Vigtigste > Cykling > Rad Power Cycles anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Rad Power Cycles anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Hvilken Rad-motorcykel er bedst?

Top 5Elektriske cyklerfraRad Power Cyklerfor 2020
  1. Rad Power CyklerRadCity Step-Thru. Den første på listen er RadCity Step-thrucykelfraRad Power Cykler.
  2. Rad Power CyklerRadMini.
  3. Rad Power Bikes RadRover.
  4. Rad Power CyklerRadWagon.
  5. Rad Power CyklerRadRunner.
  6. RadMissionElektriskUndergrundsbaneCykel.(Ringning) - Hej gutter, vi er i McKinney Falls syd for Austin Texas. Smukt sted at tjekke de nye hjulcykler med fede dæk. Dette er originalen, dette er RadRover på højt niveau, og nu tilbyder de det trin for trin, så du kunne se det derovre i hvidt.

Det skal du virkelig have, det er en mere tilgængelig ramme, men lidt mindre stiv. Dette er virkelig en højere præstation, ikke? Og jeg kan godt lide, hvordan de bøjede toprørene. De har stadig en relativt lav standoverhøjde, så lav som den bliver, en ret flot batteriposition, lav og centreret på rammen, lidt længere frem, så bedre vægtfordeling sammenlignet med den type sæderørmontering, de har på trinnet -Thru, og så er dette RadMini High Step.

Og de har også en trinvis version af det. Så de gjorde virkelig alt med disse fede dækcykler, denne ting vejer omkring 69 pund, det er rart at fordele den vægt godt, 7,7 pund på batteriet, aftageligt, hvilket er meget rart.Så hvis du pendler til arbejde eller noget, skal du tage det til kontoret, sæt det i, eller hvis det er virkelig varmt, vi er i Austin, det kan blive ret varmt i garagen, det er hårdt for disse lithiumionceller, så dette er en god mulighed. Noget, der også kan udskiftes, jeg skal virkelig fremhæve dette, jeg mener, er det ikke rart, at de bruger det samme batteri til Step-Thru, til RadMini, til deres bycykler? Og det er lidt billigere, fordi de adskilt motorstyringen, det kan du se her. Så på en måde er det lidt grimt, især på den hvide ramme, sort, alle ledninger og ting blandes, og du kan se, at der er en masse rod af ledninger heroppe, fordi vi har displayet, at tastaturet, bremsearmene, gearet løftestang og motorstop på begge bremsearme, der aktiverer baglygten, det er som et bremselys, der er rart, det bliver lyst og hjælper dig med at være lidt mere synlig er udsolgt, forresten, det er et fantastisk orange stativ, det er lyst og farverige, $ 80 for det, de har et valgfrit frontstativ, og der er 70 bucksit-monteringer på rammen.

Så jeg talte om styrke tidligere med det lidt højere rør, det er lidt stivere, slags fakkler her. Så at have et bagagebærer, der ikke forstyrrer styringen, vælter ikke, når du parkerer cyklen. Dette er alle ting, du lærer over tid, når du ejer en cykel og bruger den meget.

Jeg kan godt lide den måde, de gjorde dette på, du kan se, at de har dette nye badge heroppe, dette er den femte generation af disse cykler, du ser dette her nede, gen fem, og det er fantastisk, og disse fyre har til meget godt arbejde gjort i årevis, og jeg har lyst til, at de virkelig er, de er altid ligesom de vælger med detaljerne, det kommer med den plastskærm, der er vidunderligt, især når du er igennem et par vandpytter og kør som vi kunne gøre senere, eller bare sådan, det bliver en regnvejrsdag eller noget, og det ligner en ikke-cykel, og den er virkelig meget stiv. Jeg kørte det off-road i blødt sand i Mexico for et par år siden, du skal bare sænke dæktrykket for at det fungerer. Men på mange måder byggede vi den op til at ligne en komfort-SUV, så du kan se, hvordan den har en meget kort stilk, med disse afstandsstykker lidt højere her oppe, og så har vi et mellemhøjt styr.Du vil være mere oprejst og afslappet, fra nu af bliver din ryg og nakke ikke skør så meget som en rigtig fremadrettet kropsposition, som du ved er fantastisk til aerodynamik, eller du ved, klatring og sådan, men en cykel som denne er det ? mere af en gruscykel eller noget, det er et perfekt setup til det. Glad for, at de var opmærksomme på disse små detaljer. Vi har disse syede ergonomiske håndtag, og vi matcher Velo Plush-sadlen, der har et håndtag indbygget i ryggen, du kan løfte denne ting op, de har en valgfri ophængs sadelpind, som du kan få, at jeg satte rigtig pæne 27,2 millimeter den sadelpind på diameter, og det vil give dig en fuld affjedringsfølelse, når du kombinerer den med denne Fatbike-specifikke affjedringsgaffel.

