Vigtigste > Cykling > Mountainbike flade pedaler vs klipfri - enkle svar på spørgsmål

Mountainbike flade pedaler vs klipfri - enkle svar på spørgsmål

Er klipfri pedaler bedre til mountainbiking?

Pedal uden klipsko har en tendens til at være stivere, dette forbedrer kraftoverførslen. Det betyder også mindre bøjning af din fod, hvilket forbedrer fodkomforten ved kørsel med vedvarende pedalbehandling. Med dine fødder fastgjort tilpedaler, uanset hvor ru terrænet, de bliver ved.11. jan. 2017 nov.Velkommen tilbage smukke mennesker. Pedaler uden klip eller flade pedaler? To forskellige platforme, som jeg har hacket og ændret for nylig. Misforstå mig ikke, jeg er en flad pedalrytter, men jeg kører, og det hjalp mig, hjalp mig på stien. (Musik stikker) Højre, jeg har kørt på pedalerne og slukket, siden Dotty viste mig rebene i starten.

Helvede, jeg kørte endda klipfri pedaler. Ligesom jeg har lavet Megavalanche på en hardtail, har jeg kørt Sea Otter Cross Country og Downhill. Må jeg tilføje, jeg sluttede på andenpladsen i Downhill (hoste, hoste), men jeg kørte en episk tur og kørte i stort set halvdelen af ​​året bare for at vænne mig til at se, hvor det hjalp mig, og i visse situationer gjorde det det mere end en lejlighed -pedal rytterpedaler. (energisk musik) Det eneste, der faktisk hjalp mig, er at få min cykel i bevægelse på stien, cyklen klemmer bare hurtigt ind, ligesom det, jeg løfter ikke, jeg stoler bare på ikke at blive klippet, bare for at manipulere min cykel og mit baghjul for bare at skubbe det rundt på stien.

Så hvis der er en rod, som jeg kan? løft det ud af et hul og tag det op. Jeg kan manipulere min cykel bare sådan, se. (energisk musik) Okay, kan du se det lille skridt foran mig? Nu kan jeg bruge mine klip, du kan gøre bunny hop op, men hvis du ikke er i bunny hop, kan du bare løfte dit forhjul og derefter bruge dine klippede pedaler til at manipulere baghjulet til at løfte det op, bare fordi. (energisk musik) Så det er bare et par måder at bruge din klipfri pedal på stien til simpelthen at manipulere dit baghjul til at bevæge det på stien, du kan danse ned ad stien.Her er den næste, der hjalp mig. (energisk musik) Åh, når det kommer til bunnyhopping med klipløse pedaler, ja, vi fortalte dig, at du ikke skal bruge dine klipsløse pedaler, når du lærer teknikken, men det er, når du kender teknikken. Jeg kender min teknik nik, jeg ved, hvordan man kaninerhoppe.

Men når det kommer til en sådan situation på stien, hvor du vil hoppe rigtig hurtigt og hårdt, kan du bruge dine klipløse pedaler til at hjælpe dig med at komme over det, hvis du kommer virkelig hurtigt ind. Og der er en lille rodhave, så du vil ikke tænke rigtigt, slip mine hæle, krølle mig op, sæt mig i denne situation. Men med dine klipløse pedaler kan du komme over det. Jeg lyder som en hykler, og jeg gør det, men jeg ved, hvordan man gør teknologien.

Kom ind, åh Åh, og det er hårdt, dejligt, jeg vil ikke prøve at vise dig, hvor hurtigt eller hvor hurtigt jeg rent faktisk kører, men igen, ned på strømmen, fastgjort, kan jeg gå så meget hurtigere og accelerere så meget hurtigere, fordi jeg gør push-pull, bare sådan. (energisk musik) Okay, det er hårdt på dit lokale spor, og det kan hjælpe, hvis du klemmer ind, så dine fødder ikke taktfuldt springer rundt, og du kan ride meget lettere, du behøver ikke at grave dine hæle ind for at få dine fødder på dine pedaler holder, når du kører flade pedaler, hvilket jeg helvedes meget. Jeg vil grave i mine hæle, lægge så meget pres på mine pedaler som at holde mine fødder på dem.Når jeg løber, er jeg ikke bekymret, fordi jeg sidder fast på min cykel. Mine fødder lever af mine pedaler, og de hopper ikke overalt (ophidsende musik) 'Kay, den næste handler om at stole på grebet, som jeg har et stort problem med. Nu hvor jeg er klippet ind, gør det mig bare nervøs, fordi jeg altid vil have min fod ud.

