. Men det var ikke grinende, når en tåge maskine på sættet af TheHunger Games: Mockingjay - Del 1 brød sammen og næsten kvalt den.

Ifølge en insider på sættet stoppede optagelserne brat, da denne røgmaskine brød og begyndte at spytte så meget tyk røg under en tunnelsekvens, der bogstaveligt talt forsvandt fra Jennifer's øjne. 'Heldigvis undslap hun med kun lidt svimmelhed og kvalme, men det var ikke den eneste gang, Hunger Games slog hende ned. Mens hun trænede, løb hun ind i en mur, der udløste rygter om, at hun beskadigede sin milt 'Åh undskyld, miltjuice.' som viste sig at være forkert, vi skal alle huske, øh, at hun er klar til at bløde. til vores underholdning.

Joseph Gordon-Levitt Efter sikkert at have spillet hovedrollen i en Batman-film, en tidsrejse snigmorderfilm og en GIJoe-film blev Joseph Gordon-Levitt næsten dræbt mens han spillede en cykelkurier, lyder måske miles i timen måske ikke for hurtigt at køre en cykel i denne hastighed mellem bevægelige biler er ret seriøs.

En taxa kørte over sikkerhedskegler under optagelsen af ​​Premium Rush og skar Gordon-Levitt af, sendte ham gennem bagruden og skar ham dårligt på underarmen. 'Joe fik prisen for flest sømme ved 31, da han gik gennem bagruden i en førerhus.' 'Det er underligt, hvor meget opmærksomhed man får, når der er noget blod i det.' 'Det er Joe's cykel, og der er det, han sluttede. 'Direktør David Koepp frygtede, at han var død, og fortalte senere MTV,' Og du er, du ved, i cirka 15 sekunder, før jeg kunne komme derhen og se, hvad der skete.

Jeg tænker 'dræbte jeg ham?' `` Dræbte jeg faktisk en skuespiller? '' Gordon-Levitt lo faktisk af det hele, b Men vi spekulerer på, om han syntes det var så sjovt, da filmens bruttosalg på verdensplan lå 4 millioner dollars under produktionsbudgettet? 'Aah!' 'Aaaaahhhh!' Jackie Chan Listen over Jackie Chan's endeløse skader på sættet er dybest set et medicinsk leksikon over ødelagte kroppe. Men hans skade på sættet af Armor of God II var den værste af alle. Sammenlignet med nogle af de ting, han har gjort - som at glide ned ad siden af ​​en skyskraber og blive ramt af en ægte, flyvende helikopter - var Rustningens andet stunt tamt.

Alt, hvad han havde at gøre var at springe ind i et træ, men han gik glip af og faldt til jorden, hans hoved bankede mod en sten og sendte et stykke af hans kraniet ind i hans hjerne. Skaden krævede hjernekirurgi og en metalplade implanteret i Chans kranium. Utroligt skete dette i de tidlige 90'ere, og Chan lavede mange flere film og udførte næsten alle sine egne stunts.

Med andre ord det nøjagtige modsatte af, hvad enhver normal person ville gøre. Så er Jackie Chan ikke en normal person. Jeg vil være en brontosaurus.

Agh di ffikult! 'Donald Sutherland De fleste af befolkningen på denne liste er blevet alvorligt såret - og ja, kunne have været dræbt i deres ulykker på sæt - men ingen gik gennem det mareridt, som Donald Sutherland udholdt. Fordi han faktisk døde i 1968, fik Sutherland bakteriel meningitis fra Donau-floden og havde en oplevelse uden for kroppen. Hans beskrivelse af hændelsen er virkelig rystende.

Den desperate strenghed, jeg havde brugt til at overleve alle mine problemer med tænderne, trak mig tilbage. Tvang mig til at leve. Jeg levede, jeg vågnede op af koma.

