Vigtigste > Cykling > Mountainbikevask - en løsning på

Mountainbikevask - en løsning på

Er det OK at vaske min mountainbike?

Skyl grundigtcykelfor at sikre, at sæbe eller produkter ikke sidder på, da dette kan forårsage problemer. Denne proces med skylning af dincykeler meget bedre uden en højtryksrenser, da det er meget let at fjerne vigtigt fedt fra lejer, headset, drejninger, bundbeslag, nav og jockeyhjul.Okay, så lad os se på en rigtig grundig cykelvask. Det er noget, jeg laver efter en rigtig beskidt tur eller før en ordentlig cykelvedligeholdelse. Jeg begynder at tage hjulene af og sådan noget.

Start med at skylle det ned, bare prøv at få det værste ud af mudderet. Du kan bruge en jetvask, men husk at jetvaskene vil føre alt fedt ud af dine lejer. Så hvis du gør det, skal du være forsigtig, hvor du sprænger den.

Jeg begynder med at cirkulere dækkene, sprænge alt snavs ud af dækkets slidbane og derefter arbejde fra top til bund på cyklen og ikke glemme at gå under sædet og under rammen. I tilfælde af en cykel med fuld affjedring med en ramme får jeg slangen, så jeg kan sprøjte bag den, og det gør også gaffelen. Du har disse små fordybninger bagpå den tredobbelte klemme, vasker dem af og også deroppe i styringen, så nu er det værste væk, og det er stadig vådt, jeg kommer derinde med noget cykelrenser og en børste til rengøring den virkelig stædige ting Fjern ting.Det er altid godt at bruge den rigtige cykelrenser. Det er formuleret, så det ikke ødelægger dine bremseklodser eller noget, eller er for hårdt for dit lak. Så brug cykelrenser, hvis du kan.

Så spray på en hel del af de ting, gå også rundt på hjulene og kom ind bag på kassetten. Jeg drejer cyklen om et øjeblik og foretager en grundig eftersyn af kæden og kassetten med den. Og når den er der, børst den af ​​og fjern ting, der stadig sidder fast der.

ben og abs træning

Gå rundt i din kæde, omkring din kassette, drej den deroppe. Og det er værd at lade det være på cyklen i et par minutter for at udføre sin magi. Så renere har været tændt i et par minutter nu.Jeg gik over med en børste for at få nogle af de stædige ting i bevægelse, nu vil jeg cum det hele. Fra toppen af ​​cyklen og under sædet arbejder jeg mig ned. Nu hvor cyklen er helt slukket, skal jeg virkelig rense kæden.

Hvis du har et cykelstativ, er det nu et godt tidspunkt at placere det der. Der er forskellige muligheder for dette. Du kan bruge en stiv lille børste.

Disse svampe er ret gode, det er en rigtig grov svamp med en skive i midten for mig at sætte kæden igennem. Eller den bedste mulighed er en af ​​de små kædereensere, hvor du fylder det op med vaskemiddel og centrifugerer kæden. Det betyder ikke rigtig noget.Det er sandsynligvis den nemmeste måde at gøre det på. Dette er sandsynligvis det, der har mest brug for albuefedt. Men forhåbentlig skal det fungere på samme måde.

Jeg vil bruge noget af det skummende kæderens. Det er godt, fordi det er rigtig stærkt, så det fjerner klæbrige ting fra din kæde. Du behøver ikke nødvendigvis bruge dette, du kan bare bruge din almindelige cykelrenser og bare male den rigtig godt. og før det godt igennem med en børste.

Så mens affedtningsmidlet gør sit job, skal jeg bruge min børste til at gå rundt om patronen og derefter skrubbe kæden rigtig godt også din mech. Okay, nu er det tid til at trække slangen af. Kæden er ren, så nu er det tid til at tage hjulene af og komme bag kædestængerne og sædeopholdene og komme ind i alle disse kroge og kroge.

Igen går jeg tilbage, bruger noget rengøringsmiddel og en børste. Stængerne på denne del er ret nemme at nå med en børste. Du bemærker måske på din cykel, at de er ret stramme.

