Vigtigste > Cykling > Mountainbikeferier - besvare spørgsmålene

Mountainbikeferier - besvare spørgsmålene

Hvad er det bedste sted at tage på mountainbike?

DetTop10Bedste mountainbikeDestinationer i USA
 • Moab, Utah. Slickrock-sti.
 • Crested Butte, Colorado. Sti 401.
 • Lake Tahoe, Californien og Nevada.
 • ParkereBy, Utah.
 • Wydaho, Wyoming og Idaho.
 • Sedona, Arizona.
 • Brevard, North Carolina.
 • Grand Valley, Colorado.Her på GMBN er vi meget heldige at have kunnet cykle nogle fantastiske steder rundt omkring i verden. Fra Rocky Mountains i Nordamerika til Western Cape i Sydafrika har vi kørt, redet og filmet nogle af de bedste stier i verden. I denne artikel vil vi se på alle disse episke steder, vestkysten af Canada er berømt for mountainbiking og er fødestedet Squamish er en lille by mellem Vancouver og Whistlers mountainbike-mekka. Neil besøgte Squamish i 2019 for at opleve BC-cykelløbet, den sidste etape af det syv-dages brutale etapeløb i byen.

Selvom den måske ikke har en stolelift, har den stadig nogle af de bedste stier i verden, med hundredvis af stier, der snoede sig omkring bjergene. Stigningerne består af lange stejle, brede vejstigninger og enkeltstier for at vinde dig op til toppen og gøre god brug af alle 12 gear. Efter topmødet vil du blive belønnet med panoramaudsigt over dalen eller så langt øjet kan se.

Især Canada, især British Columbia, er kendt for sine enorme stenplader og stejle, rodede skud, men er også kendt for sin nordkyst, som ikke er for alle. Bogstaveligt talt min mindst populære ting i verden. Hvis Double Black Diamond-stier ikke er dine ting, så er der en lang række andre stier til rådighed, herunder Half Nelson, et maskinbearbejdet spor fyldt med ruller og spring.Rich sluttede sig til GMBN-holdet med en enduro racing stamtavle under bæltet, vi troede, at vi ville dumpe ham i den dybe ende og sende ham til Chile, Sydamerika for at konkurrere i den berygtede Andes Pacifico. Andes Pacifico er et etapeløb, der strækker sig over fem dage, og hvor rytterne går ned næsten 12.000 meter i højden til mål. Når de er færdige, er det.

Sidste år overtog moderator Neil opgaven, men desværre sluttede sit løb tidligt på hospitalet. Det er op til Rich at gøre os stolte i år. Ruterne er hurtige, lange og grove, gjort endnu mere episke.

Det betagende landskab omgiver rytterne hele tiden. En ting, der får disse stier til at skille sig ud fra mængden, er det berygtede anti-greb, der som et lag katteaffald forskydes uforudsigeligt under hjulene. Med hastigheder på op til 60 kilometer i timen i nogle sektioner er det bestemt ikke stedet at miste trækkraft.Selv at afslutte dette løb er en bedrift, der kan ses i Richs ansigt i slutningen. Whistler er et sted, der er på næsten enhver mountainbiker's bucket-liste. Park tilbyder lift tilgængelige ned ad bakke stier til alle færdighedsniveauer, fra grønne til sorte graderede stier.

Spring, berms, stenplader, uanset hvad, det er derinde. Faktisk er bjergene omkring landsbyen Whistler også oversået med evigt cykelstier, som syntes at være det perfekte sted for Martinto at teste sin Canyon-sender med et modificeret skovl sæde. 13 timer senere var hele GMBN-besætningen krydset dammen og ankom til mountainbike-landet.

Med de nerver, der spillede Martin på gondolen i hovedet, beroligede nogle få kloge ord fra Blake ham snart. Jeg er for sexet til mine shorts, for sexet til mine shorts. Jeg er ret bange. - Jeg er lidt bange. -Det er naturligt.

er sort frøolie og sort spidskommenolie den sammeDet er en god ting - Du vil ikke være bange. -Du vil være bange. Med så meget forventning og konstruktion var Martin under stort pres for faktisk at kunne køre denne specialbyggede cykel ned ad stierne.

