Vigtigste > Cykling > Mountainbike hjelm salg - levedygtige løsninger

Mountainbike hjelm salg - levedygtige løsninger

Hvor meget skal jeg bruge på en mountainbikehjelm?

For et par dollars mere - $ 50 - $ 70-serien får du beskyttelse med mere stil og komfort. Dethjelmkan have en intern sele for at finjustere tilpasningen, selvom den er enkel. Mesthjelmeunder $ 70 vil ikke være specifikke for en cykeldisciplin, som f.eks. vej ellerbjerg.24. jul 2017 nov.At vælge den rigtige hjelm afhænger virkelig af, hvilken type ridning du kører, fra langrend til ned ad bakke. Lad os se på alle disse forskellige funktioner, og hvorfor du vælger disse hjelme. Lad os starte med langrendslåget. (glad funk-musik) Og en af ​​de vigtigste overvejelser i langrend prøver at holde hovedet køligt, når du kører hårdt, så der er store åbninger foran på hjelmen, men også på bagsiden for at lade luften komme igennem, du bemærker måske, at dette ligner meget den cykelhjelm, som Pro Road-hold bruger.

Den største forskel er virkelig skålene. Denne, vejhjelmen, er lidt lettere. På mountainbikehjelmen er skallen hårdere aramidebroer, og den er lidt dybere bare for at give dig den lidt mere beskyttelse, du har brug for på en mountainbike.

Et par andre funktioner. Denne hjelm har dette fastholdelsessystem på bagsiden, som du har på de fleste hjelme i disse dage. Hjelmen er pæn og tæt rundt om bagsiden af ​​dit hoved, stop med at bevæge dig under kørsel. Også de mest almindelige briller, du bruger med en af ​​disse typer hjelme, er solbriller, der er designet til at passe godt under panden med trailhjelmen, som jeg ofte bruger. Den største forskel er virkelig hjelmens form.

campagnolo bilhjulDet har mere dækning bagpå, men også på siden, fordi disse er reelle farezoner for en trail rytter eller enduro rytter. Så bagsiden af ​​hovedet er dækket lidt bedre og også templerne. Uh, du har igen et fastholdelsessystem, som alle disse hjelme har.

Du har en paraply foran. Så der er denne hjelm har mere vægt på grund af disse ekstra funktioner og mere dækning, men noget af ventilationen er blevet overtaget af langrendshjelme for at holde denne hjelm så kølig som muligt. De har også dette beskyttelsesbrillefastholdelsessystem på bagsiden af ​​denne hjelm, så beskyttelsesbrillerne, du kan bruge med dem, er virkelig beskyttelsesbrillerne, men hvis du er mere en enduro-rytter, kan du måske lide den ekstra dækning, som du får fra få en beskyttelsesbrille, der fungerer rigtig godt med denne hjelmspring, skatepark, sådan noget.

Igen ser du meget mere beskyttelse, så færre ventilationskanaler, men det er en rigtig stærk hjelm, denne. Nu har vi en hård skal på den, så den er superbeskyttende. Foringen er stadig, hvad vi kalder EPS, så det er en skum-polystyrenforing, ligesom de to andre hjelme, men denne har også en ProCore.Den bedste måde at beskrive dette på er som en affjedringsanalogi, du har den lille bump i skummet, men det går også hårdere op, så hvis der er virkelig store hits at lande i skateparken eller snavspring, beskytter denne dig Hjelm stadig foran det. (optimistisk funkmusik) Endelig op til helhjelme. Dette er virkelig mere end noget andet for tyngdekraftsryttere.

Downhill-racere, enduro-racere, freeriders, alt her drejer sig om beskyttelse. Hvis du sammenligner det med langrendshjelmen, kan du se ventilationsåbningerne i den, vi har stadig åbninger i downhill-hjelmen foran og bagpå, men det er ikke den hjelm, du vil peddle rytteren i lang tid. Hageskærmen i helhjelm er naturligvis kun der for at beskytte dit ansigt.

Vi har åbninger foran, så du kan trække vejret. Nu for hjelmenes inderside. Dette er EPS, det er noget, du sandsynligvis vil se 99% af hjelme på markedet.Det er bare polystyren. Det er virkelig beskyttende. Hvad du vil se, når du klemmer det, deformeres.

tour de france placeringer

Og det er det, som hjelmproducenterne virkelig understreger, at hvis du får et stort fald og støder på dit hoved, skal du slippe af med det og udskifte hjelmen, dette er EPP, og dette har nu elastiske egenskaber. Så når du klemmer den foring, springer den bare tilbage i samme form som den var. Det giver dig den beskyttelse for flere påvirkninger.

Så al denne teknologi er i disse helhjelme, fordi du sandsynligvis går i højere hastigheder, knudret terræn, og du har brug for den beskyttelse. Valg af briller til helhjelme. Du kan bære solbriller, selvom modepolitiet måske fanger dig, så brillerne går virkelig med en helhjelm, der er lidt bedre.

