Vigtigste > Cykling > Rapha-cykler - hvordan man opnår

Rapha-cykler - hvordan man opnår

Hvorfor hader cyklister Rapha?

”De har tendens til at være dem, der har kørt til en høj standard siden deres teenagere. Det er muligt, at de føler en vis vredeRaphahar slags stjålet deres sport og gjort den til sin egen. ”18. apr 2021Rapha, det eksklusive cykeltøjfirma grundlagt af Simon Mottram i 2004, er et af de største cykelmærker, når det kommer til tøj. Virksomheden sammenlignes ofte med Marmite, da de deler meninger på grund af deres høje priser, og mærket er ofte forbundet med velhavende metroseksuelle kaldet Raphia af deres kritikere. Mottram blev citeret for at sige, at nogle mennesker elsker os, og andre ikke, og det er fint, og at du skal se bedst ud på at cykle hele dagen uden virkelig at være interesseret i at nedgradere dens kvalitet for at få en billigere en tilfredsstillende pris.

Nogle mennesker spørger, hvorfor cykeltøj ikke ses i samme lys som mode, og Mottram kalder det modepolitiet til cykling. Det virker underligt, at folk er villige til at bruge mere end £ 2.000 på en cykel, men ikke sprøjte på det rigtige gear. Rapha sælger alt fra fritidstøj til cykeludstyr, begivenheder, sociale netværk og havde endda sin egen feriearm indtil for nylig.

Men hvordan opstod et lille tøjfirma? komme til et globalt livsstilsmærke, der fik dem til at dominere cykelverdenen? Sådan skete det, før Mottram startede forretningen i 2004, stod Mottram over for problemer i over to år og var vidne til 200 møder for at tjene penge til at starte forretningen, fordi cykling ikke var så populær som den er i dag, ingen bank ønskede at investere, især da Mottram havde ringe erfaring med at sælge tøj eller drive en online forretning. Efter 200 finansieringsopkald rejste Mottram til sidst Finansieret af 6 private investorer med en høj nettoværdi og en lang liste med venner og familie. Ideen til Raphain kom til Mottram i 2001, fordi han var træt af den dårlige kvalitet af cykeltøj på markedet og fandt ud af, at det meste af tøjet enten ikke passede godt eller brugte ringere materialer, mens andre kun kom med chokerende design at starte Rapha gennem 1960'erne cykelteam År opkaldt efter drikkevareproducenten St.

walmart cykel anmeldelserRaphael. Takket være sit stramme budget måtte Mottram offentliggøre Rafa-ambassaden gennem mund til mund alene. Snart begyndte deres nyligt introducerede tøj at skabe interesse, og virksomheden havde et salg på £ 300.000 i det første år.

Virksomheden voksede med fire værdier: elsker sport og gør det til en del af dit liv; inspirere andre og gå med et godt eksempel; lide fordi god nok ikke er; og tænk selv, vær altid proaktiv. Rapha startede virkelig fra 2007, da cykling i Storbritannien blev stadig mere populær efter at have deltaget i Tour de France det år i London ved OL i Beijing 2008, Team GBs cykelteam dominerede med 8 guld-, 4 sølv- og 2 bronzemedaljer og Bradley Wiggins fra Team Sky, der vandt Tour de France 2012. Denne britiske succes udløste et boom i cyklingens popularitet og skabte en ny gruppe cyklister kaldet MAMIL: Middle-Age Men In Lycra.

