Vigtigste > Cykling > Mountainbike racer - praktisk løsning

Mountainbike racer - praktisk løsning

Hvem er den mest berømte mountainbiker?

Rachel Atherton erVerdensBedstDownhill Mountain Biker.23. maj 2017Se på dig. Du er en middelmådig affaldspose, der sidder fast i en blindgyde uden noget i livet, der gør dig glad. Selv fuglen synes, du er en taber. (Fugle knirker) Det er tid til en ændring.

Gå udenfor. Ser du disse børn? De har den bedste tid i deres liv på deres cykel. De ved, hvad der foregår.

Du vil aldrig have så meget sjov som disse børn. Medmindre du har købt en mountainbike. Gå i butikken og lyt til en fyr, der ikke aner, hvad han taler om.Prøv at sælge dig selv en cykel. Vælg en cykel og køb den. Gør dig klar og slå dine lokale stier.

Det er tid til at køre på din helt nye cykel. (Cykelpund) (stønn) Indse, at ikke alle cykler og cykelbutikker er skabt ens. Prøv igen.

Denne gang gør du din forskning. Besøg en cykelbutik og tale med personalet. Du kender cykler.Køb en anden cykel, tag en anden tur. Byg fitness på stigningerne og selvtillid på nedkørslerne. Kør, hvad du kan, og lad ikke stress med, hvad du ikke kan.

Det bliver lettere. Du vil føle dig bedre, indtil du er klar over, at ingen andre kører i en t-shirt og khaki shorts. Tid til at klæde sig ud.

Godt udstyret. (bas tung hiphop-musik) Begynd at bruge syge ord som makulering og gnar. Fortsæt med at køre, lad dig blive overhalet på stigninger og nedkørsler.Ønsket om at blive bedre vokser i dig. Bliv besat af din cykel. Fixer på specifikationer, hovedvinkler og underlige ting som dækhårdhed.

Så indse, at du har brug for et andet job til at støtte din afhængighed. (rydder halsen) Jeg mener, lidenskab? (Plæneklipper nynder) Køb en cykel for tredje gang. Denne har flere funktioner, flere støddæmpere, og sadelpinden går op og ned. - Sødt. - Det kører ikke længere bare rødder, sender dråber og lærer et trick.

Pæn. Det er mere end bare en hobby nu. Det er en livsstil.

En dag fortæller du dine kolleger om alle de drev, du har gjort, og hvor hårdt du makulerer. De lytter ikke. Det er godt.

Hun hedder Jess og hun kører også. Hun spørger: 'Vil du ride en gang?' Og du siger 'Lort ja!' Det viser sig, at Jess er god. Ligesom virkelig godt.

Hun træner dig på vej op og helt ned. Du kan ikke engang gå ned, hvad hun kører. Du gør det nede, men du er udmattet.

Hun har ventet i 30 minutter, men siger det var meget sjovt. Hun siger, at du skal gøre det igen engang. Du er enig, selvom hun knuste dig.

Men det generer dig ikke senere på dagen. (Whimper) (bas tung hiphop-musik) Start med at køre hver dag efter arbejdsdagen. Find lokale grupper og kør med chauffører, der hjælper dig med at forbedre dit spil.

Bliv en bedre driver ved bare at prøve at følge med. (bas tung, hip musik) bemærker andre cykler som denne alpincykel og langrendscyklen. Vejcykling kunne være sjovt.

Sid på en snavsstrik og find et par spring for at øve dine tricks. Dette ser meget sværere ud end du troede. Det er virkelig højt op, det ser frygteligt farligt ud.

Nej. Kør mere, klatre højere, spring længere og gå hurtigere, end du nogensinde troede var muligt. Pas på din cykel og forbedr den.

Køb værktøj, køb dele, køb flere værktøjer til at installere delene. Brug timer på at beslutte din næste cykel. Oplev din drømmecykel og kulstof.

Din afhængighed bliver værre. Du bruger mindre tid på at arbejde og mere tid på at kigge på cykler. Kør flere stier, klip mere græsplæne.

Flere stier, mere græsplæne. Spor, græsplæne. Køb din drømmecykel.

Bring nogle venner og kør længere og højere end nogensinde før. Lad din cykel gå Tag dem til steder, som de fleste ikke engang ved, eksisterer. Gå på en anden dato.

Denne gang du er, kan du faktisk følge med. Ingen undskyldninger, ingen undskyldninger. Dette er meget bedre.

Denne gang slår hun kun dig på fem minutter, I er begge ophidsede, high five, hun kan ikke tro, hvor meget bedre I er blevet. Hej ven, en dag vil du se en pressemeddelelse på en helt ny cykel. Det er som dit, men 15% lettere, 35% stivere og rødt.