Så lad os gå. Du kan se, at det ikke kun handler om de forskellige designs, de forskellige former på hjelme, producenterne tænker virkelig på de materialer, der bruges i disse hjelme for at få dem til at fungere bedst til den særlige type tur, du laver. Hvis du vil se endnu flere artikler som denne, skal du klikke på GMBN-logoet for at abonnere, hvis du ikke allerede har gjort det.

Klik deroppe for en artikel, Cross Country vs. Enduro. Nedenfor til udfordringer i ned ad bakke.

Giv os tommelfingre, hvis du har fundet denne artikel nyttig.

Hvad er de bedste hjelme til mountainbiking?

Den 8Bedste mountainbike hjelmeaf 2021
 • Troy Lee Designs A3 MIPS.
 • GIPS Source MIPS.
 • Fox Speedframe MIPS.
 • Smith Session MIPS.
 • Sweet Protection Bushwhacker II MIPS.
 • IXS Trigger AM.
 • Giro Manifest MIPS.
 • Oakley DRT5 MIPS.

Hej, jeg er Dayton, chefmekaniker hos evoSeattle. Jeg er her for at introducere dig til nogle af de bedste mountainbikehjelme fra 2021. Din hjelm er den første ting på dit hoved, inden du rammer stierne, men ideelt set den sidste ting du tænker på.

Heldigvis er der i år en bred vifte af cykelhjelme med komfortable beskyttelsesmuligheder, der passer til enhver rytteres behov. Så lad os gå videre til Evos fem bedste mountainbike-hjelme til 2021. Okay, den første ting, vi har den helt nye Troy Lee Designs A3.

A3 er en interessant hjelm, fordi den faktisk er baseret på en eksisterende hjelm, som mange mennesker kender og elsker - A1. Dens moderne betræk er den dybeste Troy Lee Designs nogensinde har produceret, og den bruger en højdejusterbar drejeknap til at kontrollere pasformen. Den har en kombination af skum til stødbeskyttelse ved høje og lave hastigheder, og puderne er utroligt nemme at fjerne og vaske.

Troy Lee Designs har også detaljer som Fidlock magnetiske spænder og et super justerbart visir samt farvemuligheder fra sølv og sort til vild og mønstret. Kombinationen af ​​A1's fantastiske pasform med moderne, dyb dækning og opdaterede funktioner gør A3 til et godt valg. Jeg har brugt A1 i årevis og elsker pasform og beskyttelse, så jeg er virkelig begejstret for den nye A3.

I den anden ende af dikkedarspektret er Girokilden. The Source er et nyt tilbud fra Giro, der fokuserer på rene linjer og premium beskyttelse. Det prioriterer dækning og ventilation med 16 store ventilationskanaler for at holde dig kølig.

Den har et letvægtsvælgesystem, der låser i pasformen og leveres med et skrue, justerbart visir. Det er virkelig essensen af, hvad du har brug for i en mountainbikehjelm, der finjusterer de væsentlige funktioner og leverer dem i en slank pakke. Kilden har et lignende visir til Montaro, jeg har brugt tidligere.

Det kan trækkes højt nok til at smide briller nedenunder, hvilket er en fantastisk funktion for enduro-kørere. Giro Source er vores foretrukne valg for minimalistiske mountainbikere, der leder efter en god hjelm til den rigtige pris. Næste gang er Smith-sessionen.

foldbar elektrisk cykel

Folkene på Smith laver ekstraordinære mountainbikehjelme år efter år, så det er ikke overraskende, at sessionen endte på denne liste over de bedste cykelhjelme. Smith Session MIPS-hjelmen udnytter Koroyds kraft - et super let bikagemateriale, der reducerer vægten og øger luftstrømmen inde i hjelmen. Derudover har Smith Session alt, hvad du ville forvente af en top-of-the-line trail hjelm - en justerbar visir, en behagelig pasform og plads til dine beskyttelsesbriller.

I lange dage i varmen elsker vi den lette, åndbare Session MIPS. Næste er en anden favorit, Fox Speed ​​Frame. Speed ​​Frame, der blev introduceret sidste år, ser bare hurtigt ud.

Bortset fra sin slanke og hurtige æstetik er Speed ​​Frame simpelthen en af ​​de bedste mountainbikehjelme derude. Det er en fuldt udstyret mountainbikehjelm med masser af ventilation og en meget overkommelig pris. Som alle hjelme på denne liste har den en MIPS-foring og et justerbart visir, hvilket gør det kompatibelt med både beskyttelsesbriller og beskyttelsesbriller.

