Vigtigste > Cykling > Parkcykel - løsninger på problemerne

Parkcykel - løsninger på problemerne

Hvad er parkcykler?

Vi er på mission for at få flere børn uden for ridningcyklerog nyder det, mens de er ved det. Vi har designetPARK Cyklerbørncyklerat have lette, holdbare aluminiumsrammer med korrekt geometri designet til at øge tilliden og hjælpe dit barn med at få succes i søgen efter at have det sjovt på derescykel.Åh syg, i dag kører vi på BCPOV på julemandens cykelpark? Jeg joke ikke. Som mange af kanalens abonnenter ved, er min kone og jeg på en massiv biltur over Nordamerika. Efter at have kørt helt øst til Quebec helt syd til Florida ramte vi endelig vestkysten.

Vi kom ud af Arizona og ankom til San Bernardino Mountains uden for Los Angeles. Vi kom for at køre på et sted kaldet Skypark, som ligger øverst på bjerget. Faktisk er dette sted som ingen anden cykelpark, jeg nogensinde har besøgt.

Først og fremmest er det en juleforlystelsespark. Komplet med bygninger i europæisk stil, et tog, besøg med julemanden og hans bror og hans brors kone og hvem de mennesker også er. Under alle omstændigheder forstår du, hvad der betyder noget.Det er en juledag året rundt med alle de tegn, der følger med. Men som det viser sig, er ejerne af parken også mountainbikere og har besluttet at inkludere mountainbiking med andre attraktioner. Og selvom det er øverst? et meget stort bjerg, parken er kun omkring 380 fod høj.

Og for $ 49 for et dagskort kan du muligvis finde en slags stolelift eller shuttle der venter på dig her. Nå, du tager fejl, men hej, da det 350 fods Spider Mountain i Texas viste, at du ikke har brug for en enorm højdeforøgelse for at have det sjovt. Så hvorfor skulle du have brug for en stolelift? Drejning ved Skypark startede godt.

Da vi mødte Tony fra YouTube-kanalen, Outsider MTB. Men hans første påstand om berømmelse var faktisk ikke YouTube. Nogle af jer kender ham måske fra hans tidlige dage som pro-skater i slutningen af ​​90'erne og begyndelsen af ​​2000'erne.Vi får også følgeskab af Alan fra MTB Alanand, hans kone Kelly. Alle disse fyre er lokale i området. Så det er dejligt at have hende med os for at vise os stierne.

alt for træt hele tiden

Jeg nævnte tidligere, at der ikke er nogen elevator her. Og mens det er lidt skuffende, er pedalen ret afslappet, hvad er det? perfekt, da jeg planlægger at tage så mange omgange som muligt i dag. Da vi begav os, går det op for mig, hvorfor det er så rart at være tilbage i de høje fyrretræer.

Vi har brugt de sidste par uger på at køre ørkenstier. Og mens ørkenridning er sjovt og interessant, føles det virkelig som et hjem for mig på stigningen at køre gennem disse høje træer på denne øde jord, der er en tynd udfordring ved kanten af ​​stien. Hvem kan ikke modstå en tynd? Åh gud.Det er en tynd røv. I den første runde beslutter vi at tage en sti kaldet Arrow, der er opkaldt efter Skyparks hund, fyldt med funktioner. Bogstaveligt talt hvert par sekunder er der noget nyt at ramme. (Forfriskende musik) (Forfriskende musik) (Forfriskende musik) (Forfriskende musik) (Forfriskende musik) (Forfriskende musik) (Forfriskende musik) (Forfriskende musik) Åh, syg. (levende musik) whoa. (livlige musik) (livlige musik) (livlige musik) Så mange bøjler. (griner) (forfriskende musik) - Undskyld.

Her har vi en dobbelt - okay. (forfriskende musik) Jeg får det næste gang. (forfriskende musik) (forfriskende musik) (forfriskende musik) Jeg elsker det, når de pakker så mange funktioner i et enkelt spor.

Det minder mig virkelig om Cat's Pawat Highland Bike Park i New Hampshire. Okay, nu forstår jeg, hvorfor du kan komme væk med $ 50. (griner) Men pil er ikke det eneste spor, der er fuld af funktioner.

