Vigtigste > Cykling > Kona fat bikes - hvordan man tackler

Kona fat bikes - hvordan man tackler

Er Kona-cykler af god kvalitet?

Ligebøde, men der er mange faktorer at overveje. MinKonaer en specialbygget med en højere gaffel. Den har engod kvalitetstålramme, som har en bedre kørselkvalitetend aluminium, og det passer mig perfekt.15. mar 2014Højttaler 1: En superbike. Mountainbikes kan være ret dyre i disse dage. Kulstof dør, Titandas.

Det er faktisk ikke så svært at bruge £ 10.000 på en cykel. Nogle af de største producenter har superbikes fra hylden, eller du kan gå på boutiquemærket - Route og have noget som en Pole, det finske mærke, der bygger nogle af de avancerede enduro-cykler i verden. Højttaler 2: Whoa, whoa, whoa Premium Neil.

Du behøver ikke bruge en formue på mountainbike, denne VooDoo hoodoo kostede mig £ 375 brugt, men det er en rigtig billig ordentlig mountainbike. Speaker 1: Jeg sagde ikke, at du var nødt til at bruge pengene, men når du har det, koster denne Pole Stamina dig omkring £ 8.000, dette er min Pole Stamina i EN-sættet, der koster € 7.950. Jeg har dog tilføjet nogle meget specielle opgraderinger her, Trickstuff Direttissima-bremserne og SRAM-adgangskredsløbet.Næsten op til toppen af ​​linjen LE kit nu, og denne cykel koster nu omkring € 9.000 eller omkring £ 8.300. Mens superbiler er smukke at se på, hører du om reparationer og vedligeholdelse, der koster titusinder af pund på Ferraris. Hvad med livet med denne superbike? Hvad sker der, når driv toget slides op? Så skal du hoste.

Denne SRAM XX1-kassette koster omkring £ 400, $ 450. Højttaler 2: Mere end min cykel. Højttaler 1: Ja, men mange smil pr. Pund.

Højttaler 2: Det ville være bedre. Lad os alligevel se den reelle forskel mellem din superbike og min billige cykel. Højttaler 1: Du er med.Højttaler 2: Disse er løbsheste, ikke ponyer. Ikke set gennem Dior solbriller hele dagen. Højttaler 1: Dior? Mere som SRAM Access.

Højttaler 2: Jeg mente DIOR. Højttaler 1: Idiot. Speaker 2: Lad os starte med en helt vilkårlig måling, fordi hvorfor ikke? Lad os se, hvad du fysisk kan få for dine penge.

Pris pr. Kg 14,35 kg. Det er 41 pund pr. Kg.For denne brugte handel er det 375 pund, det er 26 pund pr. Kg. Højttaler 1: Pole Stamina er en CNC enduro racing maskine lavet af CNC aluminium med 180 mil suspension, hvis det er muligt, er det vigtigere end den samlede vægt, som ikke er designet til super let vægt. Får 14,7 kg.

Interessant nok er de så tæt på vægt, men ikke ydeevne. Højttaler 2: Vent et øjeblik, du kender ikke Højttaler 1: £ 561 pr. Kg. Højttaler 2: Hvad? Lad os vende tilbage til bilsammenligningen.

ved hjælp af en cykeltræner

En Ford Fiesta koster £ 14 pr. Kg. En Ferrari 812 Superfast, det er £ 153 pr. Kg, men der er et par flere kg i Ferrari. Højttaler 1: Runde en går til den billige cykel.

Runde to, ønskværdighed. Ja, b Ikes handler om kørsel, men mange af os elsker at læne sig tilbage og beundre vores fine hestere. Lad os teste tiltrækningskraften for hver cykel ved at parkere dem uden for caféen for at se, om den generelle kørsel offentligt også føles som en ogle.

En let sejr for superbike. Gå nu væk, dette er min cykel. Det gør det til en billig cykel mod superbike. Højttaler 2: Praktisk.