Det koster også meget mere græs end den cykel, du lige har købt. Tag en cykeltur for at komme over det. Indse, hvor meget bedre du er blevet, og hvor meget sjov kørsel har bragt ind i dit liv.

Det handler ikke om de cykler, du kører, det handler om de cykler, din cykel tager dig med på. (Luft suser) Nå, måske ikke denne tur. ('I Got The Juice' af Dream Junkies) ♪ Mor elskede, du vil elske dette d Gradueret fra oprør til revolutionær ♪♪ I mit område elsker de dette ♪♪ Jeg bryder det ♪♪ Som at skrue motoren op ♪♪ Ascension ♪ ♪ Hver dimension lægger vægt på mig ♪♪ Se på min sjæl ♪♪ Se på mit hjerte ♪♪ Se på mit håb ♪♪ Hav verden på ryggen ♪♪ Men jeg bærer den stadig ♪♪ Fortæl dem, at Gud har min hånd ♪♪ Jeg vil ikke give slip på det ♪♪ III kom fra havets side ♪♪ Svømmede med det bedste, jeg kan ikke benægte, at jeg blev valgt ♪♪ Ja, det er Miggity mack ♪♪ Malkning af mikrofonen ♪♪ I tror ikke jeg giver det tilbage ♪♪

Kan du køre på mountainbike?

Med alle de åbenlyse forskelle mellemmountainbikesoglandevejscykler, lad os tale om måder at forberede os pådin mountainbiketil envejløb.mountainbikerytterekanforetage nogle ændringer, så deresmountainbikeudfører anstændigt på fortov. Faktisk,hvis duerracingsmart, det er præcis hvadviljeske.19. april 2013

(elektroniske lyde) - Så det ældgamle spørgsmål, hvad er hurtigere, en road rider, der kører vejen på en længere rute eller en mountainbiker, der kører den direkte rute op og over bakkerne? For at fremvise deres helt nye Edge 530- og Edge 830-navigationshovedenheder sponsorerede Garmin denne artikel. Men vi har en fri hånd til at gøre, hvad vi vil, så i stedet for at beholde alle involverede doddies og nørder tænkte jeg, lad os have en udfordring, lad os køre et løb. Så vi har GCNsCN Hank lige her, og vi skal køre et løb - Hey Neil - Hvordan går det? - Jeg er en god ven, hvordan har du det? - Så ja tak Pistyll Rhaeadr.

Et smukt vandfald ned ad to dale, men vi har brug for et væsentligt element til denne picnic - Højre, Picnic, Wales, jeg vil smide det derude. Walisiske kager - Du har det, men ved du hvad? Butikken er i den modsatte retning. Det går op og over Berwyn-bjergene.

Så jeg kender denne skovhals ret godt. Jeg har sat din rute. Det er 52 kilometer.

Mine er 25, så nøjagtigt halvt, ganske lidt. Jeg satte den på Komoot. Og det siger, at det vil tage dig tre timer og fire minutter.

Mine tager tre timer og to minutter, selvom jeg klatrer et par hundrede meter mere end dig, fordi jeg skal gå lige over bjerget - Okay, dette er min første GMBN-GCN udfordring, og hvis jeg er ærlig, parre mig vil vinde det. Så jeg håber, du har dine klatrebene under kontrol - Nå, også jeg. Så kom nu - Højre, er du klar? - Ja. - Tre, to, en, lad os gå.

Held og lyk kammerat. (griner) (dramatisk musik) - (panting) Jeg kan kun forestille mig, hvor meget lettere stien ville være. (panting) - Ah, ikke sådan en god start. (sukker) - Hvad tænker du i øjeblikket? - Nå, der er muligvis ikke røde lys, men der er porte ned ad gaden for evigt siden, sandsynligvis 200 meter højere end mig.

Så i øjeblikket har jeg noget at indhente. Og det er forbandet stejlt. - Gennem det grønne lys.

Så min Garmin fortalte mig bare, at jeg var på Climb Pro, og jeg er på en stigning på fem procent, der varer i fem kilometer. Så jeg lader dette gå lidt, tror jeg. Jeg er nødt til at flytte. (blød popmusik) Jeg spekulerer på, hvor Neil er.

Det er sandsynligvis midt i nogle træer, ødelagte, og jeg grimaser. ooh. (glad musik) - Jeg fik Hank på Live Track, og dette er vejen, han gik op ad bakke, antager jeg for ti eller femten minutter siden, og jeg krydser den.

