Vigtigste > Cykling > Rei trek cykler - omfattende håndbog

Rei trek cykler - omfattende håndbog

Hvilke cykelmærker har REI?

REI bærerbjergcyklerved toppenmærkersom Cannondale, Salsa og vores egne Co-op Cycles.(Folk jubler) - Hej, sportsfans. Colin, her med Kelsi på Mooca Liets Veldrijden Cyclocross Race, hvor rytterne konkurrerer mod hinanden i en modig konkurrence) Er du klar til cyclocross? - Endelig en udfordring. Tror du, jeg vinder? - Hvordan kommer vi ind i disse situationer? - Velkommen til Fort Steilacoom.

Det vil du ikke glemme snart. - Nej. At passere en mand i jeans. - Der er intet som cyclocross, der får dig til at føle dig ude af form.

Koldbøtte? -Farrel-Roll! Gjorde det! Du vil have den rigtige bremse. Venstre spiser lort. Ret er okay.Jeg tror, ​​vi er klar Kel. Okay, vi er her på vores første cyclocross-løb, og vi er her med nogle fordele. Hvad hedder du? - Ee-tchee. - Hej Ee-tchee. - Og. - Kay-lee-na. - Så hvad er du? Ser du frem til eller dit første cyclocross løb? - Nej, vi har lavet cyclocross i et par år - Se, jeg sagde dig - Så vi er rookies her - Okay, spilansigt - Lad os bare smide vores cykler? i denne flok? - Jeg tror det. - Bliver varmt. - Lad mig binde vores hjelme. - 343. - Har du konkurreret i cyclocross før? - Ja. - Eventuelle tip, dette er vores første cyclocross-løb. - Ja, det er første gang, vi gør det - bare gå derude og øv.

Bare lav et par omgange, så du kan få en fornemmelse af kurset lige før det starter - Højre. - Straks - Hvad er det sværeste stykke? - Ja, den sværeste del af dette kursus? - Ah, de sidste ti minutter. (griner) (rockmusik) - Okay, lad os gå ned. - Åh min gud, mine ben er så ømme - Colin og Kelsi her med Zack og Terry, der vil give os nogle spor om, hvad der sker med cyclocross.

Et spørgsmål, jeg overvejede, var: 'Hvad er det specifikke udstyr, jeg har brug for' for at være? en cyclocross racer? '- Så det er naturligvis meget vigtigt at have en cykel, Colin. Derudover er der ikke mange krav til tøj. Hjelm, selvfølgelig.Nogle gange er det nyttigt at have sko, som du kan løbe i, så i stedet have landevejscykelsko, have en skostil, som du kan løbe i, som en mountainbike-sko. Eller endda en tennissko kan hjælpe med cyclocross. - Et lille barn sagde bare, at de var de eneste på mountainbike, jeg bemærkede, at Colin og jeg har to cykler, der ser meget forskellige ud.

Mine er en mountainbike og hans er en cyclocross cykel rse. - Traditionelt er cyclocross en blanding af mountainbike og road biking. Så cyklen udviklede sig til at ligne mere på en racercykel, men mere plads til større dæk, større rammestørrelse i forhold til trekanten, så det er lettere at tage og bære cyklen - op og ned. (Grunt) Du bærer din som en gryderet. - Hvordan gør du det? - For eksempel ville din cykel være umulig at bære, fordi du bare ikke gør det.

Du har ikke plads nok til at stå på din skulder. Og for det meste er det altid hurtigere at gå din cykel, når du kommer til et stejlt afsnit, der ikke kan køres. Og det er normalt bedre at få den fra jorden end at skubbe den. - Jeg har brug for en ged. - Mange mennesker har mountainbikes, og det er en fantastisk måde at komme ud og komme i gang.Når du udvikler dig og bliver mere interesseret i sporten, kan du helt sikkert få mest muligt ud af din hastighed og færdigheder ved at bruge en cyklocross-specifik cykel - Så zap, jeg troede, det var et cykelløb, hvorfor fortsætter jeg med at kæmpe for at løbe? - Så en del af cyclocross er at komme af cyklen og tænke på sektioner, hvor du måske kan løbe hurtigere eller gå hurtigere - Her kommer en hindring! - Så der er nogle sektioner af banen, som du måske befinder dig i for at komme af tvunget, hvad enten det er en stejl hældning eller noget, du bare ikke kan køre igennem som en planke - disse hegn kommer ned til mine hofter - de fleste løb bruger en dobbelt sæt såkaldte plankebarrierer omkring 16 inches høje. Og de vil være omkring 12 meter fra hinanden. Så chaufførerne kommer, bliver nødt til at afmontere, krydse barrierer og derefter komme tilbage.

verdens hårdeste løb

I et moderne cyclocross-løb repræsenterer plankerne træstammer, der kan falde. Igen er bakkerne der, fordi de kun er en del af banestrømmen - det er den hårde del. Jeg tror, ​​det er GoPros, der vejer mig. (ler) - Og det pæne ved cyclocross er, at disse forhindringer og banernes naturlige variation altid får rytteren til at træffe beslutninger og spille dette Hess-spil mod banen. (trommetung musik) - Nøglen til at være en god cyclocross-racer? Vær i den bedste fysiske form. - Disse en og en halv kilometer føles virkelig som 10 miles lige nu. - Vi er her i dag med Monica Lloyd, nationalmester i den 40 til 44 år gamle cyclocrossklasse.

