Vigtigste > Cykling > Mountainbike-greb - hvordan man beslutter

Mountainbike-greb - hvordan man beslutter

Hvad er de bedste greb til mountainbiking?

Disse er deBedste mountainbike-greb
  • BEDSTSAMLET: PNW LoamGreb.
  • BEDSTTIL STORE HÆNDER: OURY Ensidig Lock-On V2.
  • BEDSTTACKYGREB: Race Face Half Nelson.
  • BEDSTENDUROGRIPS: Ergon GE1 Evo Factory.
  • BEDSTTIL VÆGT WEENIES: ESI Racer's Edge.
  • BEDSTBUDGET: Bontrager XR Trail Comp.
  • BEDSTTIL HELDAGSTUR: Ergon GA3.
28. maj 2021Velkommen tilbage alle sammen. Tak fordi du ledsagede mig på denne vidunderlige dag her om sommeren. Nu kører jeg rundt udenfor, tager det let, bare nyder naturen, virkelig, og jeg tænkte: 'Mountainbiking kan være rart Nogle gange er det et dyrt spil, så hvis jeg vil opgradere min cykel, hvordan kan jeg gøre det uden at bruge meget af penge brugt? ”Nå, frygt ikke, for jeg har nogle gode måder, du kan forbedre din mountainbike på.

En af de hurtigste og nemmeste opgraderinger af din cykel er håndtagene. Nu, som et af de vigtigste kontaktpunkter og uden tvivl den mest udbredte, er greb kombineret med pedaler noget virkelig værd at tage, se på. Du vil virkelig være forsigtig med at få mest muligt ud af dine greb, da de kan gå langt med at hjælpe din tur med lang levetid.

Med det mener jeg det faktum, at de kan gøre det meget mere behageligt for dig. De kan reducere ting som armpumper og blærer, såvel som hård hud og ubehag på længere ture, så det er virkelig værd at kigge på. Nu bruger vi Ergon-håndtag her i kanalen, som primært fokuserer på ydeevne og komfort.

cykling athen gaSom jeg sagde, er det rigtige greb nøglen for dig. Jeg har ret store håndflader, og jeg finder disse dejlige GE1-greb passer godt. De har den rigtige diameter, og gummiets blødhed er perfekt til mine hænder, plus klemmerne er de onde olierige effekter, og det kan jeg virkelig godt lide.

Doddy kan faktisk lide et tyndere greb, så en anden måde at køre for ham og en anden fornemmelse samt mere følelse gennem styret og gennem cyklen. Det er virkelig personlig præference. Der er naturligvis masser af forskellige greb tons, så tag dig tid til at se og teste om du kan og føle, hvilket vil være det rigtige for dig.

Lad os tale om sadler. Nå, dette er et andet område, der er utroligt personlig præference. For det meste fordi du bruger så meget tid på at sidde på din bum, skal du være komfortabel.At vælge den rigtige sadel er virkelig, virkelig vigtigt; det kan undgå mange ulemper, især på lange rejser. Som med håndtagene er det værd at tage sig tid til at teste dem, hvis du kan. Mange lokale cykelbutikker har demo-sadler, som du kan prøve.

Nu har vi endnu en stor sadeleverandør på kanalen i form af Ergon. Som jeg sagde, spiller personlig præference en stor rolle. På min XC-cykel her bruger jeg SM Pro Men.

Jeg kan godt lide formen, jeg kan godt lide følelsen og fastheden. Det passer mig bare, og det er det, jeg kan lide at bruge. Jeg bruger den samme sadel på alle mine cykler.Når du vælger en sadel, skal du være opmærksom på, at sadlen er noget, der passer til dig og dine siddeben. Fordi du vil sidde på det så længe, ​​skal du have ret, og hvor trykket er lettet. Ofte vil sadelproducenter tilbyde en billig og en dyrere version af den samme sadel, hvor noget som skinnerne kan være anderledes.

