Vigtigste > Cykling > Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking?

BedstfladMTB sko
  • Fem Ti Freerider Pro. En stilfuld, holdbarmountainbiking skomed fremragende greb.
  • Specialiseret 2FO Flat Roost.
  • Riddance ride.
  • Pearl Izumi X-Alp Flow.
  • Bontrager Flatline.
  • Ride Concepts Livewire.
  • Giro Code Techlace.
  • ScottMTBGodt hold.En af de sejeste ting ved mountainbikes er, at du kan køre dem stort set hvor som helst og under alle forhold, selvom det udstyr, du bruger, nogle gange bedst kan nyde den glæde. - Ja, vandtæt tøj, underlag, alt det der, alle ved alt om det fri, men dine fødder glemmes ofte. Så hvad kan du gøre for at holde dine fødder varme og tørre på de kolde, våde vinterture? (Elektrisk klavermusik) - Nu er der to hovedmuligheder, når det bliver koldt og vådt, enten holder du fast med dine almindelige sko, der holder dig stolt igennem sommeren, og du ved, at du kun får kolde og våde fødder, selvom du kan tilføje nogle Marina Smart uldsokker og eller nogle vandtætte sokker, der blandes i vintermånederne, kommer derude og får nogle ordentlige vintersko.

Det kan gøre en enorm forskel. For at finde ud af, ringede vi til Fi'zi: k og jeg bestilte et sæt vintersko og et regelmæssigt par das ir trail-sko, og vi bruger dem hoved til hoved på stierne og især i snavs. (Musik) - Ligesom at vælge den rigtige cykel til din kørestil, vil det rigtige gear påvirke din præstation på cyklen, hvis det betyder noget for dig, men hvad der betyder noget for de fleste er komfort.

Så de fleste af mine ridestilarter er mindre end to timer lange og temmelig hurtige enduro-stil forlystelser, godt tempo til toppen af ​​bakken, et par pauser, så kom ind. Så jeg vælger sæt, der er relativt lette, men beskyttende, hold mig varm, men fortsæt også med at bevæge mig, men ikke for varm. - I modsætning til Neil, som tydeligvis vil gå hurtigere og køre så mange downer-løb som muligt i korte, rasende køresessioner, vil jeg faktisk gøre det modsatte i Winder, for underligt nok, og jeg kan være alene med det, men jeg har mere Tid til at cykle om vinteren. Jeg taler om cykler hele dagen, du skal virkelig komme ud og om alle de ting, fordi du skal være virkelig sur.Og for at komme ud om vinteren har du brug for ordentligt rideværktøj, så jeg i fire måneder om året kan bære dyre rideværktøjer, som jeg bruger den tid på året, fordi det holder mig i gang i fire eller mindst fem sæsoner . Helt pengene værd. Så det sæt, jeg bruger, er lavet af fuldt vandtæt tøj, åndbart, vi beviser resten, og vigtigere, jeg bruger de fuldt isolerede sko.

Ser du, dette er Terra Artica, lidt anderledes end Neils nu. Selvom de stort set har den samme sål. Så de er også gode i sadlen fra cyklen.

Men det seje ved dem er, at de er helt vandtætte og isolerede, hvilket er nøglen til at holde dine fødder virkelig behagelige på store bjergture. (Elektrisk guitarmusik) - Hvad med sko? Nå, jeg har tendens til at gå efter trail style exped sko som disse Terra Artica X2 fra Fi'zi: k. De er lette, komfortable og har en subtil stil.Nu hører vi meget om kitzoner, som du kan bære i parken eller af din cykel. Jeg har ikke planlagt det, men jeg kan godt lide stilen, hvis du får det, jeg mener, så hvis en skøjteløbsko virkelig passer til min ridestil, er en simpel blonder sikker, men uden dikkedarer, med en holdbar rip stop øvre, der ikke er omfangsrig. Stive såler til den ultimative kraftoverførsel, det generer mig ikke.

En behagelig sko til ridning og lejlighedsvise vandreture, der passer mig meget bedre. (Musik) - Jeg bruger out-busch-teknikken, når jeg kører om vinteren og gør det klar og ud, før mine hænder og fødder har en chance for at blive forkølet - i modsætning til Neil, en slags forudplanlagt angreb til ridning, jeg faktisk slags gå med strømmen. Nogle gange vil jeg køre den samme slags ridning som Neil, nogle gange vil jeg være lidt længere ude.