Åh gud. - Fortsæt. - Kom lidt længere denne gang.

Vores næste spor, Comet, er noget folk enten vil elske eller hade. Og det er fordi den er fuld af skinnies. Åh.

Skinny. (griner) - Ja, fyr. - Hvis det er der, skal jeg køre på det.

Hans Ewok-landsby her. Personligt kan jeg godt lide at køre på dem, men det kan have noget at gøre med mine hjemmestier på Vancouver nordkyst. Hvor stigen bro blev opfundet.

De blev populære, når mountainbikes var korte, og styrevinklerne var stejle, så de kører langsomt. Og da dagens enduro-cykler er lange og glatte, leger de bare ikke så godt med dem. Og i en verden, hvor mountainbiking bliver hurtigere og hurtigere, kan jeg forstå, hvorfor skinnies ikke længere er så populære.

Men jeg nyder stadig udfordringen. Åh Gud, det er sejt, syg, sødt. Åh, det er en janky - ja.

Der er også fyren. - Lad mig kontrollere det hurtigt. Åh, du har to muligheder.

Det er en smuk klassisk nordkyst. Ja. Det sjove er, at Comet ikke er det eneste spor med skinnies på bjerget.

Åh gud. Og med min insistering på at gøre hvert spor i parken i dag, trak jeg vores noget uinteresserede besætning ned fra Naughty eller Nice. Åh.

Der er allerede træ. Men dette spor har noget, der virkelig er sjældent i mountainbiking i disse dage. Svajen.

Åh gud. Jeg fik det, og det hoppede stadig fra det øjeblik, Tony gik over det. Det syntes at være en byrde for både styrende organer og forsikringsselskaber.

Disse funktioner vippes, når du kører over dem. - Større. - Åh, trapper.

Åh gud. Åh gud. Åh gud.

Åh gud. Som det fortsætter, er hele den nederste del af stien stort set bare en enorm, slank. Det fortsatte i endnu en vagling.

Åh, endnu en vagling. Åh, det er virkelig tyndt. Åh gud.

Åh gud. Åh gud. Medmindre Yuka ikke vidste det. (Skrig) Disse forsikringsselskaber kan have ret.

Gå tilbage ovenpå. Ja, åh. Forreste vasket, og jeg tror, ​​du sandsynligvis bliver nødt til at hoppe derhen. - Ja. - Det er på tide at tage det mest populære spor i parken. Aldrig land. Aldrig land til Skypark som A-linjen er til Whistler.

Det er mange spring og det er meget sjovt. Whew.Sick.Yoy.Rad.Puh. (grynt) flyver ikke hurtigt væk.

Poof, syg, poof, poof, åh gud - ja kammerat. - Ja. (grynt) Jeg gør det ikke lige nu.

Åh, det er kurvet. Phew Det var bare min første omgang på Neverland. Men det var bestemt ikke min sidste.

Ja dette sted er godt. - Ja - Ikke meget nedetid på stien, ved du det? Absolut. Men du ved, Neverland kan have mange spring, men ingen af ​​dem er de største i parken Parkby the Village kaldes Session Jump.

Og denne er den største i parken. Det er et one-hit vidunder kun til sessioner. Det er her folk hænger ud og øver deres springevner.

Jeg må sige, det fungerer rigtig godt. Pump bare denne rulle ind i din læbe. Og det sender dig perfekt ind i overgangen.

Jeg forstod det temmelig dybt dengang - ja. Det var det bedste. Så hvad syntes jeg til sidst om Skypark? Nå må jeg sige, det var en temmelig dejlig overraskelse.

For at være helt ærlig havde jeg aldrig hørt om det, før Tony og Alan nævnte, at det lød som et dejligt sted. Så vi besluttede at prøve det. For folk, der bor i LA, er fyrreskove svære at komme forbi.

Men kør bare til toppen af ​​San Bernardino-bjergene, og du har en fyrreskov? Selv denne fyr fra BC følte sig hjemme der. Alt i Skypark er virkelig pænt bygget og fungerede godt. Der er interessante, seje funktioner overalt.

Men indgangsprisen på $ 49 er lidt stejl, især i cykelparker med stolelifte som Highland eller Spider, koster bjerget den samme pris. Og da mange turister kommer og er klar til at betale $ 49 bare for julemandens landsby. Jeg kan tage ledelsens gætteri, når det kommer til prisfastsættelse.

