Vigtigste > Cykling > Mountainbike trail skilte - praktiske beslutninger

Mountainbike trail skilte - praktiske beslutninger

Hvor hård er en blå MTB-sti?

BlåFirkant (mellemliggende): Dettestihar et beskedent samlet stejlhedsniveau med nogle sektioner, der er meget stejle, hvor de fleste ryttere går deresMTB. Sort diamant (svært): Maksimal karakter er den samme som mellemniveauetsti, men gennemsnittet er højere på grund af sektioner med stejlere nedstigninger og stigninger.13. feb 2020Dronning. (Klappende hænder) - Velkommen tilbage, smukke mennesker. Ved du hvad, når du først rammer en cykelbane, er der normalt nogle blå, nogle røde og som regel nogle sorte for usikre på dine kørefærdigheder, hvor starter du? Spørgsmålet er, tager du den blå pille, tager du den røde pille? Du ved, det er et berømt ordsprog fra 'The Matrix'. ”Hvis du ikke har set det, så tjek det ud, det er ret sejt.

Spørgsmålet er, hvilken vil du tage? Lad os finde ud af, blå, rød, blå, rød, blå - (stænk) (optimistisk klavermusik) Så hvad der gør en blå sti, ja, blå sti er virkelig lidt af et flow-sti. Enhver rytter kan køre på dette spor og enhver cykel. Du behøver ikke at have sådan en stor cykel som denne.

Derudover er der mange kurver, som alle sammen er rigtig godt forbundet. Stien i sig selv er meget glat. Alt kan rulles, og hvad jeg mener med det er, at dine spring kan rulles, dine dråber kan rulles.Så der er ingen huller at prøve og j ump. Der er intet at falde på og falde på. Nu køres et spor af alle slags ryttere.

Fra begynder til avanceret. Hvor en avanceret kan bruge den til at varme op som sådan, inden han rammer et større, knudret spor. Og hvis du er nybegynder, kan du få en masse dygtighed i at ride disse stier, fordi du kan lære at pumpe fremad, og du kan også få erfaring med at forbedre dine springevner.

Det hører så meget til en blå sti. Næsten meget et familiesti som sådan. Hvad ønsker en blå rytter fra et spor? De vil bevare deres hastighed.Lær at køre i fart. Lær hvordan du hopper med minimale konsekvenser. Plus, de vil have et flydende spor og en jævn tur.

flydende iv gennemgang

Det er, hvad en blå tur handler om. Glat og læring, dette er nøglerne til at lære færdigheder i mountainbiking. Jeg fortsætter hernede, det er lidt osteagtigt. (Glædemusik) (dæk ruller over jorden) Okay, det er hvad en blå sti består af.

En fantastisk måde at lære dine færdigheder på. For at finpudse disse færdigheder, før du hopper i den dybe ende og rammer en rød eller endda en sort, har du ikke færdighederne nu, eller hvis du ikke er en blå, og du er en rød, åh, et rødt spor, ja hvad en rød nu Trail findes, og hvilke færdigheder du skal gøre er røde, lad os finde ud af. (Dæk løber over jorden) (glad musik) (dæk løber over jorden) Hvem, røde stier, hvad er et rødt sti nu? Du skal også lære at holde dit tempo.Fordi forhindringerne bliver lidt større. Og måske kan alt rulles på en rød linje, men der er nogle, hvor du er nødt til at hoppe, eller du går over en bestemt ting, der skal gøre et hul for at komme til den næste del for at forbinde stien. Der er en lille dråbe, der er nogle rodhaver, den er lidt klæbrig. Vi gennemgår alle disse sektioner hurtigt.

Der er nogle store bordplader langs denne sti. Alt kan rulles, men der er store spring. Så du vil også være ret hurtig til at overvinde disse spring.

Nu når det kommer til stykket. Cykelvalget, ja, en billigere hardtail-version ville kæmpe lidt. Men enhver cykel kan klare det, du har ikke brug for en cykel som denne kaliber.