Derfor er det vigtigt for mig at have noget varmere, der holder mig komfortabel hele dagen. Jeg elsker vinterstøvler. Jeg elsker det rigtige værktøj til jobbet, noget lignende, og når du har prøvet noget som en vinterstøvle, tænker du faktisk, at frysende fødder bare er en hæderlig del af mountainbiking, det er vrøvl. - Altid den bageste fod, nu er den gennemblødt.Jeg tror, ​​at min manøvredygtighed vil blive meget bedre i Storbritannien om vinteren. Mine fødder er tørre af vandpytter, men på et eller andet tidspunkt bliver de bare jetvaskede. - Nå, jeg ved ikke, hvad balladen om, når du er klædt til lejligheden er du klar. - Flere vandpytter. (griner) Så begge disse sko er rettet mod stien, der har al slags vedligeholdelse af ting, så de er bestemt ikke stive carbon cross country sko, men de er et ganske specifikt værktøj, ikke sandt? - Jeg mener, som du siger, du får ikke så meget strømoverførsel som en XC-sko, men så en XC-sko, du vil ikke bære dem hele dagen og føle dig godt tilpas på og af cyklen, det er det, de er til virkelig der. - De føler sig ikke stive.

Så den største forskel virkelig, eller en af ​​dem, er ankeldækningen. - Jøss, jeg kan virkelig godt lide beskyttelsen, og jeg er altid efter os, jeg kører altid i mine normale sko, jeg har aldrig haft en sadelstøvler, fordi den er altid inde i mig Der er stadig lidt racer i det. Disse er lette.

De vejer 329 gram. - Temmelig flot. - Skønt, vejer sandsynligvis lidt mere nu, når de er fulde af mudder og vand, for at være retfærdig.

Men ja, støvler er en tungere ting - ja, det er cirka 500 gram, men det betyder ikke noget. Det betyder virkelig ikke noget. Du har mere tøj på, du har mere udstyr, din cykel vejer mere om vinteren, disse er fit og glemmer at komme ud i elementerne. (Musik) - Sålerne på vores sko er faktisk de samme, den vibrerende gummi, så de skal være de samme på vandreturen.

Men jeg har bestemt set oplevelsen af ​​skate-set sko om vinteren, når du begynder at gå på våd, glat jord. Nå, med støvlerne, skal det hjælpe lidt. - Nå, muligvis, tænker jeg lidt mere ankelstaft For at være ærlig passer det mig. - Selvom jeg ikke laver meget vandreture på cykel, er det ikke en stor overvejelse for mig.

Det meste af det, jeg har lavet for nylig, har gået på disse klipper i 35 graders varme, så jeg er ikke sikker på, at jeg vil have støvlen til dette - jeg ville ikke vide det. På dage som disse er jeg måske ikke tilbøjelig til at køre, og disse er perfekte til det. (Musik) Så jeg kan godt lide snørebånd, selv mine racercykelsko har nogle af disse hipstersko, og jeg ved, at folk bliver ved med at spørge mig, om jeg kan få dem tæt nok - ja - og jeg kan bestemt lide din Du kan få sko pæne og sikkert og plet dem ikke.

Disse sko er lave, så ikke så meget beskyttelse som en høj top, men jeg har forstærkede tårum, hvilket er almindeligt med en trail sko. - Ja, det er interessant, hvad du siger om snørebåndene, fordi jeg har set normale vinterstøvler i fortiden har snørebånd og havde som en klap over tåen - ja, rigtigt - og du kan aldrig rigtig justere dem, mens du kører, fordi du er under dække ed i mudderet og så. Temmelig sejt at have en boa på det.

momentnøgle til cykel

For hvem ville have troet, at Boa ville være velegnet til en vintersko, men den er faktisk perfekt og så let at justere med handsker. Sæt også. - Absolut. - Så se om du også kan lide dem. - Ja. (Musik) - Det fantastiske ved denne skoform er, at du kan bære den hele året rundt.

Du har et varmt par sko og under forhold som i dag i Storbritannien om vinteren er det kun lige over frysepunktet, det er koldt. - Ja. - Du bliver kold og våd, jeg har våde fødder. - Ja, helt sikkert. - Men du kan bruge dem hele året rundt - ja, så de er meget specifikke.