Hvor der kan være en syngende, dansende kulstofsadel, kan du sandsynligvis få eller normalt få den samme sadel, men med aluminiumskinner til meget mindre. Nogle mærker som Ergon har også specifikke størrelseskort, så du faktisk kan bruge dem til at finde den rigtige sadel til dig Monteringssystem, der giver dig mulighed for at gennemgå din kørestil og siddeplads, og det hjælper dig med at vælge den rigtige sadel. Tøv ikke og start med at lede efter den rigtige sadel i dag.

Nu kan du blive narret til at tro, at det kun er puderne på dine bremser, der vil slides. Desværre hader jeg at lære dig det, men det er bare ikke sandt. Windows slides også.

En god måde at kontrollere dette på er, hvis selve disken er i midten af ​​disken, så dette område er lidt konkavt her. Der rører elektroderne hinanden først og bærer faktisk denne disk let af. Vær dog ikke bekymret.

Bare rolig, hvis de begynder at vise tegn på slid, er det tid til at opgradere. Prangende nye rotorer kan være en stor forbedring i din skivebremsning. Når det er tid til disse rotoropgraderinger, er det en god ide at købe den rigtige rotor.

Hvad jeg mener med det er at vælge den rigtige bremseskive til din cykel. Min langrendscykel her har nu 160 mm bremseskiver, for og bag. Dette skal holde vægten nede.

Det har tilstrækkelig stopkraft til denne lette cykel, og de bliver ikke for varme, så de ikke bliver for varme. Jeg har ikke brug for ventilerede bremser eller noget lignende. Hvis du har en downhill-cykel, kan du kigge efter 200 eller 203 mm bremserotorer. Hvis du har en enduro-cykel, en blanding af 180 og 200 mm bremseskiver.

Hvis du føler dig lidt vild og kan lide en fuldgyldig downhiller eller måske en stor e-cykel, er der endda 223 mm rotorer, men de er lidt af en specialist. Der foregår en hel del strøm der, men bare kontroller og sørg for at du får den rigtige rotor til din cykel, kvaliteten af ​​den rotor, du får, kan også ændres. Dette vil naturligvis variere i omkostninger, så det er værd at tage et kig, men Shimano's Ice-Techrotor har for eksempel et lag aluminium mellem to stålafspillere, og dette hjælper med at sprede varmen der, hvis du laver mange længere, knudrede forlystelser bor For eksempel, du i bjergene, kan det være værd at overveje at tænke på noget som dette for at stoppe bremsningen.

Nå, ikke nødvendigvis en ydeevneopgradering til din cykel, men det er bestemt en opgradering, der gør din køreoplevelse lettere. Hvis du kan placere flere ting på din cykel i stedet for din krop, så kan du køre mere behageligt og med mindre tilbageholdenhed - dette kan omfatte dit multiværktøj, pumpe, reserveslange og endda en snack, hvis du har plads. Ting som Topeak Ninja er gode til dette.

bil, der rammer cyklister

Du kan bruge kombinationen af ​​et flaskebur og et multiverktøj til at have alt pænt opbevaret væk på cyklen. Andre ting som OneUp EDC, der opbevares pænt i styrerøret, er virkelig elegante måder at skjule værktøjer på. Hvad er den billigste måde at forbedre din bremseadfærd på, hører jeg dig spørge? Nå, se ikke længere, for jeg har svaret til dig.

Ta-da. Ja, den beskedne bremseklods. Nu hører og ser jeg ofte folk gå på stier og sti-centre skrigende, ude af stand til at stoppe ordentligt og spekulerer på, hvad problemet er med deres bremser? Nå, 9 ud af 10, det er dine bremseklodser.

Enten er de meget slidte, næsten helt til metallet, eller de er de forkerte gummier i det forkerte scenario eller de forkerte forhold. Når det kommer til udskiftning af bremseklodser, anbefaler vi ofte, at du holder fast ved mærket SRAM-guider, eller Shimano XT'er er tilgængelige fra producentens klodser. Disse er ofte designet på en sådan måde, at de passer bedst til skiven og bremsekaliberne.

