Vigtigste > Cykling > Lang cykeltur - den ultimative guide

Lang cykeltur - den ultimative guide

Hvad betragtes som en lang cykeltur?

Hvis du taler med en ikke-cyklist, lyder 20 miles som enlang tur, men for et entusiastisk klubmedlem kan 100 miles være enlang tur. Der er cyklister, der regelmæssigtcyklusmeget større afstande end dette (Tour de France-etaper er ofte 140 miles eller mere). den intensitet, hvormed ducyklustillangmåde er også vigtig.♪ ♪ - Lange rejser er almindelige i cykling, og det er let at se hvorfor. Du får en fantastisk følelse af præstation. Du kommer til steder, som du måske ikke har set før, og når du i det mindste er kommet dig efter dem, bliver du montør - Ja, men lange drev er faktisk ikke så lette.

Det kræver et niveau af fitness, viljestyrke og fokus, men her er ti ting, du sandsynligvis kunne gøre uden at vide det for at hjælpe dig på din vej. Ti ting - ti ting. Faktisk skrubbe dette.

Dette første råd vedrører dagen op til din store begivenhed. Hovedsageligt carbo-loading. Nu i 1990'erne blev carb-loading meget populær i mange udholdenhedssport og har nogle fordele. Du har mere brændstof til din tur, så du burde være i stand til at fortsætte - Chip, Dan? - Jeg kan ikke understrege nok vigtigheden af ​​en lang køretur. For at starte konservativt, hvis du går for hurtigt, vil 'brænde kulhydrater i stedet for fedt, der er brændstof.Og som vi alle ved, har du desværre en begrænset forsyning med kulhydrater, selvom du har fyldt det op natten før, så du kan se, at det er en dårlig idé - Så sørg for at de kører dig til den første tredjedel af din tur virkelig behageligt. Bare gør dig komfortabel på din rejse. Når du først er kommet ind på det, vil det være en fantastisk måde at måle, hvordan du har det, og hvis du er i stand til at øge tempoet og vigtigst af alt holde det op - Føler du dig beroliget, kammerat? - Ja, smuk - Sejt.

flyver med en cykel

Skal vi øge tempoet? - Nej, faktisk kan jeg lide det på den måde. Tilsvarende er rådet ikke at træde på din tærskel, dette kan virkelig bruge dine reserver og nedbryde dine energilagre meget hurtigt - ja, men lejlighedsvis vil det være uundgåeligt. Men hvis du f.eks. Har en kort, stejl stigning foran dig, skal du generelt forsøge at undgå anaerober - tankning fra starten er virkelig vigtig.

Hvis du venter, indtil du er virkelig sulten eller tørstig, er det sandsynligvis for sent - ja, og du skal også eksperimentere nøjagtigt, hvad du spiser og drikker på cyklen også. Nogle mennesker har en støbejerns mave, tåler alt, andre skal være lidt mere specifikke, så de ikke føler sig ubehagelige. Har du mere af det, ven? - Nej, det er alt der, kammerat.Sidste. - Som vi sagde i begyndelsen, er mental styrke og fokus en virkelig vigtig del af lange rejser. Det kan være svært at være motiveret i timevis, så det er en god ide at huske, hvorfor du gør det, fokusere på det positive og derefter indstille negativerne. - Ja, prøv ikke at tænke på dit ubehag og smerten i dine ben.

Prøv i stedet at fokusere på, hvordan det vil føles, når du når dit endelige mål. Fortæl dig selv, at du har det godt - Du ser godt ud kammerat - Tak kammerat. Også du, parre. - Tak, jeg har det godt. ♪ ♪ - Det endelige mål for at komme derhen kan ofte føles som en evighed på en lang køretur.

Så det er en god ide at have nogle mellemdestinationer til at krydse af undervejs. En anden positiv ting at fokusere på - ja det kunne være en fodringszone, når man er på en organiseret tur. Det kan være en by eller en landsby på din rute.Eller en god er toppen af ​​hver stigning undervejs. Slipstreaming kan spare dig for en enorm mængde strøm, mens du stadig kører i samme hastighed, nu op til 30% under de rigtige forhold. Så du skal virkelig drage fordel af det, når du kører sammen med andre, eller især når du er i et mesterkonkurrencedrev.