De koster en masse penge, men de er de bedste at køre under disse forhold. Faktisk er der ikke noget bedre. - Jeg mener, jeg har gjort meget.

Jeg stod omkring Coldwoods, da jeg trænede meget. - Ja. - Jeg prøvede alt, to par sokker, jeg bemærkede, at når du løber, ved du, en sommersæt sko, vi kalder dem hele året rundt, du skal skaffe dig et godt sæt af merinouksokker. - Ja. - Du skal være forsigtig med at cirkulere, ellers får du kolde fødder.

Men merinosokker kan få dine fødder våde og forhåbentlig bliver de varme - Ja, det er ikke så slemt, er det? Det er et kompromis, ikke? - Ja. (Musik) - Nå, jeg ved ikke om dig, men jeg er varm og jeg er tør, og alt hvad jeg skal gøre er at tage mine vandtætte tøj af, og jeg kan komme ud herfra - Lige til natklubben - Absolut, ja - Ah, jeg har lidt svajet, men jeg er ikke kold. Nu er jeg bestemt våd i røven, og min højre fod er meget våd, men endnu ikke kold, men de bliver måske koldt snart. - Jeg er nødt til at tilstå. - Ja, fortsæt. - Ah, i begyndelsen af ​​artiklen sagde jeg, at jeg gik på Fi'zi: k, ja, jeg sagde, at vi gik på Fi'zi: k og nogle gode sko. - Gå til telefonboks. - Jeg har et par sko, der er faktisk et tredje par, som jeg ikke fortalte dig om, og de er lidt et eller andet sted i midten, så bare grundlæggende kan jeg lide dem med boa, og de er vandtætte, men de er ikke vintertæt - du har også en vandtæt støvle. - Ja. - Hmm, nu taler du. - Jeg mener, jeg sælger vinterudstyret, men der kan være en hvilken mulighed for dig. - Du er min størrelse.

strandcruiser-cykel

Jeg har muligvis brug for nogle friske sokker. Glem ikke at trykke på ringeknappen og selvfølgelig logge ind, hvis du vil blive mudret, giv os tommelfingre op - start senere.

Har jeg virkelig brug for mountainbike sko?

Hvis dinmountainbikehar flade pedalermountainbiking skoer ikke en nødvendighed. Men til pedaler uden klip,mountainbiking skokræves. Uanset pedaltype,mountainbiking skokan forbedre din samlede oplevelse ved at yde bedre support, greb og beskyttelse.

Gør mountainbiking sko en forskel?

MTB skohar mere greb, men de er også stivere, når de sammenlignes med det normalesko. Det normaleskoer designet til stød og vedligeholdelse af greb på et skateboard, dette adskiller sig helt fra en flad pedal. Sikker på, at degøren måde bedre job end tennisskomen er ikke designet til glatte pedaler.

Hvis du er nybegynder med mountainbiking og overvejer at skifte til klipløse pedaler eller klipløse pedaler, som jeg kalder dem. Der er et par enkle fejl, du kan lave. Så dette er de seks øverste fejl, der skal undgås, når du bruger pedaler uden klip) (bom) At sidde fast på pedalerne er noget, vi alle har gjort, så jeg er sikker på, at du lyver, hvis du ikke gør det, det kan på grund af uerfarenhed, det kræver lidt øvelse og lidt overvejelse om, hvordan man frigør pedalen.

Så hvorfor ikke læne dig på noget smukt og solidt og øve lidt. Bliv vant til at vride din ankel for at få pedalen ud, og det kræver øvelse at klemme den også ind. Som jeg sagde før, for at komme i gang tager det lidt tanke, da du kører sammen, og du ved, at du vil hold op.

Tænk på drejningen og kom faktisk ikke i panik som mange begyndere, der bare prøver at trække i pedalen, du skal vænne dig til denne drejning. (edgy musik) Der er to opsætningstip, der også kan hjælpe dig her, med Shimano-pedaler kan du faktisk slukke for spændingen for at frigøre spændingen for at gøre det lettere. Mindre kræfter kræves for at komme ud af denne pedal.

Du kan også bruge klamper med flere frigange, hvilket gør dem gode for både begyndere og komme ud af vejen. De foretrækker faktisk at komme ud af disse. Jeg bruger Crank Brothers, så du kan vælge mellem 15 grader eller 20 grader af udløsning.