Så det har en progressiv kompressionsindstilling og en række klik for at stramme det, hvilket er en god ide, hvis du er en person, der virkelig vil maksimere dit rækkevidde, pumpe dæktrykket, stramme affjedringen, så du ikke hopper Mister energi. Men så har vi også en forspændingsjustering, så du måske vil have komforten, men du er en tung rytter, du har den forreste rackforspænding, så du ikke mister nogen rejse herned. Der er 100 millimeter rejse.

gt aggressor

Igen Fatbike-specifik 135 mm navafstand, dejlig tyk 12 gauge eger foran og bag, ingen hurtig frigørelse på bagsiden, men du kan se, at de bruger den dejlige stålmomentarm, fordi dette er en 750 watt planetgearnavmotor. Jeg tror nok, at det er et Bafang-produkt meget, meget kraftigt, 80 Nm drejningsmoment, der klatrer lidt bedre Ydeevnen for denne RadMini skyldes, at dens hjulstørrelse er lille. Men dette er stadig meget kraftfuldt, især når du træder ind og pedaler lidt.Fantastisk stativ der går tilbage der, dejlige store pedaler, masser af overfladeareal, meget gribende, og når vi ser på en slags den anden side, ser du disken derinde, det er en plastikskive med magneter på den, 12 magneter og hun reagerer meget godt, jeg var ret imponeret. Du valgte virkelig motorstyringen for at få motoren til at starte, den laver lidt støj på disse højere niveauer, men jeg tror, ​​det er hvad du får med navmotorer, der er kraftige, men den starter og stopper rigtig hurtigt, og du har motorstopperen, der styrer bremsearmen . Så jeg har virkelig lyst til, at de gjorde et godt stykke arbejde, tjek denne aluminiumslegeringsguide, det forhindrer kæden i at hoppe af banen, det fungerer også som en slags slagbeskyttelse.

Så hvis du går over en stor træstamme eller noget, rammer jeg lige her, det rammer ikke, hvor disse kabler er, og hænger dig op, så jeg sætter stor pris på det, det er også en anden funktion, der forhindrer, at dine bukser bliver fede og beskidt, jeg har faktisk kørt hele dagen, og det er lyse bukser, og på grund af denne vagt bliver jeg ikke fedtet. Så et fremragende valg. Og så tilbage her, god drivlinje Shimano Acera, tre trin fra bunden af ​​Shimano-gruppesættet, den har ikke en envejskobling eller nogle af de andre rigtig smarte funktioner, men det er lidt lettere og sandsynligvis mere pålidelig end Shimano Tourney eller Altus, med dette en tøndejustering Over tid, når kabelhylsteret er sat, kan du strække det lidt tilbage og på en eller anden måde holde tingene i gang og sandtRad Power Bikes har fuld garanti, og du har flere og flere af disse mobile cykelstationer indstillet til at bygge cyklerne bare for at køre og derefter dække alt, hvad der ville være under garanti.

Så du gjorde et godt stykke arbejde, dette er en DNP på 11 til 34 tænder, nikkelplade og frihjul. Dette er faktisk ret specielt, der er en række - (Fremmed) Hun siger, at hun vil have regnbuefarvet hår. (griner) - Regnbue-farvet hår, jeg kan se, hvordan denne cykel ville inspirere det, fordi det er farverigt.

