Vigtigste > Cykling > Mountainbikedestinationer - hvordan man håndterer

Mountainbikedestinationer - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste steder at køre på mountainbike?Her på GMBN er vi meget heldige at have kunnet cykle nogle fantastiske steder rundt omkring i verden. Fra Rocky Mountains i Nordamerika til Western Cape i Sydafrika har vi kørt, redet og filmet nogle af de bedste stier i verden. I denne artikel vil vi se på alle disse episke steder, vestkysten af Canada er berømt for mountainbiking og er fødestedet Squamish er en lille by mellem Vancouver og mountainbike-mekkaet Whistler. Neil besøgte Squamish i 2019 for at opleve BC-cykelløbet, den sidste etape af det syv-dages brutale etapeløb i byen.

Selvom det måske ikke har stolelifte, har det stadig nogle af de bedste stier i verden med hundreder af stier, der snoede sig omkring bjergene. Stigningerne består af lange stejle, brede vejstigninger og enkeltstier for at vinde dig op til toppen og gøre god brug af alle 12 gear. Efter topmødet vil du blive belønnet med panoramaudsigt belønning af dalen eller så langt øjet kan se.

Især Canada, især British Columbia, er kendt for sine enorme stenplader og stejle, rodede skud, men også kendt for sin nordkyst, som ikke er for alle. Bogstaveligt talt min mindst populære ting i verden. Hvis Double Black Diamond-stier ikke er dine ting, så er der en lang række andre stier derude, inklusive Half Nelson, et bearbejdet sti fuld af ruller og spring.Rich sluttede sig til GMBN-holdet med en enduro racing stamtavle under bæltet. Vi troede, at vi ville dumpe det i den dybe ende og sende det til Chile, Sydamerika for at deltage i den berygtede Andes Pacifico. Andes Pacifico er et etapeløb, der strækker sig over fem dage, og hvor rytterne går ned næsten 12.000 meter i højden til mål.

Når de er færdige, er det. I det foregående år overtog præsentatorkollega Neil opgaven, men desværre sluttede sit løb tidligt på hospitalet. Det er op til Rich at gøre os stolte i år.

Ruterne er hurtige, lange og grove, gjort endnu mere episke. Det betagende landskab omgiver rytterne hele tiden. Én ting, der adskiller disse stier fra resten, er det berygtede antigreb, der som et lag katteaffald forskydes uforudsigeligt under hjulene.Med hastigheder på op til 60 kilometer i timen i nogle sektioner er det bestemt ikke stedet at miste grebet om jorden. Selv at afslutte dette løb er en bedrift, der kan ses i Richs ansigt i slutningen. Whistler er et sted, der er på næsten enhver mountainbiker's bucket-liste.

Park tilbyder lift tilgængelige ned ad bakke stier til alle færdighedsniveauer, fra grønne til sorte graderede stier. Spring, berms, stenplader, uanset hvad, det er derinde. Faktisk er bjergene omkring landsbyen Whistler også præget af evigt cykelstier, som syntes at være det perfekte sted for Martinto at teste sin Canyon-sender med et modificeret skovl sæde. 13 timer senere var hele GMBN-besætningen krydset dammen og ankom til mountainbike-landet.

Med nerverne, der spillede i Martins hoved på gondolen, beroligede noget visdom fra Blake ham snart. Jeg er for sexet til mine shorts, for sexet til mine shorts. Jeg er ret bange. - Jeg er lidt bange. -Det er naturligt.Det er en god ting - Du vil ikke være bange. -Du vil være bange. Med så meget forventning og konstruktion var Martin under stort pres for faktisk at kunne køre denne specialbyggede cykel ned ad stierne.

Det var tid til at komme ind. Blake foran, Doddy fulgte, Martim ramte stierne som om han ville komme ned en million gange. Så godt.

Udført første stykke. Alder der var fantastisk. Vind i dit hår føles så godt.

Fra da af var det tid til at konkurrere i A-line downhill racing, nogle af de tabte søspor sessioner og opleve alt, hvad Whistler havde at tilbyde. Hvilken rejse. DarkFEST er den britiske freerider Sam Reynolds udtænkt sammen med Nico Vink og Clemens Kaudela.