Det var tid til at komme ind. Blake foran, Doddy fulgte, Martim ramte stierne som om han ville komme ned ad dem en million gange. Så godt.

Udført første stykke. Alder der var fantastisk. Vind i dit hår føles så godt.

Har siden da været med til at konkurrere i A-line downhill racing, tackle nogle af de mistede søstier og opleve alt, hvad Whistler havde at tilbyde. Hvilken rejse. DarkFEST er den britiske freerider Sam Reynolds udtænkt sammen med Nico Vink og Clemens Kaudela.

Findes i Stellenboschbo-vinregionen, Sydafrika, med bjergene som det perfekte kulisse for nogle af de største spring i verden. Med spring, der spænder fra 12 til 30 meter, er disse ikke for svag af hjertet, hvorfor vi sendte vores stuntmand Blake Samson der i 2018. Med en blanding af hofter, spring og hajfinner behøver du ikke bare være sikker på at ramme linjen, men også have færdighederne til at bevæge sig gennem linjen.

Omgivet af omkring 10 af de bedste kørere i verden satte Blake sig for at komme igennem linjen. Fodmonster hopper midt i løbet. Jeg ved, at jeg fortsætter med at sige dette ord nervøst, men det er et helt nyt niveau af nervøsitet.

At bedømme hastigheden var den svære ting. For langsomt og for hurtigt, og du risikerer at overskytte det, der allerede er et 90 fods spring. Efter skaberen af ​​denne helt mentale linje hjalp Sam Reynolds Blake med at måle hastigheden og få ham sikkert over den.

Åh min gud, jeg gjorde det. Det var syg. Fra da af fortsatte det.

Han brugte tricks som backflips, supermans og endda en cash roll fra Nicholi Rogatkin. Blake gjorde os stolte og bragte os endda en flaske rød med hjem. Skål Blake for os derhjemme, især Neil.

Han voksede op i Shropshire. Neil og Blake har planlagt en rute gennem de bølgende bakker for at nyde det bedste af det britiske efterår på listen. Det tog ikke længe, ​​før himlen åbnede, og de fandt virkelig ud af, hvor vandtætte deres jakker var.

Kom i gang på åbne skråninger, bombe nedstigninger med fuld kraft for at dukke i tætte skove for at undgå regn. Vævningen kredser omkring træer, og naturen ruller for at krydre turen. Ligesom de blev vant til regnen, besluttede solen at komme ud til den sidste nedstigning på dagen, og den kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt.

En stejl, let stenet nedstigning kom mellem dig og destinationen, så de valgte den omhyggeligt for din vej ned til en episk dag. Det varierede terræn og mikroklima har gjort det muligt for dem at opleve alle typer stier og vejrforhold. Ikke dårligt for en dag på cyklen.

Neil igen, denne gang sendte vi ham til Islands mystiske verden med GCN-præsentator Si Richardson. Med vulkaner, lava marker og tusinder og tusinder af miles af grusveje ville det være som intet, de nogensinde havde kørt før. Ruten var 130 kilometer over to dage, der ville se alle fire elementer, jord, vind, vand og ild.

Startende fra sneen kom de gennem tårnhøje bjerge, aktive vulkaner og iskolde flodovergange. I et miljø, der let kunne forveksles med overfladen af ​​Mars, tog de vej til den natlige Hutto og genopfyldte deres mistede vitaminer og mineraler med øl og bøf. På den anden dag krydsede Neil og Si den øde højlandsslette til bunden af ​​en anstrengende stigning, der blev gjort endnu vanskeligere af den vedvarende modvind.

Islands mest aktive vulkan var ved siden af ​​dem og ville bryde ud når som helst. Heldigvis kom de tilbage på asfalten og formåede endda at suge i de varme kilder, inden de gik hjem. Tilbage til Sydamerika igen.

Denne gang i Patagoniato, prøv nogle af de lokale stier, kaffe og, i Blakes tilfælde, fluefiskeri. Værten var en tidligere verdenscuprytter ned ad bakke ved navn Gabo, der blev en fluefisker inkluderet en krydsning omkring åbne søer til en lille hytte midt i himlen, krydsede brede græsgange med kvæg og heste for at ledsage dem. Det var ret tydeligt, at de ikke længere var i Storbritannien.