Syg som en hund, men i live. 'Både poetisk og skræmmende på samme tid.' Det tog Sutherland mere end seks uger at komme sig, og på det tidspunkt tvang hans kontrakt ham tilbage på skærmen, stadig hjerne stegt, frygt for vand og højder og - ifølge ham - græd konstant. 'Slå mig ikke med de negative bølger' dette tidligt om morgenen. ' Jason Statham Action-stjerne Jason Statham vidste nøjagtigt, hvad de kunne forvente, da Sylvester Stallone bad ham om The Expendables 3 bortset fra at han næsten druknede, sprængte eller knuste ihjel - hvad der end sker, hvis du ved et uheld kører en lastbil væk.

Noget gik galt med bremserne i Stathams køretøj, hvilket fik lastbilen til at falde hurtigt 18 meter. Men Statham, der engang konkurrerede som en olympisk dykker, formåede at bryde fri fra vinduet, og du begyndte at nå ud til vandet og forsøge at komme til overfladen. Var det mørkt? '' Ja, jeg mener, de kalder det ikke Sortehavet for ingenting, Sly var ikke bekymret. 'Jeg ser ud og siger' Hvor er Sly? 'og han står, ved du, ved siden af ​​dokken med sin iPhone og siger,' Uh uh Jason, har du brug for et håndklæde? ' '' Hahaha 'Tak for at se! Klik på looper-ikonet for at åbne vores YouTube-kanal Plus tjek alle disse seje ting, som vi ved, du også vil elske!

Hvad er billetten i Premium Rush?

Detaljerede plot synopsis anmeldelser afPremium Rush

Hun forvandler sine penge til et specielt 'billet, 'en kvittering for de leverede penge, der skal gives til smugleren inden kl. 19, ellers vil hendes mor og søn blive sendt tilbage til Kina. Hun stoler på, at Wilee skal levere til hende.

Nu, hvis du besøger byen eller bor i byen og ønsker at gå til Broadway, vil du hurtigt opdage, at billetter kan være ekstremt dyre. Og hvis du vil have det bedste sæde i huset, skal du betale den højeste dollar, men i dag skal jeg gå over fem måder, du kan få rabat eller billige billetter til nogle af de bedste shows, der spiller her i New York i dag .

Den klassiske måde nu er at stå i kø ved standen TKTS byTDF midt på Times Square nær den røde trappe på showdagen. Der er næsten 50% rabat på alle billetter til alle shows undtagen mega hits. Ud over Times Square er der to andre placeringer.

hurtig vægttab

De to placeringer ligger i nærheden af ​​David Rubenstein Atrium i Lincoln Center på Broadway og 62nd Street. Det fantastiske ved dette sted er, at det er indeni, hvilket er en kæmpe bonus især i dårligt vejr og vinter. Det er som - åh min gud - det er sådan en velsignelse at kunne vente inde, fordi det er så frysende.

Især januar. Den anden TKTS-stand er i centrum af Brooklyn. Dette er på hjørnet af J Street og Myrtle Avenue.

Hvis du vil gå til et matineeshow, skal du gå der dagen før, da disse billetter sælges en dag tidligt. Et matineeshow finder normalt sted omkring kl.

Hvis du går til et aftenforestilling, vil du dog gå på dagen for showet og derefter få 50% rabat på disse billetter. Bemærk, at du kun kan købe 6 billetter pr. Person, og at der er et gebyr på $ 5 til $ 6 oven på billetprisen, hvilket faktisk er betydeligt lavere end det, du får online. Alle billetgebyrer doneres til den non-profit TDF, som hjælper med at bringe scenekunstens kraft til alle gennem initiativer som deres autismevenlige forestillinger.

Så dette er en måde på den næste måde. Lad os nu dykke lige ind i nummer to, der bruger TodayTix-appen. Dette er gavnligt, da du kan få rabatbilletter op til en måned i forvejen.

Brug af TodayTix-appen hjælper dig med at få en bedre idé om, hvilket show du vil se, og det giver dig mulighed for at planlægge din tidsplan lidt på forhånd. Nu får du muligvis ikke så meget rabat på denne app, som du fik på TKTSby TDF-standen, men du kan bestille på forhånd, hvilket er en kæmpe fordel, især hvis du planlægger meget i New York og ikke ønsker at rejse noget til tilfældighederne. Der er dog et par andre muligheder for online billetsalg.