Da mit dæk begynder at miste greb, har jeg lyst til, åh nej, og jeg dabb. Nu hvor jeg er fanget, lærer jeg at forstå mit greb, at forstå, at jeg har meget greb og skal stole på mine dæk. Her er et perfekt eksempel på, hvordan du kan stole på det greb, du har i dine dæk.

Du har nu to sving. En der, en venstresving og derefter lige ind i en højre drejning. De er alle flade, det ser løst ud, jeg mener, når jeg kommer ind og er flade pedaler, kan jeg meget gerne tage en fod af og derefter hurtigt tage den på og med glæde tage en anden af, men det er bare rodet jeg åbner deroppe, jeg skal hurtigt klippe ind her og hak den anden side for at komme rundt om denne kurve.Nu skal jeg gennemgå dette, klippe ind og bare vide, at jeg har fået det. (interessant musik) Tacky klatrer, dejligt at blive klemt. Se på det. (trækker vejret tungt) Ja! Vi ses.

Når det kommer til klæbende stigninger som denne, hvor der er rødder og sådan, kan du holde en konstant kraft ved at skubbe, trække også, og når du kommer til en sektion som denne, kan du faktisk gå igennem den og holde den, du kan løfte ved at trække op og stadig trampe. Mens du vroom, vroom, vroom, vroom går for meget med de flade pedaler, og det drejer bare ved at låse det på plads. Konsistent ydeevne overalt, hvilket er nøglen i en situation, et afsnit som dette på stien, hvor du vil rejse dig.

Se på dette. Kom igennem dette ved at klippe ind. Flade pedaler, (mumlende), ville jeg skubbe op. (Inspirerende musik) Der har du det! Pedaler uden klip, hvem havde 'jeg troede, de ville hjælpe dig, de har hjulpet mig med at køre på cykel hele året.

I alle disse løb, især på en hardtail. Når jeg går til en begivenhed med en hardtail, stiller jeg helt sikkert ind. Nu elsker jeg det, når jeg slukker for strømmen, fordi jeg skubber, jeg kan overføre al min kraft til baghjulet og det bedste ved det, når det kommer til ru sektioner, der skal klippes ind, er den bedste ting nogensinde, og det ville jeg ikke have sagt for mange år siden, men jeg siger det nu.

Pedaler uden klips, ret seje. Og lad os vide i kommentarerne nedenfor, vil du prøve det, eller hvis du gør det? Klippet i tur, vil du køre flade pedaler? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor. Glem ikke at ramme denne klode, fordi du går glip af noget godt indhold, hvis du ikke allerede har abonneret! Som o skal du klikke på det lille klokkeikon, så du kan få en besked, hver gang vi uploader en artikel.

Og hvis du vil være tæt på og se en anden artikel, skal du se mig køre klipløse pedaler for et par måneder siden, bare klik her. og Dotty viser mig, hvordan jeg gør det. Giv os tommelfingre, som om du elsker clips eller pedaler! Farvel.

Skal jeg køre klipfri eller flad MTB?

Ridelejlighedergør det lettere at stoppe og sætte en fod ned endklipfripedaler. På den anden side accelererer igenkanvære lettere, når man klipper dem ind. Mange pendlere kan lide at bruge dobbeltsidetklipfripedaler, fordi det er lettere at aktivere igen (digkanklip ind på begge sider af pedalen).13. apr 2021

Er klipfri pedaler bedre end flade pedaler?

Det er lidt sværere med enflad pedal. At lære at bevæge sig rundt er nøglen, ligesom at lære at bruge potentiel energi. De tvinger ryttere til at lære grundlæggende færdigheder og tricks, der kan skjules ved at ride medpedaler uden klip. Og som beggepedalog sko design forbedres, så også evnen til at ride effektivt.3. mar 2021

For mange måner siden gik vi til Bath Universitys laboratorium for at finde ud af en forskel i effektivitet mellem flade og klipløse pedaler. Og til vores overraskelse var der lille forskel. - Så hvorfor gider vi bruge dem? Jeg mener selvfølgelig, klipsløse pedaler skal have nogle fordele.