Du vil måske finde dig selv en dejlig lille børste for at komme derhen bare for at komme ud nogle virkelig forfærdelige ting, der er derinde. Så når cyklen er ude, er det nu meget nemmere at komme ind og give kassetten en god rengøring. Igen skal jeg bruge den skummende affedtningsmiddel og børste og få de klæbrige ting derfra.

Så med cyklen alt rent og igen sammen, arbejder jeg nu på kæden. Hvis du vil lade kæden tørre og smøre på forhånd, har den en chance for at ruste. Så jeg bruger en snavset klud først og kører bare kæden igennem og prøver at få det meste af vandet ud af det.

Kæden er virkelig ren og tør nu. Kør det gennem mine fingre, der er slet ingen sorte ting, så det er fantastisk. Nu er det tid til at smøre dem igen.

sange om cykler

Så smør kæden igen. Den vigtigste del af dette er at være virkelig forsigtig, hvis du får noget på bagdisken. Dette giver en frygtelig støj og fungerer ikke korrekt.

Så vær ekstra forsigtig med at bruge spray, og hvis du gør det, bruger jeg det hernede. Jeg bruger en lille klemflaske, så jeg kan sætte den ved siden af ​​baghjulstræk. Og jeg lod det falde ned i kæden øverst lige foran støttehjulet.

Bare en lille mængde, gå igennem det. Hvis du sprøjter det hernede, vil jeg så køre en snavset klud over cyklen og rense al oversprøjten fra din kant. Okay, så der er et par små ekstra, hvis du vil tilføje det sidste hånd på din cykel.

Du kan bruge noget af denne silikonspray til at give cyklen en flot glans. Igen skal du være meget forsigtig med ikke at få noget af dette på dine diske eller bremseklodser. Så jeg har en tendens til at bruge en klud bare for at stoppe enhver spray og give cyklen lidt af den.

Det vil give det en rigtig flot glans. Jeg kalder det 'BS spray'. Træn det selv.

Jeg skal bruge en smule spray til ophængningssmøremiddel. Det er bare en meget tynd olie. Så læg lidt af dette oven på chokket, og giv stødforseglingen et godt skød for at sikre, at intet klæber til det.

Så nu skal jeg rense gaffeltætningen lidt. Jeg bruger et lynlås til dette, bare for at glide mellem gaffelbenet og forseglingen. Brug naturligvis ikke noget hårdt som en skruetrækker, det vil beskadige det.

Brug bare en dejlig, blød lynlås, sæt den ind og arbejd lidt smøremiddel i disse sæler. Okay så jeg er bare meget forsigtig med at sprøjte lidt af den smøremiddel på stativet, så løber den af, og så arbejder jeg lynlåsen rundt om gaffeltætningen, så olien kan dryppe ned og bare passe ind i olien for at passe tætningen Nu tag cykelstativet, tag fat i den forreste bremse og tryk bare på gaffelen. Du vil se, at det bare trækker støvet ud af disse sæler og tørrer det af og måske gentager det en eller to gange mere, indtil det er rent.

Så du har ikke noget af det snavs og støv på din gaffelpost. Tætningen er pæn og ren og smurt. Okay, lad os gå.

Det tog kun ca. 20 eller 30 minutter. Cyklen er virkelig ren og klar til at køre. Det er også en rigtig god mulighed for visuelt at inspicere cyklen, kontrollere for skader og også vide, hvornår noget skal løses.

Forlænger også levetiden på dine komponenter, især din kæde, hvis den altid er pæn og ren. Flere artikler fra GMBN kan findes her for Marc Beaumont, der viser dig, hvordan du vedligeholder dit headset. Det er det værd efter et par rigtig store, grundige rengøringer af din cykel.

Og også for vores top 10 mountainbike tilbehør, klik her og fortæl os, hvad du synes. Hvis du fandt denne artikel nyttig, kan du lide den nedenfor, og hvis du gerne vil abonnere på GMBN, klik på mig.

Skal du vaske din mountainbike efter hver tur?