Jeg er meget glad for at have dig hos os. Hvilke træningstips kan du give begynderen til i sidste ende at blive nationalmester? - Min søster var en professionel cyklist, så hun gav mig en masse rigtig gode råd. Den første var at cykle mere - disse mennesker kører meget hurtigt - jeg har ikke kørt på cykel i cirka 20 år.

Og sidste år kørte jeg tre gange på min cykel. To af dem ved konkurrencer - jeg sagde: 'Så hvor meget skal jeg køre?' Og hun sagde: 'Nå, hvis du kan køre tre dage om ugen' og i det mindste være lidt hård mod hende, 'er det en god start.' - Jeg har brug for en afklaring her, Monica.

Du siger lidt hårdt på drevet, hvad betyder det? - Nå, lidt så hårdt som du gjorde på løbet. - (gispende) Okay. (grynt) (træk vejret dybt) Det er meget arbejde.

Det er en enorm mængde arbejde. - Okay, har du nogle endelige pro-tip, inden vi går til vores løb? - Jeg synes det er virkelig vigtigt for begyndere at indse, når der er noget, der gør dem ubehagelige, og det er skræmmende, det er okay at gå af og gå det - der er ingen måde, jeg vil cykle ned ad denne bakke - for det vil være den sikreste måde for dig. Og hvis du er såret, kommer du sandsynligvis ikke tilbage selv. - Tak, Monica.

Colin og Kelsi logger ud her. Vi starter vores løb om et øjeblik. - Vi ses på banen! - Hav det sjovt! - Okay gutter, jer ser ud til nummer 1256, fordi dette er Colin lige her - nummer et i jeres hjerter! - hvordan har du det med Colin? - virkelig nervøs. meget, meget, meget nervøs - de siger, at de sparer det bedste for Nå, Colin gør dette løb lige nu. (Cowbell ringer) Colin, du har det! - Og her er det, rookie.

Dette er det allerførste løb for alle. Og her går du lige på pedalerne. - Åh, skråning. (Løfter ånde) Disse fyre, disse fyre er gode, lad os gå, lad os gå, tak! (Skål) - Jeg ser Colin! Han afslutter sin første omgang. - Runde nummer to.

gatorade vs vand

Jeg kender ruten. Jeg ved hvad jeg laver. Jeg skal bare grave dybt.

Åh ja, vi går lidt ned ad bakke! Er der næsten. - Se, det er Colin! (jubler) Åh, han krammer. - Dette er mit folk.

Folkets mester! Her er vi, målstregen. Stort spark! (Cowbell ringer) - Første løb i sit liv, færdig. - Her, vil du have øl? - Ja! Jeg har nogens øl! Så det ser ud til, at cyclocross er ret populært her i nordvest, men hvor går vi herfra? - Der er bestemt varme lommer i USA, hvor der er en historie og kultur af cyclocross.

Boston, steder i Bay Area. Alle disse steder har været i cyclocross-løb i lang tid - de havde mig på Hot Pockets - den seje ting ved cyclocross, du kan gå til en anden by og udforske landskabet og se, hvordan en anden del af landet cyklocross. - Kelsi, du sidder lige nu i sidste sæde.

Dette er det samme sæde som mig! - Gem det bedste til sidst! (Cowbell ringer) - Så godt, Kelsi! Lad os gå! - Det er skørt. - Ja! Det handler kun om det smil! - Kelsi skulle komme over ethvert øjeblik - Dette er vanvittigt, Colin! - Nåde under pres - Dette er mere mit tempo - Du har det, Kel! - Løbet er gjort for alle! Gå gå! - Du hørte alt her først, fyre. Dette er Colin og Kelsi, der logger ud af cyclocross.

Og husk, hold pedalerne på metallet. - Sikke en dag! - Jeg ved. Og det er slutningen på cyclocross --- Og sådan smuldrer cookien.

Jeg troede, vi var ret gode. - Jeg mener, du er meget god. - Tror du, at vi har en fremtid med denne sports casting ting? ? - Eh, sandsynligvis ikke.

hurtigste cykel

Jeg ville sandsynligvis bare holde fast i vores normale job - Holde mig med cyclocross? - Ja, hold dig til cyclocross - Ja, det er sandsynligvis et godt træk.

Er REI-cykler gode?