Jeg udfordrer dig til at køre til butikkerne og lade den være udenfor eller endda få forsikring mod tyveri. Jeg fik et tilbud, VooDoo koster mig £ 71 om året. Højttaler 1: Det er £ 520, men det forlader ikke min side. Højttaler 2: Hvad med langrend en weekend, snavs hopper den næste, pumpespor? En lille cykelpakke? Højttaler 1: Dette er en enduro-cykel.

Det kunne rumme tre flaskebure, og det er designet til ordentlig mountainbiking. Du kan køre et EWS-løb, løbe mod vest, tage en episk tur gennem en walisisk skov. Højttaler 2: Okay, uanset hvad.

Lad os kalde det uafgjort, to ad gangen. Højttaler 1: Okay, sprint og test derefter. Sprint først.

Er du klar? De tre, to, en, går. Højttaler 2: Tag denne, smukke dreng. Højttaler 1: Gør den næste test alligevel.

Held og lykke. Du mener det ikke. Okay, bremsetest.

Er du færdig? Tre, to, en, vent. Højttaler 2: Hvad? Hvordan? Vi har begge hydrauliske bremser. Speaker 1: Ja, det er Trickstuff, cremen fra tysk teknik.

Med en et års venteliste, hvis du faktisk vil købe den, en pause for 450 euro. Højttaler 2: 900 €? Højttaler 1: Ja. Kom og føl, ingen sagde, at ekspertise ville være billig, og jeg har ordentlige enduro-dæk, en dødbringende kombination.

Hvad? Endnu et slips? Kunne den billige cykel måske vinde? Speaker 2: Trail Performance. Vent venligst. Sammenligner vi æbler med appelsiner her? Din cykel har 180 mil sti foran og bag.

Dette er en hardtail. Højttaler 1: Teknologi. Højttaler 2: Okay.

Lad os starte med noget, jeg ved, at denne cykel skal være god, pumpesporet. Okay. Er du klar? Tre, to, en, gå.

Så fortsæt. Jeg troede, du var en racerkører. Højttaler 1: Hardtails er mestre på pumpesporet.

Hardtailen tager sejren på 1,3 sekunder. Nu er det op til de næste udfordringer, om polakkerne overhovedet har en chance for samlet sejr.

Korrekt. En tidsbestemt stigning. Nu er min geometri designet til at tage mig pænt op ad bakken og bombe ned igen.

Vægtene er omtrent de samme, men mine 180 mil rejser og mine store enduro-dæk gør det ikke så nemt for poly, men de vil betale sig. Speaker 2: Få allerede undskyldningerne. Korrekt.

Se på det. Højttaler 1: Hurtigere igen ved opstigningen, men det forventede vi nu. 7,3 sekunder foran den billige cykel.

Polakken har meget at gøre i tidsforsøget. Højttaler 2: Nå, kom ind. Noget går galt? Højttaler 1: Alligevel.

Under alle omstændigheder går tingene ned ad bakke nu. Højttaler 2: Er du okay? Hvad laver du? Højttaler 1: hold kæft. Højttaler 2: Det ser ret seriøst og hurtigt ud.

Jeg er alligevel ikke klar endnu. Højttaler 1: Nu superbike. Polakken er i sit naturlige miljø.

Det tager en betagende sejr på nedstigningen, 12 sekunder over hardtailen. På en kort nedstigning er det en eftertrykkelig sejr. Højttaler 2: Okay.

Du vinder, men en billig hardtail er bedre for nogle ting, for en hurtig tur gennem skoven, et skød på pumpesporene, et par spring til skolen for at pendle. Det er ret mentalt. Denne cykel er faktisk bedre for Hvor meget bedre er din 9 Grand Bike generelt? Højttaler 1: Tag ikke dine hardtail, beundringsværdige ting væk.

Faktisk kører Blake en mega lavine hardtail, muligvis hans dummeste idé nogensinde. Det siger noget for Blake. Dette er designet til forskellige ting.

Vi taler om flerdagsløb, udholdenhedsfaser, EWS-løb. Dette er cyklen. Hardtail, det vil du bare ikke kunne.

