Vigtigste > Cykling > Min cykel blev stjålet for nylig - praktiske beslutninger

Min cykel blev stjålet for nylig - praktiske beslutninger

Hvad gør du, hvis nogen stjæler din cykel?

Hvad skal jeg gøre, hvis din cykelerstjålet
 1. Kontakt politiet.Hvis din cykelerstjålet, skal du indgive en politirapport.
 2. Tilmelddin cykel. Også selvomhvisdu registrerede dig ikkedin cykelfør det varstjålet, du kangørså efter.
 3. Alert lokale bonde butikker. Det kan det ikkegørdig noget godt, men det kan ikke skade at prøve.
 4. Tjek lokale annoncer.(dramatisk musik) (mystisk musik) - Før jeg kommer til selve artiklen, vil jeg bare påpege, at dette ikke er skræmmende taktik eller noget lignende, men desværre har vi nogle skruppelløse mennesker blandt os, der ønsker at stjæle vores stolthed og glæde, og hvis du er som mig, har du arbejdet godt og hårdt, så du kan spare for at købe det. Så i dag ser vi på et par hack, så du ikke behøver at bære en stor gammel kæde og hængelås rundt med dig på din træningsture. Plus, denne artikel er virkelig bare et forsøg på at stoppe den opportunistiske tyv mere end en professionel, for ærligt talt kommer de igennem næsten alt, hvad du lægger i vejen for dem. (Glad musik) Dette er nøjagtigt når cyklister elsker caféer.

De elsker også kaffe, og de elsker også kage. Så hvis du går på caféen, hvorfor ikke lade din cykel være i det højest mulige gear. Så den store kædehjul og den lille lille kædehjul bagpå, så hvis nogen kommer hen og prøver at tage den, medmindre de er bygget som en sporsprinter, ved de sandsynligvis ikke, hvordan gearene fungerer, og de kommer ikke ind være i stand til at trække med nok styrke, og du kan bare stoppe dem sådan! (mystisk musik) (optimistisk musik) Nu den næste, jeg fik fra en ven af ​​Adam Hansen-kanalen, da jeg så noget på hans Twitter-side.

Hvad han gør, når han stopper på en café eller bare midlertidigt på sit fælgbremsehjul, fjerner han faktisk hjulet fra frafaldet, bare skubber det let fremad eller bagud, så dækket faktisk hviler på undersiden af ​​bremsekaliberen eller gaffelkronen , hvilket betyder, at hvis nogen prøver at stjæle det, når de prøver at få det på, så falder de bare fladt på deres ansigt, med denne cykel har jeg denne bremse, så du bare kan fjerne din gennemaksel, hvilket betyder, at hvis en tyv prøver at køre på dem, forhåbentlig falder forhjulet ud, og de lander fladt på dit ansigt, alternativt kan du bare tage baghjulet ud af dropoutet der også, bare husk at stramme gennemakslerne selvfølgelig, det kunne ikke kun få du er øm, men også ud af lommen med nogle mulige skader på cyklen. (mystisk musik) (glad musik) Hvis du har standard fælgbremser, kan jeg selvfølgelig give dig nogle råd bare for at løsne hurtigudløsningsmekanismen på selve tykkelsen, stram tøndejusteringen helt og prøv derefter at låse hurtigudløseren igen mekanisme, med det bogstaveligt talt, hvis nogen forsøger at køre ud på en cykel, er de på vej med låste bremser. Det vil ikke være særlig let, min favorit, men jeg ser stadig folk gøre det. Hvis de vender det uden for butikker og caféer fra tid til anden, vender de bare deres cykel på hovedet, hvilket er noget for en af ​​disse tyve gør det er mere ubelejligt at gå med og tage det med.Afhængigt af hvor du skal hen og hvor meget plads du f.eks. Har i lommerne, kan du tage noget som dette med dig, dette er en næsten industriel lynlås, hvis du vil. Dette kommer fra Hiplok og har endda en integreret kombinationslås. Gå på din cafe ride, fordi den sandsynligvis er lille nok til at passe i din jersey lomme, eller endda hvis du er på en togtur, hvor du ikke altid kan holde øje med din cykel, slip en tyv og vær os ærligt, hvis en cyklen er låst, og en ikke, tyven er mere tilbøjelig til at tage den ulåste version.

Nu kan du gøre endnu et frækt lille trick ved at bruge dine hjelmstropper og spænde som en midlertidig lås, og mine cykelvenner, vi har en regel, ingen hjelme på cafébordet. Så hvorfor ikke bruge det af denne grund? Så bare vikl det rundt om et stelrør, fastgør det til noget, du ikke kan flytte. Så hvis tyven prøver at tage det, kan de ikke. (dramatisk musik) Nu kommer denne sidste lille nugget fra min kollega Ollie, der siger hvorfor ikke skaffe noget papir, lægge alle dine detaljer på det, laminere det og derefter opbevare det i et af stelrørene, skub det ind i det øverste rør for eksempel , tag gaffelen ud og gør det samme.