Støvet, enkelt sporvævning affyrede dem gennem tykke vægge af træer på begge sider, der fejede gennem snavs, når der var et lag frisk sne. Indtil 20:00 de red til hytten efter en velfortjent øl og en grill.

Den næste morgen efter øl, vin og en stærk kaffe havde du brug for pisco for at få drengene ud af sengen. Dag to så bestemt afgjort lidt mere afslappet ud. En elevator til en anden ridebane, en opstigning og en lang nedstigning ned til en flod for fluefiskeri.

Måske havde det noget at gøre med alle drikkevarer natten før, men en frokostpause øverst på stigningen var det perfekte sted at se skyerne rulle over bakkerne og tage en meget tiltrængt pause. En blanding af åbne græsarealer og ru, rå stensave ryddet floden. Det var fisketid.

Det er tid til Blake at imponere profferne. Blank med en stang, Blake kastet ned. Ingen fisk denne gang, men jeg tror, ​​de vil overleve.

Der har du det, så det, GMBNs foretrukne ridesteder i verden, vi har været rigtig heldige at besøge nogle af disse steder og håber at tage dig med os næste gang. Benyt lejligheden til at abonnere, hvis du er på YouTube. Elsk, lide og følg alle sociale platforme, meget tak for at se og se dig næste gang

Hvorfor er MTB så vanedannende?

Afhængighedat cykle ned ad Himalaya-skråningerne eller ethvert andet kuperet terræn er ikke en dårlig ting. Men som alt andet er du enig i, at for meget af noget er farligt. Nogle motorcyklister gør det, fordi de elsker adrenalinkicket med høj oktan.

Se på dig. Du er en middelmådig affaldspose, der sidder fast i en blindgyde uden noget i livet, der gør dig glad. Selv fuglen synes, du er en taber. (Fugle knirker) Det er tid til en ændring.

Gå udenfor. Ser du disse børn? De har den bedste tid i deres liv på deres cykel. De ved, hvad der foregår.

Du vil aldrig have så meget sjov som disse børn. Medmindre du har købt en mountainbike. Gå i butikken og lyt til en fyr, der ikke aner, hvad han taler om.

Prøv at sælge dig selv en cykel. Vælg en cykel og køb den. Gør dig klar og slå dine lokale stier.

Det er tid til at køre på din helt nye cykel. (Cykelpund) (Støn) Indse, at ikke alle cykler og cykelbutikker er skabt ens. Prøv igen.

Denne gang gør du din forskning. Besøg en cykelbutik og tale med personalet. Du kender cykler.

Køb en anden cykel, tag en anden tur. Byg fitness på stigningerne og selvtillid på nedkørslerne. Kør hvad du kan, lad ikke stress med, hvad du ikke kan.

Det bliver lettere. Du vil føle dig bedre, indtil du indser, at ingen andre kører i en t-shirt og khaki shorts. Tid til at klæde sig ud.

Så kitted. (bas tung hiphop-musik) Begynd at bruge syge ord som makulering og gnar. Bliv ved med at køre, lad dig blive overhalet på stigninger og nedkørsler.

Ønsket om at blive bedre vokser i dig. Bliv besat af din cykel. Fixer på specifikationer, hovedvinkler og underlige ting som dækhårdhed.

Så indse, at du har brug for et andet job til at støtte din afhængighed. (rydder halsen) Jeg mener, lidenskab? (Plæneklipper nynder) Køb en cykel for tredje gang. Denne har flere funktioner, flere dæmpere, og sadelpinden går op og ned. - Sødt. - Det kører ikke længere bare rødder, sender dråber og lærer et trick.

Pæn. Det er mere end bare en hobby nu. Det er en livsstil.

En dag fortæller du dine kolleger om alle de forlystelser, du har været på, og hvor hårdt du makulerer. De lytter ikke. Det er godt.

Hun hedder Jess og hun kører også. Hun spørger: 'Vil du ride en dag? 'Og du siger,' Lort ja! ”Det viser sig, at Jess er god. Ligesom virkelig godt.