Der er især fire websteder, der skal bruges som kilde, hvis du ikke kan finde det show, du ønsker, eller prisen på det show, du vil have på TodayTix. Webstederne der skal tjekkes ud er New York Show Tickets, Broadway Box, Theatremania og Gold Star. Og jeg forbinder alle disse ting under denne artikel.

Husk, at du derudover har et højere gebyr pr. Billet. Det koster omkring $ 10-15, så bare forbered dig på det. Ud over rabatten.

Bare et tip! Hvis du ønsker at få rabatbilletter til de mest populære shows. Nu taler jeg om Hamilton, The Lion King, Wicked, Chicago - sådan noget. Derefter vil du blive tonet til at prøve ekspresbilletter eller lotteristrategien.

Nu er rush-billetter, når du dukker op i billetkontoret, så snart det åbner, som normalt er kl. 10:00 de fleste dage, og de sælger stort set alt, hvad der er tilbage, hvilket måske ikke er de bedste pladser, men det handler om tyve dollars, og det fungerer godt. Den anden mulighed er lotteriet. Nu begynder flere og flere shows at gøre dette, især de store populære.

Her går du i teatret et par timer før forestillingen starter og skriver dit navn på et stykke papir. De trækker derefter en vinder fra alle, der indtaster deres navn, og den person får en kraftigt nedsat billet, og nogle gange er pladserne fantastiske. Jeg vil bare gennemgå et par af de tilbud, der har været ret konsekvente i løbet af det sidste år, og det er ting, du skal tjekke ud, når du er her, hvis du vil se nogle af de bedste, som er Broadways største hits, Mest konkurrencedygtige lotteribilletter Hamilton selvfølgelig.

De tilbyder 46 pladser om dagen for $ 10. Den anden er Harry Potter og det forbandede barn, som de kører deres lotteri på en gang om ugen på fredage. Men for at se en liste over alle de lotterier, der foregår, mens du er her, kan du gå til Broadway for the Broke People.

Jeg sætter deres hjemmeside nedenfor, så du kan tjekke dette ud, og som giver dig adgang til mange af de store hits, der normalt ikke findes på TKTS by TDF-standen eller TodayTix-appen, og andre måder, du kan få rabat på billetter kan få. Hvis det show, du vil se, ikke er tilgængeligt på de andre måder, jeg nævnte, anbefaler jeg at gå direkte til billetkontoret, hvor du kan undgå det dyre servicegebyr for at købe online, og også når du er på På showdagen nogle gange besøger de steder, der var der? Premium-pladser, der tidligere blev afholdt til hjemmesæder eller ikke solgt, åbnes nu igen for offentligheden, og de bringer priserne ned for dem, og på denne måde kan du få anstændige pladser til en lavere pris, end hvad du normalt ville få. Den anden gode ting ved det er, at billetlederen kan hjælpe dig med at finde, hvor du skal sidde i teatret for at få det bedste ud af det.

Desværre gælder nummer fem ikke for alle, men det er en ung person. Hvis du er under 35 eller 30 år, afhængigt af programmet, kan du kvalificere dig til rabatbilletter hos mange nonprofit teaterorganisationer her i byen. Teaterbesøgere i alderen 18 til 35 kan købe billetter til Roundabout Theatre Company for kun $ 25 pr. Show ved at tilmelde sig deres HipTix-program. 21-35 kan deltage i Lincoln Centers LincTix-program, der tilbyder billetter til alle forestillinger til en værdi af $ 32.

Endelig har du Manhattan Theatre Club, programmet 30 under 30, der giver gæster under 30 år mulighed for at købe billetter til $ 30. Hvis du ikke kvalificerer dig til en af ​​disse kategorier, men er studerende eller din lærer, er du faktisk heldig i andre måder, fordi du er berettiget til rabatbilletter gennem andre programmer. Bibliotekarer, lærere og studerende kan hente kuponer med 30-50 procent rabat gennem School Theatre Ticket Program, og studerende i alderen 13-18 kan købe $ 5 billetter til bestemte billetter uden for og på skærmen gennem High Five-billetterne til Arts Off Broadway Productions Køb nogle bonustips! Jeg arbejdede tidligere på Broadway, og de ved lidt mere om Broadway, end den gennemsnitlige rejseguide ville vide, og det er derfor, jeg ville dele to små tip til at gå til et Broadway-show ud over dem, jeg allerede har delt.