En fuld affjedring med 150 mm vandring. En hardtail kunne gøre det, hej, jeg gjorde det på en crosscykel. Så det er i stand, du kan gøre det på enhver cykel.

Men den billigere cykel, du kender, kan have lidt problemer med at køre på en rød sti, måske vil du gå på stien, før du vapner, da der kan være forhindringer der, der kan overraske dig. Og du vil ikke have en ulykke på dit første løb på et rødt spor; når det kommer til nogle af disse spring på et rødt spor, er de lidt stejlere. De er større, så når du går ind i en eller anden hastighed, er det super nemt at hoppe over bjælkerne.

Du skal også gå hurtigere for at udfylde disse huller. Ligesom disse bordplader er de store, og du skal stole på dine færdigheder, når du også tænder på et rødt spor. Så du tror du er en rød driver? Du skal have solide grundlæggende cykelfærdigheder.

Du vil udfordre dig selv, du er klar til spring-spring og -fald. Ønsker at opbygge dine tekniske færdigheder til cykelhåndtering, det er hvad der kræves for at blive en rød rytter. (Glad musik) Så det er et rødt spor, nu består det af mange spring, du skal rydde på et tidspunkt, og du bliver lidt hurtigere, så du har brug for det hele, men vi kan ikke udelukke, ( snap fingre) ja, det sorte spor, vi kan ikke udelukke dette.

Nå denne er til den mest avancerede driver. Fordi stien er super klæbrig, er den ru, den er stejl. Der kan være nogle store, store spring på denne ting.

Nu er du nødt til at få alle de færdigheder, du har i din kasse, ud og sætte på din cykel for at køre på en bane som denne, plus selv navnene bliver knudrede og sorte, se på dette, fodre dem løverne, dette er tre prikker med en sort pil, en forhindring, som du kan nå på en cykel, som du ikke engang kan rulle. Det er en lille dråbe nu, udfordring, kan du rulle det? Jeg tror ikke det, jeg tror, ​​du kan bare hoppe og på en eller anden måde sandsynligvis skade din cykel. Du er nødt til at hoppe over det, slippe færdigheder i spil.

Åh, åh nej, det er et varmt nej, ikke engang rulle. Okay, jeg har kørt dette spor før, og for at være ærlig løb jeg sporet lige før jeg kørte det første gang. Bare for at se, hvad der er, så jeg ikke bliver overrasket over nogle vanvittige små dråber som denne.

Dette kan bogstaveligt talt gøre dig nervøs, sætte dig i en frygtelig situation. Så det bedste? er at gå en sti, inden man kommer ind. Især en sort sti, fordi de er lidt knurrede.

Nå, se på dette, det er den sorte vej nu. Jeg kalder dette de sorte rødder af den sorte rod bøg Ause, disse er forfærdelige. Når disse bliver glatte, kalder jeg dem snigskytterødder, de er forfærdelige, og alle de små huller her kan suge op og få forhjulet lidt rod og spytte dig over stængerne med en vis dygtighed til at ride alt dette og dette er kun begyndelsen på stien.

Jo længere nede du går, jo stejlere det bliver, jo hårdere bliver det, og det bliver manisk sort. (Glad musik) Oof, hej, det gør du ikke nu, herregud. Du vil ikke rulle denne ting.

Det er den sorte ting, nej, det er her, du har brug for dine droppende færdigheder. Og du afbryder dine færdigheder, og du skal være sikker på din hastighed, fordi der ikke er nogen udvej. Du er i, du er i, du vil opleve en tur (trækker vejret tungt) Et sort løb, der er noget ved sort, der bare gør dig nervøs.

hvordan du låser din cykel

Nerverne sparker ind, men her er du nødt til at tilegne dig alle de færdigheder, du har lært under din cykling for at komme ned ad en sort rute. Fordi det kan være knudret, kan det være stejlt, det kan være hurtigt, groft, store dråber, store spring, alt hvad der er på denne sorte rute vil sikre dig, at du ved, hvad du kan forvente, det kan få dig til at bide. Men som sagt, nogle cykelparker lægger ikke en sort rute på noget, der er så knudret.