Tak gutter. Ja, godt, for mig ser et frihjul ud som at træde ned fra en kassette, men du får en af ​​de bedste derude, syv gear, 11 og 34. 34-tanden er den virkelig store tandhjul, der gør start og klatring lettere, god mekanisk fordel.

Men du starter ikke med 14 tænder, de 11, så det er virkelig rart, det er imponerende, det ser du ikke på de fleste andre overkommelige e-cykeldrev. Så igen 14.99 for denne spids har de holdt prisen den samme i alle år, og nu er fendere inkluderet.

Så jeg mener gud! Hvad kan ikke lide det? Jeg er bestemt imponeret. Det er drevdrevet, jeg vil måske klage lidt over skiftemekanismen heroppe, den er ret stor og kræver lidt greb, især denne del heroppe er en slags skovlskift. Jeg tror, ​​de gik efter det, for når du har en drejegas, se, de har dette lille udsatte stykke plast her, der gør det til, at triggerskifteren bare ikke passer så godt, og derudover fungerer det ret godt, når du bruger handsker når du kører rundt, måske i sneen eller noget.

Så igen gjort temmelig tankevækkende. Jeg har brugt meget tid gennem årene på at plukke deres sind og sige som: 'Hvorfor valgte du dette? Hvorfor ikke at 'Og i nogle tilfælde reagerede de og forbedrede endda produktet, i andre tilfælde havde de en meningsfuld grund som flaskeburbosser, se på dette, de indeholder dem faktisk, de er lidt skjulte', jeg ved ikke hvis det er det perfekte sted, ville det være meget lettere at nå ned og få din flaske lige her, men det er her, de sætter batteriet og husk, at vægten skifter fremad og giver dig de bedste køreegenskaber, de har flaskeburet - Chefer her på hovedrøret. Og så Mini's høje niveau, den har simpelthen ingen flaskeholderbosser, så du skal betale lidt mere for bagageholderen, et par poser får masser af tilbehør som, der er en køletaske, der er en pan, ja der er en porter, der er en større porter, en slags platformssituation.

De sælger endda barnesædet tilbage her, så du kan tage dine børn med på turen og i så fald igen dejligt at have de ret robuste, sikre dæk, og du kender også nogle behagelige fede dæk. Så jeg ser disse igen som SUV'er, ja de kan klare off-road kørsel, men begge kæder hopper lidt rundt, affjedringsgaffelen er ret tung, fordi den ikke er en luftgaffel, men for hvad den er, er den fantastisk. Har mange justeringsmuligheder og tjek det ud, de har endda et co-brandet lys nu, siger 'Rad Power', og det har den ekstra ring, og den aluminiumslegering med varmefinner på toppen for at sprede varmen, meget cool! t noget, du ser hver dag.

Jeg synes bare, de laver et godt stykke arbejde, disse fyre kiggede virkelig på detaljerne, og jeg nyder altid at se på dem, og det er min virkelige fornemmelse for virksomheden, jeg tror, ​​de får flere og flere mennesker, der er interesserede i elektriske cykler og de tilbyder et produkt, der er temmelig modulært, som batterier og lignende, der ikke ændrer sig så meget hvert år, at du bliver helt irrelevant efter et år. At de bruger den samme pakke til alle deres modeller, selv i Europa har vi en lille fire LED-opladningsniveauindikatorer lige der, det er rart. En slags semi-aerodynamisk form, der går sådan, glider den op, monterer den og glider derefter ned, og afhængigt af hvilken ramme vi taler om, som om det er RadMinis, skal du muligvis løfte sædet og dreje det eller tabe sig.