Ja,KONGECo-op cyklercyklerer lavet medkvaliteti tankerne og bygget til at vare. Co-op Cycles laver et low-end og mellemklasse bjerg og vejcykler. De er gode til begyndere, cykelentusiaster, fitnesskørere og endda amatørkørere.

Hej igen, velkommen tilbage til kanalen i dag. Jeg vil gerne give dig en kort oversigt over min kooperative DRT 1.1 mountainbike. Dette er en REI eksklusiv mountainbike.

Det er deres nye mærke, der nu har taget pladsen for deres Navara-mærke, cyklen koster normalt $ 499, men hvis du er heldig som mig, kan du finde den til salg nu til $ 425. Denne ting er ret imponerende ærlig, jeg ville sandsynligvis have været glad, hvis jeg betalte fuld pris eller betalte mere end fuld pris, så lad os starte med cyklens positive, især geometrien, den lave, øverste rør, hovedet vinkler det superbrede styr og bare den generelle fornemmelse af dette punkt er det virkelig imponerende ved, at du ved fire eller fem hundrede dollars. Jeg havde svært ved at finde noget, der er næsten lige så smukt som denne cykel, styret i sig selv er ret bredt, det er 760 millimeter bredt styr, og sagen kommer fra fabrikken med 180 millimeter forreste 160 millimeter bageste benzinhydrauliske uliske bremser, og selvom de ikke er de dyreste bremser på markedet, fungerer disse ting, jeg er imponeret over hver gang jeg kører på denne cykel, hvor godt bremserne fungerer nu selve drevet det er ikke de bedste komponenter, du ved, det er en illiger trekant fra shimano-opsætningen, den har acerra-skifteren med eltis-fronten og derefter cera-turner-skifterne, selvom de er billige, fungerer de rigtig godt sammen, jeg har aldrig haft problemer med en dropkæde, fordi det gearer ting De ved, at det er præcist, det klikker lige igennem dem, det eneste problem, jeg har haft med drivlinjen, er når jeg laver rigtig tekniske stigninger eller virkelig teknisk, ved du hvad advokat Rudy er, jeg finder det lidt svært at finde det rigtige udstyr for at være imellem, ved du hvordan du skal kaste med din venstre hånd mens du prøver med din højre hånd for at få den røde blanding nu? Jeg tror, ​​at denne ting virkelig ville have gavn af at kende til en ud af ti eller en ud af elleve drivlinjer, men for det prisklasse, du får denne ting i, er jeg ikke sur. Men drivlinjen er nu en af ​​denne cykels største fejl Gaffel udstyret med hvad du vil se er, at jeg faktisk opgraderede til en Son Tour Epic'son luftspjæld, men denne ting kommer med en Son Tour xct på den, og sagen er en tank, den er høj, den dæmper ikke godt, og jeg hader Jeg hader alt ved denne gaffel nu er det en billig gaffel, det kommer på mange cykler, du ved, du kan hente det til en, jeg ved ikke $ 50 ebay sandsynligvis mindre, så jeg havde ikke høje forventninger til det, men det gjorde jeg var virkelig ked af, at denne gaffel virkelig gjorde mig sur, når jeg byttede den ud for denne ene verden af ​​forskel, hvis man ser på den pågældende cykel, vil du finde ja, jeg har en anden fælg og nav her, nu gjorde jeg ikke rigtig det med vilje.

Desværre var den første gang, jeg købte cyklen, da jeg først købte cyklen for at blive super varm skubbet ud af cyklen, ved du, at jeg fjernede mine skaft, de ældre rev mine ben op og ødelagde naturligvis fælgen. Jeg ville ikke forvente, at mange hjul kunne modstå denne form for stød, så jeg kan virkelig ikke forkaste hjulet, bortset fra at jeg kunne lide de originale hjul på denne cykel, ingen bekymringer nej med dem, ingen problemer med dem, jeg havde ikke har ikke ændret dem, hvis jeg ikke havde brudt dem på grund af det sæde, der kommer på denne cykel, er det faktisk et ret flot sæde nu finder du, at jeg har skiftet mine med en overfladetirado, den eneste grund til, at jeg havde brug for en ny. cykel, og jeg troede, jeg dræbte to fugle i én sten, denne er meget mere behagelig for langdistanceforlystelser, hvilket jeg gør med denne cykel sammenlignet med den, der fulgte med den, selvom det er behageligt, når du kender 810 Miles, det starter virkelig at slidte dig ud, så jeg lagde det på den fede cykel, som jeg normalt lige kom der ved du, fem seks miles på træning rt pænt over alle sæderne, jeg ville ikke have byttet den ud, hvis jeg ikke havde haft brug for en alligevel rullestenene der kommer på cyklen, de er det, det er præcis, hvad du ville forvente af en $ 400 cykel, så har den billige pla stiske stænger med de indbyggede reflektorer er ligeglad med dem, og de ser ud til at bryde temmelig let nu, hvis du bare vil ride denne ting på superbløde stier, ved du noget virkelig flydende, intet hårdt eller endda holder fast ved disse pedaler vil holde fast ved mig nu går det nok godt. Jeg har en tendens til at ride temmelig hårdt, og jeg vil have noget, der virkelig får mig til at føle, at jeg sidder fast på cyklen, så jeg kører faktisk på BMX-flader, det er dyre Stephen Hamilton-pedaler, og de er legeringer med de brugbare stifter, og de ting bider, så jeg føler mig så meget mere sikker og meget mere knyttet til cyklen, når jeg kører på disse pedaler nu på de fireogfyrre dollars rækkevidde, jeg har kørt farveskalaen, når det gjaldt at finde cykler. Jeg har prøvet specialiserede Giants Trek og Diamondback og så denne og af alle de cykler, jeg har kørt på dette måske ikke det mest imponerende sæt, men generelt fungerer denne ting bedre end noget andet, jeg fik på bremserne alene, denne har ting skiller sig nu ud fra de fleste andre for hvad jeg har betalt for cyklen for det, jeg har lagt mellem gaffel, dæk og forskellige komponenter på cyklen, er absolut værdi, dette er et stort slag for din sorteper, især når du starter du ved, at kørsel sammenlignes med at rode med cykler, dette er en helt fantastisk start er noget, du kan køre et stykke tid for at lave nogle opgraderinger og derefter til sidst skifte til næste cykel