Det kan være meget længe, ​​så det tager dig en hel del hele dagen. Og der vil være nogle hårde stigninger. Dette kan være en sort landingsbane, husk hvor du er, bare gå denne vej.

Det kan være knurret, og hvis du er en blå driver, vil du ikke komme ind. (Glad syntetiseret musik) Woo, en blå, rød eller sort sti. Alle de forskellige stier, du kender, har du brug for forskellige færdigheder til at ride hver enkelt.

Men vi starter med det blå. Alle kan ride det blå, men det er en fantastisk platform til at forbedre dine færdigheder. Nu kan disse færdigheder let overføres til det røde.

Alt du skal gøre er at fortsætte med at hoppe, og du er klar til at gå inga lidt hurtigere, og du kan få mere selvtillid, når du kører en rød for at opbygge dig selv til en sort. Og når du kører en sort, er du på toppen. Jeg har lyst til, at når du får en sort ned komfortabelt og sikkert, tror jeg, du er en rigtig god driver.

Nu forhåbentlig har denne artikel hjulpet dig med at forstå, hvilket kvalifikationsniveau du er på. Hvis du er gået sort til en sådan cykelpark. I det generelle afsnit nedenfor, lad os vide, hvilket spor du kan lide at være, nyde at træne, eller hvilket spor du faktisk elsker? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Glem ikke at møde verden for at abonnere, fordi du går glip af noget episk indhold. Som vi leverer hver eneste ugedag 365 dage om året. Hvis du nu vil holde fast og se en anden artikel, en anden artikel om færdigheder, som du kæmper med igen.

Klik her, et par springfejl, fordi der er et par derude. Glem ikke at give os tommelfingre op for at give, ligesom og se dig næste, se dig næste! Ah, jeg skal til frokost, det var lidt for meget ridning. (Dæk ruller over gulvet) Farvel, vi ses snart.

Hvordan vurderes MTB-stier?

Sporerklassificereti henhold til bredde, overflade, gennemsnitlig gradient, maksimal gradient, naturlige forhindringer og tekniske egenskaber. De fire kategorier er lette, mellemliggende, vanskelige og eksperter. Letstierer mest velegnet til familier og nybegyndere cyklister med turcykler.

Hvad er et mellemliggende mountainbike-spor?

Mellemstiertilbyde øgede vanskeligheder for de ryttere, hvis færdigheder er kommet ud over begynderniveauet.Mellemstiervil ofte også tilbyde uundgåelige forhindringer, der er meget større end dem, der findes på greenstier—Funktioner såsom rødder, klipper og dråber, der er op til 8 inches høje.

krydderier, der er gode til betændelse

Hvad betyder lilla på Trailforks?

Lilla- brandvej. Grøn - begynder let. Blå - Mellemliggende.2. jan. Okt 2018

Hvor vanskeligt er MTB?

mountainbikestier har ofte skarpe, stejle stigninger, mens veje normalt holder sig til mildere og mere ensartede karakterer. Veje kan dog have stejle karakterer og hurtige vendinger, ligesommountainbikestier kan være flade. En biltur i bjergene er bestemt meresværtend enMTBkør på en jernbanesti.19. jul 2016 nov.

Hvad gør en sort diamant mountainbike sti?

Fremskredenstiertilbyde øgede vanskeligheder for de ryttere, hvis færdigheder er kommet videre end det mellemliggende niveau. Sådanstierer typisk udpeget med skiltning med ensort diamantsom vist på diagrammet ovenfor.20. nov. Okt 2018

Hvad betyder farverne på trailgafler?

Kortet har flere muligheder for visningstier, er standard vedstivanskelighedfarve. En af mulighederne er 'popularitet', somvil farvedetstierbaseret på enfarvevarmekort. Området er grønt til gult til orange til rødt. Grøn er mindst redetsti, rød er mest.

Hvordan vælger du et gratis område i Trailforks?

ikke tilledigbrugere afTrailforksapp få 1frit område. Det herledigersætautomatisk for dig baseret på din aktuelle placering. Men du har lov til at ændre dette EN gang til hvor som helst du ønsker det. Du kan enten klikke på 'RedigerFrit område'teksten nederst til højre påfrit områdegrøn boks på kortet.