Så hvis din cykel desværre er blevet stjålet, men heldigvis skal findes af politiet, når du officielt skal identificere den, kan du fortælle dem nøjagtigt, hvor noten er skjult og bevise, at den i det væsentlige er din. Så kunne du selvfølgelig bare bede en af ​​dine venner om at tage sig af din cykel, når du stopper på en kaffebar, mens du går ind og får noget, og omvendt, bare for at være ekstra sikker. Her er vi, et par sikkerhedshacks, så din stolthed og glæde forbliver lidt mere sikker, når du hurtigt går ind for lidt kaffe og kage.Håber du nød det, så lad mig det vide, selvom dine sikkerhedshacks bare er nede i kommentarfeltet nedenfor. Og husk også at lide og dele denne artikel med dine venner, glem ikke at tjekke GCN-butikken på shop.globalcyclingnetwork.com, vi har meget, du kan prøve.

Og nu til en anden god artikel, denne gang, hvordan fungerer et frihjul? Hvordan fungerer forskellige typer frihjul? Bare klik her nedenfor.

Hvad gør politiet ved stjålne cykler?

Du tror måske, atpolitiviljegørikke noget. Du tror måske, det er spild af tid. Men faktum er, at næsten halvdelen afstjålne cyklerbliver til sidst inddrevet afpoliti. Men hvis de genopretter enstjålet cykelog du har indsendt en rapport med et serienummer, de linker den til dig, og du får dincykeltilbage!Okay, hvad hedder du? >> Malcolm. >> Malcom- >> Ja, jeg har noget- >> Hvad er dit efternavn, Malcolm Ziegler? >> Ja. >> Okay, har du dit ID med dig? >> Nej, ikke mig. >> Okay. >> Men det var ikke os, vi kørte slet ikke denne uge. >> Hvor bor du, opholder du dig her? >> Ja. >> Okay, okay. >> Jeg er færdig i dag kørte ikke, han stoppede virkelig bare herinde. >> Hvem er den fyr? Hvem er den fyr, der går ned ad gaden? >> Det er hans ven. >> Okay. >> Du bliver deroppe et eller andet sted. >> Okay, gør mig en tjeneste mand og gå videre, læg dine hænder bag ryggen, okay? >> Hvad gjorde jeg? >> Du har en stjålet bil. >> Hvad? >> Du vil tjekke dette ud for mig. >> Hvad? >> Gør mig en tjeneste, mand, kom bare hen til min bil herovre, okay. >> >> Kan jeg få fakturaen? Sælg det og vise dig, at jeg har købt det? >> Ja, ja, ja, vi tager os af alt, hvad mennesket har.

Men hvad du skal gøre, er bare at holde fast her for mig, okay? >> Okay, hvad gjorde jeg? >> Bare hold mig her, okay? Så her er hvad der foregår, okay? Køretøjet blev derfor registreret som stjålet. >> Hvilken? >> Den snavscykel derovre, Suzuki. Så jeg ved, du forsøgte at sælge det på Facebook-markedet, okay, det blev rapporteret stjålet, det blev opført som stjålet.

Så du har en stjålet bil lige nu. >> Nå, kan jeg vise dig det? salgskontrakten jeg købte den fra? >> Under alle omstændigheder kan du bestemt vise mig det. >> Jeg mener, jeg stjal det ikke, jeg kan vise dig det. >> Hvor er salgskontrakten?>> Jeg tror, ​​han er i mit hus et eller andet sted. >> Okay så hold bare fast for mig, gør mig en tjeneste sir, gå og gå lige herover. >> Min Gud. >> 57 to mænd, 1095 >> Jeg skal til politistationen om et øjeblik. >> Ja, ja, ja, bare vent, hold fast.

Lad mig gøre det rigtigt hurtigt. Jeg er nødt til at søge efter dig, okay? Er det din telefon, lige der? Mig vil jeg bare lægge det her, okay sir. >> Okay, og så er der nøgler - >> Ja, sir. >> Hvor gammel er du? >> 14. >> Okay, sagde du 14? >> Ja, Sir >> Okay. >> >> Ja, vi tager det ud for dig. >> >> Ja, der er lidt derinde.

Okay sir, gør mig en tjeneste og del dine fødder for mig, se meget hurtigt på mig. Åbn din mund, sir, tungen op og ned. Jeg sætter pris på det.

Og så vil jeg have dig til at gøre dette for mig igen. >> Hej hvad sker der, officer? Er du god? dine forældre derhjemme, mand? >> Ja, de er i huset. >> De er- >> Kan du ringe på døren og bede min far om at hente salgskontrakten? Det er i huset et eller andet sted. >> Okay, ja det vil jeg ikke - >> Vi tager os af det, sir. >> Okay, okay. >> Vi tager os af det. >> Okay, godt. >> Sætter pris på det.

Sir, kan du åbne din mund? Tunge op og ned, værdsat det. >> Okay, og lad mig tjekke dig lige her. >> >> Jeg kan få den nøjagtige dato for dette, jeg får den til dig om et øjeblik, okay sir.

Og sir, giv mig et sekund, læn dig let. Okay, jeg gør det virkelig hurtigt, okay? Okay så hvad skal jeg? du er nødt til at gøre det, jeg får dig bare til at sidde her. Okay, jeg åbner bagsiden af ​​>> politibilen. >> Bare sæde mig nu, sir.

Vi tager ingen steder endnu. Jeg vil bare sætte dig ned, så du ikke skiller dig ud her, okay, på gaden. Nu er du lidt høj, så det kan være lidt- >> Er du okay? >> Håndjernet. >> Hvad er der galt? >> Håndjernene. >> Okay, kom ud, jeg ordner det for dig. >> >> Hvad er der galt med dig? >> Den rigtige er som ægte >> Jeg har det.