Det er lidt nemmere at tænde og slukke for batteriet med nogle modeller, som med andre med RadRover, det tager lidt længere tid. Her er opladningsporten til højre et lille gummidæksel, som er ret let at bruge, nogle gange er disse ikke så nemme at bruge på andre cykler, de sidder ikke særlig godt. 48 volt 14 amp-timer 672 watt-timer, disse vejer ca. 7,6, 7,7 pund, hvilket er rart, jeg har ikke en IP-klassificering, men de siger, at de er meget vandtætte, ligesom motoren og skærmene.

De siger, at du kan køre på disse cykler i regn og i vådt, du bør bestemt ikke dunk dem i alt, men det er rart, at de har fuld garanti for det. Og at udskiftning af batteriet er lidt billigere, fordi styreenheden er separat. En anden unik egenskab ved disse batterier er, at låsemekanismen har tre forskellige slots, nu kan du skubbe den på cyklen, da denne pin ikke rager ud, og når den først er tændt, kan du på en eller anden måde skubbe og dreje og låse den til rammen, og du kan fjerne nøglen, og i den tilstand er den slukket, så ikke til. Jeg kan manipulere med din skærm, som er lidt cool.

Ingen vil være i stand til at bruge gashåndtag eller noget og derefter gå til næste trin, stadig låst, og nu tager du nøglen ud, og cyklen fungerer rigtig cool for folk, der ikke ønsker at tage dette af deres cykel, men vil ikke have folk til at manipulere med det, låse det op og slukke for cyklen, jeg synes det er virkelig rart, og der er mange andre cykler derude, der ikke gør det. Sådan en god jobcykel, og jeg ville fremhæve, at cyklerne kommer med en lille værktøjspose, en flok grundlæggende værktøjer, og så ser det sådan ud, som opladeren. Det er bare en oplader med 2 ampere.

Det tager seks timer, når dine batterier er helt afladede, men det vejer kun halvandet pund, hvilket er rart, og at have et aftageligt batteri til alle dine cykler er virkelig en god funktion, fordi det betyder, at du kommer til at pendle på din cykel og parkere cyklen udenfor. Bring batteriet ind, hvor der er en opladningsport for at undgå ekstrem varme, fordi disse lithium-ion-celler er godt. De er af højere kvalitet, jeg tror, ​​det er samsung-celler, varmen nedbryder dem kun, og du får ikke så mange fuld opladninger cykler, så det er mit råd til dig, men igen, at have controlleren separat betyder, at udskiftningsbatterier er lidt billigere, og nu har de brugt dette design i et par år.

hvad er tempeh

Så det føles som om de er forpligtet til det, og der er en større pool af brugte pakker derude. Så ja, jeg synes, vi skal bare gå videre. køre, jeg vil gentage det igen, med denne high-step ramme er dette den stiveste type af den hårdeste RadRover.

Det er virkelig rart at have den nye Step-Thru-model og selvfølgelig RadMini Step - dette er også en god mulighed, hvis du er en person, der bare har hoften til knæfølsomhed eller bare er en mindre person, men at sadelhøjden faktisk er meget ens med disse. Fik gryden eller et barnesæde eller den isolerede ting bakken, der er så mange muligheder med en lidt stivere ramme, især i betragtning af at nu er meget af vægten tilbage med motoren og fenderne. Den høje post er stadig en god mulighed.

Jeg kan virkelig godt lide denne cykelstart på skærmen, hold tilstandsknappen her, ja den er 2,75 tommer bred, den drejer, den er ikke aftagelig, men jeg elsker, at de har denne USB-opladningsport i fuld størrelse i bunden. Når det er sagt, er det godt til det tilbehør til telefonmontering, de tilbyder, og det er rart, at dette er ret godt beskyttet med disse mellemhøje stænger, så det ikke bliver bumpet eller beskadiget på stativerne så let.

Fem kryds på infografikbatteriet, det ville være rart, hvis det var 10, eller hvis det var en batteriprocent, fordi det er 20% trin. Så når du er på den sidste bar, undrer du dig over, hvor langt kan jeg gå? Men kilometertælleren her, og når jeg trykker på tilstandsknappen, går vi fra kilometertæller til triptæller, det er lidt pænt. Aktuel hastighed i midten i miles i timen, hvis du holder pil op i et par sekunder, går den til gennemsnitshastigheden og derefter til tophastigheden.