Da cykling voksede, voksede også interessen for Raphas produkter, idet virksomheden samarbejdede med Paul Smith ved flere lejligheder, især da de begyndte at levere udstyr til Team Sky i 2013, et forhold der ville vare tre år, men Mottram så fremad og gjorde ikke ønsker, at Rapha bare skal være endnu et tøjfirma, så de dannede Rapha Cycling Club, en klub For kun medlemmer tilbyder adgang til begivenheder i deres klubhuse rundt om i verden eksklusivt sæt, et socialt netværk for cyklister samt nedsatte cykeludlejninger og kaffe blandt andet. Dette gav Rapha en abonnementsbaseret indtægtskilde, der ville give mere sikkerhed, hvis salg af tøj mislykkedes. Med omkring 13.000 medlemmer, der i gennemsnit betaler mellem £ 70 og £ 120 om året, begyndte Rafa overgangen til et livsstilsmærke.I 2017 blev Rapha med et salg på £ 63 millioner om året købt af RZC Investments, risikovillig kapital Walmart, for £ 200 millioner. Dette var allerede en tvivlsom værdiansættelse af virksomheden, som på det tidspunkt kun tjente 1,4 millioner pund.

På trods af det vellykkede salg sagde Mottram offentligt, at de havde brug for at gøre deres produkter mere tilgængelige for at forbedre virksomhedens levetid, selvom det ikke gjorde det. Jeg ønsker ikke at blive sammenlignet med Aldi, der sælger en £ 15 cykeltrøje. Det kan have vist sig at være en fejltagelse, da Rapha havde et tab før skat på £ 50million fra og med 2019, fordi deres salg faldt i vid udstrækning på grund af de øgede værdier af rabatter og tilbud.

For at ændre virksomhedens formuer besluttede Mottram at lukke rejsebureauvirksomheden, afskedige medarbejdere og ændre strategien for fremtiden. Men hvordan ser Raphas fremtid ud? Rapha meddelte, at de vil samarbejde med Zwift for at lancere deres første Rafa Cycling Club Championships mellem 4. maj og 10. maj. Tag løbet online, mens alle sidder fast og tilbyder en række gruppetræningsture med pro-cyklist Justin Williams, og de to hold, Rafa sørger nu for Canyon-SRAM og EF Pro Cycling, græsrods og nonprofit-finansiering, der tjener et underbetjent publikum, introducerer dem til cykling dele deres overskud og utvivlsomt forbedre deres image på lang sigt.På trods af sin succes og dominans på markedet debatteres Rapha stadig hårdt blandt cyklister, hvoraf nogle antyder, at de ovennævnte Aldi-trøjer sandsynligvis er lige så gode som det 20. århundredes legender bar. Og andre mener, at søndagspelotonet handler om, hvor meget disponibel indkomst du har, og alt andet ikke betyder noget Mottram og Rapha er bekymrede for, at når en kunde køber Rapha, handler det ikke kun om at købe produktet, det handler også om at have en oplevelse og et forhold til ham er mærket, og sådan skete det

Er Rapha et godt brand?

Raphaindtager en position i den avancerede sektor på markedet, og der kan ikke benægtes, at dens beklædning er dyrt, men premium-stoffer og konstruktion leverer ydeevne og lang levetid. Jeg vurderer deres sæt meget, men det er ikke ufejlbarligt.20. jan 2016 nov.

Hvor kan jeg købe en Rapha-cykel?

Hvor ellers at findeRaphatilbud
  • ButikdetRapha salgved Wiggle.
  • ButikdetRapha salgved ChainReactionCycles.
  • Raphapå Backcountry.com (kun USA)
  • Raphahos CompetitiveCyklist(Kun USA)
21. maj 2021

Ejes Rapha af Walmart?

Raphasælges til et investeringsselskabejet af Walmartarvinger for 260 millioner dollars.

styrebremser

Er Rapha cykelklub værd?

Ligesom de fleste tingRaphadet er ikke billigt. Men så igen, du får ret meget for din investering. Hvis du bor tæt på et kapitel og bruger det regelmæssigt, er det en stor værdi for mindre end $ 8 pr. Uge.14. apr 2015

Ejer Walmart Rapha?

Raphasælges til et investeringsselskabejetvedWalmartarvinger for 260 millioner dollars.

Er Rapha lavet i Kina?

I dag er der et antalRaphaprodukter er designet i London oglavet i Kina. Men med hensyn til kvalitetsproduktion i en skala, der kan tilfredsstille efterspørgslen,Raphahar nøgleelementer til performance-beklædninglaveti Fjernøsten.15. december 2011

Er Rapha-medlemskab værd?