Denne ting blæser vandet ud Der er et væld af erfaringer med denne cykel, R og D, feedback fra de professionelle. Det handler om design af cyklen og faktisk dens ydeevne. Superbikes bedømmes her.

Ja, du har brug for dybe lommer til denne cykel, men du har også brug for stierne derhjemme eller nok c aske til at komme til Whistler eller Madeira, så glade dage. Det er godt. Oplæser 2: Hardtails er gode, især billige.

Du er ansvarlig for at introducere så mange mennesker til den vidunderlige verden af ​​mountainbiking, men når vi taler om racing, håndterbare serier, ned ad bakke eller noget lignende, er det ikke nøjagtigt det samme job. Der er tydeligvis et stort hul midt i, hvor de fleste mennesker sidder om, hvor meget de bruger på deres cykler. Fordelene stiger ganske hurtigt fra 300 pund til 3000 pund.

Derefter ser trinnene ud til at være mindre for hvert pund eller dollar. Det betyder ikke, at det ikke er der. For nogle mennesker er den ydmyge billige brugte hardtail bare en billet.

Det er sjovt. Det handler ikke kun om cyklen, og vi er alle sammen i mountainbikeklubben. Højttaler 1: Godt sagt, Neil.

Højttaler 2: Tak Neil.

Er fede cykler det værd?

Detfed cykeler ingen undtagelse. Detfed cykelhar meget mere pude, trækkraft og komfort til din tur. Hvis dine gader er plettet med sne og is, er disse den bedste mulighed for dig. Hvis du leder efter komfort og trækkraft, ville det væreværdiden ekstra vægt.28. december 2020

I morgen Trainiacs Vi har en moderat spændende dag, det er altid en sjov dag. Det er rigtigt, det er en ny cykeldag nu. Jeg er temmelig sikker på, at dette er en canyon-type fedtcykel nu, med mange mennesker, der ikke er i stand til at rejse denne vinter, køb fede cykler det er det, min cykelbutik fortæller mig, hvis du vil købe en fedtcykel, forklarer jeg dig den komplette begyndervejledning til at oprette din første fede cykel, denne fede cykel er kun nummer to for mig, men jeg er fra winnipeg, så jeg er som en proso hvorfor n plus en selv en anden cykel god dette er ingen erstatning for mange cykel mountainbikes er meget tekniske de er beregnet til at blive kørt på virkelig knudrede spor nu kan du ride disse uvirkelige knuste spor, men åh det er ikke virkelig nødvendigt, jeg synes mountainbike er et meget bedre værktøj til dette, hvis du planlægger at køre meget på stranden eller i sneen, det er for den gennemsnitlige person, der bor i området Lly godt klima, du har sandsynligvis ikke brug for, det er sjovt , men ikke nødvendigt, hvad jeg kan lide at bruge det til, er ikke rigtig teknisk drevet undtagelse t til mountainbikes bruger jeg kun de to en times to timers forlystelser til easyzone, der kun fungerer ved at komme ud og ikke gøre alt indeni, når det ikke behøver at være meget specifikt, hvordan jeg skal bruge Zlift i mellemugen træning, jeg bruger det til generelle en times rekreative forlystelser eller en to til tre timers weekendtur, så overvej dette ikke som en erstatning for en mountainbike, uanset hvad du tænker på det som et værktøj til at kunne ride udenfor selv i snedækkede eller mudrede eller sandede forhold og ikke behøver at gøre alt indeni og ikke forvente at gøre en virkelig vigtig indsats i denne fantastiske træning, men mere fordi det bare er lang slibning med ni I stedet for at ramme intervaller, der får høj ydeevne, er vi ikke for det hjulene har så meget modstand, men af ​​naturen ender du med en meget slibende træning her er den gode ting ved det efter min mening, fordi det bare er et sjovt værktøj, det er ikke beregnet til nogen virkelig specifik træning eller bestemt ikke en præstation at skære gøre wn på budgettet. Jeg har set folk køre med os, og de har kørt på en cykel, der koster $ 900 i to år. Nogle ændringer på cyklerne vil jeg forklare om et øjeblik for at få virkelig god ydeevne, men det grundlæggende i hvad du har brug for er skivebremser, fordi det er meget hjul for at stoppe den rigtige pasform og dækstørrelse plus du behøver ikke meget at du kan bruge vinterstøvler Du kan bruge platformspedaler Du kan bruge en aluminiumsramme, for selvom du går til en carbonramme, gæt, hvad det stadig bliver virkelig meget hårdt, hvor virkelig hårdt, det er bestemt smukt og ligesom dropperposten er en dejlig luksus, når du kører op og ned ad bakkerne, er der ikke behov for virkelig bare at komme af og på din. At være en cykel har du brug for meget mindre cykel, så jeg anbefaler ikke at blive bordleverandører som de 400 Costco-cykler som disse er mindre end tre tusind dollars.