Du burdeværerengøring af din cykel efter hverforlystelserog bestemtefternogenridehvornårdublive fanget idetregn. Så længe, ​​somdu er ikkeved hjælp af en industriel vaskemaskineduvil ikkegøreventuelle skader påditlejer, ramme eller andet (cyklerdisse dage er virkelig godt lavet).21. maj 2015

Da du ikke kan vaske din stolthed og glæde, opfordrer vi dig til ikke at følge de fleste af disse fremgangsmåder. Vi var nødt til at vise dig, hvordan du ikke skulle lade dig lære den hårde måde. Dette er kun til din underholdning. - Åh mand, se, min cykel er stadig mudret.

I det mindste er det hele tørt, det skal skrælle super let af. Hvad er det værste, der kan ske. - Hvad laver du, Blake? Tør aldrig tørt mudder af din cykel med en svamp, hold det altid vådt, når du rengør din cykel, især når du har en dejlig mousserende cykel.

fitbit og cykling

Hvis du tørrer tørt mudder af din cykel, og det kommer i solen, når det er tørt, bliver det kun ridset og ser forfærdeligt ud, vask ikke din cykel! tør. - Wow hvad et spor. - Åh kig på stranden - Åh stranden! Hvem se ja på alt mudderet, er det sand eller hvad? (skriger) - Hæv det, jeg mener normale GMBN-cykler) Hvilken sjov tur. - Lidt mudret dog - Ja - Jeg kan ikke vente med at komme tilbage i den varme varevogn. - Ja, du er ikke - Jeg Jeg smider den bare derinde. - Nej, du lægger det ikke i så. - Hvorfor ikke? - Ved du hvor ren jeg er? Jeg kan godt lide at være ren, det gør du ikke, du er som - Okay, har du så vaskemiddel? - Ja, jeg har et par ting i ryggen, som vi kunne bruge.

Lad mig få hende ud herfra hurtigt. Jeg har en kost her. - Højre. - Se, gør det bare. - Åh, det ser godt ud. - Det vil gerne gøre bagsiden af ​​varevognen bedre, ved du. - Den grove børste, ja du kan bruge denne på dine dæk til at fjerne det tykke mudder, men det vil forårsage mange ridser over hele din cykel.

Så brug venligst ikke noget på din cykel, vent til du kommer hjem. - Da Blake rengørte sin cykel tidligere, besluttede han at lade den tørre, hvilket ikke er en god ide for mig. Derfor kan jeg godt lide at knække en Moni og tage hende på.

Cykel, din cykel er våd, og så griber du en børste, og du kan se det. Se på det, Moni og børste er den bedste måde at rengøre på. Wow se på det. - Nej, nej, hvad fanden? Hvor kan du knække en Moni, smide en kaffe eller få en hel flaske? af elektrolytter i dit flaskebur ved at sprøjte det over hele din cykel, ja det slipper af mudderet, men det vil efterlade din cykel i et klæbrig, forfærdeligt, klæbrig rod.

Prøv at undgå dette for enhver pris, vent indtil du kommer hjem, så du kan vaske det ordentligt - Hej Sam, vasker vi cyklerne hurtigt, før vi sætter dem i varevognen? - Ja, det gør vi bestemt. (Afbryder gysende) - hvad der er, jetvask er bare arbejde. - Jetvask er bedst til det. (finurlig musik) - Sikker på, Jason ville have bevist, at jetvask ikke er så slemt som du tror, ​​men vil du virkelig tage risikoen? Jeg bruger strålen nu og da, men undgår konstant vask, især hvis du kommer til disse lejre.

Også når det kommer til rengøring af din cykel, er det en gennemsnitlig ting at vende den på hovedet. Det vil medføre, at alt snavs ophobes i disse kontaktpunkter. Derudover går du glip af alle de vigtige punkter, hvor du skal være ren - Awe, det var så godt, så - Whoa, hvad laver du? Du lægger det ikke med alt mudderet derinde. - Hvor skal jeg vaske det? - Nej, gå og vask - Åh ja, jeg ved - det et eller andet sted - jeg ved, hvor jeg skal gøre det.

Jeg gør det nede i dette vand - Nå, det er havet. (blød, glad musik) - Blake, nej, gør det ikke. Awe, fristende, da det er at dyppe din cykel i havet, gør dig selv en tjeneste og hvidvask den for enhver pris, dette er en hurtig måde at potentielt korrodere dine rammekomponenter og ødelægge dit lak. (Glad musik) - Åh. (Latter) - Whoa Blake, se på den enorme pyt.