Når det er sagt, er årskortet ret konkurrencedygtigt på $ 299, mountainbikerne her kører. Som altid tak for at se og forblive knust.

Er cykler tilladt i nationalparker?

Cyklingigennemnationalparkerer en fantastisk måde at se smukke landskaber og opdage nye steder.Cyklisterkan rejse ad veje (som nogle gange er bilfri!) og i nogleparker, på udvalgte stier. Noglenationalparkertilbudcykelhuslejer, og andre giver vejledningcyklingaktiviteter.4. september 2019

genopbygge cykler

Jeg kørte lige til den vestlige port i Yellowstone, de pløjede gaden hvert forår lige før den åbnede, og i et meget lille tidsvindue er kun cykler tilladt i parken. Jeg mener, det lyder godt, når jeg kan være i Yellowstone og sidde på en cykel og ikke behøver at beskæftige mig med snescootere eller biler, er en drøm, der går i opfyldelse? Der vil ikke være skarer, eller der skal ikke være skarer, for hvor mange mennesker er villige til at cykle i 20 graders vejr i Yellowstone Mit mål i dag er at køre de 50 eller somile til den eneste campingplads, der er åben? Parken og dette er Mammoth Springsby ville elske at se en bjørn på afstand eller med en varm gejser mellem mig og bjørnen, fordi jeg ikke ønsker at blive en hudindpakket menneskelig pølse for en bjørn på udkig efter en snack, jeg vil virkelig Jeg vil selv tage alle mine tøj på, så jeg kan klare denne kulde, så sætter jeg min trailercykel op, og jeg skal gøre mig klar, før nogen kommer og fortæller mig, at jeg ikke kan parkere her, det er et godt syn, disse tegn er en positivt, jeg har en indikation af, hvad jeg kan forvente, dette er sødt, ingen, jeg holder på at kigge efter biler, men der er ikke behov, det er fantastisk, ikke en eneste person, ikke en eneste autocamper, det er børnenes latter væk motorerne, der venter på, at dyrene kommer forbi, er skarer fra kineserne. Alle elementerne i Yellowstone, der holder mig væk fra Yellowstone, er det eneste her, indtil videre er kun mig perfekt, dette er et ret godt tegn, der advarer folk om ikke at hoppe ind i den dampende, kogende gejser i NorrisGeyser Basin for noget af gejserlivet så langt var jeg skuffet over at gå ti minutter, og jeg snubler lige rundt om gejsere, de er overalt, hvilke triste drenge disse gamle fyre er, skal være på vej ud alle de unge gejsere spytter som tre fire gange i minuttet dette gejsers held, når det rammer et, det spytter virkelig mere damp om året som en geyser, jeg tror, ​​at hvis du havde nogle rynkede tøj, kunne du ringe til dem her og bare holde dem over åbningen med en lang pind og fjerne de rynker, du ved, hvis du har et forretningsmøde eller noget havde i nærheden.

Disse promenader er helt tomme. Du kommer her om sommeren, og han kæmper for at få et kig på gejserne, når gejseren ikke er sådan, at sprænge nogen eller noget. Ikke interesseret i flere gejsere, der er et punkt, hvor du kan mætte med fyre, der tjekker ud. Jeg kender nu svaret er ja, der er et punkt, og jeg kom til det punkt, jeg har stadig 21 miles at gå. Jeg har meget at gøre med min cykel for at dowell. Jeg kom til Mammoth Springs, dette er mit telt oprettet, fik min campingplads, så desværre fandt jeg ud af, at der ikke er restauranter i denne lille by, så jeg gik til butikken og købte en kæmpe burrito, og hvad hvis jeg ikke får fordøjelse? Serverer denne burrito, det vil være et mirakel, jeg sidder herop, indtil solen går ned, og så går jeg tilbage til mit telt og vågner op om morgenen og gør det igen igen i går aftes sov som Billys på budgettet råbte på hinanden indtil klokken 1:00, noget over $ 50 eller $ 100 og over penge, og så kom de bare ned, fordi folk fortsætter med at køre ind og ud, så jeg giver bare det op, hvad er meningen? Jeg har mine cykelhandsker på, og nu kommer jeg ud af mine døde som en smuk sommerfugl, der kommer ud af sin kokon, hvisker jeg, fordi jeg forsøger at vise mine kolleger i går aftes, at disse bakker ikke rigtig er så stejle, men som jeg sagde har.