Har REI Trek?

REI harværet den eksklusive amerikanske forhandler af Accell Groups Ghost-brand siden 2014.REI harlænge søgt en majorcykelmærke, som det kunne tilbyde alle steder. Han sagde, at der ikke er nogen planer om atsælge Trek-cyklerigennemKONGE. Bontrager-dele og tilbehør vil være tilgængelige påKONGEfra 14. marts.28. feb 2019

Lad os have nogle rigtige samtaler om trekkingstaver, trekkingstaver eller ikke trekkingstaver, det er spørgsmålet. (optimistisk musik) Dette er mit show, min godhed, forbandet det. Åh dette er det sværeste jeg nogensinde har gjort i mit liv. (Bip) Hvad sker der Venner, jeg er Miranda og jeg vil tale om trekkingstaver. (Klokker ringer) Vi taler om nogle vandrestave. (Glad countrymusik) Åh, det var svært for Hill.

Let at rejse sig, bare sæt dig ned. Åh, dine knæ gør ondt, mine er ikke på grund af mine vandrestænger. (Bip) Jeg har en fornemmelse af, at der i naturen er en misforståelse om, hvorvidt du har brug for trekkingstaver eller ej, og derfor vil jeg bare sætte optegnelserne lige nu og tale ikke kun om, hvornår du skal bruge trekkingstaver, men også hvordan du skal bruge dem.

Virkeligheden med vandrestave er, at alle er forskellige. Ved at bruge trekkingstænger kan du hjælpe med at fordele vægten på dine ben over dine skuldre og ryg og blive mere som en ged. (Gedebaas) en lille gedemand. (Gedebaas) så stabil.

Afhængigt af hvad du laver på dit terræn, eller hvor meget vægt du bærer, kan det gøre en enorm forskel i din backpackingkomfort. Vandrestave. Vandring er primært en træning i underkroppen.

Trekkingstænger gør det til en træning i hele kroppen. Selvom du har en, der krydser en flod, er vandrestave afgørende for at forblive stabile i vandet, og vandrestave kan også være nyttige, hvis du bruger en presenning eller har brug for den til at slå dit telt op, og tilsyneladende kan du bruge dem til at tage en pause ved rækværk Du knækker et ben eller noget. Det kan jeg ikke garantere, men jeg har hørt det med vandrestave. (Miranda burper) Undskyld.

Bare et par hurtige tip til min vandrestang med venner. Når du bruger dine vandrestænger, skal du have din hånd til at gå op gennem remmen og derefter på håndtaget. Dette er bare for at du klemmer remmen af ​​trekkingstangen mellem din hånd og håndtaget, og bunden af ​​din trekkingstang vil aflange.

De fleste af dem har enten tal eller et sted, der siger Halt. Så forlæng bunden af ​​din vandrestang til det punkt, og så kan du justere den midterste sektion. Du vil have længden af ​​din vandrestang, så din arm kan være i en 90 graders vinkel, når du går.

Det betyder, at dine vandrestænger bliver lidt kortere, når du går op ad bakke og vil være lidt længere, når du går ned ad bakke. (Bip) 90 graders vinkel gennem stroppen, føl dig godt, føl dig stabil, så effektiv, brug alle mine lemmer til at vandre denne vej. (Bip) Når det er sagt, når du bruger vandrestave, skal du være lige så opmærksom på, hvor du placerer dem, som vi ved, hvor vi skal hen.