Der er selvfølgelig også forskellige versioner. For eksempel har jeg her nogle Shimano XT4 pottegummier, men du kan få disse med finner. Dette hjælper med at holde dem køligere, mindre bremseblegning og mere pålidelighed i overarbejde.

Dette er dog ikke altid sandt, og mærker som Trickstuff laver rigtig gode eftermarkedspadser af høj kvalitet, der er meget, meget gode. Tubeless ventiler er en reel budgetopgradering. Dejlige rørløse ventiler kan gøre nogle rodede job meget lettere.

Du kan tilpasse din cykel med forskellige farver, og nogle har endda indbyggede ventilværktøjer, der hjælper dig med at sætte det rørløse fugemasse. Dette er bestemt en billig opgradering, og en der ikke kan overses. Lad os tale om dæk.

Der er næsten altid noget, når du skifter til nye dæk. Bare rolig, de behøver ikke koste dig verden. Igen vil forskellige mærker tilbyde forskellige versioner af deres dæk.

hvordan man heler blå mærker hurtigere

Ligesom Vittoria Graphene her synger alle, alle danser Trail One, der er lidt billigere versioner. Også her kan det ændre, om du kører med rør eller slangeløs, så der virkelig altid er et dæk, der passer dig. Sørg for, at du vælger det rigtige dæk til forholdene Hvis du bor midt i Arizona-ørkenen, er det sandsynligvis et tørt, hurtigt rullende dæk, der passer dig.

Hvis du er i Storbritannien som os, bruger du det meste af din tid på at snorkle og har brug for noget lidt mere aggressivt, end et lidt mere knudret dæk sandsynligvis vil være. Vi skød en rigtig detaljeret artikel om hvilket dæk der fungerer bedst under hvilke forhold og hvilket der passer dig bedst. Hvis du vil kontrollere det, er linket i beskrivelsen.

Bare klik dernede, giv det et klik, og det fører dig derhen. I det væsentlige er det dog ikke værd at spare penge i et område som dæk. Hvis du har råd til et lidt bedre dæk, vil jeg varmt anbefale det.

I det væsentlige er det den rigtige ting, der rammer jorden, det er værd at få det så godt du kan. Tak alle sammen for at se på det. Jeg håber, at jeg har været i stand til at give dig en vis billig visdom til, hvordan du opgraderer din trofaste hest uden at smage verden.

Nu, som altid, hvis du vil se mere GMBN, så glem ikke at abonnere nedenfor. Hvis du vil se så lyst og frisk ud som denne t-shirt på mig, så er vores nye eventyr t-shirt sortiment også live på hjemmesiden nu. Bare gå i butikken, så kan du finde en af ​​disse grimme fyrene, tak for at se og se dig næste gang.

Hvordan vælger jeg mountainbike-greb?

Ryttere, der søger lettelse for deres hænder, skal gå bløderegreb; ryttere på jagt efter en mere reaktiv følelse fra derescyklerskulle gå med hårderegreb. Klæbriggrebfungerer bedst med tynde, tætsiddende handsker eller til handskeløse ryttere.30. december 2019

Er alle MTB-greb i samme størrelse?

Der er dog en række variationer på dette meget enkle tema. Almindelig målergreber desammetykkelse for hele dereslængde, mens andre har en palmeudbulning i midten, som nogle ryttere kan finde mere behagelige eller inter-finger buler.5. sep 2020

I dag sprænger vi nogle tekniske udtryk, og vi er i værkstedet for almindelige mountainbike-termer. Det første punkt, jeg vil tale om, er geometrien, og det kommer virkelig ned til, hvordan denne ramme er konstrueret, og hvad den kan gøre for at gøre. For mig er der fire nøgleområder.