Så jeg går til den tidligere udgivelse, så jeg lettere kan få min fod ud, hvilket også er godt for begyndere, plus du vil sørge for, at din sko ikke er for tæt på kranken. Så jeg indsætter klamperne mod kanten af ​​skoen. Dette bevæger skoen væk fra kranken.

At give mig plads, fordi jeg lukker kranken og rører ved den med din sko. Det kan give dig lidt mere pres og finde det sværere at komme af pedalen. (let musik) Jeg bruger også Crank Brothers Mallet E LS til mine trail- og enduro-cykler.

Enduro Clip Pedal LS står for lang spindel. Så pedalerne er faktisk pænt fordelt på krumtapene, gi Du har en bredere køfaktor, hvilket betyder, at dine fødder er længere fra hinanden. Hvilket generer mig slet ikke.

Hvad jeg kan lide er, at jeg faktisk har fri plads til mine sko. Mere aggressive bid og knudrede ting gør det super nemt at komme ud af mine pedaler. En sidste ting, der kan forhindre mig i at komme ud af denne pedal godt, er friktionen mellem sålen på din sko og denne pedal.

Så i dag er jeg også på min lille langrendspedal med disse dejlige langrendsko. Hvad du måske finder på de større pedaler som Down Hill eller Enduro-pedalen er en større platform. Du har muligvis nogle stifter, som jeg arkiverer på undersiden af ​​skoen, så du kan justere dem i rækkefølge, prøve det og få balancen, friktionen, så du kan mærke pedalen, men ikke for meget til det. Lad ikke gå af pedalen. (beroligende musik) Den tredje fejl er, at skoene ikke matcher pedalen.

Jeg kan godt lide at tænke på mine sko og pedaler som et system, nogle af de stive såler, let vægt, Cro ss Country sko er virkelig gode til små pedaler, fordi den stive sålesko giver den støtte. Overfører også maksimal effekt til cyklen. Større enduro-pedaler passer faktisk til sko, der har mere gummi på undersiden, lidt fladere og giver lidt mere komfort.

Det er også meget rart at føle pedalen gennem fodsålen, det føles næsten som om en flad pedal faktisk fører til dårlig teknik. Hvis du har tappene for langt frem, vil den vippe din ekstra vægt fremad. Så du står faktisk lidt nede på pedalen.

Også lægge en stor belastning på dine lægmuskler Dette kan føre til kramper, men også når du kører i noget og også kan lide en sten eller noget. Cyklen vil sænke farten, din vægt er på fronten af ​​pedalen. Det er let at bringe denne vægt op og mod styret.

Så subtilt bevæger du din klamp længere tilbage i skoene, sænk din fod til der omkring. Meget fladere eller endda hæl ned. Det holder faktisk min lægvægt.

Få mig i en bedre kørestilling. (afslappet technomusik) nummer fem, at køre med klip kan føre til, at du er afhængig af dårlig teknik. Det er en af ​​de bugbjørne, jeg har i mine træningsdage.

Jeg har brugt meget tid på at coache folk ud af deres dårlige teknikker og genlære de gode teknikker på dit baghjul. Nu er det nemmest med klip, du trækker bare op med fødderne, pedalen kommer op i luften. Du kan klare det over nogle forhindringer, job gjort rigtigt? Men jeg er bange for, at du kan placere dine ridefærdigheder, hvis du bruger denne teknik.

Det bliver rodfæstet, og det er ikke altid godt at tage dit baghjul specifikt, når det kommer til at køre mere og teknisk terræn. Faktisk er din vægt over baghjulet, der tager sig op fra jorden, men når du prøver at køre over mange, mange rødder. Du får muligvis forkert timing, og din vægt ligger stadig over baghjulet.

Så den bedre måde er at bruge din vægt. Jeg har vist dette i tidligere artikler med vejledninger. Sådan bevæger du din vægt på cyklen.

Brug virkelig dine hofter til at hæve hjulene. Flyt dine hofter op og frem for at løfte baghjulet. Omvendt for forhjulet, og det holder din vægt væk fra disse hjul.

Meget mere nyttigt, når det kommer til teknisk terræn. (blød technomusik) Endelig dårlig teknik til at hoppe. Jeg taler virkelig om det samme og prøver at tage baghjulet op med mine fødder.