Så der er meget ved denne måler, pedalassistentniveauet starter på et, men du kan tage det ned til nul, hvis du vil have gashåndtaget til stadig at fungere. Det giver dig fuld effekt op til 20 km / t. Så det er rart, du kan køre som en scooter, hvis du vil.

Og så fem niveauer af assistance og derefter watt, det er så hårdt motoren fungerer. Jeg starter med pedalassistance niveau et, jeg er virkelig imponeret over, hvor blid og subtil det er. Det overvælder dig ikke, og det går ikke for hurtigt, ofte er disse pedalassistentniveauer lidt ude af kontrol, selv ved de lavere, så det er rart, at denne er så glat.

Virkelig glat. Jeg kommer til at bestige den bakke på bare et sekund, og jeg vil tage dette til sandsynligvis at hjælpe niveau fem, for at gøre dette, for at få den styrke, jeg har brug for. Jeg skal bruge gashåndtaget, dreje det der, vi bliver virkelig praktiske. (Kædebrydende støj) Ikke så slemt.

Og så ved du, at vi er på en parkeringsplads her, og du kan stadig ryste dækkene på jorden. (Kæderivende støj) Jeg har den ret stabile, måske er der ikke skudt nogen hånd her på grund af de bredere dæk. Dette er virkelig en e-cykel til farten, og jeg tror, ​​det er derfor, det er en af ​​de mest populære modeller, som Rad sælger, tag en omvej her på denne grusvej.

Her ser jeg RadRover virkelig bruges mest og virkelig skinner. (Kæde lynlås) Jeg kan høre motoren lynlåse lidt, men for bare et sekund siden så jeg faktisk en hjort, der løb hen over min sti her, som er virkelig fantastisk, virkelig skal se noget dyreliv, fordi jeg tror, ​​at e-cykler kun er mere støjsvage end forbrændingsmotorer. Så pointen er, at hvis du er en, der kan lide dyreliv, er det bedre for miljøet, men det er også meget mere støjsvagt.

Og nu vil jeg vise dig disse lys, så det er en anden rigtig cool funktion, noget baggrundsbelysning for at gøre det dejligt Og så forlygten, som virkelig er fokuseret, såvel som denne ring og nu også mere tydeligt synlig fra siden, så en rigtig god sikkerhedsfunktion, der supplerer disse reflekterende dæk nedenfor, lad os gå. Og så aktiverer bremsearmene foruden motorlåsen også bremselysene. Bare en anden måde at blive set på.

Dette stativ er nu en smule blokeret, men stativet beskytter ret godt fysisk lyset, hvis cyklen vælter. Så der er altid små kompromiser og sådan, men generelt ikke en dårlig, virkelig god opsætning. Jeg vil gerne påpege, at forlygten nu viser, hvor jeg styrer, men når du har det? Rack det kolliderer med lysene, så de har et beslag, der udsætter det her, og så drejer det ikke, fordi disse stativer er monteret på rammen.

Så husk at rammerne er afrundede stativer, de er mere stabile, det er et rigtig godt sæt Okay folkens, vi har en 42-tandet stålkædering i bunden mellem to aluminiumslegeringsstyreplader, det er virkelig rart at tage på dine bukser, hold det ren, og den fungerer som en stødbeskyttelse. Her har vi 11 til 34 tommer tænder, dette forniklede DNP-frihjul er bare fantastisk, det er dejligt at have denne type gearområde på et frihjul. Selvfølgelig har vi en Sarah, som er en ret god derailleur, der er virkelig godt beskyttet af denne beskyttelse.

Og så pattsikringen hernede, jeg begynder med pedaler på niveau to, fordi jeg kan lide, hvor stille og subtil det er, men så bringer jeg det op til niveau fem, så du kan få mest muligt ud af motoren og se hvordan det reagerer hurtigt, når jeg starter og holder op med at træde i pedalerne (kæde lynlås) Simpelthen strålende. Og jeg elsker evnen til at overstyre med gassen når som helst. Jeg tager det hele ned til de 11-tandhjul og bremser, topassistent, ca. 20 km / t tophastighed, der er den.