Hvis du leder efter en mountainbikehjelm med den bedste værdi for pengene, er Speed ​​Frame et godt valg. Sidst men ikke mindst Bushwacker 2 hjelmen fra Sweet Protection. Med deres flagskibshjelm er skønheden i detaljerne.

foldecykel

Den har en lille kant for et kompakt udseende, en femdelet skal for at optimere beskyttelse og unikke udluftninger. I modsætning til andre hjelme i denne klasse har den et ekstra sæt puder i forskellige størrelser foruden urskiven for en perfekt pasform. Det er en af ​​de bedste cykelhjelme på markedet for sine tekniske funktioner og strømlinede design med lav profil.

Okay, kom forbi evo.com for at få fat i en af ​​disse, før den er væk. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan vores eksperter gerne tale om udstyr.

Besøg os online, i butikken eller ring til os. Vi er her for at hjælpe. Abonner på vores kanal og skriv spørgsmål i kommentarerne.

Tak for at se, og vi ses på stierne.

Hvordan køber jeg en mountainbike hjelm?

Cykelhjelm købTips
 1. På grund af vigtigheden af ​​at få den rigtige pasform, skal du prøve før digkøbehvis det er muligt.
 2. Aldrigkøbeen brugthjelm.
 3. Udskift dinhjelmefter et nedbrud.
 4. Kend dit terræn og din kørestil.
 5. Brug det, du har brug for, for at beskytte din hjerne korrekt.
13. juni. 2017 nov.

fødevarer med elektrolytter

Hvad er en mountainbike hjelm?

Mountainbike hjelmeadskiller sig fra traditionellecykelhjelmepå nogle få vigtige måder: ekstra dækning for at beskytte mod de mest almindelige typermountainbikefald, ekstra funktioner som ansigtsbeskyttelse eller solskærme og ekstra ventilation for at hjælpe dig med at holde dig kølig.

Er dyrere cykelhjelme sikrere?

Først og fremmest er der ingen forskel i sikkerhed mellem $ 30hjelmog $ 200hjelm. For at de kan sælges lovligtsom cykelhjelmeskal alle overholde de samme sikkerhedsbestemmelser.dybest set betaler du for to ting: udseende og komfort.

Hvor meget er for meget for en hjelm?

I gennemsnit en motorcykelhjelmvil køre dig omkring $ 150til$ 200 for noget lidt over den billigste model, du kan finde. Der er flere rimeligehjelmeheriprisrækkevidde for den rytter, der ønsker en anstændighjelmmen er ikke villigtilbetale flere hundrede dollars på det.

Skal jeg få en helhjelm til mountainbiking?

Hvis du kører knudent terræn i høje hastigheder, skal dufuld-ansigt hjelmanbefales og undertiden obligatorisk. Så hvis du kører begge typer terræn (XC og tyngdekraften), har du sandsynligvis brug for tohjelme. Selv den bedste ned ad bakke,fuld-ansigtshjelmeer for varme og tunge til regelmæssig brug.6. apr 2015

Kan jeg bruge en hjelm til mountainbiking?

Ja digkan bruge en cykelhjelm til mountainbiking. BeggevejhjelmeogMTB hjelmeer designet til at beskytte dit hoved mod et fald.

Har du brug for en helhjelm til mountainbiking?

Fuldstår over for hardcoremountainbikereder kører vanskelige stier, ned ad bakke og kan lide at gå hurtigt. hvisdugår ned ad bakke, altid få enfuld-konfronterethjelm. Enduro rytterskulle gerneovervej også at få enfuld-ansat, da der er masser af hastighed og nedkørsel involveret.

Hvad er forskellen mellem en mountainbikehjelm og en cykelhjelm?

Hvad er forskellen mellem en mountainbikeog envejhjelm?Vejhjelmehar normalt ikke visir, er slankere, mere kompakt og har flere og større luftudtag i forhold til de tungere, rundere, større og luftstrømsbegrænsedemountainbike hjelm.10. mar 2020

Hvilken er den bedste mountainbike hjelm at købe?

Store beskyttelsesmærker: Vi har et stort udvalg af de bedste mountainbike-hjelme fra alle de bedste beskyttelsesmærker, herunder Troy Lee, Smith, Endura og Poc MTB-hjelme. Tredz har hele sortimentet af Fox MTB-hjelme såvel som Giro MTB-hjelme. Indlæser...

Får du 0% finansiering på MTB-hjelme?

Indlæser Køb det nyeste udvalg af MTB-hjelme leveret gratis til det britiske fastland *. 0% APR-finansiering er tilgængelig på alle kurve over £ 99. Tredz prismatch & amp; problemfri 365 dages returret.

Har du brug for en hjelm til at køre på mountainbike?

En mountainbikehjelm er vigtig for enhver mountainbiker. MTB-hjelme beskytter dit hoved, som er den mest sårbare del af din krop i et nedbrud, så det er værd at investere i en god. Hvorfor bære en MTB-hjelm?

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.