Vigtigste > Cykling > Mountainbike styrstyper - typiske svar og spørgsmål

Mountainbike styrstyper - typiske svar og spørgsmål

Hvordan vælger jeg mountainbike-styr?

Sådan vælger du dit MTB-styr
 1. Sørg først for, at diameteren i midten afstyr, hvor du strammerditstamme, er faktisk 31,8 mm, da 95% af de nuværende MTB'er er.
 2. En 'Riser', en stigning, som er meget almindelig i DH, gør det muligt at hævedit styrat genopbalancereditvægt bagud.Åh det ydmyge styr, så simpelt og alligevel så afgørende. Hvad betyder alle disse tal? Alle disse fejninger, op og tilbage. Følg med, når vi guider dig gennem styret 101.

Styrgeometri - Nu, der ikke har noget at gøre med din yndlings pub, Geometri kan dog blive kompliceret efter et besøg på din lokale kro Når det kommer til styrgeometri, er der to hovedtal at overveje: stige og feje. Stigningen er i det væsentlige forskellen i højden mellem midten af ​​styret, hvor den fastgøres til stammen og midten af ​​22,2 mm diameter lige efter tilspidsningen og overgangsbøjningen.

cykliske håndsmerter

Mountainbike-styr er typisk konfigureret med nul stigning, op til 100 mils, cirka fire inches. Efter stigningen er den næste ting, vi har brug for at tænke over, fejningen af ​​stængerne. Der er to målinger for fejningen: Op fejning og Tilbage fejning.Op fejning er den lodrette vinkel på stængerne på håndtaget. Fejningen opad påvirker ikke den samlede stigning af stængerne. Bagsvejen refererer til den vinkel, som styret drejer tilbage mod cyklen.

Denne vinkel kan variere fra nul grader for et helt lige styr til 45 grader for et specialstyr som Jones koblingsstang. Heldigvis findes mountainbike-styr kun i en bredde ved håndtaget: 22,2 mm, hvilket betyder, at håndtagene kan udskiftes med hvert styr på markedet.

Med stængelklemmen er det en anden historie. Den mest almindelige diameter er stadig 31,8 millimeter.En overdimensioneret 35 millimeter standard blev for nylig introduceret af Easton, der lovede endnu mere styrke og stivhed. I nogle år har styrets breddeudvikling kun været en ting - WIDER! Jo bredere, jo bedre. Nu gælder dette faktisk for de fleste moderne ryttere og widebars, der bremser styreindgangen for ekstra kontrol, især når de kombineres med en kort stilk.

De kan endda gøre det lettere at trække vejret på stigningerne. Husk at trække vejret dybt med lukkede arme i modsætning til en med armene åbne. Nu er det vigtigt at have en bar, der er bred, men ikke for bred.

Hvis du har korte arme, vil du måske ikke have de bredeste stænger til rådighed, selvom du er en super aggressiv tyngdekraftsrytter. I disse dage er der mountainbike-styr i bredder fra mindre end 600 millimeter helt op til 840 millimeter eller mere, men husk at du stadig kan reducere dem senere som et binært spørgsmål. Vi kører endda vores aluminiumslegering, fordi du ikke er rig og ikke stoler på kulstof.Eller måske kører du kulstof, vel vidende at frygt for styresvigt er ubegrundet, og du kan lide lidt skinnende sort bling. Men disse to muligheder er ikke alt, hvad der er tilgængeligt på markedet. Styr i titanium og stål er også et tilbud til den kræsne og usædvanlige chauffør.

Uanset dette tilbyder hvert af disse fire materialer en forskellig mængde af disse nøgleegenskaber: styrke, bøjning, vægt og vibrationsdæmpning. Korrekt montering med det korrekte drejningsmoment er afgørende for alle styr. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte din lokale cykelforhandler og få kontrolleret eller justeret et af styrene.

Og endelig er der formen. De fleste mountainbikes bruger et standard lige styr, men i disse dage eksperimenterer nogle mountainbikere med andre former som Jones H-styret og uhøfligt styr, men de fleste af disse muligheder er baseret på ekstreme brugstilfælde som cykelemballage og ultra udholdenhedskørsel. Generelt behandler disse styrstyper komfort versus sporhåndtering.

cykelskat

Så der har du det. 101-introduktionen til mountainbike-styr. Hvis du kunne lide denne artikel, skal du ikke glemme at kunne lide og abonnere på os, så du ikke går glip af noget nyt indhold fra enkelt spor og fortæl os i kommentarerne, hvilke styr og bredder du kører.

Tak for at se og glade stier!

Hvad er styrstyperne?

Typer afstyr
 • Dråbe.
 • Bullhorn.
 • Bullmoose.
 • Flad.
 • Riser.
 • Triathlon eller aerobarer.
 • BMX.
 • Opretstående eller nordvej.

Hvilken type styr har mountainbikes?

Med hensyn tilmountainbikegear,erto grundlæggendestyrstyperalmindeligvis fundet til off-road ridning: flade stænger og stigrør. Flade stængererikke helt lige; deharen svag bøjning, der spænder fra tre til 11 grader på hver side af fastspændingsområdet for stammen.29. juli. 2016 nov.

Hvad er de bedste MTB-styr?

Bedste MTB-styr
 • ENVE M6MTB-styr.
 • Thomson Elite Trail Aluminiumstyr.
 • One Up Carbonstyr.
 • Race Face Next 35styr.
 • Guddom Skyline 787styr.
 • Renthal Fatbar V2styr.
 • Spank Spike 800 Vibrocorestyr. Dæmpede legeringsstænger.
 • Chromag OSX. Klassisk bar med masser af farveindstillinger.