Meget flot, skåret ud lige før 20. Det er en dejlig krydstogtsfart lige her, ja, det var bare en eksplosion, sjovt at køre gennem McKinney Falls med jer. Jeg fik denne cykel, alle specifikationer, alt håndmålt samt nogle af de andre modeller, og der er et rigtig sej sammenligningsværktøj derude, så du kan sammenligne dem ryg mod ryg og finde ud af forskellene mellem skærmene, de opgraderede lys, kølelegemet er ret pænt. Ja jeg håber det hjælper dig med at køre sikkert derude elsker dig.

Vi ses næste gang. (Cirrup lyd)

Hvor fremstilles rad power-cykler?

Kina

(Cykelklokke ringer) - Hej gutter, jeg er lige færdig med den nye RadRunner Plus. Vi er i den nye butik her i Vancouver Canada. Dette er 275 West Fifth Avenue.

Jeg tjekkede deres sidste butik i deres hovedkvarter i Seattle, Washington. De har også en i Europa, som jeg håber at se en dag, men jeg troede, det ville være sjovt bare at tage en lille tur og se, hvad der er nyt? - Det er jeg virkelig. - Fantastisk, jeg talte til dig i telefonen.

Tak for din hjælp. Skal vi bringe den ting ind? - Lad os gøre det. - Wow, så dette sted er bestemt stort. - Det er en stor opgradering fra vores tidligere butik.

På 12.000 kvadratmeter er det 10 gange større end den gamle placering. - 10 gange større, herregud! - Vi flyttede fra vores placering i East Van til Mount Pleasant, lige syd for Downtown Court. Fantastisk beliggenhed. - Ja. - Det er et kommende kvarter.

Barer, restauranter, bryggerier. Det er lige mellem to cykelstier og er let at komme til med offentlig transport. - Ja, og du har god parkeringsplads derude.

Jeg parkerer gratis, og så har de målere og sådan, nogle gange når jeg går i butikker, er det lidt hovedpine at få en parkeringsplads. For mig var det en rigtig gevinst. - Fremragende. - Det ser ud til at du bruger alle cykler her. Vi har RadCity, RadCity Step-Through, RadBurro.

Det er sjovt, men det er kun for dine kommercielle kunder, ikke? - Det er rigtigt - Okay, fantastisk. Vi har den sammenklappelige RadMinis RadRunner, kun grundmodellen uden affjedring. Jeg kunne virkelig godt lide RadRunner Plus.

Jeg har en anmeldelse af dette online. Vi har RadRover og det hele. Hej Tom, hvordan har du det? - Hej, domstol! - Hvordan går det? - Stor mand.

Dejligt at se dig ud af en varevogn. De giver dig en pause her, ikke? - Selvfølgelig ja. Velkommen til den nye butik. - Jeg nyder det, mand.

Det er virkelig sejt. Du har tilbehør her. Den måde, jeg ser Yepp-barnestolen på. - Først og fremmest ønsker vi at få cyklerne i kundernes hænder.

Så vi vil være i stand til at gøre det, som du ser dem på skærmen, hjælpe dem med at føle cyklen, virkelig se på dem. Vi tager prøvekørslen, så de kan vurdere det og så faktisk hoppe på det og have det sjovt mobil, det fungerer også lidt bagfra, så - Okay, Rad Mobile er som denne servicevogn, hvor de kommer til dig og smider cyklen og jeg tror, ​​de også udfører service og så hele det nederste fastland, eller hvad er byerne? - Vi holder dybest set lige inden Langley. Så vi kan godt lide Tsawwassen, North Vancouver, West Vancouver til Coquitlam, New West. - Fantastisk. - Ja. - Jeg hørte, at der var et par fyre i ryggen, men et par af dem svævede herude.