Du kan finde nogle cykler til omkring tusind til femten hundrede dollars. Jeg lægger fire tommer snehjul her for at få en rigtig god fungerende cykel, som du ikke vil have de store fem og en halv fire og tre fjerdedele, disse pariserhjul en fire tommer hjulet er det, du vil have, du behøver heller ikke at fylde disse dæk, da du ender med at få mere trækkraft ved at reducere kilo pr. kvadrat tomme af det dæk, du sætter på, til mellem cirka fire og syv virkelig meget lave, og fordi det er så lavt, de fleste cykelpumper viser ikke rigtig så lavt, så du har brug for et specielt værktøj, der virkelig læser Low Psi Nu for at gøre turkvaliteten ekstra god, en af ​​de bedste ting du kan gøre for mountainbikes til gruscykler r ekstra fedt Cykler gør hjulene og dækkene slangeløse. Tag slangen ud og fyld den med fugemasse. Årsagen, der gør en så stor forskel med store dæk som dette, er, at rullevægten øges omkring fire gange, så med disse rør, der vejer som et pund til to pund, taler jeg om præstationsgevinster på ca. 8 til 16 eller endda 20 pund afhængigt af hvor store dine dæk er.

Dette er næsten et must, og ændringen vil koste dig måske $ 60. Jeg har fundet det forbedrer lidt, lidt sjovere, men bundlinjen er, at det er sjovt, det er super sjovt, du kan gå hvor som helst, bogstaveligt talt hvor som helst, Snowbank intet problem, ikke noget problem, du videregiver det som om du ikke burde vide noget om ikke at tage forkert træning. Jeg begik den fejl at tænke sidste år, at jeg skulle tage alle mine fire timers udholdenhedsture på denne ene eller endda to timer på denne og derefter to timer senere ville gøre zwift hjem for at køre en hel fire timers kørsel, men det er bare så kraftfokuseret, at to timer to og en halv er det, du vil gøre, så det er bare at glemme og en halv mere at være udenfor, en anden mulighed, der er sjovere end bare at træne indendørs. Jeg elsker min Zwift, når det er alt, hvad du nogensinde har haft i et halvt år, det bliver svært, det er sjovt, og du får disse seje et par ting hernede med pedalerne først sagde jeg, at du under alle omstændigheder kan bruge lejligheder, du kan gøre hvad jeg gør I sidste ende sætter jeg isegg-piskeris på, fordi der er meget spillerum, sneen opbygges ikke rigtig, og jeg kan godt lide at bruge disse, så jeg kan klippe rigtig store vintersko i og bruge rigtig stor vinter sko, der er udviklet til Fatbike, så dine fødder ikke bliver kolde, men det pæne ved det er, når du begynder at køre lidt teknisk med mountainbike-folk Du kan smide cyklen lidt rundt, hvis foden er klippet. smøremiddel på kæden skal være tørt, ikke det almindelige smøremiddel, der til sidst for din tri-cykel eller din racercykel er årsagen til dette, at tørt smøremiddel ikke akkumuleres så hurtigt som vådt smøremiddel l vådt smøremiddel, når det bliver snavset det bliver mudret tørt smøremiddel, du skal anvende oftere, så alt hvad du skal gøre er at kl Brug dette med et håndklæde, tag smøremidlet af og den lille smuds der er der, og påfør derefter tørt smøremiddel oftere, men det holder det ikke klæbrigt.