Jeg har lidt mere klatring, og så skal jeg virkelig lige ned til Llandrillo, hvor vi henter de walisiske kager, så jeg bliver nødt til at prøve at købe tid til denne nedstigning. (upbe musik) - På vej op ad den anden stigning spekulerer jeg på, hvad Neil føler. Sikker på, at han er værre end mig.

Jo da. (fræk musik) Nå, jeg gik derned hurtigt, og jeg kan se på min Garmin, at jeg er Stand up Neil. Kom nu! Lige her er det.

cykling

Lad os hente mine walisiske kager. Okay, jeg tror, ​​det er det rigtige sted. Welsh Cakes, Welsh Cakes.

Åh, lad os gå. Bara brith. - Walisisk bara brith. - Okay, her går du. - Hjemmelavet. - Det er, tror jeg, en ordentlig walisisk kage.

En af dem, se venligst - Mange tak - jeg tror, ​​at hvis Neil får samme størrelse, vil vi være enorme. Hvordan skal jeg lægge dette i lommen nu, hvor jeg lige har købt det? (griner) Okay, jeg har min kage. Nå, jeg må hellere skrive til Neil, for så vises det på hans Garmin. 'Hej ven, fik kagen.' Indsend.

Okay, hvordan lægger jeg dette i lommen? , Nu sker det. (glad musik) - Nå, jeg leder efter walisiske kager. Har du walisiske kager? - Bara brith. - Åh, wow, det tager jeg, ja.

Har du set en mand med en fin accent som en? rød brydning outfit? - Wrestling outfit. - Din ven? - Det var en vittighed, ja, min ven. - Ja, ja, han var her før dig. - Åh, han var her? - Ja. - Ja, det er fedt.

Du siger, hvor meget den vejer? Det er cirka to pund. Åh, et halvt pund. Bara Brith, det er lige så godt som walisiske kager, det er meget walisisk.

Han smsede mig bare. Han siger: 'Hvor er du? dig, federe? 'Jeg tror, ​​han tager sig af mine dæk. Alligevel, rigtigt.

Jeg har en rigtig direkte rute op og over midten af ​​Berwyn nu for at prøve at slå den, men jeg har en stor gammel stigning, jeg har stadig 700 meter at klatre. Men jeg gav i ruterne, jeg var lidt dejlig, da jeg klarede det, og jeg gav Hank lidt af en genvej på vej tilbage. Men det har en lille brod i halen.

Dejlige drenge. Vi mødes senere, vi ses snart! (glad musik) - Jeg fik min walisiske kage, jeg tror, ​​den vil blive udtalt gwenwith, gwenwrith. Alligevel fik jeg den walisiske kage tilbage på gaden. Jeg har lige fået min, jeg så lige pilen gå den anden vej, så jeg tror, ​​jeg fik min gennemsnitshastighed, kortet er her nu, og der er en genvej til venstre.

Så jeg tror, ​​jeg tager det. Neil har ingen chance nu, ingen chance. Og derefter forlod igen. (glad musik) - (gispende) Åh min gud. (gispende) Det er ret fantastisk heroppe.

Jeg har kørt rundt her lidt tidligere, men aldrig fundet min vej. Og du ville bestemt ikke snuble over det, så godt klaret til Komoot, for at hjælpe mig med at finde dette rart, at du kan følge brødkrummerne her. Men det er absolut y morder det. (Glad musik) (gispende) - Det kan være en genvej nu, men det er ikke en nem måde at komme derhen. (griner) Og den walisiske kage vejer mig bestemt.

Han siger fem K op. Åh godhed, så jeg har min Climb Pro på, og det er det tredje af fire stigninger. Og så på skråningen, højdeforskellen, er jeg i bunden.

Åh gud. Og det fortsætter bare op. Ah, og desuden synes jeg, at jeg havde for meget tøj på.

Ah - (gispende) Det var måske den mest direkte rute, men det var helt brutal. Men jeg tror, ​​at toppen er lige her. Jeg skal være langt bagefter nu.

Jeg er nødt til at indhente lidt. (optimistisk musik) - Fortæl mig venligst, at Neil også gør ondt. Tror du, at hvis jeg siger wheelie og prøver en wheelie, kan jeg bruge ordet shred og være en af ​​de seje børn? rent faktisk. Jeg holder mig til min overdressing.

Termisk lycra. Ja, jeg sveder, hvis I alle spørger. Ha! Okay, åh (bip). Oh (bip).

Der er en bil der. Okay, okay. Det er nok nok at prøve at være sej som GMBN-fyrene og Blake. Jeg antager, Neil er derinde et sted, kan ikke være så hurtig som mig.