Ligesom de fleste tingRaphadet er ikke billigt. Men så igen, du får ret meget for din investering. Hvis du bor tæt på et kapitel og bruger det regelmæssigt, er det en stor værdi for mindre end $ 8 pr. Uge.14. apr 2015

Hvorfor hedder Rapha Rapha?

Historie. Virksomheden blev startet i London i begyndelsen af ​​2004 af Simon Mottram og Luke Scheybeler; de første produkter blev lanceret i juli samme år. NavnetRaphablev taget fra 1960'ernes cykelholdRapha, som varsom hedderefter aperitifdrinkfirmaet Saint Raphaël.

motoriseret mountainbike

Hvem skabte Rapha?

Grundlagt afSimon Mottrami London i 2004 fremstiller Rapha verdens fineste cykeltøj. I 15 år har vores produkter omdefineret komfort, ydeevne og stil for cyklister fra absolutte begyndere til WorldTour-professionelle.

Hvor kan jeg købe Rapha-cyklusser i Storbritannien?

Rapha - Condor Cycles Shop Rapha-sortimentet hos Condor: eksperter siden 1948, gratis levering i Storbritannien over £ 30, hurtig verdensomspændende forsendelse, gratis klik & amp; indsamle. GRATIS LEVERING OVER £ 30

Hvem er designeren af ​​Rapha cykeltøj?

I 2007 samarbejdede Rapha med den britiske designer Paul Smith for at skabe en række cykeltøj og tilbehør i begrænset udgave. I 2016 samarbejdede Rapha med bikepacking-designpioneren Apidura om et begrænset udvalg af cykelbagage. Rapha tøj produceres på en række forskellige steder, herunder Storbritannien, Italien og Fjernøsten.

Hvilken type sportstøj bærer Rapha?

Rapha Performance Roadwear er et britisk sports- og livsstilsmærke med fokus på racercykelracing, tøj og tilbehør.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelintervalltræning - omfattende håndbog

Er intervaltræning god til cykling? 5 cykeltræning, der øger din kraft og udholdenhed. Selv 20 til 30 sekunders mikrointervaller har vist sig at øge V02 max, forbrænde fedt og forbedre udholdenhed. Og de arbejder hurtigt. ”Bare to ugers intervaltræning kan forbedre din præstation,” siger Paul Laursen, ph. г.

Kvindecykling - hvordan beslutter du dig

Hvordan ændrer cykling en kvindes krop? Cykling bygger muskler Modstandselementet ved cykling betyder, at det ikke kun forbrænder fedt: det bygger også muskler - især omkring glutes, hamstrings, quads og kalve. Muskler er slankere end fedt, og folk med en højere procentdel af muskler forbrænder flere kalorier, selv når de er stillesiddende. 2 нояб. 2020 г.

Cykling udholdenhedstræning - finde løsninger

Hvor lang tid tager det at opbygge cykeludholdenhed? Kom godt i gang. Til udholdenhedscykling handler det om at opbygge din basiskondition korrekt. Hvis du planlægger at deltage i enhver udholdenhedsbegivenhed (jeg kategoriserer dette som noget over 100 miles), skal du bruge 12 til 16 uger på at køre lange, stabile miles med lav intensitet for at styrke dine aerobe systemer.

Cykeltrailer til børn - pragmatiske løsninger

Hvilken alder kan barnet gå i en cykeltrailer? 12 måneder gammel

Cykling om natten - handlingsorienterede løsninger

Er det sikkert at cykle om natten? Så længe din cykel er udstyret med gode lys (se vores guide), er cykelpendling helt sikkert i mørket. Chauffører behandler dig faktisk med mere respekt og giver dig en bredere kaj, når du overhaler. Dine hvide forreste og røde bagcykluslys minder dem om, at du også er trafik.17 окт. 2011 г.