Vigtigste > Cykling > Racercykel - anførte spørgsmål og svar

Racercykel - anførte spørgsmål og svar

Hvad bruges en cykel til?

Vejcyklerer designet til at blive kørt hurtigt på glat fortov. De har glatte, tynde dæk og 'drop' styr og kan væreanvendes tilpå-vejracing. De er normalt lettere end andre typercykler. De kan køres på asfalterede stier, men de fleste mennesker finder dem ubehagelige og ustabile på asfalterede stier.Når du køber en cykel, er køb af en brugt cykel en fantastisk måde at spare penge på og tilføje til dit budget. Så i denne artikel vil vi give dig en guide til, hvad du skal passe på, så du ikke får noget klag og sørger for, at du får en god handel, og hvis du har venner, der lige er begyndt og ønsker at købe en cykel, så overvej at dele denne artikel med emner. Forhåbentlig vil oplysningerne i den være virkelig nyttige.

Den første ting at gøre er at tilkalde din indre Sherlock Holmes og søge efter spor som en detektiv, når du køber en cykel. Stil spørgsmål, spørg hvorfor den nuværende ejer sælger det, er han en cyklist? Spørg ham, hvor han kørte på cyklen, det kunne også være virkelig nyttigt at opbygge et forhold til sælgeren. Hvis det er indlysende, at du ikke er en ivrig cyklist, men sælger en dyr landevejscykel, bør dette rejse flere spørgsmål.

Bare husk, hvis en aftale synes for god til at være sand, er det sandsynligvis. (Meddelelsestone ringer) Wow! Du tror aldrig på det, det viser sig, at jeg arvede en helt ny Pinarello Dogma F12 fra en nigeriansk prins! Vi anbefaler kraftigt, at du aldrig køber en cykel uden først at se den personligt. Nogle gange køber folk en cykel med det formål at starte cykling, og uanset årsag gør de det ikke.Som et resultat er cyklen ikke blevet kørt meget, og de beslutter sig til sidst for at sælge den. En god måde at fortælle nu er bremserne; hvis puderne eller fælgen ikke bæres meget, og der ikke er meget snavs i bremsekaliberens grober og kroge, så er det sandsynligvis ikke blevet brugt meget. Og en anden god anelse er styretapen.

Hvis den er uberørt og original, har cyklen sandsynligvis ikke set meget action. På dette tidspunkt siger jeg, at vi i denne artikel ikke fortæller dig, hvordan du bestemmer den korrekte rammestørrelse, du har brug for, da det ville gøre den pågældende artikel for lang. Men frygt ikke, vi har en artikel, der rådgiver dig, hvordan du gør det, som vi linker i slutningen af ​​denne artikel.

Det er en god ide at justere sadelpinden, så den passer til din størrelse, men dette giver dig også mulighed for i hemmelighed at kontrollere et par andre ting om alufælge, er at sadelpindene kan sidde fast. Nu finder du ud af, om de sidder fast, hvis du ikke kan indstille dem. De kan komme af, men til tider kan dette være lidt smertefuldt at vide, at dette er et stressområde.Hvis sadelpindens klemskrue strammes for meget, kan det medføre, at sadelpinden går i stykker og knækker. Hvis du justerer det og tager det ud, kan du se om det er ok. Lav dit hjemmearbejde, tjek hvad du får, og prøv at finde ud af, hvad den originale specifikation af cyklen var.

For cykler, der er fremstillet i de sidste fem år, er dette relativt let at gøre over internettet. Dette er ikke strengt nødvendigt, men det kan gøre dig meget for din cykels levetid, hvis du aktiverer Sherlock Holmes-tilstand. Det hjælper dig også med at bestemme, hvad cyklen er værd, f.eks.