Ingen chance, selv med denne stinkende modvind. Okay, min Garmin pingede mig bare og sagde, at vi er på vandfaldsvejen. Dette er hjemmeløb, hjemmestrækningen.

Kan vi se Neil der? Kan mærke, at han bider i mine hæle. Jeg ved, han er der. Lige der er vand.

Det er et godt tegn. Vandfaldet er i nærheden. Siger to Ks for nu.

Jeg har (spændende musik) - Det er, der er det. Han er her. Tag en kop te. - Jeg spekulerede på, hvornår du ville dukke op. (griner) - Åh kære.

Mistede udfordringen. Se på det. Tekande og alt. - Jeg fik et krus med en N på kammerat. - Jeg har en Bara Brith lige så stor som denne, så jeg håber, du er sulten. - Nå, jeg er nødt til at tilstå om min walisiske kage.

Det tog dig et stykke tid, så jeg begyndte at nippe. (griner) - Se på størrelsen. - Godt gået, ven.

Det var en god præstation. - Fint, fyr. Det var brutalt.

At vise det bare fordi jeg gik halvvejs betyder ikke noget. Det betyder ikke, at du kan komme hurtigere her, ikke? - Nej, men det var fantastisk deroppe. Det er over toppen smukt.

Det var kun sumpet delvist. - Nå, jeg tog en genvej. - Ja. - Og stol på mig, det var forfærdeligt, genvejen.

I sidste ende var det en langsom nedskæring. - Jeg red det ned. Jeg har aldrig kørt på cykel.

Tjek dette, en kop te. Er det stadig varmt? - Det kunne være. - Ja, det er okay, det er varmt. - (griner) Vil du have et stykke af mig (griner)? Slå en rude af, og så har du en i denne størrelse? - Vil du ikke have et stykke af mig? - (griner) - Højre, så jeg har Edge 830 med en berøringsskærm.

Du har det, hvad er det? - Det er 530, ja. - Det er den samme software, alt. Bare ingen berøringsskærm.

Så slå mig med nogle statistikker. - Okay ven. - Hvor lang tid tog det dig? - Jeg gjorde det om to timer, vent på det, 15 minutter. - Tre timer 11 minutter. - Ouch. - Hvor mange kopper Drak du te? - Nå, dette er sandsynligvis min sjette. (griner) - Så fortsæt, gennemsnitshastighed - 15 miles i timen - Dræbte mig, min var 8 miles i timen - Hvad gjorde du? - Det var det.

Åh, det var ikke dårligt, for lastning var jeg ikke så langt bag dig, tror jeg. og jeg kunne se dig på live spor, men gik derefter på berwyns, intet telefonsignal, og så blev vi fast i en sump, og så vidste jeg, at jeg mistede det - Åh, okay, kammerat. Højde gevinster? - 1.197 meter. - 1.164. - Åh, det er faktisk en hel del - Ja, det er ikke dårligt, er det? Højre, for min flowscore. - Nå, jeg har 3,3, så jo lavere din flowscore jo bedre. - Okay. - Men du får det ikke på en racercykel. - Nej, så jeg har nul. - Ja, men jeg har også nogle søde spring.

Det giver dig også din statistik om, hvad der foregår. - Så hvordan lavede du dine spring? - Ikke dårligt, ja. Sandsynligvis tre eller fire.

Jeg er nødt til at se tilbage på min telefon bagefter. - Okay, sidste. Hvor mange kalorier er der, du har forbrændt? - 1.807. - God ven, du tog det let, fordi jeg forbrændte 2.494 kalorier. - Okay, Chillax, det er ikke et løb.

Åh det er et løb - ja det er det. Ret, godt, hvis du nød denne artikel, så glem ikke at give den tommelfingre. - Ja, skub denne verden for at abonnere.

Og hvis du vil se mig fra en anden GCN-kollega, Si Richardson, blive røget, klik dernede - Kan jeg starte nu? - Så fortsæt, vi er færdige med det. - (griner)

Hvor meget tjener professionelle mountainbikere?

Så mens 51,65% af rytternetjenemindre end $ 20.000 USD, får næsten en tredjedel af pro-ryttere betalt mere end $ 40.000 USD om året og næsten en fjerdedeltjenemere end $ 50.000 USD.4. maj 2021

Velkommen tilbage smukke mennesker. Du ved, jeg bliver stillet det spørgsmål helvede. Og det betyder, hvordan bliver du professionel? Hvordan udfører du det job, du elsker mest? Gæt hvad, i dag er din heldige dag.