Findes i vinregionen Stellenbosch, Sydafrika, med bjergene som den perfekte kulisse for nogle af de største spring i verden. Med spring fra 12 m til 30 m i længde, er disse ikke for svag af hjertet. Derfor sendte vi vores stuntmand Blake Samson der i 2018.

Med en blanding af hofter, spring og hajfinner kan du ikke kun være sikker på at ramme linjen, men også have færdighederne til at bevæge sig gennem linjen. Omgivet af omkring 10 af de bedste chauffører i verden satte Blake sig for at krydse linjen. Endnu vigtigere er, at 90 fods monsterhopp er midt i løbet.

bill walton cykling

Jeg ved, at jeg fortsætter med at sige dette ord nervøst, men det er et helt nyt niveau af nervøsitet. At bedømme hastigheden var den sværeste del. For langsomt og for hurtigt, og du risikerer at overskytte det, der allerede er et 90 fods spring.

Efter skaberen af ​​denne helt mentale linje hjalp Sam Reynolds Blake med at måle hastigheden og få ham sikkert over den. Åh min gud, jeg gjorde det. Det var syg.

Fra da af fortsatte det. Han brugte tricks som backflips, supermans og endda en cash roll fra Nicholi Rogatkin. Blake gjorde os stolte og bragte os endda en flaske rød med hjem.

Skål Blake for os derhjemme, især Neil. Han voksede op i Shropshire. Neil og Blake har planlagt en rute gennem de bølgende bakker for at nyde det bedste af det britiske efterår på listen.

Det tog ikke længe, ​​før himlen åbnede, og de fandt virkelig ud af, hvor vandtætte deres jakker var. Kom i gang på åbne skråninger, bombe nedstigninger med fuld kraft for at dukke i tætte skove for at undgå regn. Vævningen kredser omkring træer, og naturen ruller for at krydre turen.

Ligesom de blev vant til regnen, besluttede solen at komme ud til den sidste nedstigning på dagen, og den kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt. En stejl, let stenet nedstigning kom mellem dig og destinationen, så de valgte den omhyggeligt for din vej ned til en episk dag. Det varierede terræn og mikroklima betyder, at de har formået at opleve alle slags stier og vejrforhold.

Ikke dårligt for en dag på cyklen. Neil igen, denne gang sendte vi ham til Islands mystiske verden med GCN-vært Si Richardson. Med vulkaner, lava marker og tusinder og tusinder af kilometer grusveje var det som intet, de nogensinde havde kørt før.

Ruten var 130 kilometer over to dage, der ville se alle fire elementer, jord, vind, vand og ild. Fra sne begyndte de sig gennem tårnhøje bjerge, aktive vulkaner og iskolde flodovergange. I et miljø, der let kunne forveksles med overfladen af ​​Mars, tog de vej til hytten natten over for at fylde deres mistede vitaminer og mineraler med øl og bøf.

Den anden dag krydsede Neil og Si den øde højlandsslette ved foden af ​​en anstrengende stigning, der blev gjort endnu vanskeligere af den vedvarende modvind. Islands mest aktive vulkan var ved siden af ​​dem og ville bryde ud når som helst. Heldigvis kom de tilbage på asfalten og formåede endda at suge i de varme kilder, inden de gik hjem.

Tilbage til Sydamerika igen. Denne gang i Patagoniato, prøv nogle af de lokale stier, kaffe og, i Blakes tilfælde, fluefiskeri. Værten var en tidligere verdenscuprytter ned ad bakke ved navn Gabo, der blev fluefisker.

Med den meget værdsatte hjælp fra en minivan på steroider kom de ind i det patagonske bagland, krydsede åbne søer til en lille hytte midt i himlen og krydsede brede græsgange med kvæg og heste for at ledsage dem. Det var ret tydeligt, at de ikke længere var i Storbritannien. Støvet, enkelt sporvævning affyrede dem gennem tykke vægge af træer på begge sider, der fejede gennem snavs, når det var et lag frisk sne.

Indtil 20:00 de red til hytten efter en velfortjent øl og en grill.

Den næste morgen havde du brug for en stærk kaffe efter øl, vin og pisco for at få drengene ud af sengen. Den anden dag så bestemt mere afslappet ud. En elevator til en anden ridebane, en opstigning og en lang nedstigning ned til en flod for fluefiskeri.