Placer ikke dine fødder, hvor de ikke hører hjemme, og læg ikke dine vandrestænger, hvor de ikke hører hjemme, så længe batoner bruges korrekt, forårsager de ikke yderligere erosion på en allerede etableret sti, men hvis gør du, når du har dine vandrestænger, vil de ikke forårsage yderligere erosion Placering uden for den faktisk udpegede sti giver dig mulighed for at placere et hul, der kan samle vand og øge erosion. Gør det ikke bredt, hold det tæt. (Klokker ringer) Ægte samtale, vandrestave. (let funky musik) Så vær forsigtig, når du bruger trekkingstaver, og husk også, at der er nogle følsomme områder, hvor det kun aldrig er en god idé at bruge trekkingstaver.

Hvis du er på stenet terræn eller et sted, hvor spidserne på dine vandrestænger vil ridse klipperne, falder dette ind i den samme idé, der efterlader ingen mærker, hvor du ikke ønsker at tegne linjer eller ødelægge andres vej. I så fald kan du altid få gummitip til dine vandrestænger, men igen, prøv ikke at være en dårlig forvalter af naturen. Stik heller ikke planter.

Jeg tror, ​​det siger sig selv, men stop ikke planter med dine vandrestænger. Her er de situationer, hvor du ikke skal bruge vandrestave. Hvis du befinder dig i et skrøbeligt økosystem, der har vandrestave, der skader miljøet, skal du ikke bruge dem, hvis din rygsæk bare tilføjer ekstra vægt, skal du ikke bære dem.

Hvis det for det meste er fladt, og du ikke har meget vægt, skal du ikke medbringe vandrestave. For dem af jer, der søger, oopsie, for dem af jer, der ikke kan lide trekkingstaver, ødelægger vandrestave ikke stier. Folk, der går væk fra den slagne vej, ødelægger måder, så indrømm bare, at du ikke gør det! Jeg ved ikke nødvendigvis, om nogen har brug for vandrestave eller ej.

Det er ikke nødvendigt at dømme en anden, bare fordi de bruger noget, du ikke bruger. Lad os alle være enige om at være venlige over for hinanden og erkende, at vi alle har vores egen vandreoplevelse. (Bip) Trekkingstock, trekkingstock, de, de, de, de, trekkingstock (bip) Så vi har afgjort debatten om, hvorvidt du skal følge undersøgelser eller ej? Sikkert ikke.

Der er intet ja eller nej svar på dette spørgsmål. Hver situation er forskellig. Som altid skal du respektere andre mennesker på den udendørs sti.

Hvis du har din egen mening om vandrestave, så lad mig det vide i kommentarerne nedenfor. Hvis du kunne lide denne artikel, skal du klikke på like, gå videre og abonnere, så ser jeg jer derude. (let funky musik) - Du er så Miranda.

Jeg er sådan en Miranda. Hun er blondinen, ikke? Okay, lad os tale om noget, jeg kender til Dragon Ball.

Har REI et cykelsalg?

Fordi så mange mennesker henvender sig til soloture for nogle udendørs aktiviteter, mens de bliver hjemme,KONGEtilbyder masser afsalgcyklerder kan sendes hjem med instruktioner til montering.22. apr 2020