Er bredere styr bedre?

Hver rytter er anderledes

Styrbredde er subjektiv og stort set baseret på personlig præference, men generelt har ryttere, der er højere, tungere og har bredere skuldre sandsynligvis brug forbredere styr. Det modsatte kan siges om ryttere med smallere skuldre og kortere arme.
29. sep 2020

Hvordan ved jeg, hvilket bredde styr jeg skal købe?

Rækkevidde: Vandret afstand fra centrum afstyrøverst til midten af ​​bøjningens længste forlængelse, hvor bremsehætter er monteret. En rækkevidde på mindre end 80 mm er kort; 80-85mm er medium; 85 mm eller mere betragtes som lang.Bredde: De fleste virksomhedermåleen barbreddemellem midten af ​​hver dråbe.21. nov. Dec 2019

bikemate indendørs cykeltræner

Hvordan vælger jeg styr?

Tommelfingerregel, når du vælger den rigtigestyrbredde er at måle afstanden mellem de to knogler på dine skuldre - i mere videnskabelige termer afstanden mellem dine to acromioclavicular (AC) led. Denne måling giver dig en baseline - hvis den er 38 cm, skal du kigge efter barer på 38 cm - og så videre.

Kan jeg sætte lodret styr på en mountainbike?

”Du skal bevare en sund rygposition - det er altid vigtigt, uanset hvadcykeldu er på.' Sportsorienteret vej ogmountainbikesdominerer i nordamerikanske butikker - men endda enbjergeller vejcykel kanblive omdannet til enoprejst, forudsat at de korrekte dele er tilgængelige.11. okt 2012

Er bredere mountainbike-styr bedre?

Ligesom kroppe, ikke allecyklerer det samme. skifter til en smallerestyrvil vække den forreste ende af dincykelgør detmeretrækende og lettere at manøvrere mens enbrederebar øger stabiliteten af ​​din forende og giver en roligere fornemmelse end før.29. sep 2020

Er mine styr for brede?

Læg mærke til de høje albuer og trak på skuldrene? Hvis du er mest komfortabel på dine barer i denne position, er det meget muligt, de er detfor bredt. Optimal skuldermekanik vil være til stede med en mere udad roteret humerus (albuerne lidt nedad).

Hvad er fordelen ved brede styr?

Hovedtrækket ved enbrederebar er den øgede gearing, det giver ryttere. Det betyder, at styreindgange kræver mindre kraft, men du har brug for større bevægelse, når du kører. Det gør det også lettere at modstå sporfeedback. Alt dette sammensværger for at give dig meget mere kontrol over cyklen.16. juni. 2012 r.

Hvilken slags styr bruger du på en mountainbike?

Cykelstyr fås i forskellige typer designet til specifikke typer ridning. Som sådan er nogle mere egnede til brug på mountainbikes, mens andre er mere egnede til landevejscykler. Vi har listet de vigtigste typer styr nedenfor: En flad cykelstyrstil er den mest populære, og cykeltyper findes i mange cykler.

raleigh bikes til salg

Hvilket er bedre drop eller fladt styr på en cykel?

Flade stænger er populære til pendling på grund af den nemme navigering gennem trafikken med en overflod af forskellige håndpositioner, mens faldstyr er meget mere velegnede til øgede hastigheder, mens de tilbyder øget håndposition. Hvis du cykler til touring, kan du vælge flade barer.

Hvilken slags styr har jeg brug for til en fixie-cykel?

Der er en bred vifte af forskellige styr til rådighed for en fixie-cykel. Den mest populære mulighed er dog valget af drop styr. Mountainbikestyr er oftest sommerfuglestyr, flade bjergstyr eller dropstyr. 1.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Sådan sættes en cykelkæde på igen - løsninger på problemerne

Hvordan sætter du en kæde tilbage på en cykel uden gear? Start med at lægge kæden rundt om det lille gear på cykelens bagaksel. Derefter placeres noget af kæden rundt om det store gear ved pedalerne på den side, der vender mod sædet. (Denne side skal vende nedad, da cyklen er på hovedet.) Hold den ene hånd på kæden for at styre den, og begynd langsomt at træde på cyklen.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Cykelulykke Las Vegas - typiske svar og spørgsmål

Hvem blev de 5 cyklister dræbt i Vegas? Fem døde på motorvejen, og flere andre blev såret, anklagere sagde. Cyklisterne, der blev dræbt, blev af myndighederne identificeret som Erin Michelle Ray, 39; Michael Murray, 57; Aksoy Ahmet, 48; Thomas Chamberlin Trauger, 57; og Gerrard Nieva, 41,9 år. 2021 г.

Cykleregistreringslove - søg efter løsninger

Er der en cykellov i Filippinerne? Cykling er en alternativ måde at træne på, som længe er blevet fremmet ikke kun i Filippinerne, men globalt. I henhold til dette lovforslag skal alle hovedveje og motorveje være forsynet med cykelstier eller cykelveje, der er identificeret af Local Bikeways Office (LBO).

Cykel velgørenhed - Komplet vejledning

Hvilken velgørenhed tager gamle cykler? Sådan donerer du en cykel i Los Angeles Los Angeles Bicycle Kitchen Donations. En fantastisk mulighed tager ødelagte cykler og gør dem hele igen. Donationer fra Burbank Bike Angels. Orange County Cykeltrædonationer. Californien Bike Match. Hold hjulene rundt med donationer og genbrug af cykler. Los Angeles Cykel lov.23. 2020.

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.