Måske havde det noget at gøre med alle drikkevarer natten før, men en frokostpause øverst på stigningen var det perfekte sted at se skyerne rulle over bakkerne og tage en meget tiltrængt hvile. En blanding af åbne græsarealer og ru, rå stensave tog sig ned til floden. Det var fisketid.

Det er tid til Blake at imponere profferne. Blank med en stang, lagde Blake ned. Ingen fisk denne gang, men jeg tror, ​​de vil. Så der har du det, GMBNs mest populære ridebane i verden.

receptpligtige cykelbriller

Vi har været rigtig heldige at besøge nogle af disse steder og håber at tage dig med os næste gang. Benyt lejligheden til at abonnere, hvis du er på YouTube. Elsk, lide og følg alle sociale platforme, meget tak for at se og se dig næste gang.

Hvilket land har de bedste mountainbike stier?

DetTop 10 bedste mountainbikeDestinationer i USA
  • Moab, Utah. Slickrock-sti.
  • Crested Butte, Colorado. Sti 401.
  • Lake Tahoe, Californien og Nevada.
  • Park City, Utah.
  • Wydaho, Wyoming og Idaho.
  • Sedona, Arizona.
  • Brevard, North Carolina.
  • Grand Valley, Colorado.

Hvilke stater har den bedste mountainbiking?

Skotlandharnogle afbedste mountainbike stilevering i verden og dem, der bruger tid på dissestierer ivrige efter at sikre, at det forbliver sådan.24. jan. 2018 nov.

Hvor er verdens cykelhovedstad?

Vinder: Utah

For mig er Utah en klar vinder, når det kommer tilbedste mountainbikei USA. Der er bare så meget ridning der og så mange forskellige typer stier.CykelPARKER: Udover miles og miles af pedaly singletrack tilbyder Utah også seks elevatorermountainbikeparker omkringstat.
11. nov. 2020 g.

Dronning. (Klappende hænder) - Velkommen tilbage, smukke mennesker. Ved du hvad, når du først rammer en cykelbane, er der normalt nogle blå, nogle røde og som regel nogle sorte for usikker på dine kørefærdigheder, hvor starter du? Spørgsmålet er, tager du den blå pille, tager du den røde pille? Du ved, det er et berømt ordsprog fra 'The Matrix'. ”Hvis du ikke har set det, så tjek det ud, det er ret sejt.

Spørgsmålet er, hvilken vil du tage? Lad os finde ud af, blå, rød, blå, rød, blå - (stænk) (optimistisk klavermusik) Så hvad der gør en blå sti, ja, blå sti er virkelig lidt af et flow-sti. Enhver rytter kan køre på dette spor og en hvilken som helst cykel. Du behøver ikke at have en så stor cykel ligesom denne.

Derudover er der mange kurver, som alle sammen er rigtig godt forbundet. Stien i sig selv er meget glat. Alt kan rulles, og hvad jeg mener med det er, at dine spring kan rulles, dine dråber kan rulles.

Så der er ingen huller at prøve og j ump. Der er intet at falde på og falde på. Nu køres et spor af alle slags ryttere.

Fra begynder til avanceret. Hvor en avanceret kan bruge den til at varme op som sådan, inden han rammer et større, knudret spor. Og hvis du er nybegynder, kan du få en masse dygtighed i at ride disse stier, fordi du kan lære at pumpe fremad, og du kan også få erfaring med at forbedre dine springevner.

Det hører så meget til et blåt spor. Næsten meget et familiesti som sådan. Hvad ønsker en blå rytter fra et spor? De vil bevare deres hastighed.

Lær at køre i fart. Lær hvordan du springer med minimale konsekvenser. Derudover vil de have et flydende spor og en jævn tur.

Det er, hvad en blå tur handler om. Glat og læring, dette er nøglerne til at lære færdigheder i mountainbiking. Jeg fortsætter hernede, det er lidt osteagtig. (Glædemusik) (dæk rullende over jorden) Okay, det er hvad en blå sti består af.