Hvad er så dit navn? - Jeg hedder Pavel. - Pavel, jeg elsker din maske, mand. - Tak, mand - Hvad er din rolle her? - Min rolle er servicerådgiver.

Jeg hjælper optagelsen med reparationer, diagnostik og hjælper også montageteamet bagest. - Så hvis nogen køber en Rad Power Bike, og så er du her, betaler du kun for en tuning, eller hvad tilbyder du her? - Det afhænger virkelig. Vi udfører vores garantiindstillinger, sikkerhedskontrol, diagnosticering af drivlinjer.

Vi laver grundlæggende tuninger Rad Tune, der dækker hele cyklen. - Hjul. - Fra front til bag, kæder, kassetter, det hele fungerer, ja. - Fantastisk, hvem er denne fyr i baggrunden? Jeg vil ikke savne ham. - Hej, jeg er Stefan. - Hej Stefan.

Hej, dejligt at møde dig, mand. Hvad er din rolle her? - Så jeg bliver detailchef her i denne butik. - Detailhandel, ikke underligt at du renser alt og placerer alt, du gør et godt stykke arbejde mand. - Tak. - Hvad skal jeg se? Hvad har vi ikke set her endnu? - Åh min gud, jeg mener, du har set det bedste ved det.

Du så showroomet - jeg, 'Jeg elsker virkelig disse fyre. Og når du sagde, at det er ti gange større, mener jeg, der må være en masse kasser og ting bagpå igen, men du holder bare dette område godt. Vi fik folk i kø derude, så det er vel gutterne.

Når jeg rejser rundt og ser en ny butik eller hvad som helst, er det sjovt at lave en lille tur, især på en cykel. Du har det i USA i Seattle, du har en her i Vancouver og derefter en i Europa, ikke? - Ret. - Så det er fantastisk, og de tilbyder alle den samme type oplevelse? - De gør. - Okay, søde.

Tilbage til ElectricBikeReview.com har jeg anmeldelser på alle disse cykler. Det er et forum, du kan efterlade dine kommentarer, men håber, det giver dig en virtuel rundvisning og har en god dag. (Fuglesang)

Hvor hurtigt går en rad power-cykel?

Rad Power Cykler, som designercyklerher, men har dembyggeti Kina, siger, at det vil blødgøre den forestående tolds indvirkning ved at absorbere næsten halvdelen af ​​selve omkostningerne.17. aug 2018

Har Rad-motorcykler nogensinde salg?

Hvad medRad Power Cykler? Alle vores modeller i USA er klassificeret som en klasse 2 e-cykel. Dette betydermotorpå hver af vorescyklervil hjælpe digen topfartpå 20 mph.30. apr 2020

Hvorfor er radcykler så billige?

Stålgaflen sænker prisen,det er en af ​​grundene til, at denne model koster $ 200billigereend de andre. Det gør også konstruktionen stærkere og kører mere behageligt.RadPower's vigtigste idé med RadRunner er at lave encykeldet eroverkommelig, tilgængelig, tilpasses og alsidig.

Kan du få Rad-cykler til at gå hurtigere?

Du kanfortsæt selvfølgelig med at pedalere oghurtigere. * Europæiske modeller er programmeret til maksimalt assisteretfart25 km / t i overensstemmelse med europæiske love om elcykler. MensRadStrømCykelhævder dette er grænserne, derescykler kan væreprogrammeret tilhurtigere.8. jan 2020 g.

Hvordan er rad power-cykler så billige?

En lille e-cykelder pakker et mægtigt slag. Den er lavet med en stiv og holdbar 6061 aluminiumsramme og en stålgaffel. Stålgaflen sænker prisen,det er en af ​​grundene til, at denne model koster $ 200billigereend de andre. Det gør også konstruktionen stærkere og kører mere behageligt.

Hvad betyder pedalassistent?

Pedalassistenter en tilstand på dinelektriskcykel, der leverer strøm fra motoren til at hjælpe digpedallettere og bevæge sig hurtigere. Når du tænderpedalassistentog vælg dit niveau afhjælpe, vil motoren give et bestemt niveau af effekt, som dupedal.