Hun lærer dig på vej op og helt ned. Du kan ikke engang gå ned, hvad hun kører. Du gør det nede, men du er udmattet.

Hun har ventet i 30 minutter, men siger det var meget sjovt. Hun siger, at du skal gøre det igen engang. Du er enig, selvom hun har knust dig.

Men du har ikke noget imod det senere på dagen. (Whine) (bas tung hiphop-musik) Start med at køre hver dag efter arbejdsdagen. Find lokale grupper og kør med chauffører, der hjælper dig med at forbedre dit spil.

Bliv en bedre driver ved bare at prøve at følge med. (bas tung, hip musik) bemærker andre cykler som denne alpincykel og langrendscyklen. Vejcykling kunne være sjovt.

Sid på en snavsstrik og find et par spring for at øve dine tricks. Dette ser meget sværere ud end du troede. Det er virkelig højt op, det ser frygteligt farligt ud.

Nej. Kør mere, klatre højere, spring længere og gå hurtigere, end du nogensinde troede var muligt. Pas på din cykel og forbedr den.

Køb værktøj, køb dele, køb flere værktøjer til at installere delene. Brug timer på at beslutte din næste cykel. Oplev din drømmecykel og kulstof.

Din afhængighed bliver værre. Du bruger mindre tid på at arbejde og mere tid på at kigge på cykler. Kør flere stier, klip mere græsplæne.

Flere stier, mere græsplæne. Spor, græsplæne. Køb din drømmecykel.

Bring nogle venner og kør længere og højere end nogensinde før. Lad din cykel gå Tag til steder, som de fleste ikke engang kender eksisterer. Gå på en anden dato.

Denne gang du er, kan du faktisk følge med. Ingen undskyldninger, ingen undskyldninger. Dette er meget bedre.

Denne gang slår hun kun dig på fem minutter, I er begge ophidsede, high five, hun kan ikke tro, hvor meget bedre I er blevet. Hej ven, en dag vil du se en pressemeddelelse på en helt ny cykel. Det er som dit, men 15% lettere, 35% stivere og rødt.

Det koster også meget mere græs end den cykel, du lige har købt. Tag en cykeltur for at komme over det. Indse, hvor meget bedre du er blevet, og hvor meget sjov kørsel har bragt ind i dit liv.

Det handler ikke om de cykler, du kører, det handler om, men de cykler, din cykel tager dig med på. (Luft suser) Nå, måske ikke denne tur. ('I Got The Juice' af Dream Junkies) ♪ Mor elsker, du vil elske dette ♪♪ Uddannet fra oprør til revolutionær ♪♪♪♪ I mit område elsker de dette ♪♪ Jeg bryder det ♪♪ Som jeg er motor krumt op ♪♪ Ascension ♪♪ Hver dimension skal være opmærksom på mig ♪♪ Se på min sjæl ♪♪ Se på mit hjerte ♪♪ Se på mit håb ♪♪ Har verden på ryggen ♪♪ Men jeg bærer den alligevel ♪ ♪ Fortæl dem, at Gud har min hånd ♪♪ Jeg vil ikke give slip på den ♪♪ III kom fra havets side ♪♪ Svøm med det bedste, jeg kan ikke benægte, at jeg blev valgt Ja, det er Miggity Mack, der malkede mikrofon ♪♪ Det tror jeg ikke for mig at give den tilbage

Hvad er den bedste mountainbike for pengene?

Bedste mountainbikesUnder $ 500
 • Batch Thebjerg29.BedstForhandleMountainbike.
 • Co-op Cycles DRT 1.0.Bedstmed hydrauliske skivebremser.
 • Mongoose Switchback - Mænd og kvinder.BedstOverkommelig HardtailMTB.
 • Neffice 27.5Mountainbike.
 • Schwinn Mesa.
 • Vilano Blackjack 3.0.
 • Mongoose Malus FatCykel.
 • Royce Union.

Hvad er en god entry-level mountainbike? Jeg får dette spørgsmål hver dag. Derfor giver jeg dig i dag de værktøjer, du har brug for til at finde en ny eller brugt cykel uanset mærke. Men først skal vi definere, hvad en startcykel er.