Så akselafstanden, bundbeslagets højde, den effektive øverste rørlængde og derefter hovedvinklen. Suspensionskørsel refererer til det beløb, som cyklen faktisk bevæger sig på grund af sin suspension. Du får cykler, der spænder fra 100 til 200 millimeter, afhængigt af disciplinen.

Svingearmen er en strukturel del af cyklen, der gør det muligt for cyklen med fuld affjedring let at bevæge sig gennem sin affjedringsbevægelse med små lejer, cyklenes ophængningsenheder, du kan finde nogle klikere, og disse justerer virkelig bare ophængsenheden. Ting som den hastighed, hvormed rejsen vender tilbage, eller endda bare låse affjedringen eller ændre rejsen er noget, du finder på de fleste cykler, og det er normalt en håndtag som denne, som du faktisk kan bruge til at låse affjedringen, og hvad jeg mener ved det er du bare fjerne hver pedalbob og gøre affjedringen helt fast, når du kører over glatte overflader eller endda på vejen på din mountainbike, så bare pedalering er super effektiv. 'K clip-in pedaler er derfor designet til maksimal effektivitet.

Nu er rytteren faktisk klippet på cyklen. Som du kan se, kan den ikke trække skoen op, men med et lille twist vil den løsne sig. Hvad du har brug for er en meget speciel sko, der har dette klampe lige her, og som klikker på selve pedalen, holder dig på plads og giver dig maksimal pedaleffektivitet til at gå op og ned ad bakker.

Flade pedaler er helt overfor clipsene i den forstand, at de ikke klippes på nogen måde. Det er en platformspedal. Du hviler din fod ovenpå, og disse stifter er på kanten.

Disse giver dig faktisk et greb, men de kan være rigtig ubehagelige på dine skinneben. Og det bedste er, at du kan bruge disse med næsten alle typer sko. Dropper-stolpen har været en åbenbaring inden for mountainbike-design de sidste par år, og så du kan klatre op i dit sæde op til den øverste position, komme op, når du er ved at afmontere, sidde i sadlen, og den vil synke tilbage til faldende højde.

Det gør det så nemt, en hurtig justering via denne hydrauliske støtte og et rebbetjent håndtag op på styret. Låsegreb er greb, der skrues direkte på styret via en klemme og en lille unbrakoskrue. Borte er de dage, hvor greb bevæger sig som en motorcykel gaspedal, når de er våde.

kalorieforbrændende yogastillinger

Stigestyr afviger fra de traditionelle flade styr, du måske har set i de tidlige generationer af mountainbikes. De har en lille hældning bare for at ændre din kropsposition, og de spænder fra 10 millimeter til en person, der er 50 år gammel afhængigt af din mountainbike-disciplin. En langtrækkende Kass ette, denne del er lige her, og du kan faktisk se, at den er massiv.

Det er næsten samme størrelse som min skivebremse. Dette giver virkelig rytteren mulighed for at have en enkelt kædehjul foran, men har stadig et stort udvalg af gear til at klatre op. Dette spænder fra 10 tænder til 42 tænder, nogle endda så store som 50 tænder.

Nu sammenligner du det med en vejkassette, der er helt lille, du kan virkelig se, at der er en enorm forskel, der gør det muligt for en mountainbiker at klatre selv de mest tekniske stier. Jockey Hjul. Disse er to små hjul, der sidder i den bageste mech, er placeret i selve buret, og disse holder simpelthen kæden på linje med hinanden og holder den kørende.

Den smalle brede kædehjul, og selvom dette ikke ser anderledes ud på lang afstand, så bring kameraet lidt tættere på, og du kan faktisk se, at hver tand bliver smal, bred, smal, bred, rundt omkring kædehjulet var det virkelig vigtigt at udvikle dette enkelt system, ændringen klikker blot på plads og giver dig ekstra sikkerhed for at undgå at falde ned. Tubeless. Præcis som det lyder, har du ikke et rør i dette dæk.