Den næste ting er altid med vandflasken. Hvis du er som de fleste mennesker bruger fatbikes, som om vinteren vil du have en isoleret vandflaske, lærte jeg det på den hårde måde, da jeg endte med to isblokke Den allerførste gang, jeg kørte på ridning, så du skal have noget isoleret, stadig køligt de to timer senere, og den sidste ting, jeg vil anbefale, er når du begynder at blive rigtig kold i, som minus 12 grader Celsius, så lad os tale om nul Fahrenheit eller koldere, skaff dig et par barhandsker, også kendt som pogies hej er helt vindtætte, de går over baren, det er her, du klipper dem i slutningen, så de er dybest set indbygget og derefter gemt i, læg din hånd i og derefter næsten til de koldeste temperaturer, som jeg kun kan gøre herinde med en lille lys handske, fordi den bare forbliver dejlig og varm indeni, som en våddragt, så der er min nye Canyon-type sammenlignet med Trek fedtcyklen, det er godt, det er godt ned til mindste detalje, det er billigere og tændt ce jeg har gjort tubeless, efter min mening vil det nu tilbyde en dejlig lightnimble som min Efter min mening er det afgørende for alle, der gør dette, en fed cykel, så hvis du ender med at få en fed cykel, eller hvis du har en fed cykel og vil lære at slangeløse dæk, se artiklen her og så er det den sidste, du kommer til at tabe meget, men du går langsomt igen, så det er coolall de rigtige trainiacs, hvis du ikke allerede abonnerer, skal du klikke på abonnementsknappen senere

Hvad er den bedste fede dækcykel for pengene?

Bedste fede dækcykler
  • Mongoose Dolomite.
  • Indrammet Wolftrax Alloy.
  • Mongoose Hitch mænds terrænFat TirebjergCykel.
  • OutroadFat TirebjergCykel.
  • Mongoose Juneau 26-tommerFat Dækcykel.
  • ECOTRIC UL-certificeret kraftfuldFat TireElektriskCykel.
  • HosoteFat TireMænds bjergCykel.
  • YaYiYaFat TirebjergCykel.

Hvor er Kona lavet?

Taiwan

Hvad er bedre Kona eller trek?

Trek erdetbedreaf de to gafler. Med masser af forskellige designs alt sammen under ét mærke gør det lettere ogmeresjovt at læse om det. De garanterergodttrækkraft og komfort ved langdistanceture.Konacykler er også gode menbedrevelegnet til afslappede ture og cruising, fordi de slet ikke er hurtige.

Hvad er Kona-cykler kendt for?

Konahar udviklet et komplet udvalg af veje, pendler, cykelcross ud over et komplet udvalg af bjergcykler. Brug af en række materialer, herunder kulfiber, titanium, aluminium og stål,Kona's cyklersælges i over 60 lande verden over.

Kan du køre en fed dækcykel på fortovet?

Det korte svar er, Ja.Fat cyklerfungerer fint på glatte overflader ogfortov.Devil ikke udføre så godt somcyklerder er designet specielt til den overflade, men de fleste mennesker finder det let at hoppe på enfed cykelog pendler rundt i deres område, mens du stadig føler dig godt tilpas.

Er fede cykler gode for begyndere?

Fat cyklerer bjergcykler–De opfører sig som bjergcykler, og du kan ride dem overalt. De er også godenybegyndercykler, og er ikke kun for dem, der bor på Planet Hoth.3. jan. 2014

Er fede cykler sværere at køre?

Nogle mennesker foretrækker faktisk enfed cykeltil en vejcykeltil kørsel på veje, fordi de bredere dæk og lavere tryk giver et mere behageligt og blødereride. Den øgede vægt gørfede cykler hårdereat træde på normalt terræn, som asfalt og fortov.11. maj 2017

cykling vægttab historier

Hvorfor er Kona-kaffe så god?