Nå, ikke irritere andre ved bare at sidde på den, så prøv at glide ind i en gruppe, der kører det rette tempo for dig. Chauffører bag det har ikke så stor fordel som en opad skrånende vej, så du kan få din at skulle bruge tid på flyet. ♪ ♪ - Nå, du fortsætter med din kørsel, hvis du har haft et mekanisk problem og ikke har værktøjerne til at ordne det.

Derfor skal du tage mindst ekstra rør, et multiverktøj og selvfølgelig en pumpe med hver gang du kører. Og ikke kun kan du fortsætte, du vil ikke sidde fast i ørkenen - lige så vigtigt er klædning ordentligt en opskrift på katastrofe, hvis du går ud på vejen uden ordentligt tøj i kolde, isede og våde forhold. - Indrømmet, godt cykeltøj kan være ret dyrt, men hvor behageligt du kan køre i forskellige vejrforhold gør en enorm forskel.

Og hvis du er mere komfortabel, kan du sandsynligvis fortsætte. Nå, selvfølgelig er en af ​​os ikke klædt på i dag, men du har ideen. ”” Til sidst, tænk på aerodynamikken på cyklen.

Du kan få mere aerodynamisk uden at bruge penge, bare sænk din krop i forenden, så din krop får mindre vind. Dette betyder, at du kan gå hurtigere i samme hastighed med mindre indsats eller med samme indsats. Uanset hvad kan du fortsætte, og du skal ikke bare gøre dig klar til din krop.

bæltdrev touring cykel

Tøj og udstyr kan også gøre en stor forskel. Jeg taler om aerodynamiske hjelme, tætsiddende tøj, en aero-ramme og aero-hjul. Individuelt gør de måske ikke meget af en forskel, men samlet kan det være meget vigtigt.

Aerodynamik er ikke noget, du kan mærke. Du vil stadig gøre en indsats, dine ben vil stadig skade, men du bliver hurtigere. Så der er en række tip, der hjælper dig med lange cykelture, ting på forhånd, ting under og ekstra forberedelse også vores artikel om yderligere cykling klik her.

Og vores anden artikel om cykling, find - Perfekt rute? - Den perfekte rute.

Men jeg tror, ​​for at være ærlig over for din kammerat, fandt vi det allerede - ja det gjorde vi - men alligevel, for en perfekt rute kan vi gøre dette - Nå, der er en hel række ting, der hjælper dig på din lange rejser, ting før og ting undervejs - og for vores artikel om, hvordan man kører længere, klik her ovenfor.

For vores artikel om at finde den perfekte rute, selvom jeg tror, ​​at jeg og Simon fandt vores i dag, skal du klikke her mig og Matt og lidt solskoldning. Bagning varm. Som jeg sagde i starten, er det virkelig vigtigt ♪ ♪

Er 30 miles en lang cykeltur?

Gå efter det.Cyklingtil30 milesi to timer betragtes som et godt tempo for langsomme, hurtige og erfarne cyklister. Så du behøver ikke bekymre dig om at gå hurtigere end det. Hvis din beslutning er fastridning tredive miles, ved om turen vil være envejs30-mile rideeller en 15-mile ridefrem og tilbage, som i alt30 miles...For 7 dage siden

Tankeopfyldning er en af ​​de nemmeste ting, du kan gøre, men det har en enorm indvirkning på din præstation. Og jo længere din rejse er, desto vigtigere bliver tankning. Mile ride, eller den store, enorme sport, du har forberedt i lang tid, eller bare et par lange sommerdrev.

Vi viser dig, hvad du skal spise, og hvornår du skal spise det. Men inden vi gør det, skal du sørge for at abonnere på GCN, hvis du ikke allerede har gjort det, og klik også på klokkeikonerne for underretninger og understøtt kanalen. (Dramatisk musik) - Den første ting, du bør vide om at fylde en lang tur, er at din tankning ikke starter, når du får den på din cykel, du skal tænke på din kost før turen, og det starter med din Eve måltid natten før.

Du vil spise et solidt måltid med højt kulhydratindhold - måske noget med pasta, ris eller endda quinoa. Men lav ikke den klassiske fejl at overspise. Mens det er en god ting at fylde kulhydrater, vil du gerne genopfylde de serverede kulhydrater, men at spise dobbelt så meget, som du normalt spiser, vil bare lade dig føle dig oppustet og træg næste dag.