Hvis du er nybegynder og har ubegrænsede penge, er denne diskussion afsluttet. Bare gå derude og brug en masse penge på en dejlig cykel, så er du færdig. Men jeg antager, at de fleste begyndere er på udkig efter det mindste økonomiske engagement, de kan gøre, mens de stadig får en anstændig mountainbike.

Denne cykel er anstændig nok til at få dig i store problemer igen og igen. Endnu bedre, den er tilgængelig for $ 329. Ja, det er en Diamondback Overdrive, og jeg kører til Diamondback, men jeg vil have dig til at glemme i dag, fordi Diamondback muligvis ikke er tilgængelig, hvor du bor, eller du kigger på en brugt cykel.

I dag vil jeg have dig til at lade som om denne cykel er farveløs og ikke har logoer. Hvordan bestemmer vi objektivt, at det er 'trailworthy', hvis du bare undersøger det? Lad os starte med den vigtigste indikator for en god mountainbike: bagskifteren. Hvis en mountainbike er udstyret med en bagskifter, skal den hænges på rammen af ​​dette lille stykke metal kaldet bøjlen.

I tilfælde af et fald er bøjlen designet til at bryde af for at forhindre beskadigelse af rammen. Det kan derefter omstilles eller udskiftes til en lav pris. Dette er meget bedre end at smide hele cyklen i skraldespanden, hvilket er hvad du skal gøre, hvis du bryder nogen del af din ramme.

Vær forsigtig med sådanne patchløsninger, eller værre, med en skifter monteret direkte på rammen. Cykler som disse kan bare være et fald væk fra total ødelæggelse, og mountainbiking handler om at falde. Derfor er en skifterbøjle den allerførste ting, du skal gøre.

Sørg for, at en cykel er sporklar. Selv de enkleste cykler har en nøjagtigt skåret, funktionelt udskiftningsbøjle. Så din undersøgelse skal begynde med og muligvis ende med den.

Den næste vigtige del, du skal kigge efter, er en SS-spindel med gevindgevind, som du kan identificere ved hjælp af disse klemmebolte her, og disse 4 bolte, der holder styret på plads. Hvis du ser dette i stedet, er det normalt dårlige nyheder. Hvis du har noget at servicere eller udskifte foran, inklusive gaffelen, er du begrænset til upålidelige dele eller vintage mountainbike-dele, der er svære at finde.

Held og lykke med at spore en splinterny gaffel i midten af ​​90'erne for at erstatte din gamle. Ikke kun er en trådløs stamme lettere og billigere at vedligeholde, men den er også stivere, noget du vil gå på kompromis med. Når du kommer til hjulene, skal du sørge for, at de har lynhåndtag.

Disse er almindelige på startcykler og giver dig mulighed for at fjerne eller udskifte hjulene manuelt uden værktøj, men vigtigere er de en indikator for den tilsigtede brug af cyklen. Hvis flade dæk er uundgåelige ved mountainbiking, er det problematisk at altid have en 15 mm skruenøgle med sig for at fjerne disse møtrikker. Endnu værre er mountainbikes med møtrikker på akslerne næsten umulige at opgradere hjulene, og hjul er en af ​​de ting, du vil vokse ud, når du får erfaring.

Så på en mountainbike på indgangsniveau skal du kigge efter hurtigudløsningshåndtag, og hvis du ser nødder, skal du holde dig væk. Dernæst kommer krumtap- og kædehjulsaggregatet modulært og boltet sammen, ikke nittet sammen som et stort stykke. Jeg er sikker på, at du kan se problemet i dette.

Hvis du bryder noget her, er du sandsynligvis prisen på hele din cykel til at fremstille noget, så hvis det er dine ting, så er det fint for dig. Ellers skal du kigge efter noget, du faktisk kan skrue på. Den næste ting at kigge efter er skivebremser foran og bagpå.

Selv billige skivebremser kan udskiftes til bedre, hvilket er vigtigt at bemærke, fordi din cykel skal have fastgørelsespunkterne til dette lige fra starten. Endnu vigtigere er, at skivebremser er langt mere pålidelige end fælgbremser, og derfor skiftede mountainbikeindustrien hurtigt og afgørende til dem for årtier siden. Fordi en god mountainbike skal være vedligeholdelsesfattig og opgraderbar, bør man være meget mistænksom over for en uden skivebremser.