Super nemt med klip, men når det kommer til at springe, kan du kun hente baghjulet så langt som dine ben er bøjet. Så når du ikke har en bøjning, er det grænsen for, hvor højt du kan gå. Gør det samme igen, prøv at lære denne bunny hop-teknik.

Det afhænger af, at du gør det gennem lejlighederne eller laver clipsit. Det skal være den samme teknik. Så tænk virkelig på at pumpe cyklen op på stigningen i dette spring.

Få din vægt tilbage for at drive forhjulet i luften. Pause et sekund i en agterstavn. Hit toppen af ​​springet, og så er det tid til at løfte baghjulet op med dine hofter.

Himlen er grænsen op og frem, virkelig kan du gå meget højere med denne teknik og derefter prøve at få dine fødder op. Så når du er vant til pedaler uden klip, skal du bare tænke på opsætningen et øjeblik, når du starter og tænker på din tur. Teknik.

Og efter et stykke tid bliver du naturlig og holder op med at få dine pedaler ud. Det er meget sjovere. Plus, du kan virkelig drage fordel af denne pedaleffektivitet.

Hvis du vil se en artikel om lejligheder versus klip. Klik der. Hvis du vil se et første kig på en Canyon Lux som min dejlige nye cykel her.

Tag en dernede. Giv os tommelfingre og tryk på abonnementsknappen.

Hvad er specielt ved mountainbikesko?

Fordele ved CliplessMountain Bike Sko

Cliplessmountainbike skohar tendens til at have en stivere sål, en lukket ydersål og tæt, fast overdel. Den stive sål oversættes til mere effektiv energioverførsel til pedalerne. Kommer an påhvadtype ridningskoer rettet mod, sålen vil variere i stivhed.
13. maj 2020

Pedaler uden klip kan opdeles groft i to kategorier. Racercykel pedaler og mountainbike pedaler. Og når folk skifter til klipsløse pedaler, spørger de ofte - Skal jeg få racing- eller mountainbike-pedaler? - I denne artikel skal vi forklare forskellene og vise dig, hvad det betyder.

kvinders cykelsko

Så du bedst kan bestemme, hvad der passer til dine behov - vi vil endda lave nogle højteknologiske eksperimenter. (griner) - Kom nu, Olly. - Åh, (bip). - Før vi dog skammer os selv, lad os først gennemgå de to hovedtyper af pedaler. - For at gøre denne artikel samarbejdede vi med Look på grund af dem, var pionerer inden for design af klipløse pedaler.

Jeg mener, bragte deres første pedal tilbage i 1984. Og oprindelsen til det, ja, det er en sej kendsgerning, var faktisk inden for skibindende teknologi. - Det var de faktisk.

Ja, mens vi samarbejdede med Look, gælder de oplysninger, vi er ved at give dig, for de fleste mærker af pedaler. - Ja, så dette er en Look Keo2Max gadepedal. Det er en af ​​de mest almindelige design af pedaler og landevejscykelpedaler i verden.

Og et par af dem vejer kun 252 gram. Og klosserne, inklusive skruerne, vejer kun 65 gram - det gør de. Disse klamper er naturligvis kombineret med pedalerne med det tre-skruede design, som du lægger på undersiden af ​​din sko, de er lavet af slidstærk plast.

De er naturligvis designet til at blive udskiftet, så snart de er slidte. Men de har en god levetid, medmindre du går på dem, i hvilket tilfælde levetiden reduceres ganske drastisk - Dette er en Look X-Track Race mountainbike pedal i sammenligning. Visuelt er ydersiden af ​​pedalkroppen meget mindre end gadepedalen.

Og et par af disse vejer 363 gram. Klamperne er De er lavet af metal og er også meget mindre, og de vejer omkring 55 gram pr. Par inklusive skruer. - Bortset fra vægten er nøgleforskellen mellem landevejscykelpedaler og mountainbike-pedaler som dette, at du som du kan se, de er dobbeltsidede, hvilket betyder, at du næsten har dobbelt chance for at skære i tide først. - Der er også en anden type mountainbike-pedaler, der er designet til enduro-kørsel til at være længere Kørselsruter off-road.