Prøv at spise lidt mere kulhydrater, end du normalt ville; du vil virkelig have en solid, fedtfattig, lav GI-morgenmad. Så noget som grød, en Bircher-müsli eller havre natten over ville være ideel, da de er kulhydrater med lavt GI, hvilket betyder, at energien frigives langsomt. Så du vil mærke fordelene længere.

flyver med en cykel

Og du vil undgå fede fødevarer, da de forsinker optagelsen af ​​meget nødvendige kulhydrater i dit system. Friturering er muligvis ikke den bedste mulighed inden en stor tur. (langsom techno beat) - Enkle ting først.

Hvis du skal på en lang køretur, skal du medbringe to flasker. Nu er 750 ml flasker virkelig nyttige, når du kan passe dem ind i din ramme. Dette er faktisk en 500, men 750 passer ikke til hver ramme, især y hvis du har en mindre cykel.

Men i sidste ende vil den drikkestrategi, du vælger, afhænge af de forhold, du kører i - Når det er rigtig varmt, skal du fokusere på at have elektrolytter i dine drikkevarer til at erstatte de essentielle mineraler, du mister ved at svede, og hvis det er muligt, planlæg mindst en punkt på din rejse, hvor du kan genopfylde dine flasker. Et andet pro tip er at tage en elektrolyt-tablet og en pose drikkeblanding i lommen eller sadeltasken, når du har genopfyldt dine flasker om sommeren. Jeg kan virkelig godt lide vand og elektrolytter i mine flasker for at sikre, at jeg genopfylder de mineraler, der er tabt i sved. Men om vinteren kan jeg godt lide at fylde flaskerne med kulhydratblanding og bruge en slags specielt produkt, en pose kulhydratblanding, du kan faktisk få den maksimale mængde kulhydrater, som din krop kan absorbere på en time.

Årsagen til dette er, at de har den rigtige blanding af sukker, der giver dig mulighed for at få den maksimale mængde kulhydrater i timen, hvilket kan være massivt for at hjælpe dig med at tanke op. (Technomusik) - Tag ægte mad med dig, når du kan på lange cykelture. Så det kan være flapjacks, riskager, bananer eller måske endda små sandwich. Hvis du får din brændstofstrategi rigtig, og du føler dig træt, sulten og måske blæser, så er en af ​​de bedste ting at spise en energi gel.

Fordi energigeler kun indeholder det, du har brug for: brændstof, sukker. Og det er virkelig let for kroppen at absorbere. Med dette i tankerne er det altid godt at tage et par energigeler med på lange rejser.

Men du vil ikke spise energigeler hele tiden. De har mange af dem, og de kan! begynder at være temmelig syg. Men med hensyn til at forsøge at kompensere for den frygtede bonk, skal du tale med en erfaren cyklist, der vil fortælle dig, at der ikke er noget lignende. (Technomusik) - Det er lidt af en kliché, men når du starter med det? Hvis du er sulten på en lang køretur, er det virkelig for sent.

Det er ikke verdens ende på korte ture, men hvis du løber tør for brændstof, er du sandsynligvis ikke for langt hjemmefra. Men tag det fra mig, du vil virkelig, virkelig, virkelig, virkelig ikke være midtvejs i at løbe tør for brændstof på en episk tur. Det er ikke sjovt.

En god retningslinje, hvis du er på en lang, intens tur, er at spise kulhydrater hvert 20. minut eller noget. Det kunne være en halv energibar, en gel eller en riskage eller noget lignende. Og hvad jeg plejer at gøre, er ret nørdet, jeg gør og planlægger, hvor meget mad jeg har brug for, og pak derefter mine tasker i overensstemmelse hermed.

Men tilføj altid en ekstra bar eller et par ekstra geler, hvis jeg har brug for det. For eksempel, hvis turen er lidt mere intens end din planlægning, eller hvis du begynder at føle, at du har det dårligt, er dette din forsikringspolice, det er dine reserver, dine nødrationer. Håber du fandt dette kig på mad nyttige på lange rejser.