For det første, hvis du er her i januar, er dette det billigste tidspunkt at se, om der er Broadway-shows, og for den billigste dag i ugen er tirsdag og onsdag eller midtugen matinee-forestillinger generelt billigste. Sig til disse, og hvis du kan stable en rabat oven på dem, skal du være klar, og du vil se dette show til den lavest mulige pris. Godt for dig.

Godt arbejde! Ja. Tak fordi du så med! Hvis du kunne lide denne artikel, skal du abonnere, følg mig på Instagram på @SarahFunky, og tjek mine andre artikler om New York. Jeg fik masser af det, turistfælder, ting at gøre, ting at se og meget, meget mere.

Jeg ses, næste gang. Farvel!

Walmart cykler samlet

Hvilken film er Joseph Gordon Levitt i?

Joseph Gordon-Levitt har afsluttet produktionen på den uden titel Henry Joost / Ariel Schulman sci-fi-film til Netflix, hvor han spiller overfor Jamie Foxx og på den uafhængige thriller, 7500, skrevet og instrueret af Patrick Vollarth. Blandt hans andre projekter er han under udvikling på en række spillefilm, herunder Fraggle Rock.

Hvem er Joseph Gordon Levitts forældre?

Joseph Gordon-Levitt. Joseph Leonard Gordon-Levitt blev født den 17. februar 1981 i Los Angeles, Californien, af Jane Gordon og Dennis Levitt.

Hvordan blev Levitt skadet i Premium Rush?

Gordon-Levitt blev såret under optagelserne den 1. august 2010, da han red bag på en taxa. Virkningen sendte Gordon-Levitt flyvende ind i taxaens bagrude og skar i armen, hvilket krævede 31 sting. Et skud af kølvandet på ulykken er inkluderet som en scene under filmens kreditter.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Zwift-cykler - omfattende håndbog

Er Zwift realistisk? TestfeltetModelType trænerPrisElite Direto X (til test) rulletræner med direkte drev729 Elite Nero (til test) gratis rullestol679.99 Relaxdays rulletræner (til test) rulletræner79,90 Tacx NEO 2T Smart (til test) rulletræner med direkte kørsel1 299

Offentlige cykler DC - anførte spørgsmål og svar

Har DC offentlige cykler? Med Capital Bikeshare kan du tage en cykel fra mere end 500 stationer over hele Washington, DC, metroregionen og returnere den til enhver station i nærheden af ​​din destination. Tjek en cykel til din rejse til arbejde, Metro, kør ærinder, gå på indkøb eller besøg venner og familie.

Hundecykel - hvordan man beslutter

Kan hunde cykle? Bare husk, din hund behøver ikke at være en bestemt race eller størrelse for at nyde at tilbringe tid sammen med dig på cykel. Så længe din hund nyder at løbe ved siden, blive båret i en kurv eller trukket i en trailer, kan du have det sjovt sammen på vejen, mens du cykler.

Cykler rundt om i verden - hvordan man kan slå sig ned

Hvor meget koster det at cykle rundt i verden? Du kan cykle rundt i verden for mindre end $ 15 pr. Dag. Dette inkluderer daglige omkostninger, når du rejser på cykel. Disse er typisk mad, indkvartering, reparation af cykler, visa og diverse køb på vejen. Det inkluderer ikke de oprindelige udgifter til at købe en cykel og andet udstyr.

Cykelrør - Komplet manual

Hvordan ved jeg, hvilket cykelrør jeg skal købe?

Alaska Airlines-cykelgebyr - hvordan man løser det

Hvor meget koster det at tage en cykel på Alaska Airlines? Et overblik over Alaska Airlines bagage- og cykelpolitikker: Generelle bagageafgifter Hjemme 1. indtjekket taske $ 252. Indtjekket taske $ 35 Carry-onInkluderetCykelbagageafgift * $ 25 * 13 нояб. 2017 г.