Dette er en, den hedder X-Track En-Rage. Og den bruger nøjagtigt de samme cleatas som mountainbike-pedalen, vi har lige vist dig X-Track Race, men den har en meget mere massiv pedalkrop. - Og derfor et større overfladeareal og derfor en større platform, som dine fødder kan hvile på, hvilket er mere behageligt, når du tager de længere rejser, men ulempen ved dette er, at de selvfølgelig er større, de er store og derfor tungere , så et par af disse vejer næsten 200 gram mere end vores Look Keo2Max street pedaler - Okay, nu tror jeg, at vi har fået de store vægtforskelle og visuelle forskelle ude af vejen, det er tid til at komme på gaden for at lave et par tests . - Lav et par løb. (glad musik) - test en.

Det er standardklipningen i testen, der lyder simpelt, men det var mange GCM-moderators undergang. - Ja, Matt Stevens (bip). - Jeg tilsluttede mig faktisk, hank dig. Ja, det tog 20 minutter, men jeg mener (bip) - I denne enkle test skal vi bare starte med begge fødder på gulvet, og derefter måler vi den tid, det tager at klemme begge fødder ordentligt og fuldt ud.

Danny bruger racercykelsko og pedaler, mens jeg bruger mountainbike-klamper. Tre, to, en, gå - ja, ja! - Wow, det var godt. En, gå.

Prøv nummer tre fra Olly. I tre, i to, i en, gå. (bipper) 7,38 sekunder. (ler) Det vil sænke hans gennemsnit, ikke? Måske vil han lade ham gå.

Vi prøver dig endnu en gang. Efter et afbrudt forsøg tre giver vi det endnu et forsøg. Så tre, to, en, gå.

Er du virkelig der? - Ja. - Okay, det var 2,92.

Det var nøjagtigt det samme som det andet. - Undskyld? - Omtrent det samme, er det ikke? Mindre end tre sekunder for dem begge alligevel. Jeg ved ikke, var du nødt til at træde i din? - Nå, det er det, (murrer) ved du det (griner) Skulle have tjekket. - Tre.To.En.Go.4.30. - Fire? - Tre, to, en, gå.5.5. - Åh mand.

Du kan fortælle mig det nu, har du trykket din pedal op? - Ja, det gjorde jeg, ja. - Okay, jeg fik det. Jeg havde den forkerte teknik, så det går galt. - Tre, to, en, gå - Nej, lad os gå.

Det var en anden dengang. - 3.3. - Jeg vil prøve igen, fordi du brød en af. - Åh. En, gå. - Åh, lad os gå. - 3.6. - Åh mand. - Sejren er min. - Et afgørende bevis for, at køb af mountainbike-pedaler kan spare dig for vigtige sekunder hver dag.

Så resultaterne gør det temmelig indlysende, at det er lettere at klippe mountainbike-pedaler, end det er at gadepedaler cirka et sekund eller lidt mere. Disse resultater forstærker faktisk det faktum, at hvis vi havde det samme pedalsystem, ville vi helt sikkert have slået Olly - Okay. Okay, mountainbike-pedaler har fordelen af ​​at være dobbelt-endede, men vejpedaler har stadig en god positiv forbindelse med et større klampe, når du klemmer dem ind.

Men jeg synes, denne test er ufattelig. Vi har brug for en ny test. Vi er nødt til at tage det til et højere niveau. - En, som jeg kan få min egen på, hvis jeg handler, vinder jeg den næste. - Hvad er det? - Det er mudderprøven. - Ret, tag mig igennem ASO-kurset, Olly. - Okay, test to, mudderprøven starter ved den sten derovre.

Du er nødt til at starte din cykel, gå gennem det mudrede mudder og op på toppen af ​​den bank, forbi rutsjebanen. Når du kommer til toppen klemmer du dig ind, og timeren stopper, når du har begge fødder gemt i. Det er et løb.

Meget flot flot udseende helt nye hvide sko, som du har der Dan - Det er dem, ja - De bliver sandsynligvis beskidte - Du går faktisk Markers først, sæt dig, gå. (Glad musik) Fantastisk teknologi. Kom nu, Olly. - Åh (bip). - 15,33 sekunder.

Så du løbet? - Tre, to, en, gå. Og han er væk. - Åh! (glad musik) Jeg er i. - Hvad gjorde jeg? - 15.33. - 15.5. - Åh det var tæt.

Det er ufatteligt. Ufattelig. To flere løb. - To mere? (mumler) - Okay, du går - tre, to, en, go - lort. (Glad musik) (grynt) - Åh, lad os gå.