ÆgteKona kaffeer højt værdsat over hele verden for sin fyldige smag og behagelige aroma.Kaffetræer trives på de kølige skråninger af Hualalai og Mauna Loa-bjergene i rig vulkansk jord og eftermiddags skydække. Inden du får karakter,Kona kaffehåndplukkes, pulpes, tørres og afskalles.

Holder Hyundai Kona sin værdi?

TILHyundai Konavil afskrive 46% efter 5 år og have en 5-årig videresalgværdipå $ 14.320. Vores afskrivningsberegner forudsiger en forventet videresalgværditilHyundai Kona.

Hvilken ramme bruger Kona fedtcykel?

SPECIFIKATIONER Rammemateriale Kona Fat 6061 Aluminium Butted Størrelser S, M, L, XL Bagstød ikke oplyst Gaffel Kona Wo Fat Disc Crankarms Race Face Ride Fat 27 flere rækker

Hvilken type mountainbike laver Kona?

Fokus er på mountainbike-ridning, og det starter med Kona Super Grassroots-initiativet. Dette understøtter kommende unge ryttere i en række discipliner, herunder downhill, enduro, freestyle, XC og cyclocross. Kona har også hold af ryttere, som det understøtter i den øverste ende af sporten.

Er der nogen Kona procescykler til salg?

Dette inkluderer vejcykler og pendlerindstillinger. Kona Process 153 DL 29- DEMO- NU I SALG 2019! Kona Big Honzo DL- DEMO - NU I SALG 2019! Rækken af ​​cykler, der fås med Kona-mærket, er omfattende med mange forskellige stilarter til rådighed. Det er dog et mærke, der har en lang historie i mountainbikes verden.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forbrænder flere kalorier til fordøjelse - hvordan løser du det?

Hvilke fødevarer tager mest energi at fordøje? Protein tager mest energi til at fordøje (20-30% af de samlede kalorier i spist protein går til fordøjelse af det). Dernæst er kulhydrater (5-10%) og derefter fedtstoffer (0-3%).

Fødevarer til rehydrering - hvordan man retter

Hvordan kan jeg rehydrere hurtigt? Hvis du er bekymret for din eller en andens hydratiseringsstatus, her er de 5 bedste måder at rehydrere hurtigt. Selvom det sandsynligvis ikke er nogen overraskelse, er drikkevand ofte den bedste og billigste måde at forblive hydreret og rehydrere på. Kaffe og te. Skummetmælk og fedtfattig mælk. 4. Frugt og grønt.19.12.2019

Er korn sundt - svar på problemerne

Hvad er det sundeste korn at spise? De 15 sundeste kornprodukter, du kan spise Havre. Havre er et nærende kornvalg. DIY Mysli. Mysli er både en sund og lækker korntype. Hjemmelavet Granola. DIY kanel crunch korn. Kashi 7 fuldkornklumper. Post Foods drue nødder. Bob's Red Mill Paleo-Style Muesli. Ezekiel 4: 9 Spirede kornkorn.

Grøntsager til immunsystemet - finde løsninger

Hvordan kan jeg øge mit immunforsvar hurtigt? 5 måder at øge dit immunsystem vedligehold en sund kost. Som med de fleste ting i din krop er en sund kost nøglen til et stærkt immunsystem. Træn regelmæssigt. Hydrat, hydrat, hydrat. Få masser af søvn. Minimer stress. Et sidste ord om kosttilskud. г.

Proteinpulver uden carrageenan - typiske svar og spørgsmål

Har proteinpulver carrageenan? Carrageenan Mange producenter, herunder dem, der fremstiller proteinpulver, tilføjer denne tangafledte ingrediens for at skabe tykkere, cremere produkter. Carrageenan vises også i sojamælk, kokosmælk, is, creme fraiche, yoghurt, der kan presses, frossen pizza og meget mere.

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.