Og hvis ja? , så giv artiklen store tommelfinger op. Nu har du ingen undskyldning, hvis du accepterer dit næste seks-timers epos. Og hvis du vil være hydreret i stil, hvorfor skulle du så gøre det? Gå ikke til GCN-butikken og få GCN Camelback vandflasker.

Og hvis du gerne vil se en anden vejledningsartikel, skal du klikke her.

Er 25 miles en lang cykeltur?

Hvis du er bjergcyklingdet kunne være hele dagen. Tldr en og en halv time ville være anstændigt, tæt på en time ville være indegodtform og alt under en time er turniveauer. Hvis du red25 milesi dag, og det var den hurtigste, du nogensinde har kørt25 milesså er DET engodttid til en25-mil cykeltur.

Er 40 miles en lang cykeltur?

40 milesbør ikke betragtes som enLang turog behøver ikke noget specielt opsving. Hvis du føler dig øm, skal du tjekke GCN på Youtube for noget efter-ridestrækker sig. Disse efterfulgt af et varmt brusebad og god ernæring skal se dig igennem. Sørg for, at du er godt hydreret og godt næret gennem heleride.

Okay, så nu skal vi lave artiklen. Hvis du kører 40 km op til 50 km kørsel, kan det gøres på mange forskellige måder, hvis du vil vise, hvordan du gør det, bedes du oprette en artikel, skriv den under vores youtube-artikel, så andre mennesker kan se okay, der hjælper os mest i dette samfund hjælper hinanden, så I ikke ved, at I sprænger min kanal og siger, at dette er forkert, eller jeg gør det anderledes, jeg er glad for at se hvad du helt fik, gør en artikel, vis mig, hvordan du gør det, jeg kan endda prøve, så bliv en del af samfundet, hjælp os på denne måde, vi vil have den bedste energi, vi kan, så alle får succes i deres forlystelser, hvis du ikke er på bloggen, tjek ud af bloggen nu, hvordan jeg ville begynde at bryde en 40 til 80 km kørsel igen, afhænger af de afsnit, vi talte om, ville gøre en forskel, hvor mange afsnit, selvom du kører fladt, så baser det på de timer, du tror du kan gøre dette slags tur okay nu er du, du får dine to vandflasker o fyld vandflaskerne op og så kan jeg godt lide at lægge is i mine flasker, når det er varmt Jo mere du kan holde din kernetemperatur kølet, jo bedre vil du altid være i orden, bare husk at begge flasker er fulde, du vil gå igennem mere end to flasker, hvilket betyder at du har brug for hjælp i den rigtige tid. Ingen spørgsmål nogen skal stilles Du skal stoppe hvad du vil gøre i en butik, medmindre du pakker fire flasker, hvilket betyder at du skal have to flasker mere bagsiden af ​​din trøje eller noget lignende er der et par muligheder nu. At rejse en kilometer til halvtreds eller en er, at du bruger et produkt som dette, du bruger Carbsport nu, hvad Carbsport gør for dig, eller de har produkter som Carbo Rocket Herbal Nutrition Persistence Fuel af Twin Labs Jeg kan fortsætte, og der er alle slags dem derude, den jeg tænker på er det produkt, som jeg fandt fungerede bedst for mig lige nu thisca rb sport så hvis du bruger carbssport, skal du genopfylde din bot så er du nødt til at pakke noget lignende i baghaven, for når du genopfylder dine flasker, har du brug for din ernæring, og det er okay herinde, så du skal have et par pakker disse trøjer tilbage, når du fylder dit vand op, vil hælde dem i, og det er alt hvad du behøver, kun dig, jeg vil bruge dette produkt, fordi det har dit brændstof, det har din koffeininit, det har alt, hvad jeg kan lide i, at Produktet er allerede inde, og hvad jeg gør er, fordi min mave begynder at knurrer nogle gange. Jeg pakker nogle frugter, som du har brug for, som om jeg ville have mindst seks små frugtstænger på bagsiden af ​​min trøje, og det er alt, hvad jeg ville bruge, er bare flaskerne med vand-Carbo-Sport eller Carbsport-Carbo-Rockets, noget som brændstoffet her og det ville være en anden måde at planlægge denne tur på nu, at de ville bruge dine flasker vand, du ville stikke Scratch Labs i de vandflasker, så ville du vende om og bruge deres kogebøger gennem foderzonens kogebøger, du ville købe denne eller den anden kogebog de har, og du ville få dig en rigtig cool, sund, meget en mad nærende brændstof selv? spise, jeg gjorde det på den måde, jeg elsker at gøre det på den måde, den eneste ulempe ved et løb er, at det ikke fungerer så godt for mig, for nogle gange bliver jeg lidt hurtigere i en paceline, jeg spiser ikke så godt, som jeg skulle spise så jeg går sammen med de andre Produkter, hvis jeg bare laver en træningstur, så gør jeg det på denne måde. Jeg pakker rigtig mad ind, jeg spiser rigtig mad på cyklen og bruger Scratch Labs i mine faktiske flasker til at bruge al min hydrering og jeg få al min ernæring og min spisning fra ægte foodnow jeg er også på en 50 mile kørsel, når jeg bringer den gamle pille sag.