30 minutters cykeltræning

Næsten 20 sekunder. Over 20 sekunder, 20. juni - Åh-- - Jeg mener, vi skal ikke sætte det på pedalerne seriøst. Det var en chaufførs fejltagelse. - Jeg forstår, hvorfor jeg bare vil sætte pedalen i den bedste position. - Det er det.

Tre, to, en, gå. - Jeg er inde. - Det er endnu hurtigere end sidste gang. 14 sekunder. - Om tre, to, en, gå. (Glad musik) Kom nu Olly. - I, i, i. - 12.2. - 12.2? - Hvad var min sidste? - 14. - Virkelig? - Ja, okay, 12.3, for at slå din tid.

I tre, to, en, gå. Jeg kan ikke få stifterne ind. Jeg er inde. - 24. - Jeg renser mine klamper med en pind, tror jeg. - Vi mistede nummer to. - Ja, til trods for min åbenbare mangel på dygtighed til at gå en cykel over mudder og hurtigt komme op igen. (Bip) - Fantastisk teknologi.

Kom nu, Olly. - Jeg var i stand til at indstille den hurtigste tid. Men det skyldes primært pedalen, fordi mountainbike-pedaler er designet til at arbejde og tilstoppe dine læber, selv når de er tilstoppede med mudder.

Mountainbikesko er dog også designet til at gå på. Så du ville have haft mere greb. Bare som en undskyldning for, hvorfor jeg tabte anden gang, overrask igen, dette er alt, hvad streetsko og racercykelpedaler er beregnet til at sidde fast på vejen og ikke vove at køre off-road. men med stigende fremskridt inden for cykling ønsker flere og flere mennesker at vove sig ud i terrænet.

Så hvis det er tilfældet for dig, er dette bestemt en overvejelse - ja, og det kan ikke kun være tilfældet med fritidsridning, men også en off-road sektion af pendlingen, og hvorfor ikke? Men det er også fremhævet. En anden vigtig forskel. Roadcykelsko kommer i sort, men hvide er meget populære, og de ser godt ud, men de gør det ikke.

Ser ikke godt ud, når de er dækket af mudder som --- Åh, de er ikke så dårlige. Tag mine klude ud, de bliver så gode som nye. (slo w jazzmusik) Så dette er test tre - ja, ja, det er ikke et løb, det er bare et simpelt eksperiment for at vise, at det er meget lettere at løbe i mountainbikesko end i landevejscykelsko. - Det vidste vi.

Hvorfor skal vi? Gør det foran så mange mennesker? - Nå, bare fordi du ser underlig ud, når du træder ind i din racercykelklamp. Ligesom Bambi på is. - Det vil naturligvis være lettere at gå i mountainbike-sko, fordi de klamper, vi fandt, er forsænket, mens mine er udenfor. - Jeg ved, det er fantastisk. - Og de er tunge Og de laver en masse støj. - Ligesom normale sko. Nu spekulerer du måske på, hvorfor nogen vælger en vejspecifik pedal, når mountainbike-pedaler er lettere at klikke på, de er lettere at fjerne mudder, og klampene er lettere at træde på? - Det skyldes dels, at du kom op med tre eksperimenter, som du helt sikkert vil gøre for at vinde, så jeg blev en taber igen.

Ikke sandt? Men seriøst er der et par grunde til at gå til en gadespecifik Pe dal. Selvfølgelig ville de ellers ikke producere dem. For det første er der sandsynligvis en marginal gevinst fra sko-pedal-grænsefladen med hensyn til aerodynamik.

Du skulle måske have gemt noget eller måske to. For det andet, som vi nævnte tidligere, er overfladearealet større, og derfor er der færre hotspots. Og det kan få dig til at føle dig lidt mere behagelig på lange rejser.

Og for det tredje kan det være en stor mængde strømoverførsel. Fordi mere effektivitet. Jeg mener, jeg har kørt meget på vejen med racerpedaler og racersko.

Jeg har kørt en masse mountainbike med mountainbike pedaler og mountainbike sko. Kan jeg se forskellen? Jeg kunne sandsynligvis bare have bind for øjnene, men det vil være marginalt. - Ja, jeg tror bestemt også, at jeg kunne se forskel på de to.