Okay, okay, hold mig bare fast. Og, sir, lad mig gøre det meget hurtigt, så de ikke gør det. >> Frøken Andrea, hent min far, han er i huset, bare ring på dørklokken >> Mor, vi tager os af det, vi får hans far.

Gå videre og sæt dig ned. >> Det er stadig, jeg mener, det gør ondt. >> Hvilken er det? >> Denne.

Er det din nabo? >> >> Okay. Vil du gøre mig en tjeneste? Bare gå derude og vend dig væk fra mig sådan? Sådan kan jeg sørge for, at tiden kommer. >> >> Ja.

cadex hjul

Jeg har dig, jeg har dig Der går vi, lidt bedre? >> >> Okay. >> Det kommer tættere og tættere på. >> Der går vi. >> >> >> Ja, du kan tage plads. >> Hvis du vil holde dine ben derude, er du en stor fyr, mand.

Hvis du vil hænge dine ben ud og bare sætte dig ned, kan du også gøre det. >> >> Jeg arbejder på at få dig ud af det snart, okay. >> Bliv ved med at samarbejde med mig.

Jeg sætter pris på det, og vi ordner det hele. >> >> Og sir, og jeg siger ikke, du stjal det G Vi har lige fået en stjålet bil. Vi siger ikke, at du stjal køretøjet, okay, det siger jeg slet ikke, okay? Men det er stadig en forbrydelse at eje en stjålet bil.

Så han taler til din far. >> Hvis du kan bruge min mobiltelefon, kan jeg vise dig nøjagtigt, hvor jeg købte den. Vi mødtes i Lillington Presbyterian Church.

Ved du hvor det er? Nå, din far kommer herover. >> Det var omkring 8:30, da vi mødtes. >> Hej, hvordan har du det, sir? >> Far, jeg har brug for salgskontrakten >> Årsagen til, at alt dette går ned, er, at køretøjet blev rapporteret stjålet på National Crime Information Center.

Har du tilfældigvis salgskontrakten, sir? >> Jeg ved ikke, hvor det er. Enten i mit værelse eller i garagen. >> Du Jeg er nødt til at fortælle mig, hvor det er.

Jeg så dig udenfor, men hvad fik du Hvad hedder den fyr, der solgte dig cyklen? >> Jeg tror, ​​det er Tony eller noget. Hvis du går på min telefon, kan du se på Facebook-profilen. >> Er salgskontrakten? >> Se på tælleren og se om den er der. >> Hvilken tæller? >> I køkkenet har den første alt, hvor du lægger posten. >> Hvis det ikke er der, skal du stoppe ved garagen. Ved du hvor luftkompressorens ting er? >> Så hvad sker der med mig her, som når du er rundt omkring? >> Så hvad vi skal se nu er, at vi skal se salgskontrakten. >> >> Lige nu prøver jeg at tage mig af det, da du ejer det, jeg mener, det er stadig teknisk den, der ejer et stjålet køretøj.

Men selvfølgelig, hvis der er en salgskontrakt, og hvis du har hvad? Hvis du fortæller mig, at det er sandt, er vi bestemt klar til at arbejde sammen med dig. Og >> Nå, jeg mener, jeg tror, ​​du vil tage alt dette, tage cyklen. Får jeg de penge, jeg brugte på? cyklen? >> Så nu, min mand, et skridt ad gangen.

Hvad jeg skal gøre er at få nogle oplysninger fra dig, stave dit fornavn sådan, sir, det er Malcolm, er det rigtigt? >> MAL. >> Okay. >> KOLM. >> COLM, gotcha, hvordan stave du dit efternavn, sir? >> ZIGLAR. >> Og fødselsdato? Og så sagde du, at du var 14? >> Ja, okay, okay. processen er også lidt anderledes.

Så vi sætter dig ikke i fængsel eller noget andet. Jeg skal bare tale med denne officer. Se hvad han har.

De arbejder for at få salgsregningen, og så går vi videre, okay. >> Okay. Er der nogen måde, du kan gå på min telefon, så jeg kan vise dig, hvor jeg mødte fyren og alt? >> Så hold fast for mig, de kontrollerer salgskontrakten.

Når det hele er afgjort, arbejder vi sammen med dig, okay? >> Far, der er flere af dem. Der er et par forskellige. >>>> Det er hvad jeg siger, det skal være på tælleren, der har al posten, ellers vil det være på mit værelse. >> Hvor i dit værelse? >> Hvis det er et sted i mit værelse, vil det være så snart du går, hvis du går til mit værelse, skal det være på sengebordet d.

Men jeg er ret sikker på, at jeg lægger det på disken, hvor posten går. Sir, har du kopier af alt? Jeg kan se, at du har noget der. >> Det er dem, han lige udfyldte, fordi han ønskede at sælge det. >> Jeg har det okay, okay. >> Men vi leder efter det, hvor fik vi cyklen fra?>> >> Jeg ved hvor, hvad var der for to uger siden? >> For en uge siden på en onsdag eller torsdag. >> Så det er hvad jeg spørger.

forbrændte kalorier mountainbiking

Hvor er? Underskrev fyren ikke en? >> Ja, han skrev en. Se, jeg er ret sikker på, at det er her, du lægger posten på disken. Så du der? >> I hulen? >> Nej, jeg tror ikke, hun ville være i hulen, hun ville være lige der et sted. >> Jeg ved, at det ikke er det mest bekvemme lige nu, men vi får dig derfra snart, okay? >> Okay, skal du bare bruge telefonnummeret til den fyr, jeg købte det fra? Fordi jeg kan give dig hans mobiltelefon. >> Hold det ud for nu, okay, så fortsætter vi om et øjeblik.