B. om dele er blevet opgraderet. For eksempel, hvis den stadig har de originale dæk og er et par år gammel, er den sandsynligvis slet ikke blevet kørt meget.Dæk skiftes oftest, og cykler leveres ofte med billige dæk, der er anderledes end den, den oprindeligt kom med, så det kan være, fordi den oprindelige har lidt et totalt tab i en ulykke, en slags potentielt rødt flag. Så det er lidt som uoverensstemmende karrosseripaneler på en bil, noget at være opmærksom på, men hvis cyklen har forskellige hjul og en sadel, er disse de mest almindelige dele af en cykel at opdatere og kan derfor være bedre end dem med Cyklen, der oprindeligt blev sendt, havde skader på rammen, men de giver en idé om, hvor mange gange cyklen er kørt. Også, omhyggelige ejere har tendens til at lægge puder og pletter på rammen for at forhindre denne type skader, så du får en Få en idé om cykelens historie.

Med hensyn til selve kablerne er den generelle tommelfingerregel, at det er typisk, at cyklister, der kører regelmæssigt, skifter dem hvert par år. Så det er værd at spørge sælgeren, hvornår kablerne sidst blev udskiftet eller udskiftet, så du har en idé om, hvornår du muligvis skal gøre dette i fremtiden. Når du bremser, slides bremseklodserne, ligesom bremsekanten på hjulet gør det.

8848 Meter til miles

De holder normalt for evigt nu og holder længere med regelmæssig rengøring, men de slides over tid. Og hvad du laver, jeg vil ikke have en konkav kant, her er metallet på kanten nu, eller ellers har materialet kastet sig så langt væk, at det nu er blevet konkav. Du kan genkende det ved at se på det og også ved at føle det med fingeren.

Hvornår er de konkave? Husk dette, fordi det betyder, at du sandsynligvis bliver nødt til at købe et nyt hjulsæt, som koster dig. Det samme gælder også skivebremser, men forskellen her er, at kun skivebremserotationen slides, og så skal den muligvis udskiftes, når den er slidt, hvilket er meget billigere end at udskifte et helt hjul, du skal også se på dæk, der forventes naturligvis noget slitage, men se om slidbanen er helt slidt og se også efter store snit og huller i dækket, da dette sandsynligvis vil betyde, at de bliver nødt til at udskiftes, jeg vil bruge dette til at spare nogle penge fra Genforhandling af cykelens listepris. Det samme gælder for styretapen.

Når det er slidt og snavset, skal du bruge det som et værktøj til at forhandle nogle penge, vi ser på drivlinjen. Drivlinjen henviser til kæderinge, kæde og kassette på cyklen. Nu slides disse komponenter over tid, og du kan forvente, at de udskiftes regelmæssigt.

En god måde at kontrollere kæden for at se, om det er OK, er at bruge en simpel kædetester. Du kan købe disse for et par euro i cykelbutikken, og det er en god investering. Kædekontrollen fortæller dig, hvis kæden er blevet strakt, og den er virkelig nem at bruge, skal du bare tilslutte den, og den fortæller dig det.

Opies kæde er OK Når drivlinjen slides, kan kæden springe og springe lidt på kassetten, hvilket normalt er tydeligt, når du lægger en hel del drejningsmoment. For eksempel når du cykler ud af sadlen. Det er dog ikke verdens ende, som jeg sagde, disse dele kan udskiftes, det er bare noget, der er medtaget i de samlede omkostninger.

Et andet tegn på slid på drivlinjen er takkede eller ujævne tænder, der er slibet på kassetten eller kæderingen. Et andet område at tjekke ud er bundbeslagsområdet her, hvor krumtaparmene er i rammen. Dette er især vigtigt med kulfibercykler, og du skal se efter revner eller skader.

Vær ikke bange for at tage cyklen op og se under den. Kontroller også kædestagets drevside, ofte er der kun kosmetiske skader, men det er værd at kigge på. Hvis kæden falder af eller falder ned, kan rammen flage af her, og kæden kan undertiden klappe mod denne kædelige y, når man kører over ujævnt terræn.

Og igen kan dette føre til chips og ridser på rammen, dette er normalt kun kosmetisk, men værd at se på og kontroller også, at rammerne ikke er helt ødelagt. Du kan se lejerne for at se, om der er noget spil i dem. Hvis der er leg i lejerne, betyder det, at de normalt skal udskiftes.