Så vi kom ind i den virkelige verden eller i det mindste Alta Badias paradis for at finde ud af, hvordan det føles at cykle igen, som vi gjorde som børn, med flade pedaler og seje sko. - Dan, du vil virkelig bruge disse sko? - Ja, jeg har flade pedaler på. Du skal have seje sko på, ikke? Og de er ret seje. (funky elektronisk musik) - Vores laboratorietest inkluderede Si Ridingat stationær i 10 minutter hver.

top blendere 2018

Så lad os starte med noget helt andet. Sprints. Der vil helt sikkert være en signifikant forskel i topydelse, hvis du ikke kan trække pedalbevægelsen op. - Eller er det sådan? Lad os finde ud af det.

Hver af os vil udføre fem sprints med maksimal indsats og analysere toppen på tre sekunder og derefter fem sekunders styrke for hver. Tallene skal fortælle deres egen historie, men vi taler også om subjektive følelser. (funky elektronisk musik) Nå, jeg synes det er sikkert at sige, at Matt satte det hele ind i denne slutsprint baseret på de lyde, han lavede.

Personligt håber jeg virkelig, at de flade pedaler reducerer min maksimale effekt. Fordi Matt slog mig i alle fem. Resultaterne følger senere. - Okay, det er tid til min første sprintback på klipløse pedaler. Jeg går tilbage til mine tidligere selv på sprintnumre, vi venter og ser.

Det føles bestemt bedre at være solid igen. Okay, lad os gå. (funky elektronisk musik) Ja.

Skønhed. Højre, tre sekunder og 1139, langt over de flade pedaler. Vigtigere end Matt.

Lad os gøre det igen. (funky elektronisk musik) - Lad os derefter tage en opstigning. Vi laver hver en 10-minutters sektion af Passo Valparola.

Mål effekt og puls, og sammenlign de to. Men tal også om enhver forskel i følelse mellem de to kronbladsystemer. (optimistisk musik) - Nå Dan, vi er lidt over syv minutter.

Hvordan føles det i lejligheden? - Nå, først og fremmest føles 300 watt ret hårdt - ja - jeg har en fornemmelse, der ikke har noget med mine pedaler at gøre. Jeg mener overraskende nok, at der er meget greb om det. Mere end forventet.

Du kan virkelig stadig svinge din fod tilbage, i bunden af ​​pedalbevægelsen og over toppen. Selvom du selvfølgelig ikke kan trække op, mener jeg, du kan føle, at det er anderledes, men det føles bestemt ikke så mærkeligt som sprint. - Jo da. (fræk musik) -Tre, to, en, runde.

Åh, det er svært. - Ja. (glad musik) Okay, nu er jeg lige på Flatsand.

Det er værd at bemærke, at vi ikke justerede vores sadelhøjde. Og jeg antager, at der er omkring en tomme eller to forskelle i stakshøjde, men over 10 minutter bør det ikke påvirke os for dramatisk. Men føddernes stilling er helt afgørende med det samme. (Glædemusik) (publikum jubler over musik) - Godt 50 sekunder, og vores 10 minutter er forbi.

Omtrent den samme gennemsnitlige præstation hidtil. - fedt nok. - Stejl den smule, er det ikke? - Mine ben gør mere ondt denne gang, indtil nu, Dan. (Crowd jubler til glad musik) Vi ender nøjagtigt det samme sted.

To en. Okay, det er tid til dette er sjovt nu. Nedstigningen.

Lad os se, hvordan disse babyer føler sig i nogle hårnålsdrejninger. - Jeg elsker at stige af. Men, Dan, du har brug for et låg på kammerat.