Yeah, yeah, yeah, så hvis du bare går læg dine ben ind for mig et øjeblik. Okay har du det? Vi er næsten der. >> Hvilken størrelse sko har du på, som en 14? >> >> Ja, jeg har en 14. >> Okay, hold mig godt fast, mand, okay? >> Er han fængslet, eller er han >> Han er bare fængslet, fordi han er 14, >> han er 14? >> Ja. >> Okay. >> Nå, jeg har allerede forklaret ham, at han i øjeblikket er fængslet, det fortalte jeg ham. >> Så hvorfor bliver han arresteret? >> Dette er en stjålet bil. >> Okay, så- >> Jeg mener, Dave bekræftede VIN, ikke? >> Var det før, bekræftede du det, før du- >> Jeg arresterede ham, og så bekræftede vi det. >> Okay så derfor spurgte jeg, om han blev fængslet. >> Han er fængslet >> Okay så tydeligvis er han teenager, ikke? >> Ja. >> Du beskylder ham ikke for at stjæle nej. >> Okay, for det skete naturligvis ikke dig. >> Ja. >> Så det værste, du har? >> At eje en stjålet bil. >> Hvad vil du gøre, tror du, du får sikker forældremyndighed og alt det der? >> Sandsynligvis ikke. >> Eller et andragende >> Okay, jeg går ikke nogen steder i 14 personligt.

Du hører, hvad far, der er ingen mening at lade ham være håndjern i bilen. >> Hvis han var 18, og du kunne tage en for stjålet ejendom, Anders. Du vil ikke sætte ham i fængsel, ikke, det bliver en andragende. >> Mm-hm.

Jeg vil slå det fra, spørgsmål til dig. Tilsyneladende ved jeg, at de arbejder på at få en salgskontrakt. >> Jeg stillede ham ingen spørgsmål, men han holdt munden.

Sagde, at han fik det fra en fyr i Wellington, okay? Min helhed er, at jeg lovligt ved, at han stadig kan sigtes. >> Hvis han personligt har en salgskontrakt, voksede jeg op på snavscykler på firehjulede. Jeg har tre i huset nu. >> Jeg løb aldrig, før jeg var politimand.

De fleste stjal en. Du får en salgskontrakt, og du tror, ​​den ikke er stjålet, fordi du har en salgskontrakt, og VIN er korrekt. han køber det for os, han køber cykler, der har problemer, reparerer dem og sælger dem.

Det er hvad han gør. For mig personligt ville jeg give alle oplysningerne til Harnett County. >> Okay. >> Hvis han har en salgskontrakt, mener jeg- >> Du ville ikke andrage? >> Dybest set siger du, at hvis han har en salgskontrakt, vil du ikke ende med at andrage. >> Nej, - >> Ja, selvfølgelig. >> Hej, hvor tror du, hvor salgskontrakten kunne være? >> Du kan komme ud, vi tager håndjernene af. >> Hvor tror du, hvor salgskontrakten er? salget kunne være? >> >> Ja, jeg ved, at din far slog nogle ud. >> Sir, gør mig en tjeneste, fortsæt og del dine fødder lidt, del også dine fødder også.

Bøj dig frem, så jeg kan få nøglen, okay? >> >> Adskil også dine hænder. >> >> Adskil hænderne. Gå. >> >> Okay, gå videre og tag hånden til mig, sir. >> Hvilket? Dette, du har det. >> at kigge efter det.

Jeg lægger dem normalt på disken på mit værelse. >> Jeg tjekkede skrivebordet. >> Okay, vi kan gå ind med ham og. >>> Jeg kan gå ind med dig. >> Betingelse en. >> Ja.

Hvordan kan jeg spore min stjålne cykel?

Her er nogle hurtige og nemme tip tilsporedet ned:
 1. Rapporter dincykel stjålettil politiet.
 2. Ring lokaltcykelbutikker.
 3. Besøg lokale markeder og beslaglægg værfter forstjålne cykler.
 4. Registrer dincykelsomstjåletcykelgenoprettelsessteder.
 5. Søg på online markedspladser.
 6. Informer dit forsikringsselskab.
 7. Spred ordet.
 8. Konklusion.

Denne artikel handler om AirTags. Du ved, disse nye små møntformede chips, der synkroniseres med Apple FindMy-netværket, så du kan holde styr på dine nøgler eller din rygsæk eller noget andet, du sandsynligvis mister. Der er masser af artikler lavet af folk, der viser, hvordan AirTags fungerer i deres hjem, men jeg har ikke set nogen virkelige verdensprøver med faktiske mistede genstande.

Så ideen var enkel: Jeg gik rundt på min universitetscampus med min ven Collin, han skjulte to ting, så jeg kunne finde og finde dem, og jeg ville bevidst efterlade to AirTags natten over for at se, om de blev returneret, ville eller bare finde den næste dag. Jeg kunne aldrig have forudsagt, hvor reel denne test faktisk ville være. Denne artikel har netop taget en stor drejning.

Det er omkring to miles væk nu. Det er det! det er det! det er det! Åh, han er derinde som et sværd. Jeg går ikke efter.