jeg træner sang

Denne artikel er sponsoreret af Dash Line I 1935 var det ret svært at finde gode isakser, i det mindste var Marion LloydAndersen også, da hun besluttede at udelade mellemmanden og få et par kvalitetsakser lige fra østrigske producenter til den lave pris på tre dollars og halvtreds cent Med økser at købe i hånden gik parret mod bjergene, men deres venner længtes snart efter det samme billige udstyr som Andersons, så parret grundlagde rekreativt udstyr i 1938 for at hjælpe deres venner med at erhverve billig, langvarig udendørs gear Men der var noget specielt ved sammensætningen af ​​det, der kom til at blive kendt som REI med populariteten af ​​kommunismen og kollektivistiske ideologier i vækst Marion LloydAnderson startede et medlemskabsbaseret kooperativ, hvis venner betalte et $ 1 livstidsgebyr for at opbygge Bygningen op voksende selskabskasse til Andersons til gengæld kunne købe mere og bedre udstyr til $ 1 medlemmer, der var sammen med de primært mennesker, der kendte Andersons, og som ville modtage et årligt udbytte fra virksomheden og drage fordel af de diskonterede renter med denne struktur. Et spirende kooperativ blev født, men den uhyggelige udendørs gearbutik holdt ikke på med at sælge til venner indtil slutningen af ​​2018 og har nu mere end 160 butikker, der tjener to point. Syv otte milliarder dollars i salgsmedlemskab fulgte også stigningen til 18 millioner medlemmer i slutningen af ​​2018 REI er nu langt fra sine ydmyge rødder, men på mange måder ser det ud til at klamre sig til billedet af det venlige kvarterkooperativ, der appellerer til sine medlemmer i sit samfund, men hvis det virkelig er tilfældet, er REI det etiske og miljøbevidste kooperativ, som hun ser ud til at male selv eller hendes massive vækst gennem de sidste par årtier, har defineret formålet og nytten af ​​det medlemsbaserede kooperativ, som TheAnderson dannet for at skabe et andelsselskab. op kan betyde flere ting, når det kommer til forretning eller boliger, der er organiseret af samfundet inden for boligen. REI-medlemsmodellen er bare en type samarbejdsstruktur og at involvere kunder i en kollektiv beslutningsproces for at imødegå de hierarkiske tendenser hos en typisk virksomhed, hvordan REI og hvordan det fungerer Faktisk er årsagen til dets succes i de sidste toogfirs år, at når kunderne betaler for det nu $ 20 livstidsmedlemskab, vil de modtage årligt udbytte fra virksomheden, som i år var $ 200 millioner samt stemmeret og bestyrelsesvalg på papir, der ser ud til at være fremragende frynsegoder for den gennemsnitlige kunde, der er tilbage i sin tegnebog i slutningen af ​​året, og hvis du vil fortælle det, og som ærligt styrer virksomheden sammenlignet med de fleste store detailbutikker af samme størrelse er dette en signifikant og positiv forskel, men ved nærmere eftersyn synes det kollektivt kørte aspekt af REI at være et stykke af Co-op-modellen, der blev efterladt som Andersons formelt efter 1971-selskabet med 18 millioner medlemmer, ser det ud til, at disse kunne køberne have stor gearing over, hvordan virksomheden drives, men siden 2005 har REIs bestyrelse cementeret sin indflydelse og frataget kunderne ved kun at køre bestyrelsesgodkendte kandidater for bestyrelsessæder, der tidligere var bestyrelsesmedlemmer, betalte US $ 4.000 dollars om året og var typisk udendørsentusiaster, der ejede lokale cykelbutikker, som et 14-årigt bestyrelsesmedlem i Hellrodrigues, men da virksomheden spredte sig over hele landet og ledelsen af virksomheden blev altomfattende, disse bestyrelsesmedlemmer gik gennem en karriere i 2018 -CEO'er og finansielle rådgivere som CEO Steve Coo pr. udskiftede hvert medlem tjente $ 100.000 Tidligere præsident og administrerende direktør Jerry Stritzke tjente tre point to fire millioner amerikanske dollars i modsætning, den gennemsnitlige timeløn for en medarbejder i butikken var ti til tolv amerikanske dollars, da bestyrelsen fortsætter, en del af REI-Koop tager afstand fra ønsket fra e medlemmer, for trods alt har samfundet meget lidt indflydelse på virksomheden, at det angiveligt ejer en del af, hvad Coop-titlen betyder, bortset fra udendørs og frem for alt marketing hvide købere som mig, der romantiserer ideen om et kooperativ i på denne måde. REI-medlemskabsprogrammet fungerer mere som et loyalitetsprogram hos Costco end en levedygtig måde at drive virksomheden sammen på.

følelsesløse hænder cykler

Hvordan påvirker dette miljømæssige foranstaltninger og etik i vores yacht? I lighed med sine konkurrerende virksomheder søger REI at positionere sig som en førende inden for virksomhedens bæredygtighed og gøre det på flere måder, hvoraf nogle er vellykkede, og nogle af dem ikke er blandt virksomhedens mest lovende miljømæssige handlinger, er gennem salg af brugt udstyr REI er berømt for medlemmernes eneste loppemarked, hvor de sælger masser af udstyr til lave priser, og da virksomheden begynder at fokusere på en cirkulær økonomimodel, opretter den en onlinebutik, der sælger tusindvis af brugt udstyr samt lejeartikler. Denne bevægelse mod brugt og udlejelig udendørs udstyr er lovende, da det ikke kun fjerner disse materialer fra lossepladsen, men også eliminerer behovet for at fremstille nyt tøj, hvilket i sidste ende betyder at eliminere miljøpåvirkningen fra produktion, forsendelse og det uundgåelige affald bliver. Med denne vægt på videresalg og leasing er det hele virksomhedsmålet i tråd med det virksomhedsdækkende mål om ikke at generere affald i begyndelsen af ​​2020 eller bortskaffe 90% af affaldet fra lossepladser - det er nu 2020, og de har stadig ikke opfyldt deres mål REI har denne ene plan nu revideret og en deadline sat til slutningen af ​​2020 sammen med skrald og materialer, donerede de også $ 8,4 millioner til nonprofitorganisationer i 2018 og påtog sig statslig og national fortalervirksomhed for at citere den amerikanske tankegang omkring friluftsliv antisocial dejlig at h Et must, men selvom REI køber vedvarende energi fra lokale forsyningsvirksomheder og lægger solpaneler på deres forretningstage, fortsætter de med at løbe hovedet ind i problemet med vækst REIs årlige CO2-ækvivalente emissioner er steget lidt siden 2014, og når de sammen med kunden rejser for deres REI-eventyrrejser Tendensen i emissioner er ubestridelig, så REI gør et effektivt stykke arbejde for at minimere dens indvirkning og fortaler for beskyttelse af offentlige arealer, men deres primære behov ds for indtægter og vækst modvirker disse mål i deres lobbyvirksomhed skubber dem mod et Amerika, der er nådeløst, og forstår derefter behovet for at mærke sig selv og forstår behovet for at kende lidt offentlig vrede for at berolige i denne tid af vrede, de giver lidt tilbage de smid et par strimler på os, og hvad der er så trist er, at det hele virker for ofte, det er rettet mod Anand vores forfatter af vindere tager alt, hvad der undersøger, hvordan eliter har ændret sig, hvad det betyder at skabe social forandring, hvad han siger her er vigtigt, når analysere disse ikke-citerede bæredygtige virksomheder for at huske, at vi skal skelne, om vi er med skrot g E-fodret eller serveret et helt måltid, jeg er REI, fordi jeg synes det er vigtigt at holde virksomheder af denne størrelse på det højeste niveau.

