Vigtigste > Cykling > Nyc-cykling - almindelige svar

Nyc-cykling - almindelige svar

Er New York City cykelvenlig?

Hvis vejen er for smal til encykelog en bil, der kører sikkert side om side, har du ret til at køre midt i rejsebanen. Cykling er tilladt på alle hovedgader og lokale gader i heleBy, selv når der ikke findes nogen udpeget rute.Cykling er sandsynligvis det største øjeblik i 100 år. Jeg har været i cykelverdenen i over 10 år og har aldrig set så meget fremskridt som i de sidste par uger. - Siden COVID-19 er interessen for cykling vokset enormt med en kombination af kede amerikanere, der også sidder fast i deres hjem. Frygt for transportsikkerhed i foråret, cykelbutikker begynder at sælge, og USA står over for en mangel på cykler.

Denne interesse for cykling er stor for klimaet, fordi cykling er en næsten kulstoffri måde at komme rundt på. Men bare fordi folk hopper på cykler betyder det ikke, at byer er klar til at håndtere tilstrømningen af ​​ryttere. I denne episode præsenteret af Brita vil jeg vide, hvordan vi gør USA mere cykelvenlig? (Bell ringer) For at finde ud af det, kommer jeg i kontakt med cykeladvokat Doug Gordon.

Så taler jeg til Shabazz Stuart, grundlægger af OONEE, en cykelparkeringsstart. - Dette er New Yorks første permanente sikre cykelpark. - Jeg er Lucy Biggers, og dette er One Small Step. (optimistisk musik) Jeg oplevede faktisk livet i en cykelvenlig by.I 2010 studerede jeg i udlandet i Amsterdam og cyklede overalt i 14 måneder. I Holland foretages 27% af de lokale ture på cykel sammenlignet med kun 1% i USA

Jeg har oplevet, hvordan det er at bruge en cykel som min vigtigste transportform, men jeg er stadig ikke sikker på at cykle i New York. Jeg er begejstret for at få forbindelse med cykeladvokat Doug Gordon for at forstå, hvordan byer kan få flere mennesker på cykler. Hvad leder du efter for at forbedre et kvarter for at gøre det mere sikkert for cykling, cykelbaner selvfølgelig. - Jeg har en datter på 10 år og min drømmetest for hvad gør det? Hvis det var et sikkert kvarter, kunne hun gå til det lokale supermarked for at få en popsicle.

Det er en sikker rute (ringeklokker) fra hendes skole (ringeklokker) til denne butik. Fra denne butik til parken. Fra parken til en vens hus.Det betyder også rigtig gode steder for dem at parkere deres cykler. (Klink af metal) Langsomme trafikhastigheder er en stor, stor del af det. Jeg tror, ​​du skal gøre cykling som et naturligt valg for folk som at gå.

Når vi forlader vores lejligheder, sætter vi ikke spørgsmålstegn ved, at der vil være et fortov lige uden for døren. Disse ting for cyklister skal gøre det til standardvalget til at gå, cykle, ned ad gaden og helt ned på listen, hvis du absolut skal, gå. - I løbet af de sidste tre årtier har New York City investeret meget i cykelinfrastruktur. inklusive 1.250 miles cykelsti, der bruges til 510.000 cykelture dagligt.

Denne investering har betalt sig. Sammenlignet med 1980 cykler fem gange så mange New Yorkere til arbejde hver dag. Men vi har stadig plads til forbedringer.I en by med over 8 millioner mennesker siger færre end 800.000 voksne, at de tager på cykel mindst flere gange om måneden. Dougs drøm om sikkert at køre sin datter til en købmand er stadig ikke en realitet. Hvis du ser på dette kort, ser du hvad du kan se 10. gangblokke uden beskyttet cykelsti.

bygge din egen espressomaskine

Jo længere du bevæger dig ind i byen, jo færre cykelstier er tilgængelige. Hvad synes du skal ændres for at gøre byen mere cykelvenlig - Der har aldrig været så stor efterspørgsel efter sikre veje for cyklister, sikre veje for folk i alle aldre og evner. Men den måde, byen foretager disse ændringer på, sidder stadig fast i en meget autocentreret tankegang.

Hvis du vil have cykelparkering til 12 cykler i den plads, der kræves for at parkere en bil, skal du kontakte din lokale rådgiver eller rådmand. Og den proces kan tage seks måneder, det kan tage to år. Hvis byen i virkeligheden kun kunne beslutte, ville vi gerne tilbyde cykelparkering og ændre det natten over.