Headsettet bærer først, så den måde, du tester dette på, skal du sætte forbremsen på, sæt den over cyklen, som jeg gør nu, og vip den frem og tilbage. Hvis der er leg nu, vil du føle, at det bevæger sig mod styrerøret, mod rammen her, og du kan normalt se det. Heldigvis er der ikke noget spil i denne.

For at se om der er leg i bundbeslaget, som er cykelaksen, skal du placere din hånd på krumtaparmen og prøve at bevæge den i den retning. Og heldigvis hvis der er spil, vil du føle det igen, intet spil i denne. Og endelig, hvis der er leg i hjullejerne, er måden at gøre dette på at gribe hjulet, både for og bag, og bare prøve at trække det fra side til side.

Og hvis der er meget sidelæns bevægelse med hjulet i bevægelse sådan, så er der leg i lejren, der kan være påkrævet. Nu, hvis du bare hurtigt aktiverer Sherlock Holmes-tilstand og ser på nogen, der er kørt rundt på en cykel, selvom lejerne har leg , de sandsynligvis ikke meget opmærksomhed og ved sandsynligvis ikke, hvad de laver. Basis viden. Du skal altid kontrollere, at hjulene er korrekte, og sandt mener vi lige.

Hvis cyklen er styrtet ned eller pløjet ned i et stort hul, kan hjulene blive vaklende, og du kan kontrollere dette ved blot at dreje hjulet og se glidemærket bevæge sig i forhold til bremseklodsen. Og hvis du ser ned på længden sådan, er dette hjul smukt sandt nu, men hvis ikke, er det virkelig nemt at sige, vil du se rystelsen i hjulet, når det bevæger sig sådan. Hvis hjulet er forkert med noget, er det ikke verdens ende, det er noget, der let kan fastgøres i din lokale cykelbutik til omkring £ 10 eller hvad din lokale valuta er.

Selvom det er noget, du skal tage i betragtning ved noteringsprisen, ved hjælp af cyklen og som et forhandlingsværktøj. Det samme gælder for skivebremser, når du drejer på hjulet, skal skiven rådne ikke gnides mod tykkelsen, og hvis den gør det, kan det indikere, at skiven faktisk er let bøjet og vinglet, igen, noget der ikke er for meget for penge kan ordnes , men tag det i betragtning. Hvis disken er lidt skæv, vil du høre den (afgive en tikkende lyd) hver gang den passerer puden.

Hvordan kan? Siger du, om en cykel har haft en ulykke? Nå, jeg vil fortælle dig om tegn på utilsigtet skade. Nu kan det være indlysende, hvis en cykel styrtede ned, hvis den er i en million stykker, men jeg taler om de mere subtile ting. Så først, den bageste mech, dette er en klassiker, hvis du har en stor ridse på den bageste mech her, godt. et godt tegn på et sammenbrud.

Nå, cykler er lidt brød og smør, de har tendens til at lande forretningssiden ned, underligt! Men sørg for, at der er en anden på sadlen, her på kanten af ​​sadlen, hvis der er noget slid, hvilket også kan være et godt tegn på, at cyklerne er løbet tør. Og også på gearhåndtagene her og på styretapen, hvis styretapen rives i kanten, og gearstangen har ridser, antyder det, at cyklen havde indflydelse. Slid på gearhåndtag, sadel og endda bageste mechares er normalt kun kosmetiske.

Så hvis du filtrerer gennem gangene, og der ikke springes over eller hoppes, og alt fungerer korrekt, er dette sandsynligvis ikke noget at bekymre dig om, bortset fra at være lidt grim og bekymre dig mere om rammen. Så en klassisk ting er en toprørsbump, som nu forårsages i et sammenbrud, at styret svinger hurtigt rundt og rammer toprøret. Nu hvad du faktisk kan gøre er at dreje stængerne, så de gør det øverste tu.

Se derefter på det særlige punkt på det øverste rør og se om der er nogen skade der. I så fald kan dette give anledning til bekymring. En anden ting, der er mere almindelig med aluminiums- eller stålrammer, er, om rammen faktisk er skæv eller bøjet.