Er MTB sværere end landevejscykling?

TILhårderetræning

Ikke kun kører du en rimelig afstand, men du bruger flere muskeltyperenden normal langdistancelandevejscyklingdag. Medmountainbikingder er flere forhindringer, som kræver både brud, energibrystning ogcyklerer typisk tungere, hvilket generelt giver megethårderetræning.
21. jan. Feb 2020

Er det OK at køre på mountainbike på vejen?

Det hurtige og enkle svar er: Ja, det kan durideditmountainbikepå gaden.Mountainbikeser primært designet tilcykelstier, og fungerer ikke næsten lige så godt, når man kører påvej, men du kan helt sikkert gøre det.

Hvad er skiltene på et mountainbike-spor?

Mange stisystemer bruger stiskilte med de samme symboler, som skiområder er afhængige af for at markere vanskeligheder: grønne cirkler til nybegyndervenlige stier, blå firkanter til stier, der er velegnet til mellemliggende ryttere, og sorte (eller gulp, dobbelt sorte) diamanter til ekspert- kun muligheder.

Hvor er MTB trail skiltene i Missouri?

Sti skilte på Glentress, en del af den omfattende trail system skiltning på Glentress, en af ​​Forestry Commission's mountainbiking faciliteter i Borders. Travis Feller var en pioner inden for dannelse af single-track mountainbike trail-system langs Missouri.

Hvad er etikettereglerne for mountainbiking?

Se detaljer. De fleste mountainbiking foregår på stier, der deles med vandrere, ryttere og andre udendørs entusiaster. Siden 1988 har International Mountain Bicycling Association (IMBA) tilbudt reglerne for stien til at fremme ansvarlig og høflig adfærd på stier med delt brug og for at hjælpe alle med at få behagelige oplevelser.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cykel anmeldelser - en løsning på

Er BMC-cykler gode? At være et præstationsorienteret brand, er BMC stolt af sin tekniske og ramme teknologi. Disse cykler er et godt valg, hvis du er mere interesseret i at hente en topramme og opgradere komponenter, mens du går, eller dybest set hvis du er mere generet af rammen end logoet på skifterne og bremserne.

Islabike anmeldelser - pragmatiske løsninger

Hvilken er bedre frø eller Islabike? Islabikes Cnoc 16 syntes lidt mere manøvredygtig end Frog 48; den har mindre spor og dermed lidt lettere styring. Cnocs mere oprejste kørestilling på grund af det højere styr kan have været en faktor for, at Martha så ud til at se fremad mere end på jorden.

Hjelm anmeldelser - praktisk løsning

Hvad er det bedste mærke hjelme? Hvis du er på udkig efter en ny hjelm og ikke har tid til at læse vores anmeldelser, kan du overveje at overveje et af disse mærker. 1 AGV. Den italienske hjelmproducent AGV stiger til toppen i 2021 fra nummer 2. Nr. 2 Shoei. nr. 3 haj. Nr. 4 HJC. Nr. 5 Arai. Nr. 6 Caberg. Nej. 7 Nolan. Nr. 8 X-Lite.

Rudy-projektets solbrilleanmeldelse - hvordan man beslutter

Er Rudy solbriller gode? Rudy Project Defender-solbrillerne giver dig det store objektiv på udkig efter et fremragende synsfelt med en rigtig god fotokrom linse. De er modstandsdygtige over for misting, hvilket rydder hurtigt, hvis det sker. Men al den ydeevne gør dem dyre.

Hybridcykelanmeldelser - varige løsninger

Hvad er den bedste hybridcykel for pengene? Bedste hybridcyklerCannondale Quick 4. Giant ToughRoad SLR 2. Cannondale Bad Boy Alfine 8. Cannondale Treadwell. Specialiseret Sirrus 2.0. Octane Kode Pendler. Bombtrack Arise gearet. BMC Alpenchallenge 01 One. Rider som en landevejscykel, ligner en hybrid fra fremtiden.