Jeg giver dig et udkast, en plan for, hvordan du bliver professionel. Følg mig. (glad musik) Jo hurtigere du begynder at cykle, jo bedre bliver du, hvis du holder fast ved den.

Simpelt, men det hjælper. Den nemmeste måde at forklare på, hvis du kører meget, jo mere du kører, jo mere lærer du dig. Og faktisk jo bedre du bliver.

Fremskridt er navnet på spillet. Fokuser på hvad du vil have. Hvis det er snavs, downhill, XC, enduro, landevejscykling, hvad som helst.

Men det vigtigste er, at du nyder det, du laver. Fordi det vil fylde dig og din karriere skrigende) Så du løber så meget og vil komme til det næste niveau. Hvordan vil du gøre det? Hvordan skal du forbedre dine færdigheder? Jeg viser dig, hvordan det altid er godt at blive bemærket at vise dine færdigheder.

Det ville altid være en god ide at fremvise dig selv på sociale medier, filme nogle seje artikleclips, sætte dem sammen og lave en hjulskæring. På dette tidspunkt tænker du sandsynligvis mand dette er så hårdt arbejde, hvorfor i helvede skal jeg fortsætte med at gøre dette? Ja, ja, ja, det bliver svært, som jeg sagde i begyndelsen, du vil have et godt fundament for din karriere selv derude, vil hjælpe dig med at blive bemærket i cykelverdenen, der henleder opmærksomhed på cykelmærker og er på deres radar, som er god. Igen er alt hvad du skal gøre, at have det sjovt på din cykel.

Bremser skriger) Okay, når det kommer til at skyde en artikel til sociale medier, behøver du ikke gå ud og leje et stort kamera for at skyde en artikel. Alt du skal gøre er at filme det på et af disse kameraer. Du bærer med dig hele tiden.

Og kamerakvaliteten på dagens telefoner er sindssyg. Du kan lave meget af det. Jeg kender et par britiske atleter og lignende? foretage rejser til udlandet overalt, lavet en karriere ved at få hendes venner til at filme hende på sin telefon, hurtigt klippe sammen, tjek det på sociale medier; får masser af synspunkter, alt sådan og starter Dette er måden at blive bemærket. Hvis du ikke kan lide konkurrencer, skal du blive en social mediestjerne. (Joy-musik) konkurrencetid.

Hvis du er konkurrencedygtig, og du deltager i nogle begivenheder for at få resultater, er der to måder, du kan klatre op på virksomhedsstigen for at blive professionel, og det er at finde ud af, hvilke lokale begivenheder du har i nærheden af ​​dig og deltage i den. Små begivenheder er en fantastisk måde at få lidt oplevelse på, før du møder de største derude. Damn, hvis jeg vil blive sponsoreret og få min gratis cykel, er jeg nødt til at tilmelde mig en professionel.

Så jeg gjorde min første konkurrence, og jeg var underdog, og jeg kom på toppen. På det tidspunkt nåede jeg tredjepladsen bag Sam Pilgrim, og dybest set næste gang jeg kom til det næste arrangement, påtog jeg mig mit første sponsorat. Men det er i snavs hoppe.

Når det kommer til Crosscou, hvad enten det er cykling eller racing eller andre steder, skal du gå gennem kategorierne for at få point for at komme dit sted, hvor du skal være. Helvede, sådan gjorde Neil det. Han måtte arbejde sig op gennem kategorierne for at få point, komme ind i kategori 1, blive professionel.

Med alt forberedt, filmet (jublende) og du har fået resultaterne, vil du finde et par mærker, der banker på din dør med et par tilbud i hånden. Husk, når du underskriver den stiplede linje, ja du, det er bare begyndelsen. (glad musik) Bare fordi du har en aftale, betyder det ikke, at du kan læne dig tilbage og slappe af.

Du er nødt til at tænke to gange. (glad musik) Du skal fortsætte med at gøre det. Ja dette er jeg taler med mine fødder på skrivebordet.

Gå ud! (Cykelkæde bevæger sig) (bremser klager) Men du kan ikke leve af gratis produkter alene. Der er en række andre trin i processen, som du har brug for for at komme op. Og når alt dette sker, lærer du.

Du lærer marketing, salg, menneskelig natur, planlægning, filmning, det hele sker, og du vidste jeg ikke engang. Og bare fordi du i slutningen af ​​dagen bare vil have det sjovt på din cykel. Men det kommer med en lille indsats, det hjælper langt, når det kommer til at bryde nogle få dele på din cykel.

Du kan erstatte dem med gratis uden at grave i din egen lomme og betale for det. Men intet af dette er gratis. Det skal komme fra nogen.