Men jeg er enig, marginalt større overfladeareal for det større kontaktareal for at gøre det mere behageligt, men de har en væsentlig ulempe i forhold til de letteste cykelpedaler. Og du ved, KeoBlade, en utrolig let pedal. Og personligt, da jeg for det meste kører på vejen, vil jeg ærligt talt have en lettere pedal - Ja, det vil sige, hvis du vil bruge mountainbike-pedaler på en landevejscykel, skal du ikke lade nogen overbevise dig om, at du ikke kan.

Fordi de alle gør deres job næsten lige så godt. Og hvis du går på legepladsen, og hvis du vil køre op ad en bakke med din ven, vil du sandsynligvis vinde - ja, godt, godt punkt - så lad os vide, hvilke pedaler du bruger derhjemme, og hvorfor. Og hvis du bruger mountainbike-pedaler på en landevejscykel, hvorfor gør du det?

Efterlad dem i kommentarerne nedenfor. - Ja, og vi håber, du fandt denne artikel nyttig. Og med disse oplysninger kan du vælge, hvilke pedaler der passer bedst til dig. I så fald skal du give tommelfingeren op.

Klik på Abonner for flere artikler og for at se en anden artikel, hvad med drop bars versus flat bar bikes fra eksperimenter, som du vandt? - Måske ja.

Kan du gå i MTB-sko?

Omdulave omskopå arbejde eller hold din cykelskohele dagen,mountainbike skoer bedre end road racingskotil pendlere. Det er fordi toboltemountainbike skoklamper er mindre og forsænket. Da klampen ikke stikker længere end sålen,du kan gånormalt i dem.

Er cykelsko det værd?

Men sidencykelskolåse på plads (eller, icyklingtal, 'klip ind'), de glider ikke rundt, hvilket betyder, at du er mere tilbøjelige til at forblive justeret - og bedre kan undgå ankel-, knæ- og hofteskader, siger Buschert. En anden fordel ved at klippe ind er, at det holder dine fødder mere behagelige, siger Buschert.18. september 2014

knæbehandling udstyr

Ødelægger cykling sko?

sandsynligvis ikke, medmindre dine særlige pedaler synes at rive bunden af ​​dinsko. Bare sørg for, at dine snørebånd ikke er i stand til at blive fanget hvor som helst. Hvis du virkelig er bekymret for dinsko, kan det være en bedre idé at bruge noget andetsneakerstilcyklinghvis du kan, bare for at være sikker.

Har du virkelig brug for cykelsko?

Avidcyklisterog indendørscyklingjunkier drager fordel af at bærecykelsko. Disse stivbundedeskodet klip lige ind i pedalerne gør din tur glattere og mere effektiv. Hvis ridning er en overvejende del af din træningsrutine,cykelskoer en værdifuld investering.

Er MTB-sko OK til landevejscykler?

Tilsvarende, hvis du har på digmountainbike sko(MTB) tillandevejscykling, vil du helt sikkert føle smerte og har svært ved at bevæge dig, fordi dette fodtøj er stivere sammenlignet med normaltlandevejscykelsko. Mens du stadig kan brugeMTB skotillandevejscykling, ved brug afvejskotilmountainbikinganbefales bestemt ikke.8. februar 2021

Er det dårligt at gå i cykelsko?

Så,kan du gåpå vejcykelsko? Det er faktisk muligt ati dem - dog vejcykelskoer ikke designet specielt til den type aktivitet. Manglen på komfort og buestøtte vil ikke kun gøre det vanskeligt for dig, men ogsåi dem kan også væreskadeligtilskosig selv.

Hvordan adskiller mountainbike sko sig fra vejsko?

Mountainbikesko adskiller sig fra landevejscykelsko ved at tilføje ekstra trækkraft i deres såler, højere fod- / ankelbeskyttelse, vandtætte liners og et strammesystem, der hjælper med at holde skoen på din fod. MTB-sko kan omfatte klamper til klipsløse pedaler eller ikke til platformspedaler.

Hvad er mærkerne af mountainbike sko?

Brand Reset X SortMængde / navn Giro (11) Fem Ti (12) Specialiserede (5) Bontrager (5)

Hvilken type materiale er mountainbike sko lavet af?

Recons magi ligger stort set i materialerne. I bunden, hvor din fod møder pedalen, bruger Specialized sin stiveste, letteste FACT carbon fodplade. Den sindssygt lette og stærke overdel er lavet af Dyneema Mesh, et superstærkt materiale, der er let nok til at flyde på vand.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.