Endelig skal du sørge for, at cyklen kommer i forskellige størrelser, og at producenten faktisk giver vejledning om, hvilken størrelse du har brug for. Dette er lige så let som at bruge Google, en mistet kunst. Under alle omstændigheder, hvis producenten ikke tilbyder disse oplysninger, så tænker de sandsynligvis ikke meget på deres cykler, og så du bør ikke stole på dem til at tage dig dybt ind i skoven, så denne indikator er mindre objektiv end de andre , men du skal i det mindste have en Få en cykel der passer dig.

Mens der er mange andre indikatorer for en trail-klar cykel, er de stort set irrelevante, hvis den pågældende cykel ikke opfylder de krav, som vi nu vil fokusere på, hvad vi kan forvente af en startcykel som denne og nogle af tingene at du kan gøre med det kan gøre for at opgradere det. Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at næsten alle entry-level mountainbikes er B. hardtails eller cykler uden baghjulsophæng.

Forbindelsen, der kræves til baghjulsophæng, er dyr og tung, så det er generelt ikke værd at investere i, før du begynder at bryde tusind dollarpointet. Af hensyn til enkelheden begrænser vi denne diskussion til hardtails. Hardtails er sjove og hurtige, så de er stadig gode at komme i gang med.

Men hardtails under $ 500 er næsten altid XC eller langrendscykler. XC-cykler er optimeret til pedaler og kraftoverførsel. De er hurtige og nemme at bruge til at rejse lange afstande.

Men disse fordele kan holde dig tilbage, når du først prøver dig på freeriding. Det betyder ikke, at du ikke kan hoppe lidt på en XC-cykel. Bare spring, dråber, rockruller eller enhver form for lang afstamning gøres bedst på en trailcykel.

Denne sorte hardtail ved siden af ​​Overdrive er et godt eksempel på en trailcykel. Rivet gaffel, aggressive vinkler, brede styr, længere bevægelse og kortere stilk gør det bedre for den type ridning, jeg gør. Da du ikke kan konvertere en XC-cykel til en Tra il-cykel eller omvendt, skal du være ærlig om, hvad du vil gøre med din mountainbike, før du køber en.

Men hvis dit budget er under $ 500, uanset om du kan lide det eller ej, kan du få en XC-cykel. Hvis du på et tidspunkt går videre til at hoppe og kaste cyklen lidt mere rundt, kan du føle dig begrænset. Her er hvad jeg gjorde for at forbedre kapaciteterne på min budget XC-cykel.

Det bedste du kan gøre er at skifte dæk uden problemer. Da jeg smed de bredere, knudrede dæk på min overdrive, føltes det som en helt anden cykel. Jeg var i stand til at køre disse dæk ved et lavere tryk, hvilket gjorde dem mere gribende og tilgivende.

Men det var ikke alt. Hører du alt det raslen, min kæde klappede overalt, og det kom faktisk helt ud ad flere dråber og spring. For at løse dette installerede jeg en kædestyring, der næsten eliminerede problemet.

Dette koster dig meget mindre end at opgradere din drivlinje, som let kan køre dig så meget som denne cykel. Hvis jeg var nybegynder for at komme så langt som muligt på denne cykel, kunne jeg også opgradere pedalerne og måske gaffelen til noget lignende, bedre sælge den og opgradere det hele. Når alt kommer til alt, hvis du allerede har en cykel og finder ud af, at den fejler nogle af disse tests, kan du stadig drage fordel af denne artikel.

Hvis det i øjeblikket fungerer for dig, og du nyder det, skal du fortsætte med at makulere. Hvis du har lyst til at holde dig tilbage, har du nu værktøjerne til at finde noget bedre. Når det er sagt, har vi ikke talt om montering, vedligeholdelse eller alle de andre opgraderinger, du kan spørge, ved hjælp af mine seere vil jeg gøre mit bedste for at besvare dem i kommentarerne.