Du kan ikke komme af - ja, jeg har en - men jeg så det på Red Bull TV. Hvis du har flade pedaler og virkelig seje sko som disse, skal du bruge en af ​​dem. - En helhjelm? - Ja - Med Lycra? (Dan griner) - Hvem tilhører dette? De har et lille hoved - Nej, du har kun et massivt hoved. (Dan griner) (Rockmusik) - Så hvis nogle downhill mountainbikere foretrækker den frihed, som den flade pedal giver dem, kan du være til nogen nytte for os fra downhill veje? Det vil være svært at kvantificere, men hvad vi skal gøre er at nedstige et par Valparola og se, hvordan det føles. (Rockmusik) - Ow. (Grinende mat) (Rockmusik) - Lad os skære noget asfalt. (Rockmusik) (klik) (Rockmusik) - Højre, resultaterne er i form af KPI'er osv.

Vi vil også tale om, hvordan vi havde det. Så for sprinterne i starten havde Matt en 15% mere effekt, når de brugte klipfri sammenlignet med lejlighederne, hvilket er en ret stor forskel, tror jeg du kunne sige. Jeg havde en forskel på 30%. - Wow - det er en enorm sum. - På ingen måde. - Ja.

Men da jeg sparkede de klipløse pedaler for første gang, bemærkede jeg, at jeg havde så meget mere styrke der. Jeg har naturligvis brugt pull up, når jeg træder ind i sprinten, måske lidt mere end dig. Men det viser dig bare, hvorfor BMXs downhill mountainbike nu generelt bruger klipløse pedaler til den sprint ud af starthuset - Absolut, jeg mener, jeg havde lidt af et problem med at få min fod i den rigtige position, jeg skal endda tænke på det.

Men min tankeproces var at tænke på mine fødder og også fordi jeg ikke kunne trække op i sprinten, rekrutterede jeg også mine lår meget mere. Så jeg følte, at jeg brugte mine lår som stempler i stedet for at sparke i cirkler, som jeg var vant til. Så det føltes ikke dårligt, men det føltes bestemt anderledes.

Der var en vis kompromis, jeg følte bare ikke, at jeg lukkede for strømmen, som jeg gjorde med klipene - Ja, du var virkelig nødt til at fokusere. Vi er selvfølgelig vant til at bruge klipsløse pedaler nu, men mens jeg bevidst fokuserede på ikke at trække op, var der stadig et par gange, hvor jeg sprintede, hvor jeg følte min fod bevæge sig, fordi det var mig, jeg trak den lidt op. En af mine fødder kom også fra den fjerne ende.

Ja. Og derefter klatrede vi, og for det forsøgte vi at få et gennemsnit på ca. 300 watt. Eller jeg gjorde det, og du kørte bare ved siden af ​​mig.

Jeg havde lejlighederne, du havde den klipløse, vi havde et gennemsnit på 303 watt til mig, du havde 315. Jeg var lidt begejstret, da jeg satte de klipløse pedaler på igen og fik et gennemsnit på 305 watt, kun to watt højere og selvfølgelig du havde 318 watt, så du var tre watt højere. Jeg bemærkede bestemt ikke meget af en forskel i klatring, som jeg gjorde i sprint.

Jeg føler mig bestemt mere komfortabel med de klipfri pedaler. Det føles som når du er i stand til at trække op, det fordeler belastningen på den 300 watt kraft til langt flere muskelgrupper, og når du gør det, har du kun fladt sand og kan kun skubbe ned - ja, jeg er tilbøjelig til at acceptere. Jeg fandt ud af, at lårene blev trætte, selvom min puls var stort set den samme, følte jeg mere smerter i lårene, mindre kalvemuskulaturrekruttering end normale klipløse pedaler, og det mest interessante, jeg fandt var, da jeg kom ud af sadlen følte jeg, at jeg næsten kunne lide at knuse firkanter, svarende til sprint, når du er væk, kunne sadlen slet ikke trækkes op, så selvom jeg leverede kraften, var det for meget mindre pedalslag, så det var næsten som at sparke og sparke, så jeg nød ikke særlig godt at klatre ud af sadlen, men at sidde var ikke så slemt, selvom jeg kun havde tendens til at rekruttere en muskelgruppe. - Ja.

Ingen af ​​os havde en forskel i hjerterytmen for de to kørsler, hvilket dog er ret interessant, der ligner det, vi fandt i laboratoriet for alle år siden. Jeg har fundet ud af, at disse pedaler har en hel del greb, selvom du ikke kan trække op, y du kan slags skubbe pedalen gennem toppen og ridse den gennem bunden, men jeg tror, ​​det var lige så meget på grund af mine seje sko, da det var pedalerne. Og endelig afgangen, for hvilken vi ikke tog noget tal.