Undskyld, jeg tror jeg mistede denne rygsæk i går

Men først et ord fra vores sponsor Elago. Elago sendte mig nogle varer fra deres MagSafe-samling, og de er hurtigt blevet min foretrukne metode til opladning af mine enheder. Opladningsnavduoen er en nem måde at oplade din iPhone og Airpods eller to iPhones på samme tid.

Så er der MS2-opladningsstativet. Dette får din telefon til at se ud som den flyder, da den fastgøres magnetisk til MagSafe-opladeren, og jeg bruger dette som min natlige opladningsstativ ved sengen. Og endelig er min personlige favorit grebstativet.

Dette fungerer også som et lille stativ, der understøtter din telefon og oplader den på samme tid, og jeg satte dette op i mit køkken for at se podcasts, mens jeg laver mad. Og dette er blot nogle få genstande fra samlingen. Der er mange flere muligheder og farver at vælge imellem på hjemmesiden, så du kan vælge den stil, der fungerer bedst for dig.

Hvis du er interesseret, kan du finde linket i nedenstående beskrivelse. Nu tilbage til artiklen. Okay, tingene ved disse AirTags er, at de skal være et befolket sted, når de arbejder ved at pinge dem fra andres iPhones.

Okay, så vi lader det være her, og forhåbentlig kommer nogen over, og deres iPhone pinger det. Men vi lader det være her i mindst et par timer. Okay så den første af disse lad os gemme os i nogle buske for at se om du kan finde den.

Præcis her. For den næste, øh, vi går op højt, så vi går op i et træ. Okay, hæng på den gren.

Black Belkin, vi lader ham bare være her ved banken. Okay, det er cirka 40 minutter siden jeg placerede den sidste AirTag. Jeg åbner FindMy-appen og ser, om de blev fundet.

Jeg var nødt til at droppe og slippe Collin, han fortalte mig ikke, hvor placeringerne var, men vi får det på FindMy og forhåbentlig er de blevet opdateret. Lad os gå videre til FindMy-appen. Okay, alle genstande blev fundet i mindst de sidste 10 minutter.

Det ser ud til, at den sidste, vi efterlod i denne bank, stadig er der, rygsækken er der stadig, og så må disse to være de andre, som Collin forlod. Jeg tror, ​​dette er den hvide Belkin AirTag, og denne anden skal være den egentlige Apple læder AirTag. Så dette er virkelig gode nyheder, det viser, at Apples FindMy-netværk er superkraftigt, i det mindste i godt befolkede områder.

Så nu finder jeg forhåbentlig de to, som Collin forlod tidligere, og så skal vi være, jeg kan forlade de to andre natten over, måske et par timer mere, og se om nogen henter dem og prøver at underrette mig. Okay, vi kaldte anvisningerne, og grundlæggende vises kun Google Maps (Apple Maps), hvis du er længere væk fra AirTags. Okay, 3 m, 3 m væk.

Det må være her et eller andet sted. Okay, på min venstre side. Lad os gå, det er herinde et eller andet sted.

Der er det. Okay så dette var meget nemmere at finde, end jeg havde forventet, det var temmelig godt skjult, men retningerne var ret nøjagtige, og når du først er kommet ind i det område, hvor du kan aktivere denne nøjagtige placeringssporing, skal jeg finde ud af, hvad det faktisk betyder 'præcision søgning 'og den er kompatibel med iPhone 11 og nyere. Det gør det bare super nemt.

Jeg fandt det inden for 20 til 30 sekunder. Hvis vi går videre til det næste emne, har vi Apple-nøglering. Lad os se igen på disse instruktioner.

Og jeg tror, ​​det er bare vejen tilbage, vi lige er kommet igennem. Og her kan du se et af de få problemer, jeg havde, da jeg fandt min artikel. Da jeg fik anvisningerne, var det hele vejen ned på gaden, så jeg gik derhen, ledte efter det og opdaterede derefter ud af ingenting, og jeg er på vej tilbage i en helt anden retning.

Men efter at den blev opdateret igen, var den på det rigtige sted. Okay, det ser ud til at det er ved at være heroppe. Okay lige foran mig.

Hvor er det

Og på det tidspunkt tænkte jeg ikke rigtig på, hvordan man bare ramte afspilningsknap, som får AirTag til at begynde at ringe, og jeg ville have fundet det inden for få sekunder, så jeg kunne have spildt omkring et minut eller bare ved at lede efter det . Okay, en meter længere, ah, der er den. Dette er et andet ret godt skjulested, men ikke godt nok til AirTags.

Ja, det afskærer jeg bestemt. Jeg tror, ​​vi vil bare vente på de næste to varer natten over, og forhåbentlig henter nogen dem og faktisk tror, ​​de er tabte og prøver at returnere dem til mig. Okay så denne artikel tog bare en stor drejning, det var ikke det, jeg forventede i første omgang, men det ser ud til, at den rygsæk, jeg efterlod udenfor, faktisk blev taget.