Du har en ventil, en fælgstrimmel og derefter noget latex. Dette giver dig ekstra punkteringsbeskyttelse. Meget lig det, du har i din bil. Så lad os gå, et mountainbike-værksted jargonbused for dig.

bygge din egen cykel

Hvis vi gik glip af noget, eller hvis du har ideer, skal du lade det være i kommentarerne nedenfor, og dette kan være vores næste jargongbusting-artikel. For flere artikler skal du klikke på Abonner, fordi du ikke går glip af en anden, og hvis du bare klikker deroppe, vil du finde ud af mere om lejligheder i forhold til Clippedalen, klik nedenfor for at se, hvordan du indstiller din sag, og der er naturligvis kun én ting tilbage til gør. Giv denne artikel tommelfingre.

Er tykke MTB-greb bedre?

Størrelse betyder noget. Vælg en bredde og længde til dine hænder. Som regel vil vi hævde, at federe erbedre, men selvfølgelig, hvis du har små hænder, kan det være lettere at få fat i et tyndere greb - gå og fingre nogle i din lokale cykelbutik for at få en idé.8. mar 2018

Hvor længe skal MTB-greb vare?

Når al gummi slides af plastlåsen på ærmet. Afhængigt afgrebhvert 2-3 år.15. feb 2015

Hvilken størrelse MTB-greb skal jeg bruge?

Mestmountainbike grebrækkeviddelængdefra 90 mm op til 150 mm. For cykler udstyret med grebskiftere, den korte 90mmgreber genereltBrugt. Mange ryttere foretrækker at glide hænderne indad og udad i forskellige kørestillinger og foretrækker de længere 150 mmlængdefor at lette dette.19. mar 2019

Hvordan kender jeg min mountainbike grebstørrelse?

GrebErgonomi

Ryttere med mindre hænder eller dem, der typisk foretrækker en strammere omvikling af stængernevælgeen mindrediametermens ryttere med større hænder vælger noget større.
19. apr 2019

Hvilke størrelsesgreb har jeg brug for MTB?

GrebErgonomi

PRO'ermountainbike grebkommer i flere diametrestørrelsermed 30 mm og 32 mm som den mest almindelige. Ryttere med mindre hænder eller dem, der foretrækker en strammere omvikling af stængerne, vælger typisk en mindre diameter, mens ryttere med større hænder vælger noget større.
19. apr 2019

Hvad er forskellen mellem tynde og tykke greb?

Ideelt set Lock-on. Fedgrebkan være fristende, men efter min erfaring ender de med at blive ubehagelige efter nogle få kilometer.Tynde grebikke træthed dine underarme og hænder.Tyndere grebgiver dig også meget bedre cykelfølelse og håndtering.23. sep 2015

Hvor tykke er Oury-greb?

OuryLås-på | $ 35 | 33,5 millimeter.14. nov. Dec 2019

Hvorfor har du brug for et greb på en mountainbike?

De bedste mountainbike-greb giver dig mulighed for at køre i mange timer uden at blive træt af hånden. Som navnet antyder, skal håndtag hjælpe med at holde hænderne på styret. De bedste MTB-greb holder dig i kontrol, når du styrer eller udfører andre manøvrer.

Hvad er de forskellige typer MTB-greb?

Der er to typer greb. Skub på greb forbliver på plads med friktion alene eller er tilsluttet. Låsegreb har en (enkelt klemme) eller to (dobbelt klemme) låseringe og plastmuffer under grebet for at holde dem sikkert på plads.

Hvad er grebene på en skurk mountainbike?

Lock-On Grip System sørger for, at grebene ikke glider, så du kan svinge på dit styr med forlade, mens snap-on-endestikkene holder mudder ud af styret. Bonus: Du kan personliggøre dine greb - ODI laserætser op til 15 tegn på Rogues klemmer.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.