Det var en rent subjektiv følelse. Jeg fokuserede mere på at have en helhjelm på. Måske skulle jeg have brugt en almindelig.

Det gav mig en større følelse af sikkerhed, lidt som forskellen mellem at bukke sig i bilen og ikke, jeg ville - Ja, ja, jeg følte det samme med hjelmen, men pedalerne selv, de få hjørner, da vi dækkede det Jeg tror også, du har oplevet det, hvor jeg faktisk klippede pedalerne, fordi de er meget bredere. Og faktisk, i et af hjørnerne, som jeg ikke helt kunne få ret, kunne jeg tage min fod ud som en speedwaychauffør, så ikke meget af en forskel, bare fine nuancer i forhold til dine positioner på pedalerne, for da jeg kom ud af nogle, skred hårnålene ud, mine fødder bevægede sig, hvilket er lidt diskoncerende, så igen foretrak jeg at komme på klipfri - ja som du sagde, de er bredere, så du kan ramme dem meget nemmere på jorden , hvad der kunne være ret farligt. Og jeg tror, ​​at når du går tilbage til sprintene, kan du føle, at der var så meget magt der, sprint uden for hjørnerne for at komme op i hastighed igen.

Så jeg vil sige i nedstigningen, at jeg er hurtigere på klipfri. - Det samme her. - Jeg tror ikke, nogen af ​​os vil.

Vi bytter vores klippeløse pedaler til dem, som vi, som du kan se, efter dette eksperiment steg hurtigt fra vores cykler. De kunne helt sikkert være sportslige med dem, men jeg tror bestemt, at brug af klipfri pedaler generelt vil være mere effektiv på en landevejscykel og sandsynligvis også i de fleste mountainbikesituationer, selvom jeg overlader det til GMBN. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig Global Cycling Network, kan du gøre det ved at klikke på kloden. Hvis du vil købe en Camelback GCN-vandflaske, skal du gå til shop.globalcyclingnetwor k.com og nu komme på et par videoer stort set relateret til det, vi talte om.

Sådan vælges pedaler uden klip nedenfor. Eller for de originale klip versus flade pedaler under laboratorieforhold med Si Richardson og dig en ekspert skal du bare klikke her nedenfor.

Kan jeg bruge klipsfri MTB-sko på flade pedaler?

Dette er standardencykelpedal, der har enfladoverflade og er kompatibel med enhver form forsko. hvis dubrug sko uden klip på flade pedaler, de vil sandsynligvis ikke give dig et så godt greb som at bæreflad-soleret gummisko. Grippy ydersål hjælper dine fødder med at forblive i position påpedaler.

Er pedaler uden klip farlige?

En af de største løgne fortalt i cykelindustrien er, atpedaler uden kliper ikke merefarligtend lejligheder, og at de ikke øger din risiko for alvorlige kvæstelser. Nye ryttere får at vide, at de bare er “forskellige” fra lejligheder, og at ingen af ​​dem er sikrere.

Bær mountainbikere klip?

Lejligheder er bare normale pedaler. Du kanhave påregelmæssige joggers, selvom de er specifikkemountainbikesko fungerer meget bedre.Klip-ind pedaler er nøjagtigt hvad de lyder. De arbejder medmountainbike-specifikke sko og pedaler har en fjederbelastet mekanisme, som skoens klamper glider ind i.21. nov. Dec 2019

Hvorfor bruger professionelle klipløse pedaler?

Clipless fordele

Pedal over hårdt terræn - Det er meget lettere atpedalover bump, klipper og rødder, mens dine fødder hæftes til dinepedaler. Når du er klippet ind, behøver du ikke 'droppe' dine hæle i stejle eller ru terræn for at opretholde trækkraft mellem dine flade sko ogpedaler.
11. jan. Dec 2019

Bruger professionelle klipløse pedaler?

Selvom de flestefagfolkvælgepedaler uden klip, typen afpedalbrugt afhænger normalt af rytterens foretrukne cykeltype. Road racere og mountainbikere har tendens til atbrugforskellige typerpedaler uden klipafhængigt af sporten, mens indendørs sprintere måske opgiverklipfrisorter til tåklemmer eller stropper.14. feb 2013

Hvordan holder jeg op med at falde med pedaler uden klip?