Jeg vil ikke sige, at det blev stjålet endnu, fordi jeg ikke er sikker på, om de har til hensigt at returnere det, men ifølge min app-søgning er det omkring to miles væk i øjeblikket ser det ud til at være i denne park Santa Rita Park I ' Jeg har været der før, lige hvor min gamle lejlighed var, så planen er at hente min ven Colin her om en times tid og gå derhen og bare tjekke stedet og se, om jeg kan finde rygsækken. Heldigvis er der intet værdifuldt i rygsækken, det er bare luftstemplet, og rygsækken er stort set tom. Jeg er ikke en meget konfronterende person, og hvis hun tog dette tilbageslag, ved du måske, at de har brug for det mere, end jeg kan. Du kan se, at det sidste par nøgler, jeg forlod natten over, stadig er der.

Jeg er sikker på, at hvis jeg gik lige tilbage til dette sted, ville de bare være ved siden af ​​bænken, så jeg vil sandsynligvis gribe nøglen hurtigt og derefter gå over til forhåbentlig at finde rygsækken. Lad os gå, vi er omkring en kilometer væk, og vi skal bare derhen og se hvad der foregår. Jeg håber bare, at han stadig er der af en eller anden grund.

Jeg har allerede forestillet mig dårlige måder, at dette kunne ske, det bliver interessant, i det mindste var det en meget gennemsnitlig test, som en teknisk gennemgang, og nu er den fuldstændigt udsat. Se om du opdager det Nej, jeg laver en løkke, måske gennem parken ja, se bare efter det, det er det, det er det, åh han fik som et sværd derinde, du så det, nej, han havde en machete i det, det var noget med et stort håndtag, jeg så ikke bladet eller noget, der var det mest skræmmende, du synes, jeg skulle bede om det åh ja hvad hvis han trækker en kniv på mig eller noget går hurtigt, så jeg bliver en anden en løkke se bladet undskyld um jeg tror jeg mistede rygsækken i går, du kan beholde posen, det er ok, men jeg har en lille sporingschip på det, se de kom lige ud som en lille sort hængende del, det er et nyt Apple-produkt, det er ikke at du ærligt talt ikke kan holde det, skal du ikke bekymre dig, du kan beholde det ja, du kom ikke herhen du er nej, jeg kørte forbi fordi jeg ledte efter posen hey så nej jeg ikke kom af tvillingebroren nej nej nogen kom forbi tidligere det så lidt ud som dig åh nej for meget åh ja ja, jeg gik ikke forbi før okay en dejlig dag have en dejlig dag tak så meget Mission acc forsinket takket være Air Tag, så alt gik godt, jeg er stadig ikke sikker på, hvad fyren mente med hele tvillingebrorens ting, men i slutningen af ​​dagen var jeg i stand til at teste sporingen i et ægte scenario. Jeg fik mit luftskilt tilbage, og denne fyr fik en rygsæk, så det var en win-win, så jeg ved, at dette er en underlig omvej for at komme til den konklusion, men lufttagene er ret gode, fordi så mange mennesker har iPhones tilsluttet for at finde mine.

Det er som at have et konstant netværk af mennesker, der prøver at hjælpe dig med at finde din artikel til dig. Efter min mening er lufttags bestemt mere end bare et sejt demo-produkt. Tjek min næste artikel

Hvem ringer jeg til, hvis min cykel er stjålet?

Hvad skal man gøregør hvisditcykel er stjålet
 1. Rapporter det til politiet.Opkald101 og bede om at tale med en lokal politibetjent.
 2. Informer dit forsikringsselskab.
 3. Søg i det omkringliggende område.
 4. Overvåg onlinewebsteder for at spore dinecykelned.
 5. Ditstjålet cykeltjekliste.
17. oktober 2018

10 af de dummeste måder, mennesker faktisk døde på, hvad der gør døden virkelig latterlig? Er det noget, der gik underligt galt? Eller er det bare en stribe uheld? Døden skal være en kombination af det tragiske, det komiske og det usædvanlige. Nogle dødsfald sker øjeblikkeligt, dem der overrasker dig. Disse dødsfald kan også være forståelige, medmindre de er naturligt fjollede.

Hvor helt, sindssygt dumt. Disse dødsfald sker hovedsageligt fordi folk enten er for skødesløse, eller du bare bevidst sætter dig selv i farlige situationer. Hej gutter, velkommen tilbage til en anden episode af Stay Wise.

I dagens artikel skal vi se på 10 af de dummeste måder, folk faktisk døde på. Glem ikke at trykke på like-knappen og abonnere på vores kanal, hvis du ikke allerede har gjort det! Okay, lad os dykke ned i

Nummer 10 - Granat-selfie Der er visse ting, du ikke bør rode med, en af ​​disse ting er potentielt farlige sprængstoffer. To mænd rejste i Rusland, da de stødte på en levende granat; granaten blev kun trukket ud ved et uheld i denne situation, hvilket betyder, at granaten er bevæbnet og kan eksplodere meget hurtigt. Årsagen til, at det ikke allerede eksploderede, var en systemfejl; Det var stadig ikke sikkert at hente det.

ms 150 træning

De to mænd vidste ikke det; De troede, det ville være en glimrende idé at hente granaten og tage en selfie med den. Faktisk eksploderede granaten midt i fotosessionen, men ironisk nok, selvom mændene døde, overlevede telefonen på en eller anden måde og blev så brugt som bevis for, hvordan mændene døde. Masser af mennesker tager fotos med deres våben og anden ammunition fyldt, de synes, det er et sejt skud, men det kan koste deres liv.