Når det kommer til forbedringer af cykelinfrastruktur, er parkering nøglen. Den grønne og grå struktur bag mig er en OONEE-pod, der holder New York-cyklister sikre og tilbyder gratis parkering. Grundlægger Shabazz Stuart grundlagde OONEE, fordi han forstår, at der ikke er noget, der hedder sikkerhed.

Udskiftning af din cykel er en enorm afskrækkende virkning for motorcyklister. Hvad jeg prøver at sige til New York City er, hvis vi får folk på deres cykler, hvis folk virkelig ser dette som bekvemt, hurtigt og pålideligt og effektivt, så har vi brug for et sikkert, beskyttet cykelparkeringssystem over hele byen med snesevis af og dusinvis, hvis ikke hundreder, af bygninger. Ideen var, hvordan vi kan skabe en problemfri oplevelse, der er nem for cyklisten at bruge, men også en, der er let at vedligeholde.

Det er fuldt oplyst om aftenen, lys og luft kommer igennem, så det ventileres. Der er elektricitet til e-cykler, og der er en pumpe til at suge den op, som efter min mening normalt er forbundet med denne type vilde vestoplevelser, og det bliver det til noget virkelig praktisk og let at bruge. 400 mennesker bruger regelmæssigt pod'en.

De fleste mennesker forlader deres cykler i mindre end en dag. 8-16 timer er vores mest almindelige varighedssæt. Med dette er du i stand til virkelig at stille dette til rådighed for hele com-samfundet regelmæssigt. - Det er gratis for motorcyklisterne. - Ja, 100%. - Og der er kun en app på din mobiltelefon, som du kan bruge til log ind. - Ja, ikke. - Og så kommer du over tastaturet. - Højre, rigtigt. - Har du det. - Vi synes virkelig, at sponsorer og annoncører skal betale for denne infrastruktur og ikke cyklisten.

Vi troede, at et gebyr på $ 2 muligvis kunne fungere, $ 1 om måneden, men vi har set et meget stejlt fald, der rent faktisk ville bruge det. - I løbet af denne artikel er de fleste af numrene fra The New York 2019 Cycling in the city report. Men Shabazz fortalte mig, at leveringschauffører, der brugte cykler hver dag, ikke blev talt for denne rapport.

top cykel hjelm

Vi er et overvejende hvidt samfund af planlæggere af advokater. Jeg er i det samfund, ikke? Vi planlægger mennesker, der sandsynligvis for det meste vil være farvede og for det meste arbejderklasse. Og vi beskæftiger os ikke nok med forsiden.

Hvis vi offentliggør rapporter, der ikke engang inkluderer denne populære lov, sender den en besked, og jeg tror, ​​det er på vores prioritetsliste. Lad os få Black Lives til at gøre noget, hvordan vi planlægger cykelinfrastruktur. Dette er ting, som sorte og brune mennesker er mere tilbøjelige til at stole på deres cykler end biltransport.

Dette er ting, du har brug for nu. Og lad os føre med det. - Hvad er et lille skridt, folk kan tage for at støtte dit arbejde. - For at citere Barack Obama kan du vælge.

Hvis vi vil støtte cykling, er vi nødt til at sende en besked til vores valgte embedsmænd i byer med ansvar for offentlig ret til at gå og offentlig planlægningspolitik. Dette er noget, vi har brug for. - Hvad er et lille skridt folk kan tage? - Hvis du er virkelig nervøs for at cykle i New York City eller virkelig hvor som helst, skal du finde en ven, der kører på en cykel og lader dem guide dig.

Det pæne ved cyklen lige nu er, at det er en slags sin egen sociale afstandsmaskine, fordi du ikke kan komme for tæt på en anden person. Jeg synes, det er en rigtig god måde at komme i gang med cykelpendlingsrådgivning, og i dag går jeg sammen med Josh, min kollega, der er en erfaren motorcykel, og vi skal cykle rundt i byen.

Er det let at cykle i NYC?

New York er en af ​​de mest walkable byer i verden, takket være delvisManhattansgitter-mønster layout. Men med mere end 1.200 miles afcykelbaner og ruter - hvoraf mange er blevet tilføjet i det sidste årti - det er også ganskecykel-venlige.20. aug 2018

Hvor kan jeg cykle i NYC?