Klip ud i god tid.

”Når du ruller til enhold op, skift din vægt til den fod, der sidder fastklemt, ”forklarer Compton,“ og tag derefter den fod, du lægger på jorden, og bareforladedet forsigtigt påpedal, så når du kommer til dethold op, kan du hurtigt sætte din fod på jorden. ”
11. sep 2020

Skal jeg få clips i pedaler?

At væreklippetind i dinpedalervil hjælpe dig med at føle dig mere sammen med cyklen. Det er mindre sandsynligt, at dine fødder glider af som digpedaleller skift din vægt rundt. At væreklippetind i dinpedalergiver dig mulighed for atpedalmere flydende som dinpedalerog krumtap bliver en forlængelse af din krop.

Bruger du flade eller klippeløse mountainbike-pedaler?

Få en gruppe mountainbikere sammen, og sammen med hjulstørrelse er et af de mest omstridte problemer, om man skal køre flade eller klipløse pedaler. Du finder lidenskabelige fortalere for begge og endda et lille antal ryttere, der skifter mellem de to.

Hvilke er bedre flade sko eller clipsløse sko?

Hvis du stopper ved en stejl stigning eller nedstigning, er det meget lettere at komme i bevægelse igen med flade pedaler. Vandre en cykel. Hvis du bliver tvunget til at gå af og skubbe, har flade pedalsko tendens til at være langt mere komfortable og tilbyder mere greb end deres klipløse pedalækvivalenter.

Hvad er fordele og ulemper ved en clipless cykel?

Klipfri: 20 fordele og ulemper lejligheder VS. Klipfri: 20 fordele og ulemper Der er tre typer kørere; flade pedalere, dem der klipper ind, og dem der bytter frem og tilbage. I min tid på mountainbikes har jeg været alle tre plus en pre-SPD-stint som en tåklipper.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Spin klasse tøj - holdbare løsninger

Hvad skal du bære til spin-klassen?

Stramme benmuskler - innovative løsninger

Hvordan løsner du stramme benmuskler? Strækker sig for at aflaste stramme kalve Stå i nærheden af ​​en væg med den ene fod foran den anden, forbøjet knæ let bøjet. Hold dit ryg i knæet lige, din hæl på jorden og læn dig mod væggen. Foel strækningen langs hele rygkalven Ben. Hold denne strækning i 20-30 sekunder.

Cykeltilpasning Boston - holdbare løsninger

Hvor meget koster en cykelmontering? Omkostninger til omkostninger Selvom de varierer i pris, kommer en kvalitetscykelbeslag generelt på omkring $ 200 og tager normalt ikke mindre end to timer. 2014.

Naturlige måder at bekæmpe infektion på - hvordan man løser det

Hvad er det stærkeste naturlige antibiotikum? 1.) Oreganoolie: Oreganoolie er en af ​​de mest kraftfulde antibakterielle essentielle olier, fordi den indeholder carvacrol og thymol, to antibakterielle og antifungale forbindelser. Faktisk viser forskning, at oreganoolie er effektiv mod mange kliniske bakteriestammer, herunder Escherichia coli (E.05.04.2018

Bedste cykel under 2000 - innovative løsninger

Hvad er den bedste landevejscykel for pengene? Bedste racercykler i rækkefølge Canyon Aeroad CF SL Disc 8.0. Ridley Noah Ultegra. Canyon Roadlite CF 8.0. Vitus ZX1CRS Racercykel. Cannondale SuperSix EVO 105. Giant Defy Advanced 3 (2020) Cube Attain Race. En meget overkommelig adgang til racing. Eddy Merckx Strada Ultegra. En gammeldags stålramme møder moderne komponenter.

Triple bypass cykeltur gennemsnitstid - finde løsninger

Hvor lang tid tager Triple Bypass-turen? Den 16 mil lange stigning til toppen var træforet og spektakulær. Jeg følte mig stærk og red med en af ​​mine venner i et godt tempo. Det tog os lige 1,5 time fra Evergreen til topmødet, så vi havde det godt med vores start på turen. Stigningen op på Juniper Pass er smuk. 2012.