ww performancebike med

Disse pilletasker er nemme at købe på apoteket, du får en, og alt hvad du gør er at begynde at lægge forskellige slags produkter i dem. Så det har et par ting, når du selv kan se det. Kan se på det, når det ikke er en big deal, men hvad det er, er at der er en peptobismal derinde, så Pepto og grunden til, at jeg bruger Pepto er, at nogle gange hvis vores mave bliver forstyrret, hvilket jeg for det meste ikke gør, men det er bare hvis jeg får en forstyrret mave, jeg vil have noget at gå med mig for at hjælpe dette og håndtere det meget hurtigt, så nu bruger jeg hvad der er i det lige nu, um jeg finder det rigtig hurtigt s hætter er noget, som mange udholdenhedsløbere bruger, og når du begynder at se sport, hvor du vil se på ernæring, ser jeg altid på vægtløftningsindustrien, og jeg leder efter ultraløbere, fordi det er, tror jeg du er den rigtige guruer i mange af disse cykelsport er fantastisk, men vi har ikke studeret så meget som de gør. Jeg tror ikke det, vær så venlig at ikke rive hovedet af for dette, men det er bare min egen filosofi, ultra løbere laver hætter, der bruges til at gøre dem ekstreme. Nå skal vi have et live interview med ejeren af ​​s Capps, og hvordan disse er lavet, og hvad der blev produceret med det, så hold øje med, fordi jeg tror, ​​det bliver en god instruktionsartikel, hvis du vil se dette, men det er det, du skal huske på, det er det, der er, at det hele er dem, der tager sig af mine indendørs lys, nu er et andet produkt, der kan tage lysene lige her, anti-træthedshætter. der er også dette produkt her kaldet sportsben, de fungerer alle rigtig godt, jeg ville ikke miskreditere nogen af ​​dem, men det er den slags ting, som jeg lægger lige her, så jeg er klar til gotisk, det er i ryggen, jeg trækker det ud igen, jeg popper det straks på det tidspunkt, hvor jeg har alt, hvad jeg har brug for, smider det i munden, jeg tager min vandflaske, som Jeg tager væk drikkevarer går lige ind igen, og jeg kan nu undertiden gå på en 50 mil o r 40 mile ride, jeg har andre produkter, som jeg tror jeg muligvis har brug for her Smerter, eller det har, jeg ved det ikke, har bare små ting, som jeg ville lægge derinde, så du kan gøre det, hvis du vil beholde et øje med noget, når du er på de lange skriv.