At kalde dig selv aco-op betyder at opføre sig som et REI, der er godt for miljøet og dets forbrugere sammenlignet med andre, men barben for disse dage er, at ekstremt lave REI synes at være en reel talsmand, dels fordi alle andre gør så lidt , dets advokatarbejde er beundringsværdigt, men det er næsten udelukkende fokuseret på at beskytte vildmarksområder, hvilket er en praktisk løsning for REI, fordi det primært er, hvad de er som hvide middelklassekunder, og fordi det sikrer, at der fortsat vil være naturlig områder, hvor kunder kan bruge deres udstyr. REI er bestemt i den bedre ende af virksomhedsansvarsspektret, men det findes stadig i et område, hvor virksomheder bruger moralsk kodede foranstaltninger for at vinde flere kunder og i sidste ende mere salg. Kort sagt, vi har skabt en økonomi, hvor bi'ness wetter betragtes som en sammenlignelig erstatning for at påkalde din valgte embedsmand eller protesterer på gaden, ideen er, at når du køber denne sweater, køber det firma, du kommer fra, ideelt alt det hårde strukturelle arbejde for dig, men den hårde sandhed er, at vi ikke kan købe os ud af klimaændringer.

Ja, vi træffer beslutningerne, når vi skal købe noget, er vigtigt, nogle virksomheder er bedre end andre, det er kun et lille element i klimabeskyttelsespuslespillet, for i slutningen af ​​dagen betyder mere klare øjne ikke nogen klimaforandring. Jeg er forfærdelig, når det kommer til at huske adgangskoder så meget, at funktionen glemt adgangskode til en gammel ven, men for et par måneder siden var jeg træt af at oprette nye adgangskoder, så jeg ledte efter et program, der let kunne have alle mine adgangskoder ét sted, og jeg fandt - Lee er det perfekte værktøj til hurtigt at komme igennem internettet, når jeg har brug for at generere sikre login med latterligt lange adgangskoder, som jeg aldrig behøver at huske - Lane er der, når jeg glemmer min adgangskode - Lane er der og når jeg automatisk vil udfylde en lang formular med mit navn og adresse - Lane er der, og alt hvad jeg skal gøre er at klikke et par knapper slik, det er så simpelt, og det fungerer på alle enheder og platforme. Så hvis du vil være som beregnet, skal du rulle på nettet med lethed og ro i sindet for at gå til - Lang comm / OCC for en gratis 30-dages prøveversion af - Lanepremium.

I slutningen af ​​prøveperioden, hvis du elsker det, skal du bruge tilbudskoden OCC for at få 10% rabat på rent. Tak fordi du så artiklen. Jeg oprettede for nylig en e-mail-liste til folk, der er interesseret i lejlighedsvis e-mail om scenerne på min kanal, eller for at holde mig opdateret med udgivelsen af ​​min seneste artikel, hold beskrivelsen nedenfor og som altid tak for at se og se dig om to uger

Er Rei et godt firma at købe fra?

KONGEhar en forbrugerbedømmelse på 3,48 stjerner fra 167 anmeldelser, hvilket indikerer, at de fleste kunder generelt er tilfredse med deres køb.KONGErangerer 126. blandt steder med udendørs udstyr.

Hvorfor er cykler så dyre?

En af de største faktorer i omkostningerne vedcyklerer materialer. Kulfiber kommer i forskellige former og kvaliteter. Jo højere kvaliteten af ​​kulstof er, desto større er omkostningerne ved sourcing fra producenterne. Hvis encykelproducenten fremstiller også sit eget kulstof, skal disse omkostninger tilbagebetales i salgsprisen på encykel.