Jeg har været lidt skrå med en trailer, det kan være vildt, men den gode nyhed er, at det ikke rigtig er så koldt, at måske en russer endda kunne være udenfor, så jeg fik en skjorte af, jeg fik sektionen med biler ryddet ud og er tilbage på tæerne i den påståede frosne bil. som fem popsicles på enden af ​​en grisens næse et stykke kød Jeg har bison marmelade tidligt om morgenen, du ved, bare en håndfuld bison på vejen, drej fra vejen, bare fortsæt med at gå, jeg kan ikke gå forbi den fordi bison kunne være super aggressiv, og jeg ikke ønsker, at min cykel skal ødelægges eller få R, og jeg ved, at hver gang de stopper og vender sig om, skal du se på mig, hvad du skal ske, broder, så jeg bliver bare bagud dem hver 50 yards og vent, indtil de endelig får skiftet, får freak fra gaden ved en lejlighed, det viser sig, at hvis dette er et træk igennem, som om jeg måske er i stand til at passere dem, så jeg passerede min Buffalo roadblock og kom ovenpå Jeg er sikker på, at denne parkeringsplads er fuld af biler hver sommerdag og skrigende børn og forældre, der råber på disse børn for at slippe væk eller ikke klatre, men i dag er det bare Megain af disse ting åh, jeg holder ikke op med at tale, jeg vil bare gå, få al den mad, jeg tager spandexen af, men i morgen formiddag var så fantastisk, ingen var ude, ingen biler, ingen cykler, det er klart, indtil jeg kom til Norris Geyser, og så blev det overfyldt, både Paul og alt var det godt, når du har en cykel og har lidt tid til overs? mig heroppe og gør det

Er parkværktøjer det værd?

Park-værktøjerer ret gode, men bestemt ikke altid de bedste (se andre kommentarer for eksempler). Nogle af deres ting er rigtig gode, andre bare OK. Men efter min erfaring er ingen af ​​dem dårlige, så jeg har ikke noget imod at bruge lidt mere på enværktøjsom jeg ved vil vare og ikke suge.26. juni 2008

(Downtempo Urban Beats) - Så jeg er meget glad for at have denne fyr med mig. For dem af jer, der ikke ved det, er dette Calvin Jones, uddannelsesdirektør hos Park Tool. Jeg tror, ​​du bare kunne ringe til ham.

Han er virkelig cykelmekanikens orakel. Men i dag er Calvin heldig nok til at have dit hjem, eller hvor end du ser denne artikel, der taler om de fem mest almindelige fejl, som cyklister kan lave med mekaniske problemer eller rettelser. Det første du sagde er, at folk stiller de forkerte spørgsmål. - Det er rigtigt, du definerer ikke selv emnet, og især når du har at gøre med en professionel, går i butikken, går til dine venner med de forkerte, dette er et kryds, det var virkelig en klunk, klunk, klunk; Det var ikke et flueben.

Men for at være seriøs skal du definere, hvad der foregår; man skal definere, hvad eliminationsprocessen er, som jeg sagde. Bundbeslagsdrevet er et klassisk etui. du går i butikken, og jeg har brug for en ny bundbeslag, sæt en ny bundbeslag, så 150 pund senere går du ud af butikken, og det er stadig støjende.

Nå, det kunne have været krumtapboltens krumtapbolt. Vi definerede ikke nøjagtigt, hvad det var, så du skal løse forskellige problemer. Der er en subtil, måske en subtil, der er også et problem med min anden manglende tillid, når vi begynder at gøre det, jeg kalder pastateorien: vi smider spaghetti på væggen, lad os få nye pedaler på; lad os klæde os, vi fortsætter med at hælde penge, bare fortsætte med at hælde og på et tidspunkt er det stille.

Åh, endelig reparerede jeg det John, det må have været krumtappen, kædehjulet, bundbeslaget, pedalen, skoen, og det var mit knæ, da jeg udskiftede mit knæ, har jeg det godt nu. Så manglende tillid nummer to; Definer det, kom ind og gør det - Ja, løs dette problem. Og så har vi det forkerte værktøj til jobbet.