Vasker du vores cykler? Cykel stinker. - Ja mand lad os gøre det. - Det vil være så godt. - Hvordan har vi det (stænk vand) Åh ja. - Kast i en pool, en sø eller en vandkrop, fristende som det er, prøv at undgå dette.

Du vil holde din cykel ren, brug ikke den skumle gamle dam, den holder ikke din cykel ren, og den lugter. - Det er meget bedre. - Ja, det var dejligt. - Nu kan vi lægge den i din varevogn , rent. - Ja, lad os gå til et andet sted - I det mindste behøver vi ikke vaske det, når vi går tilbage til huset - Tak fordi du så, denne artikel er kun til din underholdning.

Denne smukke artikel holdt dig underholdt. Hvis du vil se mere godt indhold, skal du ikke glemme at abonnere på globuserne. Hvis du vil se endnu mere sejt indhold, skal du gøre Jambe til en tekniker med Dotty, bare klik dernede.

afvis bænk russisk twist

Giv det tommelfingre, som om du elsker denne type indhold, og vi ses igen.

Hvordan rengøres en mountainbike efter en tur?

Følg disse tip, så får du detdetjob udført hurtigt uden at beskadigeditcykel.
  1. din mountainbikesnavset.
  2. Find et sted atvaskdet.
  3. Find nogle børster og skyl.
  4. Skrubbe.
  5. Rengørkæde.
  6. Rengørkassette og andre komponenter.
  7. Springedetdæk.
  8. Tør.

Er det OK at trykke vaske en mountainbike?

TILhøjtryksrenserkan hjælpe med at gøre let arbejde med at holde dinmountainbikemudderfri i vintermånederne. Efter en slurvet tur er det vigtigt at sikre dig, at du får mucken af ​​din ramme, før den størkner, for når den er tør er den sværere at bryde end en diamant.15. mar 2021