Tag et målebånd, eller hvis du ikke har et målebånd, kan du bruge streng, og hvad du vil gøre er at måle fra det bageste frafald her til det øverste rør på det samme sted på hver side af cyklen; de to afstande skal være de samme, hvis de ikke er det, kan det indikere, at rammen er skæv eller snoet, og hvis det gør det, er det bedst bare at gå væk, så prøv at tage cyklen en kort tur. lige nede på gaden skulle være nok. Gå ud af sadlen og tramp på pedalerne, lyt efter knirkende lyde, især i bundbeslaget.

Det kan betyde, at bundbeslagene skal udskiftes, kontroller også bremserne, de skal føle sig positive og kunne låse hjulene. Sug også gennem gearene og se om du kan komme ind i hvert tandhjul, og der er ingen klik eller spring. Alt i alt, hvis et tilbud synes for godt til at være sandt, er det sandsynligvis.

Og når en cykel har mange problemer, kan der være flere problemer, end det er værd. Markedet for brugte cykler er livligt, det er et købers marked, og der er masser af gode tilbud at opdage. Så vær ikke bange for at være som Craig David.

Og gå væk. Men i min erfaring med at købe brugte cykler, hvis en cykel har dette? Et par små ting, som nogle af de ting, vi talte om i artiklen, kan være god ammunition for at sænke prisen. Så prut.

Højre, jeg håber, du fandt denne artikel nyttig og informativ. Og del det med dine venner, især hvis de vil købe en cykel og ikke har meget erfaring. Jeg er sikker på, at du finder det nyttigt.

Og hvis du vil se flere artikler, kan du også klikke nedenfor og abonnere på GCN, det er gratis! Nå held og lykke i din søgning, der er masser af gode tilbud derude, alt det bedste med at finde en ny cykel, jeg går nu, farvel!

proteinpulver uden carrageenan

Hvad er de bedste racercykelmærker?

DetBedste landevejscyklerDu kan købe lige nu
  • BedstDrøm. Colnago C64. colnago.com. 12.999,00 $.
  • BedstVærdi Disc. Jamis Ventura Comp. jamisbikes.com. 1.079,00 $.
  • BedstKvinders alle-Vej. Liv avail Advanced Pro 1. liv-cycling.com. $ 6.000,00.
  • BedstVærdiløb. Specialiseret asfalt. specialist.dk.
  • BedstOver det hele. Trek Domane SLR 7. trekbikes.com.
20. okt 2020

Hvad er en god billig landevejscykel?

De bedste billige vejcykler—Alt omkring $ 1.000 eller mindre
  • BedstVærdi. Giant Contend 3. kæmpe-cykler.med. $ 725,00.
  • BedstVærdi KvinderCykel. Liv Tilgængelig 3. liv-cycling.com.
  • BedstMændCykel. Cannondale CAAD Optimo Sora. cannondale.com.
  • BedstUdholdenhedCykel. KHS Flite 150. khsbicycles.com.
  • Mest alsidige. Fuji Sportif 1.9 Disc. crimsonbikes.com.
10. sep 2020

Hvor meget koster en god landevejscykel?

Racercyklerkommer på en række forskelligeprispoint, hvor de fleste falder i intervallet $ 200 til $ 10.000 - et ret stort spread. Nogle luksus bjergcykleroglandevejscyklerkan endda nåpriserop til $ 16.000. Der er dog ingen grund til at bruge hver øre af dine besparelser på at lande en af ​​disse elitemodeller.20. december 2019

Kan du tabe mavefedt ved at cykle?

Ja,cykel kanHjælpmister mavefedt, men det vil tage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltvægttabog fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet setbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.2. februar 2021

Hvorfor er landevejscykler så dyre?

En af de største faktorer i omkostningerne vedcyklerer materialer. Kulfiber kommer i forskellige former og kvaliteter. Jo højere kvaliteten af ​​kulstof er, desto større er producenternes omkostninger ved indkøb. Hvis encykelproducenten fremstiller også sit eget kulstof, skal disse omkostninger tilbagebetales i salgsprisen på encykel.

Hvor meget skal jeg betale for en brugt landevejscykel?

Forvent at bruge mindst $ 100, men medmindre du er heldig, sandsynligvis $ 200 eller mere .. Ja, detmeget, for enbrugt cykel.