Hvad er en klassiker, vi ser rigtigt? Og det er sandsynligvis noget for mig, når jeg ser nogen bruge det forkerte værktøj, ryster jeg indeni. Åh, det er forfærdeligt, ikke? - Ja - Det er forfærdeligt - Og for at være retfærdig, teknologien udvikler sig, og vi ser, at meget, denne dreng, jeg havde en cykel på college, og det var dejligt, og jeg fik mit job og karriere og fik nu lidt tid, endelig får jeg tilbage på min cykel, og jeg købte denne dejlige moderne, du ved, jeg fik min trek / kløft / hvad som helst, og jeg får mine værktøjer ud, som var gode i 1980 --- Støv spindelvævene! - Nå, det er nu en 12-trins kæde; hun er så tynd, ikke så tynd. Så hvilke værktøjer der plejede at arbejde, okay, pinden og stenen bruges stadig i dag.

Men der er mange af specialværktøjerne, mange nye: Bundbeslag, dette er ikke længere din bedstefars bundbeslag. Så det rigtige værktøj til jobbet - Ja, bestemt fordi du bare ikke vil risikere at beskadige komponenten, gør du? mere og mere skrøbelig. - Ja, det er et godt punkt; Hvorfor er det så? Hvis du prøver at gøre noget lettere, bliver der mindre og mindre materiale - Hvad med at skynde dig rundt? - Jeg vil gerne svare det, John, men jeg kan ikke, jeg har, jeg skal gå, jeg er nødt til at gå med dig om fem minutter, kør fyrene, og min cykel er ikke klar, så jeg er nødt til at rette mine bremser . - Vent, vent, vent; Kom nu, tag dig god tid - hvorfor gjorde jeg ikke det i går aftes, da du bad mig om det? Ja, så tag dig tid til virkelig at gøre det, hvis du har travlt, travlt, travlt med at komme igennem, den pæne pudsløsning, okay, vi tager noget tyggegummi, højre og noget ledning og ordner det , lige nu, og os kommer senere; Du vil ikke, du vil ikke, så skynd dig ikke og gør det på forhånd, vi havde et spørgsmål tidligere, hvad bærer jeg i min kuffert? Okay, jeg har dette og dette, og dette, jeg vil have dig til at vide, at du har kontrolleret og grundigt kontrolleret din cykel, og at den er korrekt vedligeholdt.

Det passer i din cykeltaske; Det er meget lille. Det foldes virkelig, virkelig lille op. Så tag dig tid til at gøre ting, læs om det, tjek PDF-filerne og skemaerne, se artiklerne på foraerne - ja, der kan være nogle dårlige råd - ja, ja.

Men det kan også lære, ikke gøre det, fyren gjorde. Og tag billeder af forsamlingen, du ved, hvad der foregår, inden du starter. Ja, tænk på det på forhånd. - Ja, nu har jeg adskilt en Campagnolo Delta-bremse en gang. - Sjovt! - Sjov er en måde at beskrive det på. Jeg tror, ​​jeg faktisk gjorde det et eller andet sted på en af ​​mine sociale medieprofiler.

Upload et billede af det før, under og efter. - Dejligt! - Og det er et klassisk tilfælde af disse kredsløbsdiagrammer, disse eksploderede synspunkter på disse bremser, som jeg er for, kunne ikke finde mit liv nogen steder, så jeg måtte sørge for, at jeg tog fotos hele vejen der. - Fremragende. - Fordi der var på ingen måde ville jeg ombygge, jeg tror, ​​der er fire eller fem omdrejningspunkter i denne bremse. - Det er rigtigt. - Med gamle kejserlige nøgler i størrelse. - Ja? - Åh, det var et absolut mareridt, men jeg klarede det, fordi jeg tog min tid med det.

Det tog mig en hel del tid. Din sidste, ja, fortsæt. - Bed ikke om hjælp.

Spørg andre mennesker, hold dette, se dette få endnu et par øjne. Spørg en ven, gå i en butik. Tag nogle kurser; tage nogle parkværktøjsskoler.