Er billige cykler værd?

Ja. Billigerecyklerkan normalt ikke vare så længe. Jeg har dog set mange mennesker, der har haft de samme $ 99cykeli deres garage i 10, 20 år. Dette er til dels et resultat af godt tidsbestemt vedligeholdelse, og de har ikke kørt det så meget.13. feb 2019

bascykler bruger

Gør dyre cykler en forskel?

Generelt set mere-dyre cyklerer lettere, stivere og har bedre komponenter. Den anden størsteforskelmellemdyre cyklerog mindre-dyrtmodeller er af hjulkvalitet, med kulfiberbøjler, der tilføjer to og tre gange prisen.4. aug 2017

Hvad gør en Rad Power-cykel så god?

Denne Rad Power Bikes anmeldelse viser dig, at deres cykler ikke er din gennemsnitlige e-cykel. De skiller sig ud fra pakken ved at tilbyde en overflod af unikke funktioner, der ikke findes andre steder. Disse cykler er utilitaristiske, hvilket gør dem konkurrencedygtige.

Hvilken er den billigste elektriske cykel fra Rad?

RadRunner er Rad Power Bikes 'mest overkommelige model. Det koster $ 200 mindre end andre modeller, hovedsageligt fordi dette er en elektrisk el-cykel med en hastighed. Det har små og brede 20 ″ hjul, hvilket gør det til en anstændig bypendler eller en hverdags arbejdshest.

Er RAD Bikes radrunner en god cykel?

At være i stand til at bevæge sig uden at træde er særligt sjovt, og tegninger kan være ligheder med at køre på motorcykel. RadRunner elektriske minibike fra Rad Power Bikes er virkelig spændende at køre og har hidtil været 100% pålidelig.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Gatorade vs vand - holdbare løsninger

Er Gatorade bedre end vand til dehydrering? Pedialyte og Gatorade er begge designet til at forhindre eller behandle dehydrering. Faktisk takket være deres elektrolytindhold er de mere effektive end vand ved rehydrering. г.

Utah cykel love - enkle svar på spørgsmål

Er det ulovligt at cykle på fortovet i Utah? I modsætning til mange stater i landet hedder det i Utah-loven, at cyklister kan køre på fortovet. Cyklister har lov til at køre på fortove uden for bykvarterer. I Salt Lake City er fortovscykling forbudt i kvadratområdet mellem North Temple, 500 South, 400 West og 200 East.2 2016.

Morgenmad på 600 kalorier - almindelige spørgsmål

Er det OK at spise 600 kalorier til morgenmad? Som en del af sin One You-kampagne anbefaler PHE voksne, der sigter mod en 400-600-600 diæt, hvilket betyder, at vi ikke spiser mere end 400 kalorier til morgenmad og 600 kalorier til frokost og middag. Det resterende anbefalede daglige kalorieindtag (2.000 for kvinder og 2.500 for mænd) kan tages op med snacks. 6 мар. 2018 г.

Ibis ripmo til salg - komplet manual

Hvor meget vejer Ibis Ripmo? Ripmo vejer en svag 6. 25 kg med et DPX2-stød og komplette byggerier starter ved 28 kg.

Brød, der er godt for dig - hvordan man løser det

Hvilket brød er bedst til vægttab? I en undersøgelse mistede folk på en diæt med lavere kalorieindhold, der omfattede fuldkorn, såsom fuldkornsbrød, mere mavefedt end dem, der kun spiste raffinerede korn, såsom hvidt brød og hvid ris. Hele korn giver flere vitaminer, mineraler og fibre end raffineret. Men at overdrive fuldkornsbrød kan også tilføje pund. г.

Sådan forhindres mavepine - søg efter løsninger

Hvad kan jeg spise for at stoppe mavesmerter? Forkortelsen 'BRAT' står for bananer, ris, æbleauce og toast. Disse kedelige fødevarer er milde på maven, så de kan hjælpe med at forhindre yderligere maveforstyrrelser.