En anden ting folk gør er på et længere drev i stedet for at bruge scratch labs, som vi talte om, de ville bruge deres vand, de ville bruge en slags produkt som ridse i deres flasker og derefter bruge det, de geler som dette, eller de bruger såkaldte chomps, og de fungerer også meget godt, så du kan bruge det, der er tre forskellige måder, jeg er, de giver dig til at fylde brændstof, og så bruger de søjler som denne eller derom, eller de bruger en slik bar som denne, okay uanset maden giver dig det, hvis du ikke ønsker at lave mad, gør det naturligt, disse produkter, du kan købe for at gøre nøjagtigt det samme, sørg for at få den rigtige mængde næringsstoffer til din kropsvægt, og hvad du virkelig vil brænde på det, hvis du har spørgsmål, jeg kan også hjælpe dig med det, skriv bare nedenunder og kommentar fortæl mig hvem hvis du prøver at donere en anden type brændstof, som jeg ikke har vist her, dette produkt er lige her, det kaldes evig bevægelse disse mennesker tygge de gør alt hvad du har brug for de er ligesom dette produkt, kun forskellen er, at de kommer fra et andet firma og en anden måde at få det inde i dig nu, så bruger du dit vand her, du tager ikke dine elektrolytter her, du vil sandsynligvis lægge dem i din flaske Okay, så mand , der lød meget kompliceret pludselig undskyld, det er virkelig ikke så kompliceret, jeg giver dig bare flere måder at gøre dette på, du kender en kørsel på 40-80 mil, så jeg giver dig forskellige scenarier jeg Jeg giver dig mindst tre forskellige måder at køre det på. Hvis du vil holde det simpelt, skal du gå efter et produkt som dette, læg et par små ting i din flaske i din taske, og du er færdig, hvis du vil gøre det lidt mere kompliceret, men meget bedre og have det sjovt at lave mad dine produkter lægger dine ting i dine flasker som en elektrolyt eller noget? Alt hvad du behøver, og du er god at gå, den tredje måde er at bruge dine flasker med et produkt som dette, bruge geler og andre søjler, der løser problemet med alle tre typer forlystelser, det sidste jeg giver dig når du og du tager en sådan tur er, at jeg bruger et produkt, der kommer fra vægtløftningsindustrien kaldet Hypershock. Jeg bruger det kun om morgenen, jeg bruger det to timer før jeg går, og det er den eneste gang, jeg bruger det, der vil arbejde i fem timer eller jeg bruger fem timers energi helt sammen med dig, der åbner din krop, koffeinen kommer i gang og får dit glykogen til at brænde, så jeg gør det første om morgenen, jeg spiser også to timer før turen, og jeg bruger en af ​​opskrifterne fra Skratch Labs Jeg laver det min favorit er French toast curry Havregryn Dette er de tre jeg kan godt lide Jeg ved, folk vil sige curry dette er en middag, men ic h ligesom curry fungerer rigtig godt for mig risen alt som det fungerer rigtig godt så forhåbentlig dette giver dig nogle ideer at tænke over, når du går på denne type r ide jeg er ked af, at jeg savnede det, hvis jeg savnede noget igen, hvis du har en artikel eller en måde at gøre det på en anden måde, skal du vende den som en kommentar til youtube-artiklen eller komme og slutte sig til mig, og vi vil sende det på bloggen så folk har andre ideer. Tak for at se, hvis du har spørgsmål, vil du meget gerne hjælpe, fortæl mig hvordan du kører, lad mig se om jeg kan arbejde med ernæringen for dig, måske sender jeg dig en personlig artikel om, hvad jeg ville gøre, fortsæt med at cykle hårdt, vi taler snart med dig

Reducerer cykling mavefedt?

Ja,cyklingkan hjælpemister mavefedt, men det vil tage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltfedtab og fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet setbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.2. feb 2021

forskel mellem flamme og bølge

Hvad sker der, hvis du cykler hver dag?

Fastcyklingstimulerer og forbedrerdithjerte, lunger og cirkulation, reducerendeditrisiko for hjerte-kar-sygdomme.Cyklingstyrkerdithjertemuskler, sænker hvilepuls og reducerer fedtindholdet i blodet.

Er det godt at cykle 20 miles om dagen?

Den samlede beskyttende indvirkningcyklinghar på dit hjerte er ret imponerende. Det rapporterer British Medical Associationcyklinglige20 milesen uge skærer din risiko for koronar hjertesygdom i halve sammenlignet med at forblive stillesiddende.7. maj 2021

Er cykel 20 miles hårdt?

Generelt når den gennemsnitlige person en hastighed på 17 km / t i forhold til deres sædvanligecykelrutine. Dette betyder, at i gennemsnit kører20 milespå dincykelskulle tage dig omkring 100 minutter; eller en time og 40 minutter i enklere termer.18. juni. Feb 2020

Er cykling 20 miles om dagen for meget?

Selvom det måske lyder let i dit hoved, skal du ikke tage detcykler 20 miles om dagenlet. Det er bestemt ikke som at ride på dincykelrundt som barn! En erfaren motorcykel kan let køretyve+miles om dagen, mens en person, der kører adstadigt rundt, måske kæmper.