Gør fodarbejde; nyd det. - Der er ikke noget galt med at spørge en af ​​dine andre cyklister eller nogen i din klub, om de havde det samme problem, og hvordan de nærmede sig det. Jeg mener, vi er ikke en dårlig flok, er vi cyklister? - Nej. - Jeg mener, nogle gange skal jeg endda spørge Doddy fra GMBN - Wow - jeg er nødt til at bede ham om hjælp.

Og det gør ondt for mig, men jeg forlader min falder stolt, jeg går og jeg spørger ham: 'Doddy, har du haft det før?' - De er på en cykel, de er i vores stamme - Præcis, vi er alle sammen, vi er venner, er vi ikke? - Alt sammen med to hjul; Spørg - Vær ikke bange for at stille, fordi vi er blevet spurgt, jeg er sikker på, at du også, du ved, spørgsmål de skammer sig over at stille, er de ikke? - Mm-hmm - De siger altid 'Åh, jeg er virkelig ked af det; 'dette er et begynders spørgsmål.' Men alle starter et eller andet sted, ikke? - Det er rigtigt - Og faktisk er de sandsynligvis de nemmeste spørgsmål at besvare, fordi de er ret ligetil eller ligetil. - Men at være frisk, at bringe nye ideer ind og spørge dem, også disse nye, det er godt. - Ja, det er fantastisk. - Tag det op. - Alligevel er disse Calvins gode, fem, største typer vedligeholdelsesproblemer, som folk støder på.

makronæringsstofcykling

Dine løsninger virkelig, for at klare dem effektivt, er det sandsynligvis den enkleste --- Hop ud i puljen. Kom ind der og bliv involveret - bliv bare involveret. Men min, hvad jeg virkelig kan tage væk er at bruge de rigtige værktøjer og bare tage min tid sammen med dem, skynd dig ikke.

Fordi det er den største ting --- når vi siger spring i puljen, betyder det ikke, at du går i hovedet først; se det ser dybt nok ud, lad os gå. Måske stikker du din tå først ind. - Ja, tåen er god, og så fortsæt. - Snart dykker du. (griner) - Det er rigtigt, backflip med John. - Men tak, Calvin, fordi du kom forbi og fortalte os disse små ting og tip. - Fantastisk at være her - Du er helt fantastisk, og jeg vil få ham til at forårsage en masse hovedpine, som jeg kan give dig mere godt indhold som altid.

Giv ham også store tommelfingre i kommentarområdet dernede - Ned - Ja, som altid. Og også om GCN shop under shop. Besøg globalcyclingnetwork.comwhere Vi har en hel masse godbidder, inklusive endda en Park Tool pizzaskærer.

Og ølflaskeåbneren også, ikke? - Det åbner også alkoholfrit. - Ja, det vil han. Skær andre ting end pizza. - Det er rigtigt. - Jeg ved ikke hvad. - En kagedej. - Kagedej, der er vi.

Så tak for at se og nu, for at se en anden god artikel, hvor skal du klikke? - Her. - Her ovre. - Ja, lige her. - Og jeg antager, at artiklerne skal kontrolleres, inden du går en runde - Okay, gør dem.

Er e-cykler det værd?

For dem, der cykler til arbejde, er de et værdifuldt køb. Motorhjælpen giver dig mulighed for at ankomme til tiden, men lidt mindre svedig, end du ville, hvis du ankom til en ikke-motordrevetcykel. Rapporten sagde, ater-cykler'vil let overgå andreer-køretøjer 'inden udgangen af ​​2020.14. juni 2021

Er e-cykler ulovlige?

Du kan køre enelektrisk cykelhvis du er 14 år eller derover, så længe det opfylder visse krav. Disseelektriske cyklerer kendt som 'elektrisk assisterede pedalcyklusser' (EAPC'er). Du har ikke brug for en licens til at køre en, og den behøver ikke at være registreret, beskattet eller forsikret.

Er parkcykelværktøj fremstillet i USA?

Paul, Minnesota. Det er tilstrækkeligt at sige, at vi var ret imponerede. Mens de fleste fremstillingsvirksomheder i disse dage outsourcer al deres produktion i udlandet,Parkereproducerer stadig det meste af sinværktøjer—85 procent for at være nøjagtig — lige i dets 45.000 kvadratmeter store anlæg.7. marts 2012

Går elektriske cykler uden pedal?