Er vejcykler det værd?

Tilvejracing og racing, få enlandevejscykel. En sandlandevejscykelvil ikke kun være hurtigere, men har bedre håndtering og generelt være sjovere at køre. Vær opmærksom på pasform og køb ikke encykeluden at prøve det, medmindre du virkelig ved, hvad du laver.27. juni 2020

Forbrænder langsom cykling fedt?

I stedet skal du tage enlangsom, men lang tur en gang om ugen, især i den tidlige sæson. Lange ture (op til seks timer)brændeen massefedog give dig et godt udholdenhedsgrundlag til senere på sæsonen. Husk, selv 30 minuttercykel kanhjælpe digtabevægt, især hvis du går hårdt.25. maj 2021

Er cykling bedre end løb?

Antallet af kalorier, du forbrænder i begge øvelser, afhænger af intensiteten og hvor lang tid du gør det. Generelt,kørerforbrænder flere kalorierend cyklingfordi det bruger flere muskler. Imidlertid,cyklinger blidere på kroppen, og du kan muligvis gøre det længereellerhurtigereenddu kanløb.21. januar 2020

Hvad gør en landevejscykel til en god cykel?

Udstyret med lette rammer, dropstyr og smalle dæk, giver cykler en hurtig og behagelig køreoplevelse. Der er et stort udvalg af landevejscykler at vælge imellem, om du går ind i et pro-level løb eller bare vil have en hurtigere pendling på to hjul.

Hvilken er den bedste landevejscykel i verden?

Top i rækken 1 Cannondale SystemSix Carbon Ultegra Di2. Cannondales aero racercykel giver dig førsteklasses aero-funktioner og aggressivt udseende. 2 Scott Folie. 3 Pinarello Dogma F12. 4 Specialiseret asfalt SL7 Dura Ace Di2. 5 Trek Madone SLR 9 Disc. 6 Argonaut RM3.

Hvad er de forskellige typer vejcykler?

Der findes forskellige typer vejcykler, uanset om du ønsker at gå efter hastighed, langdistance og udholdenhed eller noget andet. Der er nogle for begyndere, og så nogle meget avancerede muligheder, der er utroligt lette på grund af dyre og avancerede materialer.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelintervalltræning - omfattende håndbog

Er intervaltræning god til cykling? 5 cykeltræning, der øger din kraft og udholdenhed. Selv 20 til 30 sekunders mikrointervaller har vist sig at øge V02 max, forbrænde fedt og forbedre udholdenhed. Og de arbejder hurtigt. ”Bare to ugers intervaltræning kan forbedre din præstation,” siger Paul Laursen, ph. г.

Kvindecykling - hvordan beslutter du dig

Hvordan ændrer cykling en kvindes krop? Cykling bygger muskler Modstandselementet ved cykling betyder, at det ikke kun forbrænder fedt: det bygger også muskler - især omkring glutes, hamstrings, quads og kalve. Muskler er slankere end fedt, og folk med en højere procentdel af muskler forbrænder flere kalorier, selv når de er stillesiddende. 2 нояб. 2020 г.

Cykling udholdenhedstræning - finde løsninger

Hvor lang tid tager det at opbygge cykeludholdenhed? Kom godt i gang. Til udholdenhedscykling handler det om at opbygge din basiskondition korrekt. Hvis du planlægger at deltage i enhver udholdenhedsbegivenhed (jeg kategoriserer dette som noget over 100 miles), skal du bruge 12 til 16 uger på at køre lange, stabile miles med lav intensitet for at styrke dine aerobe systemer.

Cykeltrailer til børn - pragmatiske løsninger

Hvilken alder kan barnet gå i en cykeltrailer? 12 måneder gammel

Cykling om natten - handlingsorienterede løsninger

Er det sikkert at cykle om natten? Så længe din cykel er udstyret med gode lys (se vores guide), er cykelpendling helt sikkert i mørket. Chauffører behandler dig faktisk med mere respekt og giver dig en bredere kaj, når du overhaler. Dine hvide forreste og røde bagcykluslys minder dem om, at du også er trafik.17 окт. 2011 г.