Du skal sørge for at holde dine sponsorer glade, fordi du skal sørge for, at du er en god investering for dem. Så fortsæt med at gøre, hvad du laver. I slutningen af ​​dagen er du der, fordi du elsker det.

Du er i det rigtige humør. Du er lidenskabelig og vil omfavne disse følelser for at komme videre, for at opnå det, du vil opnå i slutningen af ​​dagen, mål mountainbike eller hvilken som helst sport du laver. Nu bringer det mig tilbage til at have det sjovt på din cykel.

Du har altid det sjovt at lyve. Jeg lyver ikke. Det er et job i slutningen af ​​dagen, og nogle gange i det job er der nogle ting, du hader og ikke vil gøre.

Nogle dage vil du ikke engang fortsætte. Men alligevel, en hviledag, uanset, kommer du tilbage på din cykel, og du elsker stadig hvad du gør. OK, trods alt det lyder det som hårdt arbejde og ja det er hårdt arbejde, men hårdt arbejde betaler sig. Tænk bare på dig selv som et firma i sig selv.

Dit navn er din virksomhed. Du vil opbygge dette firma for at få succes. Og det er det samme som at være sponsoreret og blive sponsoreret og være en proff. Det involverer en masse hårdt arbejde.

Jeg ville virkelig have en gratis cykel til mig selv. Så jeg tænkte, for helvede, jeg er nødt til at lave en konkurrence. Så jeg tog en konkurrence, jeg kom ud på toppen, fordi jeg vidste, at mine færdigheder var ret gode den gang, men det lønner sig, når det tæller.

Og så gik jeg igennem rækken. Jeg ankom til FMB, jeg kom til toppen af ​​FMB, ikke nummer et, men jeg kom til et punkt, hvor jeg havde det godt, hvor jeg igen blev bemærket, så andre virksomheder kunne se, at jeg kunne komme i gang med at promovere de virksomheder, jeg kørte for. Det er sagen, du får gratis ting, men det er ikke gratis.

Du skal arbejde for det. Du er nødt til at promovere de produkter, som du faktisk kører efter. Og det er her alt dette hårde arbejde kommer fra.

Og det stopper aldrig. Du har ikke en fridag. Du har slags.

Du har en fridag eller to. Men det er det. Mig flyttede hele vejen, og så begyndte jeg at grave i sociale medier.

Jeg begyndte at arbejde i medieverdenen, hvor jeg begyndte at arbejde med en række store filmskabere. Mine gode venner, meget gode venner i dag, og jeg begyndte at arbejde med dem, begyndte at lave godt artikelindhold, og så begyndte jeg, så begyndte jeg at gøre det selv. Jeg begyndte at filme mig selv.

Damn, jeg startede endda min egen kanal, og så kom jeg til GMBN, hvor jeg brugte alle disse færdigheder, jeg lærte gennem årene, og jeg bragte dem her, og nu arbejder jeg med nogle gode mennesker, og jeg gør altid stadig til mit job. Og jeg rejser verden rundt, men det er ikke let. Det er super hårdt arbejde.

Forhåbentlig nød du denne artikel. Forhåbentlig gav det dig lidt mere forståelse, en lille plan for, hvordan du bliver professionel, eller hvordan det er at være bevis, og hvor svært det er. Det ser ud til, at vi lever livet.

Det er lidt. Men det kommer med hårdt arbejde. Hvis du vil holde fast ved det og have en dag i en proffs liv, skal du bare klikke her, og hvis du vil se endnu mere sejt indhold, så glem ikke at abonnere på kloden, fordi du mangler nogle gode ting.

Giv os tommelfingre, hvis du har lyst til at gå pro.

Hvor hurtigt går pro mountainbikere?

Hvad er gennemsnittetfartaf en elite XC-MTB? Det samlede gennemsnitfarttiltil/ semi-tilpå tværs af landetmountainbikereer ≈ 9 mph (14,5).5. februar 2020

Neil: Verdensmesterskabsløb er hurtige, men hvor hurtigt? Det er let at se de hurtigste løb på tv og tænke, 'Dette ser virkelig sejt ud, men det kan ikke være så hurtigt, kan det? Ikke meget hurtigere end mig. 'I dag skal vi finde ud af det, fordi vi har en af ​​de hurtigste racere i verden. Faktisk var han den hurtigste downhill-racer i 2020.

Samlet verdensmestervinder Matt Walker satte ham imod en lokal amatørlegende og en mountainbike til begyndere for at se tidsforskellen i den virkelige verden. Downhill-løb finder sted under alle forhold. De annulleres ikke på grund af vejret.