 • 8 nybegyndercykeltureiNew York City. Uanset om du er ny tilcykling, ny i byencykling, eller bare på udkig efter en stressfriride.
 • Governors Island. Kopier link.
 • East River Greenway.
 • Hudson River Park Bikeway.
 • Old Putnam Trail.
 • East River State Park til Gantry Plaza State Park.
 • Astoria Park.
 • Shore Parkway Greenway til Coney Island.

Hvad er en god cykel til NYC?

Bedste hybridpendlercykler
 • Specialiseret Alibi. $ 450.
 • Giant Escape 3. $ 420.
 • James Coda S3. $ 500.
 • Pure Cycles Urban-PendlerCykel. $ 499.
 • Kona Dew. 700.
 • Co-op-cykler CTY 1.1Cykel. $ 599.
 • Co-op Cycles CTY 1.1 Step-ThroughCykel. $ 600.
 • Specialiseret Crosstrail - Hydraulisk skive. $ 670.

Kan du cykle på fortovet i NYC?

Cykel fortovLov iNew York City

INew York City, kan cyklister, der søger tilflugt fra de potentielt farlige gader, forsøge at være i sikkerhed vedridningfortove; dog iNYCdette er udtrykkeligt forbudt. Ingen skalcyklepå enhverfortovmedmindre tilladt af et officielt tegn.

Er det farligt at cykle i NYC?

Ifølge data indsamlet af The New York Times og offentliggjort tidligere i denne måned, iNew York Cityalene sidste år blev 124 fodgængere og 28 cyklister dræbt, og mere end 10.000 fodgængere og mere end 4.000 cyklister blev såret på trods af den nuværende byråds forsøg på at gøre begge aktiviteter mere sikre.30. mar 2020

Er det ulovligt at cykle uden hjelm i NY?

A. INew YorkStat, alle cyklister under 14 år skal bære sikkerhedscertificeredecykelhjelmenår de er operatører eller passagerer på cykler (sek. Børn i alderen 1 til 4 år skal bære certificeretcykelhjelmogridei specielt designet børnesæde.

Er det en fare at cykle i NYC?

Ifølge data indsamlet af The New York Times og offentliggjort tidligere i denne måned, iNew York Cityalene sidste år blev 124 fodgængere og 28 cyklister dræbt, og mere end 10.000 fodgængere og mere end 4.000 cyklister blev såret på trods af den nuværende byråds forsøg på at gøre begge aktiviteter mere sikre.30. mar 2020

Er det ulovligt at cykle uden hjelm NYC?

I staten New York er passagerer i alderen fem og derunder ogcykelryttere under 14 år skal bærecykelhjelme. Voksne, der arbejder cyklister, skal også bære enhjelm. Juridisk har voksne lov til atcykle udeniført enhjelm.13. nov. Feb 2020

Hvor farligt er cykling i NYC?

Ifølge data indsamlet af The New York Times og offentliggjort tidligere i denne måned, iNew York Cityalene sidste år blev 124 fodgængere og 28 cyklister dræbt, og mere end 10.000 fodgængere og mere end 4.000 cyklister blev såret på trods af den nuværende byråds forsøg på at gøre begge aktiviteter mere sikre.30. mar 2020

fordelene ved cykler med fast gear

Er der nogen cykelture i New York City?

Bike New York, en organisation i New York City, tilskynder til cykling og cykelsikkerhed. De er vært for rides hele året, inklusive Five Boro Bike Tour, for at finansiere deres gratis cykeluddannelsesprogrammer.

Hvornår kommer New York City Bike-kort ud?

Udskrevne eksemplarer af 2021 NYC Bike Map vil være tilgængelige i slutningen af ​​foråret. For at få den hurtigste service til mindre anmodninger (25 eller færre) af NYC Bike Maps eller Bike Smart Guides, bedes du ringe til 311. For større anmodninger skal du bruge onlinebestillingsformularen. NYC Bike Map opdateres årligt om foråret.

Hvor finder du cykelnyheder i New York?

Cykelnyheder, der ikke er relevante for New York-området, skal i stedet sendes til / r / cykling eller / r / cykling. Dette er et godt sted at skrive og finde gruppeture, spørgsmål om NYC cykling og cykelbutikker, ændringer i infrastruktur og cykelrelaterede nyheder. Nyt til at ride i byen? Vi vil meget gerne hjælpe dig i gang!

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.