En fantastisk måde at lære dine færdigheder på. For at finpudse disse færdigheder, før du hopper ind i den dybe ende og rammer en rød eller endda en sort, har du ikke færdighederne nu, eller hvis du ikke er en blå, og du er en rød, åh, en rød sti, ja hvad en rød nu Trail findes, og hvilke færdigheder du skal gøre er røde, lad os finde ud af. (Dæk løber over jorden) (glad musik) (dæk løber over jorden) Hvem, røde stier, hvad er et rødt sti nu? Du skal også lære at holde dit tempo.

Fordi forhindringerne bliver lidt større. Og måske kan alt rulles på en rød linje, men der er nogle, hvor du er nødt til at springe, eller du går over en bestemt ting, der skal gøre et hul for at komme til den næste del for at forbinde stien. Der er en lille dråbe, der er nogle rodhaver, den er lidt klæbrig. Vi gennemgår alle disse sektioner hurtigt.

Der er nogle store bordplader langs denne sti. Alt kan rulles, men der er store spring. Så du vil også være ret hurtig til at overvinde disse spring.

Nu når det kommer til stykket. Cykelvalget, ja, en billigere hardtail-version ville kæmpe lidt. Men enhver cykel kan gøre det, du har ikke brug for en cykel som denne kaliber.

En fuld affjedring med 150 mm vandring. En hardtail kunne gøre det, hej, jeg gjorde det på en crosscykel. Så det er i stand, du kan gøre det på enhver cykel.

kropstræning til mavemuskler

Men den billigere cykel, du kender, kan have lidt problemer med at køre på en rød sti, måske vil du gå på stien, før du vapner, da der kan være forhindringer der, der kan overraske dig. Og du vil ikke have en ulykke på dit første løb på et rødt spor; når det kommer til nogle af disse spring på et rødt spor, er de lidt stejlere. De er større, så når du går ind med en eller anden hastighed, er det super nemt at hoppe over bjælkerne.

Du skal også gå hurtigere for at udfylde disse huller. Ligesom disse bordplader er de store, og du skal stole på dine færdigheder, når du også tænder på et rødt spor. Så du tror du er en rød driver? Du skal have solide grundlæggende cykelfærdigheder.

Du vil udfordre dig selv, du er klar til gap-spring og -fald. Vil du opbygge dine tekniske færdigheder til cykelhåndtering, det er hvad der kræves for at blive en rød rytter. (Glad musik) Så det er et rødt spor, nu består det af mange spring, som du skal rydde på et tidspunkt, og du bliver lidt hurtigere, så du har brug for det hele, men vi kan ikke udelukke, ( snap fingre) ja, det sorte spor, vi kan ikke udelukke dette.

Nå denne er til den mest avancerede driver. Fordi stien er super klæbrig, er den ru, den er stejl. Der kan være nogle store, store spring på denne ting.

Nu er du nødt til at få alle de færdigheder, du har i din kasse, ud og sætte på din cykel for at køre på en bane som denne, plus selv navnene bliver knudrede og sorte, se på dette, fodre dem løverne, dette er tre prikker med en sort pil, en forhindring, som du kan nå på en cykel, som du ikke engang kan rulle. Det er en lille dråbe nu, udfordring, kan du rulle det? Det tror jeg ikke, jeg tror, ​​du kan bare hoppe og på en eller anden måde sandsynligvis skade din cykel. Du er nødt til at hoppe over det, droppe færdigheder kommer i spil.

Åh, åh nej, det er et varmt nej, ikke engang rulle. Okay, jeg har kørt dette spor før, og for at være ærlig løb jeg sporet lige før jeg kørte det første gang. Bare for at se, hvad der er, så jeg ikke bliver overrasket over nogle skøre små dråber ligesom denne.

Dette kan bogstaveligt talt gøre dig nervøs, sætte dig i en frygtelig situation. Så det bedste? er at gå en sti, inden man kommer ind. Især en sort sti, fordi de er lidt knurrede.

Nå, se på dette, dette er den sorte vej nu. Jeg kalder dette de sorte rødder af den sorte rod bøg Ause, disse er forfærdelige. Når disse bliver glatte, kalder jeg dem snigskytterødder, de er forfærdelige, og alle de små huller her kan suge op og få forhjulet lidt rod og spytte dig over stængerne med en vis dygtighed til at ride alt dette og dette er kun begyndelsen på stien.