Du skal være en hårdere person. I dag er vi midt om vinteren i det solrige Nord Wales, og forholdene vil være ret hårde, og det samme vil banen. Ruten er 1,5 miles lang med et fald på 314 meter, starter hurtigt udendørs med nogle stenede sektioner, hvor du ikke vil gå galt, gør nogle dejlige store spring og falder derefter i skoven for mørke tekniske rødder.

Nu til kandidaterne, startende med den professionelle Matt Walker. Karrierehøjdepunkter, downhill junior verdensmester og samlet verdensmestervinder 2020. Alder 21, højde 5 fod 10, vægt 78 kg.

Andre hobbyer, motorcykel spor dage. Amatøren Wilf Carey, AKA Notorious Nutcase. Karrierehøjdepunkter, der hjælper med at opbygge Davi-cykelparken.

Han er kun 16 år gammel, men han er seks meter høj og vejer 95 kg. Mag rugby og motocross. Begynderen, Louis Belton 28 år, størrelse 5 fod 8 og 65 kg meget stavet.

Som du sikkert kan se, kører hans andre hobbyer på vejen. Der er chaufførerne, nu er det tid til at varme op på banen og finde racerlinjerne. Det er tid til at øve.

Bag mig er der et godt eksempel på strengvalg, som jeg tror, ​​at amatørfyrerne ikke lægger mærke til, er at hovedstrengen er i den regnklippe, du ser hernede, og det suger dig virkelig over stokken til et stort hul ud, og der er en rigtig stor upslop slam, og jeg blev næsten rigtig dårlig og mistede al min hastighed. Fordi jeg tror Matt vil bemærke, at hvis du kommer ud af den regnklippe lidt tidligere, skal du gå højt over klippen nær min cykel, du dybest set klipper! At komme ud af det store bombehul vil spare dig for påvirkningen og miste al din hastighed. Sandsynligvis det værd, ved jeg ikke, måske et par sekunder.

Matt: Jeg synes det er svært at forklare i en simpel sætning, på nogle spor vil det tage et par kørsler, tre kørsler at komme op i fart, men nogle gange når du går til verdensmesterskaberne og banerne er bare længere, tager det mere tid, flere kørsler for at finde, hvor du vil hen. Plus en opstrækningsstrækning ganske ofte ændres linjerne. Det kan tage et par kørsler at komme op til starthastighed, men når linjerne udvikler sig i weekenden, er der altid noget der foregår.

Det kan nogle gange tage indtil søndag formiddag før løbet, før linjerne vælges, før løbet startes. Neil: Heldigvis tog Louis kun et slag mod sin selvtillid og intet andet, men lad os tale med racerne for at finde ud af deres forudsigelser. Louis: Jeg har aldrig været på en downhill-cykel før.

Jeg har aldrig kørt mountainbikes før. Wilf: Nej, jeg har aldrig gået ned ad bakke før. Neil: Er du nervøs for det? Wilf: Nej, jeg synes, det bliver ret sjovt.

Matt: Første store løb i 2021. Ja, vi kørte et par løb i morges. Jeg har faktisk ikke været her før, så det var rart at køre min dino-cykel for at være ærlig og køre et nyt sted.

Vi kørte fire eller fem kørsler på banen, og jeg nyder det virkelig. Jeg tror jeg har min, jeg ser frem til i eftermiddags. Wilf: Jeg foretrækker spring og ting end tekniske ting, så det er ret svært, når tingene bliver stramme.

Det er fint. Louis: Mærkeligt nok var jeg mindre nervøs i begyndelsen af ​​dagen, men efter fire eller fem kørsler er jeg mere nervøs end før. Ja, jeg har haft nogle sketchy øjeblikke før, og jeg føler, at jeg sandsynligvis er lidt langsommere, end da jeg startede, b Men jeg har ikke gjort løbet, så vi får se, hvor godt jeg klarer mig.

Neil: Tror du, du vil slå Louis? Wilf: Ja. Neil: Hvad er dine chancer i dag? Matt: Jeg synes, jeg har en ret god chance. Jeg var ret sikker.

Louis: Jeg tror, ​​vi talte om det i dag, og jeg kunne se på 8-10 minutter eller noget lignende på vej ned. Matt: Jeg tror, ​​at Wilf kommer om et øjeblik og Louis om tre minutter. Neil: Det er nok snak.

Når porten falder, stopper tyren. Tid til at løbe. Louis er først op.

Neil: Hvordan var det? Louis: Jeg overlevede. Jeg ville være opretstående mere end noget andet. Jeg styrtede ned, men kom uskadt ned.