Nummer 9 - Michael Godwin Han blev myrdet først, men så kom en ændring i hans dom, og han blev dømt til livsvarigt fængsel, en ændring i lykke, eller i det mindste skulle det have været. Livet i hans celle var fint, indtil han en dag indså, at fjernsynet, han havde i det, ikke fungerede. Han undersøgte og fandt endelig, at det var en elendig ledning; Efter at have set på situationen troede han, at den bedste mulighed var at skære ledningen med tænderne, og på mange måder var det ikke særlig smart.

Det mindste af det var en strømførende ledning, og den var fuld af elektricitet, og derfor blev han elektrisk strøm. Men teknisk set var det ikke slutningen på historien. Og der var en chance for, at han ikke ville blive elektrisk strøm fra den levende ledning.

Men reparationen, han udførte gennem et metal toilet, øgede kraften i den elektriske strøm, der dræbte ham. Nummer 8 - Hvordan man ikke slipper væk med bier I 2002 gik en landmand i Brasilien på hans ejendom og opdagede en stor bikube, der var på ham Ventede. Bier kan være meget farlige og potentielt dødelige.

Så der var behov for forsigtighed, og det gjorde han netop. Manden indså, at han havde brug for beskyttelse mod bienes brod og brugte så ild til at slippe af med bikuben, hvilket var en rimelig idé. Han gik ind for at brænde bierne, men hans idé om at forsvare sig var at lægge en plastikpose over hovedet og lukke den til loftet.

Problemet her er, at en plastikpose ikke stopper bier, og denne mand ser ikke ud til at vide det. Men det bliver værre, fordi han glemte at trække vejret, han lavede ikke huller i lommen, så ilt kunne komme igennem, og han kvalt mens bierne stadig levede. Nummer 7 - At tænke baglæns Kørsel er risikabelt, og ting kan ske, hvis du ikke tænker på dem, lige så let som at parkere.

En australsk kvinde glemte en dag noget ret vigtigt ved at sætte sin bil i parken, hvilket kostede hende meget, så hvordan skete det? Hun var på vej til købmanden; hun ville se, om hun havde nogen plastikposer. Så hun stoppede, gik ud og søgte i bagagerummet, men det var en fejltagelse. Da bilen ikke var i parken, begyndte den at rulle bagud, som den var, bankede hende ned, rullede over hende og dræbte kvinden.

Der er ingen tvivl om, at hun ikke planlagde dagen på den måde. Nummer 6 - Game Over På grund af sit hurtige og udbredte bredbåndsnetværk er multiplayer-spil trendy i Sydkorea. Spillere og professionelle spillere behandles og betales som sportsstjerner.

Professionelle spillere trækker massive sponsorbeløb og kan tjene mere end $ 100.000 om året, men det sker ikke, når det kommer til Lees sag. Efter angiveligt at have spillet en onlineartikel i 50 timer med kun et par pauser, døde en sydkoreaner ved navn Lee. Han kollapsede efter at have spillet et spil på en internetcafé i Taegu City.

Han spiste ikke eller sov ikke under denne maratonsession, og den eneste pause, han tog, var at gå på toilettet. Hvis du kan se problemet med det, ved du, hvor det går hen. For efter at have spillet de 50 timer uden at tage sig af hans krop, døde han.

øvelser i underarmsgreb

Læger sagde, at det var en blanding af hjertesvigt og udmattelse, der forårsagede hans pludselige død. Nummer 5 - Lavalampebombe Der er flere måder at dekorere et rum på, men lavalamper er allestedsnærværende med enkeltpersoner, men når du først modtager og opvarmer dem, er der visse love, du skal følge, især langsomt. Den 24-årige Philip Quinn, der satte en lavalampe på en varm komfur, blev dræbt, da den eksploderede og sendte et glasskær i hans hjerte.

Philip Quinns forældre fandt hans lig i hans trailer i Kent. Quinn rykkede angiveligt ind i sit soveværelse, efter at lampen eksploderede, hvor han døde. Nummer 4 - Hører du noget Ideen om, at ting falder ned fra himlen og ødelægger dig, er ikke ny; Uden at vide, at det er en helikopter, der falder på dig, vil du dog ikke blive dræbt.

Imidlertid blev en studerende i området dræbt i British Columbia, da en helikopter styrtede ned i jorden og dræbte ham. Det åbenlyse Spørgsmålet, der skal besvares her, er, hvorfor han ikke så eller hørte noget. Svaret var, at han ikke var i den rigtige retning, og han havde også hovedtelefoner med meget høj lydstyrke.

Folkene i helikopteren var også døde, og hele hændelsen var bizar. Et råd folk, tag ikke dine hovedtelefoner på fuld lydstyrke, når du går. Nummer 3 - Clean Sweep Som det plejede at være, er en skorsten ikke længere en del af huse og alderdom.

Dette skyldes de nye opvarmningssystemer, som er en reel tortur, når den årige rengøring af Marko vendte tilbage til sit dobbelthus for at bygge en skorsten. Rengøringsværktøj. Skorstenen var for høj til en simpel kost, men det ville være nok, hvis han kunne binde en børste til en kæde og derefter afveje den med noget.

Men hvad var han klar til at bruge som vægt? Han havde tilfældigvis en genstand, der var fin og kompakt. Og det bedste var, at det var lavet af metal, så han kunne svejse det til kæden. På en eller anden måde må han have overset, at det også var en håndgranat og var fyldt med sprængstoffer.