Jetwash er en fantastisk og hurtig måde at rengøre ting, der inkluderer din cykel. Skulle du rent faktisk vaske det godt, finder vi ud af, hvornår du er klar til at finde folk, der siger, at du ikke jetvasker din cykel, vil fortælle dig, at en hurtig stråle fra en højtryksslange helt vil ødelægge dine lejer Teorien er at vand presses på sarte lejetætninger og på selve lejerne, muligvis endda trækker sand og snavs med det, hvilket, hvis det var sandt, ville ødelægge alle dine lejer på din cykel, dine træningshjul, dit frihjul, dit baghjul kuglelejer, dine forhjullejer, dine kuglelejer Så headset-kuglelejer og dine pedallommer kan potentielt være en ret dyr fejl, men ser det ud til at jeg ikke tror, ​​nogen kender professionel mekanik, du bruger jetskiver hver dag, så de skift dele oftere og som cross-fodboldchauffør kender jeg ham Værd at kæle en lille jetvask, det er bogstaveligt talt forskellen mellem at vinde et løb og stå på sidelinjen og bytte to ødelagte cykler så er vi nødt til at finde ud af om jet washi ng vil ødelægge din cykel, men du vil tilgive mig, hvis jeg er lidt skæv, når jeg ser på dette for at se, om vi kan bryde den, tydeligt skræddersyet af mesterhånd Tom Sturdy, hvis du bare vedhæfter en populær og velbrugt krumtap til det og se, hvor lang tid det tager at vaske strålen, og alligevel er den kommet et par miles, men mig jeg bogstaveligt talt bare pakket lejerne med frisk fedt, så efter en hurtig jetvask vil jeg demontere det igen, tjek for vandindtrængning og se om vores fedt stadig er i position, afhængigt af resultaterne kan vi derefter opbygge det igen og stadig have det til at vaske noget, hvor lang tid tager det at sprænge vores bundbeslag? Sekunder vil ikke være meget begejstrede Bed os om at komme ud, men jeg har noget fugt udefra. Jeg er nødt til at slå den ydre forsegling af ja der er ikke noget indeni den er fuldstændig smurt y der er intet spor af vand på dette tidspunkt, fem sekunder med skylning af dysen overlevede niveau et fuldstændigt Påfyldning færdig tyve sekunder nu flydende derinde vi kommer virkelig ind nu kommer åh der er lidt mere fugt denne gang er der stadig ingen spor af tørt fedt, der var en temmelig seriøs dyse, der var det, der var nu 25 sekunder nøjagtigt et minut derfra, jeg kommer virkelig ind denne gang, jeg vil virkelig rense det op et minut, vende lidt fugtigt og vaske objektet i 25 sekunder, hvad synes du tør fedt eller ingen brise åh min dag ja ja stadig fedt intet vand, jeg får en segl en segl okay, der er bogstaveligt talt ingen forræder end noget andet vand derinde, lad os tage det op til 11 eller to minutter to minutter J et WashingHell du får så jeg tror jeg så et punkt på kranken der kanaliserer vand lige ind i den nederste bh cket, så jeg dræner så meget derfra som muligt, hvis nogen nogensinde gjorde det på deres cykel for at rengøre det og rengøre det, hvor minutter så godt, jeg ved ikke om bundbeslaget, men jeg blev våd, når vand trængte igennem denne gang i to, tre minutter og 25 sekunder, og vi fik noget vand i den første tætningssål. Lad os se, hvordan vores lejer ser ud i tamati, som ikke ser så slemt ud, det er næppe sådan? fedtet er blevet vasket ud, men vi begynder at komme om lidt 3 minutter og 25 sekunder, så hvad betyder dette alt sammen, så jeg overlader dig til at drage dine egne konklusioner, fordi jeg ved det for nogle af jer, der er i live og i virkelig tørre områder, men ideen om at få din cykel våd er faktisk helt fremmed for dig, og så antagelsen var sandsynligvis ret skræmmende for os i tempererede klimaer, selvom det sandsynligvis ikke virker så slemt, og for mig personligt gør det ikke ' Jeg ændrer ikke rigtig noget, fordi jeg altid har været meget tilfreds med ideen om at vaske en rigtig beskidt cykel lejlighedsvis og altid forsøge at undgå følsomme lejer, selvom jeg synes, det giver mig lidt mere selvtillid end det jeg laver er ikke dårligt, selvom dette bare er en bundbeslag, og faktisk er dit headset sandsynligvis lidt mere følsomt, og jeg har ikke en ah fra dine træningshjul, forhåbentlig har de noget? er hvis du er en af ​​de mennesker, der tror, ​​at du ikke kan vaske din cykel, kan det få dig til at tænke over, tydeligt at det ikke bare falder fra hinanden foran vores øjne, tænk ikke bedre, du blander dig derefter i kommentarfeltet nedenfor skal du vaske din cykel ren alligevel, inden du går dertil, abonner venligst på GCMits ganske enkelt, bare klik på kloden, så er den klar, og hvis du vil have mere indhold, vil det tydeligt byte indhold vaske deroppe, du kan rengøre en beskidt cykel uden Jetwash og derunder som en professionel mekaniker renser en cykel med Jetwash

Hvor ofte skal du vaske en mountainbike?

Hvor ofte skal detjegvaskminmountainbike? Ideelt setskal du gøreen hurtigrenog smør igen efter hver hård tur eller to. En mere dybtgåendevasker nødvendigt, hvisduride gennem regn eller mudder.29. juli. 2020 g.

Hvor ofte skal du vaske din mountainbike?

Hvordanofte skal jeg vaske min mountainbike? Ideelt setdu skal gøre enhurtigrenog smør igen efter hver hård tur eller to.TILmere dybtgåendevasker nødvendigt, hvisduride gennem regn eller mudder.29. juli. 2020 g.

Er det OK at bruge WD40 på cykelkæden?

Kan jeg bruge WD-40at smøre mincykelkæde? Nej. Du burde aldrigbrug WD40somkædesmøremiddel sidenWD-40er IKKE et sandt smøremiddel, da det er primærtbruger som opløsningsmiddel eller rustopløsningsmiddel.24. mar 2020

Er det OK at vaske din cykel med vand?

Mest beskidtecykelkomponenter kan rengøres ved at tørre dem forsigtigt aftilfugtig eller tør klud.Vask din cykelmedtilHøjtryksslange kan beskadige følsomme lejesystemer overaltdin cykel. Så nårvaskmedvand, gør det omhyggeligt.