Hvor langt kan den gennemsnitlige person cykle?

Typisk er engennemsnitlig person kan cyklemellem 90 og 96 kilometer på en dag. Giv eller tag et par. Når det er sagt, er det værd at gentage, efter min mening er det der betyder merecykelride selv og ikke rigtighvor langtdu gik om en dag.

Er cykling god for 40 år?

Cyklingover40er ikke en hemmelig videnskab. Kroppen kan trænes godt vedældrealdre. Fra et medicinsk synspunkt er der ingen aldersgrænse forcykling.Fyrre-år-gammel-plus ryttere er mere almindelige end nogensinde ogcyklingover40er ikke så meget forskellig fracyklingover 20, omend der er subtile ændringer.5. mar 2016

Hvor lang skal en langdistance cykeltur være?

Naturligvis kræver lange cykelture en vis grad af udholdenhed, og det er bedst at arbejde på gradvist at opbygge afstanden og intensiteten af ​​dine forlystelser. ”Sig, at din weekendtur er to timer.

Hvordan overlever jeg en super lang cykeltur?

Endelig handler superlange forlystelser om de langsomme træk muskelfibre, som har mere udholdenhed. Så prøv at undgå hårde accelerationer og bølger, mens du kører, da disse bruger din dyrebare glykogen (energi) butikker hurtigere op. 2.

Er det muligt at cykle i 12 timer?

Cykling er en sport uden betydning, og du har en bred vifte af gear, så den fysiske kapacitet, der er nødvendig for at køre i 12 timer, er ikke så meget større end det er at køre i 3 timer. Som et resultat, med fokuseret træning inden for den tid, du har til rådighed, kan du udvikle den aerobe egnethed, der er nødvendig for at kunne gennemføre en 6-12 timers begivenhed.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykelopvarmning - svar på problemerne

Skal du varme dig op før en cykeltur? Cykling er ligesom enhver anden sport eller træning i den forstand, at det er lige så vigtigt at varme ordentligt op, før du kører på dit #EverydayAdventure. Opvarmning før cykling kan øge din udholdenhed og udholdenhed, hvilket giver bedre resultater, når det kommer til fitnessens side af aktiviteten.16 июл. 2019 г.

Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Hvad køber du en kvindelig cyklist? 21 julegaver til landevejscykling Kvinder Stofvandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage? Castelli Viva Donna pandebånd. Cinelli Mike Giant styretape. Svelte armopvarmere. Chapeau! Podiumbukser. dhb Blok Macro Roubaix langærmet trøje til kvinder. Strava Premium-medlemskab.

Greg Lemond Cykler - omfattende håndbog

Hvad skete der med LeMond-cykler? I 2010 annoncerede Trek, at det ville ophøre med at producere LeMond-cykellinjen, og LeMonds tilstedeværelse i cykelindustrien var begrænset til en separat linje af vindtrenere. Nu har LeMond genoplivet sit eponyme brand, og den hyperkinetiske ex-racer hælder tydeligvis sin energi i den nye satsning. 20 september. 2013 г.

Cykling efter udskiftning af knæ - brugbare løsninger

Er en motionscykel god efter udskiftning af knæet? Den stationære cykel. En stationær cykel er et af de mest nyttige og praktiske værktøjer, du kan bruge, hvad enten du kommer dig efter en knæoperation eller bare forsøger at komme / forblive i form. De er så accepterede som et træningspapir, at næsten alle terapiklinikker og fitnesscentre har dem.

Cykling med hamstringskade - den ultimative guide

Kan du cykle med hamstring skade? Meget ofte forværres høje hamstringskader af et cykelsæde, selvom en liggende cykel måske fungerer. Aktiviteter, der har brug for meget knæbøjning, vil forværre problemer med nedre hamstring, mens aktiviteter, der involverer hofteforlængelse (lår bevæger sig tilbage), forværrer toppen.

Cykling og vægtløftning - hvordan man håndterer

Kan jeg cykle og løfte vægte? Begynd med meget lette vægte til alle øvelser den første session eller to. Efter et par sessioner kan du øge vægten, så øvelserne føles lette til moderat tunge. I denne fase løfter cyklister typisk vægte en til tre dage om ugen.