Jo længere nede du går, jo stejlere det bliver, jo hårdere bliver det, og det bliver manisk sort. (Glad musik) Oof, hej, det gør du ikke nu, herregud. Du vil ikke rulle denne ting.

Det er den sorte ting, nej, det er her, du har brug for dine droppende færdigheder. Og du afbryder dine færdigheder, og du skal være sikker på din hastighed, fordi der ikke er nogen udvej. Du er inde, du er inde, du vil opleve en tur (trækker vejret tungt) Et sort løb, der er noget ved sort, der bare gør dig nervøs.

Nerverne sparker ind, men her skal du tilegne dig alle de færdigheder, du har lært under din cykling for at komme ned ad en sort rute. Fordi det kan være knudret, kan det være stejlt, det kan være hurtige, ru, store dråber, store spring, alt hvad der er på denne sorte rute vil sikre dig, at du ved, hvad du kan forvente, det kan få dig til Butt bid. Men som sagt, nogle cykelparker lægger ikke en sort rute på noget, der er så knudret.

Det kan tage meget lang tid, så det tager dig ret meget hele dagen. Og der vil være nogle hårde stigninger. Dette kan være en sort landingsbane, husk hvor du er, bare gå denne vej.

Det kan være knurret, og hvis du er en blå driver, vil du ikke komme ind. (Glad syntetiseret musik) Woo, en blå, rød eller sort sti. Alle de forskellige stier, du kender, har du brug for forskellige færdigheder til at ride hver enkelt.

Men vi starter med det blå. Alle kan ride det blå, men det er en fantastisk platform til at forbedre dine færdigheder. Nu kan disse færdigheder let overføres til det røde.

Alt du skal gøre er at fortsætte med at hoppe, og du er klar til at gå inga lidt hurtigere, og du kan få mere selvtillid, når du kører en rød for at opbygge dig selv til en sort. Og når du kører en sort, er du på toppen. Jeg har lyst til, at når du får en sort ned komfortabelt og sikkert, tror jeg, du er en rigtig god chauffør.

Nu forhåbentlig har denne artikel hjulpet dig med at forstå, hvilket kvalifikationsniveau du er på. Hvis du er gået sort til en sådan cykelpark. I det generelle afsnit nedenfor, lad os vide, hvilket spor du kan lide at være, nyde at træne eller hvilket spor du faktisk elsker? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Glem ikke at møde verden for at abonnere, fordi du går glip af noget episk indhold. Som vi leverer hver eneste ugedag 365 dage om året. Hvis du nu vil holde fast og se en anden artikel, en anden artikel om færdigheder, som du kæmper med igen.

Klik her, et par springfejl, fordi der er et par derude. Glem ikke at give os tommelfingre op for at give, ligesom og se dig næste, se dig næste! Ah, jeg går til frokost, det var lidt for meget ridning. (Dæk ruller over gulvet) Farvel, vi ses snart.

Hvem er den mest berømte mountainbiker?

Rachel Atherton erVerdensBedstDownhill Mountain Biker.23. maj 2017

Er klipfri pedaler bedre til mountainbiking?

Pedal uden klipsko har en tendens til at være stivere, dette forbedrer kraftoverførslen. Det betyder også mindre bøjning af din fod, hvilket forbedrer fodkomforten ved kørsel med vedvarende pedaler. Med dine fødder fastgjort tilpedaler, uanset hvor hårdt terrænet, de bliver ved.11. jan. 2017 nov.

Hvad er verdens cykelhovedstad?

Holland er det såkaldteverdens hovedstad cykel, med op mod 20 millionercyklerfor en befolkning på 17 millioner.

Hvad er USAs cykelhovedstad?

Davis, Californien Kælenavn 'CykelByANVENDELSER' og 'Bike CapitalafAmerika, 'Davis nydercykelbaner på 95 procent af dets arterielle veje, og hele 22 procent af beboerne pendler forbicykel.

Hvem er den rigeste mountainbiker?

Aaron Gwin tjener 1 million dollars om året.29. aug 2017

Er pedaler uden klip farlige?

En af de største løgne fortalt i cykelindustrien er, atpedaler uden kliper ikke merefarligtend lejligheder, og at de ikke øger risikoen for alvorlige kvæstelser. Nye ryttere får at vide, at de bare er “forskellige” fra lejligheder, og at ingen af ​​dem er sikrere.