Kan du slange din mountainbike ned?

Tilmountainbikes,duskal rengøredin cykelefter hver mudret tur eller hvert par uger med regelmæssig brug i tørre klimaer. Så,Kan dubrugen slangedin cykel? JA! Dog med ordentligcykelvasketeknik ved hjælp afen slangeogtilspand sæbevand erdetbedste mådetilditkøre sparkley og ren!

motobecane vejcykler anmeldelser

Hvad kan jeg vaske min cykel med?

Fyld din spand med varmt vand og nok vaskemiddel til at lave en god flok skum, hvilket gør rengøringen lettere. Begyndevaskfår dencykelvådt ved at dryppe vand ovenfra med en slange eller ved at dyppe svampen og klemme den overcykelat våde det helt. Eller du kan hælde varmt sæbevand fra spanden.

Hvad er den bedste måde at vaske en mountainbike på?

De bedste måder at fjerne snavs effektivt, let og med de bedste resultater. Mudder. Selvom det kan synes godt at glide rundt i, mens du er ude at ride, er det en absolut smerte at rense, når du kommer hjem.

Hvor ofte skal jeg rense min mountainbike?

Rengøring for ofte gør mere skade end godt. At skrubbe det med en hård børste hver uge er en sikker måde at mindske cyklens levetid på. Hvis din cykel faktisk er snavset, er det når den har brug for et bad. Find et godt sted at vaske din cykel. Læn den mod en væg, læg dens støtteben ned, eller læg den i et cykelstativ.

Kan du vaske en cykel uden slange?

*** ANSVARSFRASKRIVELSE: Hvis du kører på landevejscykel, kan du generelt klare dig uden at bruge en slange. Spring sprøjten ned og gå direkte mod affedtningsmidlet. Brug en hastigheds affedtningsmiddel, der ikke kræver skylning med vand. Og brug en blød, ren klud til at tørre rammen ned og påfør en beskyttende lak.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Michel le højde - hvordan beslutter du dig?

Hvorfor er Michel Le-stemmen så høj? Michel'le har en unik, knirkende stemme, fordi hun snakker over strubehovedet. Michel'le forklarede, at det er fordi hun taler over strubehovedet, og hendes sang kommer fra hendes mellemgulv. I et interview med The Breakfast Club i marts 2015 sagde Michel'le, at hendes stemme altid har været sådan.

Citi cykel drop off - praktiske løsninger

Hvordan returnerer jeg min Citi Bike? Hvordan returnerer jeg en cykel? Du kan returnere din cykel til en hvilken som helst station, når du er færdig med din tur, brug mobilappen eller Station Map for at finde tilgængelige dokker. Sæt din cykel godt i docken (men smæk den ikke!). Vent, indtil lyset på docken bliver grønt for at sikre, at den er låst.

Gå væk fra din mave - mulige løsninger

Kan du miste mavefedt ved at gå? Walking er en træning med moderat intensitet, der let kan integreres i dit daglige liv. Blot at gå oftere kan hjælpe dig med at tabe sig og mavefedt samt give andre fremragende sundhedsmæssige fordele, herunder en nedsat risiko for sygdom og forbedret humør.

Canyon landevejscykel USA - løsninger på problemerne

Sælges Canyon-cykler i USA? CARLSBAD, CA 16.8. 2017 Canyon, en af ​​verdens mest innovative cykelfirmaer, har officielt lanceret salg til forbrugere i USA. Prisbelønnede, tysk-konstruerede vej-, bjerg-, triatlon- og pendlercykler er nu tilgængelige direkte fra www.canyon.com med levering til alle 50 stater.

Oakley true bridge - søg efter løsninger

Hvad er Oakley True Bridge? Velkommen til Oakley Trubridge, et rammefittingsystem, der er super nemt at bruge og giver brugerne mulighed for at vælge en næsebro, der passer bedst til individets ansigt. Hvert Trubridge-par briller leveres komplet med fire udskiftelige næsepuder i forskellige størrelser.

Hvem vandt turen i dag - søg efter løsninger

Hvem vandt dagens etape af Touren? Mark Cavendish