Marko tændte for sin svejser og begyndte at skabe en bue mellem granaten og kæden. Granaten eksploderede, da metallet blev opvarmet. Eksplosionsstyrken dræbte stakkels Marko med det samme.

Han tænkte ikke rigtig på sin plan. Nummer 2 - At få Big AirKite Surfing er et respekteret eventyr, hvor folk skater over vandet med drager og nogle gange får massiv luft. Du skal passe på de massive vindstrømme.

På særligt blæsende dage bad havnene surfere om at holde sig væk fra havene, men mange, inklusive Adrian Monnoyeur, nægtede og gik så kitesurfing. Mens han surfede, blev han trukket over havet omkring 160 miles i timen, da en stormfuld vindstød løftede sit bræt højt i luften. Adrian sprængte over Saint-Jean-de-.

Luz i det sydvestlige Frankrig. Han ramte mange bygninger med sin krop, herunder et kæmpe hotel; Efter at han endelig blev adskilt fra sin drage, faldt han til sin død fra en højde på 15 m. Det kunne have været undgået, hvis han havde lyttet til myndighederne.

Nummer 1 - Bliv i køretøjet Når du går på safari, er en af ​​de vigtigste regler ikke at forlade køretøjet på noget tidspunkt, medmindre det specifikt anbefales at gøre det; Dette er af hensyn til mennesker og dyr. Men to ældre tyske turister på en spansk safari besluttede ikke at høre de mange advarsler fordelt i safariparken og kom ud af køretøjet og nød dyrene mere. Da de kom ud af bilen, slog en gruppe tigre på dem og dræbte hende.

Da de ikke overholdt reglerne, var prisen de måtte betale for det deres liv. Dette var vores valg af de dummeste måder, hvorpå folk døde. Hvad synes I alle om det? Lad os vide det i kommentarerne.

Nu har jeg et spørgsmål til dig! Vil du starte en cool youtube-kanal som Stay Wise? Og du vil have noget Tjen penge, når folk ser dig artikler? Vi kan hjælpe dig! For mere information, se linkene i beskrivelsen af ​​denne artikel. Det bringer os til slutningen af ​​denne artikel. Glem ikke at trykke på knappen Like, abonner og ring underretningsklokken, så du ikke går glip af nogen af ​​vores nyeste artikler.

Vi ses i næste episode af Be Wise!

Hvorfor stjæler tyve cykler?

Mere professioneltyveønsker at få bedre priser, og de har flerecyklerat sælge, så de ikke kan bruge den samme strategi. De målretter mod dyrerecyklerog forsøger ofte at videresælge dem online for at få en bedre pris.11. oktober 2018

Er det værd at rapportere stjålet cykel?

Mens kun 4% afcyklerer inddrevet, er det vigtigt, at politiet har nøjagtige tal, så de kan afsætte ressourcer til at kæmpecykelforbrydelse. ILondondet kan også væreværd at rapporteredettyveritil Cycle Task Force. Ideelt set vedhæftes et billede af dinstjålet cykel.18. september 2012

Ser politiet efter stjålne cykler?

Det er et livskvalitetsproblem for deres samfund ogstjålne cyklerbruges ofte som køretøjer til at begå yderligere forbrydelser. Af disse grunde, og fordicyklerer ofte indhegnet i løs vægt, politietgørgribe utroligt mangecykler- det er ikke ualmindeligt, at storbyen inddriver 1.000 eller 2.000cyklerPer år.19. juli 2017

Hvorfor mangler min cykel problemer?

Hvis en motor overholder sine grænser, eller hvis gas og banke begynder at forekomme, eller ineffektiv forbrænding, vil den så gå glip af.

Kan du slå et cykel serienummer op?

Kan du slå et cykel serienummer op? Ja,du kigger opditcykelens serienummer.Deer normalt placeret under dincykelbundbeslag.25. april 2021

Hvordan kan jeg gøre min cykel mindre attraktiv for tyve?

Noget snavs eller tape kanlavedet ser udmindre attraktivttil skurkerne. Tilcykelbeskyttelsestapeditsadelpind, styr og forskellige steder påditramme tillav din cykeldele ser slidte og lurvede ud.5. marts 2021

Hvordan kan jeg finde ud af, om min cykel er blevet stjålet?

Når du har fået dit serienummer, skal du registrere din cykel med Bike Index eller andre lokale registre. Cykelindekset gør stjålne cykler sværere at sælge og lettere at gendanne ved at gøre det muligt at finde og kontakte stjålne cykel ejere. Processen er enkel, sikker og gratis. De har registreret 60.623 cykler og genoprettet 2.689 stjålne cykler.

Er der en Facebook-gruppe, der skal gendanne stjålne cykler?

Der har været tilfælde af mennesker, der er blevet overfaldet eller dræbt, der forsøger at få deres ting tilbage. Hvis du bor i en by med et stort cykelfællesskab, er der en god chance for, at lokalbefolkningen har oprettet en Facebook-gruppe til at inddrive stjålne cykler.

Hvordan rapporteres et cykeltyveri i Storbritannien?

Du kan finde din lokale station ved at besøge http://www.police.uk/. Ideelt set har du brug for et rammenummer og et tag, hvis du har et. Hvis du har en cykelforsikring, skal du rapportere tyveriet inden for 24 timer efter opdagelsen. Det forbrydelsesreferencenummer, som politiet giver dig, kombineret med en kvittering for din cykel hjælper dig med at fremsætte et krav.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.