Neil: Klokken er 06:28 Louis: Ingen måde. Neil: Nuværende leder. Neil: Hvordan var løbet? Wilf: Træt.

Absolut trættende. Neil: Godt løb? Wilf: Ja, det håber jeg. Neil: Er der nogen fejl? Wilf: Jeg gled lidt på et tidspunkt næsten dårligt, men samlet set gemte jeg det.

Neil: Fin. Neil: Hvad er der galt? Matt: Fin, ja. Det er koldt.

Neil: Er der nogen bugs? Godt løb? Matt: Ja, det er nok rigtig godt, for så vidt jeg ved, er sporet ret godt, synes jeg. Ja, meget tilfreds med det. Neil: Han gør det.

Det gør det selvfølgelig. Det er en super imponerende tid. 4 minutter 23.

Over et minut hurtigere end den næste konkurrent og to minutter før vores mountainbiker Louis Heimsieg, en Snickers-bar. Matt Walker, hans første store sejr i 2021. Neil: Nu ved jeg, hvad nogle af jer sandsynligvis tænker.

Neil, hvorfor tjener du dig ikke? Læg dine penge, hvor din mund er. Jeg troede, jeg ikke rigtig mente at vise Matt. Jeg plejede at være en professionel dyno-racer. At fortælle dig, hvornår jeg blev nummer to i det nationale mesterskab.

Ville have vundet, men jeg trådte på acceleratoren til verdensmesterskabet, da jeg styrtede ned. At fortælle dig, hvornår jeg-- Neil: Jeg er for gammel til dette. Jeg er 4 minutter 52,29 sekunder langsommere end Matt.

Ja, ikke engang tæt. Tak Matt, Wilf og Louis for at løbe. Hej tommelfinger op, hvis du kan lide denne artikel.

Hvem er den rigeste mountainbiker?

Aaron Gwin tjener 1 million dollars om året.29. august 2017

Er en mountainbike god til gadekørsel?

bjergcykler er sværere at træde og langsommere på fortovet. Men de har en cushyride, en opretståenderidningposition og kan bevæge sig let på en lang række overflader. Hybrid- eller crosscykler er næsten lige så hurtige og nemme at træde som en vejcykel, samtidig med at det er næsten lige så behageligt og alsidigtsom en mountainbike.

Er en mountainbike god til træning?

bjergcykling er en fremragende form for cardiotræning. Selvom det måske ikke føles som det, da du dør en død på vej op ad en gudforladt stigning, giver cykling dit blod en stigning i ilt. Cykling forbedrer dine blodkar ved at udvide dem og holde dem rene.7. april 2020

Hvem er den rigeste mountainbiker i verden?

Aaron Gwin tjener $ 1 million om året - SingletracksMountainbikeNyheder.29. august 2017

Hvem er den bedst betalte mountainbiker?

Peter Sagan er stadig denmest betalte cyklisti 2020: liste over de 10 bedste cyklister, der tjener mest.20. maj 2020

Er 7-speed cykel nok?

Hver rytter har sit komfortniveau under ridning, så for at opsummere,7-farter godnokti acykel. Så en7-speedcykelgiver det rigtige antalfartgear med effektivitet til at køre på vanskelige terræn. Så længe du er komfortabel og tilfreds med7-speedcykel, det7-fartvil værenokfor dig.11. januar 2021

Hvem er de bedste mountainbikere i verden?

Professionelle mountainbikere stoler på, at deres udstyr er øverst på banen for at maksimere ydeevnen. Ny teknologi introduceres konstant, når MTB-verdenen udvikler sig, og cyklerne vist i denne artikel viser den glade forening mellem cykler af højeste kvalitet med nogle af de bedste kørere i branchen. 1. Scott Spark

Hvad hedder mountainbike-løbene?

Grand Junction Off-Road har en tre-dages festival af mountainbike-løb og en udendørs musikfestival. Afkastet Klunker Crit hylder mountainbikingens tidlige rødder. Løb 15, 30 eller 40 miles gennem den stenfyldte singletrack af Grand Junction's berømte frokostsløjfer, grusveje og dobbeltbane.

Hvad har du brug for at vide om mountainbike racing?

For nylig har UCI indviet Marathon World Cup. Dybest set svarer det til punkt-til-punkt (PP) disciplin, og det betyder, at ryttere har en massestart fra punkt 'A', og de slutter ved punkt 'B'. Enduro - Enduro er i sin mest grundlæggende definition en type mountainbike-racing, hvor ned ad bakkerne er tidsbestemt, og op ad bakker ikke.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.