Så find en god begyndercykel og nyd den. Fordi du kun er et år væk fra at sælge alle dine ejendele og finansiere en uansvarlig dyre finansieringscykel. Det sker for de bedste af os. Tak fordi du slipper af med mig i dag og ses næste gang.

Hvor meget skal jeg bruge på en anstændig mountainbike?

TILgod mountainbikekoster dig mellem 1000 og 1500 USD. ENanstændig cykeler dyrt, men du har også brug for ekstra udstyr. Korrekt vedligeholdelse og pleje af dincykelkan reducere omkostningerne betydeligt.

Hvorfor er cykling så vanedannende?

Når du kører, får du en stigning i neurokemikalier som serotonin og dopamin, der lindrer smerte og forbedrer humør, siger Kim Chronister, PsyD, en psykolog i Los Angeles. Du får også et hit af endorfiner, som udløser de samme receptorer i din hjerne som nogle smertestillende medicin.10. mar 2017

Er MTB en god træning?

Mountainbikinger en fremragende form for cardio-træning. Selvom det måske ikke føles som det, da du dør en død på vej op ad en gudforladt stigning, giver cykling dit blod en stigning i ilt. Cykling forbedrer dine blodkar ved at udvide dem og holde dem rene.7. apr 2020

Hvorfor har jeg det så godt efter cykling?

Videnskaben bekræfter, hvad mange af os ved: Dincykeler dit lykkelige sted. Når du kører,du fåren stigning i neurokemikaliersådansom serotonin og dopamin, der lindrer smerter og forbedrer humør, siger Kim Chronister, PsyD, en psykolog i Los Angeles.10. mar 2017

Hvorfor er mountainbikes så populære?

Mountainbikeser meget mere tiltalende for rekreative / afslappede ryttere. Mere lodret siddeplads er mere behagelig og lettere at se vejen, og de kan håndtere flere overflader.

Forbrænder mountainbiking mavefedt?

Ja,cyklingkan hjælpemister mavefedt, men det vil tage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltfedtab og fremme en sund vægt. At reducere samletbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.2. feb 2021

Er MTB sværere end landevejscykling?

TILhårderetræning

Ikke kun kører du en rimelig afstand, men du bruger flere muskeltyperenden normal langdistancelandevejscyklingdag. Medmountainbikingder er flere forhindringer, der kræver både brud, energibrystning ogcyklerer typisk tungere, hvilket generelt giver megethårderetræning.
21. jan. Feb 2020

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Sådan sættes en cykelkæde på igen - løsninger på problemerne

Hvordan sætter du en kæde tilbage på en cykel uden gear? Start med at lægge kæden rundt om det lille gear på cykelens bagaksel. Derefter placeres noget af kæden rundt om det store gear ved pedalerne på den side, der vender mod sædet. (Denne side skal vende nedad, da cyklen er på hovedet.) Hold den ene hånd på kæden for at styre den, og begynd langsomt at træde på cyklen.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Cykelulykke Las Vegas - typiske svar og spørgsmål

Hvem blev de 5 cyklister dræbt i Vegas? Fem døde på motorvejen, og flere andre blev såret, anklagere sagde. Cyklisterne, der blev dræbt, blev af myndighederne identificeret som Erin Michelle Ray, 39; Michael Murray, 57; Aksoy Ahmet, 48; Thomas Chamberlin Trauger, 57; og Gerrard Nieva, 41,9 år. 2021 г.

Cykleregistreringslove - søg efter løsninger

Er der en cykellov i Filippinerne? Cykling er en alternativ måde at træne på, som længe er blevet fremmet ikke kun i Filippinerne, men globalt. I henhold til dette lovforslag skal alle hovedveje og motorveje være forsynet med cykelstier eller cykelveje, der er identificeret af Local Bikeways Office (LBO).

Cykel velgørenhed - Komplet vejledning

Hvilken velgørenhed tager gamle cykler? Sådan donerer du en cykel i Los Angeles Los Angeles Bicycle Kitchen Donations. En fantastisk mulighed tager ødelagte cykler og gør dem hele igen. Donationer fra Burbank Bike Angels. Orange County Cykeltrædonationer. Californien Bike Match. Hold hjulene rundt med donationer og genbrug af cykler. Los Angeles Cykel lov.23. 2020.

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.