Er Rei dyrt?

DetKONGEmedlemskontingent på $ 20 er godt for et livstidsmedlemskab. Så jo flere år du har enKONGEmedlemskab, jo mindre ender det faktisk med at koste. Hvis du køber udstyr over $ 200, betaler det sig med det samme. Jeg får et par hundrede kroner tilbage hvert år med minKONGEMedlemskab.

Er Rey virkelig et coop?

REI er forbrugersamarbejdeog den største i landet. Ligesom nogle kreditforeninger og madkooperationer består dets medlemsbase af sine kunder. REIs medlemmer, hvoraf der er mere end 5,5 millioner, betaler et engangsgebyr på $ 20 for at deltage.28. okt 2015

Er REI-medlemskab værd?

DetREI-medlemskabgebyr på $ 20 ergodti et helt livmedlemskab. Så jo flere år du har enREI-medlemskabjo mindre ender det faktisk med at koste. Hvis du køber udstyr over $ 200, betaler det sig med det samme. Du har ikke brug for din faktiskeREI-medlemskabkort, når du køber, bare dit telefonnummer.

Gør Rei cykelindbytter?

Desværre er der ingencykelhandeli det program, der er tilgængeligt på dette tidspunkt. Vi elsker, at vores samfund leder efter måder at forlænge deres produkters levetid, og brugte gearprogrammer evalueres altid. Du kan se, hvordan du bliver involveret i et fremtidigt tilbagekøbsprogram her. Tak for at nå ud!21. mar 2020

Får du REI-udbytte på cykler?

Cyklerer faktisk berettiget tiludbytteindtjening. I tilfælde afcykelatduspecifikt henvist til, er det en fuldprisvare på dette tidspunkt og derfor berettiget.24. apr 2020

Hvilken type cykler er der på REI?

De fleste cykler leveres af Cannondale, men der er også nogle attraktive modeller fra Diamondback, GHOST, Salsa og REI's mærke Co-op Cycles DRT (eller REI Co-Op Bikes). Sammenlignet med mountainbikes er der færre REI-cykler tilgængelige på hjemmesiden, men udvalget er stadig ret frugtbart.

Hvor høje er hjulene på en Rei mountainbike?

Co-op er husmærket for REI. Vores lokale REI-butik har meget kyndigt personale i deres cykelafdeling. De viste mig mange cykler, der ikke var en del af Co-op-mærket, og mange af delene var sammenlignelige, hvad der kommer på Co-op. Hjulene er 27,5 tommer, og den har en standoverhøjde på ca. 74 centimeter eller 29 tommer.

Hvilken slags tøj får du hos REI?

Shop REI's udvalg af cykeltøj, inklusive shorts og handsker. Og glem ikke det vigtigste udstyr: en cykelhjelm. I lavsæsonen skal du overveje en indendørs cykeltræner. Få flere råd om, hvordan du vælger en cykel.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Memphis cykelruter - hvordan man adresserer

Er Memphis cykelvenlig? Siden de uheldige udmærkelser, der blev givet af Bicycling.com, for adecade siden, arbejdede byen for at blive et mere cykelvenligt samfund. I 2019 tilføjede byen 22 miles cykelveje til sine i alt 270 miles stier. I 2010 kunne byen tegne sig for mindre end to miles af cykelstier. 07.01.2020

Raleigh sporcykler - søg efter løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik-cykel til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topklasse mærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, vil du generelt opleve, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Cykelbalance - hvordan løser du

Hvordan balancerer vi på en cykel? Cykelryttere kan bruge to hovedbalanceringsstrategier: styring og kropsbevægelse i forhold til cyklen. Styring er afgørende for at opretholde balance og gør det muligt for cyklen at bevæge sig for at bringe støttebasen tilbage under centrum af massen. 24 februar. 2016 г.

Dallas cykelhjelm lov - besvare spørgsmålene

Er det ulovligt at cykle uden hjelm i Dallas? Hjelmlov Det er lovligt for alle personer i alle aldre at betjene en cykel uden at bære hjelm, medmindre andet er bestemt i en kommunal forskrift.

Wilier bikes anmeldelser - den ultimative guide

Er Wilier-cykler gode? Wiliers nye nul-SLR er en af ​​de bedste landevejscykler, du kan købe. Wilier Triestinas seneste har præstationen at gå head-to-head med de bedste cykler på markedet. Takeaway: Wiliers nye Zero SLR er en moderne racercykel på alle måder med den præstation, du forventer af en top-of-the-line cykel.24. 2019.

Cykelkultur - hvordan man løser

Hvorfor skal vi udvikle en cykelkultur? Urban cykelkultur er et kraftfuldt instrument til at opbygge bæredygtige, sunde og retfærdige byer. Cykelværktøj til byer og borgere rækker langt ud over transport, rekreation og sport.