Det afhænger afcykel. Nogleelektriske cyklersolgt i Nordamerika giver dig mulighed for at betjene ved blot at dreje gashåndtagetuden at trampe. Selv forer-cyklerder har gashåndtag, skal dupedalhvornårgårop ad lange, stejle bakker, selvom du ikke behøverpedalhårdt.

Hvor hurtigt går en 500w E-cykel?

Hvor hurtigt går en 500w elektrisk cykel? TIL500w elektrisk cykel gårca. 25,23 km / t på flad jord.14. juli 2020

Hvem fremstiller Parktools?

Park Toolejes og drives af Eric Hawkins, Howard Hawkins 'søn, og tilbyder nu mere end 300 cykelreparationerværktøjeri sin linje.

Hvem ejer Parktool?

Eric Hawkinser ejeren/ CEO og Chief Mechanic hosPark Tool Companyverdens største producent af specialcykelværktøj og inventar. Opdrættet i en cykelbutik begyndte Erics karriere at samle Sting Rays og Varsity (s) i sin fars butik i midten af ​​70'erne og derefter arbejde påPark Toolstartende i 1983.14. april 2019

Er der en cykelpark i Syd Wales?

BikePark Wales er Storbritanniens første mountainbike-park i fuld skala i hjertet af South Wales-dale, bygget af ryttere til ryttere. Vi tror på at gøre mountainbiking tilgængelig for alle fra ekstreme til rolige. Dagsturkort. fra £ 11. Dagsturpas + løft.

Hvilken er den første mountainbike-park i Storbritannien?

Velkommen til BikePark Wales. BikePark Wales er Storbritanniens første mountainbike-park i fuld skala i hjertet af South Wales-dale, bygget af ryttere til ryttere. Vi tror på at gøre mountainbiking tilgængelig for alle fra ekstreme til rolige.

Er der en mountainbike-park i Duluth?

Med over 700 fod lodret dråbe sammenlignes det med rideområder, der findes i bjergkæderne mod øst og mod vest. Cykelparken er kun et lille stykke af mountainbike-puslespillet i Duluth. Alle disse små stykker er samlet for at gøre dette område langs Lake Superior til et så fantastisk ridecenter. Læs mere...

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelintervalltræning - omfattende håndbog

Er intervaltræning god til cykling? 5 cykeltræning, der øger din kraft og udholdenhed. Selv 20 til 30 sekunders mikrointervaller har vist sig at øge V02 max, forbrænde fedt og forbedre udholdenhed. Og de arbejder hurtigt. ”Bare to ugers intervaltræning kan forbedre din præstation,” siger Paul Laursen, ph. г.

Kvindecykling - hvordan beslutter du dig

Hvordan ændrer cykling en kvindes krop? Cykling bygger muskler Modstandselementet ved cykling betyder, at det ikke kun forbrænder fedt: det bygger også muskler - især omkring glutes, hamstrings, quads og kalve. Muskler er slankere end fedt, og folk med en højere procentdel af muskler forbrænder flere kalorier, selv når de er stillesiddende. 2 нояб. 2020 г.

Cykling udholdenhedstræning - finde løsninger

Hvor lang tid tager det at opbygge cykeludholdenhed? Kom godt i gang. Til udholdenhedscykling handler det om at opbygge din basiskondition korrekt. Hvis du planlægger at deltage i enhver udholdenhedsbegivenhed (jeg kategoriserer dette som noget over 100 miles), skal du bruge 12 til 16 uger på at køre lange, stabile miles med lav intensitet for at styrke dine aerobe systemer.

Cykeltrailer til børn - pragmatiske løsninger

Hvilken alder kan barnet gå i en cykeltrailer? 12 måneder gammel

Cykling om natten - handlingsorienterede løsninger

Er det sikkert at cykle om natten? Så længe din cykel er udstyret med gode lys (se vores guide), er cykelpendling helt sikkert i mørket. Chauffører behandler dig faktisk med mere respekt og giver dig en bredere kaj, når du overhaler. Dine hvide forreste og røde bagcykluslys minder dem om, at du også er trafik.17 окт. 2011 г.