Hvorfor har mountainbikes ikke pedaler?

Der er to almindelige grunde til, at forskellige mærker afcykler kommer ikke med pedaler; omkostninger fokuseret andetsteds påcykelogpedalerer en af ​​de mest rytterspecifikke komponenter i enmountainbike. Selvom der kan være andre yderligere grunde, var disse de vigtigste to, der kom op i min forskning.

Hvor er de bedste steder at cykle på mountainbike?

De 10 bedste mountainbike-destinationer i USA. Moab, Utah. Slickrock-sti. Foto: Erik Proano. Crested Butte, Colorado. Lake Tahoe, Californien og Nevada. Park City, Utah. Wydaho, Wyoming og Idaho.

Hvorfor er mountainbike-destinationer rundt omkring i verden?

Mountainbikedestinationer fra hele verden vinder mere og mere popularitet for hvert år, der går. De episke nedkørsler, den fantastiske og betagende udsigt og de fysisk og teknisk udfordrende stier er det, der tiltrækker mountainbike-entusiaster fra hele verden.

Hvor er de bedste steder at tage på mountainbike i Europa?

De bedste destinationer for mountainbiking i Europa 1. Mountainbiking i Are, Sverige 2. Mountainbiking i Girona, Spanien 3. Mountainbiking i Reykjavik, Island 4. Mountainbiking i Huesca, Spanien 5. Mountainbiking i Chamonix, Frankrig 6. Mountainbiking i Tirol, Østrig 7. Mountainbiking i Great Glen, Skotland

specialiserede allez landevejscykel

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fordele ved korsblomstrede grøntsager - enkle svar på spørgsmål

Hvorfor er korsblomstrede grøntsager dårlige for dig? Bundlinje: Cruciferous grøntsager er sunde og nærende. De indeholder dog thiocyanater, som kan blokere jodabsorptionen. Mennesker med skjoldbruskkirtelproblemer bør ikke spise meget store mængder af disse grøntsager. 4 июн. 2017 г.

Fordele ved forberedelse af måltider - listede spørgsmål og svar

Er måltidsklargøring godt for vægttab? KAN DU MISTE VÆGT MED MÅLTIDSPREP? Forberedelse af måltider er en enkel og nem måde at spore dit madindtag på. Uanset om du bare vil holde dig væk fra overforarbejdede fødevarer og spise sundt for at opbygge muskler, tabe sig eller bare føle sig bedre, er måltidsforberedelse en god ide.

Fordele ved at drikke en liter vand om dagen - pragmatiske løsninger

Drikker en liter vand en dag dårligt for dig? At drikke en liter vand om dagen kan virke for nogle mennesker, men kan være skadeligt for andre. Selvom det er sjældent, at drikke for meget vand for hurtigt kan det medføre, at natriumniveauet i dit blod falder for lavt og forårsager en farlig tilstand kaldet hyponatremia. 10. maj 2019

Fordele ved hytteost - søg efter løsninger

Hvorfor hytteost er dårligt for dig? Den består af lactose, et mælkesukker, som nogle mennesker ikke tåler. Når du spiser store mængder hytteost, skal du overveje at købe lave natrium- eller natriumfrie sorter. Et højt natriumindtag hæver blodtrykket hos nogle mennesker, hvilket potentielt øger risikoen for hjertesygdomme (2).

Fordele ved at springe over morgenmad - hvordan løser du det?

Hvad sker der med din krop, når du springer morgenmaden over? Men så meget er klart: Hvis du springer over morgenmaden, kan du kaste din krops rytme af faste og spise. Når du vågner op, er blodsukkeret, som din krop har brug for for at få dine muskler og hjerne til at fungere bedst, normalt lavt. Morgenmad hjælper med at genopfylde den. г.

Fordele ved Avocado-kolesterol - hvordan man adresserer

Kan spise avocado hæve dit kolesterol? Mættede og transfedtstoffer, der hovedsagelig findes i forarbejdede og hurtige fødevarer, kan hæve dårligt kolesterol. Men ikke alle fedtstoffer er mættede. Umættede fedtstoffer, typen der findes i avocado, betragtes som sunde typer fedt. Og